Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Kim Jong-un on uusi Hitler maassa, joka vainoaa eniten kristittyjä maailmassa

Tässä hyvin ajankohtainen artikkeli noin viikon takaa profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta, jossa huomautetaan, ettei Pohjois-Korean diktaattoriin, Kim Jong-un'iin, voi luottaa tässä yhtäkkisessä rauhankehityksessä Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen kanssa. Todennäköisesti Jong-un vetää koko maailmaa nenästä eli huijaa, kuten vihjataan The Second 9/11 -iskusta profetoivassa I, Pet Goat 2 -animaatiofilmissä vuodelta 2012, kohdassa, jossa George W. Bush puhuu huijaamisesta (fooling) luokan liitutaulun edessä, ollen kohtaus, joka on otettu Bushin tosielämän sanomisesta vuonna 2006: ”Fool me once, shame on – shame on you. Fool me – you can't get fooled again”. Ks. https://www.youtube.com/watch?v=8Ux3DKxxFoM (President Bush -- Fool me Once). Tuo PG2-filmin kohtaus alussa voisi siis mahdollisesti olla ennustus nykyiseen koreoiden valerauhaan (1. Tess. 5:3), jossa Donald Trump'ia huijataan. Suomentamassani artikkelissa kirjoittaja todistaa Kim Jong-un'in petollisuuden siinä, miten hänen johtamansa maa kohtelee kristittyjä. Siinä annetaan erään loikkarin kuvaus kristittyjen ”elämästä helvetissä”.

------------------------------

Kim Jong-un on uusi Hitler: Älä eksy! (Kim Jong-un is Another Hitler: Do Not Be Deceived!) :: By Geri Ungurean

Published on: May 1, 2018 by RRadmin7 Category: General ArticlesGeri Ungurean

http://www.raptureready.com/2018/05/01/kim-jong-un-another-hitler-not-deceived-geri-ungurean/

Olen epäilemättä ristiriidassa tulevan tapaamisen suhteen, joka on brutaalin diktaattorin Kim Jong-un'in ja Etelä-Korean johdon välillä. Kirjoitin hiljattain artikkelin, jossa puhuin Pohjois-Korean ydinlaitoksen romahtamisesta.

Why Kim Jong-un Really Froze His Nuclear Testing (Miksi Kim Jong-un todella jäädyttää ydinkokeensa)

Sanon, että olen ristiriidassa, koska haluaisin ajatella, että diktaattorin sydän on muuttunut. Mutta olen erottavinani, että Kim Jong-un'in uudet kasvot ovat julkisivu. Poikamme elää ja työskentelee Soulissa, Etelä-Koreassa. Hän kertoo minulle, että eteläkorealaiset eivät kiinnitä huomiota Jong-un'iin. Vuosien varrella he ovat sanoneet, että hän on mahtaillut paljon, mutta ei ole tehnyt mitään antaakseen vahvistusta puheilleen.

Ehkä se ei ollut mitään muuta kuin suuria puheita Kim Jong-un'in isältä, mutta näen jotain erilaista tässä miehessä. Näen ”Hitlerin” kun tarkkailen hänen puheitaan. Näen häikäilemättömän ja murhanhimoisen diktaattorin, jonka suhteen pelkään, että nyt hän huijaa ei ainoastaan hänen kansaansa – vaan ehkä koko maailmaa.

Jotta ymmärtäisit, miksi minulla on nämä pahaa-aavistavat tunteet tästä miehestä, ota itsellesi aikaa katsoaksesi tämän dokumentin kokonaisuudessaan:

North Korea’s darkest secrets documentary 2017 (Pohjois-Korean pimeimmät salaisuudet -dokumentti 2017)

Artikkelissani Pohjois-Korean ydinlaitoksen romahtamisesta – uskottavat uutissivustot ilmoittivat, että säteily virtaa ulos vuoren huipulta, jossa romahdus tapahtui. Pohjois-Korean kansalle ei kuitenkaan ole kerrottu mitään tästä. He ovat välittömässä säteilymyrkytyksen vaarassa. Pelkään myös Etelä-Koreassa olevan poikani puolesta, että tämä säteily voi vaikuttaa myös Etelä-Koreaan.

Lue hänen petollisuudestaan kristittyjä vastaan Pohjois-Koreassa:

Foxnews.com'ista

Pohjois-Korean loikkari kuvaa kristittyjen ”elämää helvetissä”

Choi Kwanghyuk pystyi vapauttamaan itsensä brutaalin diktatuurin kynsistä synnyinmaassaan Pohjois-Koreassa. Samoin kuin monia muitakin hermiittisessä kuningaskunnassa, hänet otettiin kohteeksi ja häntä vainottiin hallituksen taholta kristillisen uskonsa vuoksi.

Pohjois-Korean Choi Kwanghyuk on yksi onnekkaista.

55-vuotiaan miehen onnistui paeta työleiristä, jonne hänet lähetettiin sen jälkeen, kun hallitus oli ottanut hänet kohteekseen ja vainonnut häntä kristillisen uskonsa takia.

”Emme voineet korottaa ääntämme jumalanpalveluksen aikana, emme voineet laulaa äänekkäästi palvonnan aikana ... se oli kovaa aikaa”, Choi kertoi Fox News'ille tulkin kautta. ”Myöskin meidän oli piilouduttava, jotta muut ihmiset eivät voineet nähdä meitä.”

Vaikka hänen oli kätkettävä uskonsa julkiselta näkemiseltä asuessaan Pohjois-Hamgyong'in provinssissa, Choi oli edelleen pakotettu tuomaan uskontoa toisille, kun hän käynnisti maanalaisen kirkon.

”Siellä oli yhdeksän ihmistä”, hän sanoi. ”En voinut tehdä lähetystyötä, koska meidän piti pitää salaisena se, että meillä oli kirkko.”

”Jos tiedot olisivat vuotaneet, olisimme voineet kohdata kuolemanrangaistuksen.”

Pohjois-Korea on virallisesti ateistinen valtio, jossa – lukuunottamatta Pjongjang'issa sijaitsevaa ”show-kirkkoa”, jota näytetään turisteille – julkinen palvonta on kiellettyä. Maa on rankattu maailman tukahduttavimmaksi paikaksi kristityille, ja sillä on ollut tämä häpeällinen status vuosien ajan, Open Doors USA:n mukaan.

”[Choi'n] lausunnot, jotka kuvaavat sortoa sekä hänen vankeusrangaistustaan Raamatun omistamisen tai uskonnon harjoittamisen vuoksi, ovat linjassa kaiken sen kanssa, mitä tiedämme Pohjois-Koreasta”, Open Doors'in presidentti David Curry kertoi Fox News'ille. ”Ollen noteerattu kristittyjen vainon pahimmaksi paikaksi, Pohjois-Korea kohtelee kristittyjä kauhistuttavalla tavalla ja kirjaa heidät ”valtion vihollisiksi” uskonsa takia.”

Totalitaarinen valtio pakottaa arviolta 300 000 siellä asuvaa kristittyä kätkemään uskonnolliset vakaumuksensa ja keskinäisen toveruutensa.

”Kansakunnassa, jossa hallitseva regiimi vaatii suuren yleisön kontrollia, kaikki, mikä haastaa hallituksen valtaa, nähdään uhkana, uskonto mukaan lukien”, Jeff King, International Christian Concern (ICC) -järjestön presidentti kertoi Fox News'ille. ”Tämän seurauksena Pohjois-Korean hallitus tekee kaikkensa voidakseen murskata kristinuskon leviämisen.”

Tämä johtaa siihen, että suuri osa Pohjois-Korean uskonnollisesta väestöstä joutuu menemään maan alle palvontansa kanssa, paljolti niin kuin Choi ja hänen kirkkonsa joutui tekemään.

”Meillä oli vain yksi Raamattu”, hän sanoi. ”Pohjois-Hamgyong'in provinssi on hyvin kylmä. Talvella kaivoimme suuren kolon ja varastoimme Kimchi'ä siellä. Joskus meillä oli jumalanpalveluksia siellä. Kesällä meillä oli jumalanpalveluksia vuoristossa tai joen äärellä.”

”En ole koskaan kuullut termiä ”maanalainen kirkko”, ennenkuin tulin tänne [Yhdysvaltoihin].”

Vuonna 2008, Pohjois-Korean viranomaiset saivat Choi'n kiinni ja vangitsivat hänet. Häntä pidettiin vankilassa valtion turvallisuusosaston toimesta, jossa häntä kertomansa mukaan kuulusteltiin hänen uskostaan.

”Minua kidutettiin siellä”, hän sanoi. ”Jatkoin sen kieltämistä.”

Hän sanoi, että häntä oltiin lähettämässä yhteen Pohjois-Korean julmimmista työleireistä, kun hänen onnistui murtautua vapaaksi.

”Päätin paeta, koska ajattelin, että kun he lähettävät minut toiseen leiriin, he voisivat lopulta lähettää minut keskitysleiriin tai tappaa minut”, Choi muisteli. ”Matkustin edestakaisin Kiinan ja Pohjois-Korean välillä; mutta he etsivät minua, ja tiesin, että se saattaa myös ystäväni vaaraan, joten lähdin.”

Pohjois-Korean Gulag-järjestelmä on tunnettu ankarista olosuhteista ja vankien julmasta kohtelusta.

Choi pelkäsi, että hänet lähetettäisiin järjestelmän pahamaineisimmalle leirille – Camp 22'een.

Ollen tunnettu myös Hoeryong'in keskitysleirinä ja osana laajaa vankileirijärjestelmää koko kommunistisen diktatuurin ajan, Camp 22 on 87 neliömailin rangaistussiirtola, joka sijaitsee Pohjois-Hamgyong'in provinssissa, jossa suurin osa vangeista ovat ihmisiä, joita syytetään hallituksen arvostelemisesta.

Vangit, joista useimmat kärsivät elinkautistuomiota, kohtaavat ankaria ja usein kuolettavia olosuhteita. Camp 22'n entisen vartijan todistuksen mukaan, vangit elävät majataloissa, joissa on 100 henkeä huonetta kohden, ja noin 30 prosenttia osoittaa merkkejä kidutuksesta ja selkäsaunoista – revittyjä korvia, kiskottuja silmiä, ja kasvoja, joita peittävät arvet.

”Valitettavasti on selittämättömän helppoa päätyä yhteen näistä leireistä. Samalla kun joku voidaan lähettää jollekin näistä leireistä avoimen evankeliointityönsä vuoksi, joku voidaan yhtä helposti lähettää sinne vain, koska hän on yhteydessä uskonnolliseen henkilöön”, sanoi ICC:n Jeff King.

Vangit pakotetaan seisomaan varpaisillaan vedessä, joka on heidän neniensä korkeudella, 24 tunnin ajan, riisuttuina ja ripustettuna ylösalaisin, samalla kun heitä lyödään tai annetaan pahamaineista ”kyyhkyskidutusta” – jossa molemmat kädet on ketjutettu selän taakse seinälle 2 jalan (1 jalka = n. 30 cm) korkeuteen, pakottaen heidät kyhjöttämään kuin lintu tuntikausia kerrallaan.

Vähäiset muona-annokset vesimäistä maissipuuroa jättävät vangit nälkäkuoleman partaalle; ja monet metsästävät rottia, käärmeitä ja sammakoita proteiinia varten. Jotkut jopa ryhtyvät äärimmäiseen toimenpiteeseen etsiäkseen eläimen lannasta sulamattomia siemeniä, joita voi syödä. Selkäsaunoja jaetaan päivittäin rikkomuksista ja niinkin yksinkertaisesta syystä, ettei kumarreta kunnioituksesta vartijoille riittävän nopeasti. Vankeja käytetään harjoituskohteina taistelulajien koulutuksen aikana. Vartijat raiskaavat rutiininomaisesti naispuolisia vankeja.

Choi sanoi lopulta paenneensa naapurimaa Kiinaan. Samalla kun hän oli selvittänyt, mihin mennä seuraavaksi, hän oli kuullut, kuinka yleiskuva Pohjois-Korean loikkareista ei ollut positiivinen eteläkorealaisten keskuudessa.

”Joten, hain turvapaikkaa Yhdysvalloista”, hän kertoi Fox News'ille.

Choi, joka oli sinkku asuessaan Pohjois-Koreassa, sai turvapaikan Yhdysvalloista vuonna 2013. Hän asui ensin Dallasissa ennen siirtymistään lopulta Los Angelesiin, jossa hän nyt asuu.

Choi sanoi, että vammojen johdosta, joita hän sai kidutettuna ollessaan, hän on kykenemätön työskentelemään, mutta hän on sitoutunut kertomaan maailmalle ihmisoikeusrikkomuksista synnyinmaassaan.

”Ensinnäkin jokaisella ihmisellä on oltava oikeus vapauteen”, hän sanoi. ”Pohjois-Koreassa ei ole vapautta. Lain mukaan heillä on uskonnonvapaus ja lehdistönvapaus, mutta todellisuus on hyvin erilainen.”

Ja huolimatta vastoinkäymisistä, joita hän voi kohdata, Choi sanoi, että elämä Yhdysvalloissa on valtava parannus.

”On suunnaton ero elämäni Pohjois-Koreassa ja elämäni Yhdysvalloissa välillä”, hän sanoi.

”Elämä Pohjois-Koreassa on helvettiä ... elämä Amerikassa on taivas.” – lähde

Veljet, rukoilkaa Pohjois-Korean ja Etelä-Korean kansojen puolesta. Rukoilkaa Kim Jong-un'in puolesta, sillä Herramme pystyy tekemään mitä tahansa. Mikään ei ole liian vaikeaa Hänelle.

Rukoilkaa, ettei Etelä-Korean presidenttiä vedetä nenästä Kim Jong-un'in toimesta, jos hän ei ole vilpitön.

Rukoilkaa tarkkanäköisyyttä. Rukoilkaa, että Jumalan tahto tehdään.

Shalom b’Yeshua

MARANATHA!

Grandmageri422@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com