Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Uusi maailmanjärjestys muodostuu arabimaissa -- Clinton kutsuu suurlähettiläänsä kotiin maailmalta!

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeen numerossa kertausta suunnitelmasta, joka tunnetaan nimellä "Pentagonin Uusi Kartta" -strategia. Arabimaailma kuohuu ja David Bay kertoo todellisen syyn sille, miksi ulkoministeri Clinton kutsui suurlähettiläänsä maailmalta Washington D.C:hen kokoukseen. Egyptin Muslimiveljeskunnan roolia maansa tapahtumissa puntaroidaan myös. Viikkokirjeen osioiden suomentaja: Olli R.

-------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 9.2.2011

------ This Week's Hot News --------

------ Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Tammikuun 31. päivästä helmikuun 4. päivään saakka, USA:n ulkoministeri kutsui takaisin käytännössä kaikki maansa suurlähettiläät joka puolelta maailmaa Washington D.C:hen!

Koska tämä liikuttelu on ennennäkemätöntä, mikä ihme on niin tärkeää että suurlähettiläät täytyi kutsua kotiin?

UUTISKATSAUS: ”Hillary Clinton kutsuu historialliseen suurlähettiläiden tapaamiseen”, Politico News, 31. tammikuuta 2011

”Ulkoministeri Hillary Clinton on kutsunut pääedustajat USA:n suurlähetystöistä kokoontumaan Washingtoniin maanantaiksi (31.1.2011) laajakantoista ulkopoliittista tapaamista varten. Suurlähettiläiden lähes kaikista 260:sta USA:n suurlähetystöstä, konsulaatista ja muista työpisteistä useammassa kuin 180 maassa odotetaan kokoontuvan ulkoministeriössä mitä ollaan mainostettu ensimmäiseksi kokoukseksi laatuaan.”

Kuten on aina asianlaita, hallitus tarjoaa virallisen peitetarinan, mutta monissa tapauksissa, epävirallinen syy vaanii vain pinnan alla. Mikä on virallinen tarina miksi nämä kaikki suurlähettiläät kutsuttiin takaisin Washingtoniin ”historiallista tapaamista” varten?

”Viranomaiset sanovat, että tapaaminen sisältää keskustelua ulkopolitiikan prioriteeteista vuodelle 2011 … yhtä hyvin kuin arviointia WikiLeaks’in vuotamien salaisten diplomaattisähkeiden laskeumasta. Clinton tulee tapaamaan yksittäin henkilöt, jotka työskentelevät epävakaissa maissa.”

Mielestäni, historiallinen epävakaus ”epävakaissa maissa” on todellinen syy tämän ennennäkemättömän suurlähettiläiden kotiinkutsumisen takana.

Kuten, me olemme kertoneet tällä verkkosivulla joka ainut viikko tammikuusta lähtien, Illuminati on muodostamassa supervaltio #7:ää (Pohjois-Afrikka ynnä Lähi-itä) ja supervaltio #8:aa (trooppinen Afrikka).

Alueella maailmassa mikä käsittää supervaltio #7:n, yllättäviä muutoksia ollaan jo toteuttamassa, ja lisää näitä muutoksia on tekeillä.

Pohdi näitä:
1) Tunisian länsimielinen diktaattori on pakotettu eroamaan.

2) Libanonin länsimielinen hallitus on kaatunut ja maata hallinnoidaan nyt radikaalin islamilaisen terroristiryhmän, Hizbollahin, kautta.

3) Egyptin länsimielinen hallitus horjuu. 29 vuotta vallassa ollut diktaattori, Hosni Mubarak, on äärimmäisessä paineessa erotakseen virastaan. Uutisraportteja on jatkuvasti pulpahtanut esiin viimeisinä parina viikkona, sanoen, että Yhdysvallat on hiljaa järjestelemässä presidentti Mubarakille armollista vetäytymistä.

4) Jordanian länsimielinen hallitus on tulossa lisääntyvän paineen alle. Vain muutama päivä sitten, johtava protestiryhmä varoitti kuningasta että hänet syöstäisiin vallasta, ellei hän käynnistäisi todellisia ja merkityksellisiä ”uudistuksia”.

Tästä sanasta, ”uudistukset (reforms)”, on tullut globaali tunnussana ollen merkkinä muutostavasta, jolla Illuminatin suunnitelma haluaa sinun muuttuvan. Mikä on tämä suunnitelma? Se on kaikkien maailman kansakuntien uudelleenjärjestely täsmälleen 10 supervaltioksi, Danielin kirjan luvun 7:7-8 ja Ilmestyskirjan luvun 17:12-18 täyttymys.

5) Jemen on lisääntyvän paineen alla.

6) Sudan on jakaantunut kahteen osaan, Pohjoiseen ja Etelään vaalien kautta. Tämä jakaantuminen heikentää alkuperäistä Pohjoisen osan hallitusta ja tekee todennäköisemmäksi sen, että Sudan tulee nöyrästi sallimaan itsensä sulautettavaksi tulevaan alueelliseen hallintoon, supervaltio #7:ään.

7) Bahrain on nyt tulossa paineen alle hallitusta vastustavien taholta.
Mikä on strategia jota Globaali Eliitti seuraa luodakseen nämä supervaltiot #7 ja #8? Kuitenkin, siellä on voimamies-diktaattoreita joissakin maissa näiden supervaltioiden sisällä jotka vastustavat heidän kansallisen suvereniteettinsa luovuttamista kun heitä sulautetaan näihin alueellisiin hallintoihin.

Illuminati seuraa toimintasuunnitelmaa joka tunnetaan nimellä ”The Pentagon's New Map (Pentagonin Uusi Kartta)”!

Kuuntele tätä käsitystä:

”Pentagonin Uusi Kartta (The Pentagon’s New Map) on viiltävä lähestyminen globalisaatioon joka yhdistää turvallisuustekijät, sekä taloudelliset, poliittiset ja kulttuurilliset tekijät tekemään ei vähempää kuin ennustamaan ja selittämään sodan ja rauhan luonnetta 21. vuosisadalla … Barnett’in kirja kiteyttää viimeaikaisen Amerikan sotahistorian ja strategian, asettelee rajoja minne meidän joukkojamme tullaan todennäköisesti suuntaamaan tulevaisuudessa, korostaa ainutlaatuista roolia jota Amerikka voi ja tuleekin pelaamaan luotaessa kansainvälistä stabiliteettia … Jokaiselle, joka yrittää ymmärtää nykyisiä ja tulevia Irakeja, Afganistaneja, ja Liberioita, läheisiä uusia yhteyksiä ulkopolitiikan ja kansallisen turvallisuuden välillä; maailman, kuten se on olemassa tänä päivänä, toimintarealiteetteja, ’The Pentagon’s New Map’ on kaavain (template), Rosetta Stone … Ei ole olemassa keskeisempää kirjaa vuodelle 2004 ja siitä eteenpäin.” (”The Pentagon’s New Map”, by Thomas P.M. Barnett, esilehti, juttu Esquire -aikakauslehdessä, maaliskuu 2003, s. 174-79, 227-29).

Pentagon on jakanut maailman kahteen segmenttiin. Lähtien 9/11-iskuista, sodat, sanomat sodista, maanjäristykset monin paikoin, tulivuorenpurkaukset, ja kulkutaudit ovat runnelleet maita ’ei-integroituneessa aukossa (Non-Integrating Gap)’!

Illuministisen ajattelun mukaan, maailmassa on vain kahdenlaisia valtioita nykypäivänä:

1. Kansakunnat, jotka jo toimivat uudessa Globaalissa Systeemissä tai jotka ovat selkeästi ja vakaasti menossa tuohon suuntaan – ”Toimivaan ytimeen”

2. Kansakunnat, jotka eivät nykyään toimi Globaalissa Systeemissä ja eivät todennäköisesti tee niin lähitulevaisuudessa, ellei heitä potkita siihen USA:n tai Euroopan joukkojen toimesta, taikka invaasion uhalla. Näitä kansakuntia kutsutaan ”ei-integroituneeksi aukoksi”.

Strategia, jota Yhdysvallat ja Euroopan Unioni seuraavat, on ”aukon kutistaminen”.

Tämä sen vuoksi, jos jokin maa, jota pidetään osana ”ei-integroitunutta aukkoa”, vastustaa pyrkimystä tulla sulautetuksi alueelliseen hallintoon. Merivoimien komentaja Thomas P.M. Barnett luettelee useita syitä miksi valtiota tähdättäisiin ”hallinnonvaihdokseen (Regime Change)”, jotta se voitaisiin sulauttaa tähän alueelliseen hallintoon.

1. Sortavaa diktatuuria johdetaan yhdellä miehellä

2. Tukahduttavat uskonnot, jotka pitävät kiinni ”perinteestä” kaikin keinoin, siten vastustaen uutta paradigmaa

3. Äärimmäinen köyhyys mainitaan syyksi miksi maata ei ”kytketä” Globaaliin Systeemiin, mutta köyhyys on tavallisesti sortodiktatuurin tulosta joka joko kanavoi talouden valtavia resursseja tai on niin tukahduttava, että diktaattori ei tule sallimaan yksilönvapauksia, jotka ovat välttämättömiä tuottamaan vaurautta taloudessa.

4. Sisällissodat myös pitävät maan kykenemättömänä liittymään ”toimivaan ytimeen”. Siispä, Euroopan Unionin joukot ovat jo Kongossa lopettaakseen tuon sisällissodan ja USA:n joukkoja juuri saatettaisiin suunnata Liberiaan.

Yhdysvallat ja Eurooppa, sen tähden, ovat päättäneet ”ottaa todellisen vastuun strategisesta turvallisuudesta”, kun ne tunkeutuvat tai uhkaavat tunkeutua, yksittäisiin maihin! Kuuntele Barnett’in röyhkeää huomautusta:

”Meidän seuraava sotamme Persianlahdella (Gulf) tulee merkitsemään historiallista käännekohtaa – hetkeä, jolloin Washington ottaa todellisen vastuun strategisesta turvallisuudesta globalisaation aikakaudella.” [s. 174]

Amerikka ja Eurooppa ovat jo ”ottaneet todellisen vastuun strategisesta turvallisuudesta” Irakissa ja Afganistanissa. Sen jälkeen kun näitä maita on riittävästi hävitetty ja niiden alkuperäiset diktatoriset hallitukset korvattu mukautuvaisemmilla, on tullut aika ajaa alas meidän resurssimme noissa maissa ja käyttää niitä loppuihin maihin ”pohjoisesta Afrikasta ja Lähi-idästä”.

Minä uskon, että tilanne oli kehittynyt tällä alueella niin pitkälle, että ulkoministeri Hillary Clinton halusi varmistaa että jokainen suurlähettiläs kussakin maailman maassa oli ”samalla sivulla” suunnitelman, jota nyt paljastetaan, kanssa – suunnitelman, joka on kehittymässä ”Pentagonin Uuden Kartan” -strategian mukaisesti!


DVD

II. Sillä aikaa kun kamppailu Egyptin presidentti Mubarak’ia vastaan kypsyy, radikaali islamistinen jihadistiryhmä, Muslimiveljeskunta, on aktivoinut uudelleen sen militanttisen käsivartensa!

Tähän mennessä, veljeskunta on luvannut tukeaan Illuminatin miehelle, El Baradei’lle, mutta he ovat valmistautumassa sotaan jos sitä tarvitaan.

UUTISKATSAUS: ”Muslimiveljeskunta herättelee terroristisiipeä”, by Aaron Klein, World Net Daily, 7. helmikuuta 2011

”Egyptiläinen islamistinen terroristijärjestö, jonka on perustanut Muslimiveljeskunta, on uudelleenluomassa itsensä poliittisen myllerryksen keskellä Kairossa … Sekä Egyptin että Israelin turvallisuusviranomaiset sanoivat, että ryhmää nimeltä Al-Gama’a al-Islamiyya, ollaan muodostamassa uudelleen Muslimiveljeskunnan taholta. Viranomaiset vahvistivat, että Al-Gama’a al-Islamiyya palvelee tosiasiassa ”sotilaallisena siipenä” veljeskunnassa, joka alun perin perusti Al-Gama’a al-Islamiyya’n.”

Kuinka vakavaa on tämä kehitys?

”Al-Gama’a al-Islamiyya’a epäillään sekaantumisesta Egyptin presidentti Anwar Sadat’in salamurhaan ja se otti kunnian vuoden 1995 yrityksestä tappaa Egyptin presidentti Hosni Mubarak. Se on suorittanut vaikka millä mitalla kuolettavia terrori-iskuja, joista jotkut kohdistuivat ulkomaisiin turisteihin … Muslimiveljeskunta pyrkii levittämään Islamia ympäri maailman. Hamas ja al-Qaida ovat väkivaltaisia Muslimiveljeskunnan vesoja.”

Viime vuosina, kun Muslimiveljeskunta joutui kasvavassa määrin presidentti Mubarak’in joukkojen tehokkaiden iskujen kohteeksi, he julkisesti luopuivat militantista väkivallasta keinona, jolla he toivovat saavuttavansa heidän päämääränsä. Kuitenkaan, tätä kehitystä ei voida nähdä minään muuna kuin uhkana Illuminatin suunnitelmalle alueellisesta hallinnosta. [Illuminati ei ole kaikki kaikessa, vaan Jumala, joka voi määrätä Israelin tulevaksi viholliseksi juuri Muslimiveljeskunnan. Suom. huom.]

Tämä seuraava uutisartikkeli kertoo siitä varovaisesta tuesta, jota Muslimiveljeskunta on antamassa Globaalin Eliitin vaihtoehdolle, Mohamed ElBaradei’lle.

UUTISKATSAUS: ”Muslimiveljeskunta vaitelias hallinnon muutoksesta: Tukee ElBaradei’ta nyt, mutta on hiiskumatta tulevaisuudesta”, The Washington Times, 6. helmikuuta 2011

”Muslimiveljeskunta pyrkii tekemään kaikkensa asemansa eteen Egyptin suurimpana ja parhaiten organisoituna oppositioryhmänä sen jälkeen kun ensin kieltäytyi osallistumasta demokratiaa vaativiin mielenosoituksiin, jotka ovat pyyhkäisseet kansakunnan yli. Epämääräinen ryhmä arabi-intellektuelleja ja -osaajia – joka virallisesti kielletään Egyptin turvallisuushallinnon taholta – on tukenut Nobelin palkinnonsaajaa Mohamed ElBaradei’ta väliaikaisena kansallisena johtajana siirtymävaiheen neuvotteluissa hallituksen kanssa.”

”Puhelinhaastattelussa Kairosta The Washington Times’in kanssa viime viikolla, Essam el-Erian, vanhempi Muslimiveljeskunnan johtaja, sanoi, että ei ole ollut mitään muutosta hänen ryhmänsä tuessa Hra. ElBaradei’lle. Kuitenkin, hän kallistui sanomaan tukisiko hän Hra. ElBaradei’ta presidentinvaaleissa. ’Kun vaalien aika tulee ja me tiedämme ehdokkaat ja me voimme nähdä jokaisen ohjelman, niin sitten me voimme päättää’, Hra. el-Erian sanoi.”

Me voimme vain odottaa nähdäksemme miten tapahtumat kehittyvät, mutta profetia tullaan täyttämään, ja tämä lähes 200 kansakunnan uudelleenjärjestely maailmassa 10 supervaltioksi tullaan toteuttamaan. Ja, ”Pentagonin Uusi Kartta” on toimintasuunnitelma, jolla tämä tavoite tullaan saavuttamaan.

Me selostamme tätä strategiaa hyvin huolellisesti Doc Marquis’in uudessa DVD:ssä, "The Illuminati Is Fulfilling Bible Prophecy" (”Illuminati toteuttaa Raamatun profetioita”).



Suomentajan kommentti:
Nyt, tänä päivänä 11.2.2011, jolloin suomennan tätä viikkokirjettä, suunnitelmat ovat ottaneet kovan harppauksen eteenpäin, kun Egyptin presidentti Hosni Mubarak päätti viimein erota virastaan varmaankin armeijan painostuksesta. Vielä eilen Mubarak ilmoitti puheessaan, että hän aikoo pysyä virassaan aina ensi syksyn vaaleihin asti ja tästähän Egyptin kansa raivostui. Illuminatin mies, ElBaradei, vaati sen jälkeen armeijan puuttumista tilanteeseen (ks.
http://iltalehti.fi/ulkomaat/2011021113168071_ul.shtml). Kuin tilauksesta Egyptin armeija ottikin kansan kasvavista mielenosoituksista vaarin ja katsoi Mubarakin aseman kestämättömäksi, semminkin kun kaaos on romahduttanut Egyptin taloutta merkittävästi. Myös ulkomaat ovat vaatineet pikaista hallinnonvaihdosta Egyptiin, tosin USA:n ulkoministeri Clinton väläytteli sitä, että Mubarak olisi vallassa vielä ensi syksyyn asti. Hillary Clinton, joka sisimmässään on hyvin amerikkalainen, toisin kuin Obama, ehkä aavisteli tämän kansannousun huonoja seuraamuksia Amerikan kannalta, kun islamistinen hallitusvaihtoehto Egyptissä vaanii nurkan takana. Kuitenkaan Clintonkaan ei mahtanut Illuminatin (ja Jumalan) aivoituksille mitään. Kaikki länsimaat ovat tähän asti kiitelleet Mubarakin ’poismenoa’ hyvänä asiana demokratisoitumisen kannalta, mutta eivät osaa pelätä pahinta, koska eivät tunne Raamatun profetioita. Huomautettakoon, että Iran ja Hamas ovat ylistäneet Egyptin vallankumousta. Jos muuten supervaltio #7 tulee joskus todella muodostumaan, niin se on islamistinen, ja voi kuulua niihin kolmeen sarveen tai kuninkaaseen, jotka Antikristus kukistaa (Dan. 7:23-24). Lisäksi Egyptin kansa, joka valtavin ihmismassoin protestoi Mubarakin hallintoa vastaan, toteutti kirjaimellisesti ”kaappimuslimi” Barack Obaman vaali-iskulauseet, eli ”Change (Muutos)” ja ”Yes We Can (Kyllä me pystymme)”. Obama oli selvästi jonkun profeetallisen voiman vallassa, kun valitsi nämä vaalikampanjansa tunnussanat, jotka toteutuvat nyt kirjaimellisesti kuohuvassa arabimaailmassa, joka jäljentää 1990-luvun vaihteen historiallisia mullistuksia Itä-Euroopassa, jotka johtivat lopulta supervalta NL:n romahtamiseen. Obama voi olla Amerikan Gorbatshov, joka vie maansa lopullisesti perikatoon. Obama muuten vertasi tuoreeltaan Egyptin vallankumousta Berliinin muurin murtumiseen v. 1989. Lue: http://yle.fi/uutiset/teemat/teema_egypti/2011/02/obama_egyptilaiset_muuttivat_maailmaa_2358889.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com