Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 20. elokuuta 2010

Saatanan istuin -- roomalaiskatolinen instituutio

Seuraavassa Samuel Korhosen suomentama lyhyt kommentaari erittäin suositeltavasta kirjasta 'Satan's Seat (Saatanan istuin)', joka porautuu roomalaiskatolisuuden alkuperään, oppeihin ja profetiassa ilmoitettuun lopulliseen tuhoonsa. Tämän porttokirkon kohtalo on ilmoitettu Ilmestyskirjan 17. luvussa.


-----------------------------------------

Cecil Andrews, PO BOX 13, Ballynahinch, BT24 8AL, Northern Ireland.

Telephone/Fax 028 9756 5511. E-MAIL -
takeheed@aol.com

WEBSITE -
http://www.takeheed.net/


Suuresti suositeltava kirja ‘Satan’s Seat (Saatanan istuin)’
kirj. Shaun Willcock


Vuonna 2003 minulla oli etuoikeus olla isäntänä, kun Shaun Willcock palvelutyöjärjestöstä, Bible Based Ministries, Etelä-Afrikasta vieraili täällä. Hänen matkansa Pohjois-Irlantiin kesti lokakuun 26. päivästä marraskuun 9. päivään ja tuona aikana järjestimme Shaun'ille 18 puhetilaisuutta. Hän puhui hyvin Kristuksesta todistamisesta piinatussa kotimaassaan ja hän vaimonsa kanssa tuli monille rakkaaksi.

Hänen vierailunsa aikana täällä oli saatavana Shaun'in kirjaa ‘Satan’s Seat (Saatanan istuin)’, mutta jo paljon ennen hänen vierailunsa päättymistä kaikki kirjat oli myyty. Myöhemmin vierailun jälkeen onnistuimme saamaan hänellä vielä olevia kirjoja, mutta sen jälkeen painos on ollut lopussa useita vuosia.

Hiljattain sitä on taas painettu ja suunnittelen laittaa jäljemmäksi tähän artikkeliin 'mainossähköpostin', jonka hiljattain sain Shaun'ilta.

Hengellisesti puhuen monet kauhistavat petokset jatkuvasti valtaavat maailmaa – jotkut selvästi ei-kristillisiä, mutta toiset väittäen olevansa kristillisiä. Tämä on Saatanan mestarillinen suunnitelma pettää ja hänellä on aulis ja voimakas liittolainen nimenomaan eräässä uskonnollisessa ryhmittymässä ja se on roomalaiskatolinen instituutio.

Siitä huolimatta, että hirvittävät hyväksikäyttämisskandaalit ovat sitä huojuttaneet, Roomalla on erinomainen kyky 'selviytyä myrskyssä' ja sen johtaja jatkaa pöyhistelyään maailmannäyttämöllä ja hänellä on uskomaton vaikutus uskonnollisen ja poliittisen vallan kanavissa. Meidän, jotka asumme UK:ssa (Britannia), tarvitsee vain ajatella tulevaa paavi Benediktuksen syyskuun vierailua, joka tänä hallinnollisten kulujen tiukan linjan aikana siitä huolimatta tulee viemään melkoisen siivun brittiläisten veronmaksajien rahoista.

Etelä-Afrikka on mineraaleista rikas maa ja tämä pieni kirja on todellinen 'jalokivi', joten jos et ole aikaisemmin lukenut sitä, ehdottomasti suosittelisin, että hankkisit yhden tai useampia. Saamiesi neuvojen lisäksi, minä tiedän, että se olisi myös suuri rohkaisu veljelle ja hänen perheelleen, jotka kyntävät hyvin yksinäistä vakoa Herralle hengellisesti puhuen hyvin pimeällä mantereella.

Cecil Andrews – ‘Take Heed’ Ministries – 29th June 2010



SAATANAN ISTUIN
By Shaun Willcock
65 sivua – pehmeät kannet


Kirjan johdannosta:

Monet ovat todenneet, että Raamatun profetian mukaan Saatanan valtakunnassa on tarkka suunnitelma panna maailma yhden organisaation valvontaan. Tämän todettuaan he kuitenkin ovat edenneet moniin eri suuntiin eivätkä ole kääntäneet huomiotaan siihen, mihin Herra Sanassaan on selvästi käskenyt. He ovat pilkkoneet oksia kiinnittämättä huomiota runkoon. Tai raamatullista kieltä käyttääksemme: he ovat paljastaneet tyttäriä näkemättä Äitiä, joka ei ainoastaan synnyttänyt niitä, vaan ruokkii niitä jatkuvasti.

On todella olemassa saatanallinen salaliitto maailman asettamiseksi yhden organisaation valvontaan. Raamattu sisältää tätä koskevia profetioita, mutta samalla, kun kommunismia käytetään tämän aikaan saamiseksi, niin kommunismi ei kuitenkaan ole profetioiden täyttymys. Ja vaikka Illuminaatti todella on osa systeemiä, niin se kuitenkaan ei ole pyramidin huippu. Myöskään vapaamuurarius ei ole Saatanan hierarkian huippu, vaikka se on systeemin valvonnan alainen yhtä paljon kuin monet muut organisaatiot ja liikkeet, jotka kaikki ovat osa salaliittoa.

Moni kristitty on nähnyt, että kaikki nämä ryhmät tähtäävät maailman hallintaan ja itse kullakin näyttää olevan ”suosikkiteoria” , mikä ryhmä toteuttaa Raamatun profetiat.

Kuitenkin se, mitä he eivät tiedä, on, että kaikkia näitä ryhmiä ja muita, manipuloi vieläkin suurempi voima. Ne kaikki yhtyvät toisiinsa huipulla. Ihmiset, jotka epäilevät jotakin olevan käynnissä kohdatessaan “todisteita” yhdestä monista ryhmistä, eivät mene sen pitemmälle, vaan uskovat löytäneensä kaiken löydettävissä olevan. Tämä on täsmälleen se, mitä Saatana haluaakin, sillä hänen huippuluomuksensa on menestyksellisesti naamioitu kaikkien muiden taakse.

Kaikkien näiden ryhmien takana on paljon voimakkaampi ja häijympi (sinister) organisaatio, sellainen, joka on sitäkin kuolemanvaarallisempi, koska se esiintyy niin kauniina ja pyhänä. Jumalan kirjoitetun Sanan mukaan, kuten myös historian todistuksen, joka sopii täydellisesti profeetalliseen kuvaan, tämä organisaatio on roomalaiskatolinen instituutio.

Kautta vuosisatojen lukemattomat Jumalan ihmiset ovat uskoneet tähän raamatulliseen totuuteen. Kuitenkin tämän päivän “protestanttien” suurille joukoille, jotka on pyydystetty “yhteyden” tavoitteluun roomalaiskatolisen “kirkon” kanssa ja itse roomalaiskatolisille tämä näyttää olevan raivostuttava (outrageous) valhe. Raivo ei kuitenkaan poista tosiasioita. Se ei muuta totuutta: ei menneen eikä nykyajan historian totuutta eikä myöskään kirjoitetun Jumalan Sanan, Raamatun, erehtymätöntä totuutta. Tämän kirjan päämäärä on tuoda tuo totuus päivänvaloon.

Tämä kirja on kirjoitettu niin, että sitä lukevalla olisi käsissään kirja, joka sitoo koko kuvan yhteen. On olemassa muita materiaaleja (vaikka niitä tänä päivänä useinkin on vaikea saada), jotka keskittyvät yhteen roomalaiskatolisuuden tärkeään puoleen: sen historiaan, tai sen oppeihin, tai sen alkuperään, tai johonkin, mitä se tekee nyt. On luonnollista, että tämä merkitsee, että monia kysymyksiä voidaan tässä kirjassa tarkastella vain lyhyesti, mutta tarkoitus on antaa yleisluontoinen, panoraamanomainen näkemys koko kuvasta.

Herra on Raamatussa antanut todellisille kristityille hyvin tarkan ilmoituksen tästä instituutiosta. Toisin sanoen on ylenmäärin selvää, että Vapahtaja tahtoo kansansa tietävän roomalaiskatolisesta instituutiosta, etteivät joudu petetyiksi; että ymmärtävät niitä profeetallisia tapahtumia, jotka ovat tapahtuneet, tapahtuvat ja tulevat tapahtumaan, kun maailmanhistorian kliimaksi lähestyy ja että voivat julistaa puhdasta Jeesuksen Kristuksen evankeliumia roomalaiskatolisille. Näiden ihmisten täytyy nähdä olevansa väärän “kirkon” orjuudessa ja etteivät ole kristittyjä; että ne, jotka Jumala kaikkivaltiudessaan on säätänyt iankaikkiseen elämään, voivat kääntyä parannuksessa ja uskossa Raamatun ilmoittaman tosi Kristuksen puoleen.

Kirja, Satan’s Seat, jäljittää tätä uskonnollispoliittista systeemiä sen alkuperästä muinaisessa pakanuudessa lopulliseen profetoituun tuhoonsa. Se on kirjoitettu niin, että kristityllä lukijalla on käsissään kirja, joka antaa panoraaman kaltaisen kuvan historian vuosisadoista. Täysin dokumentoituna ja helppolukuisena se esittää myös evankeliumin roomalaiskatolisille, protestanteille ja muillekin.




Kirjoittajasta:


Shaun Willcock on evankeliumin julistaja. Hän vetää palvelutyöjärjestöä, Bible Based Ministries, jonka päämäärä on opettaa Jumalan Sanaa ja paljastaa sekä raamatullisesti torjua roomalaiskatolisuus, sen “tytär”-instituutiot, sen hyökkäykset kristillistä uskoa sekä kristillistä seurakuntaa vastaan ja erilaiset paavilliset kotkotukset, joita löytyy, jopa todellisten kristittyjen keskuudesta. Hän on kirjoittanut useita kirjoja ja erilaisia muita julkaisuja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com