Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 6. syyskuuta 2016

Paavi Franciscus ja maailmanuskonto – syyskuussa 2016 kolme monoteistista uskontoa kokoontuu paavin johdolla Jerusalemiin!

Tässä erään Rapture Ready -profetiasivuston kirjoittajan Nearing Midnight -artikkeli, joka käsittelee Antikristuksen maailmanuskonnon (Ilm. 17) pikaista lähestymistä, kun nykyinen roomalaiskatolinen paavi on pannut tuulemaan ekumeenisella virkakaudellaan antaen olettaa hänen olevan tuleva Ilmestyskirjan Toinen peto eli Väärä profeetta (Ilm. 13:11-), joka saa ihmiset palvomaan Ensimmäistä petoa eli Antikristusta. Todisteeksi kirjoittaja ottaa esille joitakin paljastavia edesottamuksia tältä paavi Franciscukselta. Artikkelin suomensi: Olli R.

---------------------



September 5, 2016

https://www.raptureready.com/rap16.html

Paavi Franciscus ja maailmanuskonto
Pope Francis and the One-World Religion

Roomalaiskatolinen kirkko on johtanut globaalia ekumeenista liikettä melkein heti sen perustamisen jälkeen. Johtamalla suurinta uskonnollista järjestöä maaplaneetalla (joka koostuu 1.27 miljardista ihmisestä), paavilla on valtava etulyöntiasema voittaa kilpailu kaikkien uskontojen johtajuudesta.

Protestanttisissa kirkkokunnissa on yli 900 miljoonaa kannattajaa, mutta ne ovat sirpaloituneet tuhansiksi organisaatioiksi. Yhdysvaltojen Etelän Baptistien konventti on maailman suurin baptistikirkkokunta ja suurin protestanttinen elin Yhdysvalloissa. Mutta sillä on vain 15 miljoonaa jäsentä.

Paavi Johannes Paavali II teki paljon tuodakseen yhtenäisyyttä maailman uskontoihin. Mutta hänen ponnistelunsa olivat rajallisia koska hän uskoi, että katolisuus on ylivertainen verrattuna muihin uskontoihin. Johannes Paavali II:n seuraaja, paavi Benedictus XVI, oli hidaste ekumeeniselle liikkeelle. Hän aloitti virkansa oikein tuomitsemalla islamin sen pahojen ominaisuuksien takia. Benedictus sanoi seuraavaa eräässä puheessaan:

”Näyttäkää minulle, mitä Muhammed toi, joka oli uutta ja tulet löytämään asioita, jotka ovat vain pahoja ja epäinhimillisiä, kuten hänen käskynsä levittää miekalla uskontoa, jota hän saarnasi.” Paavi Benedict pyysi myöhemmin anteeksi kaikkea sitä pahennusta, jota oli aiheuttanut ja teki asian selväksi vierailemalla Turkissa ja rukoilemalla Istanbulin Sinisessä moskeijassa.

Paavi Benedictuksen yllättävä eroaminen johti paavi Franciscuksen nousuun. Tämän uuden paavin myötä, ekumeeninen kelkka oli taas radalla. Paavi Francis on kurotellut lähes jokaisen merkittävän uskonnon johtajia kohti.

Pelkästään tänä vuonna, hän on tavannut Venäjän patriarkka Kirill'in ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1054 Idän ja Lännen kirkkojen välisen skisman. Hän tapasi ekumeenisen patriarkka Bartolomeuksen, Konstantinopolin arkkipiispan. Myöskin toukokuussa, Francis tapasi sheikki Ahmad el-Tayeb'in, Kairon Al-Azhar'in moskeijan suurimaamin, jota pidetään sunni-islamin päänä.

Paavi Franciscus on kyennyt tulemaan seuralliseksi kaikkien näiden muiden uskontojen kanssa, koska hän on antautunut tämän ajan henkeen. Hän on se, joka sanoi: ”Kuka minä olen tuomitsemaan?”, kun kysyttiin hänen näkemystään homoseksuaalisuudesta.

Paavi Francis on lisäksi sanonut, että ”Jopa ateistit” voivat mennä Taivaaseen. Se on täydellinen kompromissi kristityltä johtajalta mennä moskeijaan ja tarjota rukouksia islamin jumalalle.

Paavi on ollut niin aktiivinen sovittaessaan itselleen Väärän profeetan roolia, että huhuja on kierrellyt salaliittoteorioita käsittelevillä webbisivuilla ja blogeissa. Eräs lähde väittää, että paavi Francis tulee pian tekemään UFO/alien -paljastuksen, joka päättyy vaatimukseen globaalista uskonnosta. Toinen sivusto sanoo, että ensi kuussa, ”PAAVI FRANCIS JULISTAA LUCIFERIN maailmanuskonnon jumalaksi (klikkaa: POPE FRANCIS to PROCLAIM LUCIFER as God of One World Religion)” ekumeenisessa maailman kolmen monoteistisen uskonnon kokoontumisessa, joka pidetään syyskuun 4.-23. päivinä 2016 Jerusalemissa.

Uskon, että vahvin osoitus siitä, että olemme loppusuoralla maailmanuskonnon luomisessa, on paavin reaktio kaikille terroriteoille Euroopassa. Kun muslimihyökkääjät viilsivät 86-vuotiaan Isä Jacques'in kurkun auki kirkon alttarilla, Franciscus sanoi tämän matkallaan Puolaan: ”Kun puhun sodasta, puhun intressien, rahan, resurssien sodista, en uskonnosta. Kaikki uskonnot haluavat rauhaa; se on joku muu, joka haluaa sotaa.”

Missä tahansa muussa ajanjaksossa, kaikki nämä kauhuteot, jotka suoritettiin Allah'in nimessä, saisi ihmiset lyömään taukopainiketta. Franciscus näkee vuoropuhelun ratkaisuna islamilaiseen terroriin. Näyttää siltä, että mitä enemmän verta vuodatetaan, sitä innokkaampi hän on syleilemään vihollista.

Katselin hiljattain dokumenttia Madame Helena Petrova Blavatsky'sta. Hän oli venäläinen okkultisti, jota pidetään yleisesti New Age -liikkeen isoäitinä. Blavatsky opetti, että useimmat ihmiskunnan uskonnot polveutuvat universaalista uskonnosta.

Hän sanoi, että islamilla, katolisuudella, ja idän uskonnoilla oli lunastettavia arvoja, mutta hän ajatteli, että protestanttinen kristinusko oli liian korruptoitunut ollakseen mitään hyvää. Tämä ei ole mikään yllätys, kun se on lähtöisin joltakin, joka vastaanotti suuren osan opillisista näkemyksistään demonioppaalta. Voimme pitää tätä melkoisena kohteliaisuutena kun pohdimme lähdettä.

On mahdollista, että Franciscus voisi olla Väärä profeetta, joka saa maailman palvomaan Antikristusta. Jos Ahdistuksen aika (Tribulation) on lähellä, hän todennäköisesti saa homman. Koska Putin on päättänyt olla ikuisesti Venäjän johdossa, kuolema on ainoa asia, joka estäisi häntä olemasta Hesekielin lukujen 38 ja 39 profetoiman hyökkäyksen johtaja.

On hyvinkin tarpeen nähdä varoitusmerkkejä luonnossa osoituksena seurakunnan tempauksen läheisyydestä. Kun näet toimijoiden, jotka tulevat olemaan osa Ahdistuksen aikaa, alkavan kokoontua aivan näyttämön edustalle, sinä todella tiedät, että aika on lyhyt.

”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” (Luukas 21:28)

--Todd



Lopuksi pari linkkiä koskien tätä paavin suunnittelemaa kolmen monoteistisen uskonnon kokoontumista Jerusalemissa nyt syyskuussa.

POPE FRANCIS to PROCLAIM LUCIFER as God of One World Religion on September 23 2016?

https://www.youtube.com/watch?v=sSYafB6NNTY (21.8.2016)

Major Prophecy Alert: One World Religion House Of Worship To Be Inaugurated On The Watch Day, 9/7/2016!

http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2016/09/major-prophecy-alert-one-world-religion.html (4.9.2016)

1 kommentti:

  1. Katos vaan..olin näköjään, todennäköisesti, ennustanut oikein maaliskuun 2013 Last Trumpet -uutiskirjeessä, että 112. paavi St Malachyn profetiassa, Benedictuksen seuraaja, olisi Väärä profeetta. Franciscus kyllä tosiaan täyttää VP:n kriteerit.

    http://nokialainen.blogspot.fi/2013/03/last-trumpet-newsletter-maaliskuu-2013.html

    Lainaus kommentistani tässä suomennoksessa, joka julkaistiin 5.3.2013 eli 8 päivää ennen Franciscuksen valintaa, joka oli yllätys monelle:

    "Näin tämän 111. paavin St. Malachyn profetiassa eroilmoitus oli tarkoituksella ajoitettu 11. päivään helmikuuta tasan vuosi Whitneyn kuoleman jälkeen ja seuraava 112. paavi on Väärä Profeetta."

    Todisteita:

    http://biblefalseprophet.com/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com