Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 30. syyskuuta 2024

Hälytyksen nostaminen YK:n Tulevaisuus-sopimuksesta joka hyväksyttiin vastikään YK:n yleiskokouksessa + sodan kehittyminen Israelin ja Hizbollahin välillä – By Daymond Duck 28.9.2024

Tämänkertaisessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla on etusijalla kaksi merkittävää tapahtumaa tai kehityskulkua, joiden vaikutukset voivat olla kauaskantoisia koko maailmalle. Ensinnäkin pastori puhuu hälytyksen nostamisesta vasta hyväksytyn YK:n Tulevaisuus-sopimuksen johdosta, joka on globalistien suunnitelma vähentää kansakuntien suvereniteettia. Toiseksi Lähi-itä on suurennuslasin alla, koska siellä kytee suursodan mahdollisuus sen takia, että Israel on iskenyt viime aikoina voimakkaasti Hizbollahia vastaan ja kostotoimia odotellaan eri suunnilta. Suomentamassani raportissa tuttuun tapaan tuoreita uutisjuttuja osoittamassa aikakauden loppua, ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Lähi-idän sotatapahtumista.

----------------

Hälytyksen nostaminen (Raise The Alarm) :: By Daymond Duck

Published on: September 28, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/09/28/raise-the-alarm-by-daymond-duck/

Syyskuun 18:ntena 2024 harbingersdaily.com julkaisi Sarah Holliday'n (The Washington Stand'in toimittaja) artikkelin, jossa huomioidaan useiden Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsenten ja useiden tunnettujen henkilöiden mielipiteitä, jotka yrittivät "nostaa hälytyksen” YK:n Tulevaisuus-sopimuksesta (UN Pact for the Future) (keskusteltiin YK:ssa 22.-23. syyskuuta 2024).

Tässä on sitä, mitä jotkut heistä sanoivat:

Edustaja Bob Good (Republikaani Virginiasta):
  • Käytännössä näiden ponnistelujen tukeminen YK:ssa ja Maailman terveysjärjestössä (WHO) on äänestys Amerikan suvereniteetin menettämiseksi omista asioistaan, asiantuntijat sanovat.
  • Nykyinen (Biden-Harris) hallinto on linjassa kansainvälisten globalistien kanssa, jotka vihaavat Amerikkaa, jotka vihaavat perustuslakia, jotka vihaavat perustajiamme ja meidän perustuksellisia juutalais-kristillisiä periaatteitamme.
Edustaja Ralph Norman (Republikaani Pohjois-Carolinasta):
  • Siihen liittyy riski Amerikan määräysvallan, Amerikan suvereniteetin luovuttamisesta… Kiinalle.
Edustaja Andy Biggs (Republikaani Arizonasta):
  • Emme voi sallia tämän hallinnon "luovuttaa terveydenhuoltolaitteistoamme ihmisille [instituutiosta], joka ei välitä meistä.
Edustaja Ronny Jackson (Republikaani Teksasista):
  • Lääkärinä, joka on seurannut WHO:ta jo monta vuotta… Voin kertoa teille, että WHO erityisesti ja YK yleensäkään eivät edusta sitä, mikä on parasta tälle maalle. Itse asiassa he tekevät kaikkensa horjuttaakseen meitä ja kukistaakseen meidät.
The Heritage Foundation (yhdysvaltalainen konservatiivinen ajatushautomo):
  • Lyhyesti sanottuna Tulevaisuus-sopimus on YK:n pääsihteerin peittelemätön yritys vahvistaa, että Yhdistyneiden kansakuntien tulisi olla ensisijainen paikka, jossa käsitellään kansainvälistä kehitystä, kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta (peace and safety) sekä nousevia teknologioita ja innovaatioita sen globaalin hallinnoimistavan alaisuudessa.
Frank Gaffney (Suvereniteettiliitto (Sovereignty Coalition)):
  • Älä erehdy: Suvereniteettimme luovuttaminen globaalille hallitukselle on YK:n Tulevaisuus-huippukokouksen asialistalla.
Tony Perkins (Perhetutkimusneuvoston puheenjohtaja):
  • Tulevaisuus-sopimus on "globaali vallankaappaus. Amerikassa me vaalimme ensimmäistä perustuslain lisäystä, vaalimme vapauttamme ja arvostamme perheitämme. Molemmat ovat vaarassa tämän pandemiasopimuksen nojalla."
On tärkeää ymmärtää Raamatun opettavan, että saatanallinen maailmanhallitus perustetaan Tempauksen jälkeen. Jokainen kansakunta, mukaan lukien Yhdysvallat, tulee olemaan tuon maailmanhallituksen alamainen, ja Jeesus sanoi, että ellei niitä päiviä lyhennetä, mikään liha ei pelastu.

Tässä linkki artikkeliin:

https://harbingersdaily.com/the-uns-goal-is-for-america-to-surrender-its-sovereignty-to-a-global-government-experts-warn/

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, 21. syyskuuta 2024 kerrottiin, että YK kokoontuu tänään hakemaan hyväksyntää Uuden maailmanjärjestyksen (maailmanhallituksen) luomiselle asiakirjalla nimeltä "Pact for the Future (Tulevaisuus-sopimus)".

Pohjimmiltaan kokouksessa on kyse YK:n peruskirjan tarkistamisesta uuden, tehokkaamman YK:n luomiseksi hallitsemaan maailmaa.

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta: 22. syyskuuta 2024 YK:n yleiskokous hyväksyi "Tulevaisuus-sopimuksen" maailman yhdistämiseksi (hallitsemaan maapalloa, johon kuuluu yli 8 miljardia asukasta).

YK:n pääsihteeri Guterres avasi "Tulevaisuus-huippukokouksen" näillä sanoilla:
  • Olemme täällä tuodaksemme monenvälisyyden [kuten minä sen ymmärrän, johtajien hallitsemat kansakuntaryhmät, ja arvelen, että se on kymmenen johtajaa] takaisin kuilun partaalta.
  • Nyt meidän yhteinen kohtalomme on kävellä sen läpi.
  • Se ei vaadi vain sopimusta vaan toimintaa.
Guterres kehotti yleiskokousta hyväksymään yli 50 toimenpidettä, ja tässä on vain muutamia:
  • Asetaan keskustelu ja neuvottelut etusijalle. Lopetaan "maailmaamme hajottavat sodat" Lähi-idästä Ukrainaan ja Sudaniin.
  • Uudistetaan voimakas YK:n turvallisuusneuvosto.
  • Kansainvälisen rahoitusjärjestelmän uudistuksia on nopeutettava.
  • Nopeutetaan siirtymistä pois fossiilisista polttoaineista.
  • Kuunnellaan nuoria ja otetaan heidät mukaan päätöksentekoon.
Siellä oli jonkin verran vastustusta, mutta "Tulevaisuus-sopimus" hyväksyttiin YK:n yleiskokouksessa.

(Minun mielipiteeni: En tiedä tällä hetkellä varmaksi, mutta mietin, pitääkö YK:n turvallisuusneuvoston hyväksyä YK:n yleiskokouksen äänestys.)

Kolmanneksi, koskien koko maailman kääntymistä Israelia vastaan ​​Ahdistuksen aikana, Israelin ositusta, juutalaisten hajottamista ja Israelin maan jakamista: YK:n yleiskokous hyväksyi 18. syyskuuta 2024 Palestiinan päätöslauselman:
  • Tämä vaatii Israelia vetämään kokonaan armeijansa Juudeasta ja Samariasta, Itä-Jerusalemista ja Gazasta 12 kuukauden kuluessa.
  • Se kieltää aseiden ja tarvikkeiden myynnin Israelin armeijalle.
  • Tämä vaatii kaikkien juutalaisten näillä alueilla tuottamien tuotteiden boikotoimista.
Päätöslauselmaa tuki 40 maata, ja se hyväksyttiin äänin 124–14 ja 43 maata äänesti tyhjää.

Siinä jätetään huomiotta kaikki maininnat Israelin turvallisuushuolista, Israelin historiallisista siteistä Luvattuun maahan, tai Hamasin terrori-iskusta Israelissa 7. lokakuuta.

(Minun mielipiteeni: Muslimit ja monet muut luultavasti nauttivat tämän Israelin vastaisen päätöslauselman läpimenosta, mutta Israelia on mahdotonta tuhota. Ne, jotka yrittävät tuhota Israelin, saavat Jumalan puuttumaan asiaan, ja Hän leikkaa heidät palasiksi; Sak. 12:1-14).

(Minun mielipiteeni: Päätöslauselma ei ole sitova, eikä ole mahdollista, että juutalaiset noudattaisivat sitä. Oli miten oli, Israel rakentaa uudelleen Temppelin Temppelivuorelle Itä-Jerusalemissa, ja Juudeassa tulee olemaan juutalaisia, kun Antikristus saastuttaa sen keskellä Ahdistusta; Matt. 24:15-16).

(Minun mielipiteeni: Samaan aikaan kun YK yrittää ottaa haltuunsa Israelin, YK pyrkii myös ottamaan hallintaansa kaikkien kansojen suvereniteetin. Antikristus nousee valtaan, hänelle annetaan valta kaikkien kansojen ylitse, ja ellei niitä päiviä lyhennetä, mikään liha ei pelastu; Matt. 24:22).

(Minun mielipiteeni: Israelin täydellisen vetäytymisen määräaika 12 kuukaudessa saattaa viitata siihen, että useiden profetioiden täyttymys on hyvin lähellä.)

(Lisätietoa: Syyskuun 19:ntenä 2024 Saudi-Arabia toisti, ettei se tunnusta Israelin olemassaoloa ilman Palestiinan valtion luomista. Israelin jakaminen rikkoo Jumalan liittoa Aabrahamin kanssa – 1. Moos. 17:7-8 – ja laukaisee Harmagedonin taistelun; Joel 3:2).

Neljänneksi, Raamatun tarkkuudesta: Se opettaa, että Jumala herätti Mooseksen johdattamaan juutalaiset pois Egyptistä ja takaisin Luvattuun maahan (2. Moos. 3).

Siinä sanotaan, että Mooses ja Aaron sanoivat faraolle, joka oli tuolloin vastuussa Egyptistä: "Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: Päästä minun kansani viettämään minulle juhlaa erämaassa" (2. Moos. 5:1).

Monet tutkijat sanovat, että farao oli tuolloin se, jonka nimi oli Ramses II, ja hän nousi valtaistuimelle noin vuonna 1279 eKr. (yli 3200 vuotta sitten).

Tuohon aikaan Israel oli ollut poissa Luvatusta maasta noin 430 vuotta (2. Moos. 12:40-41).

Joka tapauksessa 23. syyskuuta 2024 kerrottiin, että arkeologit kaivaessaan muinaista linnoitusta Egyptissä löysivät aseita, metsästystyökaluja, henkilökohtaisia ​​koristeita, uskonnollisia esineitä, norsunluisia silmämeikkilevittimiä, karneoli- ja fajanssihelmiä, suojaavia amuletteja, ja pronssisen miekan, jossa oli nimi farao Ramses II.

Israel ei ole miehittänyt muslimien pyhää maata.

Israel on maassa, jonka Jumala antoi Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille tuhansia vuosia sitten.

Viidenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja sekä täysimittaista sotaa Israelin ja Hizbollahin välillä:
  • Israel sai 17. syyskuuta 2024 Libanonissa ja Syyriassa tuhannet hakulaitteet räjähtämään.
  • Israel aiheutti tuhansien langattomien viestintälaitteiden (radiot, radiopuhelimet, matkapuhelimet, sormenjälkilaitteet, aurinkoenergialla toimivat laitteet, jne.) räjähtämisen.
  • Syyskuun 18. päivänä 2024 kerrottiin, että pääministeri Benjamin Netanjahu, puolustusministeri Yoav Gallant, IDF:n päällikkö Herzi Halevi ja muut viranomaiset antoivat lausuntoja, jotka näyttivät viittaavan siihen, että täysimittainen sota Hizbollahin kanssa on hautumassa, tunteja Hizbollahin jäsenten käyttämien radiopuhelinten ja muiden viestintälaitteiden räjähdysten jälkeen halki Libanonin, jotka aiheuttivat laajoja tappioita.
  • Israel sanoi 19. syyskuuta 2024, että meillä on vielä monia kyvykkyyksiä, joita emme ole vielä aktivoineet.
  • Syyskuun 19:ntenä 2024 Yhdysvaltain puolustusministeri sanoi pelkäävänsä, että Israel voi pian aloittaa täysimittaisen sodan Hizbollahin kanssa Libanonissa.
(Lisää: Syyskuun 19:ntenä 2024 Hizbollahin johtaja kutsui räjähdyksiä sodanjulistukseksi ja vannoi, että Hizbollah toipuu ja jatkaa hyökkäämistä Israelia vastaan.)

(Lisää: 19. syyskuuta 2024 Israel tehosti iskujaan Hizbollahia vastaan ​​Libanonissa.)

(Lisätietoa: 20. syyskuuta 2024 YK:n turvallisuusneuvoston hätäkokouksessa Israelin suurlähettiläs Danny Danon kertoi Libanonin ulkoministerille: "Annoit terroristijärjestön rakentaa valtion valtion sisälle ja aiheuttamaan tuhoa kansallesi. Sen sijaan syytät rauhaa rakastavaa naapuriasi; on aika ryhtyä toimiin ja hillitä Hizbollahia, mikä on ainoa tapa estää lisäeskalaatio. Jos jatkat Hizbollahin aggression huomioimatta jättämistä, libanonilaisten tuska ja kärsimys tulee olemaan harteillasi.")

(Lisää: Israelin puolustusministeri sanoi 20. syyskuuta 2024, että hän uskoo Israelin siirtyneen uuteen vaiheeseen Israelin sodassa Iranin ja sen proksien kanssa.)

(Lisää: Israelilainen virkamies sanoi 21. syyskuuta 2024, että Israelin aiheuttama räjähdys Hizbollahin viestintälaitteisiin lähetti viestin: Hanskat ovat poissa.)

(Lisää: 21. syyskuuta 2024 israelilaisten suihkukoneiden massiivinen aalto osui noin 400 Hizbollahin kohteeseen Libanonissa.)

(Lisätietoa: 22. syyskuuta 2024 Hizbollah ampui määrittelemättömän määrän raketteja Pohjois-Israeliin. Israel otti hallintaansa Hizbollahin radiojärjestelmän Libanonissa ja kehotti Libanonin kansalaisia ​​poistumaan Etelä-Libanonista välittömästi. Israelin suihkukoneet iskivät yli 800 Hizbollahin kohteeseen Etelä-Libanonissa. Israelin iskuissa kuoli noin 274 ihmistä ja loukkaantui yli 1 000.)

(Lisää: Yhdysvallat ilmoitti 23. syyskuuta 2024 lähettävänsä lisää joukkoja Lähi-itään.)

(Lisätietoa: Syyskuun 23:ntena 2024 Israelin suihkukoneet iskivät yli 1 300 kohteeseen Etelä-Libanonissa, tappoivat ainakin 492 ihmistä ja haavoittivat yli 1 600:aa.)

(Lisää: Syyskuun 24:ntenä 2024 Israelin suurlähettiläs kertoi YK:n yleiskokoukselle, että Israelin konflikti Hizbollahin kanssa päättyy, kun Hizbollah ei enää uhkaa Israelin asukkaita pohjoisessa.)

(Lisää: 25. syyskuuta 2024 Israel ilmoitti valmistautuvansa maaoperaatioon Etelä-Libanonissa.)

Kuudenneksi, koskien Amerikan rappeutumista ja rajattoman maailmanhallituksen luomista: Syyskuun 19:ntenä 2024 Yhdysvaltain edustajainhuoneen komitean raportti kutsui rajakriisiä "suunnitelluksi kriisiksi".

Raportin mukaan miljoonat maahanmuuttajat, jotka on tarkoituksella päästetty Yhdysvaltoihin, ovat vahingoittaneet Yhdysvaltoja tuleviksi vuosiksi.

(Lisätietoa: Syyskuun 18. päivänä 2024 Elon Musk sanoi, että demokraattien lupaus tarjota laittomille maahanmuuttajille tie kansalaisuuteen sisältää tarpeeksi ihmisiä, jotta voidaan varmistaa yksipuoluehallinto Yhdysvalloissa. Tämä on todellinen uhka demokratialle.)

Seitsemänneksi, koskien petosta ja luottamuksen puutetta FBI:ta ja salaista palvelua kohtaan: Syyskuun 19:ntenä 2024 Floridan kuvernööri Ron DeSantis sanoi, että FBI kieltäytyy yhteistyöstä Floridan tutkinnan kanssa, joka koskee toista yritystä murhata entinen presidentti Trump.

DeSantis'in mukaan Ryan Routh rikkoi useita Floridan osavaltion lakeja yrittäessään tehdä murhaa Floridassa, ja FBI kieltäytyy jakamasta tietoja Floridan tutkijoiden kanssa.

(Lisätietoa: 19. syyskuuta 2024, America First Legal (AFL), näkyvä konservatiivinen vahtikoiraryhmä, haastoi salaisen palvelun ja Kotimaan turvallisuusviraston (DHS) oikeuteen entisen presidentti Trump'in salamurhayritykseen Pennsylvanian Butler'issa liittyvien tietojen laittomasta poisvetämisestä. Senaattori Richard Blumenthal, demokraatti Connecticut'ista, ilmaisi turhautumisensa ja kutsui DHS:n vastausta "samaksi kuin keskustelun pitkittäminen".

(Lisää: 20. syyskuuta 2024 Yhdysvaltain edustajainhuone hyväksyi yksimielisesti lakiesityksen (405-0), joka parantaa presidenttiehdokkaiden salaisen palvelun suojaa.)

Kahdeksanneksi, koskien Yhdysvaltojen kääntymistä Israelia vastaan ​​aikakauden lopussa: 22. syyskuuta 2024 raportoitiin, että Yhdysvallat tukee YK:n pyrkimyksiä suojella UNRWA:n työntekijöitä, joiden epäillään olevan Hamasin aktiivisia jäseniä, syytteeseenpanolta Yhdysvaltain tuomioistuimissa.

(Minun mielipiteeni: Jos YK ei olisi korruptoitunut organisaatio, se toimisi työntekijöitä vastaan, jotka ovat tunnettuja terroristeja, eikä suojelisi heitä. Ja jos Yhdysvallat ei käänny Israelia vastaan, se ei tukisi YK:n pyrkimyksiä suojata tunnettuja terroristeja. Yhdysvallat maksaa osan näiden terroristien palkoista.)

Yhdeksänneksi, koskien pyrkimystä siunata Israelia: Tammikuussa 2024 Franklin Graham (Billy Graham'in poika ja Samaritan's Purse -järjestön perustaja) lahjoitti 14 panssaroitua ambulanssia Magen David Adom'ille (MDA; Israelissa toimiva Punaisen Ristin kaltainen israelilainen lääketieteellinen ryhmä) käytettäväksi lähellä Gazan rajaa.

23. syyskuuta 2024 Graham'in organisaatio toimitti 2 panssaroitua ambulanssia MDA:lle, ja hän sitoutui toimittamaan niitä 28 lisää (yhteensä 44 ambulanssia).

Graham'in organisaatio lahjoitti myös 1 000 traumapakkausta, joissa oli lääkintätarvikkeita, ja hän lupasi rakentaa kolme MDA-asemaa parantaakseen lääkintäpalveluja sota-alueen lähellä.

Tässä päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta:

Tiistaina, 17. syyskuuta 2024 (Päivä 347): Jatketun sodan 292. päivä. Rafahin hyökkäyksen 134. päivä.
  • Hizbollahin terroristit kuljettavat hakulaitteita, joissa on litiumparistot, jotka voivat savuta, sulaa ja syttyä palamaan ylikuumentuessaan. Tänään 11 ​​ihmistä kuoli ja noin 2 750 loukkaantui (400 on kriittisessä tilassa; noin 500 menetti näkönsä), kun hakulaitteet kaikkialla Libanonissa yhtäkkiä räjähtivät. Hizbollah syytti Israelia ja sanoi kostavansa. Syyriassa 19 Iranin vallankumouskaartin jäsentä kuoli ja noin 150 loukkaantui. Venäjä ja Jordania tuomitsivat hyökkäyksen.
  • Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken on taas Egyptissä yrittääkseen laatia uuden tulitaukoehdotuksen ja saada kaikki panttivangit vapautetuiksi.
Keskiviikkona, 18. syyskuuta 2024 (Päivä 348): Jatketun sodan 293. päivä. Rafahin hyökkäyksen 135. päivä.
  • Oli toinen aalto langattomien viestintälaitteiden (radiot, radiopuhelimet, matkapuhelimet, sormenjälkilaitteet, aurinkoenergialla toimivat laitteet, jne.) räjähdyksiä Libanonissa ja erityisesti Beirutissa. Ainakin kolme ihmistä kuoli ja satoja loukkaantui.
  • Hamas uhkasi lisätä hyökkäyksiä Israelia vastaan ​​Gazassa.
  • Noin 10-20 000 laskuvarjomiestä siirrettiin Israelin eteläisestä komentokeskuksesta Gazassa Israelin pohjoiseen komentokeskukseen lähelle Israelin ja Libanonin rajaa.
  • Israelilaiset saivat puhelimiinsa väärennettyjä hätätekstihälytyksiä, joiden uskotaan tulleen lähetetyksi Iranin toimesta aiheuttamaan paniikkia kansalaisten keskuudessa.
Torstaina, 19. syyskuuta 2024 (Päivä 349): Jatketun sodan 294. päivä. Rafahin hyökkäyksen 136. päivä.
  • Hizbollah vannoi rankaisevansa Israelia Hizbollahin hakulaitteiden räjäyttämisestä.
  • Israelin suihkukoneet tuhosivat yli 1 000 laukaisuvalmista rakettia Libanonissa.
Perjantaina, 20. syyskuuta 2024 (Päivä 350): Jatketun sodan 295. päivä. Rafahin hyökkäyksen 137. päivä.
  • Yhdysvalloilla on edelleen Lähi-idässä ainakin tusina sotalaivaa ja neljä hävittäjälentuetta siltä varalta, että sota leviää.
  • Hizbollah ampui noin 150 rakettia Pohjois-Israeliin yhdessä tunnissa.
  • Räjähtävistä hakulaitteista aiheutuneiden kuolonuhrien määrä on jopa 32 ja yli 2 400 loukkaantui (1 300 vakavaa tai kohtalaista loukkaantumista).
  • Israelin suihkukoneet tappoivat Hizbollahin huippukomentajan ja 14 merkittävää johtajaa, jotka olivat tapaamassa kellarikerroksessa Libanonin siviilien asuinalueella.
Lauantaina, 21. syyskuuta 2024 (Päivä 351): Jatketun sodan 296. päivä. Rafahin hyökkäyksen 138. päivä.
  • Israel alkoi käyttää suurempia pommeja Hizbollahia vastaan ​​Libanonissa.
Sunnuntaina, 22. syyskuuta 2024 (Päivä 352): Jatketun sodan 297. päivä. Rafahin hyökkäyksen 139. päivä.
  • Israeliin ammuttiin Irakista 2 risteilyohjusta ja 2 dronea.
  • Egypti, Psalmin 83 kansakunta, syytti Israelia tämän ja Hizbollahin välisistä taisteluista Libanonissa.
  • Netanjahu syytti Irania, Googin ja Maagogin taistelun kansakuntaa, siitä, että se käyttää prokseja (Hamas, huthit, Hizbollah, jne.) hyökätäkseen Israeliin.
  • Videoviestissä kansainväliselle yhteisölle, Netanjahu sanoi, ettei mikään maa voi hyväksyä kaupunkiensa tulemista rakettihyökkäysten kohteiksi.
Maanantaina, 23. syyskuuta 2024 (Päivä 353): Jatketun sodan 298. päivä. Rafahin hyökkäyksen 140. päivä.
  • Israel kehotti Libanonin kansalaisia ​​lähellä Libanonin ja Israelin välistä rajaa pakenemaan välittömästi paikoista, joissa Hizbollah käyttää tai varastoi aseita.
  • Israel varoitti Libanonin kansalaisia ​​Bekaanlaaksossa, että heillä on 2 tuntia aikaa lähteä ennen kuin Israel alkaisi hyökätä Hizbollahin kohteisiin siellä.
Tiistaina, 24. syyskuuta 2024 (Päivä 354): Jatketun sodan 299. päivä. Rafahin hyökkäyksen 141. päivä.
  • Netanjahu varoitti libanonilaisia ​​siviilejä toisen kerran evakuoitumaan kriittisiltä alueilta ja jättämään kotinsa, jos he piilottelevat aseita, koska Israelin armeija ei epäröi iskeä, jos ammuksia, sotilastarvikkeita tai terroristeja on upotettu siviilikoteihin. Netanjahu sanoi: "Kehotin teitä eilen evakuoitumaan kodeista, joissa Hizbollah on sijoittanut ohjuksen olohuoneeseesi ja raketin autotalliisi. Kenellä tahansa, jolla on ohjus olohuoneessaan ja raketti autotallissaan, ei ole kotia."
  • Israel tappoi Hizbollahin kolmanneksi tärkeimmän terroristikomentajan ja viisi muuta Beirutissa.
  • Kymmenet tuhannet libanonilaiset ovat lähteneet Etelä-Libanonista.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com