Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 18. lokakuuta 2010

Netmission -- nykyajan saatanan synagooga?

Netmission-foorumia arvosteleva keskustelu poistettiin Suomi24-palstalta yllättäen

Ystäväni Markku oli ensin laittanut Netmissioniin omaa blogiaan esittelevän keskustelualoituksen, joka kuitenkin poistettiin sieltä. Suivaantuneena tästä Markku laittoi Suomi24-keskustelufoorumiin profetiat-osastolle oman arvionsa Netmissionin luonteesta, joka viittaa mielivaltaiseen toimintaan tämän helluntailaisten foorumin moderaattorien taholta. Kyse on siis sananvapauden tukahduttamisesta eli kiinalaistyyppisestä sensuurista, jolla yritetään eliminoida omaan katsantokantaan sopimattomat kirjoitukset ja nettilinkit. Oikeamielinen ja vilpitön kristillinen järjestö tai ryhmä sietää myös kritiikkiä, eikä ryhdy kylmän viileesti toteuttamaan oman käden oikeutta.

Markun viestialoituksessa ei ollut mitään loukkaavaa, syyttävää tai epäasiallista tekstiä Netmission porukalle. Myöskään Suomi24-foorumille tämä Netmissionin arvostelu ei ollut sopimatonta, vaan Raamatun sanaan perustuvaa spekulointia, sillä mitä Jeesuksen aikana, niin sitä nykypäivänäkin, kun totuutta yritetään vaimentaa nykypäivän fariseusten toimesta. En tiedä varmasti, mutta epäilen että Markun aloittama keskustelu Suomi24-palstalla poistettiin jonkun hellarin vaatimuksesta, joka näki Netmissionia arvostelevat kirjoitukset sietämättöminä. Voin vain aavistella Netmission-fanien hampaiden kiristelyn, varsinkin oman kirjoitukseni johdosta, joka oli viestiketjussa viimeisenä. Onneksi satuin tallentamaan muistitikulle tämän keskustelun Suomi24:stä, jonka nyt julkistan tässä blogissani, jotta kaikki voivat nähdä, että kirjoituksissa ei ole mitään rikollista.

On hyvä vain, että helluntaikristillisyyden, jota Netmission edustaa, varjopuolet tulevat päivänvaloon blogikirjoitukseni kautta. Pitää muistaa, että helluntailiike perustettiin USA:ssa, Los Angelesissa, Azusa-kadun "herätyksessä" v. 1906, johon liittyi paljon epämääräisiä ilmiöitä, samoja kuin esim. torontolaisuudessa ilmeni 1990-luvulla. Azusa-katu oli karismaattisen kristillisyyden 1. aalto. Lue esim.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Karismaattinen_liike
http://www.heinola.org/~patato/lukijat/tpu/mac1.php
http://www.heinola.org/~patato/lukijat/tpu/mac2.php

Helluntailaisuutta on aina pidetty perinteisenä amerikkalaisena kristinuskon muotona, johon kuuluu maallisen terveyden, onnen, ja vaurauden tavoittelu väärien näkyjen ja ihmeiden kera. Oikeutetusti tuon esille poistetussa keskustelussa Netmissionin vetäjän, Reijo Ruotsalaisen, mahdolliset yhteydet menestysteologiaan. Tämä Kokkolassa nykyisin asuva Ruotsalainen kannattaa ankaraa seurakuntakuria helluntailaisten vanhemmiston taholta, jossa yksittäinen seurakuntalainen joutuu aina nielemään tappion ja alistumaan näiden johtajien tahtoon. Jokaisen seurakuntalaisen tekemisiä myös valvotaan tarkasti karismaattisissa helluntaiseurakunnissa, joskin tämäkin vaihtelee seurakuntakohtaisesti.

http://p1.foorumi.info/vapaasana/viewtopic.php?p=1445&sid=77ca8f198c7e44ef62e02eb6adeb245c

Netmissionista vielä sen verran, että se on nykyisin Avainmedia Lähetysjärjestön työmuoto, johon Netmission siirtyi v. 2006 kesällä. Lähetyslehti Avainmedian kolumnistiksi on valittu maailman ehkä tunnetuin ja kuuluisin harhaoppisen uskonsanaliikkeen menestyssaarnaaja Joyce Meyer. Joyce Meyer'in Jeesus ON TOINEN JEESUS ja hänen evankeliuminsa ON TOINEN EVANKELIUMI!!

http://p4.foorumi.info/ilosamoma/viewtopic.php?p=11247&sid=dbf9ff8e1595978a1c3d987632c7ac07 http://nokialainen.blogspot.com/2010/06/joyce-meyer-ja-menestysevankeliumi.html

Netmissionin sivuilla mainostetaan haureellista Avainmediaa:

http://lx.netmission.fi/avainmedia/index.php?id=42

Nyt sitten lopuksi tämä poistettu Suomi24-keskustelu, johon kuului 4 viestiä.

----------------------

Netmissio, nykyajan saatanan synagooga ?
m.heyman Käyttäjän viestit 14.10.2010 11:07

VASTAUKSIA: 3
LUKUKERTOJA: 74

Laitoin eilen linkin sivulleni netmissioon otsikolla;
Lopunajan e-kirjasto avattu ja texti oli:

Tervetuloa Lopunajan Linkkeihin,
hapatusvapaita sivustoja kaikille totuutta janoaville.

Avoinna 24/7, tämän maailmanajan loppuun asti.
http://lopunaika.blogspot.com/
******

[MODE] linkit poistettu sopimattomana kristilliselle forkalle.

Nyt viestini on poistettu 3 kertaa ja ylläoleva moderaattorin vastaus
kertoo kaiken..kukahan tässä tanssiii ekumeenista humppaa..

Niin sinne näyttää sopivan kristitty. 14.10.2010 15:46

vain kristiilisyyden vastaiset viestit, joita lähes kaikki aloitukset ja keskustelut siellä näyttää olevankin. Ei rakenna Jumalan seurakuntaa, ja sehän tarkoittaa silloin kristuksen omien, yhteyden hajottamista ja hajaannuksessa pitämistä!! Sehän on silloin antikristillisyyttä!! Ja mityä silloin. Kuka arvaa?

Järisyttävää 14.10.2010 15:59

Näitä taas joo, en ihmettelekkään miksi viestisi on sieltä poistettu... Tämänkaltaisia humpuukisivuja on internet täynnä. Parempi vain sinulle että mitä harvempi noilla sivuilla käy. Raamattu sanoo että ei kaikista ole opettajiksi ja niille on luvassa kovemmat tuomiot kun heidän nahastaan veloitetaan hukkuneet sielut.

Raamattukin sanoo
Olli-R Käyttäjän viestit 14.10.2010 16:59

että lopunaikana ennen morsiamen (Filadelfian seurakunta) tempausta tulee valhekristittyjä, jotka eivät siedä totuudenpuhujia ja ovat näin nykyajan fariseuksia. Ilm. 3:9-10

9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

Suorastaan ällöttää Reijo Ruotsalaisen vetämä menestysteologia-foorumi, joka syleilee Amerikkaa ja Leo Melleriä kaikessa. En ihmettele yhtään, että linkkisi poistettiin, sillä onhan siellä melkein ensimmäisenä minun blogilinkkini, joka kertoo eksytyksistä. Siis erittäin sopimatonta. Reijo Ruotsalaisesta on kirjoitettu aiemminkin suomi24:ssä:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/6005478

Taitaa kyseisellä foorumilla kirjoitella ne, jotka palvovat tätä maallista elämää ja sysäävät Jeesuksen tulemusta tuonnemmaksi. Sanovat olevansa rikkaita eivätkä mitään tarvitse, vaan ovat viheliäisiä, kurjia, köyhiä, sokeita ja alastomia. Tämä on Laodikean seurakunta (Ilm. 3:14-22).

------------------

Siis oliko tässä jotain laitonta, joka oikeuttaisi koko viestiketjun poistoon? Ihmettelen vain tätä toimintaa, joka vaikuttaa vilpilliseltä.

1 kommentti:

  1. Heh..tänään suomi 24 poisti lopunajan linkit
    luterilaisuus ,raamattu ja herätysliikkeitten
    osastoilta..totuus taitaa olla liikaa demoni-moderaattoreille..m.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com