Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 24. tammikuuta 2019

Petri Paavola kirjoittaa Trump-eksytyksestä tammikuun alussa 2019

http://www.rightspeak.net/2015/07/will-real-donald-trump-please-stand-up.html
Two-faced man
Tervehdys hyvät lukijat! 

Haluaisin että tutustuisitte seuraaviin Petri Paavolan aika tuoreisiin kirjoituksiin kotisivuillaan, jotka käsittelevät Donald Trumpia ja antikristillistä eksytystä. Ehkä viimeinkin saan kaipaamaani tukea joltakin saarnamieheltä täällä Suomen Siionissa.

http://www.kotipetripaavola.com/donaldtrumpantikristillineneksytys.html (1.1.2019)
 
http://www.kotipetripaavola.com/donaldtrumpantikristillineneksytysosa2.html (5.1.2019)
 
Paavola ei siis pidä presidentti Trumpia lopullisena Antikristuksena, mutta sanoo Trumpin toimivan, kuten Antikristus, eli petoksella ja kaikella valheen voimalla. Tämä on jo iso nyökkäys ajatukselle, että Trump olisikin lopull. Antikristus, jota olen peräänkuuluttanut. Ainakin Trump on tällä hetkellä kaikista todennäköisin AK-ehdokas, koska hän täyttää monet Raamatunprofetian kriteerit Antikristukselle. Esim. Danielin kirjan 11. luvun jakeessa 21 sanotaan viimeisen Pohjan kuninkaan eli AK:n olevan “kelvoton”, joka englanninkielisissä raamattukäännöksissä tarkoittaa moraalitonta ja alhaista henkilöä (vile person). Tätä juuri Trump on. Siihen liittyen, Samuel Korhonenkin oli aiemmin suomentanut nykykantaansa nähden hyvin Trump-negatiivisen kirjoituksen, jonka otsikkona on ”MIKSI AMERIKKALAISET ÄÄNESTÄVÄT TRUMP'IN KALTAISTA SUULASTA KAATOPAIKKAKOIRAA?”. Lue artikkeli kommentteineen tästä. (Vielä vuonna 2016 en ollut täysin oivaltanut Trumpia Antikristukseksi tai vääräksi Koorekseksi. Vasta vaalien jälkeen.)
 
Siis suuret kiitokset Petri Paavolalle näistä kirjoituksista, jotka toimivat hyvänä varoituksena niille, jotka luulevat Trumpin olevan aito uskova (vrt. tapaus ”kristitty” Adolf Hitler). Levittäkää tietoa Trump-eksytyksestä mahdollisimman laajalle, koska olen ollut hyvin huolestunut Suomen kristittyjen tilasta tällä hetkellä. On liikaa kuunneltu ja luettu mm. Patmos Lähetyssäätiön Trump-äänitorvea, kirjanoppinutta ”dominionisti” Juha Ahviota, joka pitää Patmos-sivuilla omaa blogia, eksyttäjä Mauno Mattilaa, jolta puuttuu täysin henkien erottamisen lahja (lue esim. tämä Trump-myönteinen kirjoitus), sekä sitten eksyttäjä Samuel Tuomista, jonka elämäntehtävänä on todistaa Prinssi Charles Raamatun Antikristukseksi ja siinä sivussa jakelee Trump-myönteisiä kirjoituksia kotisivuillaan. Ahviosta ja Tuomisesta mainitsen vielä, että he tunnustautuvat avoimesti kansallismielisiksi nationalisteiksi kannattamalla ns. vaihtoehtoista oikeistoa (lue äärioikeistoa) eli Alt-right-liikettä ollen näin myös poliittisesti aktiivisia kirjoituksissaan.
 
Olen ollut siitä lähtien, kun löysin amerikkalaisen Brother James Key'n kotisivut (mikä tapahtui heti vuoden 2016 presidentinvaalien jälkeen) vakuuttunut siitä, että Donald Trump on Raamatun Antikristus ja omassa blogissani on yksi osasto pääsivulla pyhitetty kokonaan Trumpin antikristiudelle. Kannattaa siis tutustua näihin linkitettyihin blogikirjoituksiin.
 
Ei muuta kuin Herran siunausta kaikille totuuden etsijöille ja älkäämme eksykö, sillä vääriä profeettoja ja vääriä kristuksia on liikkeellä (Matt. 24:24)! Lopun päivinä ja ennen ylöstempausta Herra seuloo väkevän eksytyksen kautta omansa (nisun) lusteesta, johon pätee Paavalin sanat Apostolien tekojen luvussa 28:26, ”Mene tämän (luste)kansan luo ja sano: Kuulemalla kuulkaa älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää älkääkä käsittäkö.” Toivottavasti sinä et kuulu tähän edellämainittuun (luste)kansaan. Vielä on aikaa tehdä parannus, jos on eksynyt Trumpiin.

12 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia havaintoja Petri Paavolalta Donald Trumpista.

    Mitä mieltä olet hänen näkemyksestään koskien ylöstempausta ja Jeesuksen toista tulemusta . Tässä linkki: http://www.kotipetripaavola.com/raamatunopetustaylostempauksesta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että en kannata Paavolan ylöstempausoppia (post-trib), joka on liian yksipuolinen ja epäraamatullinen, vaan olen pre-trib-tempaukseen uskova ja lisäksi uskon, että ylöstempauksia tapahtuu myös vaivanaikana eli puolivälissä 7-vuotista Ahdistusta (6. sinetti) ja Ahdistuksen lopussa (6. pasuuna ja 6. vihanmalja). En jaksa ruveta enempää ruotimaan tätä asiaa, mutta minusta autuaan toivon (Tit. 2:13) ryövääminen meiltä valvovilta kristityiltä tässä pahassa ajassa, jolloin 3. maailmansota kolkuttaa ovella, on väärin. Jumala pelastaa viisaat neitsyet ja morsiamen koetuksen hetkestä ja Jumalan vihalta (Ilm. 3:10; 1 Tess. 1:10).

      Poista
    2. Kun haemme vanhatestamentillista esikuvaa ylöstempaukselle, niin ne ovat Lootin pelastuminen Sodoman tuholta ja Nooan pelastuminen perheineen vedenpaisumukselta. Näihin molempiin Jeesus viittasi Öljymäen puheessaan, joten on hyvin luultavaa, että ennen vihaa (suuren Babylonin tuomio, WW3, jne.) Jumala pelastaa omansa.

      Poista
  2. Tämän perusteella edesmennyt Kai Antturi olisi ollut Petri Paavolan kanssa samoilla linjoilla. http://www.kotipetripaavola.com/helluntailaisensaarnaajanylostempausopetus.html

    VastaaPoista
  3. Niin no Trump on SELVÄSTI kristitty jonka havaitsee esim. siitä että hän ei hyväksy homo-obamalaista menoa eikä kakkavossinktonilaista keekoilua vaan on jyrä joka haluaisi lyödä nämä peelsepuupit palasiksi. Ettekö te lapset tajua mikä on homman nimi`? Rump on viimeinen huuto, lääst kooll !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä sinulla on köykäiset perustelut. Olihan se Aatukin homovastainen. Ja Trump ei "kuivaa suota". Koko tämä taistelu vasemmistolaisia voimia vastaan Amerikassa trumppilaisten taholta muistuttaa kovasti sitä 1930-luvun Saksaa, jossa sosialisteja mollattiin. Etkö huomaa yhtäläisyyttä?! Historia toistaa itseään. Lue seuraava.

      Trump ei pysäytä progressiivista agendaa eikä kuivaa suota

      http://nokialainen.blogspot.com/2017/03/don-koenigin-mukaan-trump-ei-pysayta.html

      Poista
  4. Olen ehdottomasti Samuel Tuomisen kannalla antikristuksen olevan mitä suurimmalla varmuudella prinssi Charles. Hänen tuorein kirja on "mies joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa". Trump en ennemmin Koores (Kyyros), jonka Jumala on asettanut tekemään sitä, mikä sopii Raamatun profetian täyttymiseen. USA:ta ei mainita lopunajan sodissa enää profetiassa, joten ei Trumpillakaan ole siinä sitten roolia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpähän olet eksyttäjä Tuomisen puolella, mutta ei pitkät "väitöskirjat" kuitenkaan tee Tuomisesta totuuden puhujaa. Pelkällä maalaisjärjellä ajattelu kertoo jo sen, ettei Charles voi olla Antikristus. Raamatun mukaan AK on suurisuu (big mouth) egoisti ja hän on poliittinen sotapäällikkö, kuten olivat hänen edeltäjänsä Napoleon ja Hitler, jotka ovat oivia AK:n esikuvia. Miten "hienohelma" ja pasifisti Charles sopisi esim. totuudenkirjan (Dan. 11:21-45) Pohjan kuninkaaksi, joka johtaa mahtavaa armeijaa??!! Ja miten Charles saisi juutalaisten kannatuksen heidän messiaakseen, kun Charlesia vihataan yleisesti Israelissa? Toisin on Trumpin kohdalla. Charles ei ole mikään temppelien rakentaja myöskään, vaan Trump on se, joka antaa juutalaisille luvan rakentaa uudelleen Jerusalemin temppeli. Temppelikolikko on jo valmiina, jossa on Trumpin kuva. Lopuksi Antikristus kuvataan suureksi valehtelijaksi ja eksyttäjäksi, jota Trump nimenomaan on. Kenet Charles voisi eksyttää? Maailmanko, joka on jo eksyksissä? Jeesus varoitti vääristä kristuksista juutalaisia ja kristittyjä, ei maailmaa.

      Ajattele siis uudestaan koko käsitystäsi ja rukoile Jumalalta viisautta sydämeesi, jotta voisit nähdä oikein. On vakava asia hyväksyä Trump hyväntekijänä (tai Kooreksena), sillä Jumala ei katso läpi sormien niitä, jotka puoltavat petosta.

      Poista
    2. Lisään vielä sen verran, että toki Charles voisi kuulua niihin moniin antikristuksiin, joista Raamattu mainitsee, mutta se lopullinen hän ei ole.

      Poista
  5. Rauhan tervehdys.

    Kirjoitit aikanaan Barack Obamasta: "Barack Obama Ilmestyskirjan Antikristus? – Valkoinen Talo twiittaa vihjailevasti" ja nyt se näyttää olevan Donald Trump, vaikka poliittisesti he ovat täydellisesti eri suuntia edustavia mitä tulee tärkeisiin poliittisiin kysymyksiin kuten abortti, Israel, islam tai maahanmuutto.
    http://nokialainen.blogspot.com/2015/01/barack-obama-ilmestyskirjan-antikristus.html

    "He ovat lasten kaltaisia, jotka istuvat torilla ja huutavat toisilleen ja sanovat: 'Me soitimme teille huilua, ja te ette karkeloineet; me veisasimme itkuvirsiä, ja te ette itkeneet'." - Luukas 7:32

    Kuinka kahden täydellisesti erilaisen poliittisen suunnan edustajan voi nimetä antikristukseksi? Raamatun profetian tulkinta ei anna sille myötä näin paljoa vaan kyseessä oli selkeästi väärä tulkinta jomman kumman kohdalla.

    Paljon enemmän kannattaa tarkkailla esimerkiksi Emmanuel Macronia, josta löytyy tavattomasti merkkejä, jotka sopii antikristuksen henkeen.
    https://ajankohtainen.wordpress.com/2019/01/02/voisiko-emmanuel-macron-olla-antikristus/

    Ennen vaaleja taisin olla ainoa profeetallinen ääni, joka profetoi että Donald Trump tulee valituksi. Sivustollasi "profeetallisissa ajankohtaisuuksissa" en nähnyt tällaista profeetallista näkökulmaa vaan päinvastoin kovasti ennakoitiin Hillary Clintonia, kuten muutkin väärässä olleet. Kuitenkin viittaat, että allekirjoittanut Mauno Mattila on väärä profeetta tai eksyttäjä, mutta olisiko kuitenkin syytä tutkia se oma silmä ja oma malka?

    Trump ei ole pastori, ei saarnaaja eikä edes evankelista tai pappi. Hän ei ole ollut trumpetti hengellisellä regimentillä, koska se ei ole hänen kutsumuksensakaan ja näkisin sen todella vaarallisena odotuksena, jos odotetaan Amerikan presidentin (tai kenenkään politiikon) korjaavan seurakunnat! Amerikassa on paremmmin ymmärretty poliittisen ja hengellinen regimentin erot, kuin Suomessa, jossa on valtiokirkko. Hän on rukousvastaus siihen, että "saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa" (1. Tim. 2:2). Esivallan miekalla jos evankeliumia yritetään ajaa, tulee isoja ongelmia.

    Trump on paljastanut suuren kansan tietoisuuteen valtamedian valheet, islamin petoksen ja poliittisen korruption sekä on ollut siunaamassa Israelia. Nämä ovat varmasti hyvän poliittisen vaikuttajan ominaisuuksia. Hän on ollut pasuuna ja trumpetti.

    Tällä videolla käsittelen Amerikan vaaleja ennen ja toisella videolla jälkeen.
    https://www.youtube.com/watch?v=Zf3PjV1mBro
    https://www.youtube.com/watch?v=hQCye-BRugw

    Tulee suuria ongelmia, kun sekoitetaan maallinen valta ja hengellinen valta keskenään, joka näkyy siteeramassasi Petri Paavolan kirjoituksessa, joka ei ymmärtänyt noita profetioita laisinkaan, mutta hänen mielestään Kristuksen käskytkin ovat vain kivitaulun 10 käskyä ja sapatin pitäminen kuuluu kristityille, jolloin tämä ei yllätä. Hän ei myöskään ymmärrä ylöstempausta, ei sen koommmin uudestisyntymisestä eroavaa henkikastetta ja Kristus ei hänelle ole Kaikkivaltias Jumala, vaan Isää pienempi jumala, joidenkin kirjoitusten mukaisesti.

    Sanoit itse, että "ehkä viimeinkin saan kaipaamaani tukea joltakin saarnamieheltä täällä Suomen Siionissa", mutta oletko ajatellut että jos kaikkien muiden tulkinnat kuten Juha Ahvion, veli Mattilan ja muiden ei välttämättä ole se väärä, vaan jonkun muun?

    Sivustollasi on ollut paljon hyviä kirjoituksia, esimerkiksi Samuel Korhosen kääntämiä artikkeleja ja opetuksia seurakunnan ylöstempauksesta. Suosittelisin olemaan tarkempi näissä antikristuksen arvailuissa, sillä en usko että Trump on antikristus, en välttämättä edes että Barack Obama, vaan hän nousee muualta.

    "Älkää tuomitko näön mukaan, vaan tuomitkaa oikea tuomio." - Johannes 7:24

    Siunauksin, MM.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihjaat vilpillisesti, että olisin vanhan blogijuttuni vuodelta 2015 perusteella pitänyt Barack Obamaa lopullisena Antikristuksena ja sitten kääntänyt kelkkani Trumpin suuntaan. Ei pidä paikkansa. En ole koskaan luonnehtinut Obamaa lopulliseksi AK:ksi, jonka Jeesus Kristus takaisintulemuksessaan surmaa Harmagedonilla. Olen aina pitänyt Barack Obamaa vain edelläkävijänä lopulliselle laittomuuden ihmiselle, joka mahdollistaa tämän AK:n nousun ja jolla on antikristillisiä piirteitä, ja jopa soveltuu joihinkin Raamatun profetiakohtiin, kuten tähän ILmestyskirjan 1. sinettiin (valkoisella hevosella ratsastava AK). Kirjoitin siis n. 4 vuotta sitten artikkelin nimeltä "Barack Obama Ilmestyskirjan Antikristus? – Valkoinen Talo twiittaa vihjailevasti".

      https://nokialainen.blogspot.com/2015/01/barack-obama-ilmestyskirjan-antikristus.html (16.1.2015)

      Tässä lainaus artikkelista, jossa selitän Obaman lopunajan roolia, joka on olla vain edelläkävijä lopulliselle Antikristukselle.

      "Näin siis kommenteissa. Tuohon viimeiseen kommenttiin kuitenkin sanoisin, että Obama on silti jonkinlainen antikristus, USA:n viimeinen vaaleilla valittu presidentti, laiton ja kelvoton, joka muuttaa ajat ja lain (huom. homoseksuaalisuuden yleinen hyväksyntä länsimaissa ja sukupuolineutraali avioliittolaki). Ks. Dan. 7:23-26. Hän on profetian kenraaliharjoitusvaiheen ”pieni sarvi” eli 11. sarvi, amerikkalainen antikristus, joka on erilainen kuin edelliset 10 sarvea tai kuningasta, jotka ovat USA:n presidenttejä alkaen Harry Trumanista 2. maailmansodan jälkeen, jolloin USA:n ylivalta tai maailmanherruus varsinaisesti alkoi. Amerikan johtama maailmanjärjestys saa väistyä pian Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO) tieltä....

      Obama on siis eksyttävä messiashahmo. Valkoisen Talon lähettämä twiittikuva on vakava aikainmerkki ja paljastus. Monet pitävät valkoisen hevosen ratsastajaa Jeesuksena, joka tulee takaisin kuitenkin vasta Ilmestyskirjan luvussa 19 (hevosen väri on sama). Silti Obama on vain edelläkävijä ("Johannes Kastaja" -hahmo) lopulliselle Antikristukselle, joka nousee EU:n alueelta."

      Erheeni oli ainoastaan se, että luulin Obaman olleen USA:n viimeinen presidentti ja ajattelin lopullisen AK:n nousevan EU:n alueelta. Olin vahvasti siinä uskossa, että prinssi Charles on Antikristus, josta "kiitos" lankeaa Samuel Tuomiselle, joka taitavasti harhauttaen sai minut uskomaan tällaista. Onneksi silmäni avautuivat heti vuoden 2016 vaalien jälkeen ja löysin totuuden. Trump on uusi Hitler, totuudenkirjan (Dan. 11) jakeen 21 "kelvoton". Lue analyysini totuudenkirjasta, jossa on kerrottu mm. Saksan (Pohjan kuningas) aloittamista maailmansodista viime vuosisadalla.

      http://nokialainen.blogspot.com/2017/01/tulkintaa-danielin-11-luvusta-jossa.html

      Näköjään Mauno olet ollut esillä Suomi24-keskustelussa nyt viime vuodenvaihteessa, jossa osallistujat kritisoivat sinua voimakkaasti, kun uskot vääriä profetioita Jeremiah Johnsonilta ja Mark Taylorilta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15508520/mauno-mattila-jakaa-profetiaa-etta-donald-trump-olisi-jumalan-pasuuna

      Tässä osuva kommentti tuosta keskustelusta, johon siis osallistuit selittelemällä tekosiasi ja puolustamalla edelleen vääriä Amerikan profeettoja.

      katso.peiliisi
      3.1.2019 5:18

      Et vieläkään tunnustanut, että olet uskonut väärään profeettaan ja jakanut väärää profetiaa, vaan selittelet omia tekosiasi.

      Sinä saarnaat hengellisen näkökyvyn tärkeydestä, mutta sinulla ei todellakaan ole sitä.

      Jatkat edelleen "profeetallista" saarnaamista, joka ei ole Jumalasta.

      ----------------

      Mitäpä tuohon voisi lisätä? Lue ainakin tämä julkaisuni Mark Taylorista, joka paljastaa Trump -profetian olleen petos.

      http://nokialainen.blogspot.com/2017/02/palomies-mark-taylorin-trump-profetia.html

      Toivottavasti silmäsi avautuvat ajoissa ja osaat oikeasti nöyrtyä myöntämällä olleesi väärässä Trumpin ja näiden "profeettojen" suhteen. Nyt sinusta paistaa ylpeys, joka estää Jumalan Hengen vaikutuksen sinussa. Pelkään sielusi puolesta.

      Poista
    2. Yksi lisäys. Kirjoitit: "Kuinka kahden täydellisesti erilaisen poliittisen suunnan edustajan voi nimetä antikristukseksi?"

      Kyllä voi Amerikan tapauksessa, sillä demokraatit ja republikaanit ovat saman (Illuminati)kolikon kaksi eri puolta, jotka palvelevat omalla tavallaan Uutta Maailmanjärjestystä eli NWO:ta. Amerikan perustivat vapaamuurarit tavoitteenaan perustaa maailmanhallitus jonain päivänä Yhdysvaltain avulla. Tämä ilmenee yhden dollarin setelissä, jossa on takapuolella ns. Suuri Sinetti, johon kuuluu Luciferin kaikkinäkevä silmä pyramidin huippukivessä, joka toistaiseksi "roikkuu ilmassa". Tavoite on nyt hyvin lähellä, kun Barack Obama jää todennäköisesti viimeiseksi demokraattien pressaksi ollen heidän "pieni sarvensa", joka avitti todellisen "laittoman" eli Trumpin vaalivoittoon. Olen varma siitä, että ilman Obaman osuutta ultraliberaalina uudistajana ei Trump -petos olisi mennyt läpi Amerikassa. Obama oli katalysaattori (ärsyttäjä) republikaanien lopulliselle pressalle, johon kaikki päättyy. Rothschildien (siionistieliitti) kuningas on Donald J. Trump.

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com