Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Amerikan kuolinkellot soivat!

Jälleen yksi merkki lähestyvästä Amerikan tuomiosta
(Huomautus: Klikatkaa kirjoituksessani olevia linkkejä, joissa on paljon lisätietoa. Linkit on sinisellä värillä. Alkutekstin jälkeen on briljantti valokuva, joka lienee varoitusmerkki tuomiosta.)

Korjattu 22.10.2010

Yhdysvallat on romahtamassa. Kaikki merkit viittaavat siihen. Kansakunnan moraalinen rappeutuminen on edennyt jo niin pitkälle, ettei Jumalan tuomio ole enää kaukana. USA muistuttaa muinaista Rooman imperiumia, joka rappeutui myös sisältä käsin ja romahti sen takia. Wikipediassa on esitelty joukko syitä romahdukseen. Yhdysvalloilla on tällä hetkellä sen historiansa huonoin ja moraalittomin presidentti, Barack Hussein Obama, eikä edellinen (Bush) jäänyt paljon jälkeen nykyisestä. Yhdysvallat on jo kokenut historiansa toiseksi pahimman talouslaman lähtien 1930-luvun Suuresta Lamasta, joka pitää vielä ykköspaikkaa. Toiseksi pahin se on siis toistaiseksi, mutta voi muuttua vielä pahimmaksi, sillä Yhdysvaltain taloutta on elvytetty keinotekoisesti velkarahalla ja alhaisilla koroilla, mikä ennen pitkää laskee dollarin arvoa ja vie talouden alijäämät mahdottomille tasoille. Kohta Keskuspankki FED alkaa sitäpaitsi suunnitella setelielvytyksen toista kierrosta, joka käsittäisi kaikkien tahojen joukkovelkakirjojen lisäostoja. Tämä lähinnä koskettaisi lisälikviditeetin pumppaamista pankeille. Katastrofi on taattu.

USA:n talouskasvu on siis hidastunut ja työttömyys ei ole lähtenyt laskemaan toivotusti, vaan pysyy edelleen korkealla tasolla lähes 10 prosentissa. Tämä lukema olisi vielä paljon pahempi, jos työvoimasta ei olisi kadonnut väkeä. Keskuspankin ja Liittovaltion löyhäkätinen talouspolitiikka tulee viemään Yhdysvallat perikatoon vaikka nyt muuta väitetäänkin. Jotkut tahot, esim. WebBot, ennustavat ensi marraskuuta käänteentekeväksi. Jos talous ei romahda itsestään, niin viimeistään jonkinlainen false-flag terrori-isku Illuminatin toimesta saa Amerikan polvilleen, josta seuraa Uusi Maailmanjärjestys (NWO), missä USA:n rooli on enää tavallisen kansakunnan luokkaa.

http://reaktori.metropolia.fi/v1/2010/05/uusi-terrori-isku-paattaa-globaalin-laman-ja-aloittaa-vakivallan/

"Jo 30 vuotta lähes erehtymättömän maailmantalouden ”oraakkelin” maineessa ollut The Trends Research Instituten perustaja Gerald Celente, ennustaa think tank –yhteisönsä voimin globaalin taloudellisen katastrofin vihonviimeisen pisteen olevan vuonna 2010 tapahtuva uusi vähintään syyskuun 11. suuruusluokan terrori-isku."

Varmaa siis on että Yhdysvallat menettää ainoan supervallan statuksensa, jotta Jumalan tuomiot Israelia vastaan (ns. Googin sota, Hes. 38, 39) voidaan panna täytäntöön. USA:n täytyy heikentyä, jotta muslimivaltiot ja Venäjä (Roos) uskaltavat hyökätä Israelia vastaan.

Seuraavassa hyvin valaiseva kuva siitä, mikä Amerikkaa odottaa lähitulevaisuudessa. Jumalan käsi on pian iskemässä Ilmestyskirjan suureen Babyloniin (Ilm. 17, 18), joka ennen kaikkea tarkoittaa maailman taloudellista keskusta, New Yorkia, maailman pääkaupunkia, jota hallitsee mädännäinen Wall Streetin pörssikeskus, ahneuden ruumiillistuma. Ja koko Amerikkaa symboloi New Yorkin Vapauden patsas, joka itseasiassa on Babylonialainen porttonainen (Semiramis). Tämä ei edusta todellista vapautta, vaan orjuutta materialismiin ja rahaan kaikilla vääryyden viettelyksillä. Portto kuvastaa epäpuhtautta ja saastaisuutta taloudellisella, poliittisella ja uskonnollisella kentällä. Nyt tämä Amerikan synninmalja on täyttymäisillään. Lainaus netistä:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/6995177

Babyloniasta vielä sen verran, että illuminati/NWO palvoo yhä edelleen Babylonian symboleja.
Yksi tunnetuimmista Babylonian symboleista on Vapauden patsas.

Näitähän on kaksi, toinen on Pariisissa Seinen rannalla ja toinen New Yorkissa.

Ranskalaiset vapaamuurarit "lahjoittivat" Vapauden patsaan uudelle mantereelle, eli Yhdysvalloille ja sen viesti on, "me hallitsemme tätä mannerta".

New Yorkin vapaudenpatsas ei siis esitä mitään vapautta, vaan se esittää Babylonian kuningatarta Semiramista.

Semiramiksen kuva tässä:

http://www.biblebelievers.org.au/images/semiramis.jpg

http://www.newswithviews.com/images/semiramis.gif

http://farm4.static.flickr.com/3003/2627399013_fe04c8be05.jpg

Vapauden patsas siis symboloi Babylonian valtaa/illuminati valtaa.

Eli New Yorkin vapaudenpatsas on yhtä kuin Babylonian Semiramis kuningatar joka pitää "eternal flamea", eli ikuista tulta oikeassa kädessään, taas suuri illuminatin symboli.

http://eppsnet.com/~paulepps/images/statue-of-liberty.jpg (siirrä tämä linkki osoiteriville jos ei aukea klikkaamalla)


http://www.eternalexposure.co.uk/image/the%20statue%20of%20liberty.jpg


-------------------

13 October 2010 Last updated at 09:30 GMT

The big picture: Lightning strike
(Iso kuva: Salamanisku)



This is the moment a lightning bolt appears to strike the Statue of Liberty in New York. New York photographer Jay Fine had spent the night braving the storm in Battery Park City, Manhattan, in a bid to get the perfect picture. Jay spent nearly two hours poised with his camera and took more than 80 shots before striking lucky with this particular bolt of lightning at 8.45pm on 22 September. He said he had been waiting 40 years to get the picture.

To capture the shots Jay used a Nikon D300s with 60mm f/2.8 lens on the following settings: Aperture: F/10, Shutterspeed: 5 seconds, ISO: 200.


Suomennosta tästä BBC:n uutisissa 13.10.2010 olleesta jutusta:

Tämä on hetki, jolloin kirkas salama näyttää iskevän Vapaudenpatsaaseen New York'issa. Newyorkilainen valokuvaaja Jay Fine oli viettänyt yötä uhmaten myrskyä Battery Park City'ssä, Manhattan'illa, aikomuksenaan saada täydellinen valokuva. Jay vietti lähes kaksi tuntia valmiina kameransa kanssa ja otti enemmän kuin 80 kuvaa ennen pääsyä onnekkaaksi tällä erityisellä salamanvälähdyksellä klo 20.45 illalla 22. päivä syyskuuta. Hän sanoi, että oli odottanut 40 vuotta saadakseen tällaisen valokuvan.

Kuvien ottamiseen Jay käytti Nikon D300s:ää 60 millimetrin f/2,8 objektiivin kanssa seuraavilla asetuksilla: Aukko: F/10, Valotusaika: 5 sekuntia, ISO-herkkyysalue: 200

--------------------

Erikoista tässä on se, että tämä valokuva otettiin syyspäiväntasauksena heti noitien Mabon-sapatin, 21. syyskuuta, jälkeen. Veikkailin "maailmanloppua" aikaisemmassa blogikirjoituksessani juuri tuoksi noitien juhlapäiväksi, jolloin oli myös maailman rauhanpäivä (1 Tess. 5:3). Ilmeisesti Jumala antoi vain varoitusmerkin. Huomautettakoon vielä, että kuvan ottamispäivämäärästä on 39 päivää (13x3) wicca-noitien (tai Illuminatin) seuraavaan tärkeään juhlapäivään Halloweeniin lokakuun 31. päivänä 2010. Lainaus netistä:

Halloween on korkein (ihmisuhraus)päivä Illuminaatille:

"October 31 - Samhain, also known as Halloween, or All Hallows Eve. This date is the Illuminati's highest day of human sacrifice"

http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal20.htm

7 kommenttia:

  1. http://www.thejakartapost.com/news/2010/10/21/halo.html

    Aurinkoa jakartasta..

    t.m.

    VastaaPoista
  2. Junnu Joensuusta kommentoi mielenkiintoisesti kirjoitustani P. Toivosen vieraskirjalla (23. lokakuuta 2010 10:03:55):

    Hei Olli!

    Sivustollasi `Amerikan kuolinkellot soivat` kirjoituksessasi on kiintoisa viittaus illujen symboliin `vapauden` patsaasta. Katsoessani Nicholas Caken tähdittämää `Nathional Book Of Treasure` elokuvaa niin vapaudenpatsaita mainittiin olevan kolme.

    Tämäkään luku ei anna oikeaa kuvaa sillä vapaudenpatsaita on pienempinä tai suurempina replikantteina (siis ei matkamuistoesineinä) sadoittain ympäri maailmaa:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Replicas_of_the_Statue_of_Liberty

    Joten merkittävä symboliarvo tuolle patsaalle on annettu.
    -----------------

    Vastaukseni tähän vieraskirjalla (23. lokakuuta 2010 14:54:36):

    Joo, kiitos vaan tiedosta Junnu. Se vain osoittaa miten Illuminati hallitsee tätä maailmaa. Kuitenkin Vapaudenpatsas on nimenomaan Yhdysvaltojen muistomerkki, sillä Wikipediassa lukee:

    "Vapaudenpatsas (engl. Statue of Liberty, ääntäminen IPA: [stætju: ɔv libəti] tai [stætʃu: ɔv libəti]),[1] varsinaiselta nimeltään Vapaus valaisee maailmaa (engl. Liberty Enlightening the World, ransk. La liberté éclairant le monde), on Yhdysvaltain itsenäisyysjulistuksen muistomerkki, jonka yksityiset, Amerikan vapautta ihailevat ranskalaiset lahjoittivat Yhdysvaltain valtiolle.[2] Patsas sijaitsee Liberty Islandin saarella New Yorkiin johtavan laivaväylän varrella. Se esittää Vapauden jumalatarta kädessään vapauden soihtu ja itsenäisyysjulistuskirja, jaloissaan murtunut kahle."

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaudenpatsas

    Siis kun sanotaan: "Vapaus valaisee maailmaa", niin pikemmin sanoisin että Lucifer on tämän maailman valonantaja puhumattakaan Illuminatin valaistuneista.

    VastaaPoista
  3. Junnu jatkaa edelleen liittyen Vapaudenpatsaaseen (23. lokakuuta 2010 16:05:33):

    Viesti : Valon kantajat

    Valonkantajien soihdussa (kuten vapaudenpatsaan kädessä) on kysymyksessä tulinen miekka, jossa kahvaa edustaa otin ja terää tuli (vie hiiren tassu seuraavan kuvaston ylle):

    http://en.wikipedia.org/wiki/Olympic_Flame

    Paavo nurmi tuo `hellaan soihdun` Helsinkiin vuonna 1952:

    http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=3&ag=18&t=255&a=456

    Hellaan soihdussa eli Olympiasoihdussa on kyse tästä:

    `Ja hän karkoitti ihmisen ja asetti Eedenin paratiisin itäpuolelle kerubit ynnä välkkyvän, leimuavan miekan vartioitsemaan elämän puun tietä` (1 Moo 3:24).

    Sama Kuningas Jaakoksi:

    `So he drove out the man; and he placed at the east of the garden of Eden Cherubims, and a flaming (hpr. `lahat` = tulisen, loimuavan, liekehtivän, palavan; Strong 3858) sword (hpr. `chereb` = miekan; Strong 2719) which turned every way, to keep the way of the tree of life` (1 Moo 3:24).

    Kerubien jälkeen tulee sana `ja` `flamming sword` (tulesta leimuavan miekan), joka vartioitsee (kulkee edes takaisin), että ihminen ei pääse `elämän puulle`. Tässä kohtaa sanan `miekka` juurimerkitys (Strongin koodin 2719) mukaan on `autioittaa, heittää menemään, raunioittaa, kuivattaa`.

    Tässä on `vapauden patsaan tulen` merkitys. Se on Saatanan käsi, joka kantaa palavaa miekkaa muistuttaen, että ihmisen on mahdoton pelastua. Se ei julista kansakunnille `vapautusta`, vaan hävitystä, autioittamista, sotaa ja tuhoa.

    Jeshua haMasiah (s.o. Jeesus Kristus) avasi tien elämän puulle, sillä hän itse on tuo `elämän puu` (Joh 14:6).

    `Kun ei hän (ihminen) nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta (Jeshua:sta) ja söisi ja eläisi iankaikkisesti!` (1 Moo 3:22).
    ------------------

    Siis sanoisin että totta joka sana. Wikipedian mukaan: Lucifer on latinaa ja tarkoittaa kirjaimellisesti "valonkantajaa" (lux = valo; ferre = kantaa, tuoda).

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Lucifer

    VastaaPoista
  4. Junnu tarkentaa vielä (23. lokakuuta 2010 16:21:46):

    Viesti : Sorry! Oikea linkki katosi. Tässä korvikkeeksi:

    http://www.google.fi/images?hl=fi&rlz=&q=olympic+torch&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=Pt_CTNzfE4iRswa7gujmCA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CDIQsAQwAA

    Olympiasoihdun otin edustaa miekan kahvaa ja tuli terää

    VastaaPoista
  5. http://www.youtube.com/watch?v=siQ5yUwbk9o

    t.m.

    VastaaPoista
  6. http://www.youtube.com/watch?v=B7XQEHThI9A

    VastaaPoista
  7. Marco, tuohon ensimmäiseen "verinen pentagrammi" -videoon liittyen seuraava Illuminatin katastrofi, joka huolehtii lopuista pisteistä pentagrammissa, voisi tapahtua sattuvasti Meksikonlahdella päätellen seuraavasta uutisesta:

    ”Meksikonlahdella voi uhata uusi räjähdys”

    Norjalaisten asiantuntijoiden mukaan Meksikonlahden öljyvuotoa ei välttämättä ole tukittu ja uusi räjähdys voi olla tulossa.

    Taloussanomat
    11.10.2010 20:08

    http://www.taloussanomat.fi/ymparisto/2010/10/11/meksikonlahdella-voi-uhata-uusi-rajahdys/201014119/12

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com