Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 23. syyskuuta 2024

Monille aikoinaan epäuskottava Israelin paluu Luvattuun maahan toteutui Raamatun profetian mukaisesti ja nyt monet ovat tietämättömiä Israelin tapahtumien merkityksestä eli ei kiinnitetä huomiota Raamatun profetioihin – By Daymond Duck 21.9.2024

Tämänkertaisessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla pääaiheena on Raamatun profetiat Israelin paluusta omaan maahansa 2000 vuoden pakolaisuuden jälkeen. On hämmästyttävää miten epäuskottavana pidetty profetia Israelin paluusta kansana toteutui vuonna 1948. Ja silti nykyään monet, jopa kristityt, eivät välitä siitä, mitä Israelissa tapahtuu Raamatun profetian kannalta. Ihmiset ovat yksinkertaisesti tietämättömiä Israelia koskevista lopunaikojen profetioista, jotka kertovat pian koittavasta Ahdistuksen ajasta, jota ennen Kristukselle kelpaava seurakunta (katso Ilmestyskirjan Filadelfian seurakunta vs. Laodikean seurakunta) temmataan taivaallisiin vertautuen Nooan ja hänen perheensä pelastumiseen vedenpaisumukselta, joka tuli maailmalle yllätyksenä. Siispä uskovien olisi nyt oltava hengellisesti valveutuneita ja seurattava aikainmerkkejä. Jeesuskin käski valvoa, ettei se päivä yllättäisi teitä niin kuin varas. Suomentamassani raportissa tärkeän alkujakson jälkeen tuoreita uutisjuttuja maailmalta kertoen aikakauden lopun läheisyydestä. Aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

---------------

Epäuskottava ja tietämätön (Implausible and Unaware) :: By Daymond Duck

Published on: September 21, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/09/21/implausible-and-unaware-by-daymond-duck/

Syyskuun 9. päivänä 2024 yksi suosikeistani Raamatun profetian opettajista, Hal Lindsey, huomautti, että Jumalan lupaus antaa Aabrahamille ja hänen jälkeläisilleen koko Luvattu maa (ks. Hes. 19:7-8) vaikutti epäuskottavalta (epätodelliselta, uskomattomalta, epätodennäköiseltä) useiden vuosisatojen ajan.

Lindsey sanoi,
  • Joka vuosisadalla, jolloin juutalaiset olivat hajallaan ympäri maailmaa, lupaukset näyttivät aina vain epäuskottavimmilta.
  • Toisin sanoen ne vaikuttivat epätodellisilta… kunnes Jumala alkoi ihmeellisesti täyttää noita lupauksia (saattamalla hajallaan olevat juutalaiset aloittamaan maahan palaamisen).
Lindsey esitti retorisen kysymyksen:
  • Kuinka tämän päivän Israel voi olla profetioissa luvattu uudistettu kansakunta?
Lindsey huomautti, että Raamattu vastaa tähän kysymykseen.

>Israel tuotaisiin takaisin yhteen ja maahan. Sitten jossain vaiheessa takaisin tuomisen jälkeen he kokisivat kansallisen parannuksenteon.

>Jumala sanoi: "Minä otan teidät pois pakanakansoista ja kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne. Ja minä vihmon teidän päällenne puhdasta vettä, niin että te puhdistutte; kaikista saastaisuuksistanne ja kaikista kivijumalistanne minä teidät puhdistan. Ja minä annan teille uuden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne. Minä poistan teidän ruumiistanne kivisydämen ja annan teille lihasydämen. Henkeni minä annan teidän sisimpäänne ja vaikutan sen, että te vaellatte minun käskyjeni mukaan, noudatatte minun oikeuksiani ja pidätte ne. Niin te saatte asua maassa, jonka minä annoin teidän isillenne; ja te olette minun kansani, ja minä olen teidän Jumalanne." (Lindsey lainasi Hesekielin luvun 36 jakeita 24-25, mutta minä olen lainannut Hes. 36:24-28 jakeita).

Lindsey lisäsi: "Emme tiedä ajoitusta, mutta järjestys on selvä – paluu ja sen jälkeen tulee olemaan puhdistus."

Lindsey huomautti, että Jumala toisti tämän sekvenssin Hesekielin luvussa 37 (paluu Luvattuun maahan pakanakansoista ensin epäuskossa, parannuksenteko ja pelastus myöhemmin – Hes. 36:24).

>"Ennusta näistä luista (Israel; katso jae 11 alla) ja sano niille: Kuivat luut, kuulkaa Herran sana. Näin sanoo Herra, Herra näille luille: Katso, minä annan tulla teihin hengen, ja te tulette eläviksi. Minä panen teihin jänteet, kasvatan teihin lihan, vedän yllenne nahan ja annan teihin hengen, ja te tulette eläviksi. Ja te tulette tietämään, että minä olen Herra.

>Minä ennustin, niinkuin minua oli käsketty. Ja kävi humahdus, kun minä ennustin; ja katso, kuului kolina, ja luut (Israel) lähenivät toisiaan, luu luutansa. Minä näin, ja katso: niihin tulivat jänteet ja kasvoi liha, ja päälle vetäytyi niihin nahka; mutta henkeä niissä ei ollut.

>Silloin hän sanoi minulle: profetoi tuulelle, ennusta, ihmislapsi, ja sano tuulelle: Näin sanoo Herra, Herra; Tule neljästä tuulesta, oi henki, ja hengitä näitä surmattuja, jotta he eläisivät.

>Minä ennustin, niinkuin hän oli minua käskenyt, ja niihin tuli henki, ja ne tulivat eläviksi ja nousivat ylös jaloillensa: ylenmäärin suuri joukko (Israelista tuli suuri armeija). [Kuningas Jaakon käännöksessä tosiaan sanotaan, että ”an exceeding great army”. Suom. lisäys]

>Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, nämä luut ovat koko Israelin heimo. Katso, he sanovat: 'Meidän luumme ovat kuivettuneet, toivomme on mennyttä, me olemme hukassa'. (jae 11)

>Sentähden ennusta ja sano heille: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä avaan teidän hautanne ja nostan teidät, minun kansani, ylös haudoistanne ja vien teidät Israelin maahan. Ja siitä te tulette tietämään, että minä olen Herra, kun minä avaan teidän hautanne ja nostan teidät, minun kansani, ylös haudoistanne. Ja minä annan teihin henkeni, niin että te tulette eläviksi, ja sijoitan teidät omaan maahanne. Ja te tulette tietämään, että minä olen Herra: minä olen puhunut, ja minä sen teen, sanoo Herra" (Hes. 37:4-14, KR 33/38).

Lindsey huomautti, että Israel on palannut Luvattuun maahan, että he eivät ole vielä pelastuneet (saaneet elämän henkeä), mutta se on tulossa.

Seuraavana päivänä (10. syyskuuta 2024) toinen suosikeistani Raamatun profetian opettajista, Jonathan Brentner, kirjoitti:
  • Jos valitsisin yhden sanan, joka tiivistää useimmat ihmiset nykyään, se olisi "tietämätön".
  • Useimmat uskovaiset toteuttavat pyrkimyksiään ymmärtämällä vain vähän tai omaamalla mitään ymmärrystä ajoista, joissa he elävät.
Brentner kääntyi Raamatun puoleen ja siihen, mitä Jeesus sanoi tulemuksensa merkeistä (Huom: Brentner lainasi Matt. 24:37-39 jakeita, mutta olen lisännyt kohdan Matt. 24:32-36).

>"Mutta oppikaa viikunapuusta (Israel; Hoos. 9:10) vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin" (Matt. 24:32-36).

>"Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva" (Matt. 24:37-39).

Brentner sanoi,
  • Koska ihmiset Nooan päivinä eivät uskoneet hänen varoituksiaan Jumalan lähestyvästä tuomiosta, näytti siltä, ​​etteivät he tienneet siitä ennen kuin alkoi sataa.
Brentner'in pointti on, että useimmat kristityt eivät ole tietoisia (eivät kiinnitä huomiota Raamatun profetioihin ja heillä on vain vähän tai ei ollenkaan tietoa) Israelin tapahtumien merkityksestä.

Aivan kuten ihmiset olivat tietämättömiä tulevasta vedenpaisumuksesta Nooan päivinä, kunnes alkoi sataa, monet ovat tietämättömiä tulevasta Ahdistuksen ajasta meidän päivinämme, kunnes Tempaus tapahtuu.

Oltuaan lähes 2 000 vuotta poissa Luvatusta maasta ja hajoitettuna muihin kansoihin, Israelin paluu oli epäuskottavaa, ja useimmat kristityt (mukaan lukien heidän pastorinsa) eivät ole tietoisia Israelin paluun merkityksestä.

Tässä on joitain artikkeleita, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien Syyrian Damaskoksen tuhoamista yhdessä yössä aikakauden lopulla (Jes. 17): Syyskuun 12:ntena 2024 raportoitiin, että Israelin eliittijoukot lensivät helikopterilla Syyriaan ja hyökkäsivät maanalaiseen, Iranin tukeman Hizbollahin laitokseen, joka kuulemma tuotti maasta-ilmaan -ohjuksia ja kemiallisia aseita (myrkkykaasuja).

Israelin joukot saapuivat laitokseen, vangitsivat 2–4 iranilaista, jotka vietiin takaisin Israeliin kuulusteltavaksi, he ottivat haltuunsa tärkeitä laitteita ja asiakirjoja, asettivat räjähteitä, räjäyttivät rakennuksen ja palasivat turvallisesti Israeliin.

(Lisätietoa: 15. syyskuuta 2024 ilmoitettiin, että Iranin tukemat huthit Jemenissä lähettävät joukkoja Syyriaan valmistautuakseen hyökkäykseen Israelia vastaan.)

(Lisätietoa: Yhdysvaltain puolustusministeriön 16. syyskuuta 2024 julkaiseman raportin mukaan Biden'in hallinto ohitti Iranin vastaiset pakotteet vuonna 2023 ja lisäsi kauppaa Iranin kanssa 43 prosentilla. Iran on lähellä ydinaseiden kehittämistä, mikä on uhka monille kansakunnille, ja se rahoittaa useita vaarallisia terroristiryhmiä, jotka yrittävät tuhota Israelin; Iran viittaa Yhdysvaltoihin suurena saatanana, ja Biden-Harris'in ulkoasiainhallinto on lisännyt heidän tulojaan.)

Toiseksi, koskien kaikkia Israelia vastaan ​​kääntyviä kansakuntia ja Amerikan taantumista aikakauden lopussa: Syyskuun 13:ntena 2024 legendaarinen yhdysvaltalainen lakimies, Harvardin yliopiston lakitieteenprofessori ja kirjailija Alan Dershowitz sanoi, että Kamala Harris voitti presidenttikisan vaaliväittelyn entisen presidentin kanssa. Trump'in ja Israelin pitäisi valmistautua mahdolliseen Harris'in presidenttikauteen.

Dershowitz lisäsi, että Israel saattaa saada vähemmän tukea Yhdysvalloista kuin se on saanut aiemmin, ja Israelin on ehkä tultava omavaraisemmaksi.

(Minun mielipiteeni: Israelin on tultava enemmän Jehova-riippuvaiseksi.)

(Lisää: 12. syyskuuta 2024 ilmoitettiin, että Kanada estää 60 miljoonan dollarin suuruiset asekaupat Israeliin.)

Kolmanneksi, koskien Jerusalemia, joka on juovuttava malja ja väkikivi maailmalle aikakauden lopussa: 13. syyskuuta 2024 Yahya Sinwar'in kerrottiin sanoneen seuraavaa:
  • Hamas seisoo lujasti Israelia vastaan ​​ja pysyy uskollisena marttyyrien verelle.
  • Hamas jatkaa vastarintaansa, kunnes miehitys (Israel) poistetaan maastamme ja itsenäinen Palestiinan valtio, jonka pääkaupunkina on Jerusalem, perustetaan.
Neljänneksi, koskien sotien ja sotahuhujen lisääntymistä aikakauden lopulla: Syyskuun 9. päivänä 2024 Venäjän presidentti Vladimir Putin varoitti länttä ja Natoa, että ne tulevat olemaan sodassa Venäjän kanssa, jos ne toimittavat Ukrainalle ohjuksia, joita käytetään Venäjän sisällä olevia kohteita vastaan.

(Lisätietoa: Syyskuun 13:ntena 2024 Venäjän YK-suurlähettiläs ilmoitti virallisesti YK:n turvallisuusneuvostolle, että jos USA/Britannia hyväksyy länsimaisten aseiden iskemisen syvälle Venäjään – vallitsisi "sotatila". Kymmenen minuuttia myöhemmin Kiinan puolustusministeri ilmoitti, että "Kiina tukee sotilaallisesti Venäjää, jos Nato hyökkää Venäjää vastaan.")

(Lisätietoa: Venäjän presidentti Putin antoi 16. syyskuuta 2024 asetuksen Venäjän sotilashenkilöstön nostamisesta yhteensä 2 389 130 henkilöön, joista 1 500 000 on sotilaita. Tämä on noin 180 000 henkilön lisäys ja kolmas lisäys sen jälkeen kun Venäjän sota Ukrainan kanssa alkoi.)

(Lisätietoa: Syyskuun 17:ntenä 2024 ilmoitettiin, että 2½ vuotta kestäneen Venäjän ja Ukrainan välisen sodan uhriluku on nyt saavuttanut noin miljoona ihmistä.)

Viidenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja sekä Libanonin tuhoamista aikakauden lopussa: Hizbollahin noin 40 raketin rumputulen Libanonista Israeliin syyskuun 15. päivänä 2024 jälkeen raportoitiin, että Israel pudotti Etelä-Libanoniin lentolehtisiä, joissa sanottiin:
  • Hizbollah ampuu alueeltanne; teidän on poistuttava kodeistanne välittömästi, siirryttävä Al-Khiam'in kaupungin pohjoispuolelle klo 16:00 mennessä ja palattava vasta sodan päättyessä. Jokaista, joka löydetään tältä alueelta tämän ajankohdan jälkeen, pidetään terroristielementtinä.
Kuudenneksi, koskien uskosta luopumista ja yhden-maailman uskontoa aikakauden lopussa: Syyskuun 13:ntena 2024 paavi Franciscus sanoi, että jokainen uskonto on tie Jumalan luo.

Raamattu sanoo, että on vain yksi tapa (hyväksyä Jeesus Herraksi ja Vapahtajaksi).

Vuonna 2019 roomalaiskatolinen piispa Athanasius Schneider syytti Vatikaania Jeesuksen Kristuksen pettämisestä ihmiskunnan ainoana Vapahtajana.

Minusta näyttää, että hän on oikeassa.

Seitsemänneksi, koskien ruttotautien ja petoksen lisääntymistä aikakauden lopussa: 13. syyskuuta 2024 kerrottiin, että Floridan yleiskirurgi neuvoi 65-vuotiaita ja sitä vanhempia, joilla on taustalla olevia terveysongelmia, välttämään mRNA-rokotteiden ottamista, koska rokotteista puuttuu kliinisten tutkimusten tiedot ja se, että liittovaltion hallitus ei vaadi tuottajia osoittamaan sitä, että rokotteet ovat tehokkaita.

Kahdeksanneksi, arvottomasta rauhansopimuksesta Lähi-idässä ja Israelin jakamisesta: Espanja isännöi syyskuun 13:ntena 2024 EU:n ja muslimimaiden tapaamista, jossa etsittiin keinoja toteuttaa kahden valtion ratkaisu Lähi-idässä.

Israelia ei kutsuttu paikalle.

Yhdeksänneksi, koskien Jerusalemin olemista juovuttavana maljana ja väkikivenä koko maailmalle aikakauden lopussa: Syyskuun 27. päivänä 2024 Israelin pääministeri Netanjahu puhuu YK:n yleiskokouksessa yrittääkseen torjua äänestyksen useiden ehdotettujen Israelin vastaisten päätöslauselmien hyväksymisestä.

Kymmenenneksi, koskien FBI:n ja CIA:n mahdollista korruptiota, maailmanhallitusta, ja pyrkimystä estää Trump'in uudelleenvalinta hinnalla millä hyvänsä: Syyskuun 15. päivänä 2024, pitkäaikainen demokraattipuolueen lahjoittaja ja tunnettu Trump'in vihaaja, jolla oli Biden-Harris-tarra hänen lava-autossaan Havaijilla (Ryan Wesley Routh) on tutkittavana mahdollisesta Trump'in salamurhayrityksestä Floridassa.
  • Kuinka Routh, joka on asunut Havaijilla tyttöystävänsä kanssa useita vuosia, voi äänestää demokraattia Pohjois-Carolinassa, jos vaalit ovat rehelliset?
  • Kuinka Routh'illa, jolla ei ole työtä, on varaa matkustaa Ukrainaan, Pohjois-Carolinaan, Floridaan, jne.?
  • Kuinka Routh voi ostaa laillisesti aseen, kun oikeusasiakirjat osoittavat, että Routh'ia vastaan ​​on tehty yli 100 rikosilmoitusta Pohjois-Carolinassa?
  • Miksi Routh juoksenteli vapaasti Yhdysvalloissa, kun hänet tuomittiin joukkotuhoaseen hallussapidosta vuonna 2002?
Syyskuun 16:ntena 2024 Floridan kuvernööri DeSantis ilmoitti, ettei hän aio luottaa Yhdysvaltojen hallitukseen tämän tapauksen tutkinnassa.

DeSantis julkaisi tästä X:llä: Florida ottaa vastuun asian tutkimisesta ja hän totesi, että amerikkalaiset ansaitsevat tietää totuuden.

(Tiedoksi: Jotkut ihmiset ovat huolissaan siitä, että tämä ei ehkä ole viimeinen yritys päättää Trump'in elämä.)

Syyskuun 16:ntena 2024 Trump sanoi: "En koskaan anna periksi."

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 11. syyskuuta 2024 (Päivä 341): Jatketun sodan 286. päivä. Rafahin hyökkäyksen 128. päivä.
  • Israel julkaisi Sinwar'in tietokoneelta löytyneen asiakirjan, joka osoittaa, että yksi hänen nyt kuolleista komentajista ilmoitti raskaasta joukkojen ja aseiden menetyksestä.
  • Libanonista ammuttiin Israeliin tunnin aikana noin 100 rakettia, ja vähän myöhemmin Israeliin ammuttiin Libanonista noin 40 rakettia.
  • Eräs eläkkeellä oleva israelilainen komentaja sanoi, että Hamasin kukistaminen voi viedä vielä vuoden.
Torstaina, 12. syyskuuta 2024 (Päivä 342): Jatketun sodan 287. päivä. Rafahin hyökkäyksen 129. päivä.
  • Israel ilmoitti kukistaneensa Hamasin sotilasprikaatin Rafahissa.
Perjantaina, 13. syyskuuta 2024 (Päivä 343): Jatketun sodan 288. päivä. Rafahin hyökkäyksen 130. päivä.
  • Netanjahu pyysi kabinettiaan asettamaan Pohjois-Israelin asukkaiden palauttamisen koteihinsa sodan tavoitteeksi. Hän uskoo, että sota tulee olemaan pitkä ja kallis.
  • Presidentti Biden'in vanhempi neuvonantaja vierailee Israelissa maanantaina yrittääkseen lieventää Israelin ja Hizbollahin välisiä taisteluita.
  • Hamas on varastanut niin suuren osan Gazaan lähetetystä humanitaarisesta avusta, että sillä on vaikeuksia löytää varastotilaa sen varastoimiseksi.
Lauantaina, 14. syyskuuta 2024 (Päivä 344): Jatketun sodan 289. päivä. Rafahin hyökkäyksen 131. päivä.
  • Tänä aamuna Hizbollah ampui Israelista 55 rakettia, ohjusta ja dronea Israeliin.
  • Jos Israel joutuu täysimittaiseen sotaan Hizbollahin kanssa, Israel saattaa viime kädessä yrittää tuhota Hizbollahin Libanonissa, kuten se on tehnyt Hamasin kanssa Gazassa.
Sunnuntaina, 15. syyskuuta 2024 (Päivä 345): Jatketun sodan 290. päivä. Rafahin hyökkäyksen 132. päivä.
  • Huthit ottivat vastuun hypersoonisen ohjuksen laukaisemisesta Tel Aviviin (yli 1 200 mailin päästä). Ohjus laskeutui avoimelle alueelle, mutta Israel sanoi poimivansa raskaan hinnan hyökkäyksestä.
Maanantaina, 16. syyskuuta 2024 (Päivä 346): Jatketun sodan 291. päivä. Rafahin hyökkäyksen 133. päivä.
  • Niiden Yhdysvaltain virkamiesten määrä, jotka uskovat Israelin sodan Hizbollahin kanssa Libanonissa leviävän ennen kuin siellä saadaan tulitauko, on lisääntymässä.
  • Saudi-Arabia sanoi, että Biden'in hallinto ei tee tarpeeksi pysäyttääkseen huthi-hyökkäyksiä laivaliikenteeseen Punaisellamerellä.
Tiistaina, 17. syyskuuta 2024 (Päivä 347): Jatketun sodan 292. päivä. Rafahin hyökkäyksen 134. päivä.
  • Hizbollahin terroristit kuljettavat hakulaitteita, joissa on litiumparistot, jotka voivat savuta, sulaa ja syttyä palamaan ylikuumentuessaan. Tänään 11 ​​ihmistä kuoli ja noin 2 750 loukkaantui (400 on kriittisessä tilassa; noin 500 menetti näkönsä), kun hakulaitteet kaikkialla Libanonissa yhtäkkiä räjähtivät. Hizbollah syytti Israelia ja sanoi kostavansa. Syyriassa 19 Iranin vallankumouskaartin jäsentä kuoli ja noin 150 loukkaantui. Venäjä ja Jordania tuomitsivat hyökkäyksen.
  • Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken on taas Egyptissä yrittääkseen laatia uuden tulitaukoehdotuksen ja saada kaikki panttivangit vapautetuiksi.
Keskiviikkona, 18. syyskuuta 2024 (Päivä 348): Jatketun sodan 293. päivä. Rafahin hyökkäyksen 135. päivä.
  • Oli toinen aalto langattomien viestintälaitteiden (radiot, radiopuhelimet, matkapuhelimet, sormenjälkilaitteet, aurinkoenergialla toimivat laitteet, jne.) räjähdyksiä Libanonissa ja erityisesti Beirutissa. Ainakin kolme ihmistä kuoli ja satoja loukkaantui.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com