Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 29. joulukuuta 2011

Totuus "muukalaissieppauksista" ja miten sinä teet pahalle vastarintaa

Tässä selvitetään, mikä taho on ns. UFO-sieppausten takana ja miten voimme hengellisesti vastustaa pahojen henkien, eli demonien, vaikutusta elämissämme. Parhaiten ihmisestä tulee immuuni pahan voimille syntymällä hengellisesti uudestaan, jolloin voimme pukea Jumalan koko sota-asun yllemme Efesolaiskirjeen tekstin mukaisesti. Aidosti uudestisyntynyttä ihmistä ei mitkään UFO-ilmiöt voi eksyttää, koska hän tietää mistä lähteestä ne ovat peräisin ja pystyy silloin käyttämään hyväksi Jeesuksen veren voimaa. Jotkut sieppauskokemukset voivat toimia myös uudestisyntymättömän uhrin hyödyksi, kun hän panee luottamuksensa Jeesukseen käyttämällä Hänen nimeään joka karkottaa pahat henget ja näin silmät avautuvat. Tutkijat ovatkin "epävirallisesti" kertoneet tällaisista tapauksista. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------------------------

Totuus ”muukalaissieppauksista”
The truth about 'alien abductions'
- by Pat Franklin
09/06/2011

Väitetään miljoonien ihmisten sanovan, että muukalaiset ovat siepanneet heidät. Mitä on tapahtumassa? Gary Bates on kirjoittanut mitä valaisevimman artikkelin: ”Lifting the Veil on the UFO Phenomenon (Verhon nostamista UFO-ilmiössä)” uudessa Creation magazine -lehden numerossa.

Artikkeli kertoo Joe Jordan'ista, antautuneesta UFO-tutkijasta, joka kääntyi uskoon Kristukseen ja sai silmänsä hyvin ja todella auki. Hän huomasi, että eräs sieppauskokemus keskeytyi välittömästi, kun uhri sanoi: ”Jeesus auta!”

Joe kysyi muilta tutkijoilta olivatko he koskaan törmänneet tällaiseen ja he puhuivat vain ”epävirallisesti”, mutta kertoivat hänelle, että oli monia sieppaustapauksia, jotka olivat keskeytyneet, kun ihmiset rukoilivat, lauloivat virsiä, tai huusivat Jeesus-nimeä. Tätä tietoa ei ollut julkistettu, koska se oli ”uskonnollista”.

Totuus siis oli, mitä olimme jo kauan epäilleet – että ”muukalaiset” ovat tosiasiassa demoneja. Kun Jeesus-nimi mainitaan, ns. ”sieppaus” saa äkkilopun.

Joe Jordan sanoo työskennelleensä yli 400 ihmisen kanssa, joiden ”sieppaus”-episodi pysähtyi Kristuksen nimessä.

Lukeaksesi koko artikkelin Joe Jordan'ista, hanki Creation magazine, tai mene sivulle www.creation.com ja tilaa sellainen, jonka uskomme olevan hienoin lehti, mitä tällä maailmalla on tarjota. Se pitäisi tulla jokaiseen kristittyyn kotiin ja lehti pitäisi olla jokaisen seurakunnan kirjastossa. Ja mikä olisikaan parempi lahja jollekin! Se ratkaisee lahjaongelmat lopullisesti! Ja jos tiedät jonkun, jolla ei ole siihen varaa, niin entä jos hankkisit heille myös tilauksen.

Gary Bates on kirjoittanut myös kirjan nimeltä ”Alien Intrusion”, hyvinkin ostamisen arvoinen, kuten kaikki materiaalit, mitä Creation Ministries on tuottanut.

Valitettavasti harvat näinä päivinä uskovat Raamatun totuuteen, joten Saatanan on helppo pettää heidät. Hänen demoneitaan kuvataan nyt ”muukalaisina” tai ”ET:einä” toisesta maailmasta. Jos siellä todella olisi ”ET:eitä”, niin miksi ne katoavat mainittaessa Jeesus-nimi? Demoneilla kun ei ole muuta vaihtoehtoa; Jeesus nimeä mainittaessa niiden täytyy mennä.

Jos okkultismin jokin puoli vaivaa jotakin lukijoistamme, niin Raamatussa on ratkaisu: ”Vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee” (Jk. 4:7) Huuda Herran nimeä. ”Päästä meidät pahasta” on osa Herran rukousta. Yhdessä vaiheessa tytärtämme vaivasivat pahat unet pienenä lapsena. Hän näki unia ilmapalloista, joilla oli pahat kasvot. Niinpä sanoin hänelle: ”Jos sitä tapahtuu vielä, niin sano niille: 'Häipykää Jeesuksen nimessä.'” Hän teki niin ja pahat unet loppuivat. Jeesus on vahvempi kuin Saatana ja hänen demoninsa.

Ja siltä varalta, että jotkut teistä ihmettelevät, mitä demonit ovat ja mistä ne tulevat, niin ne ovat pahoja henkiä, kolmasosa enkeleistä, jotka seurasivat Lusiferia hänen kapinoidessaan Jumalaa vastaan. Herra Jeesus ilmoitti jakeessa Mt. 25:42, että ikuinen tuli on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleilleen. Jumala ei tahdo yhdenkään ihmiskunnasta olevan kadotettu, mutta on traagista, että monet myös menevät tuohon tuleen, koska he, kuten Lusifer, kapinoivat Jumalaa vastaan ja hylkäävät Hänen Poikansa, Herran Jeesuksen.

Ef. 6:12 sanoo, että: ”...meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.” Jae 13 jatkaa: ”Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.” Lue luvun 6 loppuosa ja pane merkille, mistä tuo sota-asu muodostuu. Ensimmäinen sota-asun osa, joka meitä suojelee, on totuuden vyö. Siksi juuri käynnistimme tämän sivuston – totuuden tulostamiseksi.

Kuinka voit varmistaa, ettet joudu tuohon kauhistuttavaan tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleilleen? Jeesus sanoo selvästi Johanneksen evankeliumin luvussa 3 jakeessa 3: ”joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa.” Kuinka sinusta tulee uudestisyntynyt (hengellisesti syntynyt)? Hyväksymällä totena ikuisen pelastuksen ilmaisen lahjan, jonka Jeesus on hankkinut. Hän kuoli uhrina maksaen kaikkien niiden kaikkien syntien rangaistuksen, jotka panevat luottamuksensa Häneen. Kukaan meistä ei ole kyllin hyvä pääsemään taivaaseen. Kaikki olemme tehneet syntiä. Ainoa synnitön henkilö, joka on koskaan elänyt, oli Jeesus Kristus ja Hän vuodatti verensä tyydyttääkseen ikuisen oikeudenmukaisuuden. Hän oli meidän synninkantajamme. Hän otti syntimme päällensä Golgatan ristillä. Kristus kuoli syntisten puolesta – sinun ja minun. Ellet hyväksy Häntä, niin kannat edelleen omia syntejäsi.

Hyötyäksesi Jeesuksen suuresta uhrista sinun on PIDETTÄVÄ TOTENA (engl. accept) pelastuksen ilmaista lahjaa panemalla uskosi ja luottamuksesi Häneen. Hän sanoi Johanneksen evankeliumin luvussa 6 jakeessa 47: ”joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä!” Vau. Se on kaikki, mitä meidän on tehtävä – vain uskoa Häneen! Jos halveksit Hänen suurta lahjaansa, niin sinä hylkäät Hänet ja panet luottamuksesi itseesi varmistaen itsellesi paikan tulisessa järvessä. ”Minä olen tie (taivaaseen), totuus ja elämä; kukaan ei tule Isän tykö muutoin, kuin minun kauttani.”

Mitä minuun tulee, en halua joutua tuliseen järveen. Vuonna 1981 luettuani Matteuksen ja Markuksen evankeliumit sekä puolet Luukkaasta minä tiesin, että olin syntinen ja ansaitsin joutua helvettiin. En voinut edes odottaa, että olisin lukenut evankeliumit loppuun, vaan lankesin polvilleni ja kerjäsin Jeesusta antamaan syntini anteeksi ja olemaan Vapahtajani. Tuosta päivästä lähtien olen kuulunut Hänelle ja minulla on täysi varmuus pelastuksesta, autuas iankaikkisuus, jota en ansaitse, mutta jonka Jeesus lupaa kaikille niille, jotka panevat luottamuksensa Häneen.

Tässä on rukous, jonka voit rukoilla nyt heti: ”Herra Jeesus, minä olen syntinen ja Raamattu sanoo, että sinä kuolit syntisten puolesta. Minä hyväksyn sinut tänään omana Vapahtajanani. Anna minulle anteeksi minun syntini ja tee minut yhdeksi sinun kansastasi.”

Pane syrjään jokainen epäilys ja hyväksy Jeesus omana Vapahtajanasi tänään.

1 kommentti:

  1. olipa hyvä kirjoitus, rohkaisuksi monille jotka joutuvat demonien kanssa tekemisiin.
    ei kuitenkaan saa jäädä siihen vaan mentävä eteenpäin totuuden etsinnässä. Meidät on kutsuttu pyhyyteen Jumalan voimassa, emme voi viedä syntiä taivaaseen, vaan synti on hylättävä jo tässä ajassa pelastuaksemme.
    Paavo Virtaniemi

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com