Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 6. huhtikuuta 2010

Suurin petos! (LTN -- huhtikuu 2010)

Tässä pastori David J. Meyeriltä profeetallista sananjulistusta huhtikuun 2010 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXIX, Issue IV, April 2010

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626, Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>


Suurin petos! (The Greatest Deception!)

”Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan".”

1 Moos. 3:4-5

”Mutta minä tunnen teidät, ettei teillä ole Jumalan rakkautta itsessänne. Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.”

Johannes 5:42-43

”Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maan villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.”

Ilmestyskirja 12:7-9


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran tutkiskelemme kansakuntamme ja maailman surullista mutta todellista tilaa. Me sovellamme Jumalan Sanaa, joka paljastaa henget, jotka ovat työskentelemässä nykyisten tapahtumien takana kun maailma juoksee kilpaa hyväksyäkseen suuren petoksen ja uskoakseen valheen. Me tiedämme, että saatanan päämäärä on yhdistää koko maailma totalitaarisen diktaattorin, jota Raamattu kutsuu synnin mieheksi tai kadotuksen lapseksi, vallan alaisuuteen. Saatana tietää, että ainoa keino, jolla tämä voi tapahtua, on suuren petoksen kautta. Synnin miehen täytyy ilmestyä jumalallisena vastausten miehenä, joka tuo muutoksen meidän vaikeuksissa olevaan maapalloomme. Vain todelliset ja arvostelukykyiset kristityt näkevät hänet sellaisena mikä hän todella on. Uudistumattomat ja katumattomat jumalattomat ihmiset, jotka täyttävät maapallon, eivät tule koskaan käsittämään ennen kuin on liian myöhäistä.

Suurin petos sai alkunsa Eedenin puutarhassa kauan sitten, ja saatana on rakentanut tuon petoksen varaan aina siitä saakka. Saatanan väärä lupaus Evalle oli, että hän voisi omistaa sen kummallakin tavalla. Hän voisi olla sekä hyvä että paha samanaikaisesti suuren pettäjän mukaan. Tuo valhe on okkultismin jokaisen muodon lähtökohta. Meidän oletetaan uskovan, että on olemassa hyviä noitia ja pahoja noitia, ”voiman” kaksi puolta, jne. Vapahtajamme selitti että kun Hän tuli Isänsä nimessä, Häntä ei otettu vastaan. Hän jatkoi sanoen, että jos toinen tulisi omassa nimessään, hänet vastaanotettaisiin. Tämä on profetia koskien tulevaa Antikristusta! [Väkisinkin tulee mieleen Suomen ”kuningas” Sauli Niinistö, jota palvotaan hillittömästi täällä. Suom. huom.]

Meidän nykyinen presidenttimme on mies, joka syleilee kaikkia uskontoja, ja samalla kun yrittää näyttäytyä hyvänä, hän jatkuvasti syleilee pahuutta. Huomautettakoon tässä, että minua on raskaasti kritisoitu valtavirran ”kristittyjen” taholta paljastaessani mikä Obama todella on ja sanoessani että hän ei ole amerikkalainen ja että hän pitää Yhdysvaltojen presidentin virkaa itsellään laittomasti. Minulle on sanottu, että minun pitäisi rukoilla hänen puolesta. Minä usein käytän Psalmeja kun minä rukoilen. On olemassa joitakin Psalmeja, joiden jakeita voit tosiaankin käyttää rukouksessa. Osoittakoot tallenteet, että minä rukoilen Psalmia 109:8 Obaman puolesta, jossa lukee seuraavaa: ”Hänen päivänsä olkoon harvat, ottakoon toinen hänen kaitsijatoimensa.” Ovatko amerikkalaiset unohtaneet, että heillä on oikeus korjata vääryyksiä ja arvostella virallista hallintoa? Jos tuo ei ole asianlaita, Amerikalla ei ole oikeutta olemassaoloon, koska meidän perustajaisämme kapinoivat Englannin kuningasta vastaan. Se ei ole ainoastaan meidän oikeutemme, vaan myös meidän velvollisuutemme ottaa avoimesti kantaa ja julistaa totuutta!

Tilanne on kriittinen tällä hetkellä, ja jokainen indikaattori osoittaa sen tosiseikan, että tämä nykyinen maailmanaika on tulossa loppuunsa. Raamatun todistetaan olevan totta kunkin päivän tapahtumilla, ja ihmisten suuri enemmistö on täysin tietämätön siitä. Hyvin pian aika tulee loppumaan ja antaa tietä ikuisuudelle. Missä sinä tulet olemaan ja mitä sinä olet tekemässä kun tuo Jumalan viimeinen pasuuna soi? Oletko valmis kohtaamaan Vapahtajan? Sinä voit saada rauhan Hänen kanssaan juuri nyt katumalla ja luovuttamalla sydämesi, sielusi, ja mielesi Hänelle. Hän vastaanottaa ja hyväksyy sinut. Tee se nyt, ennen kuin on liian myöhäistä. Jos sinä otat yhteyttä meihin, me autamme sinua noudattamaan koko evankeliumia. Herra Jeesus Kristus kuulee yksinkertaisimman rukouksen jos se todella lähtee sydämestä.

Johtajisto joka on Helvetistä!

Hallinto Yhdysvalloissa ei ole sellainen mikä se kerran oli. Samalla kun on totta, että oli hankaluuksia alusta lähtien, oli olemassa aika kun maine ja kunnia olivat merkitykseltään ensisijaisia. Oli aika jolloin hallitus kuunteli kansan ääntä. Vuosien jälkeen koskien ihmisten hidasta ja taitavaa aivopesua, riisuen heidän ajatuselimensä, ja häpäisten moraalistandardit, salaliittolaiset korkeissa viroissa ovat nyt valmiita siirtymään sosialismin taakse totalitarismiin. Itse asiassa, koko maailmaa ollaan valmistamassa hyväksymään yhden-maailman diktatuuri. [Tämä kaikki edellyttää Illuminatin juonimaa false-flag terrori-iskua Amerikassa tai luonnonkatastrofia siellä. Suom. huom.]

Helmikuun 13:ntena 2010, Valkoinen Talo ilmoitti uudesta strategiasta Yhdysvaltojen kansaa vastaan. Valkoisen Talon henkilöstöpäällikkö Rahm Emanuel totesi ylimielisesti seuraavaa: ”Me olemme tarkistamassa presidentin toimeenpanevien määräysten ja direktiivien listaa saadaksemme työn tehdyksi asiakysymysten verhon toisella puolella.” (1) Kuka tahansa, joka on koskaan nähnyt täydellistä listaa olemassa olevista toimeenpanomääräyksistä, joita aiotaan soveltaa ainoastaan äärimmäisen hädän hetkellä, käsittäisi nopeasti, että ne kollektiivisesti asettavat diktatuurin. Me elämme Orwellilaisia aikoja!

Kuka on tämä kummallinen mies joka miehittää Valkoista Taloa ja syleilee jokaista uskontoa? Miksi Obama järjesti salaisen tapaamisen buddhistien keulakuvan, Dalai Laman, kanssa Valkoisen Talon karttahuoneessa (map room of the White House) helmikuun 18. päivänä 2010? (2) Miksi ketään toimittajia ei sallittu paikalle, ja miksi kokouksen sisältö pidettiin salassa? Meidän pitää muistaa, että Antikristuksen tavoite ei ole vain saada maailmanhallitus, vaan myös maailmanuskonto.

Maaliskuun alussa, Barack Obama joutui hänelle vaadittuun lääkärintarkastukseen. Valkoisen Talon lääkäri, merivoimien kapteeni Jeffrey Kuhlman, kertoi että Obama juo ja polttaa liian paljon. (3) Obamalle kerrottiin, että kaikki sosiaaliset tilaisuudet, joihin hän osallistuu, synnyttävät työpaikkariskin johtuen kaikista alkoholijuomista. Muistanet presidentin kunniattoman ”Olut-kokouksen (Beer Summit)”, joka järjestettiin Valkoisen Talon ruohokentällä tyynnyttämään rotujännitettä? (4) Minulla on myös edessäni valokuva Obamasta ja sukulaisesta istumassa hänen perheensä kodin edustalla Keniassa. Barack istuu siellä savimajan edessä sikarin roikkuessa hänen suussaan, näyttäen hyvin paljon roiston kaltaiselta. (5) Voisiko sellaisesta miehestä koskaan tulla Yhdysvaltojen presidenttiä? Tämä valokuva paljastaa kuinka pitkälle me olemme menneet!




















Jos me menemme ajassa taaksepäin 60 vuotta tai sinne päin, me näemme melkoisen eroavaisuuden Yhdysvaltojen presidentin luonteessa ja viranhoidossa. Minä ymmärrän että presidentti Harry S. Truman’illa oli ongelmansa, mutta hänellä oli jonkinlaista luonnetta verrattuna siihen mitä meillä on nyt. Ainoat omaisuudet, joita presidentti Truman’illa oli kun hän kuoli, oli hänen talonsa Independence’ssä, Missourin osavaltiossa, jonka hänen vaimonsa peri vanhemmiltaan. Kun Truman vetäytyi presidenttiydestä vuonna 1952, hän sai vain USA:n armeijan eläkkeen, joka oli $261.78 per viikko. Kongressi, kuitenkin, huomautti että presidentti Truman osti omat postimerkkinsä ja henkilökohtaisesti nuoli niitä, joten he soivat hänelle 25,000 dollarin taannehtivan eläkkeen viikkoa kohden. Kun hän jätti Valkoisen Talon, hän ja hänen vaimonsa Bess ajoivat kotiin Missouriin itse ilman mitään salaisen palvelun turvasaattuetta. Sen jälkeen kun Truman jätti virkansa, hänelle tarjottiin lukuisia korkeapalkkaisia virka-asemia yritysmaailmasta. Hän sanoi aina, ei, näille tarjouksille seuraavan selityksen kanssa: ”Te ette halua minua. Te haluatte presidentin viran, ja se ei kuulu minulle. Se kuuluu Amerikan kansalle ja se ei ole myytävänä.” Truman’in 87-vuotissyntymäpäivänä, Kongressi yritti palkita hänet Kunniamitalilla (Medal of Honor), mutta hän kieltäytyi ottamasta sitä vastaan. Hän kirjoitti seuraavan selityksen: ”Minä en katso tehneeni mitään minkä pitäisi olla syynä jollekin palkinnolle, Kongressin myöntämälle tai muunlaiselle.” Meidän pitäisi myös huomauttaa, että sillä aikaa kun hän oli presidenttinä, hän henkilökohtaisesti maksoi omat matkansa ja ruokansa. Presidentti Harry Truman antoi kerran seuraavan lausunnon: ”Minun vaihtoehtoni elämässä olivat joko olla pianonsoittaja huoratalossa tai poliitikko. Ja kertoakseni totuuden, niissä tuskin on mitään eroa.” (6) [Luonnetta Truman’illa varmasti piisasi, mutta pitää muistaa, että hän oli 33. asteen vapaamuurari. Nykyajan rapparit ovat siten moraalittomampia. Suom. huom.]

Vahtiiko ”Isoveli” meitä? Elämmekö me panoptisessa yksityisyyden tyhjiössä? Helmikuussa 2010, Newsweek Magazine julkaisi jutun joka paljasti että FBI pitää silmällä 277 miljoonan matkapuhelimen sijaintia Amerikassa ja pystyy paikantamaan nuo sijainnit muutaman sadan jalan (1 jalka = n. 30 cm) sisäpuolelle. Tätä tehdään yhteistyössä kaikkien matkapuhelinyhtiöiden kanssa. (7) Maaliskuun 2:sena 2010, the Wall Street Journal raportoi yksityiskohtia Einstein-kybersuojasta (Einstein Cyber Shield), jota operoidaan ja hallitaan Valkoisen Talon kautta. Tätä ”Einstein” -ohjelmaa toteutetaan Kansallisen turvallisuusviraston (NSA eli National Security Agency) välityksellä ja se valvoo kaikkea Internet-liikennettä ja sieppaa jokaisen sähköpostin jokaiselta tietokoneelta. (8) On myös havaittu, että DNA-näytteitä vauvoilta on kerätty ja lähetetty USA:n armeijalle luomaan tietopankki. Oikeusjuttua ollaan harkitsemassa Austin’issa, Teksasin osavaltiossa, yrityksessä lopettaa tämä käytäntö. (9)

Kun Antikristuksen muutosvoimat etenevät, on olemassa hulluuden elementti heidän toiminnassaan. Hiljattain, ranskalainen valtavirran uutistoimisto raportoi tarkasti, että USA:n oikeusministeriö etsii kymmentä oikeudenkäyntiasianajajaa täyttääkseen avoimet virat. Virallinen työpaikkalistaus rohkaisee ihmisiä kaikenlaisten kykenemättömyyksien kanssa hakemaan näitä korkeantason asianajajavirkoja, käsittäen ne, joilla on henkinen sairaus ja jotka ovat kehitysvammaisia (henkisesti jälkeenjääneitä). (10)

Nämä ovat aikoja, jolloin jopa maalaisjärkeä sabotoidaan. Miksi kotimaan turvallisuusministeri Janet Napolitano, tunnettu nimellä ”Jan the man (Jan pomo)”, on ollut salaa kokoustamassa tunnettujen terroristijohtajien kanssa? Hän on kokoustanut suljettujen ovien takana terroriryhmä Muslimiveljeskunnan (Muslim Brotherhood) johtajien kanssa, joka on Hamasin ja Al-Qaidan kattojärjestö. Miksi amerikkalainen uutismedia sivuutti tämän kaksipäiväisen tapahtuman? (11)

Me olemme nyt saaneet tietää, että tuhat arkkitehtia ja insinööriä on liittynyt yhteen vaatiakseen uutta 9/11-tutkimusta. (12) Nämä ammattilaiset tietävät oikein hyvin että ne eivät olleet lentokoneita, jotka toivat alas nämä massiiviset tornit ja muut rakennukset, joihin ei edes isketty lentokoneilla. He tietävät että se oli sisäpiirin työtä meidän oman hallituksemme taholta, käyttää pommeja tekemään heidän likainen työnsä ja hankkimaan tekosyy kahden järjettömän sodan aloittamiseen, joita me vieläkin käymme. Bushin, Cheneyn, ja nyt Obaman synnit tullaan selvittämään, sekä tänä aikana että tuomiopäivänä.

On hämmästyttävää että minun täytyy hankkia suurin osa uutisista ulkomailta. Amerikkalainen uutismedia ei ole mitään muuta kuin Obaman hallinnon sätkynukkeja. He esiintyvät kuten koulutetut hylkeet kun he saavat pahan näyttämään hyvältä ja hyvän näyttämään pahalta. Kuuluisa kirjailija Samuel Clemens, yleensä tunnettu Mark Twain’ina, antoi kerran seuraavan lausunnon kontrolloidusta uutismediasta: ”Älä pelkää vihollista, sillä vihollinen voi viedä vain elämäsi. On paljon parempi että sinä pelkäät mediaa, sillä he varastavat kunniasi. Tuo kammottava voima, kansakunnan julkinen mielipide, luodaan Amerikassa laumalla tietämättömiä, omahyväisiä typeryksiä, jotka epäonnistuivat välien katkaisussa ja suutaroinnissa ja päätyivät matkallaan köyhäintaloon koskien journalismia.”

Obama näyttää haluavan jättää merkkinsä kaikkialle. Tämä maailmankuulu ”rauhanmies”, joka voitti Nobelin rauhanpalkinnon tekemällä yhtikäs mitään, on nyt saanut hyväksynnän nimetä uudelleen sota Irakissa ”Operaatio Uudeksi Sarastukseksi (Operation New Dawn)”. (13) Tämä vahvistettiin muistiossa, jonka allekirjoitti USA:n puolustusministeri Robert Gates. Minulla ei ole epäilystäkään siitä että Irakin sota, jota käydään Eufrat-joen maassa räjähdysherkän Iranin sijaitessa välittömästi idässä, on portti Harmagedoniin. Kirjoitukset varoittivat meitä peljättävistä näyistä viimeisinä päivinä, ja useimpia amerikkalaisia on pidetty pimennossa koskien näiden sotien kauhuja. Joulukuun 31. päivänä 2009, arvovaltainen London Times sanomalehti julkaisi jutun, joka paljasti seuraavaa koskien sitä mitä on meneillään Afganistanissa: ”Amerikka-johtoisia joukkoja syytettiin eilen viattomien lasten kiskomisesta vuoteistaan ja heidän ampumisestaan öisen yllätyshyökkäyksen aikana, joka aiheutti kymmenen ihmisen kuoleman. Afgaanihallinnon rikostutkijat sanoivat, että kahdeksan kouluikäistä lasta tapettiin, ja kaikki paitsi yksi heistä oli samasta perheestä. Paikalliset sanoivat että joitakin uhreja pantiin käsirautoihin ennen tappamista.” (14)

Toinen asia joka pitäisi panna merkille, on se, että Obama, väärän rauhan sodanlietsojamies, on uudelleenmuokannut ohjuspuolustusviraston (Missile Defence Agency, MDA) virallisen logon. Se näyttää nyt hyvin islamilaiselta sinisen kuunsirpin ja tähden kuunsirpin sisällä kanssa. Tähdellä on kolme punaista häntää valkoisilla reunoilla. (15)

























Isn’t there a strange symmetry shared between MDA and the Iranian space agency?


http://www.armscontrolwonk.com/2641/new-missile-defense-agency-logo


Minä olen vakuuttunut siitä, että on paljon myöhäisempää kuin useimmat ihmiset saattavat ajatellakaan olevan. Euroopan Unionissa, Saksan ulkoministeri Quido Westerwelle on ilmoittanut tulevasta Euroopan armeijasta niin kuin hahmoteltiin Lissabonin sopimuksessa. (16) Tämä olisi massiivinen yksittäinen sotilasvoima yhdistynyttä Eurooppaa varten!

Se on yleinen tieto, että Yhdysvaltojen hallitus on vararikossa ja rahaton. Miksi sitten me olemme rakentamassa mitä kalleinta ja hienostuneinta suurlähetystöä jota on koskaan rakennettu? Helmikuun 24:ntenä 2010, London Times sanomalehti paljasti että Yhdysvallat on rakentamassa uutta suurlähetystökompleksia Battersea’ssa, Englannissa. Kustannuksien arvioidaan olevan miljardi dollaria. Sitä ollaan rakentamassa alueella joka tunnetaan ”gay-klubeistaan”. Rakennus tullaan suunnittelemaan philadelphialaisen arkkitehdin Kieran Timberlaken toimesta ja se tulee olemaan ”valtava kristallikuutio”, jota ympäröi vesivallihauta leveydeltään 100 jalkaa. Valokuva mallista osoittaa rakennuksen olevan kimalteleva ja säihkyvä kuutio. (17) Toisin sanoen, se on kirkas kuin kristalli ja on neliskulmainen: pituus, leveys, ja korkeus siinä ovat kaikki yhtä suuria. Tämä on selvästi irvikuva Uudesta Jerusalemista kuten kuvaillaan Ilmestyskirjan luvussa 21:10-11,16 seuraavasti: ”Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä, ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspis-kivi…. Ja kaupunki oli neliskulmainen, ja sen pituus oli yhtä suuri kuin sen leveys. Ja hän mittasi sillä ruovolla kaupungin: se oli kaksitoista tuhatta vakomittaa. Sen pituus ja leveys ja korkeus olivat yhtä suuret.” [Tämän maailman jumala, Lucifer, matkii Jumalaa. Suom. huom.]

























http://blog.kierantimberlake.com/new-us-embassy-in-london-488


Taloudellinen metamorfoosi!

Ei ole mikään salaisuus että Yhdysvaltojen talous on syvissä vaikeuksissa ja pahentuu joka päivä. Helmikuun 17:ntenä 2010, varapresidentti Joe Biden sanoi seuraavaa: ”Washington on juuri nyt rahaton, ja maa on syvissä vaikeuksissa, ellei se hyökkää paisuvia Liittovaltion alijäämiä vastaan. Minä en ole koskaan nähnyt sitä näin toimintahäiriöisenä (dysfunctional).” (18) Koko pankkijärjestelmä Amerikassa on syvissä vaikeuksissa. Pankkivalvojat ovat nyt raportoineet 27 prosentin hyppäyksestä ongelmapankkien määrässä, ja tämä on käynnissä oleva trendi. (19) Helmikuun 25:ntenä 2010, Kongressin valvontapaneeli (Congressional Oversight Panel) raportoi, että massiiviset pankkikaatumiset ovat nyt uhkaavia. Nyt on olemassa ainakin 3,000 pientä tai keskikokoista pankkia, joilla on riskialtis kauppakeskitys ja todellisia konkurssipesälainoja, jotka uhkaavat niiden eloonjäämistä. Potentiaalisen huonon velan määrä nousee noin 1,4 biljoonaan dollariin markkinoilla, missä omaisuusarvot ovat tippuneet keskimäärin 40 prosentilla. (20) Eräs ongelma on se, että isot pankit ovat kasvaneet liian suuriksi. Vuonna 1995 kuuden isoimman pankin yhdistetyt varat olivat yhteensä 17 prosenttia bruttokansantuotteesta (GDB). Vuonna 2006 tuo prosenttiosuus hypähti 55 prosenttiin. Tänä nykyisenä aikana, 2010, prosenttiosuus on 63 prosenttia. Siten, lähes kahta kolmasosaa meidän koko bruttokansantuotteesta kannatetaan kuuden pankin toimesta. (21)

Amerikan dollari on niin aneeminen, että Etelä-Carolinan kansanedustaja Mike Bitts on esitellyt lakia kieltämään Liittovaltion valuutta ja hänellä on toteamuksensa palata takaisin oikeaan perustuslailliseen rahaan, joka on kulta- ja hopeakolikko. Kansanedustaja Pitts sanoi, ”Jos Liittovaltion hallitus jatkaa rahan tuhlaamista tasolla jolla se tekee sitä, ja jos se jatkaa rahan painamista tasolla joka on vallitseva, niin meidän taloudellinen systeemimme on menossa romahdukseen.” (22)

Me elämme nyt ajassa, jolloin ihmiset ovat riippuvaisia valtiosta hengissä pysymistä varten, kuten ei koskaan aiemmin. Sosiaaliavustukset, työttömyysrahat, ja muut ohjelmat ovat tehneet ihmisistä Liitovaltion palvelijoita. Ensimmäistä kertaa lähtien ensimmäisestä Suuresta Lamasta, amerikkalaiset ottivat enemmän valtiolta ulos kuin he maksoivat sisään veroja. (23) Tänä vuonna 2010, me löydämme lukemattomia miljoonia ihmisiä suuren velkamääränsä, hyvin pienten varojen, ja ilman mitään ansiotulolähdettä kanssa. Ihmiset kaikkialla ovat taloudellisesti sidottuja ja rahapulassa. Me olemme nyt tietoisia siitä, että maaliskuun 4:ntenä 2010, the New York Times kertoi että Obaman hallinto suunnittelee rahoittavansa ”vihreät ohjelmansa” nostamalla bensaveroa, joka tuo gallonahinnan (1 gallona = 3,79 litraa) 7 dollariin. (24) Sellainen vero voisi tehdä lopun meistä. Meidän täytyy myös huomata, että kun kansakunnan teollinen pohja on kadonnut, niin tuo kansakunta kohtaa taloudellisen kuoleman. Tammikuussa 2010, siellä oli 1,761 massairtisanomista Amerikan teollisuuslaitoksissa! (25) Minä uskon että meidän pitäisi tukea sitä mitä on jäljellä Amerikan teollisuudesta hankkimalla Amerikassa tehtyjä tuotteita. Nopein ja helpoin tapa saada selville missä jokin on tehty, on katsoa pakkauksen viivakoodia. Kaikissa täysissä viivakoodeissa on pystysuorat viivaparit ja numerot niiden alapuolella. Me tiedämme myös, että jokainen viivakoodi näyttää pedonmerkin, koska ensimmäinen, keskimmäinen, ja viimeinen viivapari on pidempi kuin muut, ja näillä on numeerinen arvo 6. Siten, jokaisessa viivakoodissa näkyy pedonluku 666. Jos me katsomme kolmea ensimmäistä printattua numeroa alalaidassa, nuo kolme numeroa kertovat meille missä tuote valmistettiin. Jos numerosarjat ovat 690, 691, tai 692, niin tuote on valmistettu punaisessa Kiinassa. Luvut 00-09 osoittavat USA:han ja Kanadaan. Jos printatut numerot alkavat luvuilla 30-37, tuote on valmistettu Ranskassa. Saksa on 40-44,Taiwan on 47, Japani on 49, ja UK (Britannia) on 50.

Saastunut maailma!

Uuden Maailman Järjestyksen salaliittolaismaiset voimat ovat täysin saastuttaneet tämän maailman heidän ahneuden, saituuden, ja itsekkyyden tuotteillaan. He yrittävät nyt supistaa väestöä hallittavissa oleville tasoille ja jälleenrakentaa nk. ”vihreän planeetan (green earth)”. Näillä ihmisillä ei ole mitään kunnioitusta ihmiselämää kohtaan, koska heidän pyrkimyksensä on hävittää laajoja segmenttejä maailman väestöstä. Äskettäisessä puheessaan, alhainen Bill Gates vaati maailman väestön supistamista rokotuksilla. Puheessaan hän sanoi seuraavaa: ”Maailman väestö suuntaa kulkuaan kohti yhdeksää miljardia ihmistä. Nyt, jos me teemme todella hyvää työtä koskien uusia rokotteita, terveydenhuoltoa, lisääntymisterveyspalveluita – me voisimme alentaa tuota väestömäärää ehkäpä kymmenellä tai viidellätoista prosentilla.” (26) Rokotteiden petolliset riskit tuhoavat elämiä jatkuvasti. Tammikuun 12:ntena 2010, the Express -lehti Yhdistyneessä Kuningaskunnassa (UK) raportoi että kaksisataa lääkäriä, sairaanhoitajia, palomiehiä, vankilaviranomaisia, poliiseja, ja muita koki vakavia ruumiillisia ja henkisiä terveysongelmia otettuaan vaaditut rokotukset. Kaikkien näiden täytyi jättää työpaikkansa, ja jotkut ovat 60%:sesti vammautuneita.

Aamoksen kirjan luvussa 7:17, profeetta julisti että me kuolisimme saastuneessa maassa. Tuo profetia on vieläkin voimassa. Joulukuun 9:ntenä 2009, the Bayer Company myönsi, että he ovat olleet kykenemättömiä kontrolloimaan heidän geneettisesti muokattujen organismiensa leviämistä huolimatta heidän parhaista yrityksistä pysäyttää saastuminen. (28) Heidän tunnustuksensa paljastaa, että kaikki ulkoilmassa tapahtuneet peltokokeet, geneettisesti rakennettujen viljakasvien kasvatus, täytyy lopettaa ennen kuin meidän viljakasvimme ovat peruuttamattomasti saastuneita. Samalla kun geneettisesti muokatut viljakasvit tuovat korkeampia satoja ja suurempia tuottoja, ne tuhoavat taimin kasvun luonnollisen systeemin monilla tavoin, käsittäen risteytyspölytyksen. Jopa täydellisellä tietämyksellä tästä nykyisestä vaarasta, geneettisesti muunneltuja metsiä ollaan nyt suunnittelemassa kaakkoisosaan Yhdysvaltoja korvaamalla luonnonmänty geneettisesti rakennetulla eucalyptuspuulla. (29)

Ei väliä, minne me katsomme, saastuminen on nielaissut planeettamme. Uudessa tutkimuksessa, jonka on suorittanut USA:n geologinen tutkimuslaitos, joka ainoa kala mikä testattiin 291 virrassa ja vesiväylässä läpi Yhdysvaltojen paljasti että 100 prosenttia kaloista on saastutettuja elohopealla. (30) Elohopea on raskasmetalli ja voimakas hermomyrkky, joka kerääntyy ravintoketjuun ja kasaantuu jäljelle jääväksi myrkyksi ihmiskehossa. Me tiedämme myös, että maaliskuun 1:senä 2010, the Times-News raportoi että paljon natriumfluoridia, jota ollaan lisätty meidän juomaveteemme, ollaan nyt tuomassa punaisesta Kiinasta. Tämä fluoridi, jota valmistaa Shanghai Mintchen Development Company, LTD, sisältää suuria määriä arsenikkia ja lyijyä 50 ja 40 milligrammalla per säkki (bag) kumpaakin erikseen. (31) Näyttää siltä, että tarvikkeet jotka tekevät meidät sairaiksi tai tappavat meitä ovat valmisvarastossa, mutta tarvikkeita, jotka ovat hyödyllisiä meille, ollaan säännöstelemässä ja jopa julistamassa laittomiksi valtion taholta. Lähtien tammikuun 1. päivästä 2010, hopeakolloidivesi (colloidal silver), tehokas luonnonantibiootti, antivirus (antiviral), ja ei-sienimäinen (antifungal) aine, joka on täysin turvallinen, on kielletty ja julistettu laittomaksi Euroopan Unionissa. Tämä on tehty Codex Alimentarius -lakien nojalla, joka säännöstelee kaikkien luonnonvitamiinien ja -lisäaineiden myyntiä ja käyttöä. (32) Me olemme nyt tietoisia siitä, että viimeaikoina senaattorit John McCain ja Byron Dorgan ovat esitelleet lisäravinnelakiehdotusta, joka säännöstelisi luonnontuotteita valmistajasta vähittäiskauppatasolle asti. Se sallisi Liittovaltion kieltää mielivaltaisesti ravintolisäaineet FDA:n (lääke- ja elintarvikevirasto) avulla. (33)

Todellakin, nämä ovat Pedon ja hänen merkkinsä päiviä. Äskettäisen tutkimuksen mukaan, tehty Saksassa kuten uutistoimisto Reuters raportoi, yksi neljästä saksalaisesta haluaa ottaa mikrosirun ihonsa alle. (34) On olemassa kuitenkin, joitakin hyviä uutisia koskien ihmisten siruttamista. Virginian osavaltio hyväksyi lakiehdotuksen, joka kieltää siruimplanttien käytön pedonmerkkinä. Tämä myös kieltää työnantajia vaatimasta työntekijöitään pitämään hallussaan istutettuja laitteita. Virginian edustajainhuone on näyttänyt meille, että he ymmärtävät siruimplanttien vaaran. Itse asiassa, edustaja Mark Cole antoi seuraavan lausunnon: ”Minä olen huolissani siitä, että implantit osoittautuvat pedonmerkiksi, jota saatanan käskyläiset käyttävät.” (35)

Antikristuksen yhteiskunta!

Kun Maa valmistautuu vastaanottamaan kuninkaansa hylkäämällä jatkuvasti Raamatun Jumalan, yhteiskuntaa ja uskontoa ollaan koko ajan turmelemassa. Helmikuun 4:ntenä 2010, Barack Obama otti osaa kansalliseen rukousaamiaiseen, missä hän painotti ”gay” ja ”vihreä” agendaansa. Obaman puheen aikana, hän ylisti evankelikaalisia pastoreita yhteistyöstään hänen ”vihreässä ohjelmassaan” pelastaa ympäristö. Obama myös kiitti evankelikaalisia pastoreita heidän yhteistyöstään hänen homoseksuaali-agendansa suhteen. Obama jatkoi antamalla kunniaa homoseksuaalien kansalaisoikeusjohtajalle, joka antoi seuraavan lausunnon: ”Raamatun Jumala on syntinen homofobinen kiihkoilija, jonka täytyy etsiä anteeksiantoa siitä tuskasta ja kärsimyksestä jota hänen synnillinen homofobiansa on tarpeettomasti tuottanut gay-ihmisten ylle viimeisten 4,000 vuoden aikana.” (36) Epäilemättä, Sodoman ja Gomorran henget ovat Washington D.C:ssä. Itse asiassa, maaliskuun alussa 2010, ”gay”-avioliitot tulivat laillisiksi USA:n pääkaupungissa. (37)

Saman rukousaamiaiskuukauden lopussa, Valkoinen talo isännöi ateistiryhmien tapaamista kaikkialta Yhdysvalloista. Miehiä, sellaisia kuten Salman Rushdie, Saatanallisten säkeiden kirjoittaja, kutsuttiin osallistumaan. (38) Nämä ateistiryhmät ovat hyvin järjestäytyneitä ja suorasanaisia. [Vrt. Suomen Vapaa-ajattelijoihin, jotka ovat ovelia kansan käännyttäjiä Eroa kirkosta -kampanjallaan. Suom. huom.] Eräs ateistiryhmä pani äskettäin alulle ”pyhän kirjanpidon porno-ohjelmaa varten (holy book for porn program)”. Ateistit pyytävät ihmisiä käymään kauppaa Raamatuillaan pornografian puolesta, jonka ateistiryhmä tuottaa. (39)

Näinä Antikristuksen nousun päivinä, mitä tahansa mikä edes muistuttaa kristinuskoa ollaan häpäisemässä ja avoimesti pilkkaamassa. Maaliskuun 6:ntena 2010, uutistoimisto BBC julkisti jutun paljastaen paavin vanhemman avustajan, joka johti gay-prostituutiorinkiä. Tämän miehen, Angelo Balducci’n, virallinen titteli oli ”Gentleman to His Holiness (Hänen Pyhyytensä Herrasmies)”. Poliisi sai hänet kiinni puhelimen salakuuntelulaitteen avulla. (40) Maaliskuun 10:ntenä 2010, Vatikaanin päämanaaja, ”Isä” Gabriel Amorth, iältään 85 vuotta, ilmoitti, ”Paholainen on Vatikaanissa.” Tämä Vatikaanin viranhaltija myönsi, että roomalaiskatolisella kirkolla on piispoja ja jopa kardinaaleja, jotka eivät usko Jeesukseen. Amorth myös mainitsi massiivisista seksuaalisen hyväksikäytön ja pedofilian määristä ja sanoi, ”Kun joku puhuu ’saatanan savusta’ pyhissä huoneissa, niin se on kaikki totta.” (41) Ainakin yksi heidän omistaan on viimein myöntänyt sen.

Maapallo synnytystuskissa!

Kun minä kirjoitan tätä uutiskirjettä, me olemme tulossa ulos yhdestä kummallisimmista ja ankarimmista talvista rekisteröidyssä historiassa. Helmikuun 12. päivänä 2010, 49:ssä Yhdysvaltojen 50:stä osavaltiosta oli lunta maaperässä. (42) Yhdysvaltojen koillisosaan iskettiin kovaa kolmen peräkkäisen ennätyksiä rikkovan lumimyrskyn toimesta, jotka hautasivat heidät lumeen ja jättivät miljoonat ihmiset ilman sähköä. (43)

Eräs viimeisten päivien suurista merkeistä on maanjäristysten kiihtynyt lukumäärä kaikkialla maailmassa. Helmikuun 27:ntenä 2010, voimakkuudeltaan 8,8 Richterin maanjäristys iski Chilen kansakuntaan. Siellä oli suurta elämänmenetystä, monia loukkaantumisia, ja laajalle ulottuvaa hävitystä. Chileä ei julistettu onnettomuusalueeksi (area of disaster), vaan katastrofialueeksi (area of catastrophe). (44) Yli 500,000 kotia vahingoittui vakavasti. Valtateitä, siltoja, ja eritasoristeyksiä mureni, ja kaaosta oli joka puolella. (45) Sitten tuli ankarat jälkijäristykset, ylittäen kuuden asteen voimakkuuden, ja jyrinä ja tärinä jatkui lähes lakkaamatta seuraavien kymmenen päivän ajan. Tämä oli yksi dynaamisimmista maanjäristyksistä joka on koskaan ravistellut meidän planeettaamme. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Jumala lähettää meille herätyskutsuja syntisen ihmisen katumista varten. Tämä tuhoisa järistys Chilessä seurasi heti kannoilla kauhistuttavaa järistystä, joka tuhosi suureksi osaksi pienen Haitin kansakunnan. Meitä myös ollaan varoittamassa, että Yhdysvaltojen Tyynenmeren luoteisosa on linjassa samantyyppiselle järistykselle, joka iski Chileen. Massiivisen järistyksen on määrä tapahtua suunnassa Seattle’sta, Washingtonin osavaltiossa, Portland’iin, Oregonin osavaltiossa. Siirroslinja ja mannerlaattarakenne tuolla alueella on identtinen Chilessä olevaan. (46)

USA:n geologisen tutkimuslaitoksen ”seismisen iiris-monitorin (Iris Seismic Monitor)” mukaan, maanjäristykset ovat lisääntyneet dramaattisesti lukumäärältään, esiintymistiheydeltään, ja voimakkuudeltaan. Tavallisesti meille oli hämmästyttävää kun 30 päiväjakson sisällä oli 300 merkittävää järistystä voimakkuudeltaan 4 Richteriä tai enemmän. Nyt näyttää siltä, että me olemme hypänneet ohi 400:n merkkipaalun, ja maaliskuun 9. päivästä laskien, oli ollut mahtavat 567 merkittävää maanjäristystä 30 päiväjakson sisällä. Neljä päivää myöhemmin lukumäärä oli hypännyt 648:aan. Kolme päivää myöhemmin, maaliskuun 16:ntena 2010, määrä oli hypännyt 671:een. (47) Se on ikään kuin maapallo olisi käymässä läpi synnytystuskia, aivan kuten profetoitiin Raamatussa. Ensimmäisen Tessalonikalaiskirjeen luvusta 5:3 me luemme seuraavaa: ”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” Kyllä, maanjäristykset jatkavat tulemistaan! [Ja päättyvät suureen maanjäristykseen Ilmestyskirjan 6. sinetissä (Ilm. 6:12). Yellowstonessa (sen alla Äiti Maan kohtu?) venäläinen tikka (skalaariase) nakuttaa maaperää ja Kaliforniaan on ennustettu suurta maanjäristystä lähitulevaisuudessa. Suom. huom.] Mukaan lukien sellaiset, kuin oli 6,4 Richterin järistys Taiwanissa maaliskuun 3. päivänä 2010, (48) ja 6,9 Richterin järistys, joka iski Okinawa’lle helmikuun 27. päivänä 2010. (49)

Äskettäinen maanjäristys Chilessä oli merkittävä tapahtuma vielä yhdellä tavalla. Richard Gross’in ja muiden tiedemiesten mukaan, jotka työskentelevät suihkumoottorikäyttö-laboratorioissa (Jet Propulsion Laboratories) Pasadenassa, Kalifornian osavaltiossa, Chilen järistys siirsi Maan akselia ja lyhensi meidän päiviämme. (50) Kummallista kyllä, vanhin merkitys sanasta Chile on peräisin intialaisesta sanasta chillichilli, joka tarkoittaa ”missä maa loppuu, missä maa päättyy, ja maailman raja”. (where the land ends, where the land runs out, and limit of the world)

Lopuksi, minä ojennan lämpimimmät kiitokset kaikille, jotka tukevat tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. Jumala siunatkoon teitä ylenpalttisesti. Muistakaa lähettää rukouspyyntöjänne, ja me tulemme antamaan niille yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon moninkertaisena yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. New York Times, Feb. 13, 2010, by Peter Baker, New York, NY.
02. Milwaukee Journal Sentinel, Feb. 19, 2010, by Loven & Klug, AP, Washington, D.C.
03. London Daily Mail, Mar. 2, 2010, London, England, U.K.
04. Ibid.
05. Ibid.
06. Harry Truman's Excellent Adventure, by Matthew Algeo.
07. Newsweek Magazine, Feb. 11, 2010.
08. Wall Street Journal, Mar. 2, 2010, by Siobhan Gorman, New York, NY.
09. American Statesman, by Mary Ann Roser, Austin, TX.
10. AFP News Service, Feb. 9, 2010, Washington, D.C.
11. Judicial Watch, Feb. 23, 2010, Washington, D.C.
12. Architects and Engineers for9/11 Truth, Inc., Feb. 19, 2010, San Francisco, CA.
13. AFP News Service, Feb. 19, 2010, Washington, D.C.
14. London Times, Dec. 31, 2009, by Jerome Starkey, Kabul, Afghanistan.
15. U.S. Missile Defense Agency, official logo, Drudge Report 2010.
16. Open Europe Press Summary, Feb. 12, 2010.
17. London Times, Feb. 24, 2010, by Catherine Philp, London, England, U.K.
18. Associated Press, Feb. 17, 2010, Washington, D.C.
19. Reuters News Service, Feb. 23, 2010, Washington, D.C.
20. Epoch Times, Feb. 25, 2010, by Charlotte Cuthbertson, Washington, D.C.
21. Washington Post, Mar. 2, 2010, Washington, D.C.
22. CBS News, Feb. 17, 2010, by Brian Montopoli, Charleston, SC.
23. Washington Times, Mar. 1, 2010, by Patrice Hill, Washington, D.C.
24. New York Times, Mar. 4, 2010, New York, NY.
25. FinancialAdvisory.com, Feb. 23, 2010, http://www.financialadvisory.com/.
26. Cryptogon.com, Feb. 28, 2010.
27. London Express, Jan. 12, 2010, London, England, U.K.
28. Organic Consumers, Dec. 9, 2009.
29. Greenwire, Jan. 29, 2010, by Paul Voosen, Scientific American Magazine.
30. Reuters News Service, Mar. 3, 2010, http://reuters.com
31. Times-News, Mar. 1, 2010, New York, NY.
32. Dr. Scott Johnson Report, Feb. 27, 2010, drjohnson@ix.netcom.com.
33. Reuters News Service, Feb. 24, 2010, by Brandon Turbeville, Washington, D.C.
34. Reuters News Service, Mar. 1, 2010, Hanover, Germany.
35. RawStory.com, Feb. 11, 2010, Richmond, VA.
36. WorldNetDaily, Feb, 4, 2010, http://www.wnd.com.
37. New York Times, Mar. 3, 2010, by Ian Urbina, Washington, D.C.
38. Milwaukee Journal Sentinel, Feb. 26, 2010, by Margaret Talev, Washington, D.C.
39. Christian Post Reporter, Mar. 2, 2010, by Ethan Cole.
40. BBC News, Mar. 6, 2010.
41. London Times, Mar. 10, 2010, by Richard Owen, Rome, Italy.
42. San Diego Union Tribune, Feb. 13, 2010, by Seth Borenstein, AP, San Diego, CA.
43. Associated Press, Feb. 27, 2010, by Carola & Mulvihill, Albany, NY.
44. Associated Press, Feb. 27, 2010, Santiago, Chile.
45. Milwaukee Journal Sentinel, Feb. 28, 2010, AP, Talca, Chile.
46. KPLU News, Mar. 3, 2010, Seattle, WA.
47. U.S. Geological Survey, Mar. 16, 2010, Iris Seismic Monitor.
48. Associated Press, Mar. 3, 2010, Taipei, Taiwan.
49. Associated Press, Feb. 27, 2010, Tokyo, Japan.
50. Bloomberg News Service, Mar. 1, 2010, New York, NY.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com