Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

UFO:t tulevat -- Massoja valmistetaan Antikristukselle

Seuraavassa ajankohtaisessa artikkelissa kiinnitetään huomiota viimeaikaisiin UFO-juttuihin, jotka ovat todellisesta elämästä ja valtamedian julkaisemia. Maailmaa ollaan valmistelemassa epätavallisiin aikoihin kun uskotellaan pelastuksen tulevan ulkoavaruudesta ihmisjumalan muodossa. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------

----- Original Message -----
From:
Heidi Swander - Olive Tree Ministries
To: smlkorhonen@gmail.com
Sent: Monday, October 04, 2010 10:17 PM
Subject: The Conditioning of the Masses


Massojen valmistaminen
by Heidi Swander
www.olivetreeviews.org
October 5, 2010


"Emme halua uutta komiteaa, meillä on niitä jo liian monta. Se, mitä haluamme, on riittävän vahva mies säilyttämään kaikkien ihmisten uskollisuus ja nostamaan meidät tästä talouden suosta, johon olemme vajoamassa. Lähettäkää meille sellainen mies ja olkoonpa hän Jumala tai paholainen, me otamme hänet vastaan."

Nämä vaaralliset ja tahattomasti paljastavat sanat, jotka liitetään Paul-Henri Spaak'iin, joka kerran oli NATO'n kenraali ja YK:n yleiskokouksen ensimmäinen presidentti, luonnehtivat aikaa, jossa elämme. Maailman ihmisiä valmistellaan juuri sellaista henkilöä varten -- kutsumme häntä antikristukseksi ja hän on oleva lihaksi tullut paholainen.

Massojen valmistaminen on saamassa monia muotoja. Eräs esoteerinen, mutta yhä tehokkaampi valmistamisen muoto on ollut tunnistamattomien lentävien esineiden (UFO:jen) koko aihe. Olen kirjoittanut tästä aiheesta aikaisemmin (itseasiassa parikin kertaa), mutta tällä viikolla aihe tuli yleiseen tietoisuuteen.

Tri. Mazlan Othman, Malesian ensimmäinen astrofyysikko ja YK:n ulkoavaruuden asioiden viraston (UN Office for Outer Space Affairs) (Unoosa) johtaja nimitettiin virallisesti tällä viikolla "avaruussuurlähettilääksi" YK:n toimesta. Ymmärsitkö, mistä on kysymys? YK:lla -- hyvin virallisella, joskin epäilyttävällä yhteisöllä -- on todella virasto ulkoavaruuden asioita varten ja se on juuri nimittänyt suurlähettilään tervehtimään muukalaisia ulkoavaruudesta, kunhan he saapuvat! Tämä juttu ei ole keksitty!

Eikä siinä kaikki. Maanantaina syyskuun 27. päivänä useat entiset USA:n armeijan upseerit vahvistivat lehdistökonferenssissa, joka pidettiin kansallisella lehdistöklubilla Washington, D.C:ssä nähneensä vuonna 1967 UFO:jen peukaloivan USA:n ydinohjusten valvontapaikkoja. Nämä ovat kunnioitettuja USA:n armeijan upseereita, eivätkä mitään höyrypäisiä salaliittoteoreetikkoja.

Lisäksi aiemmin tänä vuonna Britannian hallitus julkaisi 6000 sivua UFO-dokumentteja havainnoista maassa ja Lontoon kuninkaallisella yhteisöllä (Royal Society of London) , joka aiemmin tänä vuonna piti konferenssin aiheesta Maan ulkopuolisen elämän löytyminen ja seuraukset tieteelle ja yhteiskunnalle (Detection of Extraterrestrial Life and the Consequences for Science and Society), on uusi kokous tällä viikolla (johon uusi YK:n avaruussuurlähettiläs osallistuu) nimeltä: "Kohti tieteellistä ja yhteiskunnallista ohjelmaa koskien maan ulkopuolista elämää (Towards a Scientific and Societal Agenda on Extraterrestrial life)". Lordi Martin Rees, Royal Society'n presidentti, on sanonut: "Muukalaiset kenties tuijottavat meitä kasvoihin. . . minä epäilen, että siellä ulkona voi olla elämää ja älyä muodoissa, joita emme voi käsittää. . . voi olla, että siellä on todellisuuden puolia, jotka ylittävät aivojemme kapasiteetin."

Istuessaan Jan'in kanssa radio-ohjelmassamme Understanding the Times (lauantaina 2.10. 2010) Brannon Howse rinnasti UFO:jen virallisen ja lisääntyneen tunnustamisen "uskonnolliseen synkretismiin" -- maailmanuskonnon syntymiseen, kun monet toisistaan poikkeavat ja näköjään yhteensopimattomat uskonnot yhdistetään. Brannon kysyi vieraaltaan, Gary Bates'iltä, kirjan Alien Intrusion: UFOs and the Evolution Connection (Muukalaisten tulo: UFO:jen ja evoluution yhteys), tekijältä katsooko tämä UFO-ilmiön laskevan perustuksen antikristukselle. "En voisi nähdä parempaa selitystä. Koska itseasiassa suurimmalla osalla UFO-kirjoituksia -- ja varsinkin kirjoituksia, jotka väittävät olevansa kanavoituja vastaanottajille täällä maan päällä -- on todella eskatologia ja se näyttää todella vahvasti noudattavan ideaa, että ihmisiä tullaan kiidättämään pois maan päältä avaruusaluksiin. Tuo kuulostaa kuin tempaukselta..." minkä me tiedämme olevan välttämätöntä Antikristuksen saapumiselle.

Tri. Ron Carlson, Christian Ministries International'in, presidentti ja Ed Decker, järjestön Saints Alive in Jesus, perustaja ja kansainvälinen johtaja, kirjoittivat yhdessä erinomaisen lähdekirjan nimeltä Fast Facts on False Teachings. Siinä he käsittelevät UFO-kysymystä: "Entä UFO:t? Emme usko, että niiden olemassaolo pitäisi kiistää. On kertakaikkiaan liian paljon aineistoa, joka viittaa, että siellä on jotakin. Enää ei ole kysymys siitä, onko niitä, vaan mitä ne ovat."

He jatkavat sanoen: "Oma arviomme perustuu Raamatun ja UFO:jen tutkimiseen ja me korostamme, että tämä on vain opittu mielipide. Se, mitä uskomme, on, että olemme näkemässä maailmaa valmistettavan antikristuksen tulemukseen UFO:lla. Toisin sanoen me uskomme, että UFO:t ovat demonien maailmasta."

"Miksi sanomme tämän? Koska maailmamme ei tänä päivänä etsi hengellistä messiasta, vaan teknologista pelastajaa. Jos jokin UFO laskeutuisi maaplaneetalle ja ulos kävelisi Kristuksen kaltainen ystävällinen olio, E.T., joka väittäisi omistavansa korkeamman älyn, joka voisi ratkaista kaikki taloudelliset, ympäristölliset ja teknologiset ongelmat, niin maailma kokoontuisi hänen ympärilleen."

Tuleepa antikristus ulos UFO:sta tai sitten ei, niin on mahdollista, että hänen lyhyt hallintoaikansa maan päällä on paljon kauhistavampi, kuin mitä kukaan meistä voi ikinä kuvitella. Viimeisimmässä kirjassaan, The Amazing Claims of Bible Prophecy, tri. Mark Hitchcock puhuu oudoista "heinäsirkoista," joita on kuvailtu Ilm. 9 luvussa ja joille annetaan rajoitettu tilaisuus vahingoittaa pedon seuraajia ahdistuksen aikana. Tri. Hitchcock sanoo: "Demoneilla on todellakin kyky ilmestyä erilaisissa aineellisissa muodoissa, sekä ihmisinä että eläiminä", ja hän antaa tästä esimerkkejä. Raamattu sanoo, että nämä heinäsirkat itseasiassa ovat syvyyden kuilusta joksikin ajaksi vapautettuja demoneita. Tri. Hitchcock viittaa tähän demoniseen laumaan "muukalaisinvaasiona" (lainaten elokuvasta Independence Day) ja kysyy: "Millaista se mahtaa olla, kun lukemattomat tuhannet demonit, jotka ovat olleet kahlehdittuina syvyyden kuilussa tuhansia vuosia riehuvat valtoimenaan kaikkialla maan päällä näkyvässä muodossa ahdistuksen aikana? On oleva sanoinkuvaamatun kauhu!"

Mutta kuten tiedät, niin nyt jo vuosikymmeniä maailma on ollut valmistamisen prosessissa tämän hyväksymiselle normaalina. Sellaiset elokuvat kuin The Day the Earth Stood Still, Star Wars, Independence Day ja TV-sarjat kuin Star Trek, Babylon Five, Lois and Clark ja Stargate SG-1 -- vain joitakin harvoja mainitakseni -- ovat tuoneet yhteiskunnan kokonaisuutena tilaan, että jos jotakin ajatukseen astumatonta pitäisi realisoitua, niin monet hyväksyvät sen väistämättömänä kehityksenä. Ja koska ilmiö on saatanistinen, niin vihollinen hallitsee massoja.

Katselen tätä ja näen vain uuden osoituksen siitä, että me olemme niin lähellä kotiin lähtöä, että alinomaa höristän korviani kuullakseni pasunan puhalluksen! Inhimillisestä näkökulmasta tämä kaikki on kauhistavaa, mutta Jumalan lapsen näkökulmasta se on yksi lisäpala lopunajan palapeliin, jota Isä täydellisesti hallitsee.

-----------------

Get acquainted with Understanding the Times radio. We now air on 415 radio stations and around the world on the Internet. We air Saturdays, 9 to 11 a.m. CST on AM980 KKMS and AM1280 "The Patriot." You can always "listen live" at those two stations. Or, you can "listen live" to their replays, Sunday, 12 to 2 p.m. and Sunday, 8 to 10 a.m. respectively.

We have a complete list of cities for our 415 outlets for your convenience. Or you can check out podcasting info via iTunes.

All of our Saturday and Sunday programming out of Minneapolis/St. Paul is posted to "Radio Archives" Sunday evening.


Also, please note that individual CDs of any program are available by calling 763-493-3010 763-493-3010 . We also have a program where you can obtain CDs of every radio show for $25/month. If this interests you, let us know when you call!




Always Looking Up!

Heidi Swander
Personal Assistant to Jan Markell

You may pass on these items or have people sign up on our Web site. We update Headlines twice a day and you can access our radio programming from the last three years on Radio Archives. Also see the Web site for other options to catch to program, Understanding the Times.

Please report e-mail address changes.

Also, we truly appreciate those who remember us prayerfully and financially. Donate on our Web site (gifts are tax-deductible with receipts sent out in January).


Olive Tree Ministries, Inc.
Box 1452
Maple Grove, MN 55311
763-493-3010


5 kommenttia:

  1. Voihan ne ufot toki demonejakin olla, vaikea semmoista "katekorisesti" pois sulkea on. Vaan en mistään keksi että näin välttämättä pitäisi olla.
    Mielestäni on paljon todennäköisempää että ne ovat ihmistekoisia "tunnistamattomia lentäviä esineitä".
    Kun tutkimaan rupeaa niin tähän suuntaan on ihan riittävästi todisteita.

    VastaaPoista
  2. En tiedä mitä ovat, mutta maailmankuva muuttui, kun sellaisen näin yöllä 2006 Belekissä, tuntuu oudolta ajatella senkin tapauksen olevan demonien tekeleitä, pikemminkin huippu-teknologiaa, joka on tullut jostain hyvin kaukaa ja jollaisesta ihmiskunta vasta haaveilee.

    VastaaPoista
  3. Raamattu sanoo selvästi että meillä on lopun aikona mm taistelu avaruuden henkivaltoja vastaan..minun mielestäni se ei voi olla mikään muu kuin ufot..

    M.

    VastaaPoista
  4. Kahta ensimmäistä Anonyymia kehottaisin lukemaan Matti Kankaanniemen erinomaisen analyysin UFOista (Ufot ja Raamattu). Kankaanniemi päättää kirjoituksensa:

    "Ufo-ilmiöllä ja Raamatun mukaan demoniseksi luokiteltavilla ilmiöillä vaikuttaa olevan hyvin läheinen suhde ja samankaltaisuus. Tämän ovat huomanneet myös ei-kristityt tutkijat. Tässä yhteydessä esittämämme väite Ufojen demonisuudesta ei siis ole vain epätoivoinen yritys mahduttaa ilmiö maailmankuvaamme, vaan laajaa tutkimusaineistoa analysoimalla tehty perusteltu johtopäätös."

    http://www.nic.fi/~shn/tekstit/ufot.htm

    VastaaPoista
  5. Ufoja on nyt sitten New Yorkin yllä. Ennustukset rupeavat toteutumaan.
    http://trustbus.weebly.com/1/post/2010/10/ufoja-new-yorkin-yll.html

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com