Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 23. lokakuuta 2017

Sukupuoli-identiteettimme on kirjoitettu geeneihimme, joten nyky-yhteiskunnan opetus ”sukupuolten moninaisuudesta” on kapinaa Luojaa vastaan, jossa luodaan vääristelty todellisuus!

Tässä oikein hyvä kirjoitus nykyään länsimaissa leviävää sukupuolineutraalia ihmiskäsitystä vastaan, joka on turmelusta ajassamme ja merkkinä suuresta luopumuksesta ennen Jeesuksen paluuta maaplaneetalle. Tämä kaikki on profetoitu Jumalan Sanassa ja selitetään jälleen esiintyvänä kapinana luoja Jumalaa vastaan, jolloin toistuu Nooan ja Lootin päivien yhteiskunnallinen rappiotila (Luuk. 17:26-30). Tässä linkissä laajemmin Herran takaisintulemuksen merkeistä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

Muuten tämmöinen uutinen oli muutama päivä sitten Vantaan kaupunkilehdessä (kerrassaan kuvottavaa):

http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/571610-sukupuolineutraali-kasvatus-tuli-paivakoteihin-pojatkin-saavat-leikkia (20.10.2017)

-----------------------

Sukupuolen muutos? Vasta kun muutat ruumiisi jokaisen solun!
Sex change? Not unless you change every cell in your body!
by Pat Franklin

16/09/2017


Tykkää tai älä, tyttö
 on tyttö ja poika on poika.
 X tytölle ja Y pojalle ja
 sillä siisti. Toivottavasti
tykkäät alkuperäisestä
taideteoksestani!
Äitinä olen huomannut jotakin, jonka harvat näyttävät tänä päivänä tietävän. Poikavauvani kasvoi mieheksi ja tyttövauvani kasvoi naiseksi.

Kun katsoin tiedettä tämän takana, huomasin, että jokaisella poikavauvalla on syntyessään XY-geeni ja se on Y, joka tekee hänet mieheksi. Jokaisella tyttövauvalla on XX-geeni ja se tekee hänet naiseksi. Vai niin.

Se ei ole kovin vaikeaa, vai onko? Nuo geenit sattuvat olemaan käytännössä jokaisessa heidän ruumiinsa solussa! Kaikkialla heidän päänsä hiuksista varpaidensa kynsiin he ovat joko XY-poika tai XX-tyttö.

Kuningas Jeesus, joka on tulossa hallitsemaan tätä maailmaa rautaisella valtikalla, sanoi kerran: ”Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa loi heidät mieheksi ja naiseksi....” (Matt. 19:4)

Johtajamme eivät selvästikään ole lukeneet tätä lainkaan, tai ehkä unohtivat sen. Tai ehkä vain vielä kerran päättivät sylkeä jälleen Jumalan silmään.

Mutta Jeesushan on niin mukava; varmastikaan Hän ei välitä, jos mies muuttaa itsensä naiseksi tai päinvastoin (engl. vice versa). Mielestäni operatiivinen sana tässä lauseessa on 'vice (pahe)'. Hyvät ihmiset, on olemassa oikea ja väärä, hyvä ja paha. Kaikki synti on kapinaa Jumalaa vastaan ja on syntejä, jotka jättävät syntisen helvetin tuleen. Koko iankaikkisuudeksi.

Entä sukupuoli-identiteetti ja vastakkaisen sukupuolen kamppeisiin pukeutuminen (cross dressing)? Raamattu julistaa: ”Nainen älköön käyttäkö miehen tamineita, älköönkä mies pukeutuko naisen vaatteisiin; sillä jokainen, joka niin tekee, on kauhistus Herralle, sinun Jumalallesi.” (5. Moos. 22:5)

Minulle on sanottu, että olen vanhanaikainen, joten ehkä minulla on sellainen geeni. Samalla olen kauhuissani, kun minun on kerrottava, että eräs peruskoulun opettaja täällä Englannissa kertoi meille, että viranomaiset ovat pyytäneet häntä selvittämään, kuinka hän aikoo esittää ”sukupuolten moninaisuutta” koskevat kysymykset valvonnassaan oleville viattomille lapsille.

Sivilisaatiomme on nyt kyllä aivan ojan pohjalla rämpien alhaisimmassa viemärissä. Minun mielestäni alaspäin vievillä tikkailla ei ole alempaa puolaa.

Jeesus varoitti, että yhden Häneen uskovan lapsen vietteleminen tuomitsee tekijänsä niin kauheaan kohtaloon, että hänelle olisi parempi tulla heitetyksi myllynkivi kaulassa mereen. Se olisi hänelle parempi, kuin se, mitä Jumala tekee hänelle, koska kehtasi vietellä lapsen syntiin.

Ja juuri tätä opettajia pyydetään tekemään nyt – esittämään ”sukupuolinen moninaisuus (gender diversity)” vaihtoehtona lapsille. Saada heidät kiinnittämään puhtaan viattoman mielensä tuohon turmelukseen, mikä on jotain sellaista, joka normaaleissa olosuhteissa ei koskaan edes tulisi heidän mieleensä. Olisiko poika mieluummin tyttö? Ei ongelmaa!

Siinä on kuitenkin ongelma. Leikkaus ja hormonihoito eivät muuta soluja ruumiissa, jossa jokaisen ihmisen sukupuoli on huolellisesti koodattu X:n ja Y:n avulla. Identiteettimme on kirjoitettu geeneihimme.

Meidän on varmasti kuitenkin oltava suvaitsevaisia!

Ongelma on, että Jumala ei ole ollenkaan suvaitsevainen. Hän vihaa syntiä. Hän teki meidät miehiksi ja naisiksi. Hän antaa meille vapauden totella Häntä, tai olla tottelematta, mutta Hän on tuomion Jumala ja kun Tuomari istuu ja kirjat avataan, niin silloin ei ole mitään armoa niille, jotka hylkäävät Hänen Poikansa ja päättävät vaeltaa omaa typerää tietänsä.

”Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio” (Hepr. 9:27).  

Tänä päivänä todelliset kristityt ovat lähes shokissa siitä tavasta, jolla maamme ovat menneet alas viemäriin, turmelukseen laskeutumisen nopeudesta, täydellisestä yhteiskunnan muutoksesta, niin että käytös, joka kerran oli rikollista, on nyt hyväksyttävää ja että jokainen, joka ei ole siitä samaa mieltä, on pahis.

Toisin sanoen, paha on nyt hyvää ja mikä kerran oli hyvää, on nyt pahaa. Musta on nyt valkoinen ja valkoinen on musta.

Mitä sitten Raamattu sanoo? ”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi....” (Jes. 5:20)

Onko mitään tietä takaisin? Meidän mielestämme ei, ainakaan maillemme. Olemme menneet liian pitkälle ja saamme kärsiä ankarat seuraukset.

Yksilöillä on kuitenkin vielä toivoa riippumatta siitä, kuinka syvälle suohon ovat vajonneet! Jeesus voi pelastaa vaikka mistä!

Riippumatta siitä, mitä olet tehnyt, rakas ystävä, Jeesus tarjoaa sinulle armon kätensä nyt, jos vain uskot ja luotat Häneen.

Apostoli Johannes kirjoitti tämän: ”Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme ja totuus ei ole meissä. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.” (1.Joh. 1:8,9) 

Rakas ystävä, etkö tahtoisi tehdä sen nyt heti? En koskaan unohda sitä iltaa, kun tein sen yksin huoneessani polvillani ja kerroin Jeesukselle uskovani Häneen ja pyysin Häntä antamaan anteeksi hirveät syntini nimeten jokaisen synnin, kun niitä tuli mieleeni.

Jumala vastaa aina sellaiseen rukoukseen; se oli koko syy siihen, että Jeesus kuoli ja vuodatti verensä uhrina, jotta syntimme voitaisiin antaa anteeksi. Hän haluaa, että tulet Hänen tykönsä. Hän haluaa antaa anteeksi syntisi ja antaa sinulle uuden elämän.

Hän sanoi: ”...sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.” (Joh. 6:37)

Ja myös: ”Sillä minun Isäni tahto on se, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.” (Joh. 6:40)

Ja: ”Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä.” (Joh. 6:47)

Todellisten kristittyjen (toisin kuin väärien) on puolustettava Jeesusta ja totuutta, vaikka se merkitsisi työpaikan menetystä tai vankilaan joutumista. Hänhän on Jumalan Poika ja Hän sanoi, että jos tunnustat Hänet nyt, kun se ehkä on vaikeaa, Hän tunnustaa sinut enkelien edessä taivaassa. (Luuk. 12:8)

Pelottaako? No niin, Kuningasten Kuningas sanoi: ”Mutta minä sanon teille, ystävilleni: älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, eivätkä sen jälkeen voi mitään enempää tehdä. Vaan minä osoitan teille, ketä teidän on pelkääminen: peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille, häntä te peljätkää.” (Luuk. 12:4,5)

Onkohan tämä ”viha-artikkeli”? Ei mitenkään. Jos näkee jonkun olevan matkalla kurjuuteen ja onnettomuuteen, niin ei ole vihaa varoittaa häntä. Se ystävällisintä, mitä voi tehdä. Sinua on varoitettu.

Hyvät ystävät, on aika ratkaista missä seisomme. Jos Jeesus on Jumala (ja Hän on), niin seuraa Häntä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com