Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 19. helmikuuta 2015

Muukalaisia ulkoavaruudesta vai suuri petos? – Alieneiden juoni nefileistä pedonmerkkiin

Tässä Raamatun profetiatutkijalta, Don Koenig'iltä, erinomainen artikkeli Raamatun vedenpaisumukseen johtaneesta pääasiallisesta syystä, joka sai Jumalan hävittämään kaikki elolliset olennot, paitsi Nooan ja hänen perheensä, maan päältä. Ihmislaji oli geneettisesti turmeltunut niin paljon Nephilim-jättiläisten, ihmisenkeli-hybridirodun myötä, että Jeesuksen tulo laillisesti Aadamin poikana puhtaassa sukuperimässä ihmiskunnan lunastajaksi oli vaarassa. Nyt tämä langenneiden enkelien yrittämä petos ihmiskuntaa varten on toistumassa juuri ennen Jeesuksen takaisintuloa Ilmestyskirjan pedonmerkin muodossa, kun merkkiin voi sisältyä ihmisen geneettisen koodin muuttaminen siten, että merkin ottaneista ihmisistä tulee ikuisesti kelpaamattomia pelastukseen sukulunastajan, Jeesuksen Kristuksen, kautta. Näin tämän artikkelin, jonka suomensi Samuel Korhonen, lyhyt tiivistelmä.

-----------------------------------




Muukalaisia ulkoavaruudesta vai suuri petos?


by Don Koenig



Raamattu sanoo, että viimeisinä päivinä Jumala sallii tapahtua suuren petoksen. Se on niin suuri, että se pettäisi valitutkin, jos olisi mahdollista. Tämä petos on ehkä se, jota ovat jakaneet olennot, joita jotkut kutsuvat muukalaisiksi ulkoavaruudesta. Ei ole sattumaa, että on olemassa teologinen yhteisymmärrys niiden kesken, jotka edustavat okkultismia, niiden, jotka edustavat new age -liikettä ja niiden, jotka uskovat, että muukalaiset ulkoavaruudesta vierailevat luonamme.
 
On selvää, että jonkin muodon vieraat olennot ovat vuorovaikutuksessa ihmisrodun kanssa. Raamattu sanoo, että avaruudessa, eli maan ilmakehässä, on enkeleiksi ja riivaajiksi kutsuttuja olentoja, jotka ovat vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa.

Näiden oletettujen muukalaisten, jotka väittävät tulevansa toisesta asuinpaikasta, ydinsanoma on aina vastoin kristinuskon opetuksia. Perussanoma on, että ihmisolennot kehittyvät korkeampaan tilaan (kuten he) ja heidän roolinsa on auttaa meitä kehittymään tähän edistyneeseen tilaan. Tämä tukee teoriaa, että nämä olennot ovat todellisuudessa langenneita enkeleitä. Heidän todellinen motiivinsa on pettää ihmiskunta ja he voivat myös yrittää geneettisesti muuttaa ihmislajia niin, että Jeesus ei voi laillisesti tulla Aadamin poikana ja olla ihmiskunnan sukulunastaja.

Kerran enkelit esiintyivät jumalina ulkoavaruudesta ja niistä kerrotaan Genesiksessä

Genesiksessä (1. Moos.) Raamattu kertoo, että geneettinen ihmisen muuttaminen enkelien toimesta on tapahtunut historiassa. Raamattu osoittaa, että ennen Nooan aikaa jotkut enkelit jättivät ensimmäisen pesänsä, tulivat maan päälle ja ottivat ihmisten tyttäriä vaimoikseen. Heidän jälkeläisensä olivat hybridirotu, joita kutsuttiin nimellä Nephilim. Nämä jälkeläiset olivat kuuluisia väkeviä miehiä, jotka olivat jättiläisiä, puoliksi ihmisiä, puoliksi enkeleitä (Hercules jne.). Tämä tapahtuma on muinaisen kirjallisuuden lähde koskien jumalia maan päällä, joiden useimmat sanovat olevan myyttejä.

Eenokin kirja

Eenokin kirja ei ole Raamatun kaanonissa, vaikka osia siitä on suoraan lainattu Raamatussa. Se on muinainen kirja ajalta ennen 200 eKr. Kirja antaa tarkan selostuksen maan päälle tulevista enkeleistä, joka täydellisesti tukee tässä artikkelissa esittämääni teoriaa ja se tukee Genesiksessä annettua selostusta. Henkilöllä, joka kirjoitti tämän muinaisen kirjan, ei ollut mitään järkevää syytä kirjoittaa sellaista selostusta, ellei tiennyt sen tapahtuneen, tai ellei hänelle kerrottu sen tapahtuneen.

Suuri historioitsija Josefus antaa samanlaisen selostuksen enkeleistä, jotka ottavat naisia ja tuottavat jälkeläisiä, kuten antavat muutkin muinaiset kirjoitukset. Totuus siitä, mitä tapahtui Eenokin kirjassa, voi olla osittain korruptoitu, mutta se ei mitätöi mitään sen sisältämää totuutta. Tähän tapahtumaan liittyviä osia Eenokin kirjasta on lainannut sanatarkasti UT:ssa pyhä Juuda. On myös selvää, että pakanallinen historia sisältää selostuksia jumalista, jotka tulevat maan päälle ja joutuvat ansaan liharuumiissa. Vielä tänä päivänäkin joillakin nykyajan pakanakulteilla on teologia, johon sisältyy jumalia, jotka joutuivat ansaan lihassa (esim. niillä, jotka uskovat Edgar Cayce'n selostuksiin).
 
Miksi maailmanlaajuinen tulva?

On todennäköistä, että saatanallinen syy tähän geneettiseen muuttamiseen langenneiden enkelien toimesta oli laillisesti estää Messiasta tulemasta Aadamin sukulinjasta ihmisrodun sukulunastajaksi. Jos ei löytyisi yhtään geneettisesti puhdasta ihmistä lunastamaan ihminen syntisestä tilastaan, niin Saatana ja enkelit säilyttäisivät langenneen maan hallinnollisen valvonnan loputtomiin. 
 
Raamattu osoittaa, että Jumala tuhosi kaiken ilmaa hengittävän lihan paitsi ne, jotka olivat arkissa, sen täydellisen turmeluksen vuoksi. Nooa ja hänen lapsensa ja arkkiin tuodut eläimet olivat todennäköisimmin edelleen geneettisesti puhtaita, eikä langenneiden enkelien geneettinen muuttaminen ollut vielä turmellut heitä. 
 
Raamattu sanoo, että Nooa oli puhdas sukupuussaan (KJV: in his generations). Tämä geneettinen muuttaminen antaa ainoan järkevän syyn, miksi Jumala lähetti tulvan tuhoamaan kaiken hengittävän lihan maailmassa. Ihmiset arkissa vietiin tulvan läpi säilyttämään puhdas sukulinja Aadamista. Jos se oli vain hengellinen syntiongelma, niin ei olisi ollut mitään syytä tuhota eläimiä ihmisen syntien vuoksi. Ilmeisesti myös ne olivat turmeltumassa geneettisesti. (Mistä tulivat lihaa syövät eläimet ja dinosaurukset? Varhaisen Genesiksen mukaan Jumala loi eläimet syömään kedon ruohoa. Maan päällä ei ollut kuolemaa ennen ihmisen lankeemusta.)
 
Ihmisenkelihybridit tuskin vielä olivat turmelleet koko ihmiskunnan ja eläinten lihaa, mutta varmuus sen tapahtumisesta sai Jumalan päättämään tuhota kaikki liha, paitsi puhtaat sukulinjat, jotka Hän johti arkkiin. Ihmisenkelihybridit menettivät tulvassa liharuumiinsa, mutta koska olivat osittain jumalallisia, ne edelleen elävät kuolemattomina maahan sidottuina henkinä ilman ruumista.
 
Raamattu kutsuu näitä ruumiittomia henkiä riivaajiksi ja joissakin käännöksissä paholaisiksi. Yhdellä tai useammallakin Nooan lasten vaimoista on ehkä ollut turmeltuneet perintötekijät, koska tulvan jälkeen taas näemme jättiläisiä (Nephilim) maassa. Se voisi olla syy, että Jumala määräsi Israelin tuhoamaan tuolla alueella asuneiden heimojen kaikki miehet, naiset ja lapset. Myönnettäköön, että tämä teoria on useimmille vaikea hyväksyä, mutta normaalissa teoriassa Seetin pojista, jota on käytetty selittämään Genesiksen tapahtumia, ei ole lainkaan järkeä.
 
Teoria Seetin pojista?

Lähes koko seurakunta tänä päivänä uskoo, että Genesiksessä mainitut Jumalan pojat olivat Seetin jälkeläisiä ja että Seetin pojat naivat Kainin tyttäriä ja että he jotenkin saivat aikaan Genesiksen mainitsemat Nephilim-jättiläiset. (Nephilim on hepreaa ja suomeksi: langenneet. Itseasiassa useimmissa käännöksissä 1. Moos. 4:6 on käännetty väärin. Suom huom.) Tähän teoriaan ei saa yhtään mitään järkeä tekstiä lukemalla eikä korrelaation kautta muihin kirjoituksiin. Kainin ja Seetin jälkeläisillä ei ollut mitään syytä tuottaa uutta jättiläisten lajia.
 
Kukaan ei voi olettaa, että kaikki Kainin jälkeläiset olivat pelastumattomia ja kaikki Seetin pojat olivat Jumalan pelastettuja poikia, niin että Genesis tunnistaisi kaikki Kainin tyttäret ihmisten lapsiksi, samalla kun kirja tunnistaisi kaikki Seetin miespuoliset jälkeläiset Jumalan pojiksi. Itseasiassa käsite ”Elohim'in pojat” tässä kohdassa käyttää samoja sanoja, kuin on käytetty enkeleistä monissa Raamatun kohdissa. 
 
Nyt, kun meillä on Kuolleen Meren kääröt, niin tiedämme, että Eenokin kirja oli olemassa ennen vuotta 200 eKr. Näemme näistä kirjoituksista, että tuon ajan ihmiset tunsivat varsin hyvin Eenokin kirjan. Yksi kohta Herran veljeltä (Juuda) lainaa suoraan lausuntoa, joka on Eenokin kirjassa (Juuda 1;14). Siten varhaiset isät lainasivat Eenokin kirjaa suoraan, tai he saivat täsmälleen samat sanat suoran ilmoituksen kautta Jumalalta. Kummassakin tapauksessa se, mitä sanottiin, on ristiriidassa Seetin poikien teorian kanssa.
 
Tärkein tuki Seetin poikien teorialle tulee Matteuksen kohdasta, joka sanoo, että enkelit taivaassa eivät nai: Sillä ylösnousemuksessa ei naida eikä mennä miehelle; vaan he ovat niinkuin enkelit taivaassa” (Mt. 22:30).
 
Tässä kohdassa ei ole mitään ristiriitaa estämään uskomasta todelliseen selostukseen Genesiksen, Eenokin ja Josefuksen kuvailemana. Jumalan enkelit taivaassa eivät nai. Vain jotkut enkelit muinoin jättivät taivaan ja menivät maan päälle toimimaan kuin miehet, jotka ottivat ihmisolentoja vaimoiksi. Juuda kertoo meille, missä nämä enkelit nyt ovat synnin vuoksi. Nämä enkelit eivät ole taivaassa.
 
...ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon” (Juuda 1:6).
 
Tässä artikkelissa en mene kaikkiin hienoihin detaljeihin. Niiden, jotka ovat avoimia oppimaan, miksi Jeesus sanoi, että juuri hänen paluunsa edellä olisi kuten Nooan päivinä ja oppimaan, miksi on oleva uusi petos Saatanan enkeleiltä, pitäisi tutkia infoa seuraavilla sivustoilla:
 

www.khouse.org search for the audio downloads on the coming deception (the link on this subject moves from time to time) 

Todellinen ruumiinryöstäjien invaasio

Raamatun mukaan riivaajat etsivät ruumista vallatakseen sen. Ne pitävät etusijalla ihmisiä, mutta Raamatusta tiedämme, että ne voivat vallata myös sikoja. Juutalaiset harjoittivat riivaajien karkottamista ennen Jeesuksen aikaa. Evankeliumien mukaan Jeesus vapautti monia ihmisiä riivaajista. Raamattu tunnistaa ne ruumiittomina henkinä. Usko jälleensyntymiseen on peräisin riivaajahengistä, jotka jättävät yhden elämänmuodon vallatakseen toisen. Nämä ruumiittomat henget ovat vaellelleet maan päällä ja vallanneet ihmisiä sitten suuren vedenpaisumuksen.
 
Monet New Age -kanavoijat, näkijät, kaukokatsojat, meediot jne. ovat näiden riivaajaolentojen valtaamia, tai saavat sanomansa niiltä. Jeesus sanoi, että juuri ennen Hänen paluutaan olisi kuin Nooan päivinä. Silloin hyväksytty oppi oli se, minkä monet hyväksyvät tänä päivänä. Sitä kutsutaan Raamatussa riivaajien opiksi (1.Tim. 4:1).

On mahdollista, että näinä viimeisinä päivinä langenneet enkelit jälleen geneettisesti muuttavat ihmisen ja luovat hybridirodun ja se on jotenkin yhteydessä siirtymäriitin 666-merkkiin. Tarinat ihmisistä, joita siepataan geneettisiä kokeita varten, voivat jossain määrin olla totta. On mahdollista, että ihmismuukalaishybridejä paljastetaan meille pian kehitysopillisena siltana meidän ja heidän välillä. Ei ole tapauksia, että tosi kristittyjä olisi vastoin tahtoaan siepattu sikäli kuin tiedän. Se sanoo paljon heidän alkuperästään. Useimmilla, jotka todistavat näistä kohtaamisista, tahtoo olla pakanallinen teologia, tai harrastavat okkultismia.

Näyttää, että Saatana ja hänen enkelinsä ennen vedenpaisumusta tahtoivat turmella ihmisrodun, jotta Aadamin poikana tuleva luvattu lunastaja ei voisi laillisesti toteutua. Jeesus kuitenkin tuli Aadamin poikana ja kuoli koko ihmiskunnan syntien tähden ja nousi uuteen luomakuntaan. Tähän uuteen luomakuntaan pelastetut ovat syntyneet Hengestä, jonka saivat, kun luottivat Luojan täytettyyn lunastuksen työhön ristillä.

Saatanan aiemmat yritykset epäonnistuivat, mutta hän voi vielä kerran yrittää turmella ihmisrodun geneettisesti, niin että nuo petetyt eivät kelpaa aadamilaisina olentoina ja jäävät sukulunastajan (Jeesus) lunastustyön ulkopuolelle.

Suuri petos voi saada ihmiset päättämään elää turmeltuneen lihansa kehittyneessä muodossa ja jatkaa asumista turmeltuneessa vanhassa luomakunnassa Saatana Jumalanaan, ennemmin kuin syntyä hengellisesti Jumalan uuteen luomakuntaan uskon kautta Jeesukseen.
 
Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen. (Mk. 8:35).

Ilmestyskirjan Pedonmerkki voisi olla avain. Raamatun mukaan kukaan, joka ottaa tämän merkin, ei voi enää pelastua. Tähän merkkiin voi sisältyä istutettu bio-siru ja/tai geneettinen muuttaminen, joka jotenkin muuttaa ihmisen geneettisen koodin, joka on tehty Jumalan kuvasta muutoksen alla olevaksi Saatanan kuvaksi (from being made in the image of God into being transformed to an image of Satan). Näin ollen he ovat ikuisesti kelpaamattomia pelastukseen sukulunastajan, Jeesuksen, kautta, jonka Jumala valitsi pelastamaan ihmisrodun.

Ristillä Luoja kuoli vanhalle luomakunnalleen ja loi uuden

Ylösnousemuksessa Jeesus aloitti uuden luomisen. Jumalan Poika, joka loi kaiken, kuoli ristillä nykyiselle maailmankaikkeudellemme ja turmeltunut vanha maailmankaikkeus on nyt tuomittu ilman Häntä. Jeesus nousi uuteen luomakuntaan ja ainoa tie tähän uuteen rinnakkaiseen luomakuntaan on Hänen itsensä kautta. Ensin Hän lunastaa kaikki Isän Hänelle antamat asiat ulos vanhasta luomakunnastaan ja sitten kaikki, mitä jää jäljelle, heitetään Tuliseen Järveen. Tämä lunastusprosessi on syy Hänen toisen tulemuksensa viipymiseen. Tämä uusi maailmankaikkeus on samanlainen kuin Jeesuksen luoma maailmankaikkeus ennen Saatanan ja hänen enkeliensä kapinaa. Uusi luomakunta korvaa täydellisesti vanhan ja se jatkuu iankaikkisuuteen sen jälkeen, kun kaikki Jumalan viholliset on lyöty. Tuohon aikaan Saatana, hänen enkelinsä, heidän kannattajansa ja kaikki lunastamattomat, heitetään Tuliseen Järveen, eikä heitä enää muisteta. Jumalan uudessa luomakunnassa ei ole enää kuolemaa, tuhoa, kärsimystä eikä termodynamiikan toista lakia.

Ajanmerkkejä

Monet tänä päivänä hyväksyvät julkisivun, että on olemassa muukalaisia toisista maailmoista eli ulottuvuuksista. Tässä julkisivussa maailma kyllästetään kirjoilla, elokuvilla ja new age / uushenkisellä opetuksella, että nämä ovat korkeampia olentoja ja että he tulevat kehittyneemmistä sivilisaatioista auttamaan meitä tajuamaan, että kaikki ovat yhtä ja osa Jumalaa. Nämä olennot ovat todellisuudessa langenneita enkeleitä ja riivaajia, jotka tuovat suuren petoksen kaikille maan päällä, jotka hylkäävät Jumalan totuuden.
 
Valtavan määrän indoktrinaatiota, joka valmistaa meitä hyväksymään nämä vieraat olennot ulkoavaruudesta, pitäisi kertoa viisaille, että meidän on oltava hyvin lähellä suuren petoksen aikaa. Jumala sanoi, että tämä petos tulisi koko maan päälle testaamaan niitä, jotka eivät rakasta totuutta (Jeesus on Herra), vaan päättävät uskoa valheen (me kaikki voimme tulla Jumalan kaltaisiksi). Tuon suuren petoksen juuri on jo istutettu ihmisen tietoisuuteen käyttäen evoluution ja vieraiden korkeampien elämänmuotojen julkisivua.
 


1 kommentti:

  1. Rauha teille!
    Suosittelen tutustumaan http://herescope.blogspot.fi/2013/11/the-resurrection-of-pagan-gods.html liityviin artikkeleihin.
    Sivustolta löytyy muitakin tutkimisen arvoisia artikkeleja.
    Pyydän anteeksi nimettömyyttäni.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com