Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 9. helmikuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Helmikuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta helmikuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue II    February 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Maailmanlaajuinen sekasorron pandemia ajassamme!
(A Worldwide Pandemic Of Turmoil In Our Day!)

”Niin hän sanoi: "Katsokaa, ettei teitä eksytetä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen se', ja: 'Aika on lähellä'. Mutta älkää menkö heidän perässään. Ja kun kuulette sotien ja kapinain melskettä, älkää peljästykö. Sillä näitten täytyy ensin tapahtua, mutta loppu ei tule vielä heti." Sitten hän sanoi heille: "Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan.”

Luukas 21:8-10

”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.”

Matteus 24:37-39

”Katso, lapset ovat Herran lahja, ja kohdun hedelmä on anti. Niinkuin nuolet sankarin kädessä, niin ovat nuoruudessa synnytetyt pojat. Onnellinen se mies, jonka viini on niitä täynnä! Eivät he joudu häpeään, kun portissa puhuttelevat vihamiehiänsä.”

Psalmi 127:3-5

”Niin ei myöskään teidän taivaallisen Isänne tahto ole, että yksikään näistä pienistä joutuisi kadotukseen.”

Matteus 18:14


Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme viimeaikaisia tapahtumia, jotka osoittavat, että nyt on olemassa maailmanlaajuinen sekasorron pandemia ajassamme. Jo pintapuolinen vilkaisu uutislehtiemme otsikoihin paljastaa jännitteet Venäjän, Ukrainan, ja Yhdysvaltojen välillä, terrori-iskut Ranskassa, järkyttävän väkivallan Afrikassa, julmat ambitiot Irakissa ja Syyriassa, riidan Jemenissä, sekä kuohunnan Venezuelassa. Silti kun kuulee Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman puhuvan, voisi saada väärän vaikutelman siitä että kaikki on hyvin maailmassa. Tammikuun 20. päivänä 2015, Obama piti vuosittaisen Liittovaltion tilaa käsittelevän puheensa jossa hän julisti seuraavaa: ”Tänä iltana, läpimurtovuoden jälkeen Amerikassa, meidän taloutemme kasvaa ja luo työpaikkoja nopeimpaan tahtiin sitten vuoden 1999. Meidän työttömyysasteemme on nyt alempi kuin se oli ennen finanssikriisiä. Suurempi osa meidän lapsista valmistuu oppilaitoksista kuin koskaan ennen; suurempi osa meidän kansalaisista on vakuutettuja kuin koskaan ennen; olemme vapaampia ulkomaisen öljyn otteesta kuin me olemme olleet lähes 30 vuoteen. Tänään, ensimmäistä kertaa sitten 9/11-iskujen, meidän taistelutehtävämme Afganistanissa on ohi. Kuusi vuotta sitten, lähes 180,000 amerikkalaista armeijan työntekijää palveli Irakissa ja Afganistanissa. Nykyään vähemmän kuin 15,000 palvelusmiestä on jäljellä. Ja me teemme kunniaa jokaisen miehen ja naisen rohkeudelle ja uhrauksille tässä 9/11-sukupolvessa, joka on palvellut pitääkseen meidät turvassa. Seisomme nöyrinä ja kiitollisina teidän palveluksestanne. Amerikka, kaikesta siitä jota olemme kokeneet; kaikesta sisusta ja kovasta työstä jota on vaadittu palataksemme takaisin; kaikista niistä tehtävistä, joita on edessämme, tiedä tämä: kriisin varjo on ohitettu, ja Liittovaltion tila on vahva.” (1)

Vaikka Barack Obama ylpeilee nykyisestä Yhdysvaltojen tilasta, muut merkkihenkilöt ovat antaneet ymmärtää, että maailma seisoo kaaoksen partaalla ja ovat jopa spekuloineet että 3. maailmansota saattaa pian olla käsillä. Itseasiassa, paavi Franciscus esitti syyskuussa 2014 että muodollisesti 3. maailmansota on jo alkanut. ”Vielä nykyäänkin, toisen epäonnistumisen jälkeen koskien uutta maailmansotaa, voidaan ehkä puhua kolmannesta sodasta, jostakin, jota käydään asteittain, rikoksilla, massamurhilla, hävityksellä”, paavi julisti. (2) Samalla tavalla, Jordanian kuningas Abdullah totesi joulukuussa 2014 että hän uskoo käynnissä olevan taistelun Islamilaisen Valtion kanssa, joka joskus tiedostetaan lyhenteillä ISIS tai ISIL, merkitsevän kolmatta maailmansotaa. ”Meidän täytyy nousta ylös ja sanoa että tämä on linja, joka piirretään hiekkaan ja niiden, jotka uskovat oikeuteen, pitäisi seistä tällä puolella ja niiden, joiden ei tarvitse valita, pitäisi seistä toisella puolella. Se on selvästi taistelu hyvän ja pahan välillä. Minusta se on sukupolvien taistelu. Kuten sanoin Venäjän presidentti Putinille, niin mielestäni tämä on meidän kolmas maailmansotamme muilla keinoin”, kuningas Abdullah sanoi viitaten ISIS'iin. (3)

Ne, jotka ovat sidoksissa Islamilaiseen Valtioon, ovat osoittaneet olevansa barbaarisia ja julmia ihmisiä. Raportin mukaan joka julkaistiin tammikuussa 2015, taistelijat, jotka kuuluvat ISIS-järjestöön, toivovat tappavansa satoja miljoonia ihmisiä. Nämä tavoitteet paljasti saksalainen toimittaja Jurgen Todenhofer, joka asui ISIS-jäsenten rinnalla kymmenen päivää Mosulin kaupungissa, Irakissa. ”Kysyin aina heiltä arviointia armosta Islamissa, mutta en nähnyt mitään sääliväisyyttä heidän käyttäytymisessään. Jotain, jota en ymmärrä ollenkaan, on heidän intonsa suunnitelmassa koskien uskonnollista puhdistusta, suunnitelma tappaa ei-uskovia... He myöskin tappavat muslimi-demokraatteja koska he uskovat että ei-ISIL -muslimit laittavat ihmisten lait Jumalan käskyjen yläpuolelle”, Todenhofer totesi. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”He puhuivat satojen miljoonien ihmisten tappamisesta. He olivat innostuneita siitä, ja minä en vain pysty ymmärtämään tätä.” (4)

Tällä hetkellä näemme uusien liittoumien, paktien ja sopimusten muodostumista, jotka tarjoavat käsitystä siitä, mitkä maat todennäköisesti taistelevat toisiaan vastaan maailmansodassa. Tammikuun 20:ntenä 2015, ilmoitettiin että Venäjän ja Iranin hallitukset olivat allekirjoittaneet uuden sotilaallisen yhteistyön sopimuksen. Koskien tätä uutta sopimusta, Iranin puolustusministeri Hossein Dehghan oli sanonut, ”Iran ja Venäjä pystyvät kohtaamaan ekspansiivisen intervention ja Yhdysvaltojen ahneuden soveltamalla yhteistyötä ja synergiaa, sekä aktivoimalla strategisten mahdollisuuksien voimavarat. Kuten kahdella naapurilla, Iranilla ja Venäjällä on yhteiset näkökannat poliittisiin, uskonnollisiin, ja globaaleihin kysymyksiin.” (5) Tämä uusi sopimus voi tarkoittaa sitä, että Venäjä toimittaa pian S-300 ohjusjärjestelmät Iranille, mikä oli jotain, jonka Venäjän oli tarkoitus tehdä useita vuosia sitten, mutta perääntyivät Yhdysvalloista ja Israelista tulleen painostuksen edessä. ”Askel otettiin yhteistyön suuntaan taloudessa ja aseteknologiassa, ainakin tällaisille puolustaville systeemeille kuten S-300 ja S-400. Todennäköisesti me toimitamme ne”, sanoi kenraalieversti Leonid Ivashov Venäjältä. (6)

Venäjän kansakunta on myös väleissä Kiinan kanssa. Marraskuussa 2014, solmittiin sopimus joka tarjoaa Kiinalle valtavat määrät venäläistä maakaasua. Venäläinen yhtiö OAO Gazprom voisi toimittaa jopa 30 miljardia kuutiometriä kaasua vuosittain Kiinalle, mikä on sopimus, joka voisi osoittautua erittäin tärkeäksi Venäjän hallinnolle joka kamppailee horjuvan talouden kanssa. (7) Lisäksi OAO Gazprom on ilmoittanut, ettei se enää salli sen maakaasutoimitusten kulkea Ukrainan läpi, vaan kuljettaa polttoaineensa sen sijasta Turkkiin. (8) Tätä siirtoa ollaan todennäköisesti tekemässä johtuen meneillään olevista vihollisuuksista Venäjän ja Ukrainan kesken, mikä on kiristänyt suhteita Venäjän ja Yhdysvaltojen välillä.

Samaan aikaan Euroopan Unioni, tai EU, hyväksyi päätöslauselman tammikuussa 2015, mikä mahdollistaa valtiojäsenten toimittaa aseita Ukrainaan ilman mitään rajoituksia. ”Tällä hetkellä ei ole mitään vastustuksia tai laillisia rajoitteita estää jäsenvaltioita viemästä puolustuksellisia aseita Ukrainaan”, julistettiin päätöslauselmassa. Se edelleen jatkoi sanoen, ”EU:n pitäisi tutkia tapoja joilla tukea Ukrainan hallitusta parantamaan sen puolustuskykyä ja Ukrainan ulkorajojen turvaamista.” (9)

Joidenkin myötä Venäjällä, siellä näyttää olevan hillittyä odotusta että sota tulee puhkeamaan, ei ainoastaan Ukrainan kanssa, vaan kenties myös Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten kanssa. Puhuessaan kommunistiselle venäläiselle sanomalehdelle nimeltä Pravda, edellä mainittu kenraalieversti Leonid Ivashov oli sanonut, ”Tilanne on muuttunut dramaattisesti, ja me seisomme sodan partaalla – ei kylmän, mutta kuuman sodan. Sen vuoksi tänä päivänä Venäjä vie kiireesti pyrkimyksiä eteenpäin rakentaakseen uudelleen asevoimien puolustuskapasiteettia ja muuttaakseen sotilasdoktriinia.” Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”On syytä kohdella Yhdysvaltain aluetta aseella uhaten pystyäksemme välittömästi toimimaan alueella. Joukkojen tulisi tähdätä Yhdysvaltojen keskuspankkiin (Federal Reserve), mutta minä leikittelen tällä, tietenkin. Silti tässä vitsissä on jonkin verran perää, koska pääsääntöisesti, ne ovat taloudellisia oligarkkeja, joiden tarvitsee käynnistää sotia. Ydinpelotteen kaltaisiin tekijöihin tulisi sisällyttää vaikutusvaltaiset valtion virastot, erityisesti ulkoasiainministeriö. Taloudelliset virastot tulisi sisällyttää myöskin aiheuttaaksemme vahinkoa taloudellisten metodien avulla. Tätä olisi pidettävä taistelutehtävänä. Hiilivetytarvikkeiden ja muiden strategisten tuotteiden järjestely täytyy välttämättä nähdä mielessä mahdollisuutena erityistä sodanaikaa varten.” (10)

Kun niin paljon on myllerrystä käynnissä tänä päivänä, on tullut selväksi, että monille ihmisille mahdollinen maailmansota on nyt käynyt heidän mielissään. Viime päivinä tietokonehakkerit ovat käyttäneet hyväksi näitä pelkoja motivaationaan hakkeroida The New York Post'in ja United Press International'in, tai UPI'n, tilejä sosiaalisen median verkkosivustolla joka tunnetaan nimellä Twitter. Yksi tällainen viesti, joka saatettiin UPI-tilille, varoitti paavi Franciscuksen julistaneen että ”Kolmas maailmansota on alkanut.” New York Post'in tilillä julkaistiin viesti jossa lausuttiin, että amerikkalainen lentotukialus nimeltä USS George Washington oli ”ryhtynyt aktiiviseen taisteluun” kiinalaisten sota-alusten kanssa Etelä-Kiinan merellä. (11) Kenties huolestuttavampaa kuin se seikka, että näitä tilejä hakkeroitiin, on se tosiasia, että nämä feikki-uutisotsikot olivat todella uskottavia. Itseasiassa, kuten huomautettiin aikaisemmin tässä sanomalehdessä, paavi Franciscus on tosiasiallisesti todennut aiemmin, että kuohunta, jota näemme tänään, on kuin kolmas maailmansota. Meidän on muistettava, ettei se vaadi paljoa aloittaa sota, jopa maailmanlaajuinen sellainen. Itseasiassa, Suuri Sota (the Great War), joka yleisemmin tunnetaan 1. maailmansotana, alkoi yhden miehen, Itävallan arkkiherttua Franz Ferdinand'in salamurhan kesäkuun 28. päivänä 1914 jälkeen.

On mielenkiintoista huomata, että Atomiajan tiedemiesten tiedotuslehti (Bulletin of Atomic Scientists) teki päätöksen tammikuussa 2015 siirtää viisaria heidän symbolisessa ”tuomiopäiväkellossaan” kahdella minuutilla eteenpäin, joka on nyt kolme minuuttia vaille puolenyön. Näin tehdessään he julistavat, että nykymaailma on nyt lähimpänä täydelliselle tuholle kuin se on ollut yli 30 vuoteen. Puhuessaan päätöksestään, Atomiajan tiedemiesten tiedotuslehden pääjohtaja, Kennette Benedict, oli sanonut, ”Kyse on tuomiopäivästä; kyse on sivilisaation, kuten me tunnemme sen, lopusta.” Sitten hän (she) jatkoi sanoen, ”Todennäköisyys maailmanlaajuiselle katastrofille on hyvin korkea, ja tarvittaviin toimiin onnettomuusriskien vähentämiseksi on ryhdyttävä hyvin pian.” (12)

Kristittyinä, me tiedämme että tämä maailma on suuntaamassa kohti katastrofia ja vaikeita aikoja vieläpä kun pääsemme yhä lähemmäksi meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen takaisintuloa. Jeesus varoitti meitä siitä, että tämä olisi asianlaita Luukkaan luvussa 21:9 kun hän sanoi, ”Ja kun kuulette sotien ja kapinain melskettä, älkää peljästykö. Sillä näitten täytyy ensin tapahtua, mutta loppu ei tule vielä heti.” Olen niin kiitollinen tuosta vakuuttelusta, että meidän ei tarvitse olla kauhuissaan. Kyllä, tutkijat pelkäävät ja ovat peloissaan tuomiopäivästä. Kuitenkin, me olemme Jumalan lapsia, ja meidän ei tarvitse elää pelossa. Sillä kuten Jeesus sanoo meille Johanneksen luvussa 14:27, ”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani-sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.”

Kuolettavat islamistien hyökkäykset! (Deadly Islamist Attacks!)

Näinä vaikeina aikoina, on tulossa yhä tavallisemmaksi nähdä tappavia iskuja jaettavaksi niitä vastaan jotka vastustavat Islamia. Nämä hyökkäykset, joihin syyllistyvät sydämettömät Islamilaisen Valtion, Al-Qaidan, ja muiden ryhmien jäsenet, ovat tulleet erityisen ongelmallisiksi eurooppalaisessa Ranskan valtiossa viime päivinä. Virallisen tarinan mukaan, kaksi asemiestä astui epäkunnioittavan satiirilehden, nimeltä Charlie Hebdo, päämajaan tammikuun 7:ntenä 2015 ja suunnitelmallisesti murhasivat kaksitoista ihmistä Pariisissa, Ranskassa. Kaikkiaan kahdeksan toimittajaa, vierailija, huoltotyöntekijä, ja kaksi poliisia kuoli. Hyökkääjiä motivoi se, että sanomalehti on julkaissut usein pilakuvia, joiden väitettiin esittävän ns. Islamin profeettaa, Muhammedia, loukkaus, jonka monet muslimit katsovat kuoleman arvoiseksi asiaksi. Kaksi ampujaa tunnistettiin Cherif Koachi'ksi, ikä 32 vuotta, ja hänen veljekseen Said Koachi'ksi, ikä 34 vuotta. Veljekset lopulta ammuttiin kuoliaiksi Ranskan viranomaisten toimesta ja terroristijärjestö nimeltä Al-Qaida otti vastuun iskuista. (13)

Vastauksena iskuihin, Ranskan hallitus otti käyttöön 10,000 turvallisuusmiestä Ranskan kaduille ja ilmoitti suunnitelmista vahvistaa kansakunnan valvontamahdollisuuksia. (14) Ranskalaiset toimittajat, Jacques Follorou ja Franck Johannes, valittivat tästä näennäisen vaistomaisesta Ranskan hallituksen reaktiosta, joka voisi johtaa suureen yksityisyyden menetykseen Ranskan kansalaisten keskuudessa. ”Pelkkä ajatus sodasta terrorismia vastaan on huolestuttava. Lakia ajatellen, ei ole mitään pahempaa kuin nämä intensiivisen yksimielisyyden hetket, tämä tunneaalto, joka hukuttaa rationaalisuuden”, kaksikko kirjoitti. (15) Me Amerikassa olemme tulleet liiankin läheisiksi hallituksen kanssa, joka tarttuu mihin tahansa tilaisuuteen, jonka he voivat löytää, tunkeutuakseen meidän vapauteemme ja yksityisyyteemme. Oli aika Yhdysvalloissa, kun ei ollut mitään Patriot Act -säädöstä, Kotimaan turvallisuusministeriötä, tai Liikenteen turvallisuusvirastoa. Joka tapauksessa, Islamin kasvu Ranskassa on ollut räjähdysmäistä viime vuosina. World Fact Book'in mukaan, jota julkaisee Amerikan keskustiedustelupalvelu tai CIA, arvioidaan, että viidestä kymmeneen prosenttia Ranskan väestöstä on muslimeja, mikä tekee ainakin 3,312,951 ihmistä, ja saattaa olla kaksi kertaa niin paljon. (16)

Samaan aikaan Nigeriassa, toinen brutaali isku on suoritettu ryhmän toimesta joka tunnetaan nimellä Boko Haram. Hyökkäys alkoi tammikuun 3. päivänä 2015, ja kesti useita päiviä nigerialaisessa Baga'n kaupungissa. Vaikka tarkkaa kuolonuhrien lukumäärää ei ole tiedossa, jotkut väitteet osoittavat, että niinkin paljon kuin 2,000 ihmistä on saattanut kuolla. ”Jos raportit siitä, että kaupunki oli pitkälti rikki pommitettu ja että satoja tai jopa niinkin paljon kuin 2,000 siviiliä tapettiin, ovat totta, tämä merkitsee huolestuttavaa ja veristä Boko Haram'in käynnissä olevan kiivaan hyökkäyksen kärjistymistä”, totesi Daniel Eyre järjestöstä nimeltä Amnesty International. (17) Nigerian armeija vahvisti myös, että tämä oli yksi tappavimmista iskuista joita Boko Haram on koskaan suorittanut, lausuen, ”Hyökkäys kaupunkiin verikoirien ja heidän toimintansa kautta tammikuun 3. päivästä lähtien pitäisi vakuuttaa hyvää tarkoittavat ihmiset kaikkialla maailmassa, että Boko Haram on paha, jota vastaan kaikkien on toimittava yhdessä loppuun asti.” (18)

Järkyttävästi, itsemurhapommitukset, joita ovat järjestäneet ryhmät, kuten Islamilainen Valtio ja Boko Haram, ovat lisääntyneet huimaavat 94 prosenttia vuosien 2013 ja 2014 välillä. (19) Tämä kehitys tekee selväksi arvostelukykyisille kristityille, että me elämme aikajaksossa joka muistuttaa paljon Nooan päiviä, kirjattu 1. Mooseksen kirjan 6. lukuun, julistaen että ”maa tuli täyteen väkivaltaa.” Me tiedämme myös Jeesuksen kertoneen meille, että olisi tällainen väkivallan taipumus päivinä jotka johtavat hänen paluuseensa. Matteuksen luvussa 24:37, meitä varoitetaan, ”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.”

Neljäkymmentäkolme vuotta teurastusta Yhdysvalloissa! (Forty-three Years Of Slaughter In The United States!)

Vuonna 1973 Amerikan Yhdysvallat muuttui pysyvästi. Se oli tuona vuonna kun vedenjakajatapaus Roe vs. Wade saatettiin Korkeimman oikeuden eteen ja abortista tuli laillista tässä maassa. Nyt siitä on kulunut 43 vuotta kun abortti laillistettiin, ja tuona aikana 55 miljoonaa vauvaa on brutaalisti teurastettu tällä barbaarisella käytännöllä. (20) Jotta asiat saataisiin pahemmiksi, noin 18,000 näistä aborteista, joita suoritetaan joka vuosi, toteutuvat vauvojen kehityksen myöhäisen jakson vaiheissa. ”Yli 18,000 'hyvin myöhäisen jakson' abortteja suoritetaan joka vuosi täysin terveille syntymättömille sikiöille Amerikassa. Nämä ovat viattomia ja puolustuskyvyttömiä lapsia jotka eivät ainoastaan tunne kipua, vaan jotka voivat selviytyä kohdun ulkopuolella useimmissa tapauksissa, ja jotka tapettiin kidutuksenomaisesti ilman edes mitään perusanestesiaa”, sanoi kansanedustaja Ted Franks, republikaani Arizonan osavaltiosta. (21)

Monissa tapauksissa, abortit, joita Yhdysvalloissa suoritetaan, maksetaan verodollareilla. Kuitenkin, ponnisteluja ollaan tekemässä peruuttamaan tämä käytäntö. Tammikuun 22:sena 2015, Yhdysvaltain edustajainhuone hyväksyi lain nimeltä ”No Taxpayer Funding for Abortion Act” marginaalilla 242-179. Jos tästä lakiesityksestä tulee laki Yhdysvalloissa, ei mitkään sairausvakuutussuunnitelmat, jotka saavat rahoitusta liittovaltiolta, saa kattaa valinnaisia raskaudenkeskeytyksiä. (22) Samalla kun tämä laki, jonka myös odotetaan menevän läpi Yhdysvaltain senaatissa, olisi varmasti askel oikeaan suuntaan, presidentti Barack Obama on vannonut käyttävänsä veto-oikeuttaan siihen. ”Olen syvästi sitoutunut suojelemaan tätä sisintä perustuslaillista oikeutta, ja minä uskon että yritykset kuten H.R. 7, lakiesitys, jota edustajainhuone käsitteli tänään, loukkaisi naisten lisääntymisvapautta ja terveydenhuollon saatavuutta sekä tarpeettomasti rajoittaa yksityisten vakuutusten valintoja, joita kuluttajilla on tänä päivänä”, Obama julisti. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Liittohallituksen ei pitäisi pistää nokkaansa päätöksiin, jotka parhaiten tehdään naisten, heidän perheittensä, ja heidän lääkäreittensä kesken. Tänään kun me pohdimme tällä kriittisellä hetkellä historiaamme, voimme kaikki omistautua itse varmistamaan, että meidän tyttärillämme on samat oikeudet, vapaudet ja mahdollisuudet kuin meidän pojillamme.” (23)

On masentavaa tietää, että niin kutsutulla vapaan maailman johtajalla on tällainen moraalisesti vinoutunut näkökulma. Jumalan rakkaus lapsiin näkyy kaikkialla Raamatussa, ja se on Raamatun opetus että lapset ovat lahja meidän Luojaltamme. Tämä periaate voidaan löytää Psalmista 127:3 joka sanoo meille, ”Katso, lapset ovat Herran lahja, ja kohdun hedelmä on anti.” Kuitenkin me elämme ajanjaksossa, jolloin lapsia pidetään enemmän taakkana kuin siunauksena, ja niitä, joilla on lapsia, katsotaan usein halveksien niiden taholta, jotka uskovat että planeettamme on ylikansoitettu. Jopa paavi Franciscus antoi tuoreeltaan kommentin, jossa ehdotettiin että katolilaisten pitäisi tehdä enemmän työtä rajoittamaan heidän perheittensä kokoa. ”Jumala antaa sinulle menetelmiä olla vastuullinen. Jotkut ajattelevat että – suonet anteeksi sanan – ollakseen hyviä katolilaisia meidän täytyy olla kuten kanit. Ei näin”, paavi Franciscus sanoi. (24)

Kun tieteiskirjallisuus ei ole enää tarua! (When Science Fiction Is No Longer Fiction!)

Maailma, jossa elämme tänään, on kohtaamassa monia erilaisia uhkia. Eräs uhka, jota ei huomioida maailman keskivertokansalaisten taholta nykyään, on mahdollisuus, että meidän tulevaisuuttamme tullaan hallitsemaan tunkeilevan teknologian avulla joka aiemmin oli olemassa vain tieteiskirjailijoiden mielissä. Nopeasta robottien ja tekoälyn kehityksestä on tullut huolenaihe joillekin tiedemiehille, jotka uskovat, että ihmiskunta saattaa jonakin päivänä menettää kontrollin oman teknologiansa vuoksi. Tämä huoli korostuu avoimessa kirjeessä joka julkaistiin tammikuussa 2015 vastaperustetun järjestön nimeltä Future of Life Institute toimesta. ”Johtuen tekoälyn suurista mahdollisuuksista, on tärkeää tutkia, miten korjata sen edut välttäen samalla mahdolliset karikot. Meidän tekoäly-systeemien täytyy tehdä sitä mitä me haluamme niiden tekevän”, toteaa kirje, jonka allekirjoittivat huomattavat henkilöt kuten Elon Musk, Stephen Hawking, ja lukuisat muut tiedemiehet. (25)

Samaan aikaan tutkijat Japanissa ovat jatkaneet heidän robottiteknologiansa täydellistämistä siihen pisteeseen että lehdistökonferenssi pidettiin äskettäin kahden todenmukaisen robotin avulla Tokiossa. Tilaisuudessa kaksi robottia, nimeltään Kodomoroid ja Otonaroid, esittelivät kaksi uutta robottia, jotka on hiljattain kehitelty. Puhuessaan konferenssissa, lapsenkaltainen robotti nimeltään CommU sanoi Otonaroid'ille, ”Olemme hyviä luonnollisessa dialogissa ja sitä on vaikeaa suorittaa.” (26) On lisäksi ilmoitettu, että japanilainen yhtiö nimeltään Komatsu suunnittelee alkavansa käyttää robottityöläisiä (androideja) perustöiden suorittamiseen työmailla. (27)

http://www.techworld.com.au/slideshow/564265/japanese-androids-hold-news-conference-chat-baby-droids/?image=5

http://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-2917828/Japan-selling-talking-robots-wont-try-make-sense.html

Kun ihmisten elämät tulevat yhä enemmän kietoutuneiksi nykypäivän teknologiaan, Googlen pääjohtaja, Eric Schmidt, ilmaisi uskovansa, että ihmisistä ja teknologiasta tulee pian yhtä. ”Vastaan hyvin yksinkertaisesti että Internet tulee katoamaan. Tulee niin monta IP-osoitetta... niin paljon laitteita, tunnistimia, esineitä, joita kannat mukanasi, esineitä, joihin olet yhteydessä niin ettet edes aisti sitä. Se tulee olemaan osa länäoloasi koko ajan. Kuvittele käveleväsi huoneeseen, ja huone on dynaaminen. Ja luvallasi ja kaikella tällä, olet vuorovaikutuksessa asioihin joita tapahtuu huoneessa”, Schmidt sanoi. Sitten hän päätteli, ”Erittäin personoitunut, erittäin vuorovaikutteinen, ja hyvin, hyvin mielenkiintoinen maailma syntyy.” (28) Tietenkin tällaisessa maailmassa mitä Schmidt kuvailee, yksityisyys olisi olematonta. Minä uskon, että se mitä hän todella on kuvailemassa, on pedon järjestelmä, jossa ihminen ja kone ovat peruuttamattomasti kytkettyjä, joka voisi edetä järjestelmään, jossa ne, jotka ovat osana sitä, eivät pysty irrottautumaan siitä, vaikka he haluaisivatkin.

Huonompi elämänlaatu Yhdysvalloissa! (An Inferior Quality Of Life In The United States!)

Viime päivinä, Obaman hallinto on kerskunut että hyvät ajat ovat palanneet Yhdysvalloissa. Hänen Liittovaltion tilaa käsitelleessä puheessaan, Obama väitti, että Amerikan talous on nyt jopa paremmassa kuosissa kuin se oli ennenkuin Suuri Taantuma alkoi. Ehkä hän toivoo, että niin sanotut tavalliset amerikkalaiset eivät huomaa sitä, että monilla meistä on nyt huonompi elämänlaatu. Vaikka virallinen työttömyysaste on pudonnut 5.6 prosenttiin joulukuussa 2014, keskimääräinen tuntipalkka on vähentynyt. (29) Lisäksi tammikuussa 2015 raportoitiin, että ennätykselliset 92,898,000 amerikkalaista eivät nykyisin ole osa työvoimaa Yhdysvalloissa. (30) Niistä, jotka eivät tällä hetkellä käy töissä, 55,807,000 heistä on naisia, mikä on alhaisin työvoiman osallistumisaste naissukupuolelle 26 vuoteen. (31) On myös syytä panna merkille, että huolimatta Obaman riemusta Amerikan talouden nykytilan suhteen, maassa on yhä yli 46 miljoonaa ihmistä, jotka ovat osallisia Amerikan täydentävän ravinnon avustusohjelmaan (Supplemental Nutrition Assistance Program), johon tavallisesti viitataan ruokakuponkiohjelmana. (32) Kun otetaan huomioon, että koko väestö Yhdysvalloissa on nyt hieman yli 320 miljoonaa ihmistä, niin vallitsee suuri prosenttiosuus niitä, jotka vastaanottavat ruokakuponkeja ja valtava prosenttiosuus niitä, jotka eivät käy töissä. On melko selvää, että viralliset luvut, joita liittovaltio julkaisee, ovat useimmiten hyvin petollisia.

Lopuksi haluan muistuttaa jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa siitä, että meidän voimamme, ilomme, ja pelastuksemme tulee meidän Jumalalta. Sillä kuten me luemme Psalmista 62:7-8, ”Jumalassa on minun apuni ja kunniani. Minun väkevyyteni kallio, minun turvani on Jumala. Turvatkaa häneen joka aika, te kansa; vuodattakaa hänen eteensä sydämenne. Jumala on meidän turvamme. Sela.” Kyllä, jopa näinä ahdistavina päivinä kun monet asiat ovat pielessä tässä maailmassa, meillä on yhä turvapaikka Jumalassamme. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Muista, että olemme täällä rukoillaksemme sinun ja sinun tarpeittesi puolesta. Varmistamme aina, että jokainen rukouspyyntö saa yksilöllistä huomiota, ja me olemme nähneet monia rukousvastauksia vuosien kuluessa. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. ("nokialainen")

Lähdeluettelo

01. CNN, January 20, 2015, By CNN, http://cnn.com.
02. The Blaze, September 13, 2014, By Zach Noble, http://theblaze.com.
03. CBS Local News, December 5, 2014, By CBS Local News, http://washington.cbslocal.com.
04. Breitbart News, January 18, 2015, By Jordan Schachtel, http://breitbart.com.
05. Associated Press, January 20, 2015, By Nasser Karimi, Tehran, Iran.
06. Reuters News Service, January 20, 2015, By Thomas Grove, Moscow, Russia.
07. Bloomberg News, November 10, 2014, By James Paton and Aibing Guo, http://bloomberg.com.
08. Bloomberg News, January 14, 2015, By Elena Mazneva, http://bloomberg.com.
09. Kyiv Post, January 16, 2015, By Oksana Grytsenko, http://kyivpost.com.
10. Pravda, January 12, 2015, By Pravda, http://pravda.ru.
11. BBC News, January 16, 2015, By BBC News, http://bbc.com.
12. Associated Press, January 22, 2015, By Seth Borenstein, Washington, D.C.
13. Associated Press, January 9, 2015, By Samuel Petrequin, Sylvie Corbet, Jamey Keaten, John Leicester, Angela Charlton in Paris France, Raphael Satter, Trung Latieule in Dammartin en-Goele, France, Jill Lawless in London, United Kingdom, Eric Tucker in Washington D.C., Ahmed al-Hag in Sanaa, Yemen, and Sarah el-Deeb in Cairo, Egypt.
14. The New York Times, January 12, 2015, By Alan Cowell, Paris, France, http://nytimes.com.
15. Ibid.
16. CNS News, January 9, 2015, By Lauretta Brown, http://cnsnews.com.
17. CNN, January 12, 2015, By Faith Karimi and Aminu Abubakar, http://cnn.com.
18. Ibid.
19. The Daily Caller, January 5, 2015, By Chuck Ross, http://dailycaller.com.
20. The Christian Post, January 20, 2015, By Michael Gryboski, http://christianpost.com.
21. Ibid.
22. The Christian Post, January 24, 2015, By Napp Nazworth, http://christianpost.com.
23. Life News, January 23, 2015, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
24. USA Today, January 19, 2015, By William M. Welch, http://usatoday.com.
25. Financial Times, January 12, 2015, By Tim Bradshaw, San Francisco, CA, http://ft.com.
26. TechWorld, January 20, 2015, By Tim Hornyak, http://techworld.com.au.
27. The Wall Street Journal, January 20, 2015, By Jack Nicas, http://wsj.com.
28. The Hollywood Reporter, January 22, 2015, By Georg Szalai, http://hollywoodreporter.com.
29. Associated Press, January 9, 2015, By Christopher S. Rugaber, Washington, D.C.
30. Breitbart News, January 9, 2015, By Caroline May, http://breitbart.com.
31. CNS News, January 9, 2015, By Ali Meyer, http://cnsnews.com.
32. CNS News, January 13, 2015, By Ali Meyer, http://cnsnews.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com