Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 8. lokakuuta 2018

Venäjän ja Israelin välit kiristyivät syyskuussa kun venäläinen tiedustelukone ammuttiin alas Syyriassa

Tässä viikon takainen ajankohtaisraportti Rapture Ready -sivustolta liittyen Venäjän ja Israelin kiristyviin suhteisiin tänä syksynä, kun Venäjä syyttää Israelia epäsuorasti sotilaskoneensa alasampumisesta Syyrian ilmatilassa. Tämä tapahtuma voi toimia vedenjakajana tähän asti sopuisana toimineelle Venäjän ja Israelin väliselle liitolle. Nyt Raamatun profetian näkökulmasta ns. Googin sota on entistä lähempänä, kun Israelin horisontti on tummenemassa. Artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

Israelin tummeneva horisontti (Israel’s Darkening Horizon) :: By Matt Ward

Published on: October 2, 2018 By RRadmin7 Category: General ArticlesMatt Ward

https://www.raptureready.com/2018/10/02/israels-darkening-horizon-matt-ward/

Israelin ja Venäjän väliset suhteet ovat veitsenterällä. Tapahtumat Lähi-idässä muuttuvat hyvin nopeassa tahdissa. Venäläisen IL-20 -tiedustelukoneen pudottamisen myötä 17. syyskuuta 2018, näyttää siltä, että Venäjä, tuntien tilaisuuden, yrittää sekä nollata suhteet Israelin kanssa että piirtää uudelleen heidän oman osallistumisensa toiminnalliset rajat Syyriassa ja Lähi-idän näyttämöllä. He tekevät näin samalla kun heikentävät voimakkaasti Israelin kykyä toimia sen aina vaan juurtuneempia alueellisia vihollisia, Irania ja Hizbollah'ia, vastaan ​​Syyriassa.

Tapahtumat alkoivat 17. syyskuuta Israelin puolustusvoimien hyökkäyksellä Syyrian sotilaslaitokseen, joka sijaitsee Latakian alueella. Israel uskoi, että sinne oli sijoitettu runsaasti tappavia, korkean tarkkuuden omaavia asejärjestelmiä Hizbollah'in käytettäväksi Libanonissa, ollen jotain, mikä on aina ollut hyvin selkeä punainen viiva juutalaisvaltiolle.

Onnistuneiden ilmaiskujen jälkeen, Israelin F-16 -hävittäjät otettiin kohteiksi Syyrian ilmapuolustuksen toimesta. Suorana seurauksena Syyrian laaja-alaisesta ja erittäin epätarkasta ilmatorjuntatulesta, venäläinen IL-20 -sotilaskone, jossa oli 15 venäläistä palvelusmiestä, ammuttiin alas Välimeren yllä. Kaikki venäläiset sotilaat kuolivat. Tämä on aiheuttanut tulimyrskyn Israelia kohtaan, joka voi vaikeuttaa sen toimintavalmiuksia paitsi Syyriassa, niin myös sen kyvyssä puolustaa menestyksekkäästi omaa kotimaataan.

Välittömästi tämän venäläisen IL-20 -lentokoneen pudottamisen jälkeen Israel lähetti johtavia IDF-komentajia Venäjälle pyrkimyksenä selventää sitä, että vastuu tästä odottamattomasta murhenäytelmästä asettuu suoraan Syyrian hallituksen ovelle. Tätä varten kenraalimajuri Amikam Nurkin matkusti Moskovaan antamaan lyhyen kirjallisen selonteon henkilökohtaisesti venäläisille upseereille, ja esitti heille tietoja ja löydöksiä IDF:n omasta tutkimuksesta.

Suoraan sanoen, IDF:n päätelmät torjuttiin töykeästi. Se on varovainen ilmaus. Lopettaessaan oman tutkimuksensa, Venäjän armeija tuli siihen johtopäätökseen, että se oli itseasiassa Israel, jota yksinomaan on syyttäminen venäläisen IL-20 -lentokoneen pudottamisesta, ei Syyriaa, ja että Israel pelkästään on syyllinen 15 venäläisen sotilaan kuolemaan.

Tämä syytös on ravistellut IDF:ää, ja sitä järkytystä, jota tunnettiin Israelin armeijan sisällä, on pahennettu yhä riidanhaluisemmilla syytöksillä ja syytteillä, joita on laitettu IDF:n päälle Venäjän armeijan ja puolustusministeriön taholta.

Sunnuntaina, 23. syyskuuta 2018, Venäjän puolustusministeriö antoi julkisuuteen oman selontekonsa siitä, mitä tapahtui 17. syyskuuta. Venäjän puolustusministeriö panee kaikki syytteet tapauksesta suoraan IDF:n kontolle. Vieläkin pahempaa, venäläinen kenraalimajuri Igor Konashenkov on väittänyt avoimesti, että IDF on aktiivisesti harhaanjohtanut Venäjää sen Syyriaan suunniteltujen ilmaiskujen tapahtumapaikan suhteen, ja tästä syystä venäläistä IL-20 -lentokonetta estettiin siirtymästä turvalliselle vyöhykkeelle. Venäjä julistaa tämän suoraksi rikkomukseksi Venäjän ja Israelin väliseen sopimukseen, joka solmittiin vuonna 2015, jonka tarkoituksena on yrittää estää yhteenotot Syyriassa Venäjän asevoimien ja Israelin välillä.

Mutta kenraalimajuri Igor Konashenkov ei kuitenkaan ollut päässyt vielä loppuun. Hän jatkoi edelleen. Kenraali Konashenkov jatkoi väittämällä, että israelilaiset F-16 -taistelulentokoneet olivat käyttäneet IL-20 -tiedustelukonetta ”kilpenään” Syyrian ilmapuolustusjärjestelmää vastaan ja siten tarkoituksellisesti vaarantanut lentokoneen ja koko venäläisen henkilökunnan aluksella. Julistaessaan näin, hän on suorassa ristiriidassa IDF:n väitteen kanssa, että israelilainen F-16 oli jo kotona Israelin ilmatilassa kun IL-20:een osui ja se putosi alas. Hän väittää julkisesti, että Israel valehteli heille.

Venäjän tiedotustilaisuus päättyi pahaenteisesti väittämällä, että israelilainen sotilashenkilöstö on toiminut ”rikollisella laiminlyönnillä” ja että he ovat yksinomaan syyllisiä venäläisten hengenmenetyksiin.

Tämän vuoksi venäläiset ovat nyt julistaneet elektronisen sodan Israelille sekä Syyrian että Itä-Välimeren taivaalla. Venäjän armeija on nopeasti aseistanut Syyriaa S-300 -ilmapuolustusjärjestelmällä ja alkaa myös välittömästi häiritä kaikkea ”vihollisen” navigointia itäisellä Välimerellä.

Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu'n mukaan, Syyrian elektronisen ilmapuolustuksen valmiuksia tullaan lisäämään samoille tasoille kuin on tällä hetkellä venäläisillä joukoilla, jotka toimivat Syyrian alueella.

Shoigu jatkoi, ”Venäjä tulee tukkimaan satelliittinavigoinnin, mukana kulkevat tutkat ja viestintäjärjestelmät taistelukoneissa, jotka hyökkäävät Syyrian alueen kohteisiin, alueilla Välimeren yllä, jotka reunustavat Syyriaa.”

Shoigu lopetti sitten ohuesti verhotulla uhkauksella Israelille, ja totesi, että jos nämä uudet toimenpiteet ”eivät pysty jäähdyttämään kuumakalleja, meidän on vastattava linjassa nykyiseen tilanteeseen.”

Tämä on varmasti suuri isku Israelille ja vaikeuttaa vakavasti Israelin kykyä toimia sisällä Syyrian näyttämöä. Lämpötila Lähi-idässä on juuri noussut useilla pykälillä. Tämä on ensimmäinen kerta historiassa, kun joku valtio on avoimesti julistanut elektronisen sodankäynnin toista kansallisvaltiota vastaan.

Tätä varten ensimmäiset toimitukset Venäjän Krasukha-4 elektronisen sodankäynnin yksikköjä on toimitettu Syyriaan. Maassa sijaitsevien ja ilma-alusten tutkien neutraloimisen lisäksi, nämä yksiköt voivat myös tukkia ja vakavasti häiritä vakoilusatelliitteja. Tämä järjestelmä voi tukkia kaikentyyppisiä viestintäjärjestelmiä, vammauttaa ohjattuja ohjuksia, ilma-aluksia ja tutkia, ja sitä voidaan käyttää alustana vihollisen elektroniseen sodankäyntiin kykeneviä yksikköjä vastaan. Näillä yhdistetyillä Venäjän toimenpiteillä tulee olemaan seurauksena se, että ne haittaavat merkittävästi Israelin kykyä operoida onnistuneesti Syyrian sisäpuolella, tai jopa ainakin samassa määrin seurata sitä, mitä siellä ”kentällä” todella tapahtuu.

Netanyahu on ilmoittanut, että huolimatta näistä uusista toimenpiteistä, Israel jatkaa tarvittaviin toimiin ryhtymistä Iranin ja Hizbollah'in sulautumisen estämiseksi Syyriaan. Tällaiset suuret lausunnot ovat kuitenkin merkityksettömiä, vaikka jopa Netanyahu itse, puhuessaan syrjässä olevana äskettäisessä YK:n huippukokouksessa, tunnusti avoimesti, että tällä ”IL-20 -onnettomuudella voi olla vakavia seurauksia" – joista monet saattavat olla vielä ennalta-arvaamattomia. Netanyahu'n kommentit ovat selvä tunnustus sille, että dynamiikka Syyriassa on muuttunut merkittävästi.

Näiden uusien S-300 -ohjusten toimittaminen, vaikka eivät olekaan kaikkein huippuluokkaisinta saatavilla olevaa aseistusta, tulee varmasti hankaloittamaan Israelin kykyä toimia esteettömästi Syyriassa. Kuten israelilainen toimittaja Barak Ravid totesi, liike ”voisi rajoittaa Israelin ilmavoimien toimintavapautta Syyriassa.” (1)

Näiden ohjusten toimittamisella ja Venäjän julistuksella siitä, että he aikovat häiritä elektronisesti Israelin elektronisen sodankäynnin valmiuksia, on merkitystä. Niillä on merkitystä siksi, että paitsi selvää sotilaallista haittaa, jonka Israel nyt kohtaa, liike uhkaa myös purkaa Israelin ja Venäjän välisen sotilaallispoliittisen liiton, joka on toistaiseksi pitänyt heidät, ja vielä tärkeämmin muut suuret maailmanvallat, antamassa tukeaan sille, että osapuolet eivät joudu suoraan konfliktiin Syyriassa.

Israelin on nyt oltava poikkeuksellisen varovainen ja sen on arvioitava jokainen mahdollinen interventio Irania ja Hizbollah'ia vastaan Syyriassa tavalla, jota ei ole pitänyt tehdä aikaisemmin. Kun otetaan huomioon, että Israel on jo tehnyt satoja operaatioita Syyriassa ja tulee luultavasti tekemään niin jatkossakin, todennäköisyys sille, että israelilainen suihkukone ammutaan alas tehostetulla Syyrian ilmapuolustusjärjestelmällä, on nyt merkittävästi kasvanut. Jos tällainen mahdollisuus syntyy ja israelilaisia ​​lentokoneita ammutaan alas, tai lentäjiä loukkaantuu tai vangitaan, niin silloin sen todennäköisyys, että tämä voi puolestaan ​aiheuttaa laajempaa alueellista leimahtamista, kasvaa dramaattisesti. Israel, Iran, Syyria, Venäjä ja Yhdysvallat voitaisiin kaikki vetää avoimeen ja suoraan yhteenottoon.

Ratkaiseva tekijä sille, kuinka tämä kriisi päättyy, lepää Putin'in harteilla, vaikka tässä vaiheessa näyttää siltä, ​​että lopputulos tulee olemaan vakava rajoitus Israelin toimintavalmiuteen Syyriassa. Keskellä tätä kaikkea epävarmuutta yksi asia pysyy kuitenkin ennallaan; Iran on edelleen, epäilemättä, täysin järkähtämätön jatkamaan aseiden siirtämistä Hizbollah'ille.

Todellinen testi tulee olemaan, kun Israelin tiedusteluelimet, jossain kohtaa lähitulevaisuudessa, osoittavat, että Iran yrittää jälleen salakuljettaa kehittyneitä aseita ja sotakalustoa Libanoniin. Mitä tapahtuu sitten, kun Israel tuntee ehdottoman velvoitteen toimia? Toimivatko he? Ja jos, niin mitä Venäjä tekee? Ja tuleeko tämä olemaan hillittyä?

Vain aika näyttää.
1. https://www.axios.com/russia-supply-syria-syria-missiles-rebuke-israel-d2603edf-c35a-48b1-a61a-ad8d647c52f8.html
wardmatt1977@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com