Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 20. elokuuta 2018

Syyrian raja Israelin kanssa on iso uhka Israelille toteuttaen Raamatunprofetiaa

Tässä kuuden viikon takainen pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys, jonka suomensin vasta nyt, koska Farag'in seurakunnan webbisivusto on ollut remontissa pitkän aikaa ja näin en ole voinut ladata netistä PDF-noteja profetiapäivityksille. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja tämä heinäkuinen profetiapäivitys on akuutti edelleen, sillä siinä kerrotaan tärkeästä Israelia koskevasta lopunajan profetiasta, joka täyttyessään laukaisee ns. Googin sodan. Kaiken ytimessä on Syyrian ja Israelin välinen rajavyöhyke, varsinkin Golanin kukkuloilla pohjoisessa, josta käsin Israelin vihollisvoimat yrittävät hyökätä Israeliin viimeisinä päivinä, minkä Raamatunprofetia ennakoi yli 2500 vuotta sitten. Sitä edeltää siis Syyrian (+Hizbollahin) muodostama turvallisuusuhka Israelille, joka johtaa Damaskoksen äkilliseen tuhoon, kun ydinnappia painetaan.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – July 8th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 8.7.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. kertoo suurimmasta uhasta, joka koskee lähestyvää hyökkäystä Israelia vastaan.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä, minkä väittäisin olevan suurin hyökkäysuhka Israelia vastaan.
- Vaikka siellä on leijapommeja Israelin yllä, ja maanjäristyksiä Israelissa, se on Syyrian raja Israelin kanssa, joka on iso uhka Israelille.
- Olen pitkään pitäytynyt uskomukseen, että Raamatun profetioiden spesifisyys osoittaa Syyrian Damaskoksen olevan laukaisija ja katalyytti.
Jesaja 17:1 (KR 33/38) ”Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.”
- Ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin Lähi-idän karttaan nähdäkseen Israelin ja Syyrian välisen rajan strategisen ja jopa profeetallisen sijainnin.
- Sanoisin, että on vain ajan kysymys, ennenkuin edellä mainittu profetia Damaskoksesta Jesajan luvussa 17:1 täytetään.
- Kun, ei jos, se täyttyy, uskon, että se käynnistää Hesekielin luvun 38 profetian, joka koskee Venäjän ja Iranin johtamaa hyökkäystä Israelia vastaan.
Näin siksi, että Venäjällä ja Iranilla ei ole mitään aikomusta mennä minnekään muualle kuin Israelin rajan yli sitä vastaan Syyrian maaperältä, kuten osoitetaan tällä Times of Israel'in raportilla, joka koskee Venäjän ulkoministeriä Sergei Lavrov'ia, joka sanoi, että se olisi ”täysin epärealistista” odottaa Iranin vetäytyvän kokonaan Syyriasta.

Jotta asiat saataisiin pahemmiksi, tämä tulee aikaan, jolloin Israelin ja Syyrian välinen vuoden 1974 joukkojen erottamista koskeva rajasopimus (the 1974 Separation of Forces Agreement) voi olla vaarassa romahtaa. YNet News'in mukaan Syyria ilmoitti aikovansa palauttaa sotilasjoukot Quneitran kaupunkiin, joka sijaitsee kolmen kilometrin päässä Israelin rajalta. Keskiviikkona, ...Israelin puolustusvoimien (IDF) esikuntapäällikkö ...vieraili ...itäisellä osalla Golanin kukkuloita arvioidakseen tilannetta ja mahdollisia skenaarioita, jotka voisivat purkautua seurauksena. IDF valmistautuu siihen mahdollisuuteen, että syyrialaiset eivät kunnioita vuoden 1974 sopimusta, mikä voisi johtaa sotilaalliseen konfliktiin Israelin kanssa.

Kuten voitte kuvitella, Israel ei tule istumaan toimettomana, mikä selittää tämän Jerusalem Post -raportin siitä, miten IDF on kohentamassa joukkojaan Golanin kukkuloilla lähellä Syyriaa. ...”IDF pitää erittäin tärkeänä vuoden 1974 etääntymissopimuksen (disengagement agreement) säilyttämistä Israelin ja Syyrian välillä”, lukee armeijan lausunnossa, ja lisäten, että IDF jatkaa osallistumattomuus-periaatteen säilyttämistä Syyrian sisällissodasssa; se jatkaa ”politiikkaansa reagoida tiukasti tapauksiin, joissa Israelin suvereniteettia vahingoitetaan ja israelilaisia siviilejä uhataan.” ...Kesäkuun alussa, kenraalimajuri Tamir Heyman varoitti suljettujen ovien konferenssissa, että Teheran yrittää lisätä pyrkimyksiään ja kykyjään laukaista raketteja ja luoda terroristisoluja, jotka voivat tunkeutua Israeliin ja vahingoittaa yhteisöjä Israelin Golanin kukkuloilla. Näyttämällä karttaa, joka osoittaa missä Iranin joukot sijaitsevat Syyriassa, Heyman kertoi väkijoukolle konferenssissa: ”Sinä luultavasti ajattelet, että tämä johtuu siitä, että he yrittävät auttaa Assad'in hallintoa taistelemaan terroria vastaan... mutta ei ole olemassa uhkaa [Syyrian presidentti Bashar] Assad'ille, joten miksi joukot pysyvät maassa? Jos ne tulivat vain auttaakseen hallintoa, niin sitten kiitos ja näkemiin.”

Onneksi Israel tietää todellisen syyn, miksi Iran pyrkii juurruttamaan itsensä Syyrian ja Israelin väliselle rajalle, ja ansiokseen, Benjamin Netanyahu on tehnyt sen eksplisiittisen selväksi varsin selväsanaisesti, että he tuhoavat kaikki Iranin, Hizbollah'in, tai shiiojen joukot, jotka ryhtyvät asemiin Israelin Golanin kukkuloiden rajaseudulla. Breaking Israel News'in mukaan, Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu aikoo tavata Venäjän presidentti Vladimir Putin'in ensi viikolla keskustellakseen juuri tästä asiasta.

- Kysymys kuuluu, että mitä tämä kaikki merkitsee, erityisesti niille, jotka ovat jääneet kiinni tämän maailman huoliin ja asioihin.
- Syy, miksi sanon sen tällä tavalla, johtuu apatiasta ja innottomuudesta, joka on vallannut sijaa kristillisen kirkon piirissä tänäpäivänä.
- Kai sen ei pitäisi olla mitenkään yllättävää, koska Jeesus puhui tästä kirjeen kautta eräälle seurakunnalle Laodikean kaupungissa.
Ilmestyskirja 3:14-22 (KR 33/38)”Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos. Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus. Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'”
- On tärkeää ymmärtää, että tämä oli suunnattu penseille kristityille seurakunnan sisällä, ei niille, jotka eivät vielä olleet kristittyjä.
- Tämä sanoma on erilainen, niin että se on sanoma hyvästä uutisesta, joka tunnetaan myös evankeliumina, koskien pelastusta Jeesuksessa Kristuksessa.
- Jeesuksen Kristuksen evankeliumi on, että Jeesus kuoli meidän syntiemme tähden, haudattiin, nousi kolmantena päivänä ylös, ja tulee jälleen kerran eräänä päivänä.
Pelastuksen ABC – A on sen tunnustamista, että olet syntinen, (Room. 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10). C on pyytämistä, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com