Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 10. huhtikuuta 2010

Suomi on Jumalan valittu "pakanamaa"

Tässä Cutting Edge Finland -sivuston Vieraskirjasta poimittua viime päivien vapaata keskustelua liittyen Suomen nykyiseen moraaliseen tilaan. Huolimatta siitä, että kansamme elää nyt jumalattominta aikaa sen historiassa, Suomi on Jumalan käsien valvonnassa ja tulee kokemaan hengellisen heräämisen myöhemmin Jumalan kurituksen kautta. Suomi on eräänl. Jumalan valittu "pakanamaa" idän ja lännen välimaastossa ja tänne on mahdollisesti kulkeutunut muinaisten israelilaisten geeniperimää. Tutkijoiden mukaan Israelin 10 kadonneen pohjoisen heimon jälkeläisiä on vaeltanut tähän Pohjolan maahan Kaukasuksen ja Venäjän alueen läpi. Kaikilla suomalaisugrilaisilla kansoilla väitetään olevan sama israelilainen perimä. Tähän liittyen annan keskustelussa mielenkiintoisen linkin, johon kannattaa tutustua. Itse kirjoitan nimimerkillä Olli ja muut kaksi mielipiteiden esittäjää ovat Pera ja Rovaniemelaenen. Viestit on aikajärjestyksessä vanhimmasta alkaen. Pohdiskelevia lukuhetkiä!


Suomi on Jumalan valittu "pakanamaa", mutta elää epäuskossa nyt!





VIERASKIRJA (Cutting Edge Finland)



Nimi : Pera, Harjavalta

Viesti : Eletään jo järkyttävää aikaa, on minulla kummallinen tai ihmetysten olo kun homo- ja lesbomyönteisyyttä paljon median puolella mm. Jani Toivonen, Ricky Martin he ovat ylpeitä tästä. Todella eletään Sodoman ja Gomorran aikaa, raamatun mukaan vakava synti oli se kurjaa ja köyhiä ei välitetty siitä seurauksena luonnottomat perverssit. Suomi on kohta sillä tiellä voi Suomea, ei ihme kun homoja melskaa tiedostusvälineissä täynnä himojen riivaamana.

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/bjorn-wahlroos-kehitysapu-syyta-lopettaa.

Olli varmaan muistaa nuorukaisena oli vain muutama kanava televioissa ja ei ollut kännykkää eikä nettiä, oi niitä aikoja.

http://turjalainen.blogspot.com/


7. huhtikuuta 2010 23:08:19



Nimi : Olli

Viesti : Björn Wahlroos on ällöttävin tyyppi jonka tunnen. Raha oikein haisee hänessä. Palvoo talouskasvua ja vähät välittää heikompiosaisista. Amerikkalaisuus Suomessa kulminoituu häneen. Hän on eliitin miehiä ja luciferisti - mammonanpalvoja.

Enää ei talouskasvulla saada lisättyä ihmisten onnellisuutta tai hyvinvointia. Tuo hyvinvointi BKT:n avulla saavutti lakipisteensä 1980-luvun lopulla. Lukekaa tästä hyvä talousartikkeli.

http://www.talouselama.fi/uutiset/article328138.ece

Lainaus:

"Ihmisen kokemaa taloudellista hyvinvointia paremmin kuvaavia uusia mittareita on jo kehitetty. Näistä tunnetuimpia ja sovelletuimpia ovat yhdysvaltalaiset Index of Sustainable Economic Welfare, isew, (”kestävän taloudellisen hyvinvoinnin indeksi”) ja sen jatkokehitelmä Genuine Progress Indicator, gpi (”aidon kehityksen indikaattori”). Ne ottavat perinteistä bkt:tä kattavammin huomioon hyvinvoinnin eri osatekijät rahamääräisinä ja kuvaavat osuvammin ihmisten todellista hyvinvoinnin kehitystä....Gpi-mittarin mukaan suomalaisten taloudellinen hyvinvointi on kasvanut vuoteen 1989 saakka, minkä jälkeen kehitys kääntyi viime vuosiin asti kestäneeseen laskuun. 2000-luvulla Suomen gpi on painunut 1970-luvun alun tasolle. Gpi:n viesti hyvinvoinnin kehityksestä ja tulevaisuudesta Suomessa onkin hyvin huolestuttava. Etenkin tuloerojen kasvu on 1980-luvun puolivälistä lähtien jatkuvasti heikentänyt asukasta kohden laskettua gpi:tä. Ilman tuloerojen kasvua olisi gpi:n kehitys 1990- ja 2000-luvuilla ollut melko vakaata."

Oi, kyllä tosiaan joskus kaipaan takaisin niitä huolettomia ja teknologiavapaita nuoruuden aikoja, jolloin ei vielä juostu rahan ja työuran perässä niin kuin nyt. Tosin tää vapaa netti on kyllä hyvä tiedonvälityskanava, joskin www = 666 (huom. heprealaiset kirjaimet, vav=6). Myöskin COMPUTER = 666 (A=6, B=12, C=18, jne.).

8. huhtikuuta 2010 0:14:31



Nimi : Rovaniemelaenen, Joensuu

Viesti : Asiat olivat paremmin vielä 90-luvun alkupuolella. Silloinkaan ei vielä ollut näitä kaikenlaisia vempaimia, lapset olivat vielä lapsia ja leikkivät pitkälle ikään, lasten pukeutuminen oli siveellisempää, pikkutytötkään eivät vielä pukeutuneet seksikkäästi. Lapset eivät kuunnelleet musiikkia kuten he nyt tekevät, kaikilla napit korvissa hevi soimassa. Myöskään mitään tietokone- ym. pelejä ei vielä pelattu kummoisesti.

Mutta nyt, voi hyvä Jumala, lapset ja nuoret ovat vanhempiensa kaltaisia inhottavia ja kirottuja perkeleen lapsia. Olivat silloin ennenkin, mutta onhan se nyt räikeämpää.

Eläisin mieluusti 1800-luvun toisen puoliskon Yhdysvalloissa, vaikka pienessä talossa preerialla. Toisaalta ei pidä paeta todellisuutta ja toivoa tyhjiä, vaan elää nykyaikaa. Onhan se tämäkin aika jännittävä, vaikkakin kaikenlaisen jumalattomuuden keskellä, yksinäistä. Kaikki on huonosti, nuo "kristitytkin" niin ihmeellisen heikkoja, imeneet itseensä kaiken, mitä heille on lapsesta asti ympätty kouluissaan. Lasten kasvattaminen on huonoa jopa uskovissa perheissä. Kristityt vaimotkin kärttävät tasa-arvoa kaikissa asioissa, haluavat pitkän työuran ja ihmisten arvostusta ja heittävät lapsensa saatanan opetettaviksi tarhoihin ja kouluihin.

Kukaan ei enää ymmärrä, että tämä elämä ei ole mitään verrattuna tulevaan iankaikkisuuteen. Kun ihminen kuolee, sen jälkeen ei ole mitään väliä, mitä ihminen on ollut eläessään ja mitä työtä tehnyt. Ainoastaan sillä on väliä ja tuo kunniaa ihmiselle, jos hän on elänyt inhoten kaikkea syntiä. Elämän ajan oppineisuudella ja arvonimillä ei ole mitään väliä. Kotiäiti tai -isä tai siivooja tai jokin muu "alhainen", joka on vanhurskas, saa elämän jälkeen suuremman iankaikkisen kunnian Jumalalta kuin jokin helvetin lääkäri tai professori. 70 vuotta täällä elämässä ei ole yhtään mitään verrattuna elämän jälkeiseen elämään, joka kestää iankaikkisesti, eikä iankaikkiseen elämään valmistauduta lukemalla yliopistossa tohtoriksi vaan pitämällä Jumalan käskyt ja inhoamalla syntiä. Jokainen voi valmistautua tulevaa elämää varten samalla tavalla, olkoonkin sitten jokin herra tai palvelija. Mutta ei, kuka tänäpäivänä enää katsoo näkymättömiin. Kaikki, myös "kristityt", ovat niin ihastuneen tähän maailmaan, että laiminlyövät jopa lastensa kasvatuksen saatikka omansa.

8. huhtikuuta 2010 14:49:39



Nimi : Olli

Viesti : Aamen veliseni!

Minusta Suomessa kaikki alkoi mennä hengellisesti päin mäntyä kun Nokia nousi suosta Jorma Ollilan avulla 1990-luvun alussa ja siitä tuli kaikkivoipainen palvottava firma, jota ilman suomalaiset eivät nykyään enää pysty elämään. Muistatteko Bilderberg-kokouksen kesäkuussa v. 1994 Kalastajatorpalla, johon ottivat osaa mm. Ollila, Esko Aho ja Ahtisaari? Nokiasta tehtiin illujen taholta merkittävä firma. Nokia on Suomen Baabel Keilaniemen torneineen. Voi sitä ihanuuden päivää kun nuo tornit kaatuvat! Suomi voisi siten pelastua epäjumalanpalvonnasta. Ajatelkaa miten paljon pahaa kännykät ovat saaneet aikaan stressaamalla ja saamalla orjuuteen kaikki ihmiset. Ennenkin pärjättiin aivan hyvin ilman niitä. No, peruskännykkä nyt menettelee, mutta nämä muut ovat pedonkuvia ja turhia.

8. huhtikuuta 2010 15:15:29



Nimi : Pera

Viesti : Taidan muuttaa takaisin synnyinseudulle lappiin asumaan ehkä Rovaniemelle työn perään tänä vuonna jos suunnitelmani toteutuu. Lappi on maailman paras paikka asua, Pohjois-Lapissa ei ole käärmeitä ja punkkeja.

Olisi ehkä parempi muuttaa pikkukylään missä on koulu esikoiseni vuoksi.

Satakuntalaiset ovat sisäänpäinkääntyneitä ihmisiä ja tosi hiljaisia monet mun ulkopaikkakuntalaiset ystävät sanovat samaa. Pori on rumin kaupunki missä olen ollut tosi ällöttävä paikka, on Suomen väkivaltaisimpia paikkoja. Viimeksi asuin Oulussa ihmiset ovat aidompia kuin täällä.

Suur-Helsingin alueelle en ikinä muuta sinne asumaan sekin on tullut koettua. Olli sanoi kerran Helsinki on Hel-helvetti,sin-synti. Ei kannata asua siellä jos suuri lama iskee parempi asua maalla mutta Jumala pitää omista huolen vaikka asuisi missä päin. Uskovilla on rauha sydämissään.

8. huhtikuuta 2010 19:31:02



Nimi : Rovaniemelaenen, Joensuu

Viesti : Lapissa on paljon pikkukyliä Rovaniemenkin lähettyvillä, ja välimatkat ovat kuitenkin tarpeeksi suuret. Eipä minulla ole Joensuustakaan mitään erityistä valittamista, vaikka olenkin kutsunut paikkaa Pohjois-Karjalan Sodomaksi.

Onhan se vaikeampaa, jos on vaimo ja lapsi. Yksinäisenä on helpompi asua vaikka Helsingissä ja ottaa vastaan tulevat mullistukset vaikka epätoivoon ajautuvien ja raakalaismaisten jumalattomien ihmismassojen keskellä. Olen varma, että ennemmin tai myöhemmin myös Suomen kansa saa suuren ahdistuksen päälleen ja tuhon. Suomalaiset eivät ansaitse nykyistä hyvää elintasoa. Jumala varmasti tulee ruoskimaan myös suomalaisia, jotka ovat saaneet ehkä enemmän kuin mikään muu kansa. Jolla on paljon, siltä paljon vaaditaan. Suomalaiset eivät kestä tällä katsannolla. Tulkoon Venäjä ja hyökätköön Suomeen, minä en Suomea puolusta. Suomalaiset ansaitsevat, että maa tuhotaan ja raiskataan. Suomalaiset ansaitsevat kaikki kouluampujat, koulut niittävät mitä kylvävät. Mitä mahtaakaan Jumala ajatella Suomesta, jos jo itsestä tuntuu näin kauhistuttavalta, Raamatun valossa. Mitä enemmän Suomea ajattelee, sitä synkemmäksi mieli muuttuu. Suomalaiset ovat todellakin maailman siunatuin kansa, ei kai missään muualla yli 90% kansasta saa suoraa opetusta evankeliumista niin kuin Suomessa. Ei kai Suomi niin ainutlaatuinen ole, että Jumala ei hirmuisesti antaisi tulla lopulta Suomelle kaikenlaista tuhoa. Kai Suomi saa osansa viimeistään sitten kun muutkin kansat. Suomi pelastuisi siten, että alkaisi luottaa Raamattuun ja uskoisi kaiken mitä se todistaa. Mutta tulisiko suomalaisista Raamattuun uskovia? Onhan kristinusko eli Kristukseen uskominen sama asia kuin Raamattuun uskominen. Enpä usko että sellaista enää tapahtuu, pienissä ihmismäärissä ehkä. Suomalaiset tekevät lapsilleen pahaa, kun eivät opeta heitä kaikkiin Jumalan käskyihin. Jumala ei käske mitään käskemisen takia, vaan ihmisen parhaaksi, elämän ohjeeksi. Mutta ihmiset eivät usko ja luota, että Raamattu opettaisi hyvää ja ainoaa hyvää ja iankaikkisesti hyvää elämää. He haluavat maata toistensa kanssa, ja sanovat Jumalan siveyttä ahdasmielisyydeksi ja huonoksi neuvoksi, nuo syntiset. Kaikki on niin huonosti. Suomalaiset iloitsevat ja viettävät mukavia iltoja perheidensä kanssa, mutta yksikin kuolettavat onnettomuus vie heidät suoraan helvettiin. Suomalaisten nykyinen onni on pahaa. Ja suomalaisten lähimmäisenrakkaus on inhotus.

8. huhtikuuta 2010 23:26:37



Nimi : Olli

Viesti : Kyllä Suomi on jollain tavalla ainutlaatuinen ja erilainen kuin muut maat. Sehän on kuin pakanakansojen Israel, lännen ja idän yhdistäjä sijaiten välimaastossa samoin kuin oikea Israel. Myöskin Suomen historia muistuttaa Israelia vuosilukuineen. Suomi itsenäistyi samana vuonna 1917 kun Britannia otti Israelin alueen hallintaansa ottomaaneilta ja antoi Balfourin julistuksen. Israelin valtion perustus luotiin siis v. 1917. Suomi on kokenut idän uhan samoin kuin Israelkin (Assyria vs. Venäjä). Suomelle on annettu profetioita, mm. arkkipiispa Gustaf Johanssonin toimesta sen kohtaloista (huom. kolme miekaniskua). Suomi joutuu ahdistukseen samoin kuin Israelkin ja jäännös pelastuu. Kerrotaan myös että Israelin kadonneita heimoja olisi kulkeutunut tänne pohjoiseen, esim. Joosefin Efraim ja Isaskar. Yhtäläisyysmerkkejä Suomesta ja kadonneista Israelin heimoista voi lukea seuraavalta nettisivulta (sis. hyviä raamatunkohtia):

http://www.fkf.net/Kadonneet/ (Tärkeä linkki!!!)

Lainaus:

"Israelia suojelee Vanhan Liiton mukaisesti arkkienkeli Mikael (Dan. 12:1). Mannerheimin päämaja oli Mikkelissä, mikä nimi tulee tästä enkelistä kuten Arkangeli."

Erikoisesti Sakarjan kirja, luku 6, puhuu pohjoisesta maasta ja Vesasta. Israelin lipussa on samat värit kuin Suomen lipussa ja Suomi-neitoa voisi kutsua Kristuksen morsiameksi ulkonäkönsä vuoksi (toinen käsi, Petsamo, menetettiin toisessa miekaniskussa). Jumala kurittaa sitä jota rakastaa, joten Suomen kohtalo on hyvissä käsissä. Nyt eletään kuitenkin jumalattomia aikoja väärän messiaan (Nokia, Ollila) hallitessa.

9. huhtikuuta 2010 15:57:37



Nimi : Olli

Viesti : Tämä on mielenkiintoista antamastani linkistä. Liittyy Nokiaan ja antikristukseen (antimessias ben Joosef):

"Juutalaisten odottama maallinen Messias ben Joosef (myös nimellä Efraim, huom. molemmat kadoksissa!) tarjoaa toimeentulon mahdollisuuksia huipputeknologian avulla, kuten tekivät kveekari James Finlayson (1771-1852) ja tsaari Aleksanteri I Suomen hyväksi ensimmäisen teollisen vallankumouksen yhteydessä. Toisinajattelijatkin voivat "ostaa ja myydä ottamatta itseensä pedon merkkiä 666", kunnes Messias Ben Daavid tempaa heidät toisessa tulemisessaan turvaan."

Selvennykseksi lainaus Morielin kirjoituksesta:
http://www.moriel.org/Teaching/Online/Sons_of_Zadok/The_Sons_of_Zadok-Finnish.html

"Kuten aiemmin mainitsin, hebreaksi sana ’poika’ tarkoittaa muutakin kuin syntyperää tai sukua; se viittaa myöskin luonteenpiirteeseen. Esimerkiksi, hebrealaisessa uskossa on kaksi kuvaa Messiaasta: ’Ha Moshiach ben Josef’ ja ’Ha Moshiach ben david’; Kristus Joosefin poika, joka on kärsivä palvelija ja Kristus Daavidin poika, joka on valloittaja kuningas. Jeesus tuli Joosefin poikana ollessaan maan päällä, mutta Hän palaa takaisin Daavidin poikana asettaen valtakuntansa."

9. huhtikuuta 2010 17:11:29



327 kommenttia:

  1. Kuinka te kykenette pohtimaan näitä säilyttäen järkenne? Mikäli nää kaikki arvailut Efraimista, Joosefista, pohjoisesta kansasta jne. ovat todenperäisiä niin silloinhan se tarkoittaisi että... Joko olen menettämässä järkeni tai sitten kaikki on totisinta totta. Ehkä tarvitsisin apua joltakin joka kykenee näitä järjellisesti miettimään, itse en enää kykene.

    VastaaPoista
  2. ... Olenko "koska sinä olet kiinnostunut minun kansastani katso minun kansani siunaan minä myös sinua"? "KÄRMEENÄ TIELLÄ" vuonna 1982 oloissa daanilaisia n. 1700 vuotta sitten, seuduilla Halmstad-Kööpenhamina-Hässleholm perusteineni: "MINÄ KÄÄNNÄN SINUN SYDÄMESI SINUN SUKUSI PUOLEEN" Jeesus Kristus nasaretilainen nimessäsi, saanko edelleen huolenpidoissa kansojen, kansainheimojen, sukukuntien, kielten. Vaikka sukutaustani olikin minulle tuntematon, viittaan oletuksiin alkuperästä, raamattu yms. kirjallinen.

    VastaaPoista
  3. Raamattumme olisi käytössä vain Jumalallinen ehdotelma maapallolle, ihmisille, silminnäkymättömille, tiedostetaan nykyään ylläpitää Herra. Jumala, nykyisin puhumme suunnasta, mistä huolenpitoon, koostua rikkaiden, ylhäisten ..., viihdetasosta, ja tässä olemme päivät, "... niinkuin oli Nooan päivinä ...", ajatuksena seuraa aikaa. Valvoa, rukoilla, ehdottomuutta rukoillen ja armolahjoin? Haluaisitteko kuulla Raamattumme alkuperäisen koostua ...? "Jumala siunatkoon" Suomalaisiakin hyvässä ja pahassa, sairastamme yhä enemmän kansalaisia siunaauksissa ja kirouksissa? Jeesus? Mitä olemme edessäpäin?

    VastaaPoista
  4. Parhaimman todellisuuden saamme, taidokkaan ja ehdottoman, ilmestymisissä missä? Alkoholinkäyttö aiheellista lopettaa suosituksin Valtiolta esim. riskiraja = TÄNÄÄN EHDOTTOMASTI EN KÄYTÄ? Tiede sanoo vaurioituneen aivon parantua. Pyydän. Finlandialle pyydän parantua? Israelin on kuultava Herra. Jumala. Missä ikinä, entä totisesti ulkopuoliset, totisesti! Valtakunta uinailee sikeässsä unessa ovat enteellisiä aina kirkkohistorialliset reaktiot, ihmetekojen Jumala vaikuttamaan, parhainta? Armolahjainen on olemassaolo, vaadimme Herra Jumala sairalloisia parantumaan, päästä pahasta?

    VastaaPoista
  5. Shalom Olli,

    Olet veljeni oikeilla jäljillä mitä tulee Suomen israelilaisiin juuriin. Täältä löytyy todella väkeviä Sanan mukaisia kirjoituksia yms Suomen israelilaisten juurten merkityksestä ja siitä mikä merkitys Israelin ja seurakunnan ennalleenasettamisella sekä paluulla alkuperäiseen apostoliseen uskoon on tässä ajassa jota parhaillaan elämme:

    http://www.israelinhuone.com

    VastaaPoista
  6. Tässä pyydämme. Jeesus on .... Nimessäsi? Kysymme kansan onnettomista onnettomimman päästä pälkähästä, "mikä minua on niin pahoin, pahoin minä olen, onpa pahaa, ... minua tässä ..."? Siunattu olkoon hän joka tulee herran nimeen

    VastaaPoista
  7. Fenno-Scandia AD. 1982.5. lokakuuta 2010 klo 18.16

    Raamattua, todellisuuden ja ihmisten mailma luotua,haluaisitteko tehdä mahdollisiin asiain selitysteoksiin, vaikka Jumala sen suokoon sivuille, jos toisillekkin selitykseksi asiaa tekstin puitteissa, jos Danielin Jumala .... "MINÄ. HERRA." Jumala, "..., kuule Israel Herra sinun Jumalasi on ...." "Herra puhuitko nämä sanat tuulahduksessa - MINÄ OLEN NÄHNYT MITÄ HE OVAT TEHNEET ÄIDILLESI- -ÄITISI ON KADOTUKSESSA- tarkoittamaan, tarkoittamaan, kysymme ilmiön tarkoitusta?" Oletan avukseni. Jumala. Pyhä Henki. "Minä olen nähnyt, mitä he ovat tehneet äidillesi" ÄITISI: "On kadotuksessa." Olisiko niin, jotta Isä tässä äidille ja Jumala. Pyhä Henki. Lohdutuksekseni, totinen Jumala? On olemassa, Jumalattomien ja Vanhurskasten Tuomio! "HYVÄNTEKIJÄT" "PAHANTEKIJÄT"

    VastaaPoista
  8. Jumalaton saa armahduksensa11. lokakuuta 2010 klo 13.52

    "Minä olen nähnyt. Mitä he ovat tehneet. Äidillesi" "Äitisi on kadotuksessa" Tässä tekstissä on raamattua, ja toivotaan, jotta tässä tekstissä on vain raamattua." Jumala. Pyhä Henki. Vaikuttamaan. Tekstin pohjalta "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" Jeesus Kristus Nasaretilainen Nimessäsi! Herra puhuu. Herra sanoo. Jumala.

    VastaaPoista
  9. En oikein ymmärrä mitä tahdot sanoa. Tarkoitatko minun äitiäni? Hänellä on kyllä ollut vaikeaa mm. hoitaessaan sairasta isääni, joka makaa nyt sairaalassa liikuntakyvyttömänä. Äitini on aika stressaantunut ja yksin.

    VastaaPoista
  10. "kärmeenä tiellä"19. marraskuuta 2010 klo 17.02

    Paranemista toivomme sinun omaisillesi, vaikka parantaa en voi, koen olevani ns. syndroomainen, esim. Israelissa tavataan näitä maassavierailevia, suomalaisethan kärsivät kansalaisina, toivon tässä Parantajamme on Jumala ..., suuntautumista ja kysyä nimessä Jeesus .... Ilmiö kysyä tekstipohjainen on hengellistasoinen, puhutaan Arabialaisten viisaudesta (maantieteellinen, ehkä ismaelilainen), olen totiseti itse ollut paikalla kun tuli tuulespää "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" tämän tekstin ja paikalla olleena raamatussa "herra vastaa, herra puhuu tuulispästä" kun sukulaisia asiaa Haaparanta-Tornio tienoolla esim. "minä käännän sinun sydämesi sinun sukusi puoleen" viittaa evankeliumiin Jeesus Kristus .... Niin voin "tarkoittavan hengellisen kokemisen sisältyä sanomaan ...." Hengellisesti, tutkimme Jumalan suuria tekoja Jeesuksessa Kristuksessa, ".... ei ole kadotustuomiota Jeesuksessa Kristuksessa ...." Siunausta! Voidaan sanoa, jotta Herra ilmaisee Äidin puolesta kadotuksessa oltavan esim. pahojen tekojen ja tapahtunutta mailmanhistoriassa todellisuus ja todistettavien " ..... minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet ....." Minä sanon, sanoo Herra: "äidillesi" - äidin puolesta "on kadotuksessa"

    VastaaPoista
  11. Lyhyen selonteon perusteella on sanottava: "voisi olla vaikka ilmavallan ilmentymää tuo teksti" Teksti: "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" Herra sanoo: "Minä olen nähnyt." "Mitä he ovat tehneet?" Siirrytään sitten puheluun esillä äidin puolesta, todetaan edelleen äidin puolesta, jotta "On kadotuksessa", voi olla myös suuria hengellisiä totuuksia kuten on olemassa kadotus, hengessä käytyä ilmentymää asian ilmaisemiseksi!

    VastaaPoista
  12. Puhutaan esim. suomi neito, svea mamma ja kaikki maan rikkaudet ilmastomuutosten ja myrkkyjen ja tuhon mailmankaikkeudessa sanotaan esim, maa on tuhoutunut ja syvyys avaa kitansa ja .....

    VastaaPoista
  13. Lyhyesti hengelliset tutkitaan hengellisesti, olen saanut olla maan kierrossa vai aurinkoko kiertää, kun nyt olen saanut ympäriinsä nämä mahdolliset, itseäni ovat ajateltua saaneet? "saatana kierrossa maassa", kyllä! Tässä lyhyesti voidaan saada selvitystä vain mahdollisesti hengessä ja näitä henkivaltoja ja Herrauksia on, Olen tässä internettiin ja korvapareille viestittänyt mahdollisia kokemisiani, Jumalan armosta, kyllä näistä parasta kun ovat henkilökohtaisia niin suu pitää kiinni, Toisaalta ovathan suuret kansojen harhaanjohtajat ja johtajat seurakunnissa uskovaisia kaikki tyynni, niin julkistaneet mitä ihmeimpiä, joten en epäilisi jo etteikö kadotusta olisi, onnekseni tämä korvin kuuleminen siellä metsässä etelä-ruotsissa oli niin hengellinen kuin vain voi olla, jos ei Herra aivan tuulispäästä sanoi: "....minä olen nähnyt JA MINÄ KYSYN mitä he ovat tehneet äidillesi ÄITISI on kadotuksessa ...." Kysymme näin Herran teitä ....

    VastaaPoista
  14. Se mitä tässä olen yrittänyt sanoa on, jotta tämä kirjoitteleminen ja kieli huuli suu ovat Jumalan tavaraa ja Jumalalla on käyttöä, Joten kun profeetat ilmaisevat: "olen ihminen pienoinen ja olen saanut ihannoida luonnossa aivankuin puhetta ja perhe tuulinen siinä on ollut liikkeellä, kerran itsensä Ilmattareksi ilmaisema mainitsi "sinä olet heikossa kunnossa minä olen Ilmatar" Kiitämme ja Ylistämme Luojaamme Ja tietää taitaa ja taitaa tietää ja maassa, allekirjoittaneena siis olen ollut luonnossa totisesti, luonto on todistanut kadotuksesta, todistanut Hänestä, joka näkee, ja olemassaolevasta, joka sanoo: "on kadotuksessa" "Jerusalem on kaikkien Pyhien Äiti"

    VastaaPoista
  15. Kuuluisin Daanilainen Simson kuin myös20. marraskuuta 2010 klo 12.08

    Miksi Venäjältä nimenomaan ei lähtisi kansaa Israeliin vielä, Suomessa ollaan vain sairaina historiallisin perustein esiin raamattu vapaasti kansan käytössä, sanon suoraan Suomessa oltavan sairaina: "Olisiko parantajamme Israelissa, vai olemmeko perikadossa, olemmeko, onko äitimme kadotuksessa?"

    VastaaPoista
  16. Onko Daan ja Naftali vai Leevi ja Simeon20. marraskuuta 2010 klo 12.16

    Viittan noihin kirjoitelmiin ja sanaan Raamatussa, palvellaan puita henkiä täällä kiviäkin yms., missä viitataan Heimot Jerusalemin tienoolta lähteneiksi pohjoiseen maahan ja saarille esim. Kyllä saaret mainitaan Suomenkin Fenno-Scandia tasoisiksi historiankirjojen, joten .... Kysyn vain? Rukoilemme tekstikokonaisuuden puitteissa Jeesus Kristus Nasaretilaisen Nimessä Herra sanoo:

    VastaaPoista
  17. Suomi-Ruotsi-Tanska-Ruotsi-Suomi20. marraskuuta 2010 klo 12.25

    Otetaan tässä teksti "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" Teksti viittaa asiantuntijatasoiseen tuulen puuskassa puhetta .... Jumalani auta ihmisiä tekstin pohjalta toteamaan on kadotus, olisi aiheellista elävän Jumalan ja Jumala ilmiöiden saada sijansa, raamattututkijathan voisi selittää, olemme Suomessa jälkenjääneitä em. ilmiöissä

    VastaaPoista
  18. Kalix tienoolla oli ylhäistä Ukkosenjylinän ihmisen20. marraskuuta 2010 klo 12.39

    Sivuilla Rovaniemeläinen Joensuu saa kohahduksen salissa, olen suhteen samoilla kuin on arvosteltu Pohjoismaalaisia, viittaamme! Onko Suomella enää Eurooppalaisen ja Eurooppa järjestelmää tehtävää, meillä merkittävän viime vuosikymmenten raadannan mahdollistavaa viisauttta? Herra armahda, palvele,

    VastaaPoista
  19. Missä on minun kansani23. marraskuuta 2010 klo 17.34

    Ainoa, voidaan rukouksen perusteella, mitä voidaan! Rukoilla, jos Herra on poissa, mahtanee useimmilla olla ennennäkemätön kyvykkyys rukoilla, hengessävaeltamisen seurauksia voi olla em. tekstit, kokemukset! Mitä rukoilla tekstitykset käytyämme läpi? Rukoilemme ....

    VastaaPoista
  20. Seppo Johannes Ensio Finland29. marraskuuta 2010 klo 14.58

    Niin, tieto taito harrastaa on, varat ja kyvyt on. Raamattu ja kaikki käänösehdotelmat on täysin otettu käyttöön perusteettomin näissä edelläolevissa soisin löytyä ajatusta suuntaan, olemme kadotuksen ja laittomuuden lapsia (pahantekijöitä kaikki, vai olemmeko hyväntekijöitä) tilanne maapallolla on ääneen ajateltu, mistä todella Missä on minun kansani Kalix tienoolla oli ylhäistä ukkosenjylinän ihmisen Suomi - Ruotsi - Tanska - Ruotsi - Suomi Onko Daan ja Naftali vai Leevi ja Simeon Kuuluisin Daanilainen Simson kuin myös kärmeenä tiellä Olen siunattu Aurinkoa Svante "kärmeenä tiellä" Jumalaton saa armahduksensa Fenno - Scandia AD. 1982. Seppo sananen sananen Anonyymi 6. heinäkuuta 13.46 Anonyymi 26. toukokuu 13.50 Lyhyesti, jo raamatun tutkimisen valossa vaikuttaa em. tekstit raamattumyötäisiltä, vaan Uusi Testamentti vahvistaa, tarkoittamaan tekstiäni en tiedä taida, mutta ihmettelen totisesti! Aihetta varmaan raamattututkijoilla, mitä tämä tarkoittaa? Harhaanjohtajiahan on kultaisen keskitien kävijätkin, kysyn Jeesuksen puolesta? Jeesus Kristus Nasaretilaisen Nimessä: "Herra sanoo .... Herra puhuu ...." "Jumala sanoo .... Jumala puhuu ...."

    VastaaPoista
  21. Uudemman ja vanhemman viinin Fenno-Scandia7. joulukuuta 2010 klo 11.30

    "Ajatelkaa Jeesus Kristus Nasaretilainen!" "Minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" MINÄ OLEN NÄHNYT ovat selvää ilmoitusta Jumalasta (kaikki muukin selittely kelpaa) Jumala on kysyä Seppo Johannes Ensio Finlandialta, Jumala on kysyvä Jumala, kysäisihän Hän Adamiltakin ja Evaltakin: "Missä olet" "Mitä he ovat tehneet äidillesi?" Nykyinen viestyhteys äidilleni on myös Jumala näkee, kuulee, ".... oliko tämäkin jo kirjallisuudessa ...." Jumala tuomitsee, vaikka äitini puolesta tuomittavia "on kadotuksessa"

    VastaaPoista
  22. Missä profeetat profetoi8. joulukuuta 2010 klo 10.58

    Profeetta! "Israel kansojen ylimmäinen" Me täällä ihmiset, jospa osaisimme rukoilla Jumalaasi, kansasi puolesta, tai ainakin Jeesus rukoile allekirjoittaneen puolesta! Nähdä suomalaisittain tässä taloudellinen raha kaiken hankkii, puolesta suomalaistenkin ja eurooppa kysymyksessä, pyritään parhaimpaamme, kohtaavatko realiteetit ja mielikuvitukset, jumala esim. puolestani Jeesus rukoile puolestani!

    VastaaPoista
  23. Sivulla enteilee vuodet, voin vain vahvistaa ilmiöitä raamatun kaikilta lehdiltä, uskon tässäkin niinkuin pyhä henki valaisee raamatun todellisuuden suhteessa ja nämä tekstitkin vain sikäli, jos ovat Jumalan sanaa, eivät tyhjänä palaja, vaan saavat tarkoituksensa puitteissa .... Mitä varten minä sanani lähetin!

    VastaaPoista
  24. Tänään voin kyllä mahdollisen synteesin perusteella lähestyä Jeesus ja hakea sovintoa Jumalan kanssa, niin virkamiehet Jumalan asioivat kyllä kaikkiaan viimeistä huutoa aivan päätä heinää, paljon on kyllä Jumalalla vielä tarjottavana, löytää nyt Jumalan virkamiehiä, henkilönä olen maistamassa mahdollisuutta, viimeisi oli. Tuulen henkäyksessä "Seppo minä annan sinulle vielä yhden mahdollisuuden" tässä en selittele enää mitään oli vuosia 1990 Uusi testamentti pitää edelleenkin parhaimmin paikkansa .... Siunattu olkoon hän joka tulee .... Amen Tule Herra Jeesus!

    VastaaPoista
  25. 2010 - 2011 Vuosia menee tulee siunausta27. joulukuuta 2010 klo 15.42

    Kun henki, joka tunnustaa Jeesuksen .... Ei ole Antikristuksen henki, aihetta ajatella apokryfikirjallisuus suomeksi käännettyä kirjallisuutta, .... Edelläolevien ilmi oloa suuntaan mahdollisuutta, ihmisillä on valita siunauksen tie. Haluan esim. latinankielisen ilmiasua suomenkielelle, merkittävää Upsalan tienoilla (Sverige) luostariraunioita voi olla pidempääkin aikaa, eräänä 1980-luvulla kesäpäivänä, vihreällä nurmella niin siunattua kuin "filioo" sananmukaista en tarkastaa tarkistaa enää täällä voi esille tuoda, Jumala etsii varmasti .... Henki puhuu varmasti, Pyhä Henki seurakunnalle puhuu! Jeesushan kirjallisuudessa on ....

    VastaaPoista
  26. (Filia)(Filii)(Filio)(Filemon)..... Kyllä. Hengelliset todella ovat, totisesti ovat! Herra Jeesus Kristus Nasaretilainen Nimessäsi: Herra sanoo: "........................................"

    VastaaPoista
  27. Ihmisemme maapallolla ja Jumala sanoi Johannes3. tammikuuta 2011 klo 17.13

    Ajatella yllättävän ja ihmeellisen Jumalamme teot ja kaikki, olen pimeydessä saada selvää suomalaisten alkuperästä, juurista syvistä, Jumalalla on arkisto varmaan, ajatella syntyjä ja syvän pimeyden teoissa elellä, meidän sukummehan voi kaikissa maan kolkissa olla vaikka Jumalan vihollisia, mitä lisäämme ilmiöissä, armollisen armon ja rukouksen hengen, .......................................

    VastaaPoista
  28. Finlandialainen huutaa3. tammikuuta 2011 klo 18.05

    Olemme olleet esillä DANMARK sanan juurilla ja synnyn ja muuntautua kielivivahde ilmaisuissa Englanniksi (Then) germaaniksi (soturi) käännetty Tanskalaisia tarkoittaen 700-luvulta,sitä ennen daanilaisa n. 300 - luvulla. DANMARK, (soturikansa)missä laajuudessa ja merkityksellisyydessään myös kaksoismerkitys havainnoitu, asiahan on selvä .... "oma selitykseni on ilmiömäinen mahdollinen pimeyden henkivalloissa, vastustajan henkivalloissa pörrääminen" Kaikki nämä kommentit viitataan missä on minun kansani? Olematon äärellinen kadotuksen ja iankaikkisen elämän raja, kysyä sopii: "...., päästä sisään Taivasten Valtakuntaan ...." Jeesus on Herra! Palauttaa kansaansa Israeliin! Minkälaisia mahdollisia selityksiä vielä, "koska sinä olet kiinnostunut minun kansastani katso mnun kansani siunaan minä myös sinua" "KÄRMEENÄ TIELLÄ" - "Katso minun kansani siunaan minä myös sinua""KÄRMEENÄ TIELLÄ" (onnekseni en ole ajatellutkaan kuuluvani kansaan taikka toiseen vaan ajatellut mitä tarkoittaa, nuo monet ilmiöt, joita ainakin 1980, 1982, 2006, ja kyllä Jumalamme saada olla onnemme lähellämme, Jesus? Afganistan pataanit varmaan tekevät asialle oikeutta. "minä vien sinut Israeliin"

    VastaaPoista
  29. Tekstitys menee ja tekstitys tulee ylistyksemme4. tammikuuta 2011 klo 12.37

    (VANHA TESTAMENTTI)- Raamattu! Tuomarien Kirja - Daanilaiset, sananen Danmark/Denmark. Englantia suomea germaniaa tarjottaessa täytyy ihmetellä kielen mahdollistavan ihmeitä Jeesuskin sanoi: ".... viekkaita kuin käärmet ja viattomia kuin ...." Joten kauniisti vain Jumala Pyhä Henki, ".... mitä nämä ilmiöt, joita olen saanut käydä ...." ......................................... siis vaikka Fenno-Scandia, saarinen alue vuosisatoja pohjolakin, minkälaisia kaikki ilmiöitä tämä sitten, Herra Jumala ....

    VastaaPoista
  30. Käärmeenä tiellä7. tammikuuta 2011 klo 11.52

    Jos olenkin ollut tekemisissä ilmiö: "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" ajatellaan puolustuksellisesti maan rajoja voisiko eräät armeijat käyttää näitä äänihälyjä yms. millaisiin tarkoituksiin, eräät viestintälaittetkin sisältyvät kaikenlaisiin ihmisten aikaansaamiin, salakuuntelua (äntenkuulijat ry.), mutta jos ilmiöissä kysymme Herraa, sisällytän omalta kohdaltani tässä ajatuksen Jumalan neuvottelu, Jumalan vastustaja, mutta ääni sanoi tuulispäästä, tuulahduksessa, voi olla minkälainen Jumalan tuulenteitä ilmentävä, Herra sanoo: "Minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi." ¨Kuka sanoo: "Äitisi." (Kuka sanoo) Vastustaja sanoo: "äitisi on kadotuksessa" - ajatella armon ja rukouksen Hengen vaikuttaa, esim Psykologinen kentän ilmoitus perhetilanteessa, jossa minäkin vuosia olen oleskelleena, syystä tai toisesta, mutta Valo Jeesus Herra Valkeuden, Jeesuksessa Kristuksessa ....

    VastaaPoista
  31. 7. tammikuuta ja kaikki muukin arviointitekstikokonaisuus maapallolla ja ilmassa ja avaruudessa ja missä kaikki alkaa, missä kaikki päättyy, arvuutellaan nyt henkilöitä ottamaaan perheasioissa asioita hoitoonsa, niin jotta kynnet ja hampaat, mitä tässä ..... Missä profetioita, .... Arvostelemme? Esim. Jumala on tahtoa ilmoittaa edelleenkin huolen pitää, huolenpidon lapsille, .... Herra! Mitä nämä ilmiöt, joissa on ilmeinen raamattukirjallisuus edustettuna .... (lapsi) (nuori)(tytär) - VIIKINKIUSKOVAISUUDEN SYVISSÄ PAKANALLISISSA VESISSÄ MENOISSA PIMEYDEN TOSIASIOITA, Herra on .... Jumala on parantajasi!

    VastaaPoista
  32. Profetioita, miksi vajavaisia ja täsmäävät esim. raamattu on asiantuntijoiden kirja, eikä koraanikaan elämäksi - islamistinen - kristillinen. Tässä mennään kadotukseen Jeesusta ei puhuteltu, saimme Pyhän Hengen kautta, ilmoitusta. Ajatella miksi niin mieletön mielisairaiden ja ateistien ja hullujen ... perinteinen energia tautinen.

    VastaaPoista
  33. Asiaa ilmiötä käsitelty aiheena miltei Raamattu21. tammikuuta 2011 klo 13.21

    Noin ilmiöiden päätössanoina voi jättää Jumalan arvoon, Jumala Pyhä Henki, joille ei ole valehteleminen, pettäminen. Kokonaisen ilmiöiden ulottuvuus soveltaa käytännössä, syvyys, leveys, pituus, korkeus Jumalan lähellä on Benjamin. Onhan Jumalan nimikin "minä olen nähnyt" "minä olen" Yöskentelin Tukholman tienoilla, päästään kaikkialle, käärme luiskenteli makuupussin ulkopuolella minun kylkeeni, oikea kylki. Liikehti poispäin n. nuori yksilö, taisi olla aavikoiden huntuun pukeutunut olio pääni puolella liikehti sitten musta naamio nykyistä teknistä edistystä suunnittelussa tasoa, kauhistuin totisesti, maantien vierellä suhteellisen todettavissa, olio liikehti poispäin varmaan ylistys huulillaan. Kuulin selvän suomenkielisen sanoman puiden latvojen tasolla "sinä olet nähnyt jumalan", joten saada tässä eteenpäin, ilmiöitä armossa ja armon ja rukouksen hengessä ...................... Jeesus Kristus Nasaretilaisen nimessä:

    VastaaPoista
  34. Profeetat maapallolla rukoilee rukoiltuansakin28. tammikuuta 2011 klo 15.11

    Israelilaisten alkuperäisten nykyisyys sekoittuminen selittyy, Afganistanin mailmankartalla, selittyykö pitkälle, minä näkisin sen näin, mikä tilanne Jumalan tarkoitusten saada "Jumala on ...." mailmalle. Marokosta Eurooppaan työnhakuun, vilpittömästi lausahdus "Jaakob" kaduilla Joensuussa pyörähti ja televisiossa Euroopassa samaa aivan läheltä nähtynä, olemme ongelmissa Juutalaisten suhteen, natsien ja mustalaisten, lohduttautua, Jeesus Kristus Nasaretilainen Nimessäsi: "Olemme uskovaisia, auta meitä, lisää meille uskoa, tiedon ja viisauden sanoja ja mitä asioissa uskon asioissa." Jeesus! Suomessa oleskelevat mahdolliset kansasi esiin, siunauksemme, palveluksiasi puolesta maapallollisen.

    VastaaPoista
  35. "minä vien sinut israeliin"28. tammikuuta 2011 klo 15.20

    "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" - Jumala lähestyi henkilöäni, todistettavat todistaa: "äitisi" painokkaana ja "on kadotuksessa" painokkaana uskottavan tuntuisesti, joten aihetta ihmetellä, ajatella selitysten mittavaa matematiikkaa, kyllä Jumala varmaan on esillä asiassa, tavalla tai toiselta, Herraltahan tulee ..... ..... .....? Niinhän Isä Meidän päästää pahasta ..............................

    VastaaPoista
  36. "Herra on armollinen kenelle on armollinen........."1. helmikuuta 2011 klo 12.20

    Ounastelin tänä yönä he tekevät pahaa äidillesi ja minä nukkumaan hyvin: "minä olen nähnyt" "mitä he ovat tehneet" ääni ties mistä: "äitisi" on kadotuksessa todeta .... Nukuin missä yössä sanottiin henkäilytasolla "nouse ....................... paha kulkee ...... tie ..... lähde ......." Ihmettelen koostumusta sillä "äitini on palavasti rakastettu" Taivaalta tulleen äänen tasolla 1980 - 1982, "tunnenko Susannen?" Kuvio tekstitystä hahmottuu kokonaiskuvioon ajatella, eim. kun olin suistumassa suo-alueeseen, joka kuivettuneena oli kova paikka, sain kiinni kuivettuneesta risusesta rungosta kuivunutta, vaikka antenni nykyinen sotilasjärjestelmä, kysyttiin "mitä kieltä puhut" "Suomi äidinkieli" Poistuin paikalta kuulin ulkopuolisten todenneeen käärmeen saaneen vainun minusta ja kehotus korkealle hupätä ponnistaa ja painua suoraan käärmeen päälle, jossa sitten vain materialistiseti ritisi rätisi, käärme siinä sitten ellei puolustuksellisissa ilmiöissä, en tiedä sanoa, väittävät minun ilmiantaneen puolustsverkostoa, vaikka ehkä kaikki onkin ehdottoman vakavasti otettavaa, maassamme on kaikki vaarallista, kuunnelkaapa Rannanjärvi äänitettä, vaikka. Kiitos tässä ilmiössä, Jumala armahtakoon islamistia, armahtakoon seudulla Fenno.Scandiaa 2011 . 1900. Amen

    VastaaPoista
  37. Jos Herra on ilmestymää ilmenneenä Jeesus on Jumala16. helmikuuta 2011 klo 13.01

    Jeesus me olemme ehdottomia, katsomme sinua Paimenena ja antaa meille virkaa, ei niin perin juurin virkaa alkukristillisyys, vaan yksityistäminen (meidän on kaikki) on laumasi ja siunaa kykymme , varamme! Päästää Juutalaiset vihanpidon selvyydessä alkaneena ja jatkuneena, odotame ilmoituksiasi .... Ajattelemme meidän osamme vaikuttaa osaksemme meidän, jotka uskomme.

    VastaaPoista
  38. TÄMÄ UFO JA SÄHKÖELEKTRO FOTOMONINAISTA ÄLYY VARASTOSSA MISÄ NEWTONIT. (kuvastot tiedostoilta uutisoinnilta.) JUU TUU BII. Mikä hetki yössä rukoilisimme, mikä meidän tilanne suurten tutkimisen avaruudessa, pitääkö kuvatulaiset jo paikkansa, olemme kehittyneitä ja meitä vaatii kaikki kehittyneisyys, mitä olemme eräänä aamuna aikaansaaneet, häpeällinenhän aamumme aina on, minä koen. Mitä Jeesus nimessäsi mnulle tässä. "Jos kaikki mikä vaikuttaa hyväksemme. Niiden, jotka uskovat, niin, Isä meidän saada oppimistuloksia näyttöön enemmänkin lehdistöissä, mikä Raamattututkijan kanta nykyisellään on, me Tarvitsemme .............

    VastaaPoista
  39. Taivaankansi ja maan sydän2. huhtikuuta 2011 klo 11.30

    Niin olen "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" "minä olen valtakunnan silmä" 1970-2011 Kirjoitelmani ovat etsintää henkilökohtaisuuksin, ilmiöin laajentaa, meillä A ja O. Vastuulla, kysyn, mikä on Hengittää, OLEN OLLUT PAIKALLA YKSIN, n. 60 vuorokautta, ilmavaltaa, mailmankaikkeutta "tänä yönä he tekevät pahaa äidillesi" "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" ovat yhtävarmasti kuin on iankaikkisuus, älyämme rukoilla Jeshua HaMacciacch .........

    VastaaPoista
  40. Seppo Johannes Ensio Finlandialainen14. huhtikuuta 2011 klo 14.02

    26.toukokuu 2010 alkaen - 2.huhtikuu 2011 päättyen -ilmiöinen yhtä todellinen kuin vierailua vieraskirjalla. Herran olen ihmetellyt mailmaa kokemuksin, Herran mailmaa. Siten hyvää toden ja epätoden ESIRUKOUSAIHEITA IANKAIKKISUUDESSA IANKAIKKISUUDEN IANKAIKKINEN - JEESUS KRISTUS, rukoilija puolestamme asioitasi vieraskirjalla esillä ..................................

    VastaaPoista
  41. Koostua tekstikokonaisuus huomioida: Ylistys ja Kiitos, .... SUOSIA LUKEA --- TIETEEN KUVALEHTI--- edellä tekstikokonaisuudet 26.toukokuuta 2010 alkaen - 2.huhtikuu 2011 päättyen liitteeksi sivu 60 .... NRO 13/2011, voisin identifioida maapallolla ja selittämättömässä - selitetyssä ....................................

    VastaaPoista
  42. Tämä. Kyllä. Daanilainen - Thanilainen,kysyn vain? Onko ikinä Pohjolassa oleskellutkaan Daanin heimoon sisältyviä ja muitakin Israelista n. 3000 vuotta sitten tosiasiallisin siunauksin/kirouksin ....

    VastaaPoista
  43. EXODUS II ilmiöi aihetta "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" Tiedelehti: Tieteen kuvalehti NRO 13/2011, aiheesta Äiti Jumala Pofeetta, perusteella voidaan arvioida kadotuksessa oltavan ....

    VastaaPoista
  44. "Varmaa, ehdotonta Herra. Jumala. Käsivarren oleskelua on, jotta mahdollinen Israel löytyy Afganistanin maa-alueellisen kartalla tienoilta, Viethän sitten Israelin Israelin maahan?"

    VastaaPoista
  45. Svante Finlandia - Simson Daanila - EXODUS31. lokakuuta 2011 klo 17.34

    Israelin kadonnet löytyneet heimot hakusanalla saadaan joltisenkin perustavaa Raamattututkimisen ylistettävää perustaa pohjaksi, mitä Raamattuteksteissä on tutkittavissa, olemme onnellisesti Herra. Jumala. Huolenpidossasi asiaa saatu valaistuksi kyseinen "israelin kadonneet löytyneet heimot"? "katso minun kansani siunaan minä myös sinua" "muista luku 17 minä tulen sinua tapaamaan" "MINÄ VIEN SINUT ISRAELIIN" - Herra. Jumala. - Herra. Jumala. -

    VastaaPoista
  46. Korjausta koko havaintomailmana pidetyn suhteen, mitä minun osani on ollut vuosien mittaan, Haluaisin varmasti Pelastua ja Parantua, voisi tekstini ja havaintoni, ovathan ilmeistä olemassaolon ilmausta kyllä, vahvistaa Raamattukirjallisuus on alkuperältään - Ei Harhaanjohtavaa - Jeesus Kristus. Jumala on ... lähdethän vierellä kulkijaksi ja muutakin?

    VastaaPoista
  47. Tässä Italia ja minä muuttuvaa, tänään en muista missä kuulin sanat "tunnetko susannan", Italiassa vaihtuu nimiäkäyvä ja olisiko kysymyksessä ollut vaihtoetojen "Susanna, Susanne, Susanni", tai mitä tämä on "tunnetko susannan" "tunnetko susannen" ja tämäkin "minä esittelen sinulle tyttäreni" aikakirjaa tai ajanoloon muuttuva aabrahmin ja iisakin ja jaakobin jumala näyttää käyvän myötä, kuulin nimittäin taivaaalta vuosia sitten, niin, jos muistaisin, missä? "tunnetko susannan" Kirjoitteli simerkiksi sanomalehti aiheesta, 19122011 tienoolla, olisiko ollut parempaakin viestiä, viittaus mahdolliseen muinaisuus Israeliin?

    VastaaPoista
  48. On Susanna Hebreaa ja Lilja Suomeksi, laulussakin on yhtäpitävää, ovat nämä Taivaita ja Maata hivelevät ilmiöt sinänsä totta ja Olemassaolevan Jumalan Viisautta minua kohtaan, olen nimittäin ollut vaaniskelun ja kyyristelyn ja väijynnän kohteena ja opiskelua kyläyhteisöittäin nämä 500-vuotiskauden ja Norja Ruotsi Venäjä ja Viimein Suomi Eurooppalainen. Jeesus minun edestä puolesta sijasta Jumalalle arvioitu sija ei yhdellekkään luodulle asiaini hoitumisesta Jeesuksessa Kristuksessa, Tanska on muistettava myös, Suokoon Jumala Valtasuuruudessaan ilmoittaa ..

    VastaaPoista
  49. Ääniprofiili Kirkkotarha2. tammikuuta 2012 klo 17.12

    02012012 Profeettoja Jumala Soisi oisi tie mua vastaan tullut siunauksen tie. Muutamalla sanalla ei voida todistettavasti teksteille sinänsä mitään, mutta perhevajaamme kohtaisi Jumalan. Herran. Jumalan. Pyhän. Hengen. Kuka viestittäisi tänään, missä olemme miljardit ihmiset maapallolla, olemmeko eräiden tarkasti laskelmien mukaan Danielin Jumala ahdistuksen ajassa? Jerusalem. Jerusalem. Mitä tänäpäivänä?

    VastaaPoista
  50. Tammikuun Svante Stora 20129. tammikuuta 2012 klo 17.51

    Kysymme kysyä ilmi salatun Jumalan palkita. Tiede-lehti julkaisua (EXODUS II-osiossa) erillään kokemisistani, Herra-Jumala-Profetta-Äiti, muinaisuudestaan tunnettuja kaavioita kuinka hebrealaisia asiotui Itsensä Ilmoittavan Jumalan asiamiehiksi käännekohdissa, "minä olen Valtakunnan silmä" ilmiö 1979-1982 osoittautui 2000-luvulla itsestään selviävänä selityksenä, ehdotonta alkoholittomuutta ja itsetyydyttämättömyyttä ja savuttelemattomuutta ja kaikki muukin kelpaa ihmisyyttä suosivaksi olemassaolon muodoksi? Ylisteltävää on Herra Ylistettävä on Herra.

    VastaaPoista
  51. Lyhyesti näin 5.4.2012 aiheellistaa esiintuotua Sana-lehti viikkokohtainen ja kuukausi maalis-huhti: Suomi osoitetaan tutkimuksissa kuuluvan ei Israelilaiseen verisysteemiin ja kysymme tervehtymistä ei Israelilaiset linjoilla menneisyys tapahtumaa, saada Armahduksemme, ennenkuin liian myöhäistä, sittenkin ajattelen ylistellä Suurissa Jumalan teoissa kokemuksiani, osoittaa Hänen Vallassa olla minunkin, hyvin luonnonpohjalla ja kiinnostavaa kyllä, helpon ja mukavan elämän hakemisessa on ilmi henkilöni vuosikymmeniä, seurauksia näkyy ja aihetta paneutua siis jos vaikka edes viisautta? Suomalaiset keskuudessannne oleskelee Jumala ja on kiinnostuneena saattaneena Valtakunnan rajoja parempaan ja ehompaan, niinkuin näkyy maapallolla, vaikka tekstini ovat todentuntuisia verrata Raamattututkimisenkin kannalta ja ovat sanoja palvella Jumalaa, niin siinä meillä Hyvää, jottei tässä enempää kuin Jumalan olemassaolonilmentymää, "Jumala puhuu tavalla tai toisella ...." TÄMÄ PÄÄSIÄINEN AUTTAKOON MEITÄ .......................................

    VastaaPoista
  52. sitten enää tämä syys 2012 muutosta parempaan alkoholihaitat on ja pysyy, koossa terveys ja paranee ikä muodoissaan, asiaa ja selvyyttä tutkimusta, mutta tämä "minä olen valtakunnan silmä" koettavissa kohdallani varmuutta ja tarkkuutta asioissa ja ennenkuin mitään oli tapahtunut ......... saadaanko viestiä ohjausta ilmoitusta suomessa

    VastaaPoista
  53. Tässä tilassa olen onnellinen, etten hievahtanut mailmanvalta istuimen mukaan, olisi niin nolosti käynyt. Mikä vapautti maapallolla Neuvostoliiton romahtamaan ja miksi suomi niminen maa ei oikeastaan ole parhaimmillaan, missä olemme Eurooppalaiset Uskonto-kunnat ja onko helpoin tie kuvaajat ja kuvalähetykset ilmöistä, mainittuja kirjallisuudessa Jerusalemin lähellä ja mitä edessäpäin siinä missä filmiteollisuusmainen ja avaruustutkimus, ja missä mahdollisuus kysyä Herralta mooseksen Aaronin tapaan, profetoida virkaa esiin, muuta

    VastaaPoista
  54. ilmiöissä 2012201327. joulukuuta 2012 klo 18.15

    salatuimmissa ilmi kysymme Jeesus? Jeesus sanoi: ......................................... "Katsahda missä euroopan tilanne" - Suomi tilanne? "Kuulla! - Kuunnella!" Olemmeko oikeassa sanoitusten suhteen, mitä Raamatussamme voi olla esillä .......... Olinko valmistautuneena 21 12 2012 - laajemmin öljymäki Jerusalem, olinko valmistautuneea 12 12 2012 ...

    VastaaPoista
  55. Jumala oikein tuomitsee = minä olen oikea DAAN2. tammikuuta 2013 klo 13.42

    Kuulkaa minun yllättävän nopeasti ymmärtää ( ... ), jos tekstit tälläisten ilmiöissä Jumala Pyhä Henki sen nähköön, vajavuuttakin esitellään, niin, emme voi mitään esillä olevaan, voimme vain täydentää, olleena esillä näinä vuosina .... Onko ihmisille selvästi sanottu ja myötä kuljettu näiden kirjoitelmien takana ja rivien välistä lukea, olkoonkin niin, jotta tavoittelin taivaita ja kapsahdin katajaan Toiveenani kulkee Jeesuksen Kristuksen rukoilla puolestani, nimittäin olen hyvin sikeäsä ja kuolettavassa ja halvaannuttavassa unessa, huomioidaaan mitä on tekeillä, löytyy sellaisia erillistymään ja ilmi ja häpeään ajautuvia ryhmiä /..../,asiani esillä ...

    VastaaPoista
  56. "simson daanilainen"8. helmikuuta 2013 klo 11.34

    Nämä niinsanottuja heimoja Israelin 10, mainitaan "kärmeenä tiellä" "muista luku 17 minä tulen sinua tapaamaan" /"minä vien sinut israeliin" - "minä vien sinut is real ..."/ molempiko, yksikin näistä ja muuta .... Siinä aiheessa kun olemme arvioineet mahdollisuuksia ja minun kokemien ilmiöiden yhteyttä mahdolliset HERRAT-NARRIT, mutta jos sinänsä tutkimaton (tieteellistetty)- lisään osaltani, yksikään HÄLLSTÖM - ROCCEFELLER - ROTSCILD - HAMMAR - BILL GATES, olihan muitakin esiteltyjä mahdollisia DAANILAISIA/EI DAANILAISIA ei tässä osassani sisälly luetteloon, siltä osin kun minä 1952-2013 ajalla ja vapaalla-ajalla, tämä sinänsä häpeää kauhua osani on herättelevä aihelma esittelyjä mahdollinen daanilaisia 300 vuonna, mahdollisissa roomaalaisissa asiakirjoissa, ja arveluja missä mitä missä milloin täällä FINLANDIASSA /maan ääret/, lyhyesti voin todeta Herrojen narrien ja valtioiden virallinen/epävirallinen sähköinen ..., jää siinä missä ei yksikään daanila@suomi24.fi, eikä minä tiedän missä Henkilöitymät sanoo: "minä voin sanoa missä daanila@suomi24.fi ja mitä asioi ..."? Tässä epäilyjä ihmisten vapaa-ajan värinkäyttöisestä, vaaniskella, väijyä metodit esillä, joten älkää HYVÄT IHMISET uskoko ihmisten päästä vakoiltuaan ja järjestttyään nämä ilmiöt, vielä nauramaan, pilkkaamaan, ivamaan, rahastamaan herkkäuskoisia, sinisilmäisiä, hyväuskoisia, .... .... .... .... .... ....

    VastaaPoista
  57. selitän tärkeimmän selitelleen tekstissä kenellekkin ja "minä olen nähnyt" "minä olen valtakunnana silmä" mitä he ovat tehneet .... äidillesi ..... äitisi .... "on kadotuksessa", varmaan henkilöni historiaa ja äiti-ilmiöitä, kysymyksessä ... lyhyesti on paranemaan päin henkilö

    VastaaPoista
  58. koettua ilmi jaossa13. elokuuta 2013 klo 18.13

    Sanoja ja kirjainkokonaisyys/ - yhdistelmiä, olen saanut tässä näinä päivinä asiaa tuntemattomien mielihyväksi todeta ilmiöiden hiipuvan todellisuus/epätodellisyuus rajalla, ei ole poistettu Kertomuksia Raamatussa yhteyksistä, niitä, tässä yksinäisyydessä ilmenee ... oleilee varmaan yksityisyys mutta kuten Raamatussa ja ei Raamatussa Hengellinen Todellisuus oloissamme ... toivon näiden kokemusteni todellisuuden herättelevän lukuisten lukuisien muiden mukaan olemaan ottaa totta mailman Jumala Hetkestäs ... "ETSIKKO"

    VastaaPoista
  59. kohtaan tässä koettua ilmi jaossa sisältyy Jeesus Kristus on Herra Ylösnoussut, voimme kuulla Herran puhutelleen minua kadotustuomioissa "HERRAN KIRKKAUS" häivähti [SOVITUS ON VERESSÄ KUOLLEISTA YLÖSNOUSSEEN ylösnousemuksessa]ja muistutan tässä 1980-2013 taustaa ja silmänräpäyksiä, kohtaamme henkilöni viimehetkellä kadotustuomioita mailmassa Jumalalta "Jumala vain voi Tuomita kadotukseen" "minä olen nähnyt" "MITÄ HE OVAT TEHNEET..." OLEN TÄSSÄ SATIMESSA - VASTAAN +ÄIDILLESI+ +ÄITISI+ [ON KADOTUKSESSA]TODEN JA EPÄTODEN ... SANAILUA ... NYT KUITENKIN ALAN OLLA ALKOHOLITON JA SAVUTON KOEN SELVIÄMISTILAA

    VastaaPoista
  60. Maanpäällinen/Taivaallinen20. elokuuta 2013 klo 8.03

    Kiitän tässä mahdollisia instannseja ja osallistuneina yksipuoliseen oleskeluun tekstieni suhteen, joiden todisteet meille ei ole tietää taitaa ylhäisyyksien ylhäisyys isä meidän joka olet taivaisa perusteinamme

    VastaaPoista
  61. ilmiötä näin, maantiellä karhupoikasensa kanssa maantietä ylittämään muutaman sadan metrin päässä edessäpäin minusta katsoen ja minä polkupyörällä ajatella "kilauta kelloa" kuulin, en muista kilautinko tai huusinko tai mistä päin tuuli tuli, karhu maantiellä minua vastaan n.60km/h ... metsänlaidassa tietyt äänet "katsotaanpa kuinka/miten H:n käy", aivan kuin pikkulinnuilta ääniala: siis, mitä - he - ovat - tehneet Äidillesi - Äitisi - on kadotuksessa ... ajattelen vieläkin mistä on kysymys ... Tässä kiisi henkilö auto juuri hälytystä ylläpitäen ohi ja osaltani tilanteessa pelastuin, metsänlaidassa tienlaidassa kävi rytinä ja repiminen ja kyseinen karhujen ääntely

    VastaaPoista
  62. Voin selittää kaavan perusteella mitä tässä on koetettu sanoittaa, kokemisen iankaikkisuus, (IHMINEN) (EI IHMINEN) Tiedemies Luoja Kehitysmetodit ... viimekädessä viestintälaitos, syntynyt kuvio 2008-2013 sisältää oman kokonaisuuden olemassa oloani ja johdettu Raamatussa sanoitettua, Raamattu alkuperäisyys on todellisuus, voi olla vastaavaa Jumala, Kansojen Jumala ja Jumalan kaanssa kohtaaminen, ellei tässä ole naureskelemassa ryhmät, yksityisyys, rebublikaanit, Valtio-oppineet, laitoksineen, yhtäläisyys todella minun kohdata historiani perusteella - puhumme yksinäisen miehen (mies kuuli taivaalta Herran olemasa olon "kärmeenä tiellä" - "Minä olen Valtakunnan silmä" kehyksiä -...- "varottava Herran suhteen ettei mennä tilanteeseen, jossa Herra itkee" - kohtasin teoissani sijaisuuksia olettamuksia teoissani seurausta - sittenkin todistaa kohtaamani teoissaan ilmi olevalle olevan kadotus, minua odotetiin tilanteessa luopumaan ilmiön kehyksissä 1979-2013 salaisissa ilmi olevissa, Jumalalle ei ole mitään .... , muutakin Susan J Helmsille selitykseksi Paranormaali Simson Daanilaisen osalta, ei ole mitään todellisempaa ... "Minä esittelen sinulle Tyttäreni" kysytään "Tunnetko Susannen" "Tyttäreni on vaarassa - on vaarassa" .. käsittelee perusarvioita oliko ylipäätään Susan J Helms asioimassa sähköposti osoitteeseeni vuonna 2012/2013 yhtään mitään, joten ymmärrän tilanteen ja sisällän tämän saavuttaneen Susan J Helmsin selitykseksi kirjoittelulleni Paranormaali Simson Daanilainen (daanila@suomi24.fi)

    VastaaPoista
  63. "Minä vien sinut Israeliin" = siinä missä löydämme Dna perusteella Israelilaisuus, ei Israelin maa, Juuda - ei Israelin Juutalainen Valtio - ei daanilaisia, ei daanilaa, osoituksen "minä olen oikea daan" = Jumala on Henki perusteinen ... "minä vien sinut is real" ... (Minua ei viedä Israelin maahan = Ei Israeliin), tehtäväni alkoholin käytön suhteen oli olla käyttämättä tai käyttää alkoholia "älä käytä alkoholia minulla on sinulle tehtävä" ... kyllä kyllä kyllä kyllä kyllä kyllä ... kohtaamiani ilmiöitä "muista luku 17 minä tulen sinua tapaamaan" on oikein, selitellä voi, saa ja on aihettakin ... daanila@suomi24.fi

    VastaaPoista
  64. selvyys iankaikkisuus26. marraskuuta 2013 klo 17.46

    Oletetaan ettei minun tarvitse hävetä, ei kauhistua, ei hävetä seuraavaa, juuri aines: "MINÄ OLEN NÄHNYT MITÄ HE OVAT TEHNEET ÄIDILLESI ÄITISI ON KADOTUKSESSA" Kohtasin Herran ... Ilmoitus, Ohjaus Pelastumiseksi ... Kohtasin Ihmettä ... Minä Olen Valtakunnan Silmä - Minä Olen Nähnyt ... osoitettavan ilmiön kadotus olemassa olevaksi iankaikkiseksi tosi asiaksi ... rukouksen ... ei voi osoittaa paikkaansa itseänsä ... Jeesus Kristus .... me rukoilemme .... .... .... "siunattu olkoon hän joka tulee herran nimessä" ELÄMÄN KUOLEMAN HERRA, elävien ja kuolleidenkin ...

    VastaaPoista
  65. "KÄRMEENÄ TIELLÄ"2. tammikuuta 2014 klo 11.03

    näin selvennän kokemiseni ja on olemassa suhteessa: (mitä he ovat tehneet) = minä itse teossa suhteen "minä olen valtakunnan silmä" ja "minä olen nähnyt" - äidillesi, äitisi, on kadotuksessa selvennystä ... varmaan suhteen "Jumala Tuomitsee = Minä olen oikea Daan" --- minä, joka kirjoittelen olen vain asiaa kokeneena viitannuta Taivaalta "SANOJA" - Jumalan palvelusta sanomaa, oli enemmänkin kuin tässä selvittelemään olisi aikaa ....

    VastaaPoista
  66. rukoilevan ihmisen ilmentymää21. tammikuuta 2014 klo 18.39

    alkaa olla täysiä nämä henkilökohtaisuudet, muistamme Jeesus sanaset Kiusaajaa, Paholaista, Saatanaa ilmiöissä, ja Mitä Jeesus Kristus On ... ainakin Suomalaisessa vapaa-ajassa ja kenenkään perehtymättä kautta maapallollisessa ihmiskohtaloita, avaa ajatuksia

    VastaaPoista
  67. palatkaa asia asiaan jeesus kristus on herra23. tammikuuta 2014 klo 16.47

    Vierailuni kirjainyhdistelmin sivuilla, ei suomi-kieli opillinen ja vajaa, osa profeetallista näkemistä, olenhan säästynyt suomi-tilassa enemmiltä häpeän ja kauhun aiheuttavilta ilmaisuilta, Susan J Helms mainintoja vain siksi, kun olemassa maailmamme huijaustekstit ja vailla määrää selviteltävät, meillä myös Yliopisto. Paranormaalilla uhka esim. "puhumme tulisesta järvestä", se mitä Jeesus Kristus, siunattu olemassa olonsa iankaikkisuus todellisuus ja kuinka saadaan esille se suomenklielisestä Raamatusta. Hälvenevää tosi asiaa, kiitos etten mennyt mahdottomuuksiin, mitä esillä näinä EU ja Israel ja juonet suhteessa Jerusalem, tai Suomalainen Mailmalla/Suomessa. Kyselin aikoinani näitä ja arvioita, sekaannus oli suuri, llmeni vain uskontokuntien "Jeesuksella olisi käsitellä heitä" ilmiöitä. Teonsanat ja nimisanat täsmää mailman kirjallisuuden kanssa - vain niin selittämätön on mailmankaikkeus, millainen, Herra - Herra sanoo: .......................................................................................................................................................................................................................... Se voidaan johtaa vanhasta ja uudesta

    VastaaPoista
  68. "SIMSON DAANILAINEN"28. tammikuuta 2014 klo 18.35

    26 toukokuu 2010 alkaen esitelleenä kokemisiani ,,,,,,7elämäni kokemisia, iankaikkisuus7 on aiheutunut sekaannuksia, missään tapauksessa ei asiani ole poistaa "Ilmoitusta, Ohjausta" kysyä Herralta, missään yhteydessä ei voida soveltaa toista, eikä toista, vain poistaa miltei kaikki, jäisi jäljelle se, voidaan kysyä "ILMOITUSTA, OHJAUSTA, HERRA" ... siis, alan omillani ... vime hetken Susan J Helms ... otin yhteyttä [generalsusan] tai yhteyttä yleisölle Vieraskirja ... molemmissa ei olisi aihetta suhteen seurauksia selvitellään, se tässä on ydin ongelma, asioilla on tieteellinen puoli, joten ei täsmää todellisuuden kanssa yhtä ...voin vain hänen puolestaan, mistä tässä on esillä saattaa hänen haltuunsa ... Taivaalla, Maassa ... "teidätkö/taidatko/tunnetko suzannen"

    VastaaPoista
  69. MIES VUOSILTA 1900 - LUKU4. helmikuuta 2014 klo 17.03

    on katsokaas näin, "Tiedätkö Susan" .... niin, tässä muodossa esilletuomaani on oikein, kyllä aihetta hebreassa/Egypt (kukkanen) - nimisanoja ... + "minä esittelen sinulle tyttäreni", voi olla esim. ne 200, vai, kuinka monta viime yhteisessä rukouksessa, VIERAILULLAAN SANOMAA, rauhaa vastustavia rukoilijoita, Juutalaisia, Jerusalemissa, tai voi olla selittelemisen aihetta, en pienentele/suurentele äänen vaikuttaneen NIIN ARMEIJAN OLOISELTA KUIN VAIN VOI, ... "SIUNATTU OLKOON HÄN JOKA TULEE HERRAN NIMESSÄ"

    VastaaPoista
  70. mitä missä milloin siunattu nimessäsi Israel "sinä viet minut ...."5. helmikuuta 2014 klo 13.35

    "samaan hengenvetoon sanat [kärmeenä tiellä] sain juuri selitettyä [tiedätkö susan] ... lisään vain niin osoittaa Israelin suhteen toimittavan, julkisuus ei voi pelastaa, olen onnellisempi ihminen tämän jälkeen", ajatuksissani tämän käärmeen varoittavan ääntelyn ja ....? kärmeenä tiellä äänihavaintoa niillä tienoin kuin daanilais tai anglo israelilaisuus, siis, olen saanut selitetyksi havainnoilla olevan selitettävyys ... selitettävyys .................................. ihmisenä osassani olen

    VastaaPoista
  71. suhdetta Isä meidän17. helmikuuta 2014 klo 18.35

    yhteyttä Israelin maa ... kertomuksia, asiakirjoja ... paljastuvaa ilmi olevaa ...

    VastaaPoista
  72. pohjoinen ylin suunnaton ilmeinen lapsi ihmisen25. helmikuuta 2014 klo 18.28

    Minä Ymmärrän. Minä Ymmärrän. Oloissamme on selittämätöntä, lainaan vain sanaa: "Mutta on Jumala Taivaassa", on seuranneena huolellisesti olemassa oloani, vaikkakin suhteessa ei muuta kuin, jos se etsittäisin vertaavasti kirjallisuudesta? Etsikää Herraa, silloin kun Hänet löytää voidaan! ... kärmeenä tiellä viittasi itsensä olemassa olevaksi kuin minä olen oikea daan ja kerta toisensa jälkeen, niin, millaisin nimin Hän esiintyneekään, on säästänyt minut muistamaankin ja saa Kiitoksen ja Kunnian ... näillä lyhyillä ajassa ilmiöissä, seuraa ja julkisuusnimet sattumalta, omaa varomattomuutta, itsekullakin valita Yeshua HaMashiash ... siunattu olkoon

    VastaaPoista
  73. oikeutta Äidille/Jumalalle ... Jerusalemille24. huhtikuuta 2014 klo 17.07

    Sanoosi: "menee äly ymmärrys viisaus vajaana kieli huuli suu kuulla saa oleskelee saatana juonineen salassa ilmi" ... rukoilemme mainitsemattomin ihmein, me joilla ilmiö hallussa ... " .... Jumala nauraa pilkkaa ivaa Taivaastansa sen näkee ..... "

    VastaaPoista
  74. simson daanilainenko16. kesäkuuta 2014 klo 17.09

    daanila@suomi24.fi DAANILA@SUOMI24.FI ...... on poistunut vastaanottamasta ja kirjoittamasta tekstejä kyseisellä sähköposti osoitteella .... ON POISTUNUT VASTAAN OTTAMASTA POSTIA KYSEISELLÄ OSOITTEELLA ... mitä muutakaan? mitä muutakaan? HERRA ON ... HERRA ON SANONUT ... HERRALLA on .... "minä herra en muutu"

    VastaaPoista
  75. arvioisin henkilöä haetun todisteella "kadotus on olemassa" henkilöllä suhde ilmiöissä, joista voidaan sanoa ja arvioida todellisuutta menossa olevaisessa .... "arvioida myös Jumala Pyhä Henki todistaa olemassa olossaan, "on kadotuksessa/..................." ............... arvioida arvioida ........... uudelleen ja uudelleen näinä 6/kuusi vuotta tilassa hairahtuneena juuriani ja genomiani ja osallistumattomuuttani, osallistumistani "varmaa vain on olla armahtamaton ja niin sinuakaan ei armahdeta" - opetusta - selvyydellä on evankeliumeissa tai kirjallisuusteoksissa selvyys iankaikkisuus26 marraskuuta 2013 ........

    VastaaPoista
  76. avaruus on Taivaallisen Isän lasten7. elokuuta 2014 klo 18.25

    OIKEIN SELVITYS: "halusin kysellä kaikkialla mitä ovat kuulemani sanat ja selvää on ettei yksikään ihminen voi niinkuin minä yksin, joten olkaa vain te kaikki huolettomia suhteen tässä meni Simson Daanilainen ja "minä vien sinut ..... " sanoisin tässä nimisanat tänäkin päivänä vaikuttavat tulee tuotteena, joilla ei ole yhtään mitään tehtävää näiden sydäntäni vaikuttavien kanssa ... siis oikeutta jokaiselle henkilölle joiden suhteen on tekstiä esillä .........." rukoilkaa .................. sillä Jeesus on: TIE TOTUUS ELÄMÄ ...............

    VastaaPoista
  77. Jumala on Oikea DAAN - "minä olen oikea daan"7. lokakuuta 2014 klo 18.32

    se mitä tosi asiassa on ilmi voi olla me ihmiset, voi olla ihmeitä ... nimeltä mainittu ja mainitsematon sattumalta esillä, seurauksia etsimäni tosia asiain selvitellyksi oleminen ... ihmetellä etten tarkkaan ennenkuin mihin ryhdyin ajatellut "TIEDÄTKÖ SUSAN" - "KÄRMEENÄ TIELLÄ" saman arvoisia havaintoja, kuin kevyt leikkaus taivaalta ... tai kuin ... joten Jumala Pyhä Henki selvitystä Yhteyttä

    VastaaPoista
  78. Israelin suhteen Suomi14. lokakuuta 2014 klo 16.01

    NÄMÄ TEKSTIT/KIRJAINYHDISTELMÄT VIISAIMMAN HOITOON - ISLAMISTIT SANOO HERRA, KUULEE KYLLÄ, MIKÄ ON HEIDÄN ARVIONSA saatanasta taivaasta heitetty enkeleineen vihaa pitää. ihmiset maan päällä. ihminen tai ihmisen ylin kansojen Herra?

    VastaaPoista
  79. menossa POHJOLASSA menossa16. lokakuuta 2014 klo 16.47

    nimimerkillä/anonyymi: "Ilmoitus Ohjausta - Ohjaus Ilmoitusta" sijaa EU:ssa Suomessa rukoilemme, kirjoitelmani sekavuus olisi voitu sivuuttaa itse asiassa ... "Danielin kirjan" ... henkilöstöllä, virkaa Jeesukseslta Kristukselta .......... huomaan loistavani kirjain yhdistelmissä, tekstissä, teksteissä ... "mitään en tuonut, mitään en mukaani ota" - Rukoile Jesus Kristus

    VastaaPoista
  80. Tunnustaen Jerusalemin Herran20. lokakuuta 2014 klo 17.41

    ARVIOIN KAIKEN TEKSTITYKSEN OLEVAN HENKILÖ JUMALATON/VANHURSKAUTETTU - asioimassa maailmaan, rajojamme ... selitystila on henkilön suhteessa maailmaan Jumala on/Jumalattomuus on ... "en nähnyt kenenkään olevan paikalla oli olevainen, oli selittämätön "kasvullisuus/Kasvillisuus" nestemäinen pinta kuin suonistoa tai "paalu" vrt. Kirottu on Paaluun ripustettu" = vapaa sana ... arvio yhteydessä, kävi yhteydessä häivähdys kirkkautta ... HERRA ON - "MINÄ OLEN NÄHNYT"

    VastaaPoista
  81. vuodenvaihde pimeä23. lokakuuta 2014 klo 11.32

    "minä olen valtakunnan silmä" "minä olen oikea daan" "sinä olet nähnyt jumalan" "kärmeenä tiellä" - seurassa henkilöllä, suhteen henkiö vuosina 1979-1982, joka sitten äidillesi/äidilleen, .... äitisi/äitinsä: "on kadotuksessa" yksikin arviointi .......

    VastaaPoista
  82. kiitosaihein maassa29. lokakuuta 2014 klo 17.41

    Kyllä minä tunnustan ihmisiä mahdollisuuksissaan olla myös, mutta Herran tiet ovat tuntemattomat ......... "ylhäisyyksien saavuttamattomat" ... voihan kysymys ilmetä arvioituna esille elektronisen mailman ... selitettyämme tai myrkyssä itseämme nautiskellen selvitystilassa, joten suosia ... vedellä ja vesien lähteillä ... "ylistysten Jumalalle Herralle Juhlia" ...

    VastaaPoista
  83. Nyt sitten "minä tuon heidät takaisin" ... kiinni kirjallisuuteen ja kiinni kysyä mitä Herra on ilmoittamaan, "ilmoitus ojaus" .... ajatella eikö ainoastaan kysyä Herraa, etsiä Herraa

    VastaaPoista
  84. VIISAUTTA SIINÄ MISSÄ OLEMME VIISAUTTA SANOA VIISAUDEKSI JUMALAMME ... JUMALANI OLENKO ONNELLINEN? "ilmoitus ja ohajus Suomen ... ja muidenkin maiden ......."

    VastaaPoista
  85. Herra on oikeassa puolestaan - Venäjän puolesta, "Herra"? Suomen puolesta. On oikeassa.

    VastaaPoista
  86. rukoilemme ihmeitä kyseisen Herran tiimoilta ongelmalliselle Suomen kansalaiselle

    VastaaPoista
  87. osoitteet e-posti "sssje@suomi24.fi sssssss salasana 519h02 ja daanila@suomi24.fi daanila salasana h28h28 sekä 0marken poistuivat, Jumala sen nähköön millaisin Ihmein ja merkein "ymmärrättehän tutkimuksen ja vapauden olemassa olevaksi" pyyntörukouksia!

    VastaaPoista
  88. voi minua, voi minua3. maaliskuuta 2015 klo 16.23

    Ehdoton Jumala. Haluan rukoilla Jumalan ihmisen todellisuus, älyttömyys, mitä olen? Kysyn Jumalaa Palvelevin todellisuuksin kohtaa EU kansalaisia Suomessa virkaa, Jeesus, virkaasi?

    VastaaPoista
  89. "seppo minä annan sinulle vielä yhden mahdollisuuden"28. maaliskuuta 2015 klo 14.37

    Profeetat sanoo? Sanoo Herra? Kysyn osoitteeseen: e-mail ... sssssss@suomi24.fi, olen elämäni suhteen välimailla harhan/toden ... IHMETTÄ?

    VastaaPoista
  90. seppo johannes ensio30. maaliskuuta 2015 klo 17.20

    Tämä edessä oleva muistaa Israel, minunkin jouduttua, toden nimissä kysymään, auttamaan? Herra? Teoissamme ja nimisanoissamme EU:ssa/Suomi? Auttakoon Herra? Herra?

    VastaaPoista
  91. Nämä ovat oikeata johdatusta pienoiskoossa tietämään, taitamaan, sanaa ... palvelemme sanoin Jumala on kehoittanut. "TIEDÄTKÖ SUSAN" - onhan tämä SUSAN NIMI "SUSAN LINNAKE" suomenkielisessä raamatussa ja samoin on Daanista mainittu " ... on oleva kärmeenä tiellä ... ", rukoilemme EU ja SUOMI TILASSA

    VastaaPoista
  92. ... Huomio! ........... lisään tähän vierailevaan teokseen myötä elämää sisältävää ainesta esillä olevan, sen mitä mahdollisesti on vaikuttaneena ihmisten nykyään tässä ajassa 1900 - 2100 ihmistasoinen ja tutkimustasoinen käytettävissä yleistajuisesti/kuulisin Profeetan julistavan sana ja rukouksen puolestani ... sanoisin. Jeesuksen Kristuksen kautta Jumalan puhuneena näinä viimeisinä aikoina

    VastaaPoista
  93. Uudelleen lähden ja voin olla johdattelevasta aineksesta aivan varma ja sekaannuksista mutta ajan pyörä on Herran .... Kadotustuomioiden saada muuttunut ja muuttumaton ilmi, se että Herra sanoo itsestään ja ajatkin on Hallussaan, Pelastumiseksi, aihetta ... Perehtymiseksi, jos olisi sanoo/kysyy ... Jeesuksen Kristuksen kautta .............................

    VastaaPoista
  94. Niin tai olisikos Tiedätkös usan

    VastaaPoista
  95. Herra. Jeesus. Kristus. Ilmestyi minulle ilmaisemaan ja minä ymmärrän ja tämän olla oikeanlainen Profeetta Palvelevin Hengin. "Koraanin ja Raamatun kirjallinen osoitus, kirjallisuuden ilmestyminen, millaisin ihmeteoin ja ilmoituksin tunnustuksin ja Ihmein" ... ajattelemme sanomaa Juda ja Efraim, Juda/Juutalaisetko .... Benjamin, nämä profeetalliset ilmiöt millaisessa kirjallisessa salaisimmissa ilmiöissä, olemme ajassamme, rukoilemme? sanoma vieraskirjan sivuilla totisesti totisesti selittämätön ja itse paikalla olevalle myös, selvin on todeta ihme

    VastaaPoista
  96. rukoilemme seppo johannes ensio puolesta ...

    VastaaPoista
  97. ihmetellen Finland ihmetellen14. lokakuuta 2015 klo 13.37

    Tämä kirjallinen sanoja ja palvelusta ei voi olla täsmällinen, mutta todentuntuinen ja voi sisältää kaiken sen mitä ei välttämättä voi ajatellen alkuperää ja tarkoitusta - todistettavaa ilmiötasoa, mikä on selvää ja havainnollista ulkopuolella todentunnun on totta, ajatellen Ihmisen ja Jumalan, Luojan, Iankaikkisuuden ilmoitus, ohjaus, ... suhteessa Saavuttamaton kirjallisuus, Jumalan ilmi oleva, Todistus Kristuksesta - Todistus Jumalani Ilmi, mikään ei ole mahdotonta ...., sen minkä .... tahtoo, sen .... tekee!

    VastaaPoista
  98. Jesus älskar dig o mig2. marraskuuta 2015 klo 12.29

    "minä olen nähnyt .......... " "minä olen oikea daan" "minä olen valtakunnan silmä" ... kyllä hän puhuu, puhuu tavalla tai toisella, olisinkohan sen huomannut ........... "minä olen sinun kanssasi" ............... "KUULE MINUA" ........... ASIASSA NIIN MINÄ KUIN NIIN IHMINENKIN ... KÄRMEENÄ TIELLÄ TAI TIEDÄTKÖ SUSAN TAI .... SEPPO MINÄ ANNAN SINULLE VIELÄ YHDEN MAHDOLLISUUDEN .SELITTÄMÄTÖN SELITETTY. ........ MENESTYSTARINASI VUODENVAIHDE ....... USKOMME

    VastaaPoista
  99. "Jumalan Oma Finland/EU" IHMEITÄ3. marraskuuta 2015 klo 18.16

    kirjallisuus ja etymologia juuri, rukoilemme edeten sanaan "joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu"... mutta kaikki Israel on Pelastuva! MITÄ JA TUNNUSTEKOJA HERRA ISRAELIN JUMALA SANOJENSA JA TODISTUKSENSA JA OLEMASSA OLOSTA ME IHMISETKÄÄN EMME TIEDÄ, AVUKSEMME EU JUMALAIHMISRYMIEN TAVALLA YMMÄRTÄÄ MITÄ JUMALA MEILTÄ VAATII, USKOMAAN SANANSA

    VastaaPoista
  100. sssssss@suomi24.fi sssje@suomi24.fi daanila@suomi24.fi14. marraskuuta 2015 klo 15.16

    rukoilla sssssss@suomi24.fi puolesta on rukous ... rukous ... rukous ... rukous ... rukous ... rukous puolesta, Jumalan ja Pyhän Hengen voimme .... sssssss@suomi24.fi puolesta rukous, ei mitään aineellisia ... Jumalallani ei ole muille, Jumala Pyhä Henki on minulle ... lyhyesti Jumalalla Pyhällä Hengellä on minulle ... riippumatta olemmeko "sanoo Jesus" ja "Jeesus sanoi"

    VastaaPoista
  101. Kiitosaihe mitä ilmenemisiä Jumalalla onkaan Parantumiseksi, Pelastumiseksi ja nämä mitä Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki ajatella minuakin ja saanena valaistusta Suomi kielellä tärkein ja muilla sopivasti ajalla - "ajalla oikealla"

    VastaaPoista
  102. Tässä kiinnostuin äskettäin, kun muistin erilaisia historian esityksiä mahdollisesta "Kulttuuri yhteisöt juhlii menneisyyttä ja voi olla tämäkin kohtaaminen Halmstadin tienoolla toukokuun loppupuolella 1982 loetelä-ruotsissa", "MINÄ OLEN OIKEA DAAN" samaa tasoa, muistan muutakin tasoa oikaista, joten arvailua, oikeammin minun elämäni on siitä alkaen käynyt syvällä alkoholimyrkytystilassa, ei enää tänään 16022016, kohtasin, haku: "Vennesla Åpent Hus 10 08 2013" vapauttavaa sanomaa Vapahtaja Jeesus ilmiöissä, "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" on Jumalan työn arvoinen ilmiö kanssa, ajatella uskonto asioissa ilmenevää, tässä voi olla mahdollista? Rukouksiamme ...

    VastaaPoista
  103. iankaikkisuus on Herran16. helmikuuta 2016 klo 17.57

    "minä esittelen sinulle tyttäreni" "muista luku seitsemäntoista minä tulen tapaamaan sinua" silloinkin kun rentouduin erään metsän reunassa kuulin kuiskauksen ohjautua, painautua, heittäytyä pieneen painaumaan, kuoppaan kun laukaus puuhun ja sitten maantiellä toinenkin ääni ja kysymyksiä se oli sellainen ihme ilta ja yössä, ajatella millainen ihminen minä olen, toteamme totisesti tarvittavan ihmein ja palvelevin hengin asiassamme näin, millaisia ihmeitä Herra - Herran Kunniaksi - Nuoruuden Jumalan Kunniaksi - Iankaikkisen Elämän Kunniaksi - Jeesuksen Kristuksen Palvelevien Jeesuksen Kristuksen Ylistykseksi, siunaukseksi ... "ilmoitus ja ohjaus" ... rukoillaan, rukoilemme, ihmeiden Jumalaa osoittamaan miten menetellä ajatella puheena olevaa 2016 helmikuu ---->

    VastaaPoista
  104. ajatellaan kohtalon omaisesti tämä kuvaus vierailusta, jossa "... kohosi ylös" ... minä olen nähnyt "mitä he ovat tehneet" .... .... .... on kadotuksessa - "oleilin tietyssä paikassa ja tietyllä kellon ajalla ja ajasta ja paikasta en voi sanoa tarkkaan tiedän nämä valvontakamerat vaarallisella alueella historiasta ajalla arvaillen tässä unta tai kokemusperäistä tienoolla, historiallisesti ... Herra? Jeesus Kristus? Jumala Pyhä Henki? saateltiin minua yöllä tuulissa tavoin äänellä näin taivaan ja maan ilmiöissä "... nähdä Äitisi" "yöpymispaikassa/leirissä selvittämättömiä sanoja poistua paikalta, ... Jeesus Kristus niin Ajatella tervehtyä Tunnustautua Taivaallisiin

    VastaaPoista
  105. "muistan Jeesuksesta mitä koettaessa voi tunnistaa Jeesuksen" kokea Jeesuksen ilmiöä, minä olen ilmiö maailmankaikkeudessa ja ihme, ihmisten silmien alla Jeesus olisi oikeanlaista ilmestyä ajatellen mitä me mieluimmin oikeastaan koemme kiireessä ja ajassa harhassa, ajassa mitä olemme tuhoutumisen "maasta olemme" harhaa ja eksyksissä ajattelemme voida - Jeesus Kristus rukoile ja tietämämme ei ole meistä - Jeesus Kristus

    VastaaPoista
  106. rukousaihe pyynnöin asioitava selvitys kiitosaihein11. maaliskuuta 2016 klo 15.19

    olisiko Herra/Herra Jumala Pyhä Henki osoittanut kun olen lueskellut aiheesta, ettei ole luottaminen teksteihini, joissa ilmi sentään aihe aluetta kokea viime ja ensi kädessä mahdollisuudet normaaliin työ aika ja - paikka ja seudulla joissa, en ihmettele ilmoitusta selvänä "minä vien sinut ... ..." yhdellä ja toisella tasolla mutta ajatellen ihmisenä ... "... kohosi ylös ..." oikeimmin sellainen vuorosanan omainen sydämellä käyminen noin, kirjallisuutta vuorosanoineen, ajatellen ilmoittelu Vanhassa Testamentissa, "minä käännän sinun sydämesi sinun sukusi puoleen" paljon on nyt työtä tehty ja huomasin sukuni puoleen on varmaan ajatelma lähi omaisista - 10 03 2016

    VastaaPoista
  107. osallisuudessa iankaikkisuus23. maaliskuuta 2016 klo 17.27

    olen varma mitä tarvitsen jumala on henki jumala on mitä Jeesuksessa Kristuksessa Jumalan janoaminen vierailu vieraskirjalla selvittelemässä mahdollista jumalan vierailua elämäni salatussa/salassa pidettävä niin ja ilmi tuotuna ei oikein arvailla yhdenkään toisen olemassa olevan osassa osalle ovat todella ajatella vain viivähtäneenä asian osaisena paljolti tarina vapaudesta työnvieroksujana epärehellisenä vilpittömästi -älä käytä alkoholia ..... alkoholilla sitten ja aiemminkin on iankaikkisen elämän tuhovoimaa ... 1980 ja 2006 päättäneenä käyttämättä alkoholia varoitus ilmiö turun matkustaja satamassa ja matkaa pohjoiseen vaasaan selvin sanoin sanottu noin vain turun merimieskirkon edustalla matkalla paattisille josta en tiennyt yhtään mitään aiemmin mikael agricola seudulle ilmasta sanat --- sinä olet kuullut minua --- ihmetellen nyt miltei tosi tuhoisassa ajassa tuohon 1966 2016 verrattuna kiitos aihein sanoja syvyydet korkeudet pituudet leveydet - aikaan 1981 2016 paljon olemassa olevaa puutetta ja köyhyyttä köyhyyttä köyhyyttä tuossa 1980 sinä käännät minun sydämeni minun sukuni puoleen ohjelmassa selvää selvää herra jeesus iankaikkisuus jumala pyhä henki sinä viet minut is real ... huumeilevana ihmisenä ei voi olla toden elää mitään miten voisikaan parantumisia kohtaamisia todellisuus todellisuus... palmusunnuntaista siunattu olkoon herra nimessä tienoolla Jerusalem

    VastaaPoista
  108. Näinhän minä kuulin MAFIA kärmeenä tiellä tiedätkös usan ... varmaan ja ajattelen menneisyyttä ja tulevaisuutta mutten ymmärrä mitään joten? Kokea verkkoja viattomana aivan Jeesus! Siunausta.

    VastaaPoista
  109. On tässä koettu omassa menossa olisin häpeä ja kauhu oloissa ja niin olenkin, sanoin "kohtasin minä olen oikea DAAN ilmiön vuonna 1982", "kohtasin silmänräpäyksellisen hetken 1979/1982 minä olen valtakunnan silmä", kohtasin maailman globaalin sanoja selittelyä mitä nykyään suomi kielinen kirjallisuus Anglo-Israelilainen ja Israelilaisuus heränneenä 17:nnen toista vuoden kirous USASSA mitä sitten ei aiemmin mitä minulla ei ole on oikein ajatellen missä on juuri häpeän ja kauhun sija elämässä, kohtasin: "sinä olet heikossa kunnossa minä olen Ilmatar" ja mitä kohtasin en voi mitään alueella maailmantalous ja suomi EU maailmassa ja sanoja ihmisille, sovellettuna kirjallisuuteen suomi kielellä viimeisin 10 israelilaisen heimon missä he ovat ... Aihetta Ylistyksen ja Kiitoksen ja suunnitelmaa kysyä Herralta.

    VastaaPoista
  110. "Tunnustamme tavoitellun ylhäisiä ja kapsahtaneena Katajaan"; - varmimman toden Herra voi sivuta kirjallisuus Baabel kielet todella pahassa; - "Suomen Joutsenen tienoilla kaukaa kuulin Turussa sanaa: "Ylhäinen", Lahdessa: "Ylhäisyys" ja mitä tämä kuuleminen on, asiassa voisi ilmi Häneltä kenen ylhäisimmän Ylhäisyyksistä Ylhäisimmän tämä on, voi olla myrkkyjen vaikutusta ja selvä sana on "ÄLÄ KÄYTÄ ALKOHOLIA" - pidän varmana? Jeesus Kristus johdattele minua, Jumala Johdattele minua, Pyhä Henki johdattele minua, olin kuitenkin estynyt etten enemmän alhaisuuksia häpeätä vaikuttavaa ilmi miten edessä päin asiassa ja toisessa, "kääntyminen ja hiljaa olla" ajallaan Herralla ilmoitusta ohjausta ylennettävää ... rukoilemme asioissamme asioissa Jumalalta ilmi

    VastaaPoista
  111. Kun me tarvitsisimme profetan/Herra sanoo puhuneensa Jeesuksen kautta viimeisinä aikoina, sanaa ajatellen mitä oleme ajautuneina harhaan ja todella syvällisiin/syvimmän iankaikkisuuden sanoo Psalmi se ja se ... "Rukoilemme ilmotusta, ohjausta osoitteisiimme"?

    VastaaPoista
  112. Ilmiöissä ajanjuoksussa varomattomuus tarkastella, valtioiden ja valtakuntien, voi tarkastellen ... mitä sanoo mahdollinen näinä päivinä ilmiöiden .... Aiheellista ilmoituksen ja ohjauksen puuttuessa? Sanaa mitä kirjallisen ja Hengen puhuessa/Hengen puheen Jeesuksen Kristuksen Palvelijoiden tämän vajavaisen ajan ja ihmisen (voiko arvioida mitään ja mahdottomia todellisuus) aiheuttaa suhdetta ilmi on ... niin Jeesus ilmi kompastuminen, sydämen ajatukset, voiko Jerusalem Jerusalemin tienoo Maaplaneetta rukouksia, asiassa tunnistamme Raamatun perustalta ja uskontokunnat perustalla "[minä olen nähnyt]mitä he ovat tehneet ... ... ... ..." arvioitavaa koettavaa suunnata kysyä ...: "Rukoillen Hengessä" sanoi: "Jeesus Isän tahtovan"

    VastaaPoista
  113. Tässä esittelemäni todellisuus kuvaukset eivät vastaa todellisuus kokemisia sanon? Neutraali osallistuminen saavuttamaton osallistumaton on ilmoittamaan ilmi huomioittamaan aivan kuin olisi aiheellista ilmi tuoda olemassa olevaa, "Minä olen nähnyt". Kattaa kaiken tai häipyy kokonaan ilmiössä! MITÄ HE OVAT TEHNEET Ilmi oleva suhteen. Osallistujia ilmenee osallistumaan kysymyksin: "Mitä he ovat tehneet". Suhteessa kysymys kysymykseltä kiivaammin. "Mitä he ovat tehneet". Suhteen sanoo: "Äidillesi". Sanoo: "Äitisi". Yhteinen huomio seuraa: "On Kadotuksessa". Miten esille voisikaan tuoda kun ei ole paremmin esillä sanoja. ... Totisesti miltei mahdoton ymmärtää tai tuoda esille kokonaistasoinen esitys tuolla ... oli kunneltavana ajallaan sisältyy alkoholinkäytön tuhoavaan vaikutukseen oli uhoa "minä tuhoan sinut" ... käärmeiden varoitus ääniä ja jättää leiriytymispaikka arvovallalla oli arvioida ja niin ennätin kohtaamaan "nähdä äitisi" juuri olemassa olevasta tilasta poistuvan .... "vapaan sanan puolesta" ... rukoilemme

    VastaaPoista
  114. maailmamme osallisuus26. kesäkuuta 2017 klo 17.30

    minä: henkilöni minä on kadotuksessa äidilleni äiti asioi minua ... teoissaan he tehneet on tietty tosi asiallisuus pääseminen sellaisesta on suomi äidinkielisille ongelmaa

    VastaaPoista
  115. Mr. esperimento di mia madre. Mr. dove mia madre e'. madre diriscatto di prova?

    VastaaPoista
  116. koemme asunnosta irti pääsemisen ja asunnon vuokrasopimuksen

    VastaaPoista
  117. This Mother/Principal Prays! Penalties and God's Hate? At the addres, from September 1991 to February 2000, the participants are, none of them are uninvolved. Coordinates and escape can not be accessed by anyone. say: Lord!

    VastaaPoista
  118. the adress for the holy spirit is my mother we ask for service jesu to acknowledge my mother please is the principal

    VastaaPoista
  119. "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" - olenko kadotuksessa ... seuraa Jeesus sanoi teoistansa seuraa ... Jumala on merkityksellinen ajatellen hienosti kielillä luonnehdittuna ... äidilleni osoitusta viestiä mahdollisia kadotuksessa jo maaplaneetalla aikaansa viettäviä ... henkilöön ei voi sanoa katsottavan äitini ... kysyä teoistansa itse kukin ajatellen mitä seuraamuksista ei tiedetä taideta tiedetään taidetaan ... ... äidille viestitetään mitä he ovat tehneet kysymyksin vastuullisia tietämisensä taitamisensa tietämättömyytensä taitamattomuutensa henkilöitä ... äitini toteaa on kadotuksessa, Äitini puolesta

    VastaaPoista
  120. Vår ensamma barn. För min mamma. Från min kraft och Satans och Satans makt på marken, uppenbar kraft. ... Herralle = Kirjallisuudetta kirjallisuudella nimisanoja. "Minun vallassani on kaikki"

    VastaaPoista
  121. Osoitteisiimme sanoo ilmotus ohjaus rukous johdatus ... huomaa mahdollinen luodun paikalla oleminen ... ihmiskäsin tehdyt? Pimeää pimeämpi mustaa mitä voi luonnehtia silmä koostumus luodun suhteen ... kirjallisuuden kirjallisuus ajanjuoksu KAIKKIVALLAN OSOITTEISTA ... rukoilemme? KAIKKIVALLAN OSOITTEEN ILMENEMINEN OLISI SOKEALLE VALTIOISSA RAJOJA RAJATTOMUUTTA PAHUUTTA ...

    VastaaPoista
  122. Olisi ainoastaan yksi alkuperäinen niin ettei luodut välissä väliin vetäneet välistä vetäneet, vaan luojan suuria töitä Ylistää, ...............................................................................................................................

    VastaaPoista
  123. OSA I - ajan kuulla selvityksiä mitä on teot lain kymmenen sanoja on vaikuttavaa syyn ja seurauksen seuraamuksia seuraamuksissa seuraamuksin on ilmeinen harhaan ajautuvan suuntainen perusta, joten äiti uskonto kentällä tai äiti synnyttäjät siittäjät sikiämiset tai puhumme vapaan muodon isättömänä, äidittömänä, äiti ja sinänsä teon kohteena: mitä he ovat tehneet? Uhoa todistettvaa Äidillesi. Meidän synnyttäjäme on Äitini. Uhoa Kadottajan kadotetun kadotuksessa vallan Kaikkivallan nähdä perustalla. Teoissaan he kadotuksessa.

    VastaaPoista
  124. a prayer: Korrigering i ord? Deed? Vårt namn? I livboken? Vårt namn? Bokens liv? Vår komfort? Helige Ande! Vår Herre! Lord! Prayer for ...

    VastaaPoista
  125. Ymmärrämme antaa anteeksi. Olemme menettäneet Ymmärryksemme puutteessa ja mitä tarvitsemme? Jesus! Käsivartesi! Rukouksesi! Äitini! ---- Vi förstår. Vi har förlorat vår förståelse för bristen och vad behöver vi? Jesus? Armen! Era böner! Min Mamma!

    VastaaPoista
  126. Arvostelemaan profetioita? Kirjallisuus täyteys arvostelua, ilmiöiltä hengellinen ilmiö maailmamme profetoilta, kirjoituksista. Valehtelemisesta väärin ohjautuvien kirjallista käsittelyä ... Jesus? Minun puolesta on oikein ... sinä viet minut ... - lyhyt selitys Selittämättömän edessä, Jumala on Henki sanoo Jesus Herra virkamies ... keskustelut Suomi24.fi ... Simson Daanilainen

    VastaaPoista
  127. täyttykää tulella kaikki selviää jos on epäselvää hengen asioissa nyt on tullut aika saada tulikaste ja vapautua kaikesta väärin ajattelusta pyhä henki korjaa kaiken

    VastaaPoista
  128. Aiheenamme selviytyä sanomisesta ja sanomatta jääneestä. Rukoukseni osoittaa suuntaa Herran tie on ... opetuslasten määräämätön iankaikkisuus, millainen mahtaa arvioijien kentää olevan, sana vapaa ehtoinen, Herra.

    VastaaPoista
  129. pseudo daanilainen simson17. syyskuuta 2018 klo 7.59

    Kyllä tieteiskirjallisuus on mahdollisuus daanit on muinasskandinaavinen germaaninen tai mitä nyt on - osaltani ääniprofiili sanailu on aiheuttanut kiinnostusta perinteiseen kieli suu huuli minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa - Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki palvelevainen pohjalta astinlaudallesi osoitusta asioiden jumalan tahdon oikaisemiseksi osaltamme äitini ja minä

    VastaaPoista
  130. lisään tänään selvillä turhuuksien turhuus

    VastaaPoista
  131. Kohtaamiani kokonaisuuksia sanaillen ajatellen kun olin 18 02 1982 keskeyttäneenä sähkö-asentajaksi suoriutumisen n. 3 ja puoli kk:tta ennhen päättötodistusta, seurasi kesäkuussa 1982 alueella joka oli suo aluetta tai oleskelu yksityismetsää tilaa, rentouduin määrättömän vaarallisia alkoholi annoksin itseäni ladanneena ymmärrys, viisaus poissa vuosikymmenen, totisesti totisesti raskaana myrkytystilassa ymmärtämättä mitään kuin vain mennä eteenpäin, kehittelin näin "minä olen valtakunnan silmä" asuntolassa poistua saapua käytävän yläpuolella 1980/!981 ja "minä olen oikea daan" 1982 etelä-ruotsissa lähellä Halmstadia, ja vuonna 1980 oli kyllä hyvin alkaa ja jatkaa, mutta? Olin arvioimassa maallisessa avuttomuudessa ja köyhyydesä muistaen äidin, joten minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet, olisi ollut auttaa äitini paremmin mitä oli varmaan kuin? 1981 syksy piilottelin tyhjiä alkoholi aines lasipulloja kivikoloihin määrä oli paljon paljon niin paljon ihmettelen sitä paljoutta en vain siinä selvillä kuinka totisesti totisesti pahaa jo olin itsellenikin? Millainen sanoja sana ja mistä ja mitä tarkoitti kävi siinä "sinä olet kadotettu" ajattelemani tuolloin "älä käytä alkoholia" sanaa myötäillen sanaa miten sanaa voidaan ajatellen - Paljon sanoja - Mistä? 1980 kesäkuun ensimmäinen viikko ja juhannuksena ja ... liian paljon, aina vain, liian paljon, ... Kehittelin sanailuja I Torilava Ministeritaso henkilö II Siepattiin käsistäni III Esirukous aines, nämä todellisuus totta ainekset lymyilevästä kontrollista vapautumiseksi epätodellisuus toden totta totisesti totisesti ... sanailujeni aines on toden aineksista kehittelemiäni

    VastaaPoista
  132. "Kertomuksen puheen ollen äitihän poistui enkeleiden saattelemana, pyydän Jeesus Herran osoittamaan aineksen ja niin Jeesus Herran ainesten määrässä äitini ei kohdannut ei kohtaa ei ole kohtaava mitä korvasyyhyt ja sanahelinät tosi innoissaan vauhdissa iankaikkisuutta, vaan Jeesus Kristus äiti Veikon ja Sepon äiti äidin äidin äiti sukua ihmisiä Jumala Pyhä Henki" sanoi 1980 Taivaalta: "minä käännän sinun sydämesi sinun sukusi puoleen" "viimeisissä vuosissa minäkin suvulla on ollut osansa varmaan Lapissa jo 400 vuotta enemmän tai vähemmän" on kadotuksessa sanaan viitaten minä teoissa sanoissa on kadotuksessa - perustalla pahantekijöiden alkaa on olla paikassa pahantekijöiden - minä olen nähnyt, minä olen valtakunnan silmä - mitä he on tehneet, minä olen oikea daan = minä olen oikea Jumala Tuomitsee sanailin kirjoittelemaani aineksista minä olen valtakunnan silmä minä olen oikea daan mitä oli arvioitavissa tilassa 1982 etelä-ruotsissa ...... äidillesi äitisi ovat aineksina muistaen miten oli ihmisten osaa miten he eläessään ja mitä rikas mies ja veljet ja lazarus kertomuksessa Jeesus

    VastaaPoista
  133. Selvää ainesta yleisradio 1967 ja ULA-radio 1967 keväällä kiinnostuneena koulutuksen velvollisuus kansakoulu siiryttyäni HEIKKO RAVITSEMUS oloiluun ja kiinostuneena paljon puhutuita väestöjen tapaan itse mitä, Haastattelua Seksi, väestön puuttem alaisuus, asunnottomuus, paljon siinä mitä ruodittiin aiheissa maailman uutisia ja aiheissa en voinut vähässäkään olla mukana, vaikka koetin olla mukana, niin jo kaudelta 1967-2020 puhua ja lukea ja katsoa ja sanailla ja kirjoitella ja koulu kunnoton kerta kerralta: 1967 radio ja nuoriso ja alkoholi ja miten onneton tieto taito naimisen suhteen ja naimisissa olemuksen maailmssa "leikatkaa tavaraa miehet ja naiset ja uudelleen arvioiva älymystö valtiotieto , - taito, niin ei lapsia sanon lääketieteellisellä hyvä jumala minua siunatkoon! Joissa Villiluonto joissa esillä näkymätön karhu susi ja muu vieras peto luonto "käy makuulle tuohon kädet niskan päälle ole hengittämättä "älä käytä alkoholia" "tämä on sinun" "10 senttiä vasemalle voi pelastaa henkesi" "minä olen valtakunnan silmä" "sinä olet kadotuksessa" "minä olen oikea daan" "sinä olet heikossa kunnossa minä olen ilmatar" "sinä et näe minua minä näen sinut minä tapan sinut" ... perustalla minä sanailuja mitään ei minuun sattunut kun kuulin kaukana aivan kuin jolle kulle kenelle seuraavaksi kun tämä sama millaisessa minun oli poistua nopeasti paikalta Alkuperäinen aines muuntuneena millaisiin ulottuvuuksiin tarkoitukseltaan ... Sanailukokonaisuus koostuu harhauttava aines aineksista joiden muuntuvuus on ja muuntuvuus on mittaamattomissa suhteissa väärin yhtäkin ihmistä kohtaan alkaen mitä ovat parasta verrattuna? Kysyn Jeesus osoitteeseesi? "siunattu olkoon hän joka tuleee herran nimessä", mitä tulevat seuraamuksineen tulevia vuorokausia ja vuosia ja aikaa, entä kun aikaa ei enää ole?

    VastaaPoista
  134. "Varmaa ehdotonta, on kuuleminen, mitä kuulin syyskaudella 1981 Evankelisen kirkon pientareella "sinä olet kadotettu", muistaminen ei enää varmaa mitä kuulin samoilla tienoin lähempänä kaupunkia vuonna 1967 1968 1969 1970, mitä kuulin?"

    VastaaPoista
  135. "Kesäkuu. Heinäkuu. Ennen ja jälkeen vuonna 1982 kieleni käyskenteli asiassa ja tarvitsemanani mitä missä milloin käsi Raamatulla, oikeutta asiaa ajaakseni, Jumala Tuomitsee: sanoutuminen itse kukin standardiinsa" Tyhjennän sanailuni papereille vuosilta omaan taskuuni, asioimiseni ei käytettävissä, väestö syyhyn ja seuraukseen?

    VastaaPoista
  136. Seudulla ilmi teoissa sanoissa väestö, tapauksen minuus on 1974 Helsingissä valtakunnallisilla nuorisomusiikin, ja Joensuussa Vapaakirkon valtakunnallisilla nuorisopäivillä, väestö katsoo voivansa lymyssään pidemmän päälle, seurantaa ja aiheena kun ovat tapauksia työllistyminen, ajan juoksu, taustaltaan, ettei muuta kuin vauhtia, minulta haastattelua, kuulustelua, puhuttelua, minä tietenkin perinteellisellä väestö pohjakunnossa työllistymään, kouluttautumaan, nimen omaan syrjäytyminen ja omasta halusta irtautumaan kontrollista puheen vuoroja, jokaiselta ihmiseltä, eläimeltä, odotan poistumista tässä? Papereiden sisältö niin vaarallista kuin vain on? Maailmakirjallisen aineiston: "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa". .... jatkuu .... I muistan ajatelleeni osoitettani osoite osoitteelta ymmärrän käsissämme, jokapäiväisiä elatuksemme murheita, verrattuna maailmalla olisi väestö tilaan, teoissa on ilmeisin väestö tietenkin, perusta "mitä he ovat tehneet", ajattelee ilmeisin äidin puolesta, on kadotuksessa "sinä olet kadotettu", äidillesi, missä mitäkin teoissani sanoissani minä, mitä tämän "minä olen valtakunnan silmä" kohtaamiseni sähkö-asentaja oppilas asuntolan avoimen oven yläpuolella oli, mitä se mahdollistaa kaikille väestömäärille ihmisiä? ... aiemmin olen jo huomioinut ... Taustaltani olen seurannassa, seurauksena äiti sai paljon paljon pahaa kokeneena kokea kokemistaan kaupungissamme näitä.

    VastaaPoista
  137. Palataan asiaan: "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" ilmi sanailu, satuilu, tarinoissamme ilmeneviä kirjallisissa ilmaisuja kenenkin kohdalle Kaikkitietävän Jumalan,joten tyhjennän heinäkuun 1982 ennen juhannusta omaan taskuuni, asioimiseni ei käytettävissä, väestö syyhyn ja seuraukseen? Juhannuksen tienoilla 1980 samoin, arvioisin tietyn tyyppisiä mentoreita ja tutoreita rangaistavaksi?

    VastaaPoista
  138. Sanailuja hyväksi käytettävissä ei, ajankohdat raamatussa Jeesus teoissa, sanoissa? Minä katsahdin raamatusta tarvitsijana, olen selitellyt, selvitellyt, vaikeammaksi meni virkaa väestöä hallintoa näkymätöntä - lyhyesti, kehittelin ilmiön, jonka perustalla saavuttaakseni tarvitsijana, mitä sanoa; Vilpittömyys Valehtelemattomuus äiti Jumala Pyhä Henki Enkelit Jeesus Kristus puhuessaan iankaikkisuus, osallistumattomien todistajia, osallistumattomia todistajia, osallistumisen osallistumattomuuden neutraalia, linjaa, olemme kuolema, elämä, inferno emme ole?

    VastaaPoista
  139. alkoholinkäyttöön sisältyvänä seuraamuksena valmistauduin poistumaan silloisesta asunnottomuuteni osoitteesta asuminen tyhjiä silloisen Alko laitoksen lasipullojen, joita olin tyhjennellyt laskelmalla prosentit kohtuuden sopivuus myrkytystilassa seurauksena työkunnottomuus, ammattiin kunnottomuus, näinä päivinä lisään 1991-2000 valmistamani kauhistuksen kotiviini ja johdateltuna pornokuvastoihin, väestö on ..., ajauduin itse ja ajautuminen pahempaan tässä olen menossa infernoon, joten 1981 syksyyn saavuttaessa tyhjine alkoholi aines sisältö pulloinen 0,75 sanomme niiden olevan lasipulloja, tuossa Evankelisen kirkon ja asumisen asunnottomuus osoitteeni välisellä noin puolentoista km:ä reitillä, kivilaatta rakoihin niitä siinä piillottelin, miksi, muistamiseksi, olinhan kannellut tyhjiä pulloja myymälään huomattavasti hämmästyä miten monta ja paljon tilaa vievää oli katu osuuksia - syyskuu/lokakuu 1981 kuulin selventämätön kuultavaa alkuperä "SINÄ OLET KADOTETTU" alkaneen 1970 alkoholin

    VastaaPoista
  140. Avuttomuus kaupungissa ymmärtää avuttomuus kaupungissa avuttomuus, "olen auttajia autettavia ei autettavia auttajia ei ole autettavaa auttajaa" rukoilemme? Pääsi juoksultaan väestö puhumaan mediassa, seuraamuksista ei puhettakaan, olen minäkin seuraa haluavalle kuulla vaahtoavaa häpeäni, vrt. apostolinen kirjallisuus, joten näin kehittelin elämäni mielettömyydessä poissa olevaa kehityksestä poissa olevaa jäljessä ajalla oikealla nähden? Mitä avustavaa äänensiirtoa, sanailuja, tehoisassa minut saavuttavaa, poistuin parhaalla hetkellä tiedottamisen vaikutus alueelta, jäi mieltäni monen kohdalla samaa vaikuttamaan, mitä kuulin, no asiassa selvä selostus jo ilmi vaikutus. Siinä minä vetäydyin syvemmälle metsikköön niin pitkälle kuin pääsin tapaus monesko? Sana "helvetti" voimakas ääni sanoissa olen tietoinen, mustaakin mustempi näkö ala ja aloin vajota siinä mihin, en voi arvata, en voi tietää, liikehtimistä ja odotusta ja ääniä, ihmisiä, villi eläimiä, aloin pelkäämään, oli odotusta jos mitä tunnettua tiedettyä mitä tässä terve ihminen kokee koti ikävää ainakin mitä nämä oli mitä erilaista sain nähdä, hämärä ilta, kuulin kuitenkin yllättävän ryntäyksen kohdattuani "ihmisen lihaa" voisi olla sitten metsä laiduntavan teknologiaa, ihmiseen soveltuu iankaikkisuus. Jeesus Kristus. Pureuduin sanaan Jeesus Kristus kun jo aiemminkin sanan kuultuani, "minä näen sinut sinä et näe minua minä tapan sinut", käärmeen uhittelussa, käärmettä en nähnyt missään. Jumala johda taas parhaimpaan aikaan iankaikkisuuteen Elämään ja Kuolemaan? Jeesus Kristus rukouksiamme, siinä missä "muista luku ................. minä tulen tapaamaan sinua" "minä vien sinut is real" ... sana ei ollutkaan ... sana olikin ...

    VastaaPoista
  141. "mitään mitä voi ihminen ei voi olla selvittelemättä" sanomisia ihmisiltä tai "taivaan avaruuden" "taivaankansi" "taivaiden avaruuksien" minä esittelen sinulle tyttäreni kuultuani ihmeteltyäni mitä nyt minulle mitään esittelemään kenen viestiä kuulin kenelle 1980, näinä aikoina avaruudessa naisilla ovat kokemukset, naisia kokemuksineen ei varmasti täsmää ilmiöni selvittämiseksi sodassa, rauhassa, vihassa, rakkaudessa, esillä internetissä nimisanoja noin vain ajatellen, olisiko niin: "Tytär Jerusalem" esittelyssä, väestöä lisää enenee, laajenee alueellinen ymmärrys siunata aabrahamia, Jesus ilmestymisessään

    VastaaPoista
  142. [Rukous]Sanailujen selitettävyys ja alkuperä? "Sanoihisi ei ole lisääminen Sanoistasi ei poistaminen" "Pyydän suoraa oikeaa sanailua ... Jeesus Kristus, Jeesuksessa Kristuksessa sukumme yhteyttä ...?"

    VastaaPoista
  143. Herralle Jeesukselle Kristukselle rukouksissa: Kommentteja suhteessa olemme sydäntemme tietäjän ja taitajan, tunnustettua teologisen tieteellisyys poissa kuulla; "Hänen äänensä" toteutuessa, synnissä ja anteeksi kestämätön perusta uskoa väestön selviytyä Jumalan vihasta, jonka täydellistymistä kohti olemme menossa. Kohtasin järjestettyä luodun pyrkiessä toteuttamaan Yliopiston sormenjäljet sormenjälkiä Yliopistoon Yliopistossa sormenjälkiä "sormenjäljet" - ei Yliopisto? ... aamulla tai milloin heräsin [vuonna 1974] olisi kuin olemattomia minut hallussaan siinä makuu alustalla voimaa maaperäisiä tai sanomatta paras millainen vyöhyke minut, mutta syystä miten olen sanaillut minun päästäkseni väestömäärästä, rukoilemme syrjäytyjän ko. henkilön puolesta, kuullaksemme: "jos te kuulette minua ..." "jos te kuulette minun ääntäni ..." Kirjoitelmani mitätöidään vuosikymmeniltä tyhjäksi tehdään saatanan Teot tyhjäksi tehneen kirjallisuudessa mukaan. Väestömäärältään aiheissa väestömäärältä näkymättömiä, näkyviä, millaista esiintymistä itse kukin käy seuraamuksiin.

    VastaaPoista
  144. Totisesti Totisesti nämä aihelmani ovat ihmisiä sanotaan ja mitä tässä salattavaa sisältyy näihin on myös ihmisiä, mutta Herralle Jeesukselle Kristukselle he ei mitään, Enkeleitä palvelukseksi, Jeesus äidin puolesta. Lohduttaudumme Puolustajanamme Pyhä Henki siunauksemme. Iankaikkisuuteemme? Lunastuksemme Viattoman veren Syyttömän veren Voiman ja Kunnian ja Kirkkauden Ylistyksemme Kiitoksemme jumala armahda meitä? Hengessä ja Totuudessa rukousta.

    VastaaPoista
  145. "Rangaistukseen Rangaistavia Rangaistuksetta ilmi ilmi Rangaistavuus 1959-2017 vuodet parhaimmat Jumalattomuuden tietämättömyyden Pahanteon ja arvioitua pyörähtelyjä, käyskentelyjä mitä missä milloin?" "Syyllisyys vaatii!" Kunnioittaen suhteen I II III sanailut mitätöidyt tyhjiksi Herran Jesuksen Kristuksen teoissa sanoissa; ajalla 1980 ja 1982 ja 1981-2000

    VastaaPoista
  146. #Kielitieto ja asioimisto maailmankaikkeus sanailujen ja äänprofiilien maailmassa avaruudessa singnaalit, perustelematta sanotaan on kysymyksiä "mitä he ovat tehneet määrässä ja määrässä, identifioitua numeraalit/nimisanat - identifioitua osoitteessa - ajatellen minä arvioineena tietäjä, näkijä, kokija, uhittelija, määräämätön määrä määrässään, voi osaltansa kysyttäessä, "ihmisyys voida niinkuin he on tehneet niin heillekkin tehdään". [Älä sano: niinkuin he ovat tehneet minulle niin minäkin teen minä heille ... vaan odota minä autan sinua] Kysyvänä osapuolena kieli ymmärryst tieto taito eri maailmankielten selittelyssä minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa järjestyksessä monenkin ääniprofiilin esiintymä, haetaan henkilöä "Minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet ..." ... olisiko kyseinen paikalla ollut henkilö tietyllä tapaa jahdattavana tai selostavaksi selonteon kyseisen ilmiön puitteissa ilmi tai harjaantumisluontoinen ... Henkilöni pääsi siinä kun valmistelu oli myös tavalla miten se oli valmistettu niin kun paikalta vain poistumaan - "MITEN HÄN SEN TEKI" "MITEN SE TUON TEKI" "KUINKA HÄN NOIN"# Selitämme selittämästäkin päästyämme maailman kielillä

    VastaaPoista
  147. Jeesus tilaisuus; yleisössä me kaksi tai kolme/perusrakenne Taimi Seppo Veikko? Haemme kokea Virallista maailma väestö? Vapautusta? Lyhyen selonteon voida Herra Jeesus Kristus? Tarkoittaa ....

    VastaaPoista
  148. Jesus openbaar my asse blief? Vir ma? ... osoitusta suoritusta ... Iesus nune ostendisti mihi placet. Nam mom.

    VastaaPoista
  149. "Suomi-kieli sanaa; minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa tarkoittaa alkuperältään ja monenko osallistujan vuorosanoissa ... osaltansa yhdenkin ... perääntyä rangistuksiinsa? Puolestani? Osaltani ihmettelen edelleenkin; mitä tarkoittaa minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa? Sanailuja oli siinä uinaillessani eri ilmatilassa arvioiden, joten ei tässä sykähdyttävää ollut, ajatellen oliko minun omia kirjallisuus harjoitteluita noihin aikoihin, mutta ei aihetta Perustella Jumalan olemassa oloa ja perustella mitä on ihmisen"

    VastaaPoista
  150. Selviä sanoja maailmalla näkymättömiä, voidaanko myös nähdä, ajassa mutta sain 1991 tilanteessa 2000 tarkkaa aikaa, mennyttä, tulevaa ... ei yksikään sana esillä näissä Simson Daanilainen Minä olen valtakunnan silmä ... mutta alkoholinvalmistamisprosessi ajalla koen uudelleen ja uudelleen niinkuin olisin käyttäneenä alkoholia unia? Puhutaanhan soveltaa sana paikkaansa seuraamuksista, niin ovat ajan 1977...1982 sähkö asentaja koulutus ajalla "Juhlallisuudet", harhaan johtava raha käytössä ja minä? ... sanaa 1970 "sinä olet harhaan johtaja" "oikein" Muistan myös väärin taitaneeni käytäntöön mitä 1967 alkaen radiolähetin viestitti eri puolilta maailmaa, oikeastaan välineet ja viestimet, jäljellä museoissa, koen voida pahoin syvällisesti pahantekoni? Mitä kuvastoja selaillessaan miehet kustannus arvioita tarvitsevana 1900 luvulla julkaisujen perustalla, suunnitellessamme minulle vaikka tuolloin alaa kaupassa, joten on nyt aikaa muistamani, etten aikaa saada elää muuten kuin olen elänyt ... tuhoamista, säilyttämistä, Jeesus? Mitä osoitetta? Minulle ...? Prayer for ... This is my Health.

    VastaaPoista
  151. "Kirkkahin tähti, aamutähtönen - Jeesukselle äidin viimeisissä katsastamisissa, Iankaikkisuus elämää ja sanaa ei lisätä ei poisteta; Jeesus! Kiitos!"

    VastaaPoista
  152. On sanominen asioiminen mitä seurantaa antajalta, antajalta, veloittajalta, valtiotietoinen osaansa käyneenä minä, irtautumiseni vaikuttavasta maailman mahdista ... Kiitos? Jeesus osoitti katsahtaneena Isäänsä Kiittäessään ja pyydän myös? Jeesus ilmestyminen

    VastaaPoista
  153. Puhuneena nykyinen aina samaa mutta ei muuttavaa aineistoa Jeesus Herrasta? Suhteeni? Olemme kiinnostuneet Jeesus missä olet? Ilmestymisiä Päivämme ovat nähdyt ennalta osoitteeseen pyytää

    VastaaPoista
  154. ... tässä ilmenevien mitä ovat ymmärrys kehitys viisaus ja älyäminen ja eriytymiset sanoi jo Herra? Osani katsastettava? Herra ... Palvelustasi Iankaikkisuus ... Herra

    VastaaPoista
  155. Luomiskertomuksen parahaimpia ... Luojani minun irtautua seuraajistani

    VastaaPoista
  156. Sanotaan ettemme asiassa maassa väestöä ja minä - missään jakaa mitään, mutta aihetta epäillä ja pitää kiinni kannasta vaan eipä olisi kannattanut? Irtautumiseni aamuhämärä näistä Historiallisesti tunnustetuista linjaa diagnostiikka sivuilta ilmi olevaa, [ALKAEN] Jumala minua siunatkoon sanoo Onnela?

    VastaaPoista
  157. ... seuraa ... Selostus pohjalta; on selvinnyt: Väestö. Tämähän tämä suuntana iskeä harhaan, mutta asiassani olen nyt selvillä ... kohtaisinpa Herran ennekuin se on myöhäistä ...Jeesus! Sanoihisi ei ole lisääminen poistaminen sanojasi? Auta?

    VastaaPoista
  158. On nyt todistettavuus saada aikaan tehtävää jokaiselle varmaan maailmanliikenteessä maailma liikkeessä avaruusliikenteessä avaruus liike maan alaisuus maan-alaisessa maassa maan alla iikenteessä energioissa hengellisissä materioissa atomeissa [VOIMA JEESUKSESTA][VOIMA HÄNESTÄ]Ynnä muuta enemmänkin kaiken kaikki voida miten nämäkin elektronit ja muu sanailu tieteemme luomisjärjestyksessä ja ihminen on avuttomuus ainakin lesken asiaa ajaa täällä sanoisin olemme menoissa selvääkin kohti; Jeesus! Ymmärrämme oikein? Viattomuutesi/Täyttämänäsi iankaikkisuudessa? Kuin olisimme golgatalla toteamassa ajan Rooma/Juuda ihmisinä äidinkin puolesta? Missä ovat perheemme/perheesi? Jeesus? Mitä olen esillä ollut esiintymättä esillä olematta ja miten kohtelemani ovat, en voi muutakaan, mitä minun osaksi voisit olenhan ajatellut pysyä menoissa joissa vain osoituksesi palveluksestasi minulle? "Ei tarkoita yhtään mitään tämä salatun sanan ja ilmi sanan vaihteleva suoritus, ei sijaa edes Raamatussa mainittu Jeesus; olenkin nyt joutunut tekemään tiliä näissä turhasta sanomisesta" "Tarkoitusta ensi sijassa tässäkin olisi voinut Apostoli?"

    VastaaPoista
  159. OIKAISEMINEN KERTOMANI KOKEMUKSISSA TARKOITTAMAA VÄESTÖ ILMI PYRINNÖISSÄÄN SAADA SIJAA NÄYTTÄÄ JÄRJESTELLÄ - AION OLLA VIIMEISEEN SANAAN JUMALAN SANOA - JUMALAN SANAA MINULLE: "Tämä minuun kohdistunut sanoisin parhaimman aikaan saaminen elää ihmisten sydämissä, näinä vuosikymmeninä mutta vastaan Jumala nauraa on - mitä ihmiset ei naura, nauraa osalta? Tiedoksi etteivät nämä maailman laajuiset sormenjäljet mitään, olen ymmärtänyt neljänkymmenen vuoden aikana? Suunnattu sanastoa oikaisemaan - oikaiseminen sanailujen - lukija määrän paljoudessa paljoudelta"

    VastaaPoista
  160. Tarkoitan Kontrollit? Kontrollit murtaa? Kontrollit murtua? suhteessa Rangaistuksen

    VastaaPoista
  161. "on sellainen osallistujien lausumia teoissa sanoissa seuraa seuraa seuraajiakin seurasta seurattavana seurattavasta itse kullekkin paikassaan, mutta kun pääsin irtautumaan kehityksestä, niin iankaikkisuus" ... tosi asia on rangaista laillisuus laittomuus linjalla puheena perustalla rangaistavia on menoissaan ilmeinen

    VastaaPoista
  162. Talking to Jesus ... olla minun ajassa jälkeen toteaminen kehityksessä digi seuranta ja siirtää kielellinen sanoma tarkoittamaan minun Ymmärrys Kehitys Vaarallinen? Osallistuminen minun? Vanhan Suomi-kielisen Testamentin puhumattakaan Uuden Testamentin ... Mutta vanhat numerologiaa ymmärtävät selvillä miten olen ... Thank You Jesus ... puhuminen: Minä vien sinut ... Haen Herra!

    VastaaPoista
  163. Herra on Herrat on Herroissa sanoo mitään, yhtään mitään sanoo kun ajattelen, päädytty on? Rukous Jeesus ilmiön selvittämiseksi! Rukoilemme? ... Vierailusi Pyhä Henkesi! Äitini tykönä. Äidissä! Totuudessa ja Hengessä ilmiö rukoilla, missä käytettävissä? Jeesus on Herra!

    VastaaPoista
  164. Aiheena kielitiede rukoilemme valtiotiedon murtua perustalla Jeesus/Jeesus selityksetkin painavat sormenjälkijuoksuissa? Tarkoituksiaan Jeesus ... Alku ... Loppu? Tunnustamanamme Jeesus? The Rankaisija? The Tuomari?

    VastaaPoista
  165. Mitä minä suoraa välitöntä epäsuoraa välillistä yleisön väestöä seurannan ja puhujien seuraamaa puhujia yleisöä yksimääräisiä; Pyhä Henki puhua? Edellä oleviin kirjoitelmiin sanailuihin lisäämään poistamaan Pyhä Henki poistua saapua puhua: Pyhä Henki puhua? "minä käännän sinun sydämesi sinun sukusi puoleen" ... näin selvänä alkoholittomana tehtävä ilmi antaa mahdolliset temppuilijat vuosien ajalla,identifioitunutta Pyhä Henki ilmestyä osoitteeseen äidin ja minun - mutta Pyhä Henki ei varmaan Puhua minä käännän sinun sydämesi sinun sukusi puoleen, ottaen huomioon väestö luku määrältään asialla ajalla 1970-2020 - Herra!

    VastaaPoista
  166. Ajattelemme turhan paljon sanaston selviämisen sisältävän hyödyttömän kirja aineksen; The Jesus The Lord! Prayer for seppo johannes ensio ja Äiti

    VastaaPoista
  167. Rukoilemisen salatut ilmi olevat sanat! Herra! Olisi aiheenamme kokea vainneissa ... Ilmi Jumalan aiheissa Jumalan osoitetta avautumaan ...

    VastaaPoista
  168. ... ajattelin ... ajattelimme ... ajateltuansa ... ajateltaviansa ... olemme syynsä seurauksensa väestömäärässä missä ajalla paikalla ei mitään lisää missä Jeesus ...

    VastaaPoista
  169. Uskontokunnat ja Ateistit ja Hallinnot olemme lukeneet sadun omaisissa kirjallisissa teoksissa kaiken muun perustavan, mutta Jumala - Jesus niinkuin poistuikin, Pyhä Henki Sinua Onnelan muuntua aivan joksikin muuksi kuin yksikantaa - Jeesus osoitteesi äidilleni "auttakaa"

    VastaaPoista
  170. Rukoilemme vuosia ajatellen väestön itse yksikin sormenjälkiä maailmassa, mutta minun osoittautua suuntaani oikeaan ajatellen on niin mitä puhua tai esille julkistaa alkaen ... kuulin "sinä olet kadotettu" oikeastaan tosi ja epä tosi lausumia kuitataan tyhjiin vastuunsa itse kunkin voi epäselvyys aiheissa selvyyden hakeminen: .............................................................................................................

    VastaaPoista
  171. Täysin selventävä aiheemme ymmärtää: {Tosi. Epätosi.} minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa - seuraamuksiin edeltäneen koordinaatit ja jälkeen koordinaat

    VastaaPoista
  172. Huomaan selitysteokseni perustalla tässä menin turhaan aikaan ymmärtämättä, miten on? Mutta etten iankaikkiseen kauhuun enkä häpeään osoita jeesus minulle? Jumalan sana minulle!

    VastaaPoista
  173. "Jeesus rukouksissasi johdattavana äitini ja minä"

    VastaaPoista
  174. Varmaa ehdotonta on minun ja yleisön ei yhdessäkään tapauksessa kuulla esiin tuotua "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa". Tapauksessa Tosi/Epätosi ... Luojan nähdä kuulla! Tässä vuosia pyörähtänyt yleneminen aleneminen tuhoutuminen elpyminen ...

    VastaaPoista
  175. TOSI/EPÄTOSI .... aiheissa ... Herra!

    VastaaPoista
  176. "Herra! Katsastuksella lyhyen vaikuttajat; linjalla mitä olisi ...?" Mooseksen ja Jeesuksen ja Profeettojen tapaan? Luoja? Väestömäärässä!

    VastaaPoista
  177. PERUSTALLA: EI USKOUTUMINEN SANOO HERRA

    VastaaPoista
  178. Ilmiöiden Herralle sanailuni. ... Saatanan teot mitätöinyt Herra, asioimaan sukuni, ... asioimaan mennyt nykyinen ja tuleva ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö osaa puhua suomea?? Tekstisi ovat yhtä siansaksaa.

      Poista
  179. Maailman kielitaito tieto vastaan puhumattomuus. Puhuminen. Jumalan ja Ihmisten edessä kielitietämyksen ja kokemisen ... selittämätöntä ... Ilmestyksiä?

    VastaaPoista
  180. Selvittämätöntä alkuperän sanailijan aiheissa sanoma sekavaa ilmituloa muuntuvaa kielenkäytön kokeiluissa suomen kielen ja kieliä maailmassa, maailmalla seurauksena, on tämäkin: "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" - sanailu on perusteeton,samoin I II III maailmalla sanailuni, ei ole uskottavaa yhdenkään käydä kyseiseen alkuperän kesäkuu suhteessa muuntunut sana heinäkuu, kesäkuu heinäkuu, oli minun kielitaidottomana aiheuttama ilmiö. Anteeksi Anteeksi annon antamattoman pyytäjän pyytämättömän.

    VastaaPoista
  181. Nykyinen, vaikka, mutta, rautakaudellahan se on alettu synty kielevää, miten on Perkele - olkoonkin Ukkosen Jumalan jylähtelevää Viron kohdalla kartalla syntynyt kantasuomen muunnelma, [pahaa henkeä jo mainitaan Jesus Herran yhteydessä, kielitutkimuksen ja uskontokirjan aiheissa, joten vielä ihmeemmäksi aikanamme kaikki muuttuu, eikö Hyväksi väestöliikehdintöineen, tietysti on enemmän ... kirjallisine Pyhä Henki ... osoitteeseeni?

    VastaaPoista
  182. Alkuperäisyys aiheessa väestö liikehtii, mihin menossa. Lohduttajana Puolustajana nimisanoja kielen sanailua, mitäs voimme lausumallemme? kts. Jobin Kirja? alkuperää kokemuksia teoissaan ja sanoissaan osallisuus missä ovat maailmassa Seurakunnassa Jeesus Juutalaisten toteamassa ilmiössä, [aihioissa sanoja]=[Kielissä]= [On Perkeleen. Ei ole Perkeleen] Pyhä Henki Pyhän Hengen [aihioissa]=[Kielissä]=[On Perkele. Ei ole Perkele.] lukuisten vastustajana sanojen aihioissa Saatanan (Juutalaisia ajalla, virassa, Temppeli rakennelmat, kuinka mones Temppeli alkaen Aabrahamista) suhteen vastustajana Jeesus Jeesuksessa Kristuksessa ilmi suoritusta Pyhän Hengen Isän tykönä Jeesus rukoilee; sanailuista kärsineiden ja seurakunnassa vaiti olleiden puolesta? Jeesus Herran. Jeesus Herra oikeassa osoitteessa puhumattakaan mitä, missä, milloin suomenkielinen Raamattu. älyyntyy, anteeksi selittämästä turhia sanojani, entä jokaisesta turhasta sanastakin on tehtävä tiliä, tarkastaa voimme Raamatun teksteistä tämänkin; Jeesus olethan minun minun minun Parantajanani.

    VastaaPoista
  183. Esille tullutta muistaen koetan selvitellä mihin olen menossa - Jeesus olethan osoitteeni, Jumalankin luona on Sukumme. Amen Amen

    VastaaPoista
  184. no olihan tässäkin, kirkkojen vaienneiden ja vaiennettujen mahdollisten muutokseen järjestelmissä olisiko jeesus keskellämme, edustaja, tässä, ... mihin olet menossa, tiedätkö missä vietät ikuisuutesi ... "ainakaan minä en halua" ...

    VastaaPoista
  185. Selitän teksti ja sanailujani vain perustalla, etten tiedä? Maailmamme ei selitä selittämättäkin parasta? Parasta olisi olla maailmassamme arvioimatta aikaa ja paikkaa. Tulevia ilmaisee?

    VastaaPoista
  186. Salaman leimahdus? Muistamme silloin salaman leimahduksen, ... Satan ... tässäkin Jeesus kirjallisuudessa sanoi; mitä sanoi? Sitten ukkostaa ja salama leimahtaa jo on luodulle niinkuin Saatanalle annettu sijaa väestön keskuudessa kielen käännöksin, eihän minun ole sanailtavana mutta minulle anteeksi annettavana

    VastaaPoista
  187. sanailujen voida muotoutua ymmärrystä ja mittaa - Herra osoita suvullemme olevamme "Jumala on anteeksi antaneena ja äitini on Jumalan luona ja syntinsä ovat anteeksi annetut"

    VastaaPoista
  188. Siinä seurue majesteetin, minä silminnäkijänä. Iankaikkisuudessa, sanoja ei tarvita, ei puheita, saarnoja, varmaa oli, olin silminnäkijä, oli suora tie ja seurue, ... Hyvä Jumala. Synnit on pois otettu, iankaikkisuus? edellä olevaan ei lisääminen ei poistaminen [selitän nyt turhaksi katsoa aiheen "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" olemassa olevaa lausumaa ei väessä, eikä voimassa, ovat minun henkilöni, on henkilöni myös aloittamassani, eikä selityksissä riittäisi aikakaan, mitä Jesus?]

    VastaaPoista
  189. Mutta juhlahumujen Finland, sanailujen vallankumous, selväää kokea missä ymmärrys? Minä ei Ymmärrys? Tilinteoissa ja vastuussa, lähtökohtaisesti terveys into mieli minun kokea, sanailuja ... niin? Kuittaan vain sanailuni turhiksi sanoiksi EU tasavertaisuus uskonto-tasavertaisuus sanavapautta sanailla, [vastustan osoitteestani pyörähtänyttä snailujen paljoutta harhan synnyttäjänä, eksytyksen maailmassa, siinä missä ko. esille salattavasta, mutta teoissa sanoissa sanoo jo minä?] ko. luemme raamattua piiri, rahoittajakaan emme kohtaa tosi asiassa, missä mennään?

    VastaaPoista
  190. Jeesus osoita minulle minä koen lisänneeni poistaneeni sanoissa mahdollisia sana ilmestymisiä käytettäväksi, joten palataan ensimmäiseen ilmoitukseen maailmassamme "Paimen Jeesus Kristus oletko katsahtanut minut ja ... varpusten selittämättömän vuoden kuolemia ajalla minut siinä missä emme enää kohtaa, ei Kansasi sanoa Saatana, Perkele, harhassa Raamattua käännöskirjallisuuden ja alkuperä tekstin, joten Herra Jesus Kristus Jumala Pyhä Henki osoitteissamme, osoitteistamme, osoitteisiimme, osoitathan Huolehdintasi sanailuistamme kiinnostuneena, " en käytä Perkele, Saatana, ilmaisuja kokeillakseni, yhteyttä vaan mitätöithän sanailujen teoin sanoin linjalta osallisuudesta Suvunkin, joka on ei Jumalalle, ei Jumalalta salassa, salassa maailmankaikkeudessa siinä kaiken missä yksin Herra Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki minä olen vastuussa sukua linjalla ovathan minun tilillä Juhlista alkaen kotiviiniä ja koulutusta ja alkoholia

    VastaaPoista
  191. "aihelma sanoja kehittyi ajatuksen juoksussa kun huomasin olevani syrjäytynyt keskeytettyäni sähköasentajan n. 3 ja puoli kuukautta ennen aikojaan, ja ottanut vuoden kaupungista kaupunkiin 1980 ilmaisuja käyttöön, pyörähdellen kaupungista kaupunkiin kun oli tasolla "kuinka kauan sinä olet ollut ...?", tarkkailulistalla sitten ja seudulla väestö laajasti, piha alueet valtion ja taloudellisen, "Herran ovat ja taivas ja maa ..."* * vrt*Suomikielinen Raamattu. Mutta juhlahumuja korostava sanallisuus sai minut ja useassa tapauksessa syrjäytymään alkoholittoman juoksun elämäntavasta ja myrkyistä, sinänsä, ravitsemustietämys 1950-luvulla alkaen, joten selittyvää ainesta voi olla määrässään sanoja - tarkoitukseton, epätosi, ei mitään tarkoittavaa, jokainen turha sana tililläni, Herra Jumala Pyhä Henki Profeetat pyydämme osoitteeseen Jeesus Kristus äitini Matteus Markus Luukas Johannes linjaa Lazarus"

    VastaaPoista
  192. Puolesta Hyvän? jumalan rukoilemme tarkoituksin katsastaa väestössä ilmi, ei salattavaa vanhusten kohtelun - laittomuuden kadotuksen ihmisten ajautua EU:ssa ja rangaistustuomioihin, mitä tiedämme, vedättäjät, vedätetyt, voi voi

    VastaaPoista
  193. Seurannasta sanominen? Sanailuitta paras? Ajautuminen seurannasta seurantaan seuraamattomuus - Ajautuiko koulutus päätökseensä perustalla menneisyys tulevaisuus, {ihmeteltävä pyrkimys vallitsevassa hallitsevassa osattomassa vähä osaisuudessa syynsä ei minun oikeaan suuntautua], mitä minun on ollut alkoholia käyttää, terveystieto puuttuvaa taitavaa pahantekijäin pyörähtelyä, alkaen missä olisi ollut alkaa veronmaksajana? ... minä syrjäytyjänä minä puolestani minä? sanailujen tausta sanailujen merkitsemättömyys, rukoilemme Anonymous puolestaINimi Mitätöityä tekstikokonaisuutta missä ilmi. On On

    VastaaPoista
  194. Kysyä mitä tarkoittaa alkaen 1 7 1982 kaupungissa kysymys: "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" tarkoittamatta mitään? [sijaintini kesäkussa 1982 perustalla, [muistaessani miten paljon paljon pahaa äitini vrt* Jeesus Kertomus]? Selityksiä selittämättömiä selittämään kyseisen esittämäni ihmettelemäni "minä olen nähnyt mitä he ovat tehneet äidillesi äitisi on kadotuksessa" seuraamuksiin väestömäärä mitään tehneitä, mitä tehneitä perustalla mitä yksikin puhumattakaan ... "henkilöni seurannasta sanominen? sanailuitta paras? ajautuminen seurannasa seurantaan seuraamattomuus - ajautuiko koulutus päätökseensä perustalla menneisyys tulevaisuus {ihmeteltävä pyrkimys vallitsevassa hallitsevassa osattomassa vähä osaisuudessa syynsä ei minun oikeaan suuntautua], mitä minun on ollut alkoholia käyttää, terveystieto puuttuvaa taitavaa pahantekijäin pyörähtelyä, alkaen missä olisi ollut alkaa veronmaksajana? ... minä syrjäytyjänä minä puolestani minä? sanailujen tausta sanailujen merkitsemättömyys, rukoilemmeIThe Rankaisijalle/The Tuomarille 1 7 1982 alkaen Maaplaneetan peittämää sukupuoli elimistöä

    VastaaPoista
  195. "Jesus! Kadotuksen ja laittomuuden ihmiset kaikkialla, mutta puhumattakaan Jumalan juoksusta ajassamme; ...? Johanneksen Ilmestyskirjankin selittäminen selittäminen muistamaamme esillä olevaa Jeesus kielillä ja sanailuissa historia juoksussaan, sanoa, vrt* alkuperäinen Jumalan juoksu?" Osoitteestani harhauttavaa ainesta missä mitä milloin kuulin --- oikeastaan parhaimmin ovat liikennöimässä maailmalla ---

    VastaaPoista
  196. Seurannasta sanominen? Sanailuitta paras? Ajautuminen seurannasta seurantaan seuraamattomuus - Ajautuiko koulutus päätökseensä perustalla menneisyys tulevaisuus, ihmeteltävä pyrkimys vallitsevassa hallitsevassa osattomassa vähä osaisuudessa syynsä ei minun oikeaan suuntautua, mitä minun on ollut alkoholia käyttää, terveystieto puuttuvaa taitavaa pahantekijäin pyörähtelyä. alkaen missä olisi ollut alkaa veronmaksajana? ... minä syrjäytyjänä minä puolestani minä? sanailujen tausta sanailujen merkitsemättömyys, rukoilemme ... seuraamuksiin mitään kysyävänä maailmankaikkeus seuraamuksista osallistetut osallistumattomat osallistuneet The Tuomari The RankaisijaINimi

    VastaaPoista
  197. Ajalla .... - .... mitä tämä Messiaaninen Steven Lightle + paluussa Väestöä siirroin Jerusalemin tienoolle arvioitua sanailuja ja esiin tulevaa on VT:ssa ja UT:ssa tarkoittaa on Profeetta ja Jeesus Profeetta vakavasti Uskontokunnat minä sanailin ajallani mutta huomaan miten se on minun erityinen osallisuus; ei, "minä vien sinut israeliin", vaan, "minä vien sinut is real...", mutta puhuttaessa yleisesti maassa maailmassa minun on kysyttävä ...? "Yeshua mitätöinyt Saatanan teot on"

    VastaaPoista
  198. anonym marraskuu 12 2021 klo 12 14 ... laittomuuden ja kadotuksen määrää EU:ssa voi voi ... sanoo Profettakanta pray The rankaisija The Profeetta The Tuomari ... on Jumala Jumala

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com