Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Seuraava Manhattan-projekti ja uusi maailmanjärjestys keinoälyä soveltaen

Perustuen Venäjän presidentti Vladimir Putinin sanomisiin tänä syksynä niin voittaja keinoälyn kehittämisen alalla tule olemaan maailman hallitsija tulevaisuudessa. Tähän Putinin toteamukseen nivoutuu seuraava ajankohtainen Samuel Korhosen suomentama artikkeli Rapture Ready -sivustolta, jossa pohditaan Raamatun Sanaan nojautuen tulevan globaalin maailmanhallituksen toimintatapaa. Kirjoittaja päättelee raamatunprofetian perusteella, että tarvitaan keinoälyä yms. teknologiaa maailmanlaajuisen poliisivaltion luomiseksi, jota siis Ilmestyskirjan Peto luvussa 13 valvoo Pedonmerkkinsä avulla.

----------------------

Seuraava Manhattan-projekti ja uusi maailmanjärjestys

By Britt Gillette, September 17, 2017


Syyskuun 11. päivänä 2017 Vladimir Putin puhui ryhmälle opiskelijoita Venäjän Jaroslavissa. Käsitellen tulevaisuutta Putin sanoi, että keinoälyn (artificial intelligence = AI) kehittäminen tuo esiin ”valtavia mahdollisuuksia ja uhkia, joita on vaikea ennustaa nyt” ja ”se, josta tulee johtaja tällä alalla, on oleva maailman hallitsija”.

Tämä on melkoinen lausunto yhden maailman suurimmista valtioista johtajalta, mutta riippumatta siitä oletko samaa mieltä, tämä on tärkeä tarina. Itse asiassa sen pitäisi olla yksi suurimmista uutisotsikoista pitkiin aikoihin. Miksi sanon näin? Koska Vladimir Putin, Venäjän kiistämätön johtaja, mies, joka valvoo 7000 ydinkärkeä, esitti julkisen tunnustuksen, joka jäi huomaamatta lähes kaikilla uutiskanavilla maailmassa. Miksi? Koska Vladimir Putin sanoi, että molemminpuolinen varma tuho (mutual assured destruction = MAD) ei kestä ikuisesti.

MAD -teorian loppu

Vuodesta 1949 MAD on ollut kansainvälisen rauhan keskeinen säilyttäjä. Täydellisen tuhon pelko, idea, että kukaan ei voi voittaa sotaa kahden ydinvallan välillä, on kaikki, mikä on varjellut meitä kolmannesta maailmansodasta. Se kaikki on kuitenkin muuttumassa ja Putin tietää sen.

Eräänä päivänä uudet teknologiat jättävät MAD:in vanhentuneeksi. Keinoäly, nanoteknologia (molecular manufacturing), kvanttitietokoneet, uudet ohjuspuolustussysteemit ja muut teknologiat muuttavat radikaalisti vallan tasapainoa. Entä, jos kansakunta voi tehdä kyvyttömiksi vihollisen ohjukset ennen niiden laukaisemista? Tai vaikka ne laukaistaankin, niin mitä, jos he voivat ampua alas nuo ohjukset, ennenkuin ne saavuttavat maalinsa? Uusilla teknologioilla molemmat skenaariot ovat mahdollisia.

Sodat Irakissa ja Afganistanissa ovat antaneet maailmalle välähdyksen miehittämättömästä lennokkitekniikasta. Mitä tapahtuu, kun nuo lennokit tulevat pienemmiksi ja tehokkaammiksi? Mitä tapahtuu, kun mehiläisten ja moskiittojen kokoiset lennokkiparvet hyökkäävät tavanomaista armeijaa vastaan? Entä jos ne iskevät ydinkärkiin? Entä jos parvet pikkuisia vedenalaisia saavat kiinni ja tekevät kyvyttömiksi ydinsukellusveneitä? Uudet teknologiat mahdollistavat myös tällaiset skenaariot.

Mikä pahempaa, lukuisia muita uhkia voi syntyä, uhkia, joita emme ole vielä kuvitelleet. Kuten Putin sanoo, keinoäly ja siihen liittyvät teknologiat tuovat esiin ”valtavia mahdollisuuksia ja uhkia, joita on vaikea ennustaa nyt”. Tämä luontainen epävarmuus edelleen heikentää MAD:in tehokkuutta. Esimerkiksi, mitä tapahtuu, jos puolustusvoimat kaikkialla maailmassa päättävät laittaa kriittiset päätökset taistelukentällä keinoälyn varaan? Voisiko ei-inhimillinen äly sytyttää globaalin sodan? Se voisi ja vaikka ei sytyttäisikään, niin jo ajatus, että se voisi, vaikuttaa maailmanjohtajien tekemiin päätöksiin.

Mitä se merkitsee?

Myöntämisensä lisäksi, että MAD menettää tehokkuutensa lähitulevaisuudessa, Putin teki toisen yhtä tärkeän myöntämisen. Hän sanoi, että se kansakunta, joka johtaa tätä teknologista vallankumousta ”hallitsee maailmaa”. Tämä ei ollut harkitsematon huomautus. Se oli sen julkinen tunnustaminen, minkä monet ovat tienneet jo pitkään.

Sillä kansakunnalla, joka ensimmäisenä kehittää keinoälyn ja nanoteknologian, on suunnaton sotilaallinen etu muuhun maailmaan nähden. MAD on vanhentunut ja johtavalla kansakunnalla on ylivoimaiset aseet. Tällä kansakunnalla on silloin kaksi mahdollisuutta. Se voi istua etumatkansa päällä, kunnes toiset saavat sen kiinni, tai se voi hyödyntää etumatkaansa muiden kansakuntien valloittamiseksi. Se tulee valitsemaan jälkimmäisen vaihtoehdon. Kuinka voin olla siitä niin varma? Koska ensimmäinen vaihtoehto aiheuttaa epävakaan kilpavarustelun, joka todennäköisesti johtaa maailmanlaajuiseen tuhoon. Muista, että MAD ei ole enää voimassa ja MAD:in jälkeen aseet ovat vieläkin tehokkaampia, kuin ydinaseet.

On siis väistämätöntä, että johtava kansakunta käyttää etumatkaansa globaalin imperiumin perustamiseksi. Vladimir Putin tietää tämän. Siksi hän sanoi, että ”se, josta tulee johtaja tällä alalla, on maailman hallitsija”. Olen varma, että Putin kuvittelee voittavansa kilpailun ja perustavansa maailmanimperiumin itselleen, mutta riippumatta siitä, kuka voittaa, johtava kansakunta tekee saman johtopäätöksen – globaali hallitus on ainoa mahdollinen toimintatapa.

Mitä Raamattu sanoo

Ne, jotka tutkivat Raamatun profetiaa, ovat kauan tienneet, mitä Raamattu ennustaa lopunajoille. Raamattu sanoo, että globaali imperiumi tulee olemaan sellainen, joka hallitsee jokaista ihmistä maan päällä (Ilm. 13:7). Tämä imperiumi murskaa ja syö koko maailman (Dan. 7:23). Ja niin tehdessään se valvoo melkein jokaista inhimillisen elämän puolta – aina siihen pisteeseen, että päättää, ”kuka voi ostaa ja kuka myydä” (Ilm. 13:17).

Putinin mukaan johtaja keinoälyn alalla perustaa tämän globaalin imperiumin. Hän tietää sen. Ja toisetkin maailmanjohtajat tietävät sen. Älä yhtään epäile sitä, että tämä oli julkinen tunnustus käynnissäolevasta kilpailusta. Se on kilpailu maailman hallitusten kesken, kilpailu kehittää uusia MAD:in jälkeisiä teknologioita. Ja nämä teknologiat sisältävät enemmän kuin keinoälyn. Ne sisältävät nanoteknologian (molecular manufacturing), kvanttitietokoneet ym. teknologioita, joista useimmat eivät ole tietoisia. Tässä kilpailussa ei ole hopeamitalia. Toiseksi jäävät valtiot eivät saa mitään. Ensimmäinen valtio saa koko maailman. Se on melkoinen palkinto. Älä siis yhtään epäile, kilpailu on käynnissä.

Lopputulos on oleva globaali imperiumi (Ilm. 13:7) ja maailmanlaajuinen poliisivaltio, jolla on ennennäkemätön valta (Ilm. 13:17). Se on vain yksi ajanmerkki lisää. Jeesus on tulossa!


Britt Gillette is author of the free ebook Coming to Jesus: One Man’s Search for Truth and Life Purpose as well as Signs of the Second Coming: 11 Reasons Jesus Will Return in Our Lifetime. Receive his book 7 Signs of the End Times for free when you sign up for his monthly newsletter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com