Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 13. toukokuuta 2024

Totuuden kuolema ja valheessa vaeltaminen tunnusomaista tämänpäivän maailmassa kuten on ennustettu Raamatussa lopun päiville – By Daymond Duck 11.5.2024

Tämänkertaisessa pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla keskitytään lopunaikojen petokseen, joka nähdään nyt erityisesti antisemitismin nousuna kun Israelia aletaan syyttää kaikesta pahasta mitä tapahtuu Lähi-idässä. Tämä totuuden kuolema ja valheessa eläminen esiintyy monessa muussakin asiassa ja kirjoittaja antaa esimerkkejä viimeaikaisista tapahtumista, jotka osoittavat aikakauden lopun olevan lähellä. Aivan lopuksi suomentamassani raportissa päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

---------------

Totuuden kuolema (The Death of Truth) :: By Daymond Duck

Published on: May 11, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/05/11/the-death-of-truth-by-daymond-duck/

Kun kysyttiin Hänen tulemuksensa ja aikakauden lopun merkeistä, Jeesus mainitsi petoksen/eksytyksen neljä kertaa Matteuksen luvussa 24 (jakeet 4, 5, 11 ja 24).

Artikkelissa 27. huhtikuuta 2024, jonka otsikko on "Truth Has Become a Casualty in Modern Journalism (Totuudesta on tullut uhri modernissa journalismissa)", pastori Mike Spaulding (kirjoittelija, puhuja, radiojuontaja) kirjoitti:
  • Meidän kaikkien pitäisi surra totuuden kuolemaa, mutta valitettavasti harvat tunnustavat sen, mitä on tapahtunut totuudelle keinona vahvistaa kansakuntia ja suojautua tuhoisalta korruptiolta.
  • Totuuden murhan tekivät tarkoituksella yksilöt ja organisaatiot, jotka eivät voi saavuttaa tavoitteitaan järkevän, loogisen ja ymmärrettävän julkisen keskustelun avulla. Maailma on massapropagandan, petoksen ja muissa maailmoissa elävän vahvan harhaluulonsa vallassa.
  • Totuuden murhaaminen johtaa siihen, että ihmiset irrotetaan kaikenlaisesta objektiivisesta moraalista. Moraali, joka juhlii murhia, raiskauksia ja kidutuksia (kuten on tapahtunut Hamasin Israeliin kohdistuneen hyökkäyksen yhteydessä lokakuun 7:ntenä 2023), ei ole moraalia. Se on subjektiivista verenhimoa, joka voidaan katsoa vain ilkeäksi harhaluuloksi ja siitä johtuvaksi mielenvikaiseksi pahuudeksi.
Se muistuttaa minua siitä, mitä Jumala sanoi Vanhan testamentin aikoina Juudan profeetoista:
  • "Mutta Jerusalemin profeetoissa minä olen nähnyt kauhistuksia: aviorikosta ja valheessa vaeltamista; he vahvistavat pahantekijäin käsiä, niin ettei kukaan käänny pois pahuudestansa. He ovat minun edessäni kaikki kuin Sodoma, ja kaupungin asukkaat kuin Gomorra" (Jer. 23:14).
Jumala näki jotain, jonka Hän sanoi olevan kauheaa: Ihmiset, jotka ovat hylänneet minut ja vaeltavat valheessa.

Tämä jumalattomuus ja petos rohkaisevat jumalattomia ihmisiä, eikä parannusta tapahdu.

Ihmiskunnan ensimmäinen synti tapahtui, kun Saatana petti Aadamin ja Eevan (1. Moos. 3).

Jeesus kutsui myöhemmin aikansa turmeltuneita uskonnollisia johtajia Saatanan lapsiksi.

Hän kutsui Saatanaa murhaajaksi ja valehtelijaksi alusta asti (Joh. 8:43-44).

Jumalaa ei huijata totuuden kuolemalla nykyään.

Aikakauden lopusta Jumala sanoi:
  • "Antikristus, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen" (2. Tess. 2:9-12).
Totuuden kuolema johtaa viime kädessä Antikristuksen nousuun ja Israelin pettämiseen, ja se tulee maksamaan monille heidän sielunsa.

Tässä on joitain viimeaikaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähellä aikakauden loppua.

Ensinnäkin, 3. toukokuuta 2024, Just The News raportoi:

Hämmästyttävässä tunnustuksessa erikoissyyttäjä Jack Smith'in tiimi myöntää, että entisen presidentin Donald Trump'in salaisten asiakirjojen rikosjutun keskeisiä todisteita on muutettu tai manipuloitu sen jälkeen, kun FBI takavarikoi ne, ja että syyttäjät ovat johdatelleet tuomioistuinta harhaan oikeusjutussa jo jonkin aikaa.

Miten tämä vaikuttaa tapaukseen, jää nähtäväksi, mutta kun hallituksen virkamiehet muuttavat todisteita ja pettävät tuomioistuinta, merkitsee se selvästi totuuden kuolemaa.

On todella hämmästyttävää, että he myönsivät sen.

(Lisätietoa: 7. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain edustajainhuone on käynnistänyt tutkimuksen näistä "vakavista eettisistä virheistä" ja antoi Smith'ille aikaa 20. toukokuuta 2024 kello 17 asti toimittaa asiakirjat ja vastata.)

Toiseksi, kuusi osavaltiota on nostanut kanteita presidentti Biden'in äskettäin julkistamasta toimeenpanomääräyksestä, jonka mukaan pojat pääsevät tyttöjen kylpyhuoneisiin ja pukuhuoneisiin, miehet voivat kilpailla naisia vastaan urheilussa, jne., yksinkertaisesti sanomalla, että he tunnistavat itsensä naiseksi.

Se tosiasia, että hallinnon korkeimmilla tasoilla olevat ihmiset päättävät jättää huomiotta sen tosiasian, että miesten ja naisten välillä on biologisia eroja, merkitsee totuuden kuolemaa.

Kiitos Jumalalle niistä virkamiehistä, jotka tietävät sen, että miehet ja naiset ovat erilaisia ja ovat edelleen valmiita taistelemaan totuuden puolesta.

Kolmanneksi, 4. toukokuuta 2024, mahtava Hal Lindsey kirjoitti:
  • Maailma hoippuu miljardien huonojen päätösten painon alla – tavallisten kansalaisten ja maailman johtajien huonojen päätösten alla. Näistä valinnoista yksi erottuu erityisen vaarallisena – päätös syyttää juutalaisia ihmiskunnan ongelmista. Olemme nähneet, mihin tämä päätelmä johtaa (Saksassa se johti Hitlerin päätökseen tuhota juutalaiset).
Maailman johtajien päätös syyttää Israelia kaikista Lähi-idän ongelmista merkitsee totuuden kuolemaa.

Hal kysyi: "Kuinka pitkälle se menee?" ja hän vastasi:
  • Raamattu opettaa, että juutalaisviha tulee olemaan viimeisten päivien piirre. Olin toivonut, että se olisi Tempauksen jälkeinen ilmiö – että Kristuksen seurakunta olisi moraalisesti tarpeeksi vahva pidättelemään tätä pahuutta niin kauan kuin seurakunta pysyy maan päällä. Voihan se silti. Seuraavat päivät ja viikot tulevat kertomaan melkoisen tarinan.
(Minun mielipiteeni: Tämä johtaa kauheaan asiaan: Saatanalliseen maailmanhallitukseen, joka "vaeltelee valheessa" ja yrittää tuhota Israelin Harmagedonin taistelussa.)

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta, kansainvälistä pandemiasopimusta (Accords) ja kansainvälisiä terveyssäännöksiä (IHRs): Toukokuun 1. päivänä 2024, 49 Yhdysvaltain senaattoria (kaikki republikaaneja) lähetti kirjeen presidentti Biden'ille, jossa sanottiin seuraavaa:
  • Viimeisin saatavilla oleva versio pandemiavastaussopimuksesta on kuollut saapuessaan.
  • Muutokset nykyisiin kansainvälisiin terveyssäännöksiin eivät ole kunnossa. (Kansakunnat eivät ole saaneet vaadittua neljän kuukauden ennakkoilmoitusta sääntömuutoksiin ennen kuin ne äänestävät tämän kuun lopussa. Miksi he haluaisivat kansakuntien äänestävän asiakirjasta, jota ne eivät ole nähneet? Sitä kutsutaan petokseksi ja sitä voitaisiin kutsua totuuden kuolemaksi.)
Presidentti Biden'ille on nyt ilmoitettu virallisesti, että jokainen Yhdysvaltain republikaanisenaattori vastustaa näitä kahta globalistista asiakirjaa, jotka luovuttavat paljon Yhdysvaltain suvereniteettia vaaleilla valitsemattomalle ulkomaalaisten ryhmälle.

Viidenneksi, Amerikan lehdistöinstituutin ja The Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research'in tekemä kysely (julkaistu 1. toukokuuta 2024) osoitti, että yli puolet amerikkalaisista (53 prosenttia) on erittäin tai hyvin huolissaan, kun uutisorganisaatiot raportoivat epätarkkoja tietoja vaalien aikana.

Kuudenneksi, 4. toukokuuta ilmoitettiin, että Biden'in käsittelijät aikovat lyhentää hänen puheitaan korvatakseen sanojen määrän sanojen laadulla.

Hänen kriitikot syyttävät siitä, että he lyhentävät hänen puheitaan vähentääkseen kognitiivisen epäonnistumisen mahdollisuuksia.

Tämä koskee Yhdysvaltain presidenttiä. Joten mikä on totuus?

(Lisätietoa: Toukokuun 6:ntena 2024, Wayne Allen Root (kirjoittelija, TV-juontaja, poliittinen kommentaattori) varoitti entistä presidenttiä Trump'ia, että hänen on valmistauduttava asettumaan Michelle Obamaa vastaan seuraavissa presidentinvaaleissa. Tiedämme pian.)

Seitsemänneksi, toukokuun 5:ntenä 2024, Hamas hyökkäsi israelilaisen sotilasjoukon kimppuun komento- ja valvontakeskuksesta käsin YK:n sairaalan sisäpuolella Gazassa, tappaen 3 ja haavoittaen 11:tä.

Israelin suihkukoneet iskivät komento- ja valvontakeskukseen, eikä se ole enää toiminnassa.

YK:n kiistämiset, että terroristit käyttäisivät YK:n sairaaloita, ovat vääriä.

Kahdeksanneksi, koskien petosta: 1. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että Maailman talousfoorumi (WEF) julistaa, että suurin vaara, joka uhkaa ihmiskuntaa tällä hetkellä, on väärä tieto ja disinformaatio (petos).

(Minun mielipiteeni: Monet ihmiset eivät luota WEFiin, koska sen johtajat yrittävät huijata yleisöä (sensuroivat totuutta) sen pyrkimyksistä perustaa maailmanhallitus.)

Yhdeksänneksi, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa (Pedon merkki) ja globalistisia pyrkimyksiä saada ihmiset syömään vähemmän naudanlihaa, syömään heinäsirkkoja, matoja, jne.: Toukokuun 3. päivänä 2024 raportoitiin Yhdysvaltain maatalousministeriön (USDA) ilmoittaneen äskettäin, että se vaatii kaikille karjaeläimille ja biisoneillle elektronisia tunnistustarroja (EID), jotka tallentavat tietoa eläimestä (rokotusaikataulut, ruokintarutiinit, sairaushistoria, jne.).

Jotkut maanviljelijät ovat huolissaan siitä, että hallituksen virkamiehet voivat seurata kaikkea, mitä he ovat tehneet eläimilleen, ja jos karjankasvattaja ei ole tehnyt mitä hallitus haluaa, he eivät saa myydä eläimiään.

(Kommenttini: Jos he voivat seurata nautaeläinten ostamista ja myymistä, he voivat pian seurata kaikkien asioiden ostoa ja myyntiä.)

(Lisätietoa: Toukokuun 8:ntena 2024, Clayton Morris – entinen Fox News'in juontaja; Morris Investment Co. – sanoi saaneensa ilmoituksen, että Master Card, Wells Fargo, Citi Group ja keskuspankit aikovat nyt ottaa käyttöön oman digitaalisen valuutan pilottiohjelmansa. Henkilökohtainen huomautus: Tämä ei näytä vielä olevan maailmanlaajuinen digitaalinen valuutta, mutta maailmanlaajuinen digitaalinen valuutta on edellytys kaiken ostamisen ja myymisen seuraamiselle.)

Kymmenenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 30. huhtikuuta 2024 kerrottiin, että Hizbollah Libanonissa on ampunut projektiilejä Pohjois-Israeliin lähes joka päivä noin 7 kuukauden ajan (7. lokakuuta 2023 lähtien) ja kymmenet tuhannet israelilaiset ovat joutuneet jättämään kotinsa ja asumaan väliaikaisissa suojissa.

Israelin ulkoministeri sanoi ranskalaiselle kollegalleen, joka yritti de-eskaloida tilannetta:
  • Tilanne on kestämätön.
  • Emme palaa lokakuun 6. päivään.
  • Jos Hizbollah ei vetäydy (raja-alueelta), olemme menossa täysimittaiseen sotaan. Jos näin tapahtuu, Israel toimii Hizbollahia vastaan koko Libanonissa ja miehittää suuren alueen Etelä-Libanonissa luodakseen turvapuskurivyöhykkeen, jota IDF hallitsee ja jonka avulla pohjoisen asukkaat voivat palata turvallisesti kotiin.
Jos kansainvälinen yhteisö haluaa estää uuden sodan, sen on pakotettava Hizbollah takaisin sovitulle linjalle (Litani-joen pohjoisrannalle) nyt.

(Lisätietoa: Toukokuun 5:ntenä 2024 Libanonin Hizbollah ampui yli 100 rakettia ja ohjusta koteihin Pohjois-Israelissa. Kolme israelilaista loukkaantui; monet talot, rakennukset ja ajoneuvot vaurioituivat; teitä vaurioitui ja osa taloista oli ilman sähköä useita tunteja.)

Yhdenneksitoista, koskien Yhdysvaltain pyrkimyksiä pakottaa Israel lopettamaan sotansa Hamasia vastaan: 2. toukokuuta 2024 raportoitiin, että:
  • Hamasin edustaja Libanonissa sanoi, että Hamas on aikeissa hylätä viimeisimmän tulitaukosopimuksen.
  • Iran ja sen edustajat auttoivat Hamasia valmistautumaan kun se puolustautuu Israelin Rafahin hyökkäystä vastaan.
  • Iran ja sen edustajat vahvistuvat sodan pitkittyessä.
Jos tähän on jotain totuutta olemassa, Yhdysvaltojen rajoitukset Israelia kohtaan ovat todennäköisesti pitkittäneet sotaa, ja tämä todennäköisesti pahentaa kuolemaa ja tuhoa sodan jatkuessa.

Kahdenneksitoista, kahden valtion ratkaisusta: 3. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että entinen presidentti Donald Trump sanoi tällä viikolla:
  • Että hän ei enää tue kahden valtion ratkaisua Israelin ja palestiinalaisten välillä lokakuun 7. päivän joukkomurhan jälkeen.
Aiemmin tänä vuonna Israelin pääministeri Netanjahu sanoi:
  • Olen hyvin johdonmukainen ja sanon jotain hyvin yksinkertaista; tämä konflikti ei johdu Palestiinan valtion puutteesta, vaan valtion, juutalaisen valtion, olemassaolosta.
  • Jatkossa Israelin valtion on hallittava koko aluetta joesta mereen.
  • Tämän totuuden sanon amerikkalaisille ystävillemme, ja lopetin myös yrityksen pakottaa meille todellisuus, joka vaarantaa meidät.
(Minun mielipiteeni: Meidän nykyinen presidenttimme – tai kuka tahansa joka johtaa Yhdysvaltoja – tekee virheen ajaessaan kahden valtion ratkaisua. Mutta huolimatta Trump'in, Netanjahun ja Jumalan varoituksista Raamatussa, Israel tullaan jakamaan, juutalaiset Juudeassa joutuvat pakenemaan Luvatusta maasta Ahdistuksen ajan keskellä, ja Jumala lähettää Harmagedonin taistelun johtuen juutalaisten hajottamisesta ja Hänen maansa jakamisesta; Matt. 24:15-22; Ilm. 19:11-21).

Kolmanneksitoista, koskien Amerikan taantumista: Toukokuun 2:sena 2024 raportoitiin, että
  • Yhdysvalloista on loppunut Patriot-ohjuspatterit lähetettäväksi Ukrainaan.
  • Yhdysvallat pyytää EU-maita lähettämään heidän omia ilmapuolustusaseitaan Ukrainaan.
  • Pentagon on luvannut Ukrainalle 6 miljardin dollarin arvoisen aseapupaketin, mutta Yhdysvaltain varastot ovat tyhjentyneet, eikä aseita voida lähettää ennen kuin Yhdysvallat allekirjoittaa sopimukset toimittajien kanssa ja lisää aseita tuotetaan.
Neljänneksitoista, koskien leviävää Israel-vihaa: 4. toukokuuta 2024, profetianopettaja Amir Tsarfati kirjoitti, että kristittyjen on ymmärrettävä, että Israel-vihan sivuvaikutus muuttuu lopulta vihaksi niitä kohtaan, jotka tukevat Israelin kansaa.

Tsarfatin mukaan nykyinen antisemitismi siirtyy lopulta vihaksi niitä kohtaan, jotka rakastavat juutalaisia ja juutalaisten kuningasta, Jeesusta.

Antisemitismin henki levittää Antikristuksen henkeä.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 1. toukokuuta 2024 (Päivä 208): Jatketun sodan 153. päivä.
  • Turkki ilmoitti, että se liittyy virallisesti Etelä-Afrikan kanteeseen Kansainvälisessä rikostuomioistuimessa (ICC), joka syyttää Israelia palestiinalaisten kansanmurhasta Gazan kaistalla.
  • Netanjahu sanoi, että ICC:n mahdolliset pidätysmääräykset eivät pelota häntä, ja hän on valmis uhraamaan itsensä Israelin puolesta.
  • Israel ilmoitti Yhdysvalloille, että sillä on tietoa siitä, että palestiinalaishallinto (PA) painostaa ICC:tä antamaan pidätysmääräyksiä Israelin viranomaisille ja että jos ICC antaa pidätysmääräyksiä, Israel kostaa PA:ta vastaan.
  • Israelin entinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja sanoi, että Yhdysvallat on Hamasin puolella eikä tulitaukoneuvottelut tule edistymään, koska Sinwar tietää sen.
Torstaina, 2. toukokuuta 2024 (Päivä 209): Jatketun sodan 154. päivä.
  • Yhdysvaltain ja Israelin viranomaiset sanoivat, että Hamasin terroristijohtaja Yahya Sinwar piiloutuu ainakin 15 (ehkä jopa 20) panttivangin taakse Gazan alapuolella olevissa tunneleissa.
  • Turkki katkaisi kaiken kaupankäynnin Israelin kanssa protestina Israelin ja Hamasin välistä sotaa vastaan.
Perjantaina, 3. toukokuuta 2024 (Päivä 210): Jatketun sodan 155. päivä.
  • Egypti ilmoitti, että Israel on antanut Hamasille yhden viikon aikaa hyväksyä tulitaukoehdotus tai Israel aloittaa hyökkäyksensä Rafahiin.
Lauantaina, 4. toukokuuta 2024 (Päivä 211): Jatketun sodan 156. päivä.
  • Hamasin kerrottiin vapauttavan 33 panttivankia vastineeksi 40 päivän aselevosta ilman Israelin sitoutumista sodan lopettamiseen. (Mutta tässä vaiheessa se ei ole virallista)
  • Israelin virkamies sanoi, että jos Hamas haluaa lopettaa sodan, heidän on poistuttava Gazasta. Israel ei lopeta sotaa Hamasin ollessa edelleen vallassa.
Sunnuntaina, 5. toukokuuta 2024 (Päivä 212): Jatketun sodan 157. päivä.
  • Tulitaukoneuvottelut päättyivät ilman sopimusta.
  • On raportoitu, että Biden (presidentti, joka sanoo olevansa Israelin tukena) pysäytti aseiden ja ammusten toimitukset Israeliin ilman mitään selitystä, että miksi.
  • Israelilainen virkamies sanoi, ettei Israel ole uusi tähti Yhdysvaltain lipussa, eikä Amerikka ansaitse enää tulla kutsutuksi Israelin ystävänä.
  • Netanjahu sanoi, että taistelemme yksin, jos meidän on pakko. "Ei koskaan enää" (Israel ei tule koskaan antautumaan uudelle holokaustille) on nyt.
  • Kansainväliset järjestöt pyysivät valtioita vähentämään Pohjois-Gazaan suunnatun humanitaarisen avun määrää, koska sitä lähetetään liikaa ja varastot ovat täynnä.
Maanantaina, 6. toukokuuta 2024 (Päivä 213): Jatketun sodan 158. päivä.
  • Israel sanoi, että Hamas suostui tulitaukosopimukseen, jota Israel ei tarjonnut tai hyväksynyt.
  • Kerrottiin, että Biden'in CIA:n johtaja Burns takasi Hamasille, että Yhdysvallat pakottaisi Israelin hyväksymään tulitauon.
  • Israel sanoi, että Yhdysvallat työskenteli salaa tulitaukosopimuksen parissa, jonka Hamas hyväksyisi Israelin tietämättä tai kysymättä Israelilta suostuisiko se siihen.
  • Israel aloitti kansalaisten evakuoinnin Itä-Rafahista valmistautuessaan sotilaalliseen hyökkäykseen.
  • Israelin lentokoneet hyökkäsivät useisiin Hamasin terroristikohteisiin Rafahissa.
  • Israel varoitti, että Rafahissa tapahtuu hyvin pian voimakas operaatio.
  • Israel sanoi, että se keskeyttää hyökkäyksen, jos Hamas tarjoaa hyväksyttävän sopimuksen.
  • Israelin sotilaat ja tankit alkoivat saapua Itä-Rafahiin.
  • Israel valloitti Egyptiin suuntautuvan Rafahin rajanylityspaikan palestiinalaispuolen.
  • On raportoitu, että Yhdysvallat on yrittänyt estää Hamasin tuhoamisen käyttääkseen ryhmää vipuvaikutuksena Israelia vastaan saadakseen Israelin hyväksymään kahden valtion ratkaisun.
  • Huomenna Yhdysvaltain ulkoministeriö antaa Biden'in valtuuttaman raportin kongressille siitä, noudattaako Israel Yhdysvaltain sääntöjä Yhdysvaltojen antamien aseiden käytössään.
Tiistaina, 7. toukokuuta 2024 (Päivä 214): Jatketun sodan 159. päivä.
  • YK:n pääsihteeri Guterres pyysi Israelia lopettamaan hyökkäämisen Hamasia vastaan Rafahissa.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com