Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 26. toukokuuta 2024

Tahallinen tietämättömyys Israelin ja sen käymän sodan suhteen erityisesti Bidenin hallinnossa ja YK:ssa luo kirousta länsimaille – By Daymond Duck 25.5.2024

Israelin ja Hamasin välinen sota on paljastanut valheellisen asenteen useiden länsimaiden suhtautumisessa Israeliin ja sen toimiin. Ei tajuta sitä, että Israel taistelee olemassaolostaan kun kansanmurhamaiset terrorijärjestöt, kuten Hamas, yrittävät tuhota koko juutalaisen kansan ja valtion, jossa juutalaiset asuvat. Tämä onkin pääteemana tämänkertaiselle pastori Daymond Duck'in tuoreelle profetiaraportille Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Mukana artikkelissa myös muita aikakauden lopun merkkejä ja aivan lopuksi päivittäisiä päivityksiä tästä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

---------------

Tahallinen tietämättömyys hallituksessa (Willing Ignorance in Government) :: By Daymond Duck

Published on: May 25, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/05/25/willing-ignorance-in-government-by-daymond-duck/

Mitä tulee liian monien palestiinalaisten kuolemaan Gazassa, Israel julkaisi 15. toukokuuta 2024 (israelilaisen droonin ottaman) videon Hamasin terroristista YK:n palestiinalaispakolaisten avustusjärjestön (UNRWA) humanitaarisen avun varastotilassa Rafahissa ampumassa palestiinalaisia siviilejä.

Videon lisäksi, jossa Hamas-terroristi ampui palestiinalaisia, muitakin aseellisia Hamasin terroristeja videoitiin UNRWA:n alueella.

Israel Katz (Israelin ulkoministeri) sanoi, ettei mikään valhe YK:n pääsihteeri António Guterres'ilta ja UNRWA:n pääkomissaari Philippe Lazzarini'lta peitä totuutta: "UNRWA on terroristijärjestö Hamasin käsivarsi. Lazzarini'n täytyy erota!"

(Mielipiteeni: YK:n virkamiehet tekeytyvät tahallisesti tietämättömiksi UNRWA:n siteistä Hamasiin.)

(Lisää: Ajatus, että maa joesta mereen on Palestiinan maa, on toinen valhe, ja YK tietää sen. Historia, arkeologia ja Raamattu vahvistavat, että se on ollut osa Israelia tuhansia vuosia. Ei ole koskaan ollut Palestiina-nimistä kansakuntaa, ja YK tietää sen, mutta se on tahallisesti tietämätön tästä tosiasiasta.)

(Lisätietoa: Toukokuun alussa YK alkoi raportoida merkittävästi pienemmistä palestiinalaisten kuolemista Gazassa. Tarkistettu YK-luku on lähes puolet alkuperäisestä YK-luvusta, koska YK raportoi sen, mitä Hamas sanoi tarkistamatta sitä. Lähes 50 prosentin pudotus on hälyttävää, ja YK yrittää selittää sen pois.)

(Lisätietoa: Presidentti Biden toimi Hamasin väärien lukujen mukaan, kun hän viivästytti pommien ja aseiden toimitusta Israeliin. Monet juutalaiset Yhdysvalloissa ovat järkyttyneitä, ja jotkut ovat alkaneet siirtää kampanjalahjoituksiaan demokraateilta republikaaneille. Lisäksi jotkut suuret juutalaiset avustajat ovat ilmoittaneet joillekin yliopistoille, että he harkitsevat uudelleen heidän avustuksiaan niille. Mutta ajattele sitä: Biden sanoo, että Israelin on oltava tarkempi pommituksissaan, joten pommit, jotka hän pidättää Israelilta, ovat tarkkuusohjattuja pommeja. Hän tekeytyy tahallisesti tietämättömäksi uhasta, jonka Hamas aiheuttaa Israelille, tyynnytelläkseen muslimiäänestäjiä Yhdysvalloissa.)

(Tiedoksi: Toukokuun 16:ntena 2024, Yhdysvaltain edustajainhuone hyväksyi helposti molempien puolueiden lakiesityksen, joka pakottaa Biden'in hallinnon toimittamaan tarkkuusohjatut pommit ja aseet nopeasti Israeliin. Lakiehdotuksen ei odoteta menevän läpi demokraattien hallitsemassa senaatissa, mutta Biden sanoi käyttävänsä veto-oikeuttaan, jos näin tapahtuu. Väärennetyt kuolemantapaukset ovat vaikuttaneet Valkoiseen taloon ja senaattiin.)

(Minun mielipiteeni: Ei ole yllättävää, että ihmiset, jotka eivät osaa tehdä eroa miehen ja naisen välillä, eivät kerro totuutta. Tahallinen tietämättömyys on merkki aikakauden lopusta; 2. Piet. 3:1-9).

Tässä on viimeaikaisia uutisjuttuja, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien Israelin syyttämistä kansanmurhasta: 17. toukokuuta 2024 sotarikosten veteraanisyyttäjä, jolla on 38 vuoden kokemus, sanoi:
  • Hamasia voidaan pitää kansanmurharyhmänä, koska sen ilmoitettu tavoite on murhata juutalaisia ja koska sen johtajat sanovat jatkuvasti toistavansa lokakuun 7. päivän 2023, kunnes he ovat tuhonneet Israelin.
  • Suurin osa maailman valtioista on allekirjoittanut vuoden 1948 yleissopimuksen kansanmurharikosten ehkäisemisestä ja rankaisemisesta, ja että se velvoittaa niitä estämään kansanmurhan sekä olemaan tekemättä sellaista ja huolehtimaan siitä, että tämmöisestä rangaistaan.
  • Israelilla ei ole vain oikeus eliminoida Hamas, vaan se on velvollinen tekemään niin kansanmurhayleissopimuksen nojalla, ja kaikki sen allekirjoittaneet valtiot ovat kansainvälisen oikeuden mukaan myöskin velvoitettuja siihen.
(Minun mielipiteeni: Jos tämä niin sanottu kansainvälisen oikeuden asiantuntija on oikeassa, jokaisen kansanmurhasopimuksen allekirjoittaneen maan – ja useimmat ovatkin – on velvollisuus estää Hamasia tuhoamasta Israelia, mutta ne näyttävät tekeytyvän tahallisesti tietämättömiksi velvollisuudestaan.)

Toiseksi, koskien vihaa Israelia kohtaan ja pyrkimyksiä heikentää Israelin hallitusta: Kansainvälisen rikostuomioistuimen (ICC) syyttäjä on pyytänyt pidätysmääräyksiä Israelin pääministerille Netanjahulle, hänen puolustusministerille, ja kolmelle Hamasin johtajalle (Yahya Sinwar, Isma'il Haniyyah ja Mohammed Al-Masri.)

Kansainvälisen rikostuomioistuimen syyttäjä voi saada pidätysmääräykset, taikka ei, mutta hänellä ei ole valtuuksia tulla Israeliin pidättämään ketään.

Kirjeessä Netanjahulle 25. huhtikuuta 2024, Israelin talousministeri sanoi:
  • Palestiinalaishallinto on viime vuosina edistänyt useita yksipuolisia toimia Israelia vastaan kansainvälisissä elimissä.
  • Tämä on yritys eristää Israel, vahingoittaa IDF:ää ja taloutta, sekä pakottaa Israel tunnustamaan yksipuolisesti terroristivaltio Juudeassa, Samariassa ja Gazassa.
  • Sinun (Netanjahun) on ilmoitettava julkisesti ja yksiselitteisesti, että jos nämä yksipuoliset toimet edistyvät, Israel katkaisee kaikki siteet palestiinalaishallinnon (PA) kanssa ja saa aikaan sen välittömän kaatumisen sekä laajentaa välitöntä ja yksipuolista suvereniteettiaan kaikkiin Juudean ja Samarian alueisiin.
  • Yksipuolisiin toimiin vastataan yksipuolisilla toimilla.
Hän uhkasi myös lopettaa kaikki rahansiirrot palestiinalaishallinnolle, jos jostakin israelilaisesta siviilistä tai sotilaasta annetaan pidätysmääräys tai jos YK tunnustaa Palestiinan valtion.

Hän lisäsi, että tähän sisältyy seuraamuksia kaikille niille israelilaisille pankeille, jotka siirtävät varoja PA:lle.

Jos Netanjahua ja Israelin puolustusministeriä koskevat pidätysmääräykset annetaan, niin odota Israelin vastatoimia.

Kolmanneksi, koskien presidentti Biden'in pyrkimyksiä heikentää Israelia Gazassa: 17. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että 157 kristittyjen ryhmien johtajaa Yhdysvalloissa on lähettänyt Biden'ille kirjeen, jossa he ovat ilmaisseet pettymyksensä häneen ja varoittavat, että hänen toimintansa rohkaisee Yhdysvaltojen ja Israelin vihollisia.

Neljänneksi, koskien vihaa Israelia kohtaan aikakauden lopussa: 16. toukokuuta 2024 raportoitiin, että Los Angelesin piirikunnan hallintoneuvosto hyväksyi lakiesityksen, joka koski asianajajien ja resurssien maksamista palestiinalaismielisten mielenosoittajien puolustamiseksi UCLA:ssa (Kalifornian yliopisto Los Angelesissa).

Veronmaksajien on maksettava oikeudenkäyntikulut ja muut kulut kymmenille ihmisille, jotka ovat edistäneet vakiintunutta valhetta.

Viidenneksi, koskien tulevaa maailmantalouden romahdusta: 15. toukokuuta 2024 Harold Turner (Hal Turner Radio Show) raportoi, että Kuuban talous on romahtanut, asiakkaiden pankkitilit ovat tyhjiä, pankkiautomaatit ovat tyhjiä, pankkiholvit ovat tyhjiä, kaikki rahat on poistettu kaikista pankeista, ja kansalaiset mellakoivat.

Tämä ei aiheuta globaalia taloudellista romahdusta, mutta se on hyvä osoitus siitä, mitä voi tapahtua muissa maissa, kun johtajat päättävät siirtyä digitaaliseen valuuttajärjestelmään.

Turner suosittelee, että kansalaiset eivät pidä kaikkia rahojaan pankeissa.

Jos se tapahtui Kuubassa, se voi tapahtua muissakin maissa.

(Lisätietoa: 16. toukokuuta 2024 Hal Turner raportoi, että Kiina, joka on yleensä suuri Yhdysvaltain velan haltija, on vähentänyt omistustaan 53.3 miljardilla dollarilla vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.)

Kuudenneksi, samalla kun presidentti Biden yritti pakottaa Israelille kahden valtion ratkaisua, 16. toukokuuta 2024 kovat tuulet (35-52 m/s) repivät halki Teksasin, kaatoivat voimalinjoja, kaatoivat puita, rikkoivat ikkunoita ja jättivät noin miljoona ihmistä ilman sähköä.

Seitsemän ihmistä kuoli, ja Houstonin keskustassa esiintyi suuria tuhoja.

(Lisätietoa: Toukokuun 19:ntenä 2024, 45 m/s puhaltaneet tuulet ja pesäpallon kokoiset rakeet iskivät Kansasiin; vaurioita oli 400 mailin pituudelta ja sähköt katkesivat kymmenistä tuhansista kodeista.)

(Lisätietoa: Toukokuun 20:ntenä 2024, epätavallisen voimakas raesade, jossa oli softball'in kokoisia rakeita, iski Yuman'in kaupunkiin Coloradossa.)

(Lisätietoa: Toukokuun 21:senä 2024, osia Iowa'sta, Missouri'sta, Wisconsin'ista ja Illinois'ista varoitettiin, että ne voivat kohdata ankaria tuulia, tuhoa tekeviä rakeita, ja mahdollisesti tornadoja. Päivitys: Iowa'ssa kuoli 3 ihmistä, kymmeniä loukkaantui ja siellä esiintyi suuria tuhoja.)

Seitsemänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja aikakauden lopussa: 17. toukokuuta 2024 venäläinen diplomaatti sanoi, että Yhdysvallat on astunut epäsuoraan sotatilaan Venäjän kanssa toiminnallaan Ukrainassa.

Kahdeksanneksi, koskien maailmanhallitusta: 17. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että Maailman talousfoorumi (WEF) kehottaa hallituksia vaatimaan perheitä, jotka omistavat useamman kuin yhden ajoneuvon, luopumaan yhdestä niistä pelastaakseen planeetan ilmastonmuutokselta.

WEF haluaa edelleen pakottaa kansalaiset ajamaan sähköautoja, mutta he haluavat mennä askeleen pidemmälle rajoittamalla perheen omistamien ajoneuvojen määrää.

(Lisätietoa: 19. toukokuuta 2024 raportoitiin, että YK ajaa digitaalisia ID-ohjelmia seuraamaan ihmisiä ilmastokatastrofien aikana, seuratakseen kansalaisten energiankulutusta, rokotuksia, lukitakseen pankkitilejä, kerätäkseen hiiliveroja ja innostaakseen käyttäytymismuutoksia.)

(Lisätietoa: Toukokuun 21. päivänä 2024 Klaus Schwab ilmoitti henkilöstölleen eroavansa Maailman talousfoorumin pääjohtajan tehtävästä ja hänestä tulee johtokunnan puheenjohtaja 1. tammikuuta 2025.)

Yhdeksänneksi, koskien punaisen hiehon tuhkaa: Toukokuun 20:ntenä 2024, näin raportin, jonka mukaan kolme viidestä Teksasista Israeliin siirretystä punaisesta hiehosta on hylätty, mutta raportin mukaan näitä tullaan kasvattamaan keinosiemennyksellä tulevina viikkoina tuottamaan enemmän virheettömiä eläimiä.

Artikkelissa ei sanottu tätä, mutta oletan, että Israelilla on edelleen 2 punaista hiehoa, jotka voidaan uhrata, ja he tarvitsevat vain yhden.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 15. toukokuuta 2024 (Päivä 222): Jatketun sodan 167. päivä. Rafahin hyökkäyksen 9. päivä.
  • Israel sanoi, etteivät he anna kenenkään perustaa toista terroristihallitusta Gazaan, jota käytetään Israeliin hyökkäämiseen.
  • Israel yrittää turvata Rafahia maan päällä ennen kuin se yrittää turvata Rafahia maan alla.
  • 15 Hamasin terroristia tapettiin komentokeskuksessa, joka oli perustettu UNRWA:n alueella sijaitsevaan kouluun.
Torstaina, 16. toukokuuta 2024 (Päivä 223): Jatketun sodan 168. päivä. Rafahin hyökkäyksen 10. päivä.
  • Israel löysi ja tuhosi laajan valikoiman Hamasin raketteja ja raketinheittimiä Rafahissa.
  • Kun Biden varoitti keskeyttävänsä Yhdysvaltain avun Israelille, jos Israel etenee sen hyökkäyksessä Rafahiin, Israel ilmoitti lähettävänsä lisäjoukkoja Rafahiin jatkamaan operaatiota.
  • Huthit sanoivat tähtäävänsä kaikkiin Israeliin suuntautuviin aluksiin, vaikka ne eivät olisi Punaisellamerellä.
Perjantaina, 17. toukokuuta 2024 (Päivä 224): Jatketun sodan 169. päivä. Rafahin hyökkäyksen 11. päivä.
  • Israelin joukot löysivät 3 israelilaisen panttivangin ruumiit Gazan tunnelista.
  • Taistelut raivoavat yhdessä Rafahin pakolaisleireistä.
  • Israelin sotakoneet iskivät rakennukseen Länsirannalla, terroristikomentaja kuoli ja useat hänen ryhmänsä jäsenet loukkaantuivat.
  • Israel on jo löytänyt noin 700 tunnelikuilua Rafahista ja noin 50 tunnelia, jotka ylittävät rajan maan alta Egyptiin. Netanjahu uskoo, että Israelin on tuhottava nämä tunnelit katkaistakseen aseiden ja ammusten toimitukset Hamasille ja katkaistakseen heidän pakoreitit.
  • Hizbollah ampui noin 75 rakettia Libanonista Israeliin.
Lauantaina, 18. toukokuuta 2024 (Päivä 225): Jatketun sodan 170. päivä. Rafahin hyökkäyksen 12. päivä.
  • Israel löysi neljännen panttivangin ruumiin samasta Gazan tunnelista, josta se löysi kolmen panttivangin ruumiit edellisenä päivänä.
Sunnuntaina, 19. toukokuuta 2024 (Päivä 226): Jatketun sodan 171. päivä. Rafahin hyökkäyksen 13. päivä.
  • Israelin suihkukoneet ja panssarivaunut moukaroivat kohteita Gazassa.
Maanantaina, 20. toukokuuta 2024 (Päivä 227): Jatketun sodan 172. päivä. Rafahin hyökkäyksen 14. päivä.
  • Israel on evakuoinut noin 950 000 ihmistä turvallisesti Rafahista noin kahdessa viikossa.
  • 30–40 prosenttia Rafahista on Israelin hallinnassa ja 60–70 prosenttia on evakuoitu.
Tiistaina, 21. toukokuuta 2024 (Päivä 228): Jatketun sodan 173. päivä. Rafahin hyökkäyksen 15. päivä.
  • Israel paljasti tunnelin ja löysi kuilun, joka johti asevarastoon, jossa oli paljon lyhyen kantaman panssarintorjuntaohjuksia, kranaatteja, käsiaseita ja räjähteitä.
  • Israel ilmoitti purkaneensa "noin 70 terrorikohdetta" kaikkialta Gazan kaistalla, mukaan lukien sotilaalliset linnakkeet, aseiden varastointipaikat, ohjuslaukaisimet ja tarkkailupisteet viimeisen 24 tunnin aikana.
Keskiviikkona, 22. toukokuuta 2024 (Päivä 229): Jatketun sodan 174. päivä. Rafahin hyökkäyksen 16. päivä.
  • Viime yönä israelilaiset droonit, lentokoneet, helikopterit ja tankit ampuivat Hamasin kohteita Rafahissa koko yön.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com