Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Last Trumpet Newsletter -- Toukokuu 2016

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta toukokuun 2016 uutiskirjeessä. Muuten tämä numero on Samuelin 70. uutiskirje, jonka hän on kirjoittanut, ja kaikki olen suomentanut.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXV    Issue V    May 2016

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Petoksen ja hengellisen pimeyden aika!
(A Time Of Deception And Spiritual Darkness!)

”Sen minä siis sanon ja varoitan Herrassa: älkää enää vaeltako, niinkuin pakanat vaeltavat mielensä turhuudessa, nuo, jotka, pimentyneinä ymmärrykseltään ja vieraantuneina Jumalan elämästä heissä olevan tietämättömyyden tähden ja sydämensä paatumuksen tähden, ovat päästäneet tuntonsa turtumaan ja heittäytyneet irstauden valtaan, harjoittamaan kaikkinaista saastaisuutta, ahneudessa.”

Efesolaiskirje 4:17-19

”Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu. Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!”

Matteus 6:22-23

”Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.”

Efesolaiskirje 6:10-13


Tässä LTN:n numerossa luomme valokiilan tämän maailman hengelliseen pimeyteen ja läpitunkeilevaan turmelukseen joka seuraa tätä pimeyttä. Maailma sellaisena kuin me sen tunnemme tänään on täynnä salaisuuksia, juonittelua, ja petosta. Tietenkin, poliittinen maailma, erityisesti Yhdysvalloissa, on lujasti ankkuroitu petokseen. Äskettäinen artikkeli, jonka New York Times julkaisi joulukuussa 2015, julistaa jopa näin uutisotsikossaan: ”All Politicians Lie, Some Lie More Than Others (Kaikki poliitikot valehtelevat, jotkut hieman enemmän kuin toiset)”. (1) Yksi tällainen poliitikko, joka valehtelee usein, ei ole kukaan muu kuin meidän nykyinen, mutta pian väistyvä presidentti, Barack Obama. Politifact -webbisivuston mukaan, Obama on onnistunut pitämään vain 45 prosenttia lupauksistaan. (2) Kumma kyllä, tämä sama webbisivusto antoi ymmärtää, että presidenttiehdokas Bernie Sanders on rehellisin kandidaatti joka pyrkii presidentiksi vuoden 2016 vaaleissa tutkittuaan hänen yhdeksääkymmentä toteamustaan ja päättelee, että hän vain antoi epärehellisiä lausuntoja, jotka luokiteltiin joko puolitotuuksiksi, enimmäkseen vääriksi, tai kokonaan vääriksi, 50 prosentissa tapauksista. (3)

Se ei ole vain poliittinen järjestelmä, jolla on taipumus olla epärehellinen. Valtavirran uutismedia on usein kallistunut johonkin suuntaan, ja uutiset, joilla amerikkalaisia ruokitaan, ovat monissa tapauksissa manipuloituja, elleivät kokonaan paikkaansa pitämättömiä. Esimerkiksi, entisestä NBC'n iltauutisankkurista tuli keskipiste erittäin paljon julkisuutta saanelle skandaalille viime vuonna, kun paljastui, että hän oli valehdellut kokemuksistaan selostaessaan Irakin sotaa. Tämä aiheutti kuuden kuukauden viraltapanon ja viranalennuksen NBC News'istä, päätös, josta NBC News'in uutispäällikkö Deborah Turness ilmoitti kirjoittaessaan helmikuussa 2015 seuraavaa, ”Ollessaan iltauutisissa (Nightly News) perjantaina, tammikuun 30. päivänä 2015, Brian vääristeli tapahtumia, jotka sattuivat hänen ollessa selostamassa Irakin sotaa vuonna 2003. Sen jälkeen tuli selväksi, että muissa yhteyksissä Brian oli tehnyt samaa kertoessaan tuota tarinaa muilla areenoilla. Tämä oli väärin ja täysin sopimatonta jollekin sellaisen virka-aseman omaavalle kuin Brian.” (4)

Taannoin syyskuussa 2012, raportoitiin, että entinen CNN'n tutkiva toimittaja nimeltä Amber Lyon oli painostuksen kohteena lisäämään vääriä lausuntoja vuoden 2011 raporttiin koskien levottomuutta Lähi-idän valtiossa nimeltä Bahrain. ”En voinut uskoa, että CNN pani minut sanomaan sellaista jonka tiesin olevan hallinnon valheita raporttiini”, Lyon sanoi. (5)

Syyskuussa 2014, Washington Post raportoi, että Valkoisen Talon henkilökunta Washington D.C:ssä sensuroi rutiininomaisesti Valkoisen Talon lehdistökeskuksen jäsenten kirjoittamia raportteja. Lukuisissa tapauksissa nämä raportit palautetaan niiden laatijoille muokattaviksi ja niitä ei jaeta valtamedialle ennenkuin ne täyttävät Obaman hallinnon tiukat vaatimukset. ”En tiedä miksi Valkoinen Talo yrittää olla toimittaja tai välikäsi”, reportteri Jennifer Bendery valitti. (6)

On myös olemassa näyttöä, joka osoittaa, että USA:n keskustiedustelupalvelulla, tai CIA'lla, on vahvat siteet valtamediaan ja se on käyttänyt hyväksi näitä yhteyksiä manipuloidakseen ja valvoakseen uutisia, joita levitetään suurelle yleisölle. Itseasiassa, toimittaja Carl Bernstein, joka tuli kuuluisaksi paljastuksistaan koskien entistä Yhdysvaltain presidenttiä Richard Nixon'ia ja Watergate -skandaalia, kirjoitti pitkän artikkelin vuonna 1977, joka kronikoi CIA'n yhteyttä tiedotusvälineisiin. Artikkelin mukaan, CIA oli rekrytoinut yli 400 amerikkalaista toimittajaa toimimaan heidän käskystä vuodesta 1953 saakka. Jotkut näistä toimittajista olivat itseasiassa CIA'n palkkalistoilla ja suorittivat viraston toimeksiantoja ollessaan ulkomailla töissä. Lukuisilla uutislähteillä oli, ja on luultavasti yhä, vahvat siteet CIA'han, kuten New York Times'illä, CBS News'illä, samoin kuin Time -aikakauslehdellä ja Newsweek'illä. (7) CIA'n propagandakampanja, joka tunnettiin nimellä ”Operation Mockingbird (Operaatio Satakieli)”, tuli tutkinnan alaiseksi 1970-luvulla saaden juuri virkaan asetetun CIA'n johtajan, George H.W. Bush'in (joka myöhemmin eteni tullakseen Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 1989), ilmoittamaan uudesta käytännöstä. ”Välittömästi toimeenpantuna, CIA ei mene mihinkään maksu- tai sopimuskumppanuuteen minkään kokoaikaisen tai osa-aikaisen uutiskirjeenvaihtajan kanssa joka on minkä tahansa USA:n uutispalvelun, sanomalehden, aikakauslehden, radion, tai televisiokanavan/TV-aseman valtuuttama”, Bush sanoi helmikuussa 1976. Hän kuitenkin huomautti, että vapaaehtoinen yhteistyö toimittajien ja CIA'n välillä olisi edelleen sallittua. (8) Riippumatta siitä, onko tätä julkistettu vai ei, CIA'n ja valtamedian välinen vahva yhteys on todennäköisesti yhä olemassa.

Tähän mennessä pitäisi olla selvää, että epärehellisyys rehottaa maailmassamme. Poliitikot valehtelevat usein, ja aina on olemassa mahdollisuus, että se mitä kuulemme uutisista voisi olla manipuloitua tai jopa sepitettyä. Todellisuudessa, ainoa absoluuttisen totuuden lähde, jonka tiedän, on Jumala. Onneksi Hän on luvannut antaa totuuden Henkensä omalle kansalleen. Johanneksen luvusta 14:16-18 me luemme, ”Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti, totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä; mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva. En minä jätä teitä orvoiksi; minä tulen teidän tykönne.”

Google ja Obaman hallinto – Työskentelee käsi kädessä! (Google And The Obama Administration - Working Hand In Hand!)

Monen vuoden ajan olen kuullut sellaisia ehdotuksia, että teknojätti nimeltä Google on hallinnon julkisivu. Ottaen huomioon sen tosiasian, että tämä yhtiö hallitsee niin paljon tietoa, se on varmastikin mielenkiintoinen teoria. Vaikka näin voi olla tahi ei, Google työskentelee hyvin tiiviisti Obaman hallinnon kanssa. Artikkelin mukaan, joka julkaistiin huhtikuussa 2016, Googlen edustajia vierailee usein Valkoisessa Talossa Washington D.C:ssä. Itseasiassa, tammikuusta 2009 alkaen aina lokakuuhun 2015 asti, Googlen henkilökunnan jäseniä vieraili Valkoisessa Talossa 427 kertaa, ollen luku, joka ylittää reilusti muut teknologiayritykset. (9) On myös mielenkiintoista huomata, että lähes 250 miestä ja naista tuon saman aikajakson sisällä on joko lähtenyt Googlesta mennen hallinnon palvelukseen tai lähtenyt hallinnosta työskennelläkseen Googlelle. (10) Eräs tällainen ihminen on Mikey Dickerson, joka oli insinöörinä Googlessa jonkin aikaa. Kun Obamacare -verkkosivujen (healthcare.gov) käynnistystä varjostivat toimintahäiriöt ja epäonnistumiset niiden käyttöönotossa lokakuussa 2013, se oli Dickerson, joka kutsuttiin korjaamaan webbisivusto. Sitten hän johti vastaperustettua Yhdysvaltain digitaalipalvelua (U.S. Digital Service), joka on uusi virasto, jolle on annettu tehtäväksi hallinnon tekniikkaongelmien korjaaminen. (11)

Näyttää siltä, että Googlesta on tosiasiallisesti tullut hallinnon laajennus. Ottaen huomioon merkittävän jalansijan, jonka Google on aikaansaanut ihmisten elämiin joka puolella maailmaa, niin tällä kehityksellä voisi olla vakavia seuraamuksia. Google ei ainoastaan ole maailman suosituin hakukone, vaan se myöskin tuottaa Android-käyttöjärjestelmän, joka toimii miljoonien ihmisten älypuhelimissa. Asioiden ollessa näin, Google kerää ja käsittelee jatkuvasti tietoa, ja tuo tieto voisi helposti päätyä hallinnon käsiin. Mikä vieläkin tärkeämpää, on, että jos tulisi aika, jolloin yritykseen käynnistää globaali maailmanhallitus on ryhdytty, niin suuri osa tekniikasta, jolla järjestelmä pyörii, voisi hyvinkin olla Googlen suunnittelema, juuri kun heidän potentiaaliset kuskittomat autokannat täyttävät meidän katuja ja valtateitämme.

Historiallinen ilmastosopimus! (A Historic Climate Change Agreement!)

Kuten olimme odottaneet huhtikuussa, ilmastonmuutos ja globaali lämpeneminen on jälleen tehnyt tiensä uutisotsikoihin. Huhtikuun 22. päivänä 2016, päivä, jota vietettiin ”Maapallopäivänä (Earth Day)”, tärkeä kokous pidettiin Yhdistyneiden Kansakuntien päämajassa New Yorkissa. Tässä tapahtumassa, 175 maan edustajat allekirjoittivat Pariisin ilmastosopimuksen, asialista, joka aluksi luonnosteltiin joulukuussa 2015 Pariisin kokouksessa, Ranskassa. Kansakunnat, jotka allekirjoittivat sopimuksen, ovat kaikki suostuneet ryhtymään toimenpiteisiin, jotta ilmasto ei lämpenisi globaalilla tasolla yli kahta celsiusastetta. Tässä tapahtumassa annettiin lisävaroituksia, joiden mukaan, planeetta, jota me nyt miehitämme, on tuhon ja pilaantumisen partaalla. ”Ilmastonmuutos uhkaa elämäämme, maapalloamme, samoin kuin koulutustamme”, sanoi 16-vuotias tansanialainen Gertrude Clement YK:n kokouksessa. ”Saatat ajatella että olemme liian nuoria tietääksemme ilmastonmuutoksen vaaroista ja todellisuudesta, mutta me näemme se päivittäisessä elämässämme. Nuorina ihmisinä tulevaisuus on meidän, mutta tämä ei ole se tulevaisuus jonka haluamme itsellemme.” (12)

On varmasti totta, että monissa osissa maailmaa on kärsitty vakavista olosuhteista kuten kuivuudesta ja nälänhädästä. Monia luonnonkatastrofeja on myöskin esiintynyt vuosien mittaan. Suurimmaksi osaksi, tällaisten tapahtumien syyksi pannaan ilmastonmuutos. Kuitenkin me tiedämme, että kuivuus ja nälänhätä ovat olleet pitkään ongelmia, jotka vaivaavat planeettaa, jossa elämme, ja me jopa löydämme Raamatusta juttuja tällaisista olosuhteista. Kirjoitukset myös varoittavat, että tällaiset olosuhteet olisivat tavallisia päivinä jotka johtavat meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, paluuseen. Ehkä meidän pitäisi harkita sitä mahdollisuutta, ettei näitä onnettomuuksia voida pysäyttää ihmisen tekemillä sopimuksilla. Tällaisessa tilanteessa, meidän paras vaihtoehto olisi huutaa Jumalalta armoa, mutta monet tämän maailman ihmiset ovat haluttomia tekemään niin.

Viime päivinä on pyritty vaimentamaan ne, jotka kyseenalaistavat virallisen tarinan ilmastonmuutoksesta. Tällaisiin yrityksiin kuuluu 17 oikeusministerin liittouma Kalifornian, Connecticutin, Illinoisin, Iowan, Mainen, Marylandin, Massachusetts'in, Minnesotan, New Mexicon, New Yorkin, Oregonin, Rhode Islandin, Vermontin, Virginian, ja Washingtonin osavaltioista, samoin kuin Columbian piirikunnasta ja Yhdysvaltain Neitsytsaarilta, jotka ovat sopineet kohdistavansa katseensa ja mahdollisesti syyttävät ja sakottavat sellaisia yrityksiä, jotka kieltävät ilmastonmuutoksen vaikutukset. (13) Heidän perusteluidensa mukaan tällainen syyttäminen ei olisi Perustuslain ensimmäisellä lisäyksellä taattujen oikeuksien rikkomista, joiden oletetaan takaavan sananvapauden, koska tällaiset ihmiset ja yritykset luovat petosta sotimalla vakiintunutta tiedettä vastaan. Tämä kehitys tuo mieleen puheen, jonka piti entinen Yhdysvaltain varapresidentti Al Gore maaliskuussa 2015, jossa hän vaati ilmastonmuutoksen kieltäjiä poliittisten kantojensa vuoksi häpeäpaaluun. ”Meidän täytyy laittaa hinta kieltämiselle politiikassa”, Gore totesi. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Meillä on kieltämisen teollisuudenala käynnissä koko ajan. Sen lisäksi, että 99 prosenttia tiedemiehistä ja kaikki ammatilliset tieteelliset järjestöt ovat huolissaan, niin luontoäiti tulee puuttumaan asioihin.” (14) [Tietenkin tulevat suuret maanjäristykset ja tulivuorenpurkaukset Amerikassa, Japanissa ja muualla selitetään Äiti Maan reagoinnilla, kun Antikristus ja hänen kätyrinsä eksyttävät. Suom. huom.]

Tosiasia on, että monia ennusteita on tehty koskien globaalia lämpenemistä ja ilmastonmuutosta vuosien kuluessa. Se oli Al Gore itse joka ennusti jo vuonna 2006, että maapallo ”saavuttaisi pisteen josta ei olisi paluuta” kymmenessä vuodessa jos ”radikaaleihin toimenpiteisiin” ei ryhdyttäisi ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. (15) Tietysti, nuo kymmenen vuotta ovat nyt tulleet ja menneet, ja jos Al Goreen on uskominen, niin se tarkoittaisi, että on jo liian myöhäistä. Kuitenkaan, tällaiset ennustukset eivät ole mitään uutta. Esimerkiksi Harvardin yliopiston biologi nimeltään Tri. George Wald ennusti kauan sitten vuonna 1970, että sivilisaatio loppuisi 15-30 vuodessa ”ellei välittömiin toimiin ryhdytä ongelmia vastaan joita ihmiskunnalla on edessään”. (16)

Aika kummallisesti vääristellen, tiedemiehet valittavat nyt, että on olemassa hädän puutetta Amerikan kansan keskuudessa koskien ilmastonmuutosta, koska globaali lämpeneminen on itseasiassa tehnyt sääolosuhteista mukavempia Yhdysvalloissa. ”Lähes kaikki amerikkalaiset kokevat nyt paljon leudompia talvia joita he yleensä pitävät parempina, ja näitä leutoja talvia ei ole kompensoitu selvästi epämukavemmilla kesillä tai muilla negatiivisilla muutoksilla”, kirjoitti politiikan tutkija Patrick Egan New Yorkin yliopistosta sekä Megan Mullin, ympäristöpolitiikan professori Duken yliopistosta, uudessa tutkimuksessaan. (17) Eräässä haastattelussa, professori Mullin oli sanonut, ”Olemme saaneet lämpimämpiä talvia maksamatta hintaa kuumemmista kesistä. Mutta kun katsot eteenpäin... tämä tulee muuttumaan, ja amerikkalaiset tulevat kokemaan sään, nykyisillä mieltymyksillään, jota he pitävät huonompana entiseen verrattuna.” (18)

Olen todennut useita kertoja aikaisemmin, että mielestäni todellinen motiivi ilmastonmuutosagendan takana on kontrolloida ihmisiä ja perustaa maailmanhallitus. Tämä on yksi syy siihen, että Yhdistyneet Kansakunnat on mukana tässä liikkeessä. Jopa uskonnolliset hahmot, kuten paavi Franciscus, ovat osallistuneet, vaatien että toimiin on ryhdyttävä ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Huomautettakoon tässä, että Ulkomaan suhteiden neuvoston (CFR) puheenjohtaja Richard N. Haass myönsi vuonna 2006, että ilmastonmuutosagendaa tullaan käyttämään maailman valtioiden suvereniteetin purkamiseen ja globalistisen yhteiskunnan luomiseen. ”Jotkut hallitukset ovat valmiita luopumaan suvereniteettielementeistä käsitelläkseen globaalin ilmastonmuutoksen uhkaa. Yhdessä tällaisessa järjestelyssä, Kioton pöytäkirjassa, joka kerrataan vuonna 2012, allekirjoittajat suostuvat tiettyjen päästöjen leikkaamiseen. Se mitä nyt tarvitaan, on seuraaja-järjestely, jossa suurempi määrä hallituksia, mukaan lukien Yhdysvallat, Kiina, ja Intia, hyväksyvät päästörajoitukset tai omaksuvat yhteiset standardit, koska ne ymmärtävät, että jäisivät huonompaan asemaan jättäytymällä pois. Kaikki tämä viittaa siihen, että suvereniteetti on määriteltävä uudelleen, jos valtiot aikovat selviytyä globaalisaation kanssa”, Haass kirjoitti artikkelissa, jonka julkaisi CFR'n virallinen webbisivusto. (19) Samalla tavalla Yhdistyneiden Kansakuntien ilmastonmuutosta koskevan puitesopimuksen (United Nations Framework Convention on Climate Change) toimeenpaneva sihteeri, Christiana Figueres, on ilmaissut toiveensa, että heidän ilmastonmuutosagendansa tulee muuttamaan maailman. ”Se on mitä innostavin työpaikka maailmassa, koska se mitä teemme täällä, on sitä, että me inspiroimme julkista sektoria, yksityistä sektoria, ja kansalaisyhteiskuntaa tekemään suurimman muutoksen, johon ne ovat koskaan ryhtyneet. Teollinen vallankumous oli myös muutosta, mutta se ei ollut ohjattua muutosta keskitetyn politiikan näkökulmasta. Tämä on keskitettyä muutosta, joka tapahtuu, koska hallitukset ovat päättäneet, että niiden on kuunneltava tiedettä. Joten se on hyvin, hyvin erilainen muutos ja sellainen, joka tekee jokaisen elämän maapallolla hyvin erilaiseksi”, julisti Figueres 21. marraskuuta 2012. (20)

Pimeät voimat työssään Yhdysvalloissa! (Dark Forces At Work In The United States!)

Niin kauan kuin on ollut syntiä tässä maailmassa, on ollut ihmisiä, jotka toimivat Saatanan käskeminä. Tämä oli ongelma muinaisina aikoina, ja se on jälleen ongelma nykyaikana. Pimeät voimat ovat työssään Amerikan Yhdysvalloissa nykyään, ja ei ole nähty mitään vaivaa yrittää piilottaa tätä tosiasiaa. Vuonna 2013 uusi uskonto nousi esiin Yhdysvalloissa. Ryhmä kutsuu itseään ”Saatanan Temppeliksi (Satanic Temple)” ja se sai aikaan uutisotsikoita vuonna 2015, kun se yritti sijoittaa Saatanalle omistetun muistomerkin osavaltion hallintorakennuksen perustuksille Oklahoma City'ssa, Oklahoman osavaltiossa. Ryhmä väitti, että heidän monumenttinsa sijoittaminen on sallittava koska muistomerkki esittäen Raamatun kymmentä käskyä oli jo sijoitettu Oklahoma Capitolin perustuksille. (21) Lopulta kymmenen käskyn monumentti poistettiin estääkseen satanisteja yrittämästä sijoittaa heidän saatanallista sarvipäisen olennon patsasta, joka tunnetaan Baphomet'ina. Siitä lähtien, tämä organisaatio ei ole väistynyt hiljaa unohduksiin.

Valitettavasti tämä ryhmä on suorittanut saatanallisia rituaaleja koko maassa, ja heillä on ollut suurta menestystä uusien jäsenten värväämisessä, esim. äskettäin julkaistun kauhufilmin nimeltä ”The Witch (Noita)” avulla. En ole nähnyt tätä demonista elokuvaa, mutta juonen kuvauksen lukeminen siitä oli tarpeeksi huolestuttavaa. Viime viikkoina, Saatanan Temppeli on tehnyt yhteistyötä studion kanssa, joka tuotti elokuvan, ja piti jopa neljää kaupunkia koskevan myynninedistämiskiertueen jota he kutsuivat nimellä ”The Sabbat Cycle (sapattikierros)”. Tällä kiertueella, ryhmä nähtiin esittämässä elokuvaa ja sitten suorittavan saatanallisia rituaaleja lausutun tavoitteen kanssa, joka oli innostaa ”saatanalliseen vallankumoukseen”. Hämmästyttävää kyllä, ryhmä on kasvanut huomattavasti sen perustamisesta lähtien. Kaikkialla Yhdysvalloissa on nyt 17 paikallisosastoa ja noin 100,000 jäsentä, jotka kuuluvat Saatanan Temppeliin. (22)

Tämän ryhmän jäsenet näyttävät päättäneen aiheuttaa riitaa missä tahansa voivatkin. Näin on asianlaita Delta County -koulupiirissä Coloradon osavaltiossa, jonka oli pakko aloittaa saatanallisen ja ateistisen kirjallisuuden jakelu lapsille huhtikuussa 2016, kun piirikunta vastaanotti valituksia Vapaus uskonnolta -säätiöltä (Freedom From Religion Foundation), tai FFRF'ltä, vastauksena Gideon Raamattujen jakeluun koulujen alueilla. ”Delta County -koulupiiri voisi ratkaista ongelman estämällä uskonnollisten ryhmien pääsyn koulujensa sisäpuolelle. Mutta koska se on valinnut olla taipumaton, se ei jättänyt meille mitään muuta vaihtoehtoa kuin vastata heidän uskonnolliseen propagointiin”, sanoi FFRF'n toinen puheenjohtaja Dan Barker. Jaettavaa materiaalia julkaistaan Vapaus uskonnolta -säätiön, Länsi-Coloradon ateistien ja vapaa-ajattelijoiden, sekä Saatanan Temppelin toimesta. (23)

Kommentti: Saatanan Temppeli vaikuttaa myös Suomessa. Katso heidän Facebook-sivuaan: https://www.facebook.com/TSTFinland/

Jumalan lapsina, meidän ei tarvitse pelätä näitä ihmisiä, heidän demoneja, ja niiden pahoja tekoja. Totuus on, että he haluavat meidän pelkäävän heitä, ja paholainen haluaa meidän unohtavan henkisen vahvuutemme, jonka Jumala on antanut meille. Siksipä 1. Joh. 4:4 vakuuttaa meille, ”Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa.”

Maa – Planeetta joka jyrisee jatkuvasti! (Earth - A Planet Constantly Rumbling!)

Maanjäristykset ovat aina olleet suuren mielenkiinnon kohteena kristityille. Varsinkin kun maanjäristykset liittyvät usein lopunaikoihin, koska ne on erikseen mainittu Herramme Jeesuksen Kristuksen varoituksessa, joka löydetään Matteuksen luvusta 24. Matteuksen luvussa 24:7-8 Jeesus sanoo meille, ”Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.” Lisäksi maanjäristykset liitetään Ilmestyskirjan apokalyptiseen kuvastoon. Näin ei ole mikään ihme, että kiinnitämme aina huomiota kun joku merkittävä maanjäristys tapahtuu.

Minun maanjäristys-tutkimuksissani usean viime vuoden ajalta, olen huomannut, että tiedeyhteisöllä on taipumus lähettää ristiriitaisia signaaleja. Joissakin tapauksissa uutisotsikot julistavat että ”the Big One” on välitön, kun taas muut tutkijat sanovat, ettei meidän tarvitse huolehtia ja kaikki on hyvin. Silti maailma, jossa elämme nykyään, tärisee jatkuvasti. Esimerkiksi juuri nyt, kun olen kirjoittamassa tätä uutiskirjettä huhtikuun 26. päivänä 2016. Tänä aamuna on sattunut jo 73 maanjäristystä. Menneenä seitsemänä päivänä on tapahtunut 608 järistystä. Viime kuussa, esiintyi 2,948 maanjäristystä. Tämän vuoden 2016 alusta lähtien, 50,167 maanjäristystä on toteutunut. (24) ”Maanjäristyksiä monin paikoin” ei voisi olla tarkempi kuvaus siitä, mitä on tapahtumassa maailmassamme.

Huhtikuu 2016 on ollut suuren seismisen aktiviteetin kuukausi. Valitettavasti tämä aktiviteetti on johtanut ihmishenkien menetyksiin joissain tapauksissa. Huhtikuun 14:ntenä 2016, maanjäristys, jonka voimakkuudeksi mitattiin 6.5 richteriä, iski Japanin saaren nimeltä Kyushu eteläiselle seudulle. Tämä voimakas järistys vaati yhdeksän ihmisen hengen ja vahingoitti yli 800:aa, mutta tämä ei ollut tarinan loppu. Lyhyessä aikajaksossa, joka seurasi tätä järistystä, enemmän kuin 100 jälkijäristystä esiintyi ennenkuin toinen merkittävä maanjäristys iski samalle alueelle uudestaan huhtikuun 16. päivänä 2016. Tämä toinen järistys oli pahempi kuin ensimmäinen, ollen 7.3 richteria voimakkuudeltaan. Ainakin 34 ihmistä kuoli ja arviolta 1,500 ihmistä loukkaantui. Merkillisesti nämä voimakkaat maanjäristykset ovat myös johtaneet lukuisiin maanvyörymiin ja ovat repineet auki saaria joissakin paikoissa. The Guardian'in raportin mukaan, yksi tällainen maanvyörymä repi auki jopa vuorenrinteen kylässä nimeltä Minamiaso. (25)

Hallinnon virkailijat Japanissa ovat erityisesti hermostuneita johtuen näistä viimeaikaisista maanjäristyksistä. On olemassa suuri huoli, että katastrofaalinen maanjäristys tulee pian iskemään Tokioon, joka on Japanin pääkaupunki ja samalla suurin kaupunki. Tämä huoli on saanut Tokion metropolihallinnon julkaisemaan 300-sivuisen kirjan maanjäristysvalmiudesta, jota ollaan nyt jakamassa yleisölle. Asiantuntijoiden mukaan, tällaisella maanjäristyksellä on 70 prosentin mahdollisuus iskeä Tokioon seuraavien 30 vuoden sisällä.

Huhtikuun 16. päivä 2016 oli tuhoisa päivä myöskin eteläamerikkalaiselle Ecuadorin kansakunnalle. Tuolloin voimakas 7.8 magnitudin maanjäristys iski lähelle Muisne'n kaupunkia. Tämä kauhistuttava tapahtuma johti ainakin 646 ihmisen kuolemaan ja loukkaantuneita oli yli 12,500, ja järistys tuhosi lähes 7,000 rakennusta. (27)

Samaan aikaan San Franciscon lahden alueella (San Francisco Bay Area) Kaliforniassa on myöskin ollut jyrinää. Erään raportin mukaan, siellä on ollut lähes 800 maanjäristystä 100 mailin säteellä San Franciscosta kuluneen vuoden aikana. Voimakkuudeltaan 3.2 richterin pintajäristys, joka iski huhtikuun 23:ntena 2016, oli suurin tuon aikajakson sisällä. (28) Mark Benthien, joka on Etelä-Kalifornian maanjäristyskeskuksen tiedotusjohtaja, on varoittanut, että paljon voimakkaampi järistys voisi iskeä alueelle milloin tahansa. ”Meillä varmastikin voi olla suuria maanjäristyksiä milloin tahansa. Meillä ei ole mitään tietoa, josta voisimme päätellä, että sellainen on käsillä. Mutta meillä on odotuksia jopa Ecuadorin järistyksen suuruusluokkaa olevasta maanjäristyksestä... San Andreasin siirroksella Etelä-Kaliforniassa ja se voisi tapahtua tänään... tai sitten se ei ehkä tapahdu 50 vuoteen. Mutta me odotamme sen tapahtuvan”, Benthien sanoi. (29)

Lopuksi, se on varmasti selvää, että me elämme suuren petoksen ja hengellisen pimeyden ajassa. Kuitenkin löydän suurta rohkaisua apostoli Paavalin sanoista Efesolaiskirjeen luvussa 6:10-13, jossa meille sanotaan, ”Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.” Jos et ole vielä katunut syntejäsi ja omistanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt. Tehdessäsi näin, huomaat, että Jumala antaa meille vahvuutta kestää pimeyden voimia, jotka tekevät työtään maailmassamme.

Kiitokset teille kaikille jalomielisestä tuestanne tälle ministeriölle. Me arvostamme ystävällisyyttänne. Huomatkaa, että meillä on ollut joitakin vaikeuksia tässä kuussa vastaanottaa lahjoituksia PayPal'in kautta verkkosivuillamme. Toivomme, että tämä toiminto palautuu ennalleen pian. Pahoittelen teistä niille, joille on mahdollisesti aiheutunut haittaa. Kuten tavallista, olemme täällä rukoillaksemme tarpeittenne puolesta, olivatpa ne suuria tai pieniä. Me suomme aina kullekin esirukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The New York Times, December 11, 2015, By Angie Drobnic Holan, http://nytimes.com.
02. Politifact's Obameter, http://politifact.com.
03. Politifact, April 19, 2016, By Chris Nichols, http://politifact.com.
04. NBC News, February 10, 2015, By Maggie Steenland, http://nbcnews.com.
05. The Guardian, September 4, 2012, By Glenn Greenwald, http://theguardian.com.
06. The Washington Post, September 23, 2014, By Paul Farhi, http://washingtonpost.com.
07. Rolling Stone Magazine, October 20, 1977, By Carl Bernstein, http://carlbernstein.com.
08. Wikipedia, Operation Mockingbird, http://wikipedia.org.
09. The Intercept, April 22, 2016, By David Dayen, http://theintercept.com.
10. Ibid.
11. Ibid.
12. CNN, April 22, 2016, By John D. Sutter, New York, NY, http://cnn.com.
13. The Daily Signal,. April 4, 2016, By Hans von Spakovsky and Cole Wintheiser, http://dailysignal.com.
14. The Chicago Tribune, March 13, 2015, By John Carpenter, Austin, TX, http://chicagotribune.com.
15. National Review, January 27, 2016, By David French, http://nationalreview.com.
16. The Daily Caller, April 22, 2016, By Andrew Follett, http://dailycaller.com.
17. Los Angeles Times, April 20, 2016, By Sean Greene, http://latimes.com.
18. Ibid.
19. The Council on Foreign Relations, February 17, 2006, By Richard N. Haass, http://cfr.org.
20. The Guardian, November 21, 2012, By Elizabeth Kolbert, http://theguardian.com.
21. Tulsa World, July 23, 2015, By Barbara Hoberock, Oklahoma City, OK, http://tulsaworld.com.
22. The Conversation, April 19, 2016, By Joseph P. Laycock, http://theconversation.com.
23. Christian Post, March 24, 2016, By Michael Gryboski, http://christianpost.com.
24. Earthquake Track, April 26, 2016, http://earthquaketrack.com.
25. The Guardian, April 16, 2016, By Richard Smart and Jamie Grierson, http://theguardian.com.
26. Bloomberg News, April 26, 2016, By Finbarr Flynn and Katsuyo Kuwako, http://bloomberg.com.
27. Reuters News Service, April 23, 2016, By Julia Semmes Cobb and Diego Ore, Quito, Ecuador.
28. Superstation95 - 95.1 FM, April 23, 2016, By Newsroom, http://superstation95.com.
29. ABC News, April 18, 2016, By Emily Shapiro, http://abcnews.go.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com