Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 18. elokuuta 2018

Juutalaisten kansallisvaltiolaki ja toivon perustus, joka meillä on tärkeän profeetallisen kehityksen edessä

Seuraavassa kolmen viikon takainen pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys aikana, jolloin Israelin Knesset sääti uuden kansallisvaltiolain juutalaisille, joka ärsytti suuresti palestiinalaisia. Siitä vähän uutisjuttua ynnä Israelin merkityksestä profeetallisella aikajanalla. Vallitseva teema suomentamassani profetiapäivityksessä on kuitenkin toivon perustus Kristuksessa nykyisessä toivottomuuden aikakaudessa. Tätä toivoa pitää yllä se, että kerromme uskovina Jeesuksen Kristuksen evankeliumista muille, mikä kantaa hedelmää Jumalan Sanan toimiessa alkulähteenä.

--------------------------

Mid-East Prophecy Update – July 29th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 29.7.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. tarjoaa toivoa erittäin merkittävän profeetallisen kehityksen edessä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä tarkastelemme tärkeän kehityksen profeetallista merkitystä, mutta ensin minun täytyy tehdä johdanto siihen.
- Ehdotan, että kaikkialla maailmassa nykyään vallitseva epävarmuus on luomassa pelon ja toivottomuuden tunnetta.
- Monet kääntyvät kaiken mahdollisen puoleen käsitelläkseen sitä, mihin vain Jumalan Sana ja Sanan Jumala voi vastata.
1. Piet. 3:15-16 (KR 33/38)”Vaan pyhittäkää Herra Kristus sydämissänne ja olkaa aina valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen toivon perustusta, joka teissä on, kuitenkin sävyisyydellä ja pelolla, pitäen hyvän omantunnon, että ne, jotka parjaavat teidän hyvää vaellustanne Kristuksessa, joutuisivat häpeään siinä, mistä he teitä panettelevat.”
- Syy, miksi halusin aloittaa tällä tavalla, on se, että maailman ongelmat tulevat vain pahentumaan näissä viimeisissä päivissä.
- Samalla kun on niitä, jotka ovat suuresti huolissaan kaikesta, mitä tapahtuu, on myös niitä, jotka eivät ole huolissaan.
- Erityisesti täällä Amerikassa, jossa tuntuu siltä, että onnelliset päiviä ovat taas täällä ja Amerikka on jälleen suuri huolimatta siitä, kuinka jakaantunut se on.
- Ongelmana on se, että Amerikka ei ole niin sanoakseni profeetallisen yhtälön tärkein tekijä; pikemminkin Israel on määräävä tekijä.
- Tällä tarkoitan, että se mitä tapahtuu Amerikassa, jopa Amerikalle, ei ole se, mikä viime kädessä määrittelee, missä olemme profeetallisesti. [Kyllä Amerikka suurena Babylonina (Ilm. 18), joka tuomitaan, on ratkaiseva suunnannäyttäjä semminkin kun sitä johtaa Raamatun Antikristus, Donald J. Trump. Suom. huom.]
- Vaikka ymmärrän, että Yhdysvallat on tällä hetkellä hallitseva maailmanvalta geopoliittisella näyttämöllä, niin se ei ole sitä enää kovin kauan. [Niin, Amerikka saa vakavan kuolinhaavan (Ilm. 13:3) ennen Ahdistuksen aikaa. Suom. huom.]
Tämä Times of Israel'in raportti on hyvä esimerkki, ja sanon näin, koska sen merkittävyyttä ei ainoastaan aliraportoitu, vaan se oli käytännöllisesti katsoen ilman raportointia johtuen siitä, mikä hallitsee uutissyötettämme täällä Amerikassa. Uskon, että se on kaikki hämmennystä ja häiriötä aiheuttamaan sekaannusta siitä, mikä todella merkitsee, ja se mikä todella merkitsee, on se, mitä tapahtuu Israelissa ja Israelille; nimittäin tämän ”juutalaisten kansallisvaltiolain” hyväksyminen. Knessetin jäsenet hyväksyivät torstaina 19. heinäkuuta ...kiistanalaisen ja pitkää keskustelua vaatineen lain, joka virallisesti määrittelee Israelin juutalaiseksi kansakunnaksi, ...Laki varjelee ensimmäistä kertaa Israelia ”juutalaisen kansan kansallisena kotina”. ...Lain viimeisessä tekstissä on perusperiaatteita, jotka muiden asioiden ohella toteavat, että ”Israelin maa on juutalaisen kansan historiallinen kotimaa, jossa Israelin valtio on perustettu.” ...Lisäksi, ...”Valtion pääkaupunki, Jerusalem, täydellinen ja yhtenäinen, on Israelin pääkaupunki.”

Ei pitäisi olla yllättävää, että tämä herättäisi Israelin lukuisten vihollisten raivon, joista yksi on palestiinalaisten presidentti Mahmoud Abbas, joka Jews News'in mukaan, vastauksessa vasta säädettyyn juutalaisten kansallisvaltiolakiin, joka hyväksyttiin Knessetissä, julisti, että Jerusalemin kaupunki on Palestiinan valtion ikuinen pääkaupunki ja ettei mitään rauhaa tai turvallisuutta tule vallitsemaan, ellei kaupunki pysy sellaisena. Julkilausumassa hän sanoi, että uusi laki ”ei muuta Jerusalemin historiallista asemaa miehitetyn Palestiinan valtion pääkaupunkina, ja ei tule lannistamaan kansaamme heidän oikeutetulta taistelulta kukistaa miehitys ja perustaa itsenäinen valtio.” ...Hän vakuutti, että palestiinalaisten oikeus palata maahansa on pyhä ja järkähtämätön oikeus, joka taataan kansainvälisellä oikeudella, josta suurin osa on päätöslauselmassa 194 (Resolution 194), joka vahvisti palestiinalaispakolaisten paluuoikeuden kotimaahansa.

- Riittää kun sanon, että nämä kaikki ovat valheita valheiden isältä ja näiden valheiden tarkoituksena on vääristää Jumalan Sanan totuutta.
- Tässä on totuus; maa kuuluu Israelille, Jerusalem on Israelin ikuinen pääkaupunki ja Jumalalla on Israelin kanssa ainainen liitto.
- Näin ollen, Jumalalla on profeetallinen ja lunastava suunnitelma Israelia varten, joka toteutetaan ylöstempauksen jälkeen 7-vuotisessa Ahdistuksen ajassa.
- Tästä syystä haluan lopettaa, miten aloitimme, ja kääntyä vastaukseen, joka antaa meille syyn toivolle, joka meillä on.
- Näin tekemällä toivon antavani rohkaisevaa sanaa, joka liittyy Jumalan Sanaan, jossa on vastaus kaikkiin kohtaamiimme ongelmiin.
- Ei vain maailmalle globaalisti, vaan sinulle ja minulle, yksilöllisesti, että Jeesus on vastaus, koska Jeesus on tie, totuus ja elämä.
Satuin törmäämään mielenkiintoiseen artikkeliin The Washington Times -lehdessä siitä, miten Raamattu pysyy yhä kiinteänä kalusteena amerikkalaisessa kulttuurissa ja elämäntavassa ”Raamatun tila (State of the Bible)” -raportin mukaan, joka on Barna Group'in tekemä vuotuinen mielipidemittaus. ...”Tulokset osoittavat, että huolimatta muuttuvista kulttuurisuuntauksista amerikkalaiset lukevat edelleen Sanaa, ja se pysyy tehokkaana ja transformatiivisena välineenä heidän elämässään.” ...”Kaksi kolmasosaa amerikkalaisista ilmaisee ainakin jonkin verran uteliaisuutta tietää enemmän siitä, mitä Raamattu sanoo. Vastaava määrä aikuisia (63 prosenttia) on kiinnostunut tietämään enemmän siitä, kuka Jeesus Kristus on”, tutkimus totesi. ”Hieman yli puolet aikuisista, jotka käyttivät Raamattua menneellä viikolla (53 prosenttia), sanovat, että he suovat paljon ajatuksia sille, miten se voisi koskea heidän elämäänsä.”

- Syy, miksi jaan tämän, on tosiasiassa kaksiosainen, joista ensimmäinen on se, että erehdymme suuresti aliarvioidessamme Jumalan Sanaa.
- Toinen osa syytä on se, että ihmiset etsivät vastauksia, ja meillä uskovina, ja Jeesuksen Kristuksen seuraajina, on vastaus.
- Koska meillä on vastaus ja tiedämme totuuden, se velvoittaa jokaista meistä kertomaan Jeesuksesta muille.
Toivon, että ystävällisesti kestätte minua vielä hetken, kun jaan jotain sellaista, josta tiedän, että se saa sinut kertomaan Jeesuksesta muille. Seuraavassa on blogikirjoitus Justin Lucero'lta, joka on pastori Japanissa. ...1980-luvun puolivälissä mies nimeltään Timothy Kim Harris, yksinkertaisesti Kim, mekaanikko Havaijilla, joka kävi läpi omaa osuuttaan vaikeuksista, jakoi evankeliumia yhdelle hänen työtovereistaan ja johti tuon miehen Kristukselle. Hänen työtoverinsa oli myös käymässä läpi vaikeuksia avioliitossaan. Mutta Jumalan armon avulla, työtoverin elämä muuttui, hänen vaimonsa pelastui, heidän avioliittonsa pelastettiin ja heidän kolmas lapsensa syntyi pian sen jälkeen, ja monia heidän perheenjäseniä pelastui. Työtoverin nimi oli Fred. Fred ja hänen vaimonsa, Karen, kasvattivat lapsiaan rakastamaan ja palvelemaan Jumalaa. He toivat heidät aina kirkkoon, opettivat Raamattua kotona, rukoilivat yhdessä, ja tekivät aina asioita seurakuntaperheen ja sukulaisten kanssa. Vanhin poika oli hyvä lapsi, mutta pian hänestä tuli tuhlaajapoika, joka teki monia kauheita asioita. Mutta koska hänet kasvatettiin Herran tavalla ja poika uskoi Jumalaan lapsuudestaan lähtien, Herra ei antanut hänen mennä pois. Sen sijaan Hän saattoi turvallisesti itsepäisen pojan takaisin kotiin, minne hän kuuluu. Tuo poika alkoi palvella nuorisotyössä ja hänestä tuli lopulta lähetystyöntekijä Japanissa, ja on nyt keskellä seurakunnan istuttamista. Fred ja Karen ovat minun vanhempani, ja minä olen tuo tuhlaajapoika. Yli 30 vuotta sitten ”Kim” jakoi evankeliumin isälleni ja he menettivät kosketuksen toisiinsa, sekä miettivät aina mitä toiselle oli tapahtunut... Kim meni Taivaaseen heinäkuun 14. päivänä 2018. Vanhempani olivat katsomassa heidän vanhaa pastoria Havaijilta, joka saarnaa netissä, ja he tajusivat, että kaveri, josta pastori puhui, oli se sama kaveri, joka johti minun isäni Kristuksen tykö. Joten he ottivat yhteyttä pastori JD:hen ja hän pystyi jakamaan tämän tarinan perheelle ja hänen hautajaisissaan. ”Toivon, että hän olisi voinut tietää...” oli molempien osapuolten ajatuksissa. Mutta olen varma siitä, että hän tietää nyt, ja tulemme myös kohtaamaan hänet jonakin päivänä Taivaassa. Jos hänen perheensä joskus saa mahdollisuuden lukea tätä blogia, haluan vain kertoa heille, että olen niin kiitollinen siitä, että Kim johdatti isäni Kristukselle, koska sen kautta useampi ihminen johdatettiin Kristuksen tykö, kuten minut, ja minä olen puolestaan johdattanut ihmisiä Kristukselle, ja nyt japanilainen seurakunta juuri istutettiin kuluvana helmikuuna seurauksena Kim'in rakkaudesta isääni kohtaan, ollen teko, joka tuli hänen rakkaudestaan Kristusta kohtaan. Kimin henkilökohtaisen evankelioinnin hedelmä tulee jatkumaan, aivan kuten hän oli jonkun muun hedelmä, joka oli jonkun toisen hedelmä, jne. Evankeliumin jakaminen isälleni, oli... yksinkertainen rakkauden teko, joka kantoi pitkälle...ja on edelleen käynnissä. Rukouksemme uutena seurakuntana on, että tulemme näkemään tämänkaltaista hedelmää jokaiselta henkilöltä. Emme koskaan tiedä, kuinka pienet ponnistelumme voivat muuttaa tätä maailmaa. Joten tee asiat uskollisesti, koska Jumala TAHTOO moninkertaistaa vähät ponnistuksemme Jumalan-kokoiseksi hedelmäksi, jotta Jumala saisi kaiken kunnian! Lisäksi, niille jotka lukevat, rukoilkaa isäni puolesta. Hänen terveytensä ei ole kovin kehuttava, ja hän tarvitsee hyvin erikoista hoitoa. Minä olen hedelmänä isäni henkilökohtaisesta evankelioinnista perheellemme, olen kiitollinen hänelle minun isänä, mutta myös persoonana, joka opetti minulle, kuinka johtaisin perhettäni kristittynä aviomiehenä ja isänä. Toivon ja rukoilen, että isäni parhaat ja terveellisimmät päivät ovat vielä tulossa. Liityttekö minuun rukouksessa häntä varten? Yksinkertainen rakkauden teko voi kantaa pitkälle, ja rukous on ehdottomasti rakkauden teko. Love and Aloha, Justin

- Tästä syystä jaamme Jeesuksen Kristuksen evankeliumin viikoittaisten profetiapäivitysten lopussa, mikä on se, minkä haluan tehdä lopuksi.
- Jeesuksen Kristuksen evankeliumi on, että Hänet ristiinnaulittiin, haudattiin ja nousi kolmantena päivänä ylös, ja Hän tulee jälleen eräänä päivänä.
- Vaikka emme tiedä päivää emmekä hetkeä, voimme tuntea Jeesuksen pelastavalla tavalla, joten sinä päivänä, kun Hän tulee, olemme valmiita.
Pelastuksen ABC – A on sen tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com