Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 4. helmikuuta 2010

YK:n Kestävän Kehityksen suunnitelma

Seuraavassa artikkeli valvontayhteiskunnasta ja YK:n Kestävän Kehityksen suunnitelmasta, jotka liittyvät olennaisesti tulevaan Uuteen maailmanjärjestykseen. Artikkelin suomentaja: Samuel Korhonen


----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Thursday, January 28, 2010 6:20 PM
Subject: [revfiles] The Danger Behind Political Buzz Words We Ignore














Vaara ohittamiemme poliittisten puppusanojen takana
by Heidi Swander


(Jan Markell'in huomautus: Elämme valvontayhteiskunnassa. Kuten radiovieraani sanoi viime viikonloppuna [tammikuun 23. päivä], niin olemme reilusti ylittäneet sen, mitä George Orwell kuvitteli kuuluvan tämän päivän teknologiaan. Tämä uusi video dokumentoi, kuinka näin kävi, miksi näin kävi, ketä siinä on mukana ja mitä me voimme tehdä. Hanki filmi ja ymmärrä paremmin, mitä ihmeessä on käynnissä. Asia, josta Heidi Swander kirjoittaa, on vain yksi puoli, jota filmin tuottajat -- Cloud Ten Pictures -- yrittävät esittää. Voit katsella DVD:n traileria tästä.)

On yhteiskunnallinen arvo, joka tänä päivänä on pakotettu yhteiskuntamme tukirakenteisiin ja on todennäköistä, että suurimmalla osalla meistä ei ole hajuakaan, mitä se merkitsee eikä suurin osa myöskään välitä, vaikka pitäisi ja täytyy. Siihen sisältyy vapautemme, kotimme, koko elämämme ja läheistemme elämä. Nyt pidä penkistä kiinni! Tätä yhteiskunnallista arvoa kutsutaan “Kestäväksi Kehitykseksi”. Kuuntele tarkasti, älä tuki korviasi.

Katsoin pari viikkoa sitten DVD:n nimeltä Shadow Government (Varjohallitus), jolla muutamat haastateltavat kirjailijat (Gary Kah, Chuck Missler, Dr. Kathryn Albrecht, Grant Jeffrey, Jack Kinsella, ym.) ottivat tämän aiheen käsittelyyn. Mitä enemmän kuuntelin, sitä enemmän huolestuin termistä, josta ilmiselvästi olin vuosia ollut tietämätön.

"Ihmiset eivät tiedä paljonkaan kestävästä kehityksestä, koska. . . julkinen tiedotussysteemimme on myyty ulos, eli sen ovat ottaneet valvontaansa voimat, jotka pyrkivät luomaan tämän yhden maailman, jossa ihmisistä on tullut hallitsevan eliitin irtaimistoa”, selittää Michael Shaw, järjestön, Freedom Advocates (Vapauden puolustajat) , presidentti. "Näyttää, että on ollut paljon väkeä kirjautumassa orjaisänniksi ja salatakseen tätä tietoa."

Chuck Missler on samaa mieltä: "Meillä on media, joka on totaalisesti prostituoinut itsensä ohjelmalle eikä vain siinä, mitä mainostaa, vaan mitä se salaa. Todellinen totuus salattiin amerikkalaisilta – ja edelleen salataan. Se on uskomattoman hyvin organisoitu propagandakoneisto."

Mitä sitten on Kestävä Kehitys?

Michael Shaw'n mukaan YK:n kaavailema kestävän kehityksen erityinen suunnitelma on nimeltään Agenda 21. "Tuo suunnitelma, oman ilmoituksensa mukaan, vaatii ihmisten määrän vähentämistä 85%.” Haloo Heidi! Mitä sinä sanoit? Kyllä, luit aivan oikein. Olemassa olevat voimat YK:n puitteissa uskovat, että Maa-planeetan väkilukua täytyy vähentää 85%. Näetkö, kuinka tärkeää on kuunnella puhetta liberaalien puppusanojen takana?

Vierailin juuri YK:n kestävän kehityksen verkkosivuilla. Selittäessään suunnitelmaansa he käyttävät vaikeaselkoisia sanahirviöitä ja on aika työläs homma kahlata se läpi. Löysin kuitenkin verkosta mitä upeimman artikkelin otsikolla: "Sustainable Development/Agenda 21 for Dummies (Kestävä Kehitys/Agenda 21 pölkkypäille)." Tämä artikkeli kertoo Agenda 21:n ytimen maallikon käsittein.

Kirjoittaja, Polo, lainaa Agenda 21:n suunnitelmaa: “Kaikella biologisella elämällä on luonnollinen syntymän ja kuoleman kiertonsa ja jos ihmisiä opetetaan pelastamaan elämää synnytyksessä, tai pidentämään sitä elinkaaremme lopussa, niin se on ei-kestävää.” Sitten hän erittelee: “Toisin sanoen, se, mitä nämä kestävyysintoilijat tarkoittavat, on: 'Eikö teillä nyt olisikin hieno tilaisuus kuolla ennemmin, kuin olla yhteiskunnan rasituksena?' Tai: 'Miksi ette kerta kaikkiaan voi hyväksyä, että teidän vauvanne syntyi vammaisena eikä koskaan voi olla yhteiskunnan hyödyllinen jäsen, niin että säädyllisesti antaisitte hänen kuolla?” Voiko tätä todella tapahtua? Kyllä, sitä tapahtuu.

Jokainen uusi terveydenhuoltolakiehdotus sisältää raskaita veroja lääketieteellisille laitteille. Näitä laitteita käytetään elämän ylläpitämiseen ja pidentämiseen. Ne on kerta kaikkiaan saatava pois pelistä!

”Kaksi tärkeää Kestävän Kehityksen osatekijää ovat väestön vähentäminen/väestönhallinta ja bio-tasa-arvoisuus. Kuten Cass Sunstein ilmoitti: 'Eläimillä ja kaikilla elävillä luontokappaleilla on yhtäläiset oikeudet kuin ihmisillä.' Voimme ehkä nauraa, mutta he nauravat kovemmin piirtäessään uudelleen USA:n karttaa vastaamaan häijysti Kestävän Kehityksen päämääriä.”

Polo'n mukaan meidän on lopulta elettävä, työskenneltävä ja seurusteltava hallituksen valvomissa, urbanisoiduissa kaupungeissa. “Sano ehkä, ettei tämä voi olla totta. Se vain on. San Joaquin Valley'ä näännytetään nälkään, kun heidän taloutensa on ajettu alas kuoreen suojelemiseksi. Metsurikyliä suljetaan Oregon'issa täpläpöllön suojelemiseksi. Hallitus on nykyisin ottamassa yli 400 000 neliömailia USA:ssa Agenda 21 Wildlands Project'in (WP) nimissä . . . USA:ssa on nykyisin juuri tällä hetkellä käynnissä 39 massiivista WP:ia päämääränä suunnitella väestön jakaantumista.”

Palatkaamme DVD:hen. Gary Kah – yksi konferenssimme Understanding the Times 2009 puhujista ja myös tulevan syksyn 2010 konferenssin – on entinen hallituksen korkean tason yhteysmies. Hän on kirjan En Route to Global Occupation (Matkalla globaalin miehitykseen) kirjoittaja, joka on täytyy-lukemista kenelle tahansa. Gary sanoo: “Olen nähnyt kartan, joka näyttää, että lopulta jopa kolmannes Yhdysvalloista voitaisiin julistaa maailmanomaisuudeksi, johon ihmisillä ei olisi mitään asiaa.”














Georgia Guidestones


Väestönhallintaa koskien Gary kertoo: “Olen käynyt paikassa nimeltä The Georgia Guidestones (Georgia'n opaskivet), jossa ne esittävät New Age -liikkeen 10 käskyä monilla eri kielillä ja yksi käskyistä vaatii ihmiskunnan lukumäärän vähentämistä murto-osaan nykyisestä. Niinpä ajattelevan, älykkään henkilön pitäisi kysellä: 'Kuinka he aikovat päästä siihen?' Jos tämä on yksi heidän päämääristään – ja he aikovat työskennellä tuon päämäärän hyväksi – niin keitä tulevat olemaan uhrit ja kuinka he aikovat ratkaista, kuka elää ja kuka kuolee?”

Hyvät ystävät, tämä on se maailma, jossa me elämme. Maailman hallitusten korkeilla paikoilla on ihmisiä, jotka orkestroivat tätä liikettä. Minusta rupesi tuntumaan, että sinun pitäisi tietää. On paljon enemmän, mitä sinun pitäisi tietää ja jos sinulla ei vielä ole, niin suosittelen vahvasti hankkimaan videon Shadow Government – ja kokoamaan muutamia ystäviä katsomaan sitä kanssasi. Keskustelkaa silmien avaamisesta!

On hyviäkin uutisia: Olemme lukeneet Kirjan lopun ja Jeesus voittaa! Se tekee myös meistä voittajia! Olkaa valveilla. Pysykää varuillanne. Hei – tuo kuulostaa raamatulliselta (1. Ts. 5:6-8)! Ja nostakaa päänne (Lk. 21:28). Tämä kaikki vain paljastaa, että Jeesus tulee pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com