Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 8. helmikuuta 2010

Oral Roberts'in perintö


Oral Roberts kuoli 15.12. 2009 †


Jakob Prasch on suositellut tätä Jackie Alnor’in artikkelia Morielin verkkosivulla otsikolla ”Suden kuolema”.

http://moriel.org/MorielArchive/index.php/news/usa/death-of-a-wolf

Samuel Korhonen

Seuraavassa Jackie Alnor'in artikkelin suomennos:


Oral Roberts'in perintö

Ote kirjasta "TBN: The Fleecing of Christianity (TBN: Kristikunnan keritseminen)"

by Jackie Alnor


TBN:n uutiskirje vuoden 1999 syyskuulta kertoo tarinan. "Ensimmäinen välähdys tuli eräänä iltana ohjelman PRAISE THE LORD jälkeen", kirjoitti Paul Crouch kannattajilleen. "Pastori John Hinkle, (joka meni Herran luokse joitakin viikkoja sitten) Los Angeles'in Kristuksen Kirkosta, oli ollut vieraanamme (1) .... John kertoi meille, että ajaessaan kotiin ohjelman jälkeen tuona iltana, Herra puhui hänelle niin voimakkaasti, että hänen oli kirjaimellisesti ajettava autonsa tiensivuun ja pysähdyttävä. Taivaat aukesivat ja hän näki näyssä sanat "100 TV-ASEMAA." Me iloitsimme kuullessamme tästä ilmestyksestä." (2) (korostus alkuperäinen)

Crouch jatkoi: "Seuraava suuri ilmestys tuli joitakin vuosia myöhemmin, kun Janin kanssa vedimme PRAISE THE LORD -ohjelmaa eräässä suuressa Oral Roberts'in telttakokouksessa ... Kun hän alkoi puhua, outo uusi ilme tuli hänen kasvoilleen. Hän pysähtyi muutaman sekunnin ajaksi, samalla kun katsoi taivaaseen päin ja sanoi: "Paul, Herra sanoo, 'Päivä on tuleva, jolloin te tulette näkemään TUHAT TV-ASEMAA-- ja LISÄÄ ennen kuin Herra palaa.' Istuimme Janin kanssa siellä, tyrmistyneinä ja liikkumattomina useita hetkiä ennen kuin pystyimme edes puhumaan." (3)

Vertaa tätä uutiskirjeen julistusta TBN:n 10 vuotta aikaisempaan uutiskirjeeseen. TBN:n uutiskirje tammikuussa 1989 ilmoitti: "Herra puhuu TÄNÄ PÄIVÄNÄ edelleen profeettojensa kautta kansalleen! . . . Veli Oral Roberts toi meille profeetallisen sanan Herralta -- että TBN:n verkosto kasvaisi 100 ASEMAAN ja jopa ylittäisi sen! Herra paljasti tämän myös pastori John Hinkle'lle . . . aikana, jolloin TBN oli vain yksi asema!" (4)

Siis Oral Roberts'in mukaan se oli sekä 100 ja sitten 1000 asemaa. Kuitenkin Paul Crouch'in lausunnon mukaan Oral Roberts sanoi vuonna 1984 telttakokouksessa Melodyland'issa, että profetoidut 100 asemaa "toisivat Jeesuksen Kristuksen tulemuksen." (5) Ja tänä päivänä TBN:llä on yli 5000 TV-asemaa ja yli 33 satelliittia. (6) Siis mikä olisi voinut näyttää oikealta profetialta, sen Roberts'in asettama aikaraami, johon se oli lukittu, mitätöi.

Crouch'it ylistävät edelleen Roberts'ia suurena profeettana ja parantajana. He tekevät sitä vaikka hänen historiansa kummassakin lajissa on hyvin surkea. Hänen äänten kuulemisensa ovat osoittautuneet vääriksi, niin että vaikka jotakin hänen ennustamaansa toteutuisikin, sitä ei voida ajatella Jumalalta tulevana. Mutta kuten on sanottu aikaisemmin Crouch'ien on kiittäminen Roberts'ia, että hän on antanut heille avaimen katsojien lompakoihin -- tämä avain on siemenuskon harhaoppi. Kristillisen median asiantuntija, Media Spotlight'in Al Dager, antoi hyvin tarkan yhteenvedon Oral Roberts'in kyvystä kuulla Herralta hänen omista profeetallisissa ilmoituksissaan. (7)

  • 1960: Roberts väitti, että Jumala oli käskenyt häntä tekemään Hänen parantavan voimansa tunnetuksi kaikkialla maailmassa.
  • 1977: Roberts sanoi saaneensa näyn Jumalalta, jossa Jumala käski hänen rakentaa Uskon Kaupunki. Myöhemmin hän väitti nähneensä 300 metriä pitkän Jeesuksen, joka sanoi hänelle, että näky toteutuisi pian ja että sairaala tulisi olemaan menestys. Uskon Kaupunki avattiin vuonna 1981.
  • 1983: Roberts ilmoitti, että Jeesus ilmestyi hänelle henkilökohtaisesti ja antoi hänelle tehtäväksi löytää parannuskeino syöpään (Time, July 4, 1983).
  • 1986: Roberts sanoi Jumalan käskeneen häntä: ‘Tahdon, että käytät Oral Roberts'in yliopiston lääketieteellistä koulua tuomaan minun lääkitsevän läsnäoloni maan päälle. Tahdon, että sinä saat tämän käyntiin yhdessä vuodessa tai jos et, niin kutsun sinut kotiin. Se tulee maksamaan 8 miljoonaa dollaria ja tahdon sinun uskovan, että sinä voit saada rahat.’ (Abundant Life, Jan/Feb, 1987).
  • Tammikuu 1987: Roberts sanoi Jumalan kertoneen hänelle, että . . . hänen oli saatava 8 miljoonaa dollaria, tai Jumala ottaisi hänet kotiin. Roberts sanoi, että raha käytettäisiin täysien kannatusten maksamiseksi lääkärilähetyssaarnaajille, jotka lähetettäisiin kolmannen maailman maihin. . . Hän sanoi, että 3.5 miljoonaa oli saatu ja kaikki, mitä hän tarvitsi, oli 4.5 miljoonaa dollaria ennen maaliskuun 1. päivää tuona vuonna.
  • Huhtikuun 1. päivä 1987: Roberts ilmoitti saaneensa kokoon 9.1 miljoonaa dollaria -- 1.1 miljoonaa enemmän, kuin tarvitsi -- 1.3 miljoonaa kerätystä rahasta antoi koiraradan omistaja Jerry Collins.
  • Marraskuu 1987: Roberts ilmoitti, että Uskon Kaupungin sairaala suljetaan kolmen kuukauden kuluessa.
  • Tammikuu 1988: Roberts peruutti yliopiston ilmaisen lääketieteellisen opetusohjelman huolimatta väitteestään, että Jumala oli käskenyt häntä tekemään lääketieteellisestä koulusta maailmanlaajan avustusohjelman.
  • Maaliskuu 1988: Lääkärien kannatusrahasto meni konkurssiin. Opiskelijoita vaadittiin maksamaan takaisin saamansa kannatusrahat 18 prosentin vuosikorolla, jos he siirtyivät toiseen kouluun sen sijaan että pysyisivät ORU:n lääketieteellisessä koulussa ja alkamaan maksaa korkeaa lukukausimaksua.
  • Syyskuu 1989: Roberts päätti sulkea lääketieteellisen koulun ja Uskon Kaupungin sairaalan velkojen maksamiseksi.

"Kun Oral Roberts sanoi Jumalan kertoneen hänelle aikovansa ottaa hänet kotiin, ellei hän saisi 8 miljoonaa dollaria, hän valehteli julkisesti", huomautti Walter Martin, edesmennyt Bible Answer-mies. "Jumala ei koskaan sanonut hänelle sitä ollenkaan. Eikö sinusta tunnukin, että jokin on menossa pieleen? Näin on ja voin osoittaa sen sinulle Raamatusta. Raamattu kehottaa meitä nuhtelemaan varoittamaan ja kehoittamaan . . . Sillä aika tulee, jolloin ihmiset eivät kärsi tervettä oppia . . . Se on nyt." (8)

Tämä tekee Oral Roberts'ista sertifioidun väärän profeetan, väärän opettajan ja valehtelevan suden lammasten vaatteissa ja hänen poikansa Richard Roberts, Oral Roberts'in yliopiston (ORU) nykyinen presidentti, jatkaa isänsä askelissa. Richard ja Lindsey Roberts'in show-ohjelmassa "Jotakin hyvää tänä iltana", joka lähetettiin maaliskuussa 2000, Richard Roberts puhui ORU:n opiskelijoille kappelitilaisuudessa ja väitti Jumalan sanoneen:

"'Minä tahdon, että sinä vapautat minun yliopistoni veloista.' Opiskelijat, minä profetoin teille ja minä en ole sellainen mies, joka profetoi kovin usein, ellei Jumala anna minulle sanottavaa. Minä profetoin teille... Minä profetoin, että me olemme hyvin lähellä sitä päivää, jolloin tämä yliopisto tulee täysin vapaaksi veloista... Jokainen teistä, jotka kylvätte siementä... Opiskelijat, ellette ole kylväneet siementä, teillä ei ole oikeutta tähän rukoukseen. Jumala ei tule moninkertaistamaan, mitä ette kylvä. Mutta jos olette kylväneet siementä, niin tahdon että asetatte kätenne minun käsiini.... me murramme velan hengen pois teiltä, jotka annatte."

Tietenkään kukaan näistä opiskelijoista ei kuulunut nyt lakkautettuun lääketieteelliseen ohjelmaan ORU:ssa, vaan he olivat pelkästään tavallisten aineiden opiskelijoita, joista monet antoivat käyttövaransa, jotta Roberts'in perhe voisi vapauttaa ORU:n sen 33 miljoonan dollarin veloista. (9) Väärä profetoiminen toimi hänen isällänsä, joten epäilemättä se toimisi myös juniorilla yhtä lailla. Suurin häviäjä jutussa olivat vaikeuksissa kamppailevat ORU:n opiskelijat.

Mikään tästä ei pitäisi tulla yllätyksenä. Richard Roberts teki täysin selväksi, että hänen menetelmänsä oli käyttää samoja temppuja, kuin hänen isänsä opetti hänelle. Hän kerskuu usein: "Kun näet minut, olet nähnyt minun isäni."


                        ♥♥♥                        

(1) Huomaa, että Paul Crouch suositteli edelleen John Hinkle'ä sen jälkeen kun oli jo osoitettu, että hän oli väärä profeetta. Crouch ei koskaan halua tunnustaa olleensa väärässä – se olisi liian nöyryyttävää.

(2) Paul Crouch, TBN newsletter, September, 1999, Vol. XXV, No. IX.

(3) Ibid.

(4) TBN Newsletter, January 1989, Vol. XVI, No. I.

(5) Paul Crouch, Vintage 1984 Camp Meeting at Melodyland, video on file.

(6) http://www.tbn.org/index.php/3/18.html

(7) Al Dager, quoted in O Timothy magazine, Vol. 7, Issue 3, 1990.

(8) Walter Martin, audio tape "Schismatic Sheep"-- pt. 2, tape on file.

(9) Per Oral Roberts at the ICBM Conference 6/20/2000, video tape on file.

1 kommentti:

  1. Jes. 8:20 "Pysykää laissa ja todistuksessa!" Elleivät he näin sano, ei heillä aamunkoittoa ole". Tämä on oikean profeetan tuntomerkki.
    P. Virtaniemi

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com