Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 6. toukokuuta 2010

Amerikka – maa, jota hallinnoi järjestäytynyt rikollisuus! (LTN -- toukokuu 2010)

Tässä pastori David J. Meyeriltä profeetallista sananjulistusta toukokuun 2010 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXIX, Issue V, May 2010

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

Livenä:
http://video.google.com/videoplay?docid=4977032404486584296#
http://video.google.com/videoplay?docid=4013107364893908655#


Amerikka – maa, jota hallinnoi järjestäytynyt rikollisuus!
(America – Governed by Organized Crime!)

”Sillä minun kansassani on jumalattomia; he väijyvät, niinkuin linnunpyytäjät kyykistyvät, he asettavat ansoja, pyydystävät ihmisiä. Niinkuin häkki on täynnä lintuja, niin heidän huoneensa ovat petosta täynnä. Siitä he ovat tulleet suuriksi ja rikkaiksi, ovat tulleet lihaviksi ja kiiltäviksi. Myös käyvät heidän häijyt puheensa yli kaiken määrän; he eivät aja orpojen asiaa, niin että ne voittaisivat, eivätkä hanki köyhille oikeutta. Enkö minä näistä tällaisista rankaisisi, sanoo Herra, eikö minun sieluni kostaisi tämänkaltaiselle kansalle? Kauheita ja pöyristyttäviä tapahtuu maassa: profeetat ennustavat valhetta, ja papit hallitsevat yksissä neuvoin heidän kanssaan, ja sitä minun kansani rakastaa. Mutta mitä te teette, kun tästä tulee loppu?”

Jeremia 5:26-31

”Mistä tulevat taistelut ja mistä riidat teidän keskuudessanne? Eikö teidän himoistanne, jotka sotivat jäsenissänne? Te himoitsette, eikä teillä kuitenkaan ole; te tapatte ja kiivailette, ettekä voi saavuttaa; te riitelette ja taistelette. Teillä ei ole, sentähden ettette ano. Te anotte, ettekä saa, sentähden että anotte kelvottomasti, kuluttaaksenne sen himoissanne. Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen.”

Jaakobin kirje 4:1-4


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran sovellamme Jumalan Sanaa kompassinamme ja suunnistusjärjestelmänä kun me tarkastelemme lopun aikoja. Me tiedämme että jotakin on pahasti vialla Amerikan Yhdysvaltojen suhteen. Lisäksi, meitä varoitetaan jatkuvasti monilla merkeillä Jumalan luomakunnassa, että jotakin on tapahtumaisillaan, jota ei ole koskaan aikaisemmin tapahtunut. Meillä on amerikkalainen traditio vapaudesta, ihmisoikeuksista, ja oikeudenmukaisuudesta. Meillä on Yhdysvaltojen Perustuslain suoja, joka muotoiltiin antamaan turvaa jokaiselle yksilölle hallinnon toimilta.

Melko äskettäin, me olemme havainneet kuinka ahdistava valtio voi olla. Obaman hallinto ei kuuntele ketään muuta kuin hänen näkymätöntä antikristillistä yläluokkaansa. Joka päivä me näemme radikaaleja siirtymisiä ja muutoksia, joita kansalaisten suunnaton enemmistö vastustaa. Me olemme selvästikin siirtymässä kohti kommunistista yhden-maailman diktatuuria.

Raamatun jakeet edellä kertovat meille jumalattomista ja petollisista ihmisistä, jotka pyydystävät ihmisiä heidän sielujensa täydellistä hyväksikäyttöä varten. Saatana ja hänen antikristusdiktaattorinsa vaativat täydellistä alamaisuutta ”heidän maailmassaan”. Heidän menestyksensä tulee olemaan väliaikaista ja lyhytkestoista, koska meidän Vapahtajamme tulee pian takaisin saattamaan kaikki asiat tuomiolle. Jos sinä luet tätä ja et ole vielä luovuttanut elämääsi Herralle Jeesukselle, niin minä kehotan sinua tekemään sen nyt. Aika on niin lyhyt.

Antikristuksen joukkojen järjestely! (Marshalling the Forces of Antichrist!)

Samalla kun Amerikan Yhdysvallat käy läpi uskomattoman selvää muutosta kohti diktatuuria, muu maailma katsoo sivusta suurella hämmästyksellä. Ensimmäistä kertaa nykyhistoriassa, useat maalliset poliitikot ja maailmanjohtajat käyttävät uskonnollista ja raamatullista terminologiaa kuvaillakseen sitä mitä on tapahtumassa. Maaliskuun 24. päivänä 2010, the London Daily Mail -sanomalehti julkaisi järkyttävän otsikon seuraavasti: ”Lähes neljäsosa Republikaaneista ajattelee Obaman voivan olla Antikristus kun neljätoista osavaltiota nostaa oikeusjutun terveydenhuoltouudistusten takia.” Washington D.C:ssä, presidenttiä ollaan vertaamassa Antikristukseen! (1) Äskettäisessä Harris’in mielipidekyselyssä, 57% Republikaaneista uskoi, että Obama on salaisesti muslimi, ja 67% uskoi, että hän on sosialisti.

Kun antikristilliset voimat nousevat, kaikenlainen muu pahuus nousee sen kanssa. Me elämme historiallisten ensiaskelmien aikaa kun uudet ja hävyttömät asiat jatkavat nousemistaan. Maaliskuun 10:ntenä 2010, Washington D.C. antoi siunauksensa gay-avioliitoille, ja sitä tietä oli johdattamassa kaksi naispuolista vihittyä pappia. (2) Lukemattomia muita asioita on määrä seurata tätä. Todellakin Sodoman henget ovat aktiivisia Yhdysvaltojen pääkaupungissa. Lisäksi, lakeja ollaan nyt muuttamassa, jotka laillistavat sekä homoseksuaalisen että biseksuaalisen aktiviteetin armeijan henkilökunnan kesken. Lakia ollaan kutsumassa ”sotilaallisen valmiuden nostamislaiksi 2010 (Military Readiness Enhancement Act 2010)”. (3)

Kun antikristillisen voiman hengelliset aallot syöksyvät läpi Amerikan, monet ihmiset jätetään hämmennyksen tilaan tietämättä mitä tehdä. Useat tuhannet ihmiset ovat reagoineet protestissa jota kutsutaan ”teekutsuiksi (tea parties)”. (4) Monissa tapauksissa, nämä protestit saavat hyvin vähän uutistilaa. Ja kun äänet lankeavat kuuroille korville, Obaman hallinto kieltäytyy kuuntelemasta ihmisiä, ja meidän maastamme tulee aina vain epävakaampi.

Lisäyksenä Obaman huolestuttaviin toimiin koskien Yhdysvaltoja, me näemme myös hänen erikoisen ulkomaanpolitiikkansa tulevan esiin tarkoituksenaan muokata uudelleen kansainvälinen järjestys. Huhtikuun 9. päivänä 2010, Barack Obama, Venäjän presidentti Dimitry Medvedev, ja Tshekin tasavallan presidentti Vaclav Klaus tapasivat Prahan linnassa ja allekirjoittivat ydinasesopimuksen. (5) Samalla kun ydinasesopimus saattaa kuulostaa hyvältä asialta, meidän täytyy muistaa että siellä on muitakin kansakuntia, jotka omistavat voimakkaita ydinaseita, ja että sopimus määritelmän mukaan on vain suunnitelma vielä yhtä sotaa varten. Sopimus on yksimielisyys kansojen välillä tulla toistensa tueksi, jos niistä yhteenkään hyökätään. Tämä aina varmistaa paljon suuremman sodan. Kuka olisi ajatellut että Franz-Ferdinandin salamurha Sarajevossa laukaisisi 1. maailmansodan? Se teki niin johtuen sopimuksista, joita oli olemassa kaikkien kansojen kesken tulla toistensa tueksi, luoden domino-vaikutuksen, joka hävitti maailmaa 20. vuosisadan alkuvuosina. Ensimmäisen maailmansodan lopussa tehtiin Versaillesin rauhansopimus Ranskassa, joka takasi että seuraava sota olisi globaali yhtälailla. Itse asiassa, kun Britannian edustaja Lloyd-George lähti Versaillesin rauhansopimusneuvotteluista ja lehtimiehet kysyivät häneltä mitä saavutettiin tuona päivänä, hän vastasi, ”Sota 20 vuoden sisällä.” Täsmälleen kaksikymmentä vuotta myöhemmin, Saksa aloitti toimet, joilla lietsottiin 2. maailmansota. Sellainen on rauhansopimuksen luonne.

Maaliskuun 29:ntenä 2010, the London Daily Mail -sanomalehti julkaisi artikkelin todeten, että Obama asettaa näkymänsä Meksikon ja Yhdysvaltojen yhteenliittymiseen. (6) Sitä ollaan tehty hyvin ovelalla tavalla ja se on todellisuudessa terveydenhuoltoreformin verso. Aina siitä lähtien kun terveydenhuoltouudistus hyväksyttiin, painopiste on siirtynyt modernisoimaan meidän maahanmuuttosysteemi tarjoamalla terveydenhoitoa kaikille laittomille siirtolaisille ja sallimalla heille vapaus kulkea Meksikon rajan yli molemmista suunnista esteettä. Siten, itse asiassa, Amerikan raja häviäisi jos tämän sallitaan tapahtuvan.

Eräs kysymys joka täytyy kysyä koskien Obaman ulkomaanpolitiikkaa, on se, miksi hän myöntäisi merellisen öljynporausluvan Meksikonlahdella Venäjälle. Venäjä on liikkumassa lisääntyvästi länteen päin saavuttaen jatkuvaa vaikutusvaltaa, ja samalla kun Venäjä jatkaa sen läntisen herruuden tiellä, Yhdysvallat näyttää perääntyvän epävarman tulevaisuuden hämäryyteen. (7)

Luultavasti yksi suurimmista skandaaleista meidän aikanamme on Obaman hiljattainen päätös määrätä amerikkalaisia joukkoja marssimaan Punaisen Torin paraatissa, täydennettynä Stalin-julisteilla, toukokuun 9:ntenä. Tapahtuman on määrä ilmaista 65-vuotisjuhlapäivää Natsi-Saksasta saadun voiton kunniaksi. Brittiläiset, ranskalaiset, ja amerikkalaiset joukot suunnittelevat marssivansa punalipun alla Punaisella Torilla keskellä lukuisia Stalin-julisteita Kremlin luona. (8)

Terveydenhuolto – paholainen unelman takana

Kuten on aina asianlaita jonkin hallinnon lainsäädännöllisen toimen tai projektin kanssa, on aina olemassa okkulttinen kytkentä ja perustus sille. Äskettäinen hyväksytty kansallinen terveydenhuoltouudistus-lakipaketti ei varmasti tee mitään poikkeusta. Hyvin paljon on sanottu siitä kuinka se saa meidän maamme vararikkoon, lakkauttaa ihmisoikeuksia, ja pakottaa valtiollisen tulkinnan niin kutsutuista terveystarpeista meidän yllämme. Mutta katsoen toiselle puolelle tuota lakia entisenä okkultistina, minä voin nähdä joitakin hämmästyttäviä merkkejä, jotka ulottuvat kauas sattuman maailman tuolle puolen. Kun ensimmäinen lakiesitys hyväksyttiin, minä olin ennustanut että se tapahtuisi okkulttisen noitien Yule-sapatin aikaan, ja juuri kuin tilauksesta, tuo on se mitä tapahtui. Sitten kaiken keskustelun, suljettujen ovien istuntojen, ja salaliiton kanssa koskien lopullista lakiesitystä, minä ennustin että lopullinen läpimeno tapahtuisi maaliskuun 21. päivänä 2010, mikä on noitien Astarte-sapatti. Aivan oikein, tuo on se, mitä täsmälleen tapahtui. (9) Tämä jätti vain yhden asian jäljelle tehtäväksi saattaa se laiksi, ja tämä oli Yhdysvaltojen presidentin allekirjoitus. Obama ei tuhlannut aikaa ja allekirjoitti sen laiksi heti seuraavana päivänä, joka oli maaliskuun 22. päivä 2010. Jos me katsomme tuon päivämäärän numeroita, 3-22, ja jos me tiedämme jotakin salaseuroista ja okkulttisista järjestöistä, me välittömästi tunnistamme että luku 322 näyttäytyy lihavina numeroina Skull and Bones Society’n logossa. Skull and Bones -kerho on pieni mutta voimakas salainen organisaatio sijaiten Yalen yliopiston kampuksella New Haven’issa, Connecticutin osavaltiossa. Minä olen henkilökohtaisesti ollut siellä ja taistellut heitä vastaan rukouksen voimalla eri tilanteissa. Heidän logolle on tyypillistä iso pääkallo ristikkäin olevilla sääriluilla ja luku 322. Tällä organisaatiolla täytyy olla 322 jäsentä kaikkina aikoina. Tästä me tiedämme että yleinen terveydenhuolto-ohjelma, joka on nyt voimassa, on tosiasiassa Illuminatin itsensä projekti silmällä pitäen väestön supistamista ja jokaisen amerikkalaisen ruumiin mikrohallintaa. Eräs tärkeä näkökohta joka täytyy mainita, on se, että maaliskuun 22. päivän ajankohta on elintärkeä Illuminatille, koska se on päivä, jolloin aurinko siirtyy Oinaan merkkiin eläinradalla (Aries), jonka viitataan olevan sodan, verenvuodatuksen, ja sekasorron jumala. Vielä yksi okkulttinen näkökulma koskien tämän terveydenhuoltolain allekirjoitusta päivämääränä 3-22-10, on se, että kun Obama allekirjoitti sen, hän käytti 22 erilaista moniväristä kynää.















Skull and Bones logo


On tulossa lisääntyvästi selvemmäksi niille, jotka valvovat ja rukoilevat, että nuo, jotka ovat nyt vastuussa meidän hallinnostamme, toimivat ankaran näkymättömän voiman paineen alla, ja suuressa määrin he eivät tiedä mitä he ovat tekemässä. Tämä heijastui lausunnossa jonka antoi Nancy Pelosi maaliskuun 10:ntenä 2010, kun hän sanoi, ”Vaan meidän täytyy hyväksyä lakiesitys, jotta sinä voit saada selville mitä se sisältää, päästen eroon polemiikin usvasta.”

Jos jonkun on määrä selittää Barack Obaman politiikkaa, meidät pitäisi ohjata takaisin Chicagon alamaailmaan. Kun me katsomme taakse historiaan 20. vuosisadan alkupuolelle, oli olemassa aikakausi, jolloin Chicago oli kaikenlaisen rikollisuuden ja alamaailman aktiviteetin satama. Kieltolain aikaan, Chicagossa ammuskelivat kaikkein pahamaineisimmat gangsterit, joita on koskaan elänyt. Heidän nimensä ovat jääneet hyvin muistiin tähän päivään saakka: John Dillinger, Baby Face Nelson, Dutch Schultz, Two-Gun Crowley, Frank Nitti, ja surullisenkuuluisa Al Capone. Se oli Al Capone joka kuvitteli itsensä eräänlaiseksi ihmisten sankariksi. Capone on kuuluisa lauseestaan, että ”jotkut syntyvät suuriksi, jotkut saavuttavat suuruuden, ja joillakin on suuruuden pisto yllään”. Chicago oli aivan Amerikan sydänmaata, mutta nuo jotka harjoittivat liiketoimintaa ja omistivat tavarataloja ja kauppoja huomasivat että vapaus, ihmisoikeudet, ja oikeudenmukaisuus olivat vain idealistisia sanoja. Kaikkialla kaupungissa oli uhkapelaamista, prostituutiota, laittomia tislaamoja, ja salakapakoita. Yhtä suosituimmista peleistä kutsuttiin nimellä ”protection racket (suojeluliiga)”. Tapa jolla suojeluliiga toimi, oli se, että niin kutsutut ”myyntimiehet” menivät liikeyritys- ja kauppa-alueille. Mennen liiketilasta toiseen, he pyysivät nähdä omistajan. ”Myyntimiehet” kehuivat omistajaa hänen liikeyrityksestä ja sitten informoivat omistajaa, että he olisivat vihaisia nähdessään jotakin tapahtuvan, joka keskeyttäisi hänen liiketoimintansa. Myyntimiehillä oli tavallisesti pari arpea kasvoissaan, liituraitapuvut, ja viulukotelot, jotka eivät sisältäneet viuluja. Kaupanpitäjälle kerrottiin sitten, että hänen täytyy maksaa vakuutusmaksu (suojeluraha) estääkseen jotakuta tulemasta sisään ja hajottamasta paikkaa väkivallalla ja hävityksellä. Jos kaupanpitäjä maksoi kohtuuttoman maksun säännöllisesti, kaikki oli hyvin. Jos ei, hankaluudet olivat taattuja. Se oli täydellinen myyntitaktiikka. Osta se tai kärsi seuraukset. Me tiedämme tutkimalla Raamattua, että on olemassa tietty maantiede koskien pahoja henkiä ja kuinka ne toimivat. Me viittaamme Sodoman ja Babylonin henkiin, mutta on olemassa tietyntyyppisiä henkiä, joilla on toimintajuurensa yhdessä paikassa ja silti ilmentävät voimaansa toisessa paikassa. Tänä nykyaikana, meillä on presidentti ja suuri osa hänen kabinettia, joilla on juurensa Chicagon alamaailmassa. Voiko kukaan ajatteleva henkilö olla näkemättä toiminnan samankaltaisuuksia Obaman ”syndikaatin” ja Chicagon alamaailman välillä? Terveydenhuoltolakiesitys, joka runnottiin läpi, on ensiluokkainen esimerkki, ei ainoastaan liikepaikkoihin tunkeutumisesta, vaan yksittäisten amerikkalaisten elämiin tunkeutumisesta tuolla täydellisellä myyntitaktiikalla ”osta se tai ole sakotettu ja vangittu”.

On ollut paljon hämmennystä koskien uutta terveydenhuolto-ohjelmaa. Hämmennys on juuri politiikan luonne. Poliitikoilla näyttää olevan jatkuva pahuuden läsnäolo heidän ympärillään. Poliittinen harvainvalta Amerikassa, käsittäen sekä Demokraatit että Republikaanit, on suorasanaisesti vastustanut alijäämiä. Silti kaikki mitä meillä on, on vajetta. Jos kaikki poliitikot seisovat inflaatiota ja korkeampia veroja vastaan, niin miksi me alituisesti saamme sitä mitä vastaan he luultavasti ovat? Tosiasia on, että poliitikot ovat ainoita ihmisiä koko maailmassa, jotka luovat ongelmia ja sitten kampanjoivat niitä vastaan. Senaatin enemmistöjohtaja Harry Reid yllätti jokaisen joulukuisen äänestyksen aikana terveydenhuolto-lakiesityksestä. Käytettyään lähes kaiken aikansa ja ponnistuksensa saada se hyväksytyksi, hän nousi ylös ja äänesti sitä vastaan! Tietysti, hän nopeasti muutti äänensä. Mutta kuinka sellainen selvä virhe voitaisiin tehdä lakiesityksen voimakkaan puolestapuhujan taholta? Ja vielä maaliskuun 22. päivän äänestyksen aikana, hän teki sen taas, äänestämällä nay (ei) ja sitten nopeasti muuttamalla sen. (11) Sellainen sekaannus tämänlaajuisen projektin alussa tulee varmasti raivaamaan tiensä terveydenhuollon jokaiseen vaiheeseen ja kohtaan. Perikato ja epäonnistuminen on edessäpäin, mutta niin on meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen loistokas paluukin!

Taloudellinen muutosvaihe (Economic Changeover)

Samalla kun me jatkuvasti kuulemme, että Wall Street’illä menee hyvin, me tiedämme, että meidän kansakuntamme kaupungit ja osavaltiot ovat kirjaimellisesti murentumassa taloudeltaan. Maaliskuun 12:ntena 2010, the Associated Press’in artikkeli paljasti että Kansas City’n, Missouri’n osavaltiossa, kouluviranomaiset määräsivät, että heidän täytyy sulkea puolet alueen kouluista lähtemällä liikkeelle koululuokista syksyllä. (12) Detroit’issa, Michigan’in osavaltiossa, perhetaloja ollaan nyt myymässä vain kymmenestä dollarista. The London Daily Telegraph kertoi hiljattain artikkelissaan, että BBC oli paljastanut kauhutarinan dokumenttiohjelmassa nimeltään ”Requiem for Detroit (Sielunmessu Detroit’ia varten)”. Kiinteistövälittäjä Tim Prophit’in mukaan, asuntomarkkinoilla oli lukuisia taloja myytävänä sadalla dollarilla, mutta tarjous vain kymmenestä dollarista todennäköisesti hyväksyttäisiin. (13) Kaikki indikaattorit paljastavat nyt, että meidän nykyinen taloutemme on viimehenkosillaan, ja uusi yrittää nousta sen tilalle. Sen mukana tulee uusi valtio, koska koko rekisteröidyssä historiassa ei mikään valtio ole koskaan elänyt kauemmin kuin sen talousjärjestelmä. Helmikuun 24:ntenä 2010, Liittovaltion talletusvakuutuslaitos (FDIC) ilmoitti, että se oli varautumassa uuteen aaltoon pankkikaatumisia. FDIC on äskettäin sijoittanut 702 lainauslaitosta listalleen ongelmapankeista. Se on FDIC:n vakuusrahasto, joka turvaa amerikkalaisten talletukset. Kaikki tällä areenalla on nyt muuttumassa hyvin huteraksi. (14)

Kansallinen yli kolmentoista biljoonan dollarin velkataso on käsityskyvyn tuolla puolen. Huhtikuun 5:ntenä 2010, the San Francisco Chronicle raportoi, että Obaman budjetti on saattanut Yhdysvaltojen hallituksen lähelle kaatumispistettä, ja tuo kaatumispiste on se, kun kansallinen velka saavuttaa 90% Yhdysvaltojen bruttokansantuotteesta (GDP). (15) Wall Street Journal -lehden mukaan, meidän Liittovaltiomme budjettivuoden alijäämä paisui ennätykselliseen 651,6 miljardiin dollariin helmikuussa. Helmikuun 221 miljardin lukema oli suurin kuukausittainen alijäämä ikinä. (16) Nyt me olemme saaneet tietää että maaliskuun 26:ntena 2010, Liittovaltion CBO, tai Kongressin budjettitoimisto, on nyt ilmaissut, että Obaman vuoden 2011 valtion tuloja koskeva (fiscal) budjetti tulee nousemaan 90%:iin bruttokansantuotteesta. (17) Lyhyesti, me emme voi pysyä pystyssä velkamme kanssa.

Miljoonat amerikkalaiset, jotka ovat Yhdysvaltojen sosiaaliturvan varassa, tulevat pian kokemaan uuden surullisen järkytyksen. USA:n valtiovarainministeriö suunnittelee ottavansa sosiaaliturvavaroja pois vanhuksilta maksamattomien lainojen vuoksi. Aina tähän hetkeen saakka, kukaan ei pystynyt kajoamaan sosiaaliturvarahoihin, mutta USA ei kerää velkarahaa ollen kiitollisuudenvelassa korvaustoimistoille (offsetting agencies, vrt. Suomen KELA). (18) Yhdysvaltojen talous kärsii suuresti joka kantilta, ja kun terveydenhuoltouudistus-lakipaketti hyväksyttiin, se lähetti shokkiaaltoja läpi suurimman osan yritysmaailmaa, koska kaikki merkittävät yhtiöt ja monet pienet liikeyritykset pakotetaan pitämään mukanaan vakuutusta kaikkia heidän työntekijöitään varten. Yksi esimerkki on AT&T, joka totesi että ensimmäisenä vuotena 2010 yksinään, yhtiö menettää miljardi dollaria. Yhdellä kynän iskulla, tuo arvo katosi yhtiöltä, aivan kuten miljardeja lisää katosi muiltakin amerikkalaisilta yhtiöiltä ja liikeyrityksiltä! (19) [Tämä on oikeastaan ihan oikein amerikkalaiselle yltiökapitalismille, missä pörssiyhtiön varoja on jaettu suurina bonuksina firman johtajille, jotka elävät muutenkin ylellistä elämää. Nyt vain raha suuntautuu paremmin (toivottavasti), kun tavalliset rivityöläiset saavat turvakseen paremman vakuutussuojan esim. irtisanomisen ja työpaikan vaihdon varalle, kuten Suomessa. Tähän saakka työntekijät ovat käyttäneet yrityksen vakuutusta, jonka työnantaja vähentää verotuksessa. En ymmärrä tätä periamerikkalaista ajattelutapaa, jossa yritykset eivät halua kantaa mitään yhteiskuntavastuuta yksilöistä, vaan ovat vastuussa vain osakkeenomistajille. Money Talks! Suom. huom.]

Kuka on sodassa kenenkin kanssa?

Viimeisten 40 vuoden ajan, minä olen tarkkaillut illuministisia ja okkulttisia voimia, jotka ajavat maailman hallituksia tuhoamaan tätä kaunista Jumalan luomakuntaa kun he yrittävät uudelleenmuokata maailmaa saatanallisten ohjeiden mukaisesti. Herra Jeesus varoitti ennalta meitä Matteuksen evankeliumissa, luvussa 24, että tulisi sotia ja sanomia sodista, ja tänä nimenomaisena hetkenä, se on totta. Missä tahansa sodassa on päähenkilöitä ja vastapuoli, mutta viimeaikaisessa historiassa, monet sodat, taistelut, ja riidat näyttävät olevan määrittelemättömiä. Todellisuudessa näissä sodissa ei taistella vain miesten kesken. Sotia käydään myös enkelten keskuudessa, ja sinä voit lukea tästä Ilmestyskirjan 20. luvussa. Lopulta, suuri taistelu käydään Taivaan ja Helvetin välillä, ja Helvetin tosiasiallinen vihollinen on Herran Jeesuksen Kristuksen jäännöskansa. Meidän täytyy tuntea vihollinen, ja meidän ei koskaan pidä olla tietämättömiä hänen keinoistaan.

1980-luvulla, minä tarkkailin kummallista ilmiötä kun suihkulentokoneet alkoivat päästää kemikaaleja ilmakehään massiivisissa määrissä. Nämä kemikaalivanat olivat ihan erilaisia kuin kapeat ja hälvenevät suihkuvanat, ja jotakin omituista oli tekeillä. Todisteet olivat selviä kun muodostelmat ilmestyivät taivaalle. Joskus muotoja kuten ohjauspyöriä pinnoineen ja erilaisia muita kuvioita näyttäytyi. Jotkut kuvioista olivat okkulttisia luonteeltaan. Huhtikuun 6:ntena 2010, Avion News julkaisi jutun koskien toimikuntaa, joka esitteli tämän ongelman Euroopan Unionille. Samalla kun maailman ihmisiä kehotettiin lopettamaan heidän spray-purkkiensa käyttö turvaamaan otsonikerros, tuhannet lentokoneet suihkuttivat taivaita sinnikkäillä maitomaisilla harsoilla johtuen bariumin, alumiinin ja raudan läsnäolosta. (20) Eräs pääongelmista kemikaalivanojen suhteen on se, että sisältö lopulta putoaa maahan, tuhoten meidän planeettamme ekosysteemejä ja aiheuttaen ylempien hengityselinten sairauksia monille ihmisille. Me tiedämme että saatanaa kutsutaan ilmavaltojen ruhtinaaksi, ja nämä toimet kirjaimellisesti myrkyttävät planeettaamme.

Huhtikuun 6:ntena päivänä 2010, Pentagon pyysi vielä 33 miljardia lisää sotaan Afganistanissa. (21) Tämä sota Afganistanissa on ollut käynnissä lähes vuosikymmenen ajan ilman mitään edistystä, mutta, tietenkin, tämä on tie, johon he pyrkivätkin. Meidän tekosyymme Afganistaniin menemiselle perustui selkkauksiin, jotka tapahtuivat syyskuun 11. päivänä 2001. Tämä on päivä, jolloin tornit tulivat alas ja se muutti meidän maamme ikuisiksi ajoiksi, mutta meitä vastaan ei hyökätty Afganistanista, eikä meihin hyökännyt Irak. Kuitenkin, lähtökohdalla että rikoksentekijät piileskelivät siellä, Yhdysvallat lähti sotaan ja alkoi systemaattisesti hävittää noita maita. Paljon propagandaa ja monia valheita tuli esiin koskien kaksoistorneja ja kuka tuhosi ne. Salaliittolaiset tietävät oikein hyvin, että kun ihmiset ovat murheen lamauttamia, heidän tunteensa eivät salli heidän olevan täysin rationaalisia, joten selkkauksia ja propagandaa tuotiin esiin, ja yhtäkkiä meillä oli kaksi merkittävää sotaa käsissämme. Huomautettakoon tässä, että huhtikuun 6:ntena 2010, the Intelligence Daily julkaisi Joel S. Hirschorn’in raportin paljastaen, että sata miljoonaa amerikkalaista kyseenalaistaa ja moittii virallista 9/11-tarinaa. Siellä oli salaliittolaisia agendansa kanssa, jotka olivat valmiina hyötymään tästä lavastetusta tragediasta, ja epäilemättä se oli sisäpiirin työtä. (22) Yksi asia, joka voidaan sanoa Afganistanista, on se, että maa on vaurastunut erittäin nopeasti, koska meidän joukkomme ovat kulkeneet heidän maaperänsä halki. Afganistan ei ole nyt ainoastaan maailman suurin oopiumin tuottaja, vaan se on myös ohittanut Marokon hasiksen huipputuotantomaana. (23) Näyttää siltä, että maan maatalous voi toimia melko hyvin meidän armeijoidemme suojellessa sitä. Niin hämmästyttävä kuin tämä juttu onkin, se julkaistiin maaliskuun 21. päivänä 2010 New York Times -lehden toimesta ja otsikko totesi, ”U.S. Turns Blind Eye to Opium in Marjah (USA kääntää sokean silmän oopiumiin Marjah’issa).” (24)

Tahattomat koekaniinit (Unwitting Guinea Pigs)

Todellakin voidaan sanoa, että jokin hirvittävimmistä ja kamalimmista aktiviteeteista, joita on koskaan tullut esiin ihmisten kieroutuneista mielistä, koski ihmiskokeita. Nuo ovat sanoja, joita sinä luultavasti odottaisit kuulevasi liittyen natsien keskitysleireihin, mutta tosiasia on, että näitä asioita on meneillään kaiken aikaa koko maailman tavallisen väestön keskuudessa. Maaliskuun 23. päivänä 2010, CNN News julkaisi jutun joka paljasti kauhistuttavan tragedian. Kolmekymmentä miljoonaa lasta sai Rotarix-rokotteen, joka oli pilattu sikaviruksella. Lääke- ja elintarvikevirasto (FDA) löysi sikaviruksen tutkiessaan rokotetta, jonka on valmistanut GlaxoSmithKline. Valmistaja totesi nopeasti, että sikaviruksen ei tiedetä aiheuttavan tautia ihmisissä. (25) Tietenkin, on olemassa monia muitakin ongelmia rokotteiden ja pitkälle kehitettyjen kemikaalien suhteen jotka aiheuttavat vakavia tiloja. The Journal of Modern Genetics’in (Modernin genetiikan aikakauslehden) helmikuun 2010 numero paljasti seuraavan shokeeraavan otsikon: ”Gender-Bender Chemicals Are Turning Boys into Girls (Sukupuolta muokkaavat kemikaalit muuttavat pojat tytöiksi).” 326-sivuinen raportti Tanskan hallituksen liikkeellelaskemana vahvisti että umpirauhaseritystä häiritsevät kemikaalit alati synnyttävät vähemmän miespuolisia henkilöitä ja aiheuttavat olemassaolevien naisistumista. Kemikaalit, sellaiset, kuten PVC-muovi (polyvinyylikloridi), palonsuoja-aineet (flame retardants), ftalaatit (phthalates, ftaalihapon estereitä), dioksiinit, PCB-yhdisteet (polyklooratut bifenyylit), ja bisfenoli-A kaikki jäljittelevät estrogeeniä kehossa. Näitä ollaan syyttämässä alenevista spermamääristä maailmanlaajuisesti ja harvempien poikalasten syntymisestä kuin koskaan aiemmin. Nämä kemikaalit kirjaimellisesti naisistavat maailmaa. (26) Toinen tapaus ihmiskokeilusta raportoitiin maaliskuun 11. päivänä 2010 London Daily Telegraph -lehden toimesta. Tapaus sattui vuonna 1951 hiljaisessa kylässä Etelä-Ranskassa, jossa mysteerisesti nujerrettiin ihmismassat mielenvikaisuudella ja hallusinaatioilla. Viisi ihmistä kuoli, tusinoita vahingoitettiin, ja sadoille aiheutettiin kärsimystä. Nyt on myönnetty, että meidän oma Yhdysvaltain hallinnon keskustiedustelupalvelu (CIA) terästi ranskalaista leipää LSD:llä. (27) Se oli kokeilu nähdä reaktion suuruus pienen ihmismäärän yllä ennen sen tuomista tähän maahan missä siitä tuli suosittua 1960- ja 1970-luvuilla. Meidän täytyy myös huomauttaa, että se oli Tri. Timothy Leary, joka oli tottunut esittelemään ja jakelemaan LSD:tä. Hän antoi lausunnon siitä, että kun sinä olet LSD:n vaikutuksen alaisena, sinä et ole aistiharhojen vallassa, vaan sinä näet toisen maailman, joka on olemassa. Tri. Leary sanoi, että huume antaa sinulle kyvyn ylittää sillan tuohon toiseen maailmaan, paljolti samanlaista kuin mytologisen Styx-joen ylittäminen jumalten ja jumalattarien maahan. Siispä huumeesta tulee sanonta ”bridge over trouble waters (silta yli synkän virran)”.

Me tiedämme että pahat ihmiset ja viettelijät tulevat yhä pahemmiksi, eksyttäen ja ollen eksytettyjä, ja tämä havainnollistettiin maaliskuun 11. päivän 2010 AFP News’in artikkelissa, joka kertoo meille uudesta aivoskannerista (brain scan) joka voi lukea ihmisten ajatuksia. Tätä ollaan tutkittu Lontoon College-yliopistolla (University College London). (28) Kuinka pitkään Kaikkivaltias Jumala tulee sallimaan sellaisten asioiden jatkuvan? Varmastikin me olemme lähellä loppua!

Maapallo paineiden alla

Viime kuukausina, me olemme nähneet merkkejä ja ihmeitä, joita Herra kehotti meitä tarkkailemaan, ja niitä löydetään aina lisääntyvin määrin (basis). Useissa aikaisemmissa uutiskirjeissä, minä panin merkille maanjäristysten kohoavan lukumäärän ja kuinka ne lisääntyvät myös voimakkuudeltaan ja esiintymistiheydeltään, aivan kuten synnytystuskat kohtaavat raskaana olevan naisen. Pienoisen vähentymisen jälkeen menneinä muutamana viikkona, ne ovat nyt lisääntymässä taas. Maaliskuun 9:ntenä 2010, Ockular’iin, Turkkiin, iski voimakas maanjäristys. Se tapahtui varhain aamunkoitteessa, ja hetkosten sisällä ihmiset yrittivät kavuta ikkunoidensa läpi ja pyrkiä kaduille. Se oli 6,0 magnitudin maanjäristys lukuisten jälkijäristysten kanssa. Me tiedämme että maanjäristykset eri paikoissa on eräs suurista lopunajan merkeistä. Huomautettakoon tässä, että maanjäristykset ovat harvoin riittävän voimakkaita liikuttamaan ja siirtämään kokonaista kaupunkia. Kuitenkin, 8,8 Richterin maanjäristys iski Chilen rannikon läheisyyteen helmikuussa siirtäen Concepcion’in kaupunkia kymmenen jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) länteen. (29) Jumalan Sana kertoo meille Ilmestyskirjan luvussa 16, jakeissa 19 ja 20 seuraavaa, ”Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan. Ja kaikki saaret pakenivat, eikä vuoria enää ollut.” Tämä on kuvaus viimeisestä maanjäristyksestä joka saa tämän nykymaailman murentumaan, ja kaikki nämä järistykset, joita nyt tapahtuu, ovat johdattamassa tähän tapahtumaan. USA:n geologinen tutkimuslaitos listaa maanjäristyksiä 30 päivän kasvujaksoissa. Me tiedämme, että päivämäärä 15. maaliskuuta, joka on aina tunnettu kevätpäiväntasauksena, on pahaenteinen, koska se oli päivä, jolloin Julius Caesar salamurhattiin Roomassa. On mielenkiintoista panna merkille, että kevätpäiväntasauksena 2010 USA:n geologinen tutkimuslaitos raportoi täsmälleen 666 maanjäristyksestä viimeisten 30 päivän sisällä tuosta päivämäärästä. (30) Huhtikuun 4:ntenä 2010, 7,2 magnitudin järistys iski Baja California’an, ja tunnettiin suuressa osassa Yhdysvaltojen länsirannikkoa. Se listattiin merkittäväksi järistykseksi johtuen sen aiheuttamista rakenteellisista vahingoista ja maailmanlaajuisesta vaikutuksesta. (31)

Toinen suuri merkki siitä, että me olemme lähellä loppua, on suuri tulivuoren purkaus Islannissa. Tämä tapahtuma sijoittui maaliskuun 22. päivälle 2010. Lukemattomia tonneja vulkaanista tuhkaa syöksyi mailien (1 maili = n. 1,6 km) korkeuteen yläilmakehään Islannin yläpuolelle. Tämä paksu tuhka jatkoi syöksymistään ulos monien päivien ajan, ja koska se on helposti kykenevä tukkimaan suihkukoneen moottoreita, lentoliikenteen lennot kaikkialla Euroopassa ja Pohjois-Atlantilla täytyi peruuttaa. (32) Islantilaisen tulivuoren purkaus on ankara muistutus jostakin paljon suuremmasta, joka on tuleva. Jesajan kirjasta, luvusta 64, jakeista 1-3, me luemme kuinka tulee olemaan tilanne päivänä, jolloin Herra Jeesus Kristus palaa maapallolle. ”Oi, jospa sinä halkaisisit taivaat ja astuisit alas, niin että vuoret järkkyisivät sinun edessäsi, niinkuin risut leimahtavat tuleen, niinkuin vesi tulella kiehuu, että tekisit nimesi tunnetuksi vastustajillesi ja kansat vapisisivat sinun kasvojesi edessä, kun sinä teet peljättäviä tekoja, joita emme odottaa voineet! Oi, jospa astuisit alas, niin että vuoret järkkyisivät sinun edessäsi!”

Ei ainoastaan maapallo tärise ja tutise sisältä, vaan sitä vastaan ollaan hyökkäämässä huomaamattomasta tähdestä käsin. The Economic Times of London -lehti kertoi maaliskuun 12. päivänä 2010 kummallisen jutun. Tiedemiehet ovat väittäneet että näkymätön tähti, viisi kertaa Jupiterin kokoinen, väijyy lähellä meidän aurinkokuntaamme ja on alkanut potkia komeettoja kohti Maata. Tähdelle on annettu nimi Nemesis tai ”kuollut tähti (death star)”. Se sijaitsee aivan meidän aurinkokuntamme ulkoreunan toisella puolella. Kun tämä kuollut tähti pyörii, se kokoaa tuhoavaa voimaa. Professori John Matese, Louisianan yliopistosta, sanoi, että enin osa komeetoista tulee jostakin osasta Oort Cloud’ia (Oortin pilvi eli aurinkokunnan ulko-osissa sijaitseva komeettapilvi). (33)

http://zale81.blogspot.com/2010/03/nemesis-nibiru-planet-x-havaittu-ja.html (Huom. Musta aurinko nousee (Juice Leskinen 1985))

Lopuksi, minä kehotan jokaista jatkamaan rukoilemista ilman taukoa. Jos teillä on esirukouspyyntöjä ja haluaisitte lähettää niitä meille, niin meidän esirukoilijamme tulevat olemaan enemmän kuin iloisia antaakseen niille yksilöllistä huomiota. Minun kunnioittavimmat kiitokseni kaikille, jotka tukevat tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

1. London Daily Mail, March 24, 2010, By David Gardner, London, England, UK.
2. Milwaukee Journal Sentinel, March 10, 2010, AP Washington, D.C.
3. CNS News.com, March 8, 2010, By Nicholas Ballasy.
4. Milwaukee Journal Sentinel, April 8, 2010, By Bill Glauber, Milwaukee, WI.
5. Milwaukee Journal Sentinel, April 9, 2010, By Jennifer Loven, AP Prague.
6. The London Daily Mail, March 29, 2010, London, England, UK.
7. Washington Times, March 18, 2010, Washington, D.C.
8. PZ News Watch, March 27, 2010, Moscow, Russia. http://www.armybase.us/2010/03
9. Milwaukee Journal Sentinel, March 22, 2010, By Diana Marrero, Milwaukee, WI.
10. CBS News Service, March 10, 2010, By David Freddoso, Washington, D.C.
11. CNN News, March 22, 2010, Washington, D.C.
12. Milwaukee Journal Sentinel, March 12, 2010, By Heather Hollingsworth, Kansas City, MO.
13. London Daily Telegraph, March 12, 2010, London, England, UK.
14. FCIC Report, February 24, 2010, By Eric Dash, Washington, D.C.
15. San Francisco Chronicle, April 5, 2010, By Caroline Lochhead, San Francisco, CA.
16. Wall Street Journal, March 10, 2010, New York, NY.
17. The Washington Times, March 26, 2010, By David M. Dickson, Washington, D.C.
18. The Wall Street Journal, March 10, 2010, New York, NY.
19. Bloomberg News Service, March 26, 2010, By Amy Thompson and Ian King, New York, NY.
20. AvionNews, April 6, 2010, By Erik Meijer, London, England, UK.
21. Newscom, March 25, 2010, By Gordon Lubold, Washington, D.C.
22. Intelligence Daily, April 6, 2010, By Joel S. Hirschhorn, New York, NY.
23. Reuters News Service, April 1, 2010, Kabul, Afghanistan.
24. Milwaukee Journal Sentinel, March 21, 2010, By Rod Mordland, Kabul, Afghanistan.
25. CNN News, March 23, 2010.
26. Journal of Modern Genetics, February, 2010.
27. London Daily Telegraph, March 11, 2010, London, England, UK.
28. AFP News Service, March 11, 2010.
29. Milwaukee Journal Sentinel, March 9, 2010, By Burnhan Ozbliici, Milwaukee, WI.
30. U.S. Geological Survey, March 15, 2010.
31. The New York Times, April 4, 2010, By Steinhauer and Archivold, New York, NY.
32. Milwaukee Journal Sentinel, March 22, 2010, AP Reykjavik, Finland.
33. Economic Times, March 12, 2010.

http://lasttrumpetministries.org/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com