Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Last Trumpet Newsletter -- Marraskuu 2019

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta marraskuun 2019 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVIII    Issue XI    November 2019

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Vakavien ongelmien aika
(A Time Of Severe Trouble)

”Niin Herra kysyi saatanalta: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta".”

Job 1:7

”Ja että sinä näit jalkain ja varvasten olevan osittain savenvalajan savea, osittain rautaa, se merkitsee, että se on oleva hajanainen valtakunta; kuitenkin on siinä oleva raudan lujuutta, niinkuin sinä näit rautaa olevan saven seassa. Ja että jalkojen varpaat olivat osaksi rautaa, osaksi savea, se merkitsee, että osa sitä valtakuntaa on oleva luja, osa sitä on oleva hauras. Että sinä näit rautaa olevan saven seassa, se merkitsee, että vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty toinen toiseensa, niinkuin ei rautakaan sekaannu saveen. Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti,”

Daniel 2:41-44


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme läheisesti tämänpäivän ajankohtaisia tapahtumia, jotka osoittavat ilman epäilyksen häivää, että tämä maailma on ottanut ruman käänteen. Aloitin toimintani tämän uutiskirjeen kirjoittajana heinäkuussa 2010. Siitä lähtien olen tutkinut uutisia jatkuvasti ja lukenut tuhansia juttuja eri lähteistä ympäri maailmaa. En kuitenkaan voi muistaa yhtäkään ajanjaksoa viimeisen yhdeksän vuoden ajalta, jolloin maailma olisi ollut sellainen kuin tunnemme sen tänään. Kun valmistauduin kirjoittamaan marraskuun 2019 Last Trumpetin numeroa, minua ällistytti nyt planeettaa valtaansa ottava sosiaalinen kiehunta (distemper). Nykyään tapahtuu niin paljon mielenosoituksia, että on vaikea seurata niitä kaikkia. Näihin kuuluvat mielenosoitukset Hongkongissa, Espanjassa, Libanonissa, Boliviassa, Chilessä, Ecuadorissa ja Irakissa. Lisäksi ilmastonmuutoksen vastaisia ​​mielenosoituksia on esiintynyt monissa paikoissa eri puolilla maailmaa, kun taas Yhdysvallat painiskelee kiistanalaisen virkasyyteprosessin ​​ja poliittisen kuohunnan kanssa. Nykyisessä vaiheessa oleva maailma on voimakkaan paineen alaisena, ja melkein ikäänkuin voimme nähdä saatanan jalanjäljet ​​hänen kulkiessaan edestakaisin maaplaneetalla, aiheuttaen tuhoa. Raamatun mukaan tämä on jotakin, jota vastustajamme paholainen on taipuvainen tekemään. Jopa muinaisina Jobin päivinä, saatanan tiedettiin vaeltelevan maapallolla. Job 1:7 kertoo meille: ”Niin Herra kysyi saatanalta: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta".” Kristittyinä tiedämme, että tämän maailman paineet kasvavat jatkuvasti, kun meidän Herramme paluupäivä lähestyy, ja niin me edelleen seuraamme ja rukoilemme, kun havaitsemme tämän aikakauden hätkähdyttäviä ja hämmästyttäviä tapahtumia, joita esiintyy kiihtyvällä tahdilla.

Mielenosoitukset Etelä-Amerikassa (Protests In South America)

Etelä-Amerikassa on ollut pitkä epävakauden historia, ja viime viikkojen tapahtumat osoittavat, että tämä on suuntaus, joka tuskin päättyy pian. Varsinkin Chile on kokenut enemmän kuin vain sen kohtuullisen osuuden kaaoksesta viime päivinä. Joskus laajalle leviävän raivon sytyttäminen ei vaadi paljoa. Chilen tapauksessa massiiviset mielenosoitukset puhkesivat sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että joukkoliikenteen lippujen hinnat nousevat. Hinnankorotus oli vaatimaton: 800 chileläisestä pesosta 830 pesoon, (1) tai Yhdysvaltain dollareina laskettuna, alle viiden sentin lisäys lipulta. Kuljetuskustannusten nousun aiheuttama viha johti lukuisiin hyökkäyksiin metroasemilla Chilen pääkaupungissa Santiagossa, jotka lopulta pakottivat sulkemaan koko metrojärjestelmän. ”Koko verkko on suljettu mellakoiden ja tuhojen vuoksi estämään matkustajien ja työntekijöiden minimaaliset turvallisuusolosuhteet”, metro-operaattori kirjoitti. (2) Chilen presidentti Sabastian Pinera julisti 18. lokakuuta 2019 hätätilan Santiagoon. (3) Lokakuun 22. päivään 2019 mennessä, yli 2600 ihmistä oli pidätetty ja ainakin viisitoista ihmistä oli tapettu mielenosoitusten aikana. (4) Mellakat, joihin sisältyi laajamittaista ​​ryöstelyä ja tuhopolttoja, saivat Chilen presidentin sanomaan: ”Olemme sodassa voimakasta vihollista vastaan, joka on valmis käyttämään väkivaltaa ilman rajoja.” (5)

Joskus nykyään niin yleinen sosiaalinen kiehunta on saatu aikaan ulkopuolisten voimien toimesta. Esimerkiksi mielenosoitukset ja mellakat tarttuivat pieneen Karibialla sijaitsevaan Haitin valtioon viime vuonna, kun Kansainvälinen valuuttarahasto, tai IMF, painosti Haitin hallitusta nostamaan polttoaineiden hintoja. Globalistinen kaiken tuhoava voima, jota IMF edustaa, on iskenyt jälleen viime päivinä pakottaen Etelä-Amerikassa sijaitsevan Ecuadorin luopumaan suositusta polttoaineen valtionaputuesta, joka on ollut voimassa neljä vuosikymmentä, ehtona 4.2 miljardin dollarin lainan saamiselle. (6) Sen jälkeen kun Ecuadorin presidentti Lenin Moreno ilmoitti lokakuun alussa 2019 tukiohjelman poistamisesta, seurauksena oli kaaos. Viha kiehui yli, ja pääkaupunki Quitoon levinneiden mielenosoitusten jälkeen, presidentti Moreno julisti hätätilan 3. lokakuuta 2019. ”Kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi ja kaaoksen välttämiseksi olen määrännyt kansallisen hätätilan”, piiritetty johtaja julisti. Lisäksi hän jatkoi väittämällä: ”Minulla on rohkeutta tehdä oikea päätös kansakunnalle.” (7) Päätös oli kuitenkin lyhytkestoinen. Lokakuun 13. päivään 2019 mennessä, ilmoitettiin, että suunnitelma polttoainetukien kumoamisesta oli peruutettu. (8)

Samaan aikaan Bolivian kansalaiset ovat raivoissaan sen suhteen, mitä he pitävät epäilyttävinä vaalituloksina. Sen jälkeen kun ilmoitettiin, että Bolivian presidentti Evo Morales oli saanut riittävästi ääniä voittaakseen uudelleenvalinnan vastustajansa, Carlos Mesa'n, ylitse 20. lokakuuta 2019, mielenosoittajat lähtivät kadulle ja vihaisina sytyttivät liekkeihin alueellisen vaalituomioistuimen päämajan Sucre'n kaupungissa. (9) Presidentti Morales ilmoitti 23. lokakuuta 2019 julistavansa ”hätätilan” sekasorron jatkuessa. Bolivialaiset ovat ymmärrettävästi huolestuneita. ”Pelkään, että voi tulla sota. Heidän on syrjäytettävä hänet väkisin”, sanoi yksi nainen. Toisen Bolivian kansalaisen mainittiin sanoneen: ”Koko maassa on sytytetty kipinä demokratialle.” Todeten, että verenvuodatusta voi olla, hän edelleen jatkoi sanoen: ”Seuraukset ovat erittäin vakavat.” (10) [Bolivian presidentti Evo Morales erosi tehtävästään sunnuntaina 10.11.2019, kun maan asevoimat oli kehottanut häntä eroamaan. Lue https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006303073.html, Suom. huom.]

Bloomberg News -lehden mukaan jännite Etelä-Amerikassa tulee todennäköisesti kasvamaan tulevina päivinä. Artikkelissa, joka julkaistiin 21. lokakuuta 2019, otsikko julistaa: ”Poliittinen vaara on olemassa Latinalaisessa Amerikassa, kun mielenosoitukset leviävät.” Raportissa lainataan Euraasia-ryhmän Latinalaisen Amerikan toimitusjohtajaa Daniel Kerner'iä, joka sanoi: ”Melkein kaikissa Etelä-Amerikan maissa meillä on epäsuosittuja hallituksia, joilla on fiskaalisia (valtiontalouden) ongelmia, kohdaten vihaisia äänestäjiä, jotka ovat kyllästyneitä korruptioon, huonoihin julkisiin palveluihin, ja taloudellisen dynaamisuuden puutteeseen.” (11) On selvää, että ongelmia on edessä, mutta se ei koske vain Etelä-Amerikkaa.

Mielenosoitukset Lähi-idässä (Protests In The Middle East)

Katsomalla Lähi-itään, näemme tämän maailman alueen jälleen olevan erittäin epävakaa. Libanonin valtio kärsii laajalle levinneistä mielenosoituksista, joissa sadattuhannet ihmiset ovat marssineet, vaatiessaan, ei vähempää kuin heidän nykyisen hallituksensa kaatamista. On varmaa, että elämä Libanonissa ei ole tällä hetkellä ruusuista. Maan alijäämä on 86 miljardia dollaria, ja heidän taloutensa on romahduksen partaalla. Jotta asiat saataisiin huonompaan valoon, yli neljäsosa libanonilaisista asuu köyhyydessä. (12)

Koska Libanonin pääministeri Saad Al Hariri tunsi, että hänen syrjäyttämisensä on lähellä, hän yritti syyttää maansa ahdingosta muita poliitikkoja. ”Jotkut ovat asettaneet esteitä eteeni... ja kaikkia niitä edessä olevia ponnisteluja vastaan, joita olen ehdottanut uudistuksia varten”, Hariri valitti. (13) Puolustuskannalla oleva johtaja on luvannut uudistuksia Libanonin kansalaisille, mutta ottaen huomioon kaduilla nyt ilmenevän raivon, hänen luvatut muutokset saattavat olla liian vähän liian myöhään. Libanonin mielenosoitukset ovat olleet toisinaan väkivaltaisia, koska kaduilla on tulipaloja ja turvallisuusjoukot ampuvat kyynelkaasua hallitakseen väkijoukkoja. (14) Kumma kyllä, nämä mielenosoitukset alkoivat kaikki sen jälkeen, kun Libanonin hallitus yritti ottaa käyttöön 20 sentin päivittäisen veron äänipuheluista, joita tehdään suositun Internet-chat-palvelun, nimeltä WhatsApp, kautta. Vero on peruutettu, mutta ihmismassoja ei ole lepytetty. (15)

Irakin mielenosoitukset ovat olleet erityisen rajuja lokakuussa 2019. Lokakuun 3. päivänä 2019 julkaistussa raportissa kerrotaan, että tuhannet mielenosoittajat ovat ottaneet yhteen Irakin poliisivoimien kanssa, ja yhden ainoan päivän aikana kolmekymmentäyksi mielenosoittajaa oli tapettu. (16) Väkivalta jatkui, ja 7. lokakuuta 2019 mennessä yhteensä 149 mielenosoittajaa oli tapettu, ja suurin osa heistä oli kuollut ampumahaavoista rintaan tai päähän. (17) Mielenosoitukset raivoavat yhä, juuri kun kirjoitan tätä uutiskirjettä. Raportti, joka julkaistiin 26. lokakuuta 2019, toteaa, että Irakin turvallisuusjoukot ovat tappaneet 63 ihmistä tänä viikonloppuna. Koskien mielenosoituksia ja väkivaltaa, Irakin yhteisten operaatioiden komentokeskus (Iraqi Joint Operations Command) antoi julkilausuman, jossa sanottiin: ”Samalla kun maa on todistamassa mielenosoituksia Irakin perustuslain takaamien oikeuksien vaatimiseksi, jotkut ovat käyttäneet näitä mielenosoituksia hyväksi tappamalla kansalaisia ja vahingoittamalla heistä muita, polttaneet ja ryöstäneet julkisen ja yksityisen sektorin omaisuutta ilman mitään omaatuntoa.” (18)

Mielenosoitukset Hongkongissa (Protests In Hong Kong)

Kuukausien mittaiset mielenosoitukset puoliautonomisessa Hongkongin kaupungissa jatkuvat edelleen tästä kirjoitushetkestä lukien. Ne, mitkä alkoivat maaliskuussa 2019 rauhanomaisina marsseina sortavaa Kiinan hallitusta, poliisin raakuutta, ja nyt hyllytettyä luovutuslakia vastaan, ovat tulleet yhä väkivaltaisemmiksi. New York Times kertoi lokakuun alussa 2019, että mielenosoitusten alkamisen jälkeen on pidätetty yli 2000 hongkongilaista, ja ainakin 3000 patruunaa kyynelkaasua oli ammuttu kohti mielenosoittajia. (19)

Väkivalta nosti jälleen rumaa päätään 20. lokakuuta 2019, kun mielenosoittajat heittivät palopommeja ja murskasivat myymälöiden kadun puoleisia ikkunoita. (20) Monet mielenosoittajat käyttivät naamioita kasvojensa päällä, vaikka Hongkongin hallitus sääti kiellon tällaisille peitteille. Omituisesti, mielenosoittajien suosikkinaamio on Nalle Puh -maski, jota pidetään henkilökohtaisena loukkauksena Kiinan presidentille Xi Jinping'ille. On huomattu, että Kiinan johtaja muistuttaa sarjakuvahahmoa, ollen mielipide, joka on herättänyt presidentti Xi'n vihan ja johtanut siihen, että Kiinan hallitus sensuroi Nalle Puh -sisältöä Internetissä. (21)

Raportit osoittavat, että hallituksen vastaiset mielenosoittajat ovat joutuneet lukuisten raakojen hyökkäysten uhreiksi tuntemattomien hyökkääjien toimesta. (22) Jos mielenosoitukset jatkuvat, on erittäin mahdollista, että Kiinan hallitus ryhtyy pian toimiin. Syyskuun 30. päivänä 2019 kerrottiin, että Kiina oli kaksinkertaistanut joukkonsa Hongkongissa, kun arviolta 10 000–12 000 armeijan henkilökuntaan kuuluvaa miehittää nyt kaupunkia. (23) Presidentti Xi antoi lokakuun puolivälissä pahaenteisen varoituksen, jossa todettiin: ”Jokainen, joka yrittää pilkkoa Kiinaa missä tahansa maan osassa, päätyy murskattuihin ruumiinosiin ja murtuneisiin luihin.” Edelleen hän jatkoi sanoen: ”Ja minkä tahansa ulkoisen voiman, joka tukee tällaisia yrityksiä jakaa Kiinaa, pyrkimyksiä tullaan pitämään kiinalaisten taholta toiveajatteluna.” (24)

Ilmastonmuutos-hulluus (Climate Change Madness)

Kun näemme mielenosoituksia esiintyvän eri puolilla maailmaa lukuisista syistä, niin nykypäivän nuoret ihmiset ympäri maailmaa järjestävät myös suuria mielenosoituksia protestoidakseen kansallisten hallitusten toimettomuutta ilmastonmuutosta vastaan. Varmasti näitä nuoria ihmisiä kiusaa usko siihen, että tätä planeettaa ollaan tuhoamassa järjestelmällisesti. Äskettäisen Rasmussen'in tekemän kyselyn mukaan 29 prosenttia tutkimukseen osallistuneista amerikkalaisista äänestäjistä uskoo, että ”on ainakin jonkin verran todennäköistä, että maapallosta tulee asumiskelvoton ja että ihmiskunta pyyhkäistään pois” seuraavan viidentoista vuoden aikana. Tämä on suuri osuus vastaajista, mutta tutkimukseen osallistuneiden nuorten osuus on paljon suurempi. ”Tässä kysymyksessä on dramaattinen ero ikäryhmissä. Puolet (51 prosenttia) alle 35-vuotiaista äänestäjistä uskoo, että on ainakin jonkin verran todennäköisyyttä sille, että ihmiskunta tuhoutuu seuraavan vuosikymmenen, tai sinne päin, aikana. Vain 12 prosenttia vanhuksista on samaa mieltä, ja vain 4 prosenttia seniorikansalaisista katsoo, että se on hyvin todennäköistä”, raportti sanoi. (25)

Kun näemme edellä viitatun kaltaisia ​​tutkimuksia, ei ole ihme, että niin monet ihmiset, ja etenkin nuoret, ovat nyt täysin paniikkitilassa. Tämä tuli ilmeiseksi 7. lokakuuta 2019, kun tuhannet mielenosoittajat, joista suurin osa kuuluu ryhmään, joka kutsuu itseään ”Sukupuuton kapinallisryhmäksi (Extinction Rebellion Group)”, lähtivät kaduille ympäri maailmaa osoittaakseen, ettei ilmastonmuutostaistelussa ole edistytty. Näillä mielenosoittajilla on melkoinen tyylitaju ollakseen dramaattisia. New Yorkissa he roiskuttivat itseään ja ikonista Wall Street'in härkää tekoverellä ja sitten laskeutuivat maahan makaamaan ikään kuin he olisivat kuolleet. (26) Lontoossa, Englannissa, lähetettiin tuhansia poliiseja valvomaan riehakkaita aktivistijoukkoja, jotka olivat kokoontuneet Trafalgar'in aukiolle ja muille alueille. (27) Käyttäen samanlaista taktiikkaa kuin heidän New Yorkin kollegansa, brittiläiset mielenosoittajat ruiskuttivat väärennettyä verta valtiovarainministeriöön Westminster'issä. (28) He tukkivat myös useita katuja, mukaan lukien Englannin Pankkia (Bank of England) ympäröivän alueen. Häiritsevä käyttäytyminen sai lopulta Lontoon virkamiehet kieltämään mielenosoittajat, mutta tämä tapahtui vasta yhdeksän päivän kuluttua. ”Minkä tahansa kokoontumisen, joka liittyy Sukupuuton kapinallisryhmän 'Syksyn kansannousuun (Autumn Uprising)'... on nyt lopetettava mielenosoituksensa Lontoon alueella”, sanoi pääkaupunkiseudun poliisi (Metropolitan Police). Odotetusti, mielenosoittajat olivat raivoissaan ilmoituksesta, mutta pääkaupunkiseudun poliisin apulaiskomissaari Laurence Taylor puolusti kieltoa sanomalla: ”Yhdeksän päivän häiriökäyttäytymisen jälkeen tunsimme, että on täysin oikeasuhtaista ja kohtuullista asettaa tämä ehto näiden mielenosoitusten kumulatiivisen vaikutuksen vuoksi.” (29) Lontoon poliisi teki yli 1400 pidätystä koko näiden mielenosoitusten aikana. (30) Extinction Rebellion -protesteja järjestettiin myös Saksassa, Ranskassa, Australiassa ja muualla maailmassa. (31)

Epäilemättä ympäri maailmaa on ihmisiä, jotka ovat erittäin huolissaan tämän maaplaneetan tulevaisuudesta. Mielenkiintoista on, että nykyinen kalabaliikki ilmastonmuutoksesta ottaa joskus uskonnollisen sävyn. Paavi Francis on itseasiassa yksi tunnetuimmista ilmastonmuutosaktivisteista maailmassa. Roomalaiskatolisen kirkon johtaja aikaansai uutisotsikoita vuonna 2015, kun hän julkaisi ensyklisen paavinkirjeen, joka tunnetaan nimellä "Laudato Si". Paavi vaati tässä kirjeessä uuden ”poliittisen viranomaisen” perustamista, joka olisi pohjimmiltaan yhden-maailman hallitus. ”Hallinnoida maailmantaloutta; elvyttää kriisin iskemiä talouksia; välttää nykyisen kriisin mikä tahansa paheneminen ja siitä aiheutuvat suuret epätasapainot; saada aikaan kokonaisvaltainen ja oikea-aikainen aseistariisunta, elintarviketurvallisuus ja rauha; taata ympäristönsuojelu ja säädellä maahanmuuttoa: kaiken tämän vuoksi, on kiireellinen tarve todelliselle maailmanpoliittiselle viranomaiselle, kuten edeltäjäni siunattu Johannes XXIII antoi ymmärtää muutama vuosi sitten”, paavi kirjoitti tuolloin. (32) Kuten on käynyt ilmi, Francis on vauhdissa jälleen. Syyskuussa 2019 hän julkaisi videon, jossa ylistettiin Yhdistyneitä Kansakuntia vuoden 2019 ”ilmastotekoja koskevan huippukokouksen” järjestämisestä. ”Haluan kiittää Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteeriä Hra Antonio Guterres'ia tämän kokouksen koollekutsumisesta ja valtionpäämiesten huomion kiinnittämisestä – sekä koko kansainvälisen yhteisön ja maailman yleisen mielipiteen – yhteen aikamme vakavimmista ja huolestuttavimmista ilmiöistä: ilmastonmuutokseen.” Kuten hän oli jo tehnyt menneisyydessä, paavi viittasi tähän planeettaan ”yhteisenä kotinamme”. (33) Kuitenkin tiedämme Raamatun kertovan meille, että tämä maailma ei ole kotimme. Heprealaiskirjeen luvussa 13:14 sanotaan: ”Sillä ei meillä ole täällä pysyväistä kaupunkia, vaan tulevaista me etsimme.” Galatalaiskirjeen luvussa 4:26 apostoli Paavali kirjoitti: ”Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme.” Entä mitä tulee tähän planeettaan? Vapahtajamme Jeesus Kristus sanoo meille Matteuksen luvussa 24:35, ”Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.”

Valitettavasti tämä maailma etsii Vapahtajaa kaikista vääristä paikoista. Greta Thunberg'ia, 16-vuotiasta ruotsalaista aktivistia, joka protestoi kuuluisasti Ruotsin parlamenttirakennuksen edessä ja puhui viime kuussa YK:lle, on kutsuttu ”ilmastonmuutoksen Jeanne d'Arc'iksi, joka komentaa teini-ikäisten aktivistien maailmanarmeijaa”, New York Magazine'n mukaan. (34) People Magazine -lehden 11. lokakuuta 2019 julkaisemassa artikkelissa väitetään, että nuori nainen on ”aivan kuten kuka tahansa muu teini, kun hän ei ole pelastamassa tätä planeettaa.” (35) Messiaaniset piirteet, joita ollaan nyt yhdistämässä Gretaan, ovat varmastikin kuvottavia. Suurin vatsan vellomista aiheuttava esimerkki jumalanpilkasta tuli kuitenkin Ruotsin Limhamn'in kirkosta, joka kirjoitti Twitter-tililleen joulukuussa 2018: ”Ilmoitus! Jeesus Nasaretilainen on nyt nimittänyt yhden seuraajistaan, Greta Thunberg'in.” (36) On täysin selvää, että Jeesuksella Kristuksella ei ole seuraajaa, eikä ole muuta Vapahtajaa.

Sensuuri Amerikassa: Kasvava ongelma (Censorship In America: A Growing Problem)

Jos näyttää siltä, ​​että vapaa puhe ei ole aivan yhtä vapaa kuin ennen, se ei ole vain mielikuvitustasi. Syytökset sensuurista sosiaalisen median foorumeilla, kuten Facebookissa, Twitterissä, ja YouTubessa ovat olleet nousussa viime kuukausina. Se ei kuitenkaan ole vain online-verkkosivustojen ongelma. Julkiset ja yksityiset laitokset rajoittavat nyt voimakkaasti sitä, mitä ihmisten sallitaan sanoa, ja monissa tapauksissa, yksilöt löytävät itsensä kiistojen kourista koskien homoseksuaalisuuden ja transsukupuolisuuden aiheita. Hyvänä esimerkkinä, Virginian osavaltion kouluopettaja erotettiin virastaan äskettäin, koska hän kieltäytyi käyttämästä ”asiaankuuluvia pronomineja” transsukupuolisesta oppilaasta. Vaikka oppilas syntyi naisena, hän väittää nyt olevansa mies ja näin ollen haluaa, että häntä puhutellaan miespuolisilla pronomineilla. Opettaja sanoi, että tämä loukkasi hänen kristillisiä vakaumuksiaan, mutta haluamatta herättää ristiriitoja, hän yritti parhaansa välttääkseen ylipäätään pronominien käyttöä puhuessaan oppilaalle. Tätä ei ilmeisesti voitu hyväksyä, ja opettaja irtisanottiin tehtävästään. (37)

Ne, joilla on raamatullinen näkemys homoseksuaalisuudesta ja sukupuolesta, tulevat kasvavassa määrin kohtaamaan rangaistuksen. [Esim. Päivi Räsänen kirjoituksillaan Suomessa. Suom. huom.] Tämä pätee erityisesti, jos Beto O'Rourke, Teksasin demokraatti, joka pyrkii Yhdysvaltain presidentiksi, pääsee tavoitteeseensa. Puhuessaan CNN:n järjestämässä Townhall'in kokouksessa, kokousisäntä Don Lemon kysyi O'Rourkelta: ”Luuletko uskonnollisten instituutioiden, kuten korkeakoulujen, kirkkojen ja hyväntekeväisyysjärjestöjen, menettävän verovapautensa, jos ne vastustavat samaa sukupuolta olevia avioliittoja?” O'Rourke vastasi myöntävästi. ”Kyllä. Amerikassa ei voi olla mitään palkintoa, mitään etuutta, mitään verohelpotusta kenellekään tai millekään instituutiolle, organisaatiolle, joka kieltää täydet ihmisoikeudet ja täydet kansalaisoikeudet jokaiselle meistä. Ja niinpä presidenttinä, teemme tästä painopistealueen ja pysäytämme ne, jotka rikkovat meidän amerikkalaisten toveriemme ihmisoikeuksia”, ehdokas sanoi. (38) On huomautettava, että näinä erikoisina päivinä, pelkkä Raamatun siteeraaminen koskien avioliiton, homoseksuaalisuuden ja sukupuolen aiheita voi olla ihmisoikeuksien rikkomista. [Tai kiihotusta kansanryhmää kohtaan, kuten Päivi Räsäsen tapauksessa, joka on ollut esillä viime aikoina. Suom. huom.]

Äskettäinen mielipidekysely Amerikan kansalaisilta viittaa siihen, että horisontissa voisi olla enemmän sensuuria. The Campaign for Free Speech -yrityksen tekemässä tutkimuksessa havaittiin, että 60 prosenttia vastaajista uskoo, että Yhdysvaltain perustuslain ensimmäistä muutosta (the First Amendment of the United States Constitution), jolla taataan sananvapaus ja lehdistönvapaus, olisi muutettava ”heijastamaan tämänpäivän kulttuurinormeja”. Lisäksi 54 prosenttia kyselyyn vastanneista millenniaaleista oli yhtä mieltä siitä, että ”vihapuhetta” tulisi pitää rikoksena, josta rangaistaan vankeudella. (39) Vielä on epäselvää, kenen tehtävänä olisi päättää, mitä voidaan pitää vihapuheena. Vihapuhe on laaja termi, joka voi tarkoittaa monia eri asioita monille eri ihmisille. Joillekin, yksinkertainen totuuden kertominen on vihan osoitusta. Tämän asenteen koki itse apostoli Paavali, joka kirjoitti Galatalaiskirjeen luvussa 4:16, ”Onko minusta siis tullut teidän vihamiehenne sentähden, että minä puhun teille totuuden?”

Raudan ja saven imperiumi (An Empire Of Iron And Clay)

Danielin kirjan luvussa 2, profeetta, jonka mukaan kirja nimettiin, löysi itsensä kuvaamasta ja tulkitsemasta Babylonian kuningas Nebukadnessar'in unta. Tässä tulkinnassa Daniel kuvasi neljää valtakuntaa, joiden tiedämme olevan Babylonin, Meedo-Persian, Kreikan ja Rooman valtakunnat. Rooman kukistumisesta saakka, on yritetty perustaa uusi globaali imperiumi, ja kaikki yritykset ovat epäonnistuneet. [Ei pidä paikkaansa. Amerikan Yhdysvallat on elpynyt nykyajan Rooman valtakunta. Suom. huom.] Daniel kuvasi myös nousevan valtakunnan, joka olisi osittain vahva ja osittain heikko, ja se olisi tehty sekä raudasta että savesta. Uskon, että nyt työn alla olevat suunnitelmat perustaa globaali maailmanhallitus on tuo raudan ja saven imperiumi. Lisäksi tiedämme, että Yhdistyneet Kansakunnat pyrkii perustamaan yhden-maailman hallituksen, samalla kun paavi Franciscus pyrkii perustamaan yhden-maailman uskonnon. Hämmästyttävää kyllä, sekä Yhdistyneet Kansakunnat että roomalaiskatolinen kirkko ovat tällä hetkellä taloudellisissa vaikeuksissa viimeaikaisten raporttien mukaan.

Sitä taustaa vasten, että on enemmän seksuaalisen hyväksikäytön skandaaleja kuin voidaan helposti laskea, katolinen kirkko on nähnyt hämmästyttävää lahjoitusten vähentymistä. The Telegraph -lehden artikkelin mukaan lahjoitukset olivat pudonneet 70 miljoonaan euroon vuonna 2016, ja tänä vuonna määrä voisi olla niinkin alhainen kuin vain 60 miljoonaa euroa. Raportissa mainitaan tutkiva journalisti Gianluigi Nuzzi, joka tarkasti yli 3000 luottamuksellista asiakirjaa ja päätteli, että katoliselta kirkolta voisi loppua varat vuoteen 2023 mennessä. (40) Vatikaanin kiinteistötoimiston puheenjohtaja, arkkipiispa Nunzio Galantino pyrki hälventämään huhuja taloudellisista vaikeuksista sanomalla, että kirkko tarvitsee vain ”menoarviointia”. (41)

On huomattavaa, että Yhdistyneet Kansakunnat ilmoitti lokakuussa 2019, että heillä on myöskin taloudellisia ongelmia. Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteeri Antonio Guterres sanoi 8. lokakuuta 2019: ”Tässä kuussa saavutamme vuosikymmenen syvimmän alijäämän. Riskinä on, että kulutamme loppuun kiinni olevat rauhanturvaamiseen tarkoitetut käteisvarat, ja astumme marraskuuhun ilman tarpeeksi käteistä palkanmaksamiseen.” Business Insider'in artikkelissa kerrotaan, että 64 maata 193 maasta oli jättänyt maksamatta jäsenmaksunsa kokonaisuudessaan tänä vuonna Yhdysvaltojen ollessa velkaa yli miljardin dollarin edestä. (42) On selvää, että petojärjestelmä, joka yrittää nousta ylös, on huteralla pohjalla.

Onneksi Danielin kirjan toinen luku kertoo meille myös toisesta valtakunnasta, joka perustettaisiin. Danielin luvusta 2:44 luemme: ”Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti.” Valtakunta, joka pysyy iankaikkisesti, on meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen valtakunta.

Lopuksi voidaan todeta, että massiivisten protestien myötä, joita näemme tässä aikakaudessa, on selvää, että elämme vakavien ongelmien ajassa. Yhdysvallat on myöskin suuressa vaarassa, sillä maassa on niin paljon katkeruutta ja vihaa, joka kiehuu yli tällä hetkellä. Äskettäin suoritetussa Civility Poll -kyselyssä, joka julkaisi tuloksensa lokakuussa 2019, havaittiin, että 87 prosenttia vastaajista on turhautunut politiikan karkeakäytöksisyyteen nykypäivänä, ja 67 prosenttia vastaajista sanoi uskovansa, että tämä maa liikkuu yhä lähemmäksi sisällissotaa. ”Suurin osa amerikkalaisista uskoo, että olemme kulkeneet kaksi kolmasosaa matkasta ollaksemme sisällissodan reunalla. Minulle se on erittäin pessimistinen sijainti”, valitteli Mo Elleithee, joka on politiikkaa ja julkisia palveluja käsittelevän instituutin pääjohtaja (executive director of the Institute of Politics and Public Service) Georgetown'in yliopistossa. (43) Näinä myrskyisinä aikoina meidän on otettava vaarin apostoli Paavalin neuvosta, joka kirjoitti Roomalaiskirjeen luvussa 12:9 seuraavaa: ”Olkoon rakkaus vilpitön, kammokaa pahaa, riippukaa hyvässä kiinni.” Lisäksi hän kehottaa jakeessa 18, ”Jos mahdollista on ja mikäli teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa.” Lopuksi hän sanoo meille jakeessa 21, ”Älä anna pahan itseäsi voittaa, vaan voita sinä paha hyvällä.”

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, muistakaa, että esirukoilijaryhmämme on täällä ja valmiina rukoilemaan sinun ja tarpeittesi puolesta. Me suomme aina jokaiselle rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon kanssanne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The National, October 19, 2019, By The National, http://thenational.ae.
02. Ibid.
03. Ibid.
04. Yahoo News, October 22, 2019, By Barnaby Chesterman, http://sg.news.yahoo.com.
05. The Washington Post, October 21, 2019, By Teo Armus, http://washingtonpost.com.
06. The New York Times, October 13, 2019, By Jose Maria Leon Cabrera and Clifford Krauss, http://nytimes.com.
07. Reuters News Service, October 3, 2019, By Jose Llangari and Alexandra Valencia, http://reuters.com.
08. The New York Times, October 13, 2019, By Jose Maria Leon Cabrera and Clifford Krauss, http://nytimes.com.
09. Fox News, October 22, 2019, By Lucia I. Suarez Sang, http://foxnews.com.
10. The New York Times, October 23, 2019, By Ernesto Londono, http://nytimes.com.
11. Yahoo News, October 21, 2019, By Juan Pablo Spinetto, http://news.yahoo.com.
12. Yahoo News, October 20, 2019, By Bachir El Khoury, http://news.yahoo.com.
13. The National, October 19, 2019, By The National, http://thenational.ae.
14. BBC News, October 18, 2019, By BBC News, http://bbc.com.
15. Ibid.
16. Times Of Israel, October 3, 2019, By Agencies, http://timesofisrael.com.
17. Reuters News Service, October 22, 2019, By Ahmed Rasheed and Ahmed Aboulenein, http://reuters.com.
18. CNN, October 25, 2019, By Mohammed Tawfeeq, Hamdi Alkhshali, Jaide Garcia, and Aimee Lewis, http://cnn.com.
19. The New York Times, October 3, 2019, By Jin Wu, K.K. Rebecca Lai, and Alan Yuhas, http://nytimes.com.
20. Associated Press, October 20, 2019, By Kelvin Chan, http://apnews.com.
21. The Daily Mail, October 19, 2019, By Faith Ridler, http://dailymail.co.uk.
22. Yahoo News, October 24, 2019, By Xinqi Su, http://news.yahoo.com.
23. Reuters News Service, September 30, 2019, By Greg Torode, James Pomfret, and David Lague, http://reuters.com.
24. The Washington October 13, 2019, By Joel Gehrke, http://washingtonexaminer.com.
25. Life Site News, September 26, 2019, By Martin M. Barillas, http://lifesitenews.com.
26. Reuters News Service, October 7, 2019, By Peter Nicholls and Iona Serrapica, http://reuters.com.
27. Ibid.
28. CNBC, October 15, 2019, By Sam Meredith, http://cnbc.com.
29. Ibid.
30. Ibid.
31. Fox News, October 8, 2019, By Barnini Chakraborty, http://foxnews.com.
32. Last Trumpet Newsletter, July 2015, By Samuel David Meyer, http://lasttrumpetnewsletter.org.
33. Vatican News, September 23, 2019, By Vatican News, http://vaticannews.va.
34. New York Magazine, September 17, 2019, By David Wallace-Wells, http://nymag.com.
35. People Magazine, October 11, 2019, By KC Baker, http://people.com.
36. The Christian Post, October 2, 2019, By Brandon Showalter, http://christianpost.com.
37. NBC News, October 1, 2019, By Minyvonne Burke, http://nbcnews.com.
38. The Christian Post, October 11, 2019, By Leonardo Blair, http://christianpost.com.
39. The Washington Free Beacon, October 24, 2019, By Collin Anderson, http://freebeacon.com.
40. The Telegraph, October 21, 2019, By Nick Squires, http://telegraph.co.uk.
41. Associated Press, October 22, 2019, By Nicole Winfield, http://apnews.com.
42. Business Insider, October 10, 2019, By Sahar Esfandiari, http://businessinsider.com.
43. The Washington Examiner, October 23, 2019, By Paul Bedard, http://washintonexaminer.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com