Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 16. elokuuta 2013

Egypti luisuu kohti sisällissotaa toteuttaen erään Vanhan Testamentin lopunajan profetian – Valkoinen Talo kieltää vaatimuksen ’asevapaasta vyöhykkeestä’ Obaman ympärillä

Tässä tuoreessa Cutting Edgen uutishälytyskirjeessä (News Alert) katsaus Egyptin sekasortoiseen tilanteeseen kun maan armeija on ryhtynyt väkivaltaisiin toimenpiteisiin Muslimiveljeskunnan kannattajien häätämiseksi mielenosoituspaikoilta Kairossa. David Bay ennakoi islamistipresidentti Mursin syrjäyttämisen johdosta kärjistyneen maan kahtiajakautumisen johtavan lopulta sisällissotaan josta kertoo myös yksi VT:n aikakauden lopun profetia. Se koskee Jumalan lopullista tuomiota Egyptille. Elämme mielenkiintoisia aikoja kun Raamatun lopunajan profetiat ottavat muotoaan ja sen myötä kristityt voivat katsoa taivaalle Jeesuksen toista tulemusta silmälläpitäen. Uutiskirjeen toisessa osiossa kerrotaan Newton’in ampumistapauksesta viime joulukuussa alkunsa saaneesta aselobbareiden allekirjoittamasta vetoomuksesta presidentti Obamalle, jotta hänenkin lähipiirinsä täytyisi luopua aseista jos hän vaatii samaa tavalliselta kansalta. Obama osoitti tekopyhyytensä asekontrollin tiukkana vaatijana. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, August 15, 2013


I. Egypti jatkaa hoippumistaan veitsenterällä koskien sisällissotaa!

Tiesitkö että tämän sisällissodan profetoitiin olevan tärkeä osa Egyptin lopullista aikakauden lopun tuomiota (Jesaja 19). Me todistamme dramaattista avainprofetian täyttymystä, päivittäisissä uutisissamme!

UUTISKATSAUS: Egyptin armeija ryhtyy ankariin toimenpiteisiin Muslimiveljeskuntaa vastaan: Seuraako tappamisia kaaos?”, By Ashraf Khalil, Time Magazine, 14. elokuuta 2013

”Keskiviikon pitkään odotettavissa ollut Egyptin turvallisuusjoukkojen siirto tyhjentää väkivaltaisesti pari Muslimiveljeskunnan protestipaikkaa pääkaupungissa tähtäsi umpikujan päättämiseen joka oli poliittisesti rampauttanut maata. Mutta tehoiskun väkivalta, joka on johtanut satoihin uhreihin, on tasoittanut tietä suuremmalle kaaokselle ja epävakaudelle Egyptissä.”

Minä en usko että Egyptin johto osasi odottaa presidentti Mursin kannattajien itsepäisyyttä. Muslimiveljeskunta on osoittautumassa mahtavaksi viholliseksi, jopa tankkeja ja nykyaikaisia hävittäjälentokoneita vastaan. Tietysti, Mursia vastaan olevat kannattajat ovat täyttäneet katuja miljoonittain, myöskin. Näyttää siltä että Egyptin väestö on jakautunut melko tasaisesti, ollen vain resepti sisällissotaa varten.

Muslimiveljeskunta iski takaisin, kohteisiin joita ei oltu suojattu tankein.

”Kun taistelu jatkui läpi koko päivän, useisiin koptikirkkoihin ympäri maata hyökättiin ja ne vaurioituivat mahdollisessa aallossa Veljeskunnan kostotoimia … kymmeniä laittomia ampuma-aseita – käsittäen automaattiaseita – oli löydetty Muslimiveljeskunnan protestipaikalta.”

Egyptin kenraalit lausuvat varmoja mielipiteitä.

”Sisäministeri Mohamed Ibrahim kertoi toimittajille keskiviikkoiltana että turvallisuusjoukot olivat noudattaneet käskyjä ja ne työskentelivät ihailtavan maltillisesti … Ibrahim teki selväksi että Muslimiveljeskunnan päivät miehittämässä julkisia paikkoja protestina oli tullut tiensä päähän. ”Emme salli mitään muuta valtausta millään aukiolla missään paikassa maassamme … Veljeskunnan protestipaikoista oli tullut uhka kansalliselle yhtenäisyydelle ja vaarallinen kiusa alueen asukkaille. ’Valtaus on loukannut alueen kaikkia asumisoikeuksia, rakentamalla suojamuureja, kokoamalla aseita, käyttämällä lapsia ja naisia ihmiskilpinä, vaikuttaen äärimmäisen negatiivisesti hygieeniseen tilanteeseen alueella ja vaikuttaen negatiivisesti asuinpaikkojen elämiseen…’ ”

Tämä lähestyvä sisällissota on tuottanut armeijan liittouman pirstoutumisen, kun entinen IAEA-johtaja, ElBaradei, erosi äkillisesti.

UUTISKATSAUS: ”Egyptin väliaikaishallinnon varapresidentti ilmoittaa eroavansa keskellä tappavaa tehoiskua”, Press TV, 14. elokuuta 2013

”Egyptin väliaikaishallinnon varapresidentti Mohamed ElBaradei on ilmoittanut eroamisestaan turvallisuusjoukkojen tekemän väkivaltaisen tehoiskun jälkeen joka vaati satoja ihmishenkiä ympäriinsä Pohjois-Afrikan valtiossa. Erokirjeessään väliaikaishallinnon presidentille Adly Mansour’ille keskiviikkoiltana, ElBaradei kirjoitti, ”Minulle on tullut vaikeaksi jatkaa vastuun kantamista päätöksille joista en ole samaa mieltä ja joiden seurauksia pelkään. En pysty kantamaan vastuuta yhdestäkään veritipasta.”

Kun ElBaradei otti vastuun väliaikaishallinnon varapresidentin virasta, tarkkailijat ottivat tuon merkkinä siitä että armeija aikoi käyttää hyväksi hänen diplomaattisia taitojaan Egyptin rauhoittamisessa ja laukaista konflikti Muslimiveljeskunnan kanssa merkittävässä verenvuodatuksessa. Kuitenkin, armeija valitsi käyttää sen uudenaikaisia aseita siviiliprotestoijia vastaan, saaden aikaan ElBaradein eroamiseen.

Kuinka paha tilanne on paikan päällä?

”Osat pääkaupunki Kairosta muistuttavat nyt taistelualuetta sen jälkeen kun Egyptin joukot hyökkäsivät Mursin kannattajien leireihin … Aikaisemmin päivällä, Egyptin väliaikaishallinto julisti ulkonaliikkumiskiellon Kairoon ja 11 muuhun provinssiin yrityksessä kontrolloida tappavaa väkivaltaa. Poikkeustila tulee kestämään kuukauden.”

Tässä tuorein uutinen liittyen Egyptin tilanteeseen: http://yle.fi/uutiset/muslimiveljeskunta_miljoonat_marssivat_kaduille_vihan_perjantaina/6780164


Uusi Headline News -artikkeli


Lukeaksesi tuoreet CE:n artikkelit, täytä tilauslomake seuraavalla sivulla (vuositilauksen minimi 25 dollaria): https://www.pegweb.com/secure/cuttingedge/subscriptions/support.html

Tulet järkyttymään siitä tarkkuudesta jolla ajankohtaiset tapahtumat vertautuvat Egyptin tuhoisaan lopulliseen profeetalliseen tuomioon. (Jesaja 19)

Jeesus kehotti että heti kun uskovat näkevät lopunaikojen profetioiden toteutuvan, heidän olisi nostettava päänsä, sillä heidän vapautuksensa olisi lähellä!

SINÄ ET KOSKAAN KATSELE UUTISIA ENÄÄ SAMALLA TAVALLA!

Suomentajan kommentti: Kirjoitin tästä Egyptiä koskevasta profetiasta vieraskirjaani jokin aika sitten. Tässä viestini:

________________________________________
Vieraskirja
_______________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Kyllä Melleristä on jotain hyötyäkin. Hän antoi hyvän vinkin radio-ohjelmassaan juuri äsken koskien Egyptin tilannetta. Ennustus Egyptistä lopunaikana (Jes. 19) ennustaa sisällissodan ja Niilin ehtymisen Etiopian patohankkeen takia, joka myös aiheuttaa lietteen eli kylvömaan vähenemisen Niilivirran varsilla jota syntyy joen tulvimisen seurauksena.

1. Ennustus Egyptistä. Katso, Herra ajaa nopealla pilvellä ja tulee
Egyptiin. Silloin vapisevat Egyptin epäjumalat hänen edessään, ja sydän raukeaa Egyptin rinnassa.
2. Minä kiihoitan Egyptin Egyptiä vastaan, niin että he keskenänsä sotivat, ystävä ystävää vastaan, kaupunki kaupunkia vastaan, valtakunta valtakuntaa vastaan.
3. Egyptiltä katoaa rohkeus rinnasta, ja minä hämmennän hänen neuvonsa; ja he kysyvät epäjumalilta, henkienmanaajilta, vainaja- ja tietäjähengiltä.
4. Minä annan Egyptin tylyn herran käsiin (=Mursi, tai hänen seuraaja), ja kova kuningas on hallitseva heitä, sanoo Herra, Herra Sebaot.
5. Vedet virrasta loppuvat, joki ehtyy ja kuivuu.
6. Joet levittävät löyhkää, Egyptin kanavat mataloituvat ja ehtyvät, ruoko ja kaisla lakastuvat.
7. Ruohostot Niilivirran varsilla, virran suussa, ja kaikki Niilivirran kylvömaat kuivuvat, kuihtuvat ja häviävät.
8. Kalastajat valittavat ja murehtivat; kaikki, jotka heittävät onkea virtaan ja laskevat verkkoa veteen, nääntyvät.
16. Sinä päivänä Egypti on oleva naisten kaltainen; se vapisee ja pelkää Herran Sebaotin käden heilutusta, kun hän heiluttaa kättään sitä vastaan.
17. Ja Juudan maa (=Israel) on oleva Egyptille kauhuksi; niin usein kuin sitä sille mainitaan, pelkää se Herran Sebaotin päätöstä, jonka hän siitä on päättänyt (Egypti hyökkää vielä Israeliin kansan yhdistämiseksi mutta häviää sodan, Psalmi 83?).
18. Sinä päivänä on viisi kaupunkia Egyptin maassa puhuva Kanaanin kieltä ja vannova valan Herralle Sebaotille. Yhtä mainitaan nimellä Iir-Heres.

Putin: Egypti uhkaa vajota sisällissotaan

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288580431607.html

Etiopia suunnittelee Niilille patoa, jota Egypti vastustaa jyrkästi

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1370835142415

7. heinäkuuta 2013 22:27:16




II. Presidentti Obama on mitä intohimoisin maanlaajuisen asekontrollin kannattaja. Hän todella uskoo että ihmishenkiä menetetään aina kun aseet suojaavat yksilökansalaisia.

Kuitenkin, pelkässä tekopyhyyden osoituksessa, presidentti kallistui kieltämään että hänen Salaisen Palvelun agenttinsa lopettaisivat kantamasta aseita. Kuinka näin voi olla? Miksi presidentti ei olisi paremmassa turvassa jos jokainen tietäisi, etteivät hänen agenttinsa kanna asetta?

UUTISKATSAUS: ”Valkoinen Talo kieltää ajatuksen ’asevapaasta vyöhykkeestä’ Obaman ympärillä”, Russia Today, 14. elokuuta 2013

”Newtown’in ampumatapauksen jälkeen, 40,000 ihmistä allekirjoitti vetoomuksen jossa vaaditaan ’asevapaan vyöhykkeen (Gun Free Zone)’ perustamista presidentin ympärille. Valkoinen Talo vastasi tällä viikolla, hyljäten vetoomuksen ja väittäen että Obama kohtaa ’vakavia’ uhkia päivittäin. Sen jälkeen kun 26 lasta massamurhattiin Newtown’issa viime joulukuussa, aseiden puolestapuhujat panivat alulle ”We the People” Valkoisen Talon vetoomuksen, vaatien aseista vapaita vyöhykkeitä ja aseistettujen vartijoiden poistamista presidentin, varapresidentin, ja heidän perheittensä ympäriltä. Aseiden puoltajat olivat huolissaan siitä tosiseikasta että Obaman hallinto halusi tiukempia asekontrollilakeja ampumistapauksen vanavedessä, samalla kun turvautuu aseistettuihin vartijoihin suojellakseen itseään.”

Aseiden puolestapuhujat väittivät että, jos aseiden omistaminen ja kantaminen oli syy miksi me siedämme sellaista julkisten ampumisten tulvaa, niin sitten presidentti ja muut hänen hallintonsa jäsenet olisivat suojatumpia jos he määräisivät Salaisen Palvelun agentit lopettamaan aseen kantamisen.

” ’Asevapaiden vyöhykkeiden on tarkoitus suojella lapsiamme, ja jotkut poliitikot haluavat riisua meidät oikeudestamme säilyttää ja kantaa aseita’, lukee ’We the People’ vetoomuksessa. ’Nuo samat poliitikot ja heidän perheensä ovat parhaillaan aseistettujen Salaisen Palvelun agenttien suojeluksen alla. Jos asevapaat vyöhykkeet ovat riittävä suoja lapsillemme, niin sitten asevapaiden vyöhykkeiden pitäisi olla tarpeeksi hyviä poliitikoille’.”

Näyttää siltä ikään kuin liberaalit poliitikot haluavat yhtä asiaa heidän läheisillensä ja aivan toista tavalliselle kansalle.

”Heidän vetoomuksensa kuvasti läheisesti Kansallisen kivääriyhdistyksen mainosta, joka kutsui Obamaa ’elitistiseksi ulkokullatuksi’ tarjoamalla tyttärilleen aseistetut vartijat. Mainoksen kertoja kysyi, ’ovatko presidentin lapset tärkeämpiä kuin sinun lapsesi?’ ja vaati kohtuullista osuutta turvallisuudesta Perustuslain toisen lisäyksen oikeuksien turvaamisen kautta.”

Tietenkään, aseen omistaminen EI ole ongelma näissä julkisissa ampumisissa. Ihminen joka käyttää asetta on ongelma. Mutta, mikä tärkeintä, hallitus on ongelma kun Illuminati käyttää hyväksi näitä julkisia ampumisia kääntääkseen amerikkalaiset aseiden yksityisomistajuutta vastaan. Absoluuttinen diktatuuri on suoraan edessämme, eikä mikään diktatuuri ihmiskunnan historiassa ole pystynyt orjuuttamaan ihmisiä jotka voivat asianmukaisesti suojata itsensä hallintoa vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com