Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 3. syyskuuta 2016

Amerikka tänäpäivänä, joka on kyllästetty mustan magian noituudella, on valmis hyväksymään presidentikseen Hillary Clintonin, Illuminati-noidan!

Tässä Cutting Edge -ministeriön tuoreesta viikkokirjeestä ensimmäinen kiintoisa osio, jonka suomensin siksi, että Yhdysvaltojen tulevissa vaaleissa on ehdokkaana nainen, joka mitä ilmeisimmin on sekaantunut okkultismiin ja noituuteen. David Bay'n mukaan voi olla niin, että Amerikka on nyt viimein valmis hyväksymään tällaisen ehdokkaan presidentiksi, koska maata on Illuminatin pelinappuloiden avulla valmennettu tarpeeksi kauan siihen pisteeseen, että taikuus, mystiikka ja okkultismi on siirtynyt osaksi valtavirran kulttuuria. Harry Potter -sukupolvi niittää satoaan! Huom. lopussa uutisosion jälkeen suomennos CE:n uuden Hillary Clinton -DVD'n esittelystä!

---------------------

Cutting Edgen viikkokirje 31.8.2016

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------



I. Vasta vuonna 2016 Amerikka voi hyväksyä presidentin joka on niinkin kyllästetty mustan magian noituudella kuin on Hillary Clinton. Miksi tämä on totta?

Vuonna 2016 Amerikka on kyllästetty mustan magian noituudella valtavirtakulttuurinsa kautta!

UUTISKATSAUS: ”Mysticore (mystiikan palvonta)” on nyt uusi normi: Suuntauksen sisällä, joka heittää loitsuaan kulttuurin ylle – Taikuus, mystiikka ja okkultismi ovat siirtymässä osaksi valtavirtaa”, Salon Magazine, Laura Bolt, 23.8.2016

Tervetuloa noitakauteen … Kaupat, jotka ovat erikoistuneet metafyysisiin sekalaisiin (ajatusrituaalikynttilät, sekoitetut öljyt, pyhät yrtit), kuten Spellbound Sky ja House of Intuition Los Angelesissa, vaikka eivät ole mitään aivan uutta, ovat yhtäkkiä täynnä väkeä … niitä varten, jotka haluavat vispata juomia kotona, ja tilata useita uusia noita- ja okkultismiaiheisia tilauslaatikoita, joissa kuljetetaan taikaesineitä ulkoportaalle (several new witch- and occult-themed subscription boxes deliver the magical arts to the doorstep).”

Harry Potter -ilmiön aikakaudella noin 16 vuotta sitten, varoitimme, että kiinnostus tähän teininoitaan ja hänen mustan magian ystäviinsä oli varoitussignaali ihmisille kaikkialla maailmassa, joka pitää tunnistaa ja ottaa huomioon. Tämä henkilökohtainen kiinnostus noituuteen on nyt vaikuttanut meidän kulttuurielämään noin kaksi vuosikymmentä, valmistaen maailmaa Antikristuksen mustan magian noituudelle.

Meidän valtavirran kulttuurimme on nykyään kyllästetty noituudella niin monin tavoin, että lapset, joille vanhemmat lukivat Harry Potter'ia vuonna 2000, ovat nyt aikuisia tavoitellen paljon kypsempää ”mustaa magiaa” hyvin monissa näkökohdissa heidän elämässään.

Monenmoista taikuutta on nyt ilmassa, kun New Age -liikkeen kevyempi granola-and-Zen -ruoka on antanut tietä modernimman mystiikan harjoittamiseen, missä loihtimiskeskustelut, henkilökohtaiset shamaanit ja vahvat juomat voivat olla voimakasvaikutteisia, koska ne ovat kaikkialla läsnä olevia … uusi kirjava joukko loitsunheittämistä, rituaalista tarkkailua (pakanallisista juhlapäivistä täysikuihin) ja kristallin latausta ammentaa perinteisestä mystiikasta, taikuudesta ja pakanuudesta. Tarjottuna buffettyyliin innokkaalle yleisölle, jotka ovat ennakkoluulottomia käännynnäisiä, se loistaa valkoista valoa kaikessa aina muodista ja terveydestä politiikkaan asti.”

Tämä voi olla mitä vallitsevin, piilotettu-näkyvällä-paikalla -trendi, jota et pysty heti tunnistamaan … Kutsumalla tätä uutta filosofiaa 'Kaaos-taikuudeksi (Chaos Magic)' … eletään samassa maailmassa kuin positiivisen ajattelun kultti … ”kun perinteinen läntinen uskonto kadottaa jotakin vetovoimastaan … mystiikka, noituus ja taikuus astuvat täyttämään hengellisen tyhjiön.” ”

Moderni feministinen liike on myöskin ohjaamassa kannattajiaan kohti noituutta!

Nykyinen mystisen ajattelun aalto on myös suoraan sidoksissa henkilökohtaiseen voimaantumistunteeseen, jota kohti moderni feminismi työskentelee. 'Noita ikonina resonoi juuri nyt, koska olemme astuneet feminismin neljänteen aaltoon', sanoi Pam Grossman, kirjan What Is a Witch kirjoittaja ja yksi New Yorkin yliopistossa vuosittain järjestettävän Okkultististen humanististen tieteiden konferenssin perustajista (co-founder of the Occult Humanities Conference at New York University).”

Käynti Instagram'in (sekä Tumblr'in ja Snapchat'in) temppelissä tekee helpoksi nähdä kuinka mystiikan palvonta (mysticore) vetoaa Internet-sukupolven itseoppineisiin yksilöihin, jotka kasvoivat Harry Potter rinnallaan. Sosiaalisessa mediassa, ajatus turvautua johonkin muinaiseen on yhtäkkiä saatavilla, henkilökohtaista ja erittäin yksilöllistä, mikä on hyvin sopusoinnussa ideaan itse Kaaos-taikuudesta (Chaos Magic) … 'Taikuus on muodonmuuttaja', hän sanoi. 'Sillä ei ole väliä, minkä muodon se ottaa. Se haluaa vain virrata ja tulla tunnetuksi'.”

Suurta osaa meidän valtavirran populaarikulttuurista ollaan vangitsemassa luciferismin rakkaudella, valmistaen tietä tämän Ahdistus-aikakauden (Tribulation-era) profetian toteutumiselle.

Mustan magian noituus on nyt riehumassa ja se on hirveä vaara. Pian eräänä päivänä nousee ihminen osoittaen suurta voimaa ja okkulttista kykyä ja henkilökohtaista viehätysvoimaa ja hän saa lumoihinsa valtavan intohimoisen kannattajajoukon. Mutta, samalla kun hänen uudet seuraajansa tulevat olemaan täysin rakastuneita hänen ulkonaiseen charmiinsa, he tuskin huomaavat, että tämän uuden johtajan kielenkäyttö muuttuu synkäksi ja tappavaksi, eivätkä he huomaa, että hänen johtajistonsa on vaivihkaa asettamassa koneistoa paikalleen pakottaakseen kaikki läpikäymään maailmanlaajuisen ”Luciferistisen vihkimisen”, jolloin jokaiselle ”annetaan mahdollisuus” luvata uskollisuutta ja kuuliaisuutta tälle uudelle johtajalle ja hyväksyä ”merkki” ihonsa alle uskollisuutensa sinetiksi. Ja ne, jotka kieltäytyvät, lähetetään giljotiiniin!

New Age -kirjailija totesi, vuonna 1984, että ”New Age -kristus ei voi ilmestyä ennenkuin huomattava enemmistö on edeltä valmennettu hyväksymään hänet”.

Olemme tulleet tuohon hetkeen, ja Hillary'n kampanja presidentiksi on todiste tästä.

---------------------------------

Cutting Edgen esittely uuteen DVDeensä: ”Hillary Clinton: The Sun Goddess Unleashed (Hillary Clinton: Auringonjumalatar päästetty irti)” (http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2744)

Kun Hillary Clinton piti yllään tuota täyspitkää valkoista housupukua illalla, jolloin hän hyväksyi demokraattisen puolueen nimityksen presidenttiehdokkaksi, hän pääsi takaisin aikaan lähes 4,000 vuotta sitten julistaakseen symbolisesti, että hän oli Auringonjumalatar Zarathustralaisessa perinteessä, mikä on täsmälleen se symboliikka, jota roomalaiskatolinen paavi käyttää lähes joka päivä ilmoittaakseen, että hän on Auringonjumala! Clinton julisti, että hän oli noussut politiikan yläpuolelle tänä nykyisenä aikana, koska hän muuttui henkisesti jumalattareksi!

Me tutkimme tätä valkoisen asun ilmiötä okkultismin maailmasta, ja katsomalla taaksepäin muihin tosiseikkoihin hänen elämässään ja urallaan, osoitamme, että Hillary on korkean tason Illuminati-noita ja että hän on valmis viemään loppuun 'presidenttiyskumppanuuden', jonka Bill Clinton lupasi vuonna 1993.

Jos hän 'tulee valituksi', Hillary on hengellisesti ja poliittisesti valmis luovuttamaan Yhdysvaltain suvereniteetin Pohjois-Amerikan Unionille, luomaan tiukan asevalvonnan ja toteuttamaan lopulliset muutokset, joita tarvitaan siirtämään tämä maa, ja koko muu maailma, maailmanlaajuisen hallituksen ja talouden alaisuuteen Antikristuksen valtakunnassa, eli Uudessa Maailman Järjestyksessä (NWO).

Hänen valkoinen asunsa kertoo kokonaan katastrofaalisen tarinan, sellaisen, jonka tosikristittyjen on ymmärrettävä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com