Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 25. marraskuuta 2010

Homo-salaliitto kirkossa

Homo-salaliitto kansankirkossamme

Tässä vähän kannanottoja viimeaikoina Suomen ev.lut. kirkon piirissä velloneeseen homokeskusteluun, joka sai alkunsa TV2:n ns. homoillasta 12.10.2010, jossa Kristillisdemokraattien Päivi Räsänen lausui totuuden homoseksuaalisista liitoista. Tämähän tietenkin synnytti voimakkaan vastalauseen liberaaleissa kansankirkkomme jäsenissä, joka mitä ilmeisimmin näkyi valtavana eroaaltona kirkosta seuraavina päivinä. Tämä episodi tapahtui sopivasti ennen syksyn seurakuntavaaleja ja kirkolliskokousta 12.11.2010, jossa käsiteltäisiin rukousta homoparien kanssa ja puolesta. Kirkolliskokouksen tekemää historiallista päätöstä homoparien hyväksi ruotii Luther-säätiö dekaaninsa Juhana Pohjolan kirjoittamana seuraavassa:

http://www.luthersaatio.fi/uutiset/kirkolliskokouksen-paatoksen-jalkeen.html

Seurakuntavaaleissa liberaalin ns. Tulkaa kaikki -liikkeen tai Yhteys-liikkeen kannattajat saivat murskavoiton. Kirkkomme seurakuntavaltuustoissa ja kirkkovaltuustoissa on nyt enemmän kuin koskaan homomyönteisiä edustajia. Nämä sitten puolestaan valitsevat myöhemmin maallikkoedustajat tärkeitä päätöksiä tekevään kirkolliskokoukseen (http://fi.wikipedia.org/wiki/Kirkolliskokous). Tätä kaikkea ei varmasti olisi tapahtunut ilman provosoivaa TV2:n homoiltaa eikä siitä vellonnutta kansalaiskeskustelua. Kaikki tapahtui ikäänkuin ennaltasuunnitellusti ja juuri Yhteys-liikkeen hyväksi. Tätä mahdollista salaliittoa kirkon sisällä hahmottavat seuraavat lehtien kirjoitukset Antti-Pekka Pietilän toimesta.


























































Tässä jatkoa keskustelulle Vantaan Sanomissa 24.11.2010 (Lukijan areena). Suomen Lehtiyhtymän kaupunkilehtien julkaisujohtaja A-P. Pietilä vastaa Yhteys-liikkeen (lue: homoliikkeen) Sakari Häkkiselle, joka kielsi kaikki salaiset valmistelut ujuttautumisesta kansankirkkoomme.




























Saatana on siis tuhansien juonten mestari, ja se on harjoittanut varsinkin 2000-luvun Suomessa vaivihkaa suuren yleisön käännyttämistä homomyönteisyyteen, jotta kirkkokin tulisi käännytetyksi. Aseenaan vihtahousu on käyttänyt luopiokristittyjä, jotka kieltävät Raamatun kirjaimellisen totuuden. Näistä antikristuksista varoitti apostoli Johannes, jotka tekemisillään kieltävät Jeesuksen Kristuksen. Homoseksuaalisuus on Raamatussa selvästi ilmoitettu synniksi ja luonnottomuuden yleisen hyväksymisen seurauksena on Sodoman kaltainen Jumalan tuomio.


"Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika. Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme." (1. Joh. 2:18-19) 

"Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia." (Room. 1:24-28)

"Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä MIEHIMYKSET" (1. Kor. 6:9) 


4 kommenttia:

  1. Ei se salaliitto rajoitu pelkästään tähän kysymykseen, siellä on jesuiittoja vallassa.
    Luopumusen sisäänajo on siis hyvin järjestelmällistä.
    Toinen linja jota ajetaan on katolilaistaminen.
    Vaikka joissakin moraali yms. kysymyksissä nämä näyttävät olevan kaksi eri linjaa (liberaali/katolilaisuus) ne kuitenkin nousevat samasta lähteestä. Jos joku ei tunnista tuota jesu nimitystä nykypäivänä, niin se on saatananpalvontaa/saatanismia
    joka löytyy sisältä useista ryhmittymistä mm. rappareiden ylimmistä asteista.

    VastaaPoista
  2. Tähän kaikkeen liittyy se, että myös suomalaista kansanvaltaa väheksytään. Arhinmäelle kun selvisi lakivaliokunnan kanta, niin hän ehotti, että perustetaan erikoisvalikunta johon kootaan vain homomyönteisiä kansanedustajia, jotka vähemmistönä. Mieleeni tulee kaikki kommunistien temput läpi historia. Lasse Lehtisen mukaan Suomen hallituslistat piti hyväksyä Neuvostoliitossa 1958 lähtien. Toinen esimerkki on punainen valpo ja vastaanlaiset poliisit Itä-Euroopan maissa sotien jälkeen. Tämä kaikki tuntuu hyvin pelottavalta.
    t. Slurp
    JKL

    VastaaPoista
  3. Tähän kaikkeen liittyy myös Koljosen, Lehdon ja Hartikaisen tiekiista.

    VastaaPoista
  4. Itkin eilen viimeksi tätä luopumuksen tilaa ja rukoilin koko Suomen kansan puolesta, että heräävät huomaamaan eksytyksen. Perinteistä ydinperhe-mallia ollaan viemässä alas ja kovaa ns. tasa-arvoisen avioliittolain myötä. Tässä odottelee, koska eri kristikunnat (muut kuin harhautunut ev.lut) yhdistävät voimansa ja alkavat kampanjoimaan avioliiton ja perinteisten perhe-arvojen puolesta.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com