Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 14. toukokuuta 2016

Amerikan luopumus kohti Sodomaa – seksuaalivähemmistöjen paapominen vauhdissa jenkkilässä yli terveen järjen

Tässä tunnetun amerikkalaisen kirjailijan ja evankelistan, pastori Hal Lindsey'n, tuore viikkoraportti ajan ilmiöistä, jotka toteuttavat Raamatun profetiaa. Näin erityisesti Amerikassa tällä hetkellä, jossa seksuaalivähemmistöjen huomioonottaminen on mennyt joidenkin tahojen, kuten yritysten, median ja eri ammattilaisurheilusarjojen toimesta miltei hulluuteen asti. Tämä alkaa muistuttaa tilannetta muinaisessa Sodomassa, jossa epänormaalista käyttäytymisestä tehtiin hyve ja normi, kun taas normaalit moraaliarvot joutuivat huonoon valoon. Historia toistaa siis itseään nykypäivän Amerikassa (huom. antikristus Obaman Yhdysvallat). Jumalan tuomio ei voi olla enää kaukana, sillä Jeesuksen ennustamat Nooan ja Lootin päivät ovat käsillä! (Luuk. 17:26-37) Lopussa pastori Lindsey muistuttaa vielä maailman nousemisesta Israelia vastaan viimeisinä päivinä, joka on parhaillaan käynnissä YK:n toimesta, kun Jerusalemia yritetään väkisin jakaa. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

-----------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-5-13-2016/

Vuonna 1927 James Weldon Johnson julkaisi klassisen runokirjansa, God's Trombones: Seven Negro Sermons in Verse (Jumalan pasuunat: Seitsemän neekerisaarnaa runomittaisina).

Yhtä niistä kutsutaan nimellä, ”The Prodigal Son (Tuhlaajapoika)”. Se alkaa kuuluisilla sanoilla, ”Young man -- Young man -- Your arm's too short to box with God (Nuori mies – Nuori mies – Sinun käsivartesi on liian lyhyt nyrkkeilläksesi Jumalan kanssa).”

Ilmeisesti päättäjät Amerikan urheilussa ovat eri mieltä. En puhu yksittäisistä urheilijoista. Viittaan isoihin ammattilaisurheilusarjoihin ja mediaan, joka käsittelee niitä.

Vaikka niillä ei ole mitään voitettavaa ja ainoastaan hävittävää, niin minusta näyttää siltä, että ne ovat päättäneet ryhtyä sotaan Jumalaa vastaan. Lisäksi vaikuttaa siltä, että ne ovat myöskin päättäneet sotia keskiverto amerikkalaista vastaan.

Ja tuo näyttää oudolta jutulta, koska keskiverto amerikkalaisfani on se, joka tuo rahaa niiden taskuihin.

Ja mikä elämän tai kuoleman kysymys on saanut nämä yleensä tarkkanäköiset liikemiehet sijoittamaan itsensä oikeassa ja väärässä olemisen välittäjiksi? Ja myös julkisesti uhkaamaan rangaistuksella osavaltioiden kansalaisia, jotka ovat eri mieltä heidän poliittisesta näkökannastaan?

Käymälät.

Tarkemmin: Sinun oikeus tuntea olosi turvalliseksi, kun käyt yleisessä WC-tilassa.

Vielä tarkemmin: Äitisi, vaimosi, anoppisi, siskosi, tyttäresi, isoäitisi, tyttärentyttäresi, veljentyttäresi, serkkusi, tyttöystäväsi, työtoverisi, tai naispuolisen ystäväsi oikeus tuntea olonsa turvalliseksi kun he käyttävät yleistä käymälää.

Ja miksi? Niin, että .003 prosenttia väestöstä voi elää fantasioitaan todeksi käyttämällä vastakkaiselle sukupuolelle tarkoitettuja vessoja.

Ei. En keksi tätä. Toivon todella, että olisin tehnyt niin.

Mutta tämä on Amerikka vuonna 2016, jossa poliittinen korrektius päihittää terveen järjen. Maa, jossa seksuaalivähemmistöjen eli LGBT -eturyhmän (joka, Yhdysvaltain hallinnon omien lukujen mukaan, käsittää alle 3 prosenttia koko väestöstä) liika huomioonottaminen päihittää amerikkalaisten suunnattoman enemmistön perinteiset arvot.

Miehen salliminen astua vapaasti ja röyhkeästi julkiseen naisten käymälään ja toimittamaan asiansa (ja ehkä enemmänkin?) vain siksi, että hän sanoo ”tuntevansa” joka päivä itsensä naiseksi on enemmän kuin hölynpölyä, se on hulluutta. Mutta se on peruste, johon ESPN, Kansallinen koripalloyhdistys (NBA), Kansallinen jalkapalloliiga (NFL), American Airlines, PayPal, Wells Fargo, ja Target, muutamia nimetäkseni, ovat päättäneet nojautua ja sijoittaa uskottavuutensa.

Enkä puhu vain tällaisen roskan hiljaisesta hyväksymisestä, puhun potkuja antavista ihmisistä, jotka ovat eri mieltä ja julkisesti uhkaavat aiheuttaa taloudellista haittaa kokonaisten osavaltioiden kansalaisille, jos nämä eivät antaudu heidän ajattelutavalleen.

Tämä on sitä mitä tapahtuu Pohjois-Carolinassa. Kun osavaltion lainsäädäntöelin hyväksyi lain vaatien osavaltion kansalaisia käyttämään julkisia WC-tiloja, jotka vastaavat heidän syntymäsukupuoltaan, niin suuttunut NBA uhkasi vetää vuoden 2017 All Stars -pelinsä pois Charlotten kaupungista. PayPal vannoi lopettavansa toimintansa osavaltiossa, mikä tarkoitti useiden miljardien dollareiden poisvetämistä rakennusrahastoista ja työpaikoista. America Airlines ja Wells Fargo esittivät samantyyppisiä uhkauksia Pohjois-Carolinan kansalaisia vastaan.

Osavaltion kuvernööri, Pat McCrory sivuutti uhkaukset ja allekirjoitti lain päivänä, jolloin se hyväksyttiin osavaltiokongressissa.

Ei kuten Georgiassa, missä samanlainen laki läpäisi Georgian osavaltion lainsäädäntöelimen. NFL (kansallinen jalkapalloliiga) uhkasi lopettaa Super Bowl'it Atlantassa ja kuvernööri antoi periksi ja kumosi veto-oikeudellaan lain.

Kaikki tämä pyörii sen kysymyksen ympärillä, että sallitaanko transsukupuolisten henkilöiden, ja kaikkien muidenkin, käyttää halutessaan tiettynä päivänä vastakkaisen sukupuolen WC-tilaa. Nämä terveen järjen lait yksinkertaisesti sanovat, että jos sinä omaat wc-pöntön ulkopuolisen virtsaamisen, sinä käytät miestenhuonetta. Ja jos sinä omaat wc-pöntön sisäpuolisen virtsaamisen, sinä käytät naistenhuonetta. Tai mene yksityiseen vessaan ja lukitse ovi perässäsi. Seksuaalisella mieltymykselläsi ei ole väliä. Tämä on yksinkertainen, fyysinen määritys.

Mutta tämä ei ole tarpeeksi hyvä käytäntö LGBT -väelle. He haluavat meidän tekevän heidän tavallaan tai muuten kärsimme seuraukset heidän korporatiivisilta tukijoiltaan.

Ystävät, tämä on suorastaan korporatiivista vainoa. Mutta se ei liity uskontoon, sinä sanot. Ei vielä. Mutta se on kohta rangaistavaa, koska teemme järkeviä valintoja perustuen tiettyihin moraalisiin arvoihin. Moraaliarvot, jotka eliitti ja muut päättäjät haluavat nähdä heikennettyinä, jotta eräänä päivänä he voivat tehdä mitä haluavat, kun he valitsevat. Moraali kadotkoon.

Mutta voit protestoida, kun yritykset tekevät epämääräisiä uhkauksia kokonaisia osavaltioita vastaan, se ei todellakaan vaikuta yksilöihin.

Se vaikutti Curt Schilling'iin.

Boston Red Sox -joukkueen syöttäjä sinetöi paikkansa baseball'in historiaan kun hän voitti American Leaguen loppuottelusarjan kuudennen pelin (Game Six of the 2004 American League Championship Series (ALCS)) New York Yankees'ia vastaan. Hän syötti vain muutama päivä nilkkaleikkauksen jälkeen ja kesti kipeää ja vertavuotavaa nilkkaa mennäkseen seitsemänteen sisävuoroon ja salli ainoastaan yhden juoksun. Hänen verisestä sukastaan tuli osa maailman kovatasoisimman baseball-sarjan (Major League Baseball) historiaa. Red Sox jatkoi voittaakseen World Series'in. Schilling'illa on kolme World Series -sormusta.

ESPN, suuri yhdysvaltalainen urheiluun keskittyvä kaapelitelevisioasema, palkkasi Schilling'in väri-kommentaattoriksi (elävöittäjäksi) TV-lähetyksilleen. Mutta Schilling on suorasanainen mies konservatiivisine arvoineen. Viime vuonna, hän sai kanavalta kurinpalautusta pistäessään kommentin hänen henkilökohtaiselle sosiaalisen median kanavalleen, kun ihmiset väittävät, että vain 5-10% muslimeista on ääriainesta. Hän huomautti, että kun Hitler nousi valtaan, vain 7% saksalaisista kuului natsipuolueeseen. Sitten hän kysyi, ”Kuinkas se sitten menikään?”

Hän melkein menetti työnsä.

Viime kuussa, Schilling julkaisi kuvan henkilökohtaisella Facebook-sivullaan irvokkaasti pukeutuneesta transvestiittimiehestä. Kuvateksti kysyi, että haluaisitko tämän miehen vessaan tyttäresi kanssa. Siinä todettiin, että jos et halua sen tapahtuvan, niin sitten sinua pidetään ahdasmielisenä, tuomitsevana, rakkaudettomana, ja rasistina.

Jokainen hänen julkaisema sana oli totta. Kuten hänen ensimmäinen postauksensa vuonna 2015. Mutta jokaisesta koitui seurauksia.

Tällä kertaa, Schilling'ille annettiin summittaisesti potkut hänen henkilökohtaisesta, ei-työhön-liittyvästä näkemyksestä. Toimenpide, joka ESPN'llä on täysi oikeus tehdä.

Mutta ei ainoastaan ESPN erottanut häntä; he menivät ajassa taaksepäin ja poistivat kokonaan osan dokumenttiohjelmasta koskien tuota vuoden 2004 ALCS-loppuottelusarjaa, jossa esiteltiin Schilling'in suorituskykyä elintärkeässä Game Six'ssä. Sattumaako vain?

Mutta ESPN voi kärsiä seurauksista myöskin. Kun se alkaa rangaista ihmisiä kannan ottamisesta työn ulkopuolella, joka on tapana valtaosalla amerikkalaisista, niin sen pitäisi odottaa saavansa jonkinlaisen vastaiskun.

Ja ehkä se on jo alkanut. Monista eri syistä johtuen, ESPN, kerran mallina amerikkalaisesta menestystarinasta ja pankkiautomaattina olemisesta The Walt Disney -yhtiölle, on alkanut vuotaa verta. Sen arvo on laskenut dramaattisesti viime aikoina. Niin paljon, että se on alkanut vaikuttaa Walt Disney'n tulokseen. Sattumaako vain?

ESPN, Walt Disney, NFL, NBA, American Airlines, Wells Fargo, PayPal, Target, ja muut voivat hyvinkin pian saada kantapääopetuksen että, ”Sinun käsivartesi on liian lyhyt nyrkkeilemään Jumalan kanssa!”

Mutta ei tässä kaikki mitä selostan tämän viikon ohjelmassa.

Puhun hiljattaisesta Sadiq Khan'in valinnasta Lontoon pormestariksi. Hänen valintansa myötä, Lontoosta tulee ensimmäinen suuri Lännen kaupunki historiassa, joka on valinnut muslimin pormestariksi.

Ja 30. toukokuuta, Ranska isännöi suurten pelureiden kokousta suunnittelemaan Lähi-idän huippukokousta myöhempään aikaan tänä vuonna. Kaikki tavanomaiset epäillyt tulevat olemaan siellä. Itseasiassa, se näyttää olevan surullisenkuuluisan ”Kvartetin”, joka koostuu järjestöistä ja valtioista: YK, EU, USA, ja Venäjä, jälleentapaaminen. Huippukokouksen tavoite? Keksiä suunnitelma Jerusalemin jakamiseksi ja lopulta rauhan tuominen Lähi-itään kahden valtion ratkaisun kautta Israelissa.

Ja mitä jos Israel ei hyväksy suunnitelmaa? No, Ranska lupaa sitten virallisesti tunnustaa Palestiinan itsenäiseksi valtioksi.

137 valtiota tekee jo niin, mutta Yhdysvallat tarjoaa suojan Israelille YK:n turvallisuusneuvostossa. Mutta nyt näyttää siltä, että Saksa on alkanut kääntää selkänsä Israelille myöskin. Lähi-idässä toimiva uutiskanava väittää, että Eurooppa on kääntymässä Israelia vastaan amerikkalaisen Valkoisen Talon johdon seurauksena. Se väittää että, ”Tämä myöhästynyt eurooppalainen näkemys olisi seurausta amerikkalaisesta inspiraatiosta.” (Al-Monitor)

Ystävät, profeetta Sakarja ennusti, että viimeisinä päivinä, ”...kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä (Israelia) vastaan.” (Sakarja 12:3) Näemme sitä tapahtuvan juuri nyt.

Lopuksi puhun Raamatun ja Koraanin eroavaisuuksista. Maailma pitää niitä molempia ”pyhinä kirjoina”. Yhden sanotaan välitetyn koskemattomana enkelin kautta ilman ihmisen osallisuutta, ja kirjatun ylös satojen vuosien aikana ”ilmestysten” jälkeen.

Toinen on ”Jumalan henkäyttämä”. Kirjoitettuna 40 erilaisen kirjoittajan toimesta eri aikoina ja eri paikoissa, se koordinoi täydellisesti ja saumattomasti. Se ei ole ristiriidassa tieteen, historian, tai luonnon kanssa, vaan vahvistaa niitä, vaikka primitiiviset miehet kirjoittivat sen.

Sen profetiat ovat toistaiseksi täyttyneet 100 prosentin tarkkuudella. Itseasiassa, sen testi profeetan pätevyydelle on joko 100 prosentin tarkkuus tai kuolema kivittämällä. Kovia standardeja.

Se yhdistää ihmeellisesti ”hengelliset ajatukset hengellisiin sanoihin” (1 Kor. 2:13, Amplified Bible). Ja vaikka siinä ei ole mitään järkeä niille, jotka ovat hengellisesti ”kuolleita”, se lupaa, että jokainen, joka haluaa kokea hengellisen uudestisyntymisen voi tehdä niin ja tulla ”hengellisesti eläväksi”.

Virittäydy tällä viikolla saadaksesi selville mikä kirja on kyseessä kummankin kuvauksen kohdalla.

Watch this week's Report now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com