Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 29. syyskuuta 2011

Globaali ympäristöliike valtaa seurakuntia

Tässä aika tuoreessa Jan Markell'in artikkelissa kerrotaan miten ilmastonmuutosuskonto globaalista lämpenemisestä on soluttautunut myös kristillisiin seurakuntiin. Environmentalismia kannattavat ns. vihreät kristityt ovat joutuneet hyväksikäytetyiksi yhden-maailman asiaa ajavien uusmarxistien ja globalistien taholta. Kristittyjen ei pitäisi yrittää omin voimin "pelastaa planeettaa" tai saada "taivasta maan päälle", koska se tapahtuu vasta Kristuksen takaisintulossa. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------------

---------- Forwarded message ----------
From: Revelation Files - John Terry <john@revelationfiles.com>
Date: 2011/9/3
Subject: [revfiles] Markell : Neo-Marxism in the Church?
To: Samuel Korhonen <smlkorhonen@gmail.com>





Uusmarxismia seurakunnassa?
Neo-Marxism in the Church?

By Jan Markell, Thursday, August 25, 2011
www.olivetreeviews.org

Olen ollut johdonmukaisesti huolissani koskien globaalin lämpenemisen/vihreän liikkeen agendaa, joka on tullut sisälle evankelikaalisiin seurakuntiin nyt jo vuosien ajan. On tusinan verran seurakuntapohjaisia organisaatioita, jotka ovat olemassa kokonaan ympäristösyistä ja monia muita, jotka vain kannattavat niitä. Vihreisiin kuuluvat Evangelical Environmental Network, Blessed Earth, Restoring Eden, ja jopa Southern Baptist Environment and Climate Initiative. The National Association of Evangelicals (NAE) pysyy keskittyneenä moniin vakaviin kysymyksiin, mutta on myös osa ilmastonmuutosohjelmaa.

Salli minun sanoa näiden organisaatioiden puolustukseksi, että olen varma, että heillä on hyvä tarkoitus. En usko, että heillä olisi globaalisia päämääriä, kuten heidän sekulaareilla ilmastonmuutosvastineillaan. Heidän sanomaansa pitäisi huomioida jossakin määrin. Jos niin tehtäisiin, meillä ei olisi niin monia holtittomia ja ahneusvetoisia katastrofeja, kuten Meksikonlahden öljyvuoto viimekesänä. Mutta yhtä maailmaa ajavien, mukaan lukien sosialistit ja jopa uusmarxilaiset, agenda käyttää ja manipuloi niitä. Selitän sitä tässä kolumnissa.

1940-luvulla evankelikaalit astuivat esiin ja sanoivat, että "sosiaalinen painotus riittää". Kirkkojen kansallinen neuvosto (NCC) oli sotkeentunut siihen. Silloiset evankelikaalit julistivat rohkeasti, että kristittyjen pitäisi keskittyä hengellisiin päämääriin: pelastamaan sieluja eikä puita; todistamiseen eikä köyhyyteen; evankelioimiseen eikä yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen; levittämään evankeliumia eikä ydinaseista riisumista. Raamattu sanoo, että meidän tulee huolehtia luomakunnasta, mutta evankelikaalien ei pitäisi yrittää "pelastaa planeettaa". Emme voi saada "taivasta maan päälle", kuten jotkut ehdottavat, koska se tapahtuu vastaa Kristuksen palatessa. Siihen saakka meidän pitäisi huolehtia luomakunnasta niin hyvin kuin voimme, mutta ymmärtää, että "koko luomakunta huokaa" (Room. 8:22) ja joitakin kysymyksiä ei voida koskaan ratkaista.

En ole vielä tavannut Raamattuun uskovaa kristittyä, joka sanoo, että koska luomakunta on kadotettu, aivan kuten ihminen on kadotettu, niin meidän pitäisi väärinkäyttää luomakuntaa.

Tsekin presidentti Vaclav Klaus on astunut esiin antamaan hälytyksen. Hän sanoo, "Olin tottunut elämään samanlaisessa maailmassa, jota sanottiin kommunismiksi. Ja minä tiedän, että se johti pahimpaan ympäristön vahingoittumiseen, mitä maailma koskaan on kokenut. Tunnen olevani uhattu nyt, en minkään globaalisen lämpenemisen takia, koska en näe mitään sellaista, vaan globaalin lämpenemisen opin takia, jota pidän uutena vaarallisena yrityksenä kontrolloida ja järjestellä elämääni ja elämäämme ilmaston, tai lämpötilan kontrolloimisen nimissä."

Klaus varoittaa vakavasti, että ympäristöliike varoittaa "välittömästä massaköyhyydestä ja miljardien nälkäkuolemasta", mutta se on vain juoni. Sekulaaria ja hallituksen ajamaa pyrkimystä taistella ilmastonmuutosta vastaan motivoi heidän halunsa kontrolloida ja jakaa uudelleen varallisuus ja vähentää väestöä.

Klaus päättelee: "Globaalin lämpenemisen pelon lietsojat haluavat muuttaa meidät--he haluavat muuttaa käytöksemme, elämäntapamme, arvomme. He haluavat rajoittaa vapautta. He tietävät, mikä meille on hyväksi. He eivät ole kiinnostuneita ilmastosta. Se, mikä on vaarassa, on vapaus eikä ilmasto." Sitten hän jatkaa kuvaillen yhtäläisyyksiä vapaudenmenetyksissä kommunismin ja uuden globaalin lämpenemisen opin alaisena.

Ympäristöporukalla on jopa oma eskatologiansa, kun he yrittävät pelastaa planeetan globaalin lämpenemisen aiheuttamasta tuhostaan. Missä tästä puhutaan Raamatussa? Jumala sanoo, että päivä ja yö jatkuvat niin kauan, kunnes Hän sanoo toisin (Genesis 8:22). Jotkut vihreät kristityt--varmasti eivät kaikki--painottavat pelastusta enemmän saastumisesta kuin synnistä. Tämä on Greenpeace'n kaltaisten järjestöjen teologia, joten miksi kristityt ovat menneet mukaan? Tämä on täydellinen "uskonto" sekulaarille sukupolvelle.

Evankelikaalinen ympäristöverkosto mainostaa heidän kirjaansa nimeltä, Globaali lämpeneminen ja ylösnoussut Herramme. Ylösnoussut Herramme, siitä olen varma, ei keskittynyt eikä tule keskittymään globaaliin lämpenemiseen. Silti kirja on kirjoitettu siitä! Missä on tasapaino? Ylösnoussut Herramme on kiinnostunut vain yhdistämään syntisiä ihmisiä Isäänsä! Ylösnoussut Herramme ei ole kiinnostunut roskatieteestä!

Environmentalismia ajavien kristillisten järjestöjen täytyy olla tietoisia, että yhdenmaailmanohjelmaa, sosialismia ja jopa uusmarxilaisuutta ajavat globalistit käyttävät heitä. Elleivät evankelikaaliset ympäristöjärjestöt ole hyvin tarkkana, niin jotkut erottamiskyvyttömät, sinisilmäiset osanottajat voivat helposti ajautua noihin leireihin ja joutua sellaisten ihmisten nielemiksi, jotka sotkevat jalkoihinsa heidän hengelliset periaatteensa. Heidät vietellään turmeltuneella sosialistivetoisella suunnitelmalla, joka on vaarantamassa koko maailman. Ja pahimmillaan tämä on vain uusmarxismia valeasussa, jotakin, jonka Herramme ja Vapahtajamme hylkäisi ja joka on vastoin oikeaoppista kristinuskoa.

Me emme voi palauttaa Eedeniä. Missään Raamatussa emme näe sellaista.

Saadaksesi tasapainoista Raamattuun perustuvaa tietoa ympäristöstä vieraile Cal Beisner'in järjestössä, The Cornwall Alliance. Heidän DVD-sarjansa nimeltä, Resisting the Green Dragon, antaa totuudellista infoa näistä kysymyksistä. Cal on säännöllinen radiovieraani. Tämä järjestö sanoo sitä siksi, mikä se on: Yksi aikamme suurimmista petoksista.

Ymmärtääksesi paremmin näitä kysymyksiä käy verkkosivujemme osastolla: "Hengellinen petos."

maanantai 26. syyskuuta 2011

Helvetinlaulua - Hillsong'in musiikki – Typeryyden ylistystä

Rauhan tervehdys!

Tänä päivänä helluntailaisuuden tila maailmanlaajuisesti on aika murheellinen ja Australian helluntailiike edustaa maailman ehkä korruptoituneinta helluntailaisuutta. Sieltä ovat kotoisin Brian Houston ja Hillsong, joka leviää nykyisin kuin ”tauti Intiassa”. Tuo hilluvan helvetillinen ”kristillinen” yökerhomusiikki on vallannut jo Suomenkin kristilliset viihdemarkkinat (esim. Iso Soitto Keuruu ja TV7).

Liitteenä artikkeli Hillsong'in musiikista ja muustakin ”kristillisestä yökerhomusiikista”.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

[Australialainen Hillsong-seurakuntaliike edustaa menestysteologiaa ja maailmallisia seurakuntakasvun malleja, joista mm. Rick Warrenin etsijäystävällinen Saddleback-seurakunta Etelä-Kaliforniassa on tunnettu. Hillsong hyväilee maailmaa saadakseen mahdollisimman paljon jäseniä terveestä opista piittaamatta. Lue vielä Kristityn Foorumin sivuilta juttu Hillsongin pintaliito- ja karismakristillisyydestä sekä yhteisön kytköksistä järjestöön, joka on pettänyt useita nuoria naisia (http://www.kristitynfoorumi.fi/hillsong.htm). "Nokialainen" huom.]


------------------------------------------

Helvetinlaulua - Hillsong'in musiikki – Typeryyden ylistystä
Hellsong - The Music of Hillsong - In Praise of Folly

http://www.christian-witness-ministries.com/index.php?option=com_content&view=article&id=358:hellsong&catid=82:issue-56-july-2011&Itemid=27

By Lance Goodall, Friday, 12 August 2011

Kristillisiä yökerhoja – sinun pitää juhliman

Vuonna 2003 Time-lehti julkaisi tarinan uudesta ilmiöstä, kristillisestä yökerhosta. Kerho Three Degrees Minnesota'n Minneapolis'issa kehuskeli kaikilla yöelämän hyödykkeillään, kuten biljardipöydät, tiskijukat ja livebändit. Muutamia asioita kuitenkin puuttui, kuten alkoholi, tupakansavu ja rohkeasanainen musiikki. Näin siksi, koska kerho oli kaupungin ensimmäinen keskustan kristillinen yökerho. Aikaisemmin se sijaitsi syrjäisellä paikalla, jota käytettiin rock'n'roll -baarina.

”Näemme tämän lähetystyönä”, sanoi pastori Nancy Aleksuk, joka oli hoidellut kerhon siirron sen uuteen kolmen miljoonan dollarin paikkaan, johon mahtuu 1700 ihmistä. [1]

Muutto tuli ajankohtaiseksi, koska kristillinen viihde on kasvattanut ja jatkuvasti kasvattaa suosiotaan ja näkyvyyttään kaikkialla USA:ssa ja maailmalla, Australia mukaan lukien. Russell David Hobbs, kristillisten ”The Door” -yökerhojen perustaja Teksasin Dallas'issa ja Fort Worth'issa sanoo kerhojensa pärjänneen niin hyvin, että hän on avaamassa kolmatta Teksasin Plano'ssa. [2]

Floridan Hallandale Beach'ssa yli 600 ihmistä osallistui Club Mighty'n avajaisiin, joka on kerran kuussa kristillinen yökerho, jonka on luonut vakuutuusasiamies Sheldon Bland. ”Saamme uskovia ja ei-uskovia”, sanoi Bland. ”Ihmiset etsivät vaihtoehtoa tyypilliselle yökerholle.”

Kiistelty Hobbs kuvailee, kuinka hän otti aikaa ja sai suuremman näyn Jumalan luonteesta ja näyn rakentaa silta seurakunnan ja ”sekulaarin” maailman välisen kuilun yli. [3]

Hobbs sai uuden ilmestyksen Jumalasta ja uuden näyn sekoittaa maailma ja seurakunta, kuten jokin alkoholijuoma, jota hän ei nykyisin tarjoile yökerhoissaan. Onko hän unohtanut, että Kristuksella ja Beliarilla ei ole mitään yhteistä? (2. Kor. 6:14,15). Meidät on kutsuttu erottautumaan maailman tavoista, maailman nautinnoista ja maailman elämäntavasta.

Tämä on uudenlaista ajattelua. Tämä on uskonnollisten käännynnäisten uusi rotu.
Huone on musta, värivalot leiskuvat kaikkialla. Ilmapiiri on sähköinen, laser-valot liukuvat huoneen läpi. Kaikki nuoret pomppivat! On melua ja huutoa. MC lavalla huutaa (juuri ja juuri kuultavasti) jyskytyksen, metelin ja symbaalien yli; ihan totta.... tämä on hyvää....tämä on hyvää...te tanssitte hurjasti...olen innoissani saadessani olla täällä --- Tuo oli hurjaa!! Mitä hän sanoi? Luulen, ettei hän edes tiennyt, mitä seuraavaksi oli tulossa.
Se, mitä juuri kuvailin ei ollut Los Angeles'in Sunset Strip, eikä diskoteekki Manhattanilla.

Se oli sisätapahtuma elokuussa 2010, joka pidettiin Hillsong Brisbane City Campus'illa nuorille Powerhouse'lla heti 18 kuukautta sen jälkeen, kun Hillsong Sydney otti siellä seurakunnan haltuunsa. [4]

Yökerho on tuotu suoraan sinne, mikä kerran oli Jumalan huone!

Ja se kaikki tapahtui musiikin kanavan kautta. Enää ei ole mitään eroa seurakunnan ja maailman välillä. Paholainen on voittanut. Tämäntyyppinen palvelutyö on kauhistuttava. Nuoret johtavat nuoria. (Jesaja 3:4 & 12)

Nämä samat nuoret tulevat seurakuntaan edellisen yön alkoholinhaju hengityksessään, samalla kun pienten lasten sallitaan pukeutua Halloween-pukuihin lokakuun valvojaisten aikaan.

Samalla aikuiset varmistavat, että heille tarjoillaan mahdollisuus osallistua ”elvytä romanssi”- päivälliselle tässä syyskuussa nimeltä, Wine Night Stand. Tämä teema yhdistää tapahtuman humalajuomiseen ja irstailuun, vaikka se ei sitä olekaan. Raamattu sanoo, että sellaisia asioita ei pitäisi edes mainita teidän keskuudessanne (Ef. 5:3).

Jumala ei hyväksy sellaista lihallisuutta ja kuten tulemme näkemään, se on täysin yhteensopimatonta todellisen Jumalan palvonnan kanssa.

Valitettavasti kasvava määrä tunnustavia kristittyjä hyväksyy nyt täysin maailman synnit. A W Tozer julisti:

Nuoret kristityt ottavat malleinaan härskeimmän lajin maailmanihmisiltä ja yrittävät olla heidän kaltaisiaan niin paljon kuin mahdollista. [5]

Vain osoittakseni, kuinka merkittävää alaspäinmeno on, niin kaksi tai kolme kertaa Hillsong Brisbane'n jäsenet kertoivat minulle, että ”pyhäkön” seinät on sisäpuolelta maalattu mustiksi ja tiedän omasta kokemuksestani, että he laittoivat mustaa paperia pääsisäänkäynnin ovien ikkunoiden päälle. Muistan tulleeni saliin eräänä sunnuntai aamuna juuri ennen klo. 10.30. Sali oli pimeä, kuin yökerho tunnelmavalaistuna. Kävellessäni alaspäin yhtä käytävistä kyselin itseltäni: ”Mitä ne ovat tehneet? Miksi täällä on näin pimeää?” Kaksi minuuttia aikaisemmin olin kävellyt pysäköintialueella kirkkaassa auringonpaisteessa!

Emme vaimoni kanssa käy enää tuossa ”seurakunnassa”. Heitä myrkytetään hitaasti, tai käyttääkseni toista vertausta, he ovat kuin hummeri kattilassa; veden lämpötilaa nostetaan hitaasti, kunnes kaikki on liian myöhäistä. Tämä epäpyhyyden ja turmeluksen hyökyaalto pyrkii huuhtomaan pois jokaisen merkin aidosta kristiyhteisöstä. Näitä ihmisiä hallitsee Hollywood'in muoti eikä Kristuksen sisäinen elämä.

Rick'in Rock -retoriikkaa Los Angeles'in pyhille

On ilmaistu paljon huolta nykyajan kristillisen musiikin vaaroista ja harhoista ja sen kieltäytymisestä erottautua sekulaarista bilee- musiikista, kuten rock ja rap. Tämä on ilmeistä Rick Warren'in Saddleback-seurakunnassa Etelä-Kaliforniassa.

Kirjansa, The Purpose Driven Life, luvussa 8 Warren sanoo:

Jumala rakastaa kaikenlaista musiikkia, koska hän on keksinyt sen kaiken–nopean ja hitaan, kovan ja pehmeän, vanhan ja uuden. Sinä et todennäköisesti pidä siitä kaikesta, mutta Jumala pitää! ... Kristityt ovat usein eri mieltä ylistyksessä käytetystä musiikista puolustaen intohimoisesti suosimaansa tyyliä raamatullisimpana ja eniten Jumalaa kunnioittavana. Ei kuitenkaan ole olemassa mitään raamatullista tyyliä! ... Jumala pitää vaihtelusta ja nauttii siitä kaikesta. Ei ole olemassa sellaista asiaa, kuin 'kristillinen' musiikki; on vain kristillisiä sanoituksia. Sanat tekevät laulusta pyhän, ei sävel. Ei ole olemassa hengellisiä säveliä.

Kun Warren sanoo, että Jumala rakastaa kaikenlaista musiikkia, hän tarkoittaa KAIKKIA lajeja.

Saddleback-seurakunnalla on kahdeksasta yhdeksään ”palvontapaikkaa alueellaan”. Siellä löytyy jokaiseen maailmalliseen makuun sopiva ylistystyyli.

Huhtikuun 17. päivänä 2005, kun Warren ilmoitti P.E.A.C.E. -ohjelmastaan Saddleback -seurakunnalle Angel Baseball -stadionilla, hän aloitti laulamalla seurakunnalle osan Jimi Hendrix'in huumehuuruisesta laulusta, Purple Haze, ”ylistys- ja palvontabändinsä” säestämänä. Hän sanoi halunneensa tehdä sen jo kauan. [6]

Vaikka on ollut kuolleena jo kauan, Jimi Hendrix'in vaikutus elää edelleen, mutta se on paha vaikutus, jota pitäisi nuhdella ennemmin kuin kannustaa. Hänen musiikkinsa ja elämänsä ilmensivät rock and roll -filosofiaa, joka on: elä niin kuin huvittaa. Musiikki oli Jimi Hendrix'in jumala. Nuoruudessaan hän kävi seurakunnassa, mutta todisti myöhemmin: ”Minulla oli tapana käydä pyhäkoulussa, mutta ainoa asia, johon nyt uskon, on musiikki” (cited by Curtis Knight, Jimi).

Hendrix ymmärsi rock-musiikin mystisen ja hypnoottisen voiman. Hän sanoi:
Ilmapiiri tulee musiikin kautta, koska musiikki on oma hengellinen asiansa. ...Voin selittää kaiken paremmin musiikin kautta. Sinä hypnotisoit ihmiset tilaan, jossa he menevät suoraan takaisin luonnolliseen tilaan, joka on puhdasta positiivisen kaltaista lapsuutta, kun sinulla oli luonnollisia huippuhetkiä. Ja kun saat ihmiset heidän heikoimpaan kohtaansa, voit saarnata alitajunnalle, mitä tahdomme sanoa. Siksi nimi 'sähköinen kirkko' välähtelee sisään ja ulos. (Hendrix, interview with Robin Richman" An Infinity of Jimis,- Life magazine, Oct. 3, 1969).

Kun sinulla kerran on tietyntyyppinen rytmi, niin se voi saada aikaan hypnoosin, jos toistat sitä uudelleen ja uudelleen. Toistat sitä, sanokaamme, kolme, neljä jopa viisi minuuttia jos jaksat kestää ja sitten se laukaisee tietyn asian ihmisen päässä. Se laukaisee tietyn asian siellä sisällä, niin että voit panna, mitä haluat, suoraan sisään, ettäs tiedät... Tykkään aina viedä ihmiset matkoille. Siksi musiikki on taikaa. (Hendrix, cited by Henderson, p. 356).
Rick Warren on selvästi samaa mieltä Hendrix'in kaltaisen musiikin kommunikatiivisesta rakenteesta:
Laulu voi useinkin koskettaa ihmisiä tavoilla, joilla saarna ei voi. Musiikki voi ohittaa älyllisiä esteitä ja viedä sanoman suoraan sydämeen. Se on voimakas ase evankelioimiseen. [7]
Nämä ovat huomioita ja varoituksia, jotka kristittyjen pitäisi ottaa vakavasti. Vaikka Hendrix oli irstaileva huumeiden käyttäjä, hän oli myös briljantti ja lahjakas muusikko ja ymmärsi rockmusiikin luonteen, niinkuin harvat ovat ymmärtäneet. Ne, jotka luulevat, ettei rock-musiikissa ole mitään hengellistä vaaraa, pettävät itseänsä ja johtavat toisia alas laveaa tietä eksytykseen. Huomaa, että Hendrix puhui itse musiikin voimasta ilman sanoja.

On siis anteeksiantamatonta, että Rick Warren ja hänen ”ylistysryhmänsä” esittävät mitään Jimi Hendrix'in laulua missään tilanteessa. Laulun käyttäminen oli sopimatonta ja kertoo paljon Warren'ista useilla tasoilla.

Saddleback-seurakunnalla on pitkä jakso historiassaan, jona aikana se ei ole lainkaan erottautunut maailmasta. Mikä tahansa surkea rock- tai rap-biisi on hieno, niin kauan kuin se on kuorrutettu ohuella uskonnollisuuden pintakerroksella.

Saddleback-seurakunnan verkkosivujen osastolla, Worship, on "School of Music and Arts (Musiikki-ja taidekoulu)", jossa voit oppia soittamaan bändissä. ”Paras tapa oppia on soittaa toisten kaltaistesi ”rokkareiden” kanssa!”

Tämä on ”ylistystä” Rick Warren'in tyyliin. [8]

Julkkisvetoinen seurakunta myi Jeesuksen ulos

Hillsong-musiikki on Hillsong-seurakunnan Australian Sydney'ssä tuottamaa ”kristillistä” musiikkia. Heidän levyjään julkaisee ja jakaa Hillsong Music Australia, joka on Hillsong-seurakunnan yhtiö. Hillsong on yksi maailman nopeimmin kasvavista palvelutyöjärjestöistä, jolla on yli 25 000 hengen seurakunta Australiassa, kuten myös yksi suurimmista evankelikaalisista seurakunnista Lontoossa, Kap-kaupungissa ja Kievissä. Hillsong'illa on myös seurakunnat Tukholmassa ja Pariisissa ja hiljattain se perusti uuden seurakunnan New York'iin. [9] (Hillsong'in verkkosivuilta voi nähdä, että Hillsong on myös Tukholmassa, Moskovassa ja Saksan Kontanz'issa. Milloin Suomessa? Suom. lisäys)

Viimeiset 20 vuotta Hillsong -ylistysmusiikki on ollut globaali ilmiö. Lauluja Hillsong -seurakunnasta Australian Sydney'ssä, niiden omalaatuisia punk-rytmejä ja euro-pop-sointuja, lauletaan kaikkialla maailmassa. Voit löytää Hillsong'in CD-levyjä jopa pikkukaupungin luterilaisista kirjakaupoista, kuten minä hiljattain.

Hillsong'in suosio kristillisessä ylistys- ja palvontamusiikissa juontaa heidän konferenssiensa avajaisista 1980-luvun lopulla ja ensimmäisestä kertosäejulkaisusta, jonka kirjoittivat Hills CLC:n jäsenet, erityisesti Darlene Zschech. Heidän ensimmäinen live CD:nsä, The Power of your Love (Sinun rakkautesi voima), ilmestyi vuonna 1992. Senjälkeen live ylistys- ja palvontalevyjä on tuotettu vuosittain. Muita musiikkisarjoja ovat Worship series, United, Youth Alive, Hillsong Kids and Instrumental series, kuten kaksi joululevyä ja useita kokoomalevyjä.

Sitten ensimmäisen julkaisunsa vuonna 1988 Hillsong on äänittänyt yli 60 levyä, mukaanlukien live ylistystä sekä lasten ja nuorten CD-levyjä. Niitä on levitetty 80 maassa ja ne ovat keränneet yli 30 kulta- platinapalkintoa Australiassa ja USA:ssa. [10] Kokonaistulo kristillisestä musiikista Australiassa vuonna 2005 oli 30.2 miljoonaa dollaria. [11] Itseasiassa on aika selvää, että ihmiset bändissä ja kaikki heidän faninsa ovat upeita ja ajanmukaisia! He viettävät aikaa lentokentillä ja matkustavat maailmalla näyttäen viileiltä (cool), pitäen aurinkolaseja ja ylpeillen The Clash T-paidoilla. Imago on pelin nimi.

The Hillsong United on ylistys- ja palvontabändi, joka sai alkunsa Hillsong'in osana. Bändi kiertää maailmaa esiintyen eri Hillsong-seurakunnissa, kuten myös yleisissä konserttipaikoissa. Musiikkityyli tunnetaan 'kovana ylistyksenä' tai 'rock-ylistyksenä'. [12]

Tri. Mark Evans (Macquarie'n yliopisto) sanoo tohtorinväitöskirjassaan:
Nuorisobändi muodostettiin Hillsong'in musiikkiryhmästä, joka otti sen, mitä oli tapahtumassa seurakunnassa musiikillisesti ja soitti sitä kovempaa enemmän rokkityyliin vedoten suoraan nuoriin. [13]
Kristillinen musiikkiteollisuus on julkkisvetoinen, nyt enemmän kuin koskaan. Kappaleella ei ole merkitystä. Fokus kohdistuu persoonaan ja kappaleista on tullut kertakäyttöisiä. Suurin osa ongelmistamme voidaan ohjata tähän kristillisen viihteen sirkukseen, joka antaa sukupolvelle maittavan kristinuskon, ihmisille, jotka eivät tiedä mitään Jumalan etsimisestä. Tämä on tuottanut kriisin tämän päivän kristittyjen nuorten keskuudessa.

Paljon tästä harhasta tulvii seurakuntaan ”merkityksen” varjolla. 'Merkityksen' nimissä he pyörivät ympäriinsä yrittäen epätoivoisesti tehdä musiikkinsa, evankeliuminsa ja nuorisotapahtumansa ”fiksuiksi ja viehättäviksi (cool)” pyrkimyksessä viehättää maailmaa sen ehdoilla. Sen sijaan, että olisivat ”pyhempi kuin sinä”, he ovat ”fiksumpi ja viehättävämpi (cooler), kuin sinä”. Heidän koko pyrkimyksensä on tähdätty osoittamaan maailmalle, että kristinusko on ihan yhtä fiksu ja viehättävä (cool), ihan yhtä paljon hauskuutta, ihan yhtä paljon juhlimista, kuin mitä maailma tarjoaa.

Nämä organisaatiot ja niiden kannattajat luulevat, että heidän on tultava aivan maailman kaltaisiksi voidakseen vaikuttaa maailmaan. Siten heidät nyt täytyy nähdä muodikkaissa (or better-still, 'hip' or alternative) vaatteissa; ja heidän nuorisotapahtumistaan tulee tekosyy ”juhlalle”;(Helluntailaisten Youth Celebration Keuruulla! Suom. huom.) ja heidän esityksistään tulee viihteellisiä multimedianäytöksiä.

Tämä kaikki on yritystä olla maailman veroinen ”fiksuudessa ja viehättävyydessä” tai jopa ohittaa se. Siksi me nyt näemme päiden ravistelua, slam-tanssia ja lavasukellusta heidän nuorisokonserteissaan – vastaten maailman mielettömiä hedonistisia tapoja. Heistä on tullut ”enemmän nautinnon rakastajia, kuin Jumalan”, vrt. 2. Tim. 3:4, ollen fiksuja ja viehättäviä, silti täynnä ylpeyttä, maailmallisuutta ja kapinaa – kaikki ”merkityksen” nimissä.

On todellinen vaara, että esiin tulee 'konserttikristitty', puoliksi kääntynyt, pinnallisesti sitoutunut teini-ikäinen, jonka kristillisyys merkitsee vain vähän enemmän, kuin että hän nauttii ”festivaaleilla käymisestä” ja traaginen tosiasia on, että sellaisia 'konserttikristittyjä' löytyy nykyisin tuhansittain kaikkialla maapallolla. Eivät vain suuret festivaalit ja konsertit ole niitä, jotka ovat joutuneet tämän viihteen hengen valtaamiksi.

Löydämme nyt tämän 'viihdyttäkää heitä kaikin keinoin' -käsityksen nuorisotyöstä melkein kaikkialla läntisessä maailmassa, aina paikallisen seurakunnan nuorista suuriin alueellisiin kokoontumisiin. Tämä henki on levinnyt melkein kaikkialle, varsinkin niille alueille seurakunnassa, jotka liittyvät nuoriin. Itseasiassa on käynyt yhä harvinaisemmaksi löytää kristittyjen nuorten kokoontumisia, joissa nämä asenteet eivät vallitsisi.

Monet kristityt eivät tiedosta, että Amerikassa sekulaarit yhtiöt omistavat nykyisin jokaisen tärkeän kristillisen musiikkifirman. EMI omistaa Sparrow'n, Starsong'in, Forefront'in ja Gospocentric'in, Gaylord Entertainment omistaa Word Records'in ja Zomba Group omistaa Benson Music'in, Brentwood Music'in ja Reunion Label'in.

Et voi palvella Jumalaa ja EMI:ä - huolehtimista bisneksestä

Hillsong's Music Industry (HMI) on yhdistänyt voimansa EMI:n kanssa. Huhtikuussa 2010 EMI CMG Label Group ja sen omistama Sparrow Records Label alkoivat markkinoida ja kehittää Hillsong Music'in vuosittaisia julkaisuja mukaanlukien Hillsong LIVE, Hillsong UNITED ja Hillsong Kidsrecordings, kuten myös heidän muita musiikki- ja videotuotteitaan. Suunnitelma on ulottaa toiminta Pohjois- ja Etelä Amerikkaan. [14]

Se nostaa esiin kaiken ylittävän kysymyksen ovatko nämä kristilliset nimikkeet nyt pohjimmiltaan liikevoittovetoisia vai palvelutyövetoisia yksiköitä; ja se antaa myös osoittimen sille, kuinka paljon RAHA ratkaisee tämän päivän kristillisessä musiikkiteollisuudessa.

Tänä päivänä sekulaarit yhtiöt omistavat suurimmat kristilliset kustantajat, tai niiden osakkeita on Wall Street'in sijoittajilla. Kun palvelutyöjärjestöistä tulee isoa bisnestä, niin teologinen eheys aivan liian helposti antaa tietä markkinoinnin näkokohdille... Kristilliset markkinat seuraavat siten maailman pop-kulttuurin johdatusta. Yleinen sananparsi tässä teollisuudessa on:
Milloin tahansa jokin trendi tulee esiin sekulaarilla areenalla, niin odota kuusi kuukautta ja sen kristillistetty versio ilmestyy uskonnollisiin kirjakauppoihin.
Varhaiset Hillsong'in laulut, kuten Power Of Your Love (1992), kattoivat kristillisiä perusteemoja, kuten Jumalan tunnustaminen, muutoksen tarve, meidän heikkoutemme, Jumalan armo, että tarvitsemme Häntä, Jumalan rakkauden voima antaa anteeksi ja voittaa elämässämme. Menneellä vuosikymmenellä olemme kuitenkin nähneet vakaan hyvin organisoidun luisun viihteen palvontaan.

Hillsong United: Irrottaudu (Lyhennetty) 2007

Uskoisitko minua, kuuntelisitko minua, jos kertoisin sen sinulle? (Would you believe me, would you
listen if I told you that?)

On rakkaus, joka tekee tien eikä koskaan pidättele sinua? (There is a love that makes a way and
never holds you back?)

Nouse ja tanssi hänen rakkaudessaan (Get up and dance in his love)

Kuka olisi ajatellut, että Jumala antaisi yhden ja ainoan Poikansa? (Who would have thought that
God would give His one and only Son?)

Ottaen kantaa ristillä osoittaakseen täydellisen rakkautensa? (Taking a stand up on the cross to show
his perfect love?)

Meillä on nyt Kristus, jonka rakkaus ei pidättele meitä ja rakkaus, joka ”ottaa kantaa” ristillä. Kun tarkastelet laulujen tärkeyttä sanoman välittämisessä, niin tämä laulu jää kauas perinteisestä kristillisestä kaanonista. Itseasiassa se on suorastaan vastenmielinen!

Kristus maksoi velkamme ristillä. Hän otti meidän paikkamme. Hän otti meidän rangaistuksemme synnin tähden ja vastaanotti Hänen päällensä kaadetun Jumalan vihan. Hän kuoli fyysisen kuoleman Ikuisena Jumalana ihmisen lihassa. Hän, jolla ei ollut alkua, ikuisesti läsnä Isän kanssa, erotettiin ensimmäisen kerran Jumalasta.
Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi. - 2. Kor. 5:21.
Hän kesti tuskan, emotionaalisesti, fyysisesti ja hengellisesti. Kaikki meidän tähtemme!!

Ei ihan sama kuin ”ottaa kantaa” rakkautensa osoittamiseksi.
Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme – Room. 5:8.
Sillä Kristuksen rakkaus vaatii meitä, jotka olemme tulleet tähän päätökseen: yksi on kuollut kaikkien edestä, siis myös kaikki ovat kuolleet; ja hän on kuollut kaikkien edestä, että ne, jotka elävät, eivät enää eläisi itselleen, vaan hänelle, joka heidän edestään on kuollut ja ylösnoussut - 2. Kor. 5:14, 15.
Jatkuu ..........

Hillsong United have just released a new studio album called "Aftermath" 15 Feb 2011

Viitteet:
[1] http://cetf.co/iKgadJ
[2] http://cetf.co/irPuli
[3] http://cetf.co/lAvXUx
[4] http://cetf.co/kxpT2c
[5] Keys to a deeper life A W Tozer p22
[6] http://cetf.co/iZDS6O
[7] http://cetf.co/kO7LUL
[8] http://cetf.co/lpe8zF
[9] Also http://cetf.co/iIqZPG
[10] Read more : http://cetf.co/jHE2rF
[11] http://cetf.co/iUTUHb
[12] http://cetf.co/jTox7u
[13] http://cetf.co/iW7V5P Also see http://cetf.co/iV2NUM
[14] http://cetf.co/lFvWJ8


Kirjoittajasta:

Lance Goodall ja hänen vaimonsa Norilyn jättivät Australialaisen seurakuntakasvuliikkeen vuonna 2009. Heillä kummallakin on huoli Jumalan ja Hänen kirkkautensa tuntemisesta. He kantavat sydämessään rakkautta Jumalan kunniaan, Hänen Sanaansa ja kadotettujen pelastukseen. Lance'en voi olla yhteydessä sähköpostilla: lancegoodall21@gmail.com

Last Updated on Friday, 12 August 2011 12:48
_________________
Ps. 119:114 Sinä olet minun suojani ja kilpeni, sinun sanaasi minä panen toivoni.

torstai 22. syyskuuta 2011

Saako Palestiina tarvittavaa tukea YK:lta valtionsa julistamiseen?

Tässä yhden osan poiminta tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä, jossa David Bay pohtii, saako Palestiinan pyrkimys itsenäisen valtion julistamiseen tarpeeksi tukea YK:n jäsenmailta. Tällä hetkellä näkymät palestiinalaisten kannalta näyttävät negatiivisilta. PA:n johtajan Mahmoud Abbasin on määrä jättää YK-jäsenhakemuksensa turvallisuusneuvostolle huomenna 23.9.2011. Viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 21.9.2011

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


IV. Israelin ja palestiinalaisten välinen yhteenotto YK:n aitauksessa siirtyy aina vain lähemmäksi!

Tulemmeko me näkemään profetian täyttymyksen tämän kamppailun aikana?

UUTISKATSAUS: Palestiinan hallinto saattaa jäädä vaille turvallisuusneuvoston tukea, By Tzvi Ben Gedalyahu, Israel National News, 20. syyskuuta 2011

”Tähän mennessä Palestiinan hallinnolta puuttuu kaksi ääntä äänimäärästä joka tarvitaan turvallisuusneuvostossa pyrkimykselle tulla hyväksytyksi täysjäsenenä. Jos se kaatuu, Yhdysvaltojen ei tarvitse käyttää veto-oikeuttaan.”

Odota hetkinen! Lukiessani eilisen päivän uutisraportteja minä ajattelin että syy miksi Palestiinan hallinto päätti viedä heidän vaatimuksensa turvallisuusneuvostoon mieluummin kuin yleiskokoukseen on siinä että heillä oli tarvittava tuki itsenäisen valtion julistukseen.

Lisäksi, minusta näytti siltä että, jollakin tavalla, palestiinalaisten on täytynyt saada vakuus siitä että Yhdysvallat ei käyttäisi veto-oikeuttaan. Mutta, nyt me luemme että palestiinalaiset eivät ole edes keränneet minimitukea jota he tarvitsevat viedäkseen heidän esityksensä itsenäisen valtion asemasta turvallisuusneuvostoon!

Panokset näyttävät äärimmäisen korkeilta Palestiinan hallinnon kannalta.

”Epäonnistuminen saavuttaa edes vaadittua enemmistöä (eli kahta kolmasosaa, Suom. huom.) turvallisuusneuvostossa olisi moraalinen voitto Israelille ja pelastaisi Obaman hallinnon suututtamasta arabimaailmaa vetollaan.”

”Epäonnistuminen voisi myös mahdollisesti vaimentaa innostusta yleiskokouksessa, joka voi hyväksyä ei-sitovan päätöslauselman tunnustaa Palestiinan hallinto itsenäiseksi valtioksi. Päätöslauselma ei antaisi sille jäsenyys-statusta, mikä edellyttää turvallisuusneuvoston hyväksyntää.”

Me saattaisimme vain nähdä Palestiinan hallinnon nöyryytyksen turvallisuusneuvoston äänestyksessä. Mutta, pidä mielessä, tämä on polku jota Palestiinan hallinto on päättänyt kulkea.

Me voimme vain odottaa nähdäksemme tullaanko Palestiinan valtio julistamaan Yhdistyneitten Kansakuntien kautta. Jos YK vahvistaa itsenäisen valtion aseman, se tulee olemaan Jesajan kirjan luvun 34:12 täyttymys. [Olen hieman eri mieltä. Pelkkä julistuksen yritys riittää täyttymykseen. Käytännössä julistus vaatisi turvallisuusneuvoston hyväksyntää ja se on näillä näkymin mahdotonta ja siksi yritys jää puolitiehen. Suom. huom.]

”… He kutsuvat sen ylimykset julistamaan valtakunnan, mutta ei mitään (julistusta?) ole siellä …” (Amplified Bible)

"... They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there ..."


Suomentajan kommentti: Israelilaisten uutislähteiden ja voimakkaasti israelilaismielisten mukaan hätä ei ole tämän näköinen. Heidän kirjoittelunsa mukaan Palestiinan valtiota ei tulla julistamaan tänä syksynä. Lainaan tässä omilla sanoillani Gavriel Eskelin nettipalstalta tuoreimpia kirjoituksia (Tiedot sivulta http://israelupdate.achlak.net/, 21.-22.9.2011). ”USA:n presidentti Obama ilmoitti viime yönä Suomen aikaa käydyssä keskustelussa Mahmoud Abbasille että Yhdysvallat vastustaa PA:n yksipuolista hakemusta YK:n täysjäseneksi ja tulee tarvittaessa käyttämään veto-oikeuttaan sen estämiseksi. PA:n johtoryhmä on kuitenkin ärtymyksestään huolimatta päättänyt jatkaa aloittamallaan polulla, eli juna kulkee omaa raidettaan pitkin, eikä sivuraidetta ole. Myönnytyksenä PA:n johto kertoo julkisuudessa, ettei se vaadi hakemuksen käsittelyä välittömästi sen jälkeen, kun Abbas ojentaa sen virallisesti YK:n pääsihteerille, vaan keskustelua siitä voidaan käydä pitemmän ajan kuluessa. Jotkut YK:n virkailijat arvioivat, että turvallisuusneuvosto voi viivytellä asian käsittelyä kuukausilla ja jopa vuosilla. Turvallisuusneuvoston nykyisistä jäsenmaista Nigeria lupautui Israelille vastustamaan PA:n valtioesitystä YK:n turvallisuusneuvostossa, joko pidättäytyen äänestämästä tai äänestäen sitä vastaan. Tämä tarkoittaa sitä, ettei PA:n esitys saa turvallisuusneuvoston 15 jäsenmaan kahden kolmasosan enemmistöä eikä siten Obaman tarvitse käyttää veto-oikeuttaan.” Siis Davidin profetiatulkinnan mukaan, siirtyvätkö asiat taas kerran hamaan tulevaisuuteen ja näin Herran tuomioita lykätään, ties monennenko kerran?!

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kris Vallotton -- Väärä opettaja Kaliforniasta

Tässä lyhyt analyysi eräästä tunnetusta amerikkalaisesta profeetallisen liikkeen edustajasta, joka yrittää sanomisillaan puolustaa vääriä profeettoja, jotka hänen mukaansa ovat vain vajavaisia 51 prosentin huonoja profeettoja epäonnistumisillaan. Tämä on todella huvittavaa selittelyä, jolla yritetään vain peitellä sielunvihollisen petosta ja huijausta. Vihollinenhan yleensä sekoittaa vähän totuutta paljoon harhaan, ja Raamattu sanoo, että vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan (1 Kor. 5:6-8), kun kyse on vääristä profeetoista. Tämä väärä profeetta, Vallotton, on tullut tunnetuksi Suomessakin TV7:n kautta. Mikä ei yllätä, niin Nokia Missio myy hänen ja Bill Johnsonin suosittua mennarikirjaa. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------------------

Kris Vallotton
Tietämätön Kaliforniassa
by Bud Press, Director
Christian Research Service
www.christianresearchservice.com
April 6, 2011

(TV7 on julkaissut ja levittää Kris Vallotton’in ja Bill Johnson'in kirjaa: Elämä Kuninkaan perheessä : löytöretki etuoikeuksiisi Jumalan poikana ja tyttärenä. Vallotton, kuten Johnson'kin, on tunnettu väärä opettaja ja profeetta. Suom. huom.)

Poikkeuksetta kaikkia vääriä opettajia varjostaa demoninen bändijohtaja ja tanssi väärän jumalan pillin mukaan. Vääriä opetuksia toistava kertosäe sekoittaa ja sumentaa mielen, häiritsee kykyä ajatella selkeästi ja vetää kuuntelijan kauemmaksi pois tosi Jumalasta ja Hänen kirjoitetusta sanastaan.

Aivan kuten huijarit huijaavat viatonta ja varomatonta lipevällä puheella ja puolitotuuksilla, niin väärät opettajat sekoittavat vähän totuutta paljoon harhaan ja tekevät sen hymy naamallaan.

Kris Vallotton on olennainen osa Bill Johnson'in Bethel-seurakuntaa ja profeetallista liikettä, jossa vilisee Jumalan pilkkaajia, hereetikoita, vääriä profeettoja ja valhemerkkejä ja -ihmeitä.

YouTube videolla nimeltä "False Prophets" (postitettu 7.9.2010, http://www.youtube.com/watch?v=EQ0w0GrwHVI ), Vallotton näyttää ilmaisevan huolta sellaisesta, mitä näkee tapahtuvan maailmanlaajuisesti profeetallisesti palvelutyössä. Hän sanoo, että ihmiset panevat profeetallisia sanoja internettiin ja sitten, kun sanat ovatkin vääriä, vetävät ne pois eivätkä koskaan sano: ”Anteeksi.”

Kaikesta huolimatta lue huolellisesti seuraavat otteet Vallotton’in videosanomasta ja kiinnitä erityistä huomiota siihen, kuinka hän sekoittaa vähän totuutta paljoon harhaan:
  • "On ero huonon profeetallisen sanan ja väärän profeetan välillä."
  • "Voit saada [profeetallisen] sanan väärin, etkä silloin ole väärä profeetta."
  • "Koska annat sanoja, jotka eivät ole täysin tarkkoja, niin se ei merkitse, että olisit väärä profeetta. Se merkitsee vain, että sinulla on profeetallisia sanoja, jotka tarvitsevat apua."
  • "Voin kertoa teille, että on ihmisiä, jotka ovat olleet väärässä 30 vuotta. En sano, että he ovat vääriä profeettoja. Sanon vain, että he ovat huonoja profeettoja."
  • "On ero väärän profeetan ja huonon profeetan välillä. Väärällä profeetalla on paha sydän. Huono profeetta vain saa kaiken väärin."
  • "En tiedä profeettaa, joka saisi kaiken oikein. Mutta sinun pitäisi, tiedäthän, 51% olisi hyvä. Voisit arvata paremmin kuin se."
  • "Väärät profeetat eivät kuuntele ketään. Minä kerron teille. En välitä kuinka hengellinen olet, millainen ansioluettelosi on, profeetallinen palvelutyö pitäisi arvostella ja sinä tarvitset vastuullisuutta."  
  • "Väärät profeetat johtavat ihmisiä itsensä tykö. Heistä tulee vastaus."
  • "Väärä profeetta—heidän pääasiallinen palvelutehtävänsä—on palvelutehtävä, joka luo pelkoa."
Kris Vallotton’iin uskominen on uskomista, että on ero varkaan ja rosvon välillä, valehtelijan ja narraajan, huijarin ja petkuttajan.

Sitäpaitsi tekeekö Raamattu eron väärän ja huonon profeetan välillä? Ei. Väärä on väärä ja huono on huono. Jumala oli vääriä profeettoja vastaan tuhansia vuosia sitten ja on edelleen (Jeremia 23:9-40; Matteus luku 24).

Rosvo on varas. Narraaja on valehtelija. Petkuttaja on huijari. Huono profeetta on väärä profeetta. Kaikki ovat yksi ja sama.

Kris Vallotton on tietämätön, mitä Jumalan kirjoitettu sana opettaa vääristä profeetoista. Hän tekisi hyvin jos ravistaisi profeetallisen liikkeen apinan pois selästään, tutkisi Raamattuaan ja ottaisi sen vakavasti ja noudattaisi omaa neuvoaan:
Luulen vain, että meille on tärkeää, ettemme venytä Raamattua tarkoittamaan jotakin sellaista, mitä se ei sano.
Suositeltavaa lukemista:

What God Has To Say About False Prophets
http://www.christianresearchservice.com/God&FalseProphets.htm

The Prophetic Movement (articles, audio, and video)
http://christianresearchservice.com/The_Prophetic_Movement.htm

Angel Feathers?
http://christianresearchservice.com/AngelFeathers.htm

Revised April 6, 2011

maanantai 19. syyskuuta 2011

Mitä tapahtuu Israelissa YK:n yleiskokouksen julistuksen jälkeen syyskuussa 2011?

Tässä pelottava David R. Reaganin skenaario Lähi-Idän tilanteesta välittömästi YK:n 66. yleiskokouksen avajaisviikon jälkeen syyskuussa tänä vuonna kun Palestiinan asemasta itsenäisenä YK:n jäsenvaltiona käydään vääntöä. Koko kiistanalaiseen pakettiin kuuluu kysymys Jerusalemin hallinnasta. Kaikki kulminoituu lopulta Jerusalemiin, josta israelilaiset eivät halua neuvotella. Sakarjan kirjan luvun 12 mukaisesti Jumala tekee Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri ja Jerusalem tulee väkikiveksi kaikille kansakunnille, jotka yrittäessään nostaa sitä repivät pahoin itsensä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-----------------------------------

---------- Forwarded message ----------
From: Lamb & Lion Ministries <webminister@lamblion.com>
Date: 2011/9/14
Subject: What conflict is likely to happen next in Israel?
To: smlkorhonen@gmail.com









14.9.2011


Mitä seuraavaksi Israelissa?

By Dr. David R. Reagan

Founder & Director, Lamb & Lion Ministries

Tässä on todennäköisin skenaario, jonka voin nähdä tällä hetkellä. Hamas, Iranin rahoittama arabiterroristinen järjestö, ottaa palestiinalaiset autonomiset alueet täydelliseen valvontaan. Sitten se päästää valloilleen Israeliin kohdistuvan uuden terrorin hirmuvallan, jatkaen rakettiensa ampumista Gazasta ja Jerikosta tukeakseen vaatimustaan Jerusalemin valvonnasta.

Abbas orkestroi maailman painostamaan Israelia YK:n ja Vatikaanin kautta. Myöhemmin tässä syyskuussa Abbas todennäköisesti julistaa Palestiinan valtion ja sitten vaatii, että Jerusalem on "vapautettava" tai kansainvälistettävä.

Koska kaikkein liberaaleimmatkin israelilaiset ottavat kannan, että Jerusalemista ei neuvotella, niin paine kohti väistämätöntä konfliktia kasvaa. Ellei Hamas päästä raketteja valloilleen ensin, niin Abbas lopulta palaa parhaiten tuntemaansa menetelmään — terroriin.

Tämä laukaisee Israelin vastahyökkäyksen, mikä vuorostaan motivoi arabimaat puolustamaan palestiinalaisia. Tämä voisi oikein hyvin johtaa siihen, että Syyria aloittaa täysimittaisen ohjushyökkäyksen Tel-Aviv'ia vastaan vaatiakseen Golania takaisin ja kääntääkseen huomion pois siviilimellakoistaan.

Jos tämä pahaenteinen kehitys toteutuu, niin Israel on pakotettu käyttämään viimeistä asettaan jäädäkseen eloon. He iskevät Damaskoon ydinaseilla. Se toteuttaa profetiat, jotka sanovat, että lopun aikoina Damasko lakkaa olemasta (Jesaja 17:1-3 ja Jeremia 49:23-27).

Apua saadakseen arabivaltiot kääntyvät sitten paniikissa luonnollisten liittolaistensa — venäläisten, puoleen. Ja on todennäköistä, että Venäjän hallitus on liiankin innokas lähettämään armeijan Lähi-Itään tuhoamaan Israelia (ja nappaamaan siinä prosessissa arabien öljykentät).

Silloin Herra tulee väliin henkilökohtaisesti tuhoamaan venäläiset joukot Israelin vuorilla yliluonnollisella tavalla, niin että jopa israelilaiset ymmärtävät, että heidän vapautuksensa tuli Herralta eikä heidän omalta sotilasmahdiltaan (Hes. 38 ja 39).

Kun koko maailma on paniikissa kolmannen maailmansodan partaalla, niin dynaaminen poliittinen johtaja Euroopasta astuu tyhjiöön ja ehdottaa nerokasta ratkaisua, joka tuo rauhan Israelin ja sen arabinaapurien välille — rauhan, joka tekee juutalaisille mahdolliseksi jälleenrakentaa temppelinsä.

Elämme jännittäviä aikoja, jolloin voimme tarkkailla profetian toteutumista silmiemme edessä. Tapahtumat ovat pahaenteisiä ja hämmentäviä, mutta me voimme seisoa lujina suurenmoisessa toivossa, koska tiedämme, että Jumala on valtaistuimellaan ja että Hän valvoo.

Tapahtumat, joita nykyisin todistamme, osoittavat Jeesuksen Kristuksen läheiseen paluuseen ja kun Hän palaa, niin maailmaan tulvii rauha ja vanhurskaus ja Israel nauttii alueellisen eheyden ja rauhan siunauksista iankaikkisesti (Sakarja 8:1-8).

Haluatko tietää tarkemmin,
kuinka tämä toteutuu profeetallisesti?





What conflict is likely to happen next in Israel?

By Dr. David R. Reagan
Founder & Director, Lamb & Lion Ministries

Here is the most likely scenario that I can foresee at the moment. Hamas, the fundamentalist Arab terrorist organization funded by Iran, will take complete control over the Palestinian autonomous areas. Hamas will then unleash a renewed reign of terror on Israel, continuing their lobbing of rockets from Gaza and Jericho to back up their demand for control of Jerusalem.

Abbas will orchestrate world pressure on Israel through the United Nations and the Vatican. Later this September, Abbas will likely proclaim a Palestinian state and then demand that Jerusalem be "liberated" or internationalized.

Since even the most liberal Israelis take the position that Jerusalem is non-negotiable, the pressure will mount toward an inevitable conflict. If Hamas does not unleash the rockets first, then Abbas will ultimately return to the method he knows best — terror.

This will prompt an Israeli counter attack, which, in turn, will motivate the Arab states to come to the defense of the Palestinians. This could very well lead to Syria launching an all out missile attack on Tel Aviv in order to reclaim the Golan Heights and turn attention away from their civilian upheavals.

If that ominous event should occur, the Israelis will be forced to use their ultimate weapon to survive. They will strike Damascus with nuclear weapons. This will fulfill the prophecies that state that Damascus will cease to exist in the end times (Isaiah 17:1-3 and Jeremiah 49:23-27).

In panic, the Arab states will then turn to their natural ally for help — the Russians. And the likelihood is that the Russian government will be only too happy to send an army into the Middle East to destroy Israel (and grab the Arab oil fields in the process).

That is when the Lord will step in personally to destroy the Russian hordes on the mountains of Israel in a supernatural way so that even the Israelis will realize that their deliverance came from the Lord and not from their own military might (Ezekiel 38 and 39).

As the whole world panics on the brink of World War III, a dynamic, charismatic political leader from Europe will step into the vacuum and propose an ingenious solution that will result in peace between Israel and its Arab neighbors — a peace that will enable the Jews to rebuild their Temple.

We live in exciting times when we can watch prophecy being fulfilled before our eyes. The events are ominous and overwhelming, but we can stand firm with great hope because we know that God is on His throne and that He is in control.

The events we are currently witnessing point to the imminent return of Jesus Christ, and when He returns, the world will be flooded with peace and righteousness, and Israel will enjoy the blessings of territorial integrity and peace forevermore (Zechariah 8:1-8).

lauantai 17. syyskuuta 2011

Irakin shiiat juonittelevat Sadrin johdolla – Turkki puolustaa Erdoganin johdolla Palestiinaa ja riitelee Israelin kanssa – Palestiinan hallinto antaa itsenäisyysjulistuksensa YK:n yleiskokouksessa syyskuussa 2011 – Amerikkalaisia sotilaita Libyan maaperällä

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä keskitytään pääasiassa Lähi-idän tilanteeseen kun Turkki on kääntymässä voimakkaasti Israelia vastaan ja tämä on profeetallista kehitystä, koska Turkki mainitaan yhtenä kansakunnista, jotka hyökkäävät Israeliin ns. Googin sodassa (Hes. 38-39, ”Goomer ja Toogarman heimo”). Turkin pääministeri Erdogan on mielin kielin Palestiinaa kohtaan, ja varsinkin nyt, kun YK:n yleiskokous lähestyy, jossa päätetään Palestiinan asemasta itsenäisenä YK:n jäsenvaltiona. Erdogan myötävaikuttaa erään Raamatun profetian toteutumiseen, joka koskee Palestiinaa. David Bay ottaa esille tämän profetian tässä uutiskirjeessä ja vihjaa sen toteutumiseen tulevassa YK:n yleiskokouksessa. Muuna tärkeänä asiana mainitaan amerikkalaisten lopullinen vetäytyminen Irakista tämän vuoden loppuun mennessä, johon Irakin shiiat Iranin tuella jo valmistautuvat keskeyttämällä iskunsa hetkeksi. Lopuksi paljastetaan Pentagonin vahvistamana että USA:n sotilasasiantuntijoita on saapunut Libyan maaperälle. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

--------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 14.9.2011

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Kun presidentti Obama jatkaa Bushin suunnittelemaa vetäytymistä Irakista joulukuun 31. päivään 2011 mennessä, Irakin militantit ”ovat rasvaamassa kiskoja”!

Muslimipappi al-Sadr on määrännyt Mahdi-armeijansa lopettamaan kaikki hyökkäykset amerikkalaisia joukkoja vastaan.

UUTISKATSAUS: Irakin Sadr sanoo keskeyttävänsä iskut USA:n joukkoja vastaan, Reuter’s News, 11. syyskuuta 2011

”Irakin pelätty antiamerikkalainen muslimipappi Moqtada al-Sadr kehotti sunnuntaina kannattajiaan lopettamaan iskut USA:n joukkoja vastaan varmistaakseen että ne jättävät Irakin vuoden lopun takarajaan mennessä … ’Johtuen innokkuudestani toteuttaa Irakin riippumattomuus ja saada miehittäjäjoukot vetäytymään meidän pyhästä maasta, minä olen tullut pakotetuksi keskeyttämään sotilasoperaatiot … kunnes miehittäjäjoukot saavat päätökseen heidän vetäytymisensä’, Sadr sanoi lausunnossa jonka luki ääneen hänen tiedottajansa Salah al-Ubaidi.”

Toisin sanoen, Sadr ei halua antaa presidentti Obamalle kerrassaan mitään veruketta lykätä tai perua Amerikan vetäytymistä joka etenee täyttä häkää ja joka tullaan saattamaan päätökseen joulukuun 31. päivään mennessä, tänä vuonna.

Muista että Iranin shiiat kontrolloivat Sadr’ia läpikotaisin; sen vuoksi, tämä lausunto yksipuolisesta iskujen keskeytyksestä amerikkalaisia joukkoja vastaan kantaa mukanaan Iranin tuen. Taisteltuaan amerikkalaisia ja koalition joukkoja vastaan Irakissa kahdeksan pitkää vuotta valtuutettujen joukkojen kuten Mahdi-armeijan välityksellä, Iran tuntee että se on hyvin lähellä voittoa ”Suuren Saatanan” suhteen. Nyt on aika laskea aseet jotta amerikkalaiset voivat turvallisesti lähteä aikataulussa.

Kuinka kovasti shiiajoukot haluavat että amerikkalaiset lähtevät? He tarjoutuvat turvaamaan maantiet joita amerikkalaiset tarvitsevat suorittamaan loppuun heidän fyysisen vetäytymisensä!

”Ubaidi sanoi että jos Irakin hallitus haluaa, sadristit olisivat valmiita turvaamaan matkareitit USA:n joukoille kun ne lähtevät Irakista.”

Muista, myöskin, että Iranin shiiat kontrolloivat Irakin siviilihallintoa. Sen tähden, kun Amerikan joukot luovuttavat Voitonleirin (Camp Victory) viralliselle Irakin hallitukselle, he siirtävät tämän päämajaleirin (HQ Camp) iranilaisten kontrolliin.

Heti kun Amerikan taistelujoukot ovat lopullisesti vetäytyneet, mitä Iran tulee tekemään Irakille? Se tulee kääntämään aseensa sunnijoukkoja vastaan, siten syösten Irakin kaikkien sisällissotien ”Äitiin”! Se aikoo toteuttaa kansanmurhan kaikkia sunneja kohtaan.

Presidentti George W. Bush toteutti ”Pentagonin Uuden Kartan (The Pentagon’s New Map)” edellytyksen, kukistamalla juurtuneen diktaattorin, Saddam Husseinin. Mutta, hän on nyt päästänyt irti voimat kansanmurhamaisesta vihasta shiiojen ja sunnien välillä, voimat, joita Saddam piti kurissa kaiken aikaa vallassa ollessaan.


II. Välittömästi katkaistuaan kaikki siteet Israelin kanssa, Turkki astuu rohkeasti Lähi-idän näyttämölle sen islamilaisen uskonveljensä hyväksi!

Turkki heittää sen huomattavan sotilaallisen ja diplomaattisen vaikutusvaltansa islamilaisten militanttien tueksi kaikkialle alueelle!

Avainasia on PKK, joka on Pohjois-Irakin kurdien sotilaallinen käsivarsi – kaikki vihaavat heitä – Turkki, Iran, Irak.

UUTISKATSAUS: Turkki silmäilee tiedusteluyhteistyötä Iranin ja Irakin kanssa, Hurriyet News, 12. syyskuuta 2011

”Turkki on lisännyt painostustaan hallintomiehiä kohtaan Irakissa laittomaksi julistetun Kurdistanin työväenpuolueen, tai PKK:n, läsnäolon ja aktiviteettien takia, maa, joka vaatii että he jakavat tiedustelutietoa ja katkaisevat ryhmän logistiset kanavat. Turkki on myös vaatinut ihmisiä koskevaa ja teknistä tiedustelutietoa Iranista koskien PKK:n piilopaikkoja Kandil-vuoristossa Teheranin äskettäisten maahanhyökkäysten valossa alueella.”

Turkki harkitsee jopa aseistettua iskua kurdien asemiin Pohjois-Irakissa!

UUTISKATSAUS: Turkki saattaa käynnistää maaiskut kurdikapinallisia vastaan Irakissa, Voice of America News, 13. syyskuuta 2011

”Turkki sanoo että se pohtii rajanylittävää maahyökkäystä kurdikapinallisia vastaan jotka toimivat Pohjois-Irakissa. Turkin sisäministeri Idris Naim Sahin sanoi tiistaina että keskustelut Irakin kanssa ovat käynnissä koskien maaoperaatiota kapinallisia vastaan, sanoen että hyökkäys käynnistettäisiin ’minä hetkenä tahansa’.”

Jos Turkki käynnistäisi hyökkäyksensä Pohjois-Irakiin kurdiasemia vastaan, niin voisiko se mutkistaa tai jopa lykätä amerikkalaisten vetäytymissuunnitelmia? Se voisi, erityisesti kun sinä mietit sitä että Amerikan ulkopolitiikka on aina ollut kallellaan kurdeihin päin.

Kuitenkin, koska jokainen alueella vihaa kurdeja, Amerikan reaktio voisi olla vaimea, jos operaatiota rajoitetaan laajuudessa ja kestoajassa.

Turkki on vieläpä riidanhaluisesti pakottamassa itsensä Israelia vastaan – Palestiinan asema kansakuntana kiistan aiheena.

UUTISKATSAUS: Turkin johtaja kehottaa äänestämään Palestiinan asemasta itsenäisenä valtiona, The New York Times, 13. syyskuuta 2011

”Käyttäen hyväksi Turkin kasvavaa mainetta ja vaikutusvaltaa halki Lähi-idän alueellisen kuohunnan aikana, sen pääministeri lisäsi painetta Israelia ja Yhdysvaltoja kohtaan tiistaina, sanoen Arabiliiton ministereille että heidän täytyy äänestää Palestiinan asemasta itsenäisenä valtiona YK:ssa tässä kuussa. ’Palestiinan valtion tunnustaminen on ainoa oikea tie’, pääministeri, Recep Tayyip Erdogan, sanoi puheessaan Arabiliiton jäsenille Kairossa hänen niin kutsutun ’Arabikevät’ -kiertueensa toisena päivänä.”

” ’Se ei ole vaihtoehto vaan velvollisuus’.”

Tämä viimeinen lause oli niin rohkea että se sai huomiota poliitikoilta kaikkialla.

”Hra. Erdoganin tuki Palestiinan asemalle itsenäisenä valtiona ei taatusti ollut mikään yllätys. Mutta hänen viestinsä komentava äänensävy, yhdistettynä hänen kasvavassa määrin vihamieliseen asenteeseensa Israelia kohtaan – joka kerran piti Turkkia läheisimpänä ystävänään – korosti sitä kuinka Turkki on nyt valinnut itsensä johtajaksi alueella.”

Kyllä, Turkki näkee itsensä islamilaisena raskassarjalaisena alueella, ja on nyt aloittamassa muskeliensa verryttelyn. Prosessissa, Turkki on ryhmittämässä itsensä uudelleen läntisestä vaikutuspiiristä islamilaiseen vaikutuspiiriin. Tämä seuraava tekstiosuus vangitsee tämän liikahduksen kahdesta suuntauksesta oikein hyvin.

”Hänen huomautuksensa myös muodostivat uuden haasteen sekä Israelille että Yhdysvalloille, jotka ovat luvanneet vastustaa mitä tahansa siirtoa Yhdistyneitten Kansakuntien yleiskokouksessa myöntää itsenäisen valtion asema palestiinalaisille Israelin miehitetyillä mailla … ’Nostakaamme Palestiinan lippu ylös ja olkoon tuo lippu rauhan ja oikeudenmukaisuuden symboli Lähi-idässä’, Hra. Erdogan sanoi. ’Edistäkäämme osaltamme rauhan ja vakauden pystyttämistä Lähi-itään jonka se ansaitsee’.”

Turkki on siten myötävaikuttamassa Jesajan kirjan luvun 34:12 toteutumiseen, yksi Jumalan profetioista liittyen Palestiinan kansan aikakauden lopun tuhoon!

Ole hyvä ja vietä hetki lukeaksesi tämän profetian:

”He kutsuvat sen ylimykset julistamaan valtakunnan, mutta ei mitään ole siellä, ja kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” (Amplified Bible)

"They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there, and all its princes shall be no more."

Tämä profetia käsittää kaksi elementtiä, joiden molempien on määrä toteutua ennemmin tai myöhemmin.

1) Palestiinalaiset ”ylimykset” (johtajat) kuuluttavat että heillä on valtakunta mutta se tulee osoittautumaan tyhjäksi julistukseksi, koska siellä ei tule olemaan mitään (there shall be nothing there). Ei mitään todellista modernia kansakuntaa tule nousemaan tästä julistuksesta.

2) Sen johtajat tulevat yhtäkkiä katoamaan!

Syyskuussa, vuonna 2000, me julkaisimme meidän ensimmäisen artikkelin jossa me totesimme uskomuksemme siihen että nykypäivän palestiinalaiset tullaan totaalisesti tuhoamaan Obadjan kirjan jakeiden 15-18 täyttymyksessä – ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi meidän tutkielmamme, NEWS2095.

Bill Salus poimii esille tämän teeman DVD:llään, ”Isralestine” ja käsittelee sitä laajemmin hienolla tavalla, osoittaen että Jesaja 34 kokoaa yhteen paljon profeetallisia yksityiskohtia, kuten se varmasti tekeekin. Kuitenkin, sen mitä Bill Salus tekee, on määrä suurentaa tätä pienempää kuvaa profetoidusta palestiinalaisten tuhosta ottaakseen huomioon suuremman kuvan, jossa on mukana Israel ja Egypti ja Syyria ja Iran ja Turkki, ja tietysti Venäjä.

Tämä ajatus mielessä, palatkaamme meidän esille ottamaamme uutisartikkeliin lisäinformaatiota varten koskien sitä miten Turkki jouduttaa askeleitaan tällä paljon suuremmalla näyttämöllä.

”Turkki lisäsi vauhtia sen kasvavalle maineelle arabimaailmassa – ja edelleen käänsi ylösalaisin alueellisen järjestyksen – kun se alensi diplomaattisia suhteitaan Israelin kanssa ja karkotti maan suurlähettilään tämän kuun alussa … Hra. Erdogania oli jo kohdeltu sankarina läpi alueen hänen sitoutumisensa islamilaiseen politiikkaan, moniarvoiseen perustuslailliseen demokratiaan ja tarmokkaaseen talouskehitykseen vuoksi. Egyptissä, kunnianhimoiset islamilaiset poliitikot yrittävät usein myydä itsensä ’egyptiläisenä Erdoganina’.”

Pääministeri Erdogan myös vastusti vahvasti Israelia, käyttäen sanoja, joita ei ole nähty julkisuudessa lähtöisin islamilaiselta johtajalta. Kuuntele:

”Hra. Erdogan näytti esittelevän itsensä puhemiehenä vastaiskua varten Israelia vastaan joka on päästetty valloilleen kapinahenkien avulla halki alueen. ’Israel on Lännen piloille hemmoteltu lapsi’, hän sanoi, ’tähän päivään asti se ei ole koskaan pannut täytäntöön kansainvälisen yhteisön päätöstä’.”

Vaikka tämä syytös olisikin totta, Israel ei voi alistua päätöksiin jotka sitä vastaan on annettu alituisesti antisemitistisen YK:n kautta! Arabipuolta missä tahansa asiassa on aina tuettu maailmaruumiin taholta; jos Israel aloittaisi kansainvälisen yhteisön päätösten noudattamisen, se olisi ”juomassa Välimeren vesiä” hyvin pian.

Turkin pääministeri lopetti huomautuksensa ilmoittamalla että aikoi tavata sekä Palestiinan hallinnon että Hamas-johtajat.

” ’Minä kehotin Abbasia liittymään seuraani jotta me voimme kaikki kuulua yhteen, Mahmoud Abbas, Erdogan ja Ismail Haniya’, Hra. Erdogan sanoi. ’Tiedätkö mitä hän sanoi? Hän sanoi, kyllä minä liityn seuraasi. Minä elän toivossa ja odotan tätä vierailua’.”

Nyt, tarkastelkaamme tyhjän Palestiinan kansallisen itsenäisyyden julistuksen kysymystä.


DVD

III. Palestiinan hallinto aikoo antaa julistuksen myöhemmin tässä kuussa että Palestiinan valtio Länsirannalla ja Gazassa on nyt todellisuutta.

UUTISKATSAUS: Arabit kannustavat Palestiinan kansallisen itsenäisyyden pyrkimystä, Reuter’s News, 12. syyskuuta 2011

”Arabivaltiot tulevat tyrkyttämään pätevää Palestiinan valtiota YK:ssa ensi viikolla, Qatarin pääministeri sanoi maanantaina, huolimatta USA:n uhkauksesta estää sellainen muutos … Palestiinalaiset päättivät tavoitella Yhdistyneitten Kansakuntien tunnustusta asemasta itsenäisenä valtiona vuosien neuvotteluiden jälkeen Israelin kanssa jotka epäonnistuivat toimittamaan itsenäistä valtiota jonka he haluavat perustaa Länsirannalle, Gazan kaistaleelle ja Itä-Jerusalemiin – alueita, joita Israel on miehittänyt vuoden 1967 Lähi-idän sodasta saakka.”

Tässä kohtaa, minä tunnen tarvetta muistuttaa lukijoillemme että Israel ja Yhdysvallat tarjosivat Palestiinan presidentille Jasser Arafatille kontrollia noin 96%:sta Länsirantaa ja hän hylkäsi tarjouksen kylmästi! Tarkastelkaamme tätä Barry Chamish’in uutisjuttua, jota me selostimme uutisessa NEWS1446, julkaistu marraskuun lopussa vuonna 2000.

”Syvä, synkkä pessimismi vallitsee täydellisesti keskiverto Israelin kansalaisten sydämissä ja mielissä. He ovat todistaneet pääministerinsä yritystä tehdä mitä uskomattomimpia myönnytyksiä joita on koskaan ajateltu olevan mahdollisia Palestiinan johtajalle, Jasser Arafatille, Camp Davidin huippukokouksessa heinäkuun lopussa. Nämä myönnytykset järkyttivät ja pelästyttivät useimmat Israelin juutalaisesta väestöstä, kun he tarjoutuivat luovuttamaan Arafatille ennenkuulumattoman hallinnan ennennäkemättömistä maalohkoista Israelin sisäpuolella ja jopa osista Jerusalemin sisällä. Monet mietteliäät israelilaiset miettivät ääneen, etteivätkö sellaiset myönnytykset voisi uhata modernin Israelin aitoa olemassaoloa. Kuitenkin, tarjouksen myönnytyksistä hyväksymisen sijaan, Arafat röyhkeästi kieltäytyi siitä, ja vaati jopa enemmän. Vieläpä kun israelilaiset kävivät keskustelua siitä olisiko näitä laajoja myönnytyksiä pitänyt antaa alunperinkään, Arafat hylkäsi ne riittämättöminä; sinä ymmärrät, hän haluaa koko Israelin, ja koko Jerusalemin! Hän haluaa kaikkien juutalaisten Israelissa ”juovan merivettä”, kuten hän johdonmukaisesti on sanomassa. Toisin sanoen, Arafat ei halua mitään enempää, eikä vähempää, kuin Israelin totaalituhoa. Mutta, tietäen tämän tunnetun tosiasian, juutalaisia Israelin sisäpuolella järkytettiin kun Arafat ylimielisesti torjui pääministeri Barakin kauaskantoiset myönnytykset!”

Se on totta, Hra. Erdogan, että Jasser Arafat röyhkeästi hylkäsi tarjouksen presidentti Bill Clintonilta ja Israelin pääministeri Ehud Barakilta, vaatien 100%, ei 96%, jota hänelle tarjottiin. Jos palestiinalaiset olisivat todella kiinnostuneita rauhanomaisesta rinnakkaiselosta Israelin kanssa, Arafat olisi hyväksynyt tämän rauhansopimuksen.

Sen sijaan, Arafat pani koko maailman huomaamaan että ainoa rauha jonka hän oli halukas antamaan Israelin kansalle, on ”hautarauha”!

Adolf Hitler olisi ollut ylpeä, sillä tuo oli myös hänen rauhansa juutalaiselle kansalle.

Suomentajan kommentti: Nyt viimeisimpien tietojen mukaan on varmistunut että Palestiina aikoo päästä YK:n jäsenmaaksi. Palestiinalaisten johtaja Mahmoud Abbas vahvisti tämän eilen (16.9.2011) ja 126 maailmanvaltiota on antanut tukensa Palestiinalle. Syyskuun 23. päivänä Palestiinan autonomian presidentti Mahmoud Abbas esittää vetoomuksen YK:n yleiskokouksessa ja täysjäsenyydestä äänestetään YK:n turvallisuusneuvostossa. Lue http://finnish.ruvr.ru/2011/09/16/56288739.html. Lisäksi YK:n pääsihteeri tukee Palestiinan valtion muodostamista, http://finnish.ruvr.ru/2011/09/09/55922946.html. Israelin pääministeri Netanyahu rauhoittelee tilannetta, http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/09/1391177/israel-rauhoittelee-palestiinaa-ratkaisevan-yk-aanestyksen-edella. Tämä päivämäärä 23.9.2011 voi todellakin olla käänteentekevä maailmanpolitiikassa. Julistetaanko silloin väärää rauhaa (1 Tess. 5:1-3)? Kuvioihin sopii mukaan hyvin myös kansainvälinen rauhanpäivä 21.9.2011 ja se että 22.9.2011 New Yorkin terrori-iskuista 11.9.2001 on kulunut 3663 (11x333) päivää. Se on okkulttinen luku, joka on palindromiluku, jossa näyttelee luku 36 (6x6, 1+2+3+…+36=666) ja lisäksi 3+6+6+3=18=6+6+6. WTC-iskuista on kulunut 23.9.2011 (2+3+9+2+0+1+1=18) 10 vuotta ja 12 päivää -> 10+12=22=2x11. Noitien Mabon-sapatti osuu myös YK:n yleiskokouksen alkamisviikolle. Noidat juhlivat sapattiaan syyspäiväntasauksen kanssa 21.-23.9.2011. Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan mitä tapahtuu ja Jumala tuskin on vaiti jos Palestiina tunnustetaan virallisesti YK:n yleiskokouksessa.


DVD

IV. The Pentagon on vahvistanut: Amerikkalaisia sotilaita on Libyan maaperällä!

UUTISKATSAUS: USA saapastelee Libyan maaperällä, Pentagon vahvistaa, Fox News, 12. syyskuuta 2011

Huolimatta toistuvista vakuutteluista presidentti Obamalta ja sotilasjohtajilta, ettei USA lähettäisi univormuun pukeutunutta sotilashenkilökuntaa Libyaan, neljä Yhdysvaltain armeijan jäsentä saapui Tripolin maaperälle viikonlopun aikana.”

”Ulkoministeriö oli järkkymätön torjuessaan minkä tahansa ajatuksen että nämä neljä sotilasasiantuntijaa olisivat minkään sortin edelläkävijöitä, valmistaen tietä suuremmille määrille joukkoja tulevaisuudessa. Ulkoministeriön tiedottaja Victoria Nuland vakuutteli toimittajille maanantaina että nämä neljä henkilöä eivät ole Libyassa ottaakseen osaa taisteluihin. ’Kun presidentti antoi hänen sitoumuksensa että ’ei saappaita maaperällä’ … niin ilmeisesti se tarkoitti sisäänastumista tappeluun Gaddafin joukkojen ja Libyan vapaustaistelijoiden välillä, ja se ei ole sitä mihin nämä kaverit kytketään’, Nuland sanoi.”

”Kirby myös teki selväksi sen että nämä joukot eivät ole millään tavalla osa sotilasoperaatiota maaperällä.”

Ehkä tämä lausunto on totta. Me toivomme että se on, mutta me tajuamme pakottavan tarpeen länsivalloille tuoda asiantuntemusta Libyan väliaikaishallitukselle. Kuten me olemme todenneet aikaisemmin, Gaddafi oli niin tehokas eliminoidessaan fyysisesti vastustajiaan, ettei kellään Libyassa tänä päivänä olisi asiantuntemusta hallita tavalla jossa rauha ja järjestys vallitsisivat, anarkian sijaan.

Onko mahdollista että nämä neljä ”USA:n asevoimien jäsentä” olisivat osa asiantuntijoiden ennakkotiimiä joka tulee avustamaan uutta väliaikaishallitusta Libyan hallitsemisessa? Me voimme vain odottaa saadaksemme selville. Tapahtumat tulevat kertomaan meille syyn miksi nämä neljä tuntematonta ”armeijan jäsentä” ovat päätyneet Libyaan.

maanantai 12. syyskuuta 2011

Jerusalem väkikivenä kaikille kansoille – analyysia ajastamme!

Tässä loistava James Jacob Praschin, juutalaiskristityn, analyysi epävakaasta maailman ajasta, jossa me nyt elämme. Kaikki asiat lopulta kytkeytyvät Jerusalem-kysymykseen, eli suhtautumiseen Israelin valtioon ja juutalaisiin. Kaikki, jotka yrittävät nostaa tätä väkikiveä, kompastuvat lopulta Jumalan tuomioihin, kuten kävi mm. Norjassa, jonka euro-sosialistinen hallitus on juutalaisvastaisin ja uuspakanallisin hallitus Euroopassa. Nuoret sosialistit kantoivat kesäleirillään Israelin boikotoimista puoltavia lippuja ja plakaatteja. Seurauksena tästä, Jumala salli ekstreemistipsykopaatin ampua hengiltä joukon Stoltenbergin hallituksen kannattajia. Myöskin Oslon, joka alkuunpani Israelin jakamisprosessin v. 1993, hallintorakennukset saivat tuntea Jumalan vihan. Prasch ottaa esille lisäksi Britannian pääministerin David Cameronin, joka on erittäin Israel-vastainen ja myötämielinen islamisteille. Cameron on kaikkea muuta kuin kristitty. Britannian joukkomellakat eivät tulleet sattumalta, vaan sen seurauksena, että Cameron yritti nostaa Jerusalem-kiveä. Jacob Prasch selittää myös USA:n luopumusta, varsinkin Obaman aikana, joka itsemurhapolitiikallaan on aiheuttanut dollarille ja USA:n taloudelle hävitystä. Lopulta sekä dollari että euro romahtavat ja integroitu globaali valuutta ja siirtyminen kohti maailmanhallitusta on ainut pelastuskeino. Kirjoittaja ennustaa että Kiina romahtaa väistämättömästi, koska se on sitonut vientivetoisen taloutensa dollarimääräisiin USA:n joukkovelkakirjoihin. Euroopan Unionista kirjoittajalla on hyvin negatiivista sanottavaa, koska Eurooppaa hallitsevat kiihkeät Israelin arvostelijat, jotka ovat pääosin vasemmistobyrokraatteja. Mm. Catherine Ashton’in Israelin vastainen retoriikka sattui samaan aikaan kun maksukykykriisi puhkesi sellaisissa valtioissa kuten Kreikka, Irlanti, Italia ja Portugali. Danielin kirjan luvun 2 mukaan rauta (maksukykyiset valtiot) ei sekaannu saveen (ongelmavaltiot). Eurooppa saa kuitenkin lopulta etsimänsä, Antikristuksen, joka ratkaisee EU:n pulmat. Tämän profeetallisen artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------

AUGUST 18TH, 2011
This entry posted by MORIELCAROL








Älkää nostako tuota kiveä

Do Not Lift That Stone

by J. Jacob Prasch


‘Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi (engl. heavy stone) kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä’ – Sakarja 12:3

Harvat kristityt ja vielä harvemmat, jos ketkään ei-kristityt, käsittävät sen tapahtumasarjan profeetallista merkitystä, joka on tapahtunut kahden viime viikon aikana Englannissa, Norjassa ja USA:ssa. Maailman valtiot ovat järjestäytymässä liittoon jälleenkoottua Israelin valtiota vastaan tietämättä, että ovat heidän narujaan vetelevän antikristuksen sätkynukkeja.

Raamattu ennustaa ajan, jolloin sekä Israel, että pakanakansat katsovat ”häneen, jonka ovat lävistäneet”. Juutalaisten täytyy olla läsnä, ei vain Israelissa, vaan myös Itä-Jerusalemissa jouduttamassa Jeesuksen paluuta.

Ei ole yllättävää, että Saatana haluaa epätoivoisesti ajaa juutalaiset Israelista ja Jerusalemista, koska Jeesuksen paluu ei voi tapahtua, elleivät juutalaiset ole fyysisesti läsnä muinaisessa pääkaupungissaan. Saatana koki suurimman tappionsa Jerusalemissa ja siellä hän tulee kokemaan myös lopullisen tappionsa.

Se sama sätkynukkemestari on nostattanut vääriä veljiä ns. 'evankelikaalisessa' seurakunnassa käskemään kristittyjä olemaan välittämättä Raamatun profetiasta nimittäen jälleenkoottuja juutalaisia Israelissa miehittäjiksi Pyhän Maan laillisten omistajien asemesta. Tosiasia on, että evankeliumit ja kirjeet suoraan vahvistavat profeetallisen ohjelman Israelille, Jerusalemille ja juutalaisille.

Anglikaanisen kirkkoherra Stephen Sizer’in juutalaisia vihaavat kirjat “Christian Zionism – Road Map to Armageddon (Kristillinen siionismi – tie Harmageddonille)” ja “Zion’s Christian Soldiers (Siionin kristityt sotilaat)” voisivat olla suoraan paholaiselta kanavoituja.

Saddleback Community Church'in pastori Rick Warren toisti hänen Israelin vastaista retoriikkaansa, kun julkisesti ylisti Syyrian hallitusta ja sen tyrannipresidenttiä, Hafez al-Assad'ia, hyväksi johtajaksi, joka tukee kristittyjä. Totuus on, että Hafez lyöttäytyy yhteen Syyrian ja Iranin kanssa aseistamaan radikaalin Hizbollah'in terroristeja hyökkäämään Israelia vastaan ja teurastamaan libanonilaisia kristittyjä.

Korvausteologi John Piper tukee Warren'ia, vaikka Warren ajaa avoimesti antikristillistä ohjelmaansa, 'Globaalia rauhansuunnitelmaa', kutsuen uudestisyntyneitä kristittyjä yhdistymään muslimien, hindujen, buddhistien jne. kanssa tuomaan globaalin rauhan erossa pelastavasta uskosta Kristukseen.

Vain turvautumalla Stephen Sizer'in, tai edesmenneen John Stott'in, hermeneuttiseen gnostilaisuuteen, voivat he rakentaa onton puolustuksen Jumalan Sanan selvän opetuksen ja Jeesuksen yksiselitteisten tulemustaan koskevien opetusten hylkäämiselle. He hengellistävät tekstejä ulos kontekstista vetoamalla Raamatun ulkopuolisiin ihmisten perinteisiin, kuten kirkkoisien kirjallisuuteen.

Samalla, kun Pyhä Henki valmistaa uskollista morsianta Yljän paluuta varten, niin antikristuksen henki valmistaa porttokirkkoa 'Laittomuuden Ihmisen' tulemusta varten. Tämä laittomuuden ihminen, lopullinen antikristuksen ruumiillistuma, tahtoo väärän morsiamen mukautuvan tämän maailman turmeltuneeseen poliittiseen ja taloudelliseen systeemiin.

Tämä on henki Esiintulevan kirkon, ekumeenisen liikkeen, Sabeel-liikkeen (http://www.sabeel.org.uk/) ja päämäärätietoisen ohjelman takana. Se on tämä väärennetty henki, joka valvoo Vatikaania, kirkkojen maailmanneuvostoa (WCC) ja suurta osaa populaarista evankelikalismista, jonka TV:n rahasaarnaajat ovat jo häväisseet.

Keitä ovat palestiinalaiset?

Nämä yritykset hyökätä Israelin kimppuun miehittäjänä ohittavat sen tosiasian, että arkeologia vahvistaa juutalaisten olevan maan alkuperäiskansa. Alkuperäiskansan käsite sisältää, ettei se voi miehittää alkuperäistä maataan sen enempää, kuin apassi voi miehittää Arizonaa, tai eskimo Grönlantia.

Toisaalta etnistä Palestiinan kansaa ei edes ole olemassa [se oli muinaisten ei-arabi indo-kreikkalaisten filistealaisten nimi] ja he olivat 1970-luvulle saakka jordanialaisia. Brittihallituksen, kansojen liiton, YK:n ja itse arabimaailman mukaan palestiinalainen valtio on jo olemassa Jordaniassa, jossa 70% väestöstä on palestiinalaisia jordanialaisia Hashemite-hallinnon alaisina. Vuonna 1968 Jasser Arafat sanoi, että ”Palestiina on Jordania” ja vuonna 1970 Jordanian kuningas Hussein sanoi, että ”Jordania on Palestiina”. Saudi-Arabian kuningas Mushariff sanoi, että ”Israel on juutalaisia varten”, kuten sanoi myös Irakin kuningas Faisal.

Israel pakotettiin ottamaan takaisin paljon alkuperäistä maataan, jonka se oli tahallaan menettänyt väärässä toivossa rauhasta jihadistisen Islamin kanssa. Jordania, ei Israel, ajoi Jordaniasta ulos pakolaisleireillä Libanonissa olevat kymmenet tuhannet palestiinalaiset vuoden 1970 mustan syyskuun aikana. Silti arabimaailma, kansainvälinen vasemmisto ja Sabeel syyttävät Israelia heidän ahdingostaan.

Israelin ihmisoikeustilanne on ylivoimaisesti paras Lähi-Idässä, kun taas kristittyjen vaino islamilaisissa maissa, naisten oikeuksien tukahduttaminen ja homojen ihmisoikeuksien loukkaaminen ovat endeemisiä. Sen sijaan Israelia, joka suojelee näitä oikeuksia, pidetään syyllisenä.

Israelin vastainen puolueellisuus kyllästää vasemmiston idiokratian propagandan ruokkimine medioineen, vasemmistolaisine akateemisineen ja demokratian vastaisine sosialistisine poliitikkoineen. Siihen liittyy sen uskonnollinen vasemmistolainen vastapuoli, joka on hengellisesti kuollut, opillisesti kurja, älyllisesti aivokuollut ja moraalisesti konkurssissa. Teologisten huligaanijohtajien uusi armeijakunta ovat samoja aktiiveja seurakunnissa ja kirkkokunnissa, jotka tekevät kompromisseja samaa sukupuolta olevien avioliitoista ja homojen/lesbojen pappisvihkimyksestä.

Kun akateeminen ja journalistinen tekopyhyys marssii käsi kädessä poliittisen ja teologisen tekopyhyyden kanssa kohti antikristusta, niin eskatologinen profetia marssii eteenpäin kohti Jeesuksen paluuta.

Kaikki silmät ovat nyt Israelissa, kun muutoksen tuulet puhaltavat uskonnollisiin ja poliittisiin voimiin, jotka sokeasti lakaistaan paikalleen. Koko maailma on tämän ajan jumalan otteessa. Laittomuuden ihminen istuu odottamassa oikeaa hetkeä astuakseen maailman näyttämölle. Länsimaat ovat alkamassa korjata pyörremyrskyä Israelin vastaisten poliittisten asenteidensa seurauksena.

Norja

Johtuen vasemmalle kallistuneesta euro-sosialistisesta hallituksestaan Norja on perustellusti siionismin vastaisin ja jotkut sanoisivat, että myös juutalaisvastaisin hallitus Euroopassa. Se nuoleskelee jatkuvasti ääri-islamilaisuuden persettä näkemättä islamilaisia jengejä, jotka käytännössä ovat vallanneet naapurikaupunki Malmön. He kieltävät kosher-lihan juutalaisen rituaaliteurastuksen, vaikka laillisesti sallivat halal-lihan muslimiteurastuksen.

Norjassa on todellisten uskovien vähemmistö, jotka eivät vastusta Israelia. Yksi on Ole Kvarme, Oslon luterilainen piispa, joka on entinen juutalaisevankelista, mutta kokonaisuutena Norja on jälkikristillisen uuspakanallisen Euroopan ruumiillistuma. Sen hallitusta on vaivannut Pohjanmeren öljyvarojen tuhlaaminen tuottamattomiin holhousvaltion ohjelmiin, joilla on saavutettu vain vähän, mikä vahvistaa maan pitkän tähtäyksen taloudellista elinkelpoisuutta. Öljytulojen mentyä ilman mitään näyttöä niistä maa toistuvasti kallistuu vasemmalle ja Israelin vastaiseen puolueellisuuteen, joka on endeemistä eli kotoperäistä.

Ulkoministeri ja hallitus tyypillisesti katsovat läpi sormien hirvittävää ihmisoikeustilannetta, naistenoikeustilannetta, kristittyjen vainoa arabimuslimimaailmassa ja harjoittavat ulkopolitiikkaa, joka syyttää Israelin miehitystä Hamasin terrorista. Kaikki tämä siitä tosiasiasta huolimatta, että Israelin vastainen Islamilainen terrori on vanhempi kuin juutalaisvaltio yltäen ajassa taaksepäin 1920-luvun jihadistisiin pogromeihin. Polemiikeissaan Norjan hallitus katsoo läpi sormien Hamasin sitoutumista Israelin hävittämiseen ja sen Länsimaiden vastaista eetosta.

Vuotuisella poliittisella nuorten sosialistien kesäleirillään Norjan tuleva sosialistinen johto piti kokousta, johon oli kutsuttu maan siionisminvastainen ulkoministeri. Kantaen plakaatteja ja lippuja vasemmistolaiset vaativat Israelin boikotoimista. Seuraavana päivänä 69 heistä ammuttiin hengiltä. Hullu ekstreemisti huolissaan Islamin kasvusta rupesi riehumaan.

Maltilliset äänet Euroopassa olivat varoittaneet valvomattoman islamilaisen maahanmuuton väistämättömistä seurauksista ja heistä tuli vainon uhreja poliittisin perustein. Hollantilainen oikeistopoliitikko Geert Wilders, islaminvastaisen Vapaus-puolueen johtaja, on valheiden kohde populaarissa mediassa. Samaan aikaan jihadia kannattavat muslimiroistot riehuvat valtoimenaan Bradford'in, Sydney'n ja Pariisin kaduilla. Läntisten hallitusten ja valtavirran poliittisten puolueiden epäonnistuminen haastaa tämä invaasio ajaa ihmisiä äärimmäisiin toimiin. Länsimaalaiset ovat väsymässä olemaan omissa kodeissaan sotaisten ulkomaalaisten vankeja, jotka eivät jaa heidän arvojaan, eivätkä kunnioita heidän lakejaan. Sellainen konflikti käy väistämättömäksi, kun yksi suvaitsematon ekstreemisti toisensa jälkeen haastaa läntiset hallitukset, jotka eivät pysty suojelemaan kansalaistensa kulttuurista perintöä ja sosiaalisia arvoja ääri-islamilta.

Kun hullu vasemmisto takoo mukavuusliiton Islamin kanssa, niin perinteinen eurooppalainen juutalaisviha tulee jälleen pintaan ja Israelista tulee helpoin kohde.

Me emme tietenkään hyväksy emmekä suvaitse Norjan ampumisia, jotka vaativat 77 nuoren hengen, mutta tunnustamme, että Jumala salli sen jumalallisessa tuomiossa. Vasemmistolehdistö yritti samaistaa tämän psykopaattisen pyssymiehen kuuluvaksi kristilliseen oikeistoon, koska hän oli uudelleen keksityn Temppeliherrojen järjestön jäsen. Temppeliherrat eivät koskaan olleet protestanttinen eikä evankelikaalinen järjestö, vaan ennemmin roomalaiskatolinen, jonka paavi syrjäytti keskiajan ristiretkien jälkimainingeissa. Millä perusteella vasemmistolehdistö onnistui yhdistämään sellaisen oudon hahmon kristilliseen oikeistoon, näyttää yhtä hämärältä, kuin se, kuinka Arizonan sheriffi yhdisti demokraattisen kongressinaisen ampujan teekutsupuolueeseen. Naista ampunut rikollinen psykopaatti oli myös demokraatti.

Ei ole sattuma, että Norjan vasemmisto yhdisti Israelin ja kristinuskon vihan. Median valta vanhojen neuvostoliittolaisten Pravdan ja Izvestian malliin on saada jopa mitä naurettavimmat valheet näyttämään uskottavilta, ellei tosilta.

Oslo on paikka, jossa vuonna 1993 tehtiin rauhansopimus PLO:n johtaja Jasser Arafat'in ja Israelin Yitzhak Rabin'in välillä silloisen presidentti Bill Clinton'in välittämänä. Oslon sopimus pani Jerusalemin jakamisen pöydälle johtaen toiseen intifadaan ja massiiviseen itsemurhapommitusten aaltoon. Oslossa Norja yritti liikuttaa kiveä.

Iso-Britannia

Brittiläisen konservatiivisen puolueen ollessa koalitiossa ideologisen vastakohtansa, liberaalidemokraattien kanssa (jotka eivät ole liberaaleja eivätkä demokraatteja, vaan sosialistisia eurokraatteja), David Cameron'in alaisessa Britanniassa ei enää ole todellista konservatiivista puoluetta. Huolimatta isänsä juutalaisista isovanhemmista, Levita'n perheestä, Cameron ei ole ollut mikään Israelin ystävä kutsuen flotilla-episodin aikana Gazaa vankilaksi. Hän panee syyn, ei palestiinalaisen hallinnon korruptiolle, joka rosvosi kansainvälisen avun, eikä Hamasille, joka käänsi sen aseistetulle leirille jihadististien hyväksi, vaan syyttää Israelia itsensä puolustamisesta. Hänen hallituksensa on liittynyt Hillary Clinton'in ulkomisteriöön tuomitsemaan Israelin uusien asuntojen rakentamisen jo olemassaolevissa juutalaisissa lähiöissä heidän pääkaupungissaan Jerusalemissa. Kuten on laita amerikkalaisen Bush'in perheen, muslimien öljyraha on ainoa jumala, jota hän näyttää palvelevan.

Cameron ei myöskään ole kristinuskon ystävä. Hän osoitti julkisesti suosiota kahden tuomarin päätökselle kristittyä pariskuntaa vastaan sopimattomina adoptoimaan lapsia, koska he kieltäytyivät opettamasta heille, että homoseksuaalisuus on normatiivista. Oikeuden päätös julistaa tehokkaasti, että homojen vaaditut oikeudet painavat enemmän, kuin kristittyjen vakaumus, tai pelkkä terve järki. Oppositojohtajana Cameron ei vastustanut Tony Blair'in seksuaalisen suuntautuneisuuden asetusta, joka antaa homoille ja lesboille yhtäläiset adoptio-oikeudet. Jumala yksin tietää oliko hänen oman vauvansa traaginen kuolema jumalallinen rangaistus hänen toimistaan pienten vauvojen sijoittamisesta samaa sukupuolta olevien vanhempien koteihin.

Viimeaikaiset mellakat Lontoossa ja kaikkialla Euroopassa tulivat Cameron'in päätöksen kintereillä tuomita uusi asuntorakentaminen Israelissa. Cameron ei selvästikään myönnä sitä syyttäessään mellakoista huliganismia liittämättä sitä työttömyyteen ja leikkauksiin sosiaalipalveluissa. Hänen ajattelussaan työttömällä nuorella on kaikki työttömyyskorvauksesta terveyshuoltoon, joten mellakointi ei voi olla oikeutettua. Hän on todella tekopyhä määrätessään poliisin tehoiskun asettaen tuhansia poliiseja Britannian kaupunkien kaduille sen jälkeen, kun oli tuominnut Israelin, kun se oli ottanut käyttöön turvallisuusjoukot eristämään väkivaltaa ja suojelemaan omia kansalaisiaan. Joka tapauksessa ei kuitenkaan ole mikään sattuma, että nämä mellakat tapahtuivat, kun Cameron yritti liikuttaa kiveä.

Kreikka & Eurooppa

Ekumeeninen kirkkojen maailmanneuvosto (World Council of Churches) piti juuri konferenssin Kreikan Volos'sa. Juutalaisvastaisia kirkonmiehiä saapui Volos'iin kaikkialta maailmasta: luterilaisia USA:sta, katolisia ja protestantteja Beetlehemistä ja Nasaretista, ortodoksikristittyjä Kreikasta ja Venäjältä, akateemisia Beirutista ja kopteja Egyptistä. Ei ainuttakaan kritiikin sanaa sanottu islamisteja vastaan, jotka vainoavat Jeesukseen uskovia arabeja. Konferenssi julisti juutalaisvaltion ”synniksi” ja ”miehitysvallaksi”, syytti israelilaisia palestiinalaisten ”ali-inhimillistämisestä (dehumanizing)”, teologisesti purki juutalaisen kansan ”valinnan” ja vaati ”vastustamista” kristillisenä velvollisuutena.

Muutaman viimeisen kuukauden aikana olemme nähneet radikaalin ja vaarallisen Israelin vastaisen retoriikan lisääntymisen sekä protestanttisten, että katolisten instituutioiden taholta. Nämä ryhmät ovat läheisessä yhteydessä globalisteihin, eurooppalaiseen byrokratiaan, media-alaan, YK:hon ja erilaisiin oikeudellisiin foorumeihin, jotka ovat väkivaltaisesti Israelin vastaisia ja juutalaisvastaisia. Vaikka USA on koti monille Israelin kristityille tukijoille, niin heidän määränsä on vähäisempi verrattuna vasemmistolaisiin uskovaisiin, jotka valmistavat tietä uudelle juutalaisten verilöylylle Israelin juutalaisten poissulkemisella kansojen perheestä.

Kuten Daniel 2:43 ilmoittaa, niin “rauta ei sekaannu saveen”. Jotta Danielin profetia toteutuisi Euroopan Unioni kuitenkin yrittää saada sen onnistumaan. Euroopan maat ovat jo menettäneet oikeudellisen itsenäisyytensä EU:lle. Siinä, missä kerran oli yhteismarkkinat, Eurooppaa muutetaan nyt supervaltioksi ilman hallittavien demokraattista suostumusta. Saksa vaatii vaaleilla valitsematonta paneelia, jolla olisi valta pakottaa keskitetysti saneltu finanssipolitiikka ja määrätä pakollisia seuraamuksia ilman jäsenvaltioiden oikeutta sanoa mitään. Tämä tulee lisääntyneen pakollisen taloudellisen ja kaupallisen sääntelyn mukana, jota ei säädetä laeilla, vaan määrääjiä ovat vaaleilla valitsemattomat, pääasiassa sosialistiset byrokraatit, jotka elävät leveästi veronmaksajan kustannuksella. Neuvostoliittolainen politbyro on siirtynyt Brysseliin.

Eurooppa on nyt anastamassa jäsenvaltioidensa ulko- ja puolustuspolitiikan. Kun Britannian kaltaiset maat sulkevat suurlähetystöjä kuluja säästävissä toimenpiteissä, ne kaatavat miljoonia EU:n ulkomaapalvelun (foreign service) kassaan, jota johtaa Catherine Ashton. Hän on vasemmistobyrokraatti ilman mitään kokemusta kansainvälisissä asioissa; kiihkeä Israelin arvostelija. Hän on sitoutunut Islamia kannattavaan Israelin vastaiseen ennakkoasenteeseen ajaen terroristisen Hamasin tosiasiallista tunnustamista huolimatta sen sitoutumisesta Israelin hävittämiseen ja lännenvastaiseen jihadistiseen ideologiaan.

Ashton'in viimeisin Israelin vastainen retoriikka sen asuntojen lisäämisestä Itä-Jerusalemissa sattui samaan aikaa kuin maksukykykriisi sellaisissa valtioissa kuin Kreikka, Irlanti, Italia ja mahdollisesti Ranska. Rauta ei sekaannu saveen.

Eurooppa on takonut toimimattoman unionin ja maalannut itsensä taloudellisen epäonnistumisen, itsenäisyyden menetysten, yhteiskunnallisen pahoinvoinnin, korruption ja haaskauksen nurkkaan — islamilaisen väestön kasvun ja maahanmuuton muodostaman väestötieteellisen aikapommin uhatessa Euroopan kulttuurisen ja etnisen tulevaisuuden koko olemassaoloa. He etsivät pelastajaa epätoivoisessa kiihkossaan saada rauta sekaantumaan saveen. Kun he löytävät etsimänsä, niin se on antikristus, joka tuhotaan Kristuksen tulemuksella (Daniel 2: 45).

Samaan aikaan luopio protestantismi hyväksyy luopion Rooman ja linjautuu kansainvälisten eurooppalaisten instituutioiden mukaan, jotka pyrkivät lepyttämään Islamia Israelin kustannuksella. Suuri Babylon on muotoutumassa, kun ekumeeninen liike avaa oven uskontojenväliselle yhteydelle antikristuksen väärän rauhan hyväksi. Kun EU kallistuu kohti terroristisen Hamasin tunnustamista huolimatta sen sitoutumisesta Israelin hävittämiseen, niin näemme, mitä EU:lle tapahtuu. Taloudellisesti ja poliittisesti pahin on kuitenkin vielä tulossa; EU:n täytyy vain jatkaa yrityksiä siirtää kiveä.

USA

New York'issa, Washington'issa ja Lontoossa pelataan korkein panoksin peliä, joka jättää varjoon jokaisen Amerikan presidentin tai Britannian pääministerin vallan. Globaalin rahoituksen todellinen ydin on kolmio: Wall Street / Chicago – Lontoo – Hong Kong. Amerikkalaiset pakottivat Ranskan vetämään vastustuksensa UK:n pääsemiselle Euroopan Unioniin, koska Britannia on Amerikan strateginen kumppani, poliittinen ääni ja investointifoorumi EU:n sisällä.

Läntisen sotilasmahdin todellinen ydin ei ole NATO, vaan NSA:n/ GCHQ:n tiedusteluverkosto käsittäen USA:n, UK:n, Australian ja Kanadan. EU:n todellinen ydin eivät ole 25 jäsenvaltiota, vaan Länsi-Euroopan Unioni (WEU): ne 10 valtiota EU:ssa, jotka on liitetty USA:han NATO:n kautta. Britannia on keskeinen tekijä (lynchpin). Falkland'in sodassa Amerikka vieroi latinonaapureitaan tukiessaan brittiserkkujaan ja Britannia tukee USA:ta Euroopassa vastustaessaan eurooppalaisia naapureitaan. Viime kädessä Australia, Kanada ja tärkeimmät kansainyhteisön maat linjautuvat angloamerikkalaisen liiton taakse, joka osittain veti USA:n ensimmäiseen maailmansotaan ja pani brittijoukkoja Afganistaniin. Loput NATO:sta ajautuu tämän suhteen ympärille, joka antaa englantia puhuvalle maailmalle johto-aseman. Jopa imperiumin kukistumisen jälkeen Britannian vaikutus on jatkuvasti suurempi, kuin sen painoarvo globaalissa politiikassa edellyttäisi, johtuen sen suhteesta USA:han, samalla kun sen entisen pitkäaikaisen kilpailijan Ranskan vaikutus ei sitä ole. Even after the demise of the empire, Britain continues to punch well above its weight in global politics because of its relationship to the USA, while its former long standing rival France does not. Toiset vanhat eurooppalaiset siirtomaavallat jäävät taka-alalle toisen luokan pelaajien statukselle.

Neljäkymmentä vuotta sitten monet sanoivat, että EU (joka silloin tunnettiin Yhteismarkkinoina), olisi seuraava anglo-amerikkalainen imperiumi. Se ei ole toteutunut. Kaksikymmentäviisi vuotta sitten monet sanoivat, että Japani tulisi siten esiin, mutta niin ei ole käynyt, koska Kiina Aasian suurimpana taloutena on jättänyt Japanin varjoonsa. Nyt monet sanovat, että Kiina korvaa anglo-amerikkalaisen imperiumin, mutta maanjäristys ja junakatastrofi paljastivat, että Kiinan vastarakennettu infrastruktuuri on kehno rakennelma, joka seisoo kehittyvän ympäristökatastrofin päällä. Kiinalaisten tuotteiden valmistus ja suunnittelu ovat alemman luokan kopioita läntisistä tuotteista. Kestokulutustavarat, joita länsimaalaiset tuovat Kiinasta, ovat läntisiä ”made in China” -tuotteita, länsimaisilla lisensseillä ja valvonnalla. Todelliset kiinalaiset tuotteet ovat enimmäkseen halpaa krääsää verrattuna länsimaisiin tavaroihin. Läntiset taloudet käyttävät Kiinaa pitämään kuluttajahintansa alhaalla.

Lyhyesti sanoen Kiina on tajunnut, että anglo-amerikkalainen pankkisysteemi, USA:n valtiovarainministeriö ja USA:n keskuspankki ovat vieneet Kiinan kiinalaiseen pesulaan. Niitä 1.5 biljoonaa (biljoona = 10 potenssiin 12) dollaria, jotka Kiinalla on Yhdysvaltain debentuureissa, ollaan maksamassa takaisin devalvoiduissa Yhdysvaltain dollareissa. Näin ollen, kun Kiina pitää oman valuuttansa keinotekoisesti alhaalla, USA:n dollarin sallitaan liukua ja menettää 40% arvostaan. Korkotuotot näille debentuureille (velkakirjoille) eivät läheskään riitä palauttamaan niiden todellista arvoa.

Samaan aikaan amerikkalaiset & brittiläiset etupiirit sukivat Intiaa, englantia puhuvaa demokratiaa, olemaan seuraava nouseva talous, joka on suunniteltu kilpailemaan Kiinan kanssa. Intialla on suurin keskiluokka maailmassa, sillä on enemmän tiedemiehiä ja insinöörejä suhteessa väkilukuun, kuin millään toisella maalla. Se on ydinasevaltio, joka jakaa Lännen huolet koskien ääri-Islamin uhkaa johtuen kireästä historiastaan Pakistanin kanssa ja se jättää varjoonsa Kiinan maailman väkirikkaimpana valtiona ja suurimpina markkinoina. Intialla on kuitenkin omat ongelmansa kastisysteemin ja fundamentalististen liikkeiden kanssa hindujen, sikhien ja valtavan muslimiväestön keskuudessa, mutta se on historiallisesti sidoksissa brittiläiseen kansainyhteisöön. Samaan aikaan USA vahvistaa strategisia yhteyksiä Etelä-Korean, Japanin, Filippiinien, Taiwanin ja jopa Vietnamin kanssa vastauksena Kiinan sotilaalliseen varustautumiseen samanlaisessa kilpavarustelussa, joka vei Venäjän vararikkoon. Kiinan kasvavan kristityn väestönosan pelko johtuu siitä roolista, mikä kristinuskolla oli vaikuttaessaan neuvostokommunismin kaatumisen.

Kiina on turhautunut, koska sen oma valuutta on kiinnitetty dollariin ja kuten Saudien ja Arabiemiraattien valtion sijoitusyhtiöillä, senkin salkku on dollarimääräinen. Se ei voi hylätä dollaria ilman, että pahasti vahingoittaa itseään. Euron kriisi tekee euron kohtalon ja vakauden ja eurobondien turvallisuuden vieläkin turvattomammaksi sijoitukseksi kuin dollarin. The Euro crises makes the fate and stability of the Euro and the security of Euro bonds even more precarious an investment than the dollar. Niinpä Kiina ei voi mennä muualle, kuin puhdistajien tykö ostamaan vieläkin enemmän Yhdysvaltain velkaa. Keskuspankki muuttaa Yhdysvaltain velkaa rahaksi lainaamalla enemmän ja enemmän edelleen devalvoiden dollaria ja luoden lisää inflaatiota Kiinassa. Samalla Amerikka pitää sisäisen inflaation matalampana dollarin devalvoitumisesta huolimatta viemällä suuren osan inflaatiosta Kiinaan, jonka tuotteita tuodaan keinotekoisen alhaiseen hintaan. Näitä tuotteita myydään sitten WalMart'in tavarataloissa, samalla kun harkkokullan hinta ajetaan keinotekoisesti korkeammaksi. USA pahentaa Kiinan inflatorisia paineita ohjaamalla kolmanneksen maissisadostaan etanolin tuotantoon, mikä ei kustannusten eikä ympäristön kannalta ole mitenkään tehokasta helpottamaan energian epätasapainoa, mutta kyllä kiinnittää ruuan hinnan öljyn hintaan globaaleilla hyödykemarkkinoilla. Tämä edelleen pahentaa Kiinan keskipitkän ja pitkän aikavälin murheita. On selvää, että bisneksessä todella fiksut kiinalaiset ovat Hong Kong'issa ja Singaporessa eikä Pekingissä. Ulkokiinalaiset ovat taloudellisia eläimiä, kommunistipuolueen byrokraatit ovat poliittisia sellaisia, jotka ovat nyt tajuamassa, että Amerikka on huiputtanut heitä huolimatta heidän inflaation ruokkimasta kasvustaan. Dollarin devalvoitumiseen sopeutuneena Yhdysvallat ansaitsee voittoa Kiinasta lainaamallaan rahalla. Kiina on nyt heräämässä siihen tosiasiaan, että se lainaa USA:lle sata dollaria, mutta saa takaisin vain 70 todellisen valuutan arvon mukaan.

Vaikka Kiina rikkoo WTO:n (World Trade Organization) sääntöjä patologisesti, niin kommunistinen puolue voi säilyttää vallan vain kapitalismin kautta. Sen täytyy pitää itsensä tahdissa sosiaalisen ja poliittisen vakauden kanssa kestävällä ja vakaalla taloudellisella kasvulla. Jossakin vaiheessa kuitenkin Kiinan jo hauras pankkijärjestelmä särkyy ja syöksyy sarjaan taantumia aiheuttaen hyvin pahan työttömyyden. Jokainen kaksoistaantuma Lännessä vähentää tavaroiden kysyntää. Kiina kaatuu ja sosiaaliset ja poliittiset seuraukset saavat Taivaallisen Rauhan Aukion tapahtumat näyttämään niihin verrattuna vähäpätöisiltä. Se on paperinen lohikäärme. Kiinan ainoa toivo on kehittää vientivetoisen talouden asemesta kotimaista kysyntää, mutta kasvuvauhti tulee taantumaan. Kiina on myös matkalla omaan pankkikriisiinsä myrkyllisin varoin valtionyrityksille. Samalla kiinteistökuplan puhkeaminen, joka vaikuttaa arvopaperimarkkinoihin samaan tapaan, kuin mitä tapahtui Japanissa, on väistämätöntä Kiinassa. Ainoa kysymys nyt on, että milloin se tapahtuu.

On mielenkiintoista, kuinka Kiina tulee reagoimaan tähän. Voimme vain spekuloida onko se Kiina, vaiko Keski-Aasian islamilaiset valtiot, jotka muodostavat 'idän kuninkaiden hyökkäyksen', joka on ennustettu profeetallisesti Ilmestyskirjassa. Yksi asia on kuitenkin varma. Euroopan velkakriisi ei tee eurosta vaihtoehtoa dollarille ja Barak Obaman itsemurhapolitiikan dollarille ja USA:n taloudelle aiheuttama hävitys ovat se sama eurososialismin käyttämä taktiikka, joka jätti Euroopan suohon. Obama on ajamassa Amerikkaa Kreikan, Irlannin, Italian ja Ranskan tietä.

Kuva on kuitenkin laajempi. Barak Obama on selvä antikristus. Hän yrittää samaistua muslimimaailmaan muuttaen nimensä Barry'stä Barak Hussein'iksi ja tuli valtaan luvaten muutoksen aallon, joka on ollut vain muutosta huonompaan. Hän on pettänyt ne 78% juutalaisista, jotka typerästi äänestivät häntä, vaatimuksessaan, että Israel palaa vuotta 1967 edeltäville rajoilleen ja edellyttäen Itä-Jerusalemin, Temppelivuoren, Itkumuurin, Daavidin kaupungin ja Öljymäen luovuttamista. Ne 98% mustista amerikkalaisista, jotka typerästi äänestivät Obamaa jätettiin sen tosiasian pariin, että mustien työttömyys on Obaman aikana kasvanut lähes 29% ja ruokakupongeilla olevien mustien määrä on lisääntynyt lähes 34%. Enemmän mustia on saanut lopputilin Obaman hallinnon aikana, kuin millään toisella presidenttikaudella historiassa. Hän on kirjoittanut hyvinvointishekkejä pankeille, myöntänyt yhtiöiden pelastuksia ja ojentanut tuottoisia palkkioita Jeffrey Immelt'in kaltaisten miljonäärien ja George Soros'in kaltaisten biljonäärien eduksi, mutta ei ole tehnyt mitään oman kansansa hyväksi. Samaan aikaan Valkoisen Talon budjetti tuottoisille palkoille, muhkeille lomille ja ylellisille elämäntavoille ei koskaan ole ollut tuhlailevampi. Obama on heikko varjo siitä yhdestä, joka on tuleva.

Antikristus tulee samalla tavoin pettämään juutalaiset, pettämään valitsijakuntansa, ja pyrkii yhdistämään islamilaisen maailman ja nousemaan valtaan irstailevien uskonnollisten johtajien tuella, kuten Obama teki Jeremiah Wright’in ja Jim Wallis’in suhteen. Obama on hämärä varjo eräästä jonka on määrä tulla. Jos Obama huiputti juutalaiset, niin on helppo nähdä, kuinka tuleva antikristus huiputtaa heidät ja he menevät kuoleman liittoon hänen kanssaan.

Globaali valuutta tulee lopulta osoittautumaan ainoaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi itsetuomituille dollarille ja eurolle. Jos USA:n keskuspankki ja Euroopan keskuspankki sopivat yksi yhteen (a one for one) valuuttakurssimekanismista (ERM), niin Britannian punta, Japanin Jeni, Sveitsin frangi ym. linjautuvat sen kanssa ja IMF:stä (International Monetary Fund) tulee globaali valuuttahuollon säätelijä ilman vastuuta muille kuin itselleen.

Anglo-amerikkalainen imperiumi on viimeinen mies, joka seisoo. Sen jälkeen on integroitu globaali valuutta ja siirtyminen kohti maailmanhallitusta. Uudelleen liittoutunut Eurooppa voi olla keskeistä sille, mutta kuten Daniel meille kertoo – tämäkään ei voi toimia.

Mikä on ylen määrin selvää, on se, että Barak Obaman karanneiden vajeiden taloudellisen hulluuden alaisuudessa Amerikka menetti S&P:n kolmen A:n luottokelpoisuusluokituksensa ja se tapahtui ennustetusti sen jälkeen, kun hän yritti siirtää tuota kiveä (Sakarja 12:4).

Arabikevät

Puolueelliset vasemmistojournalistit ovat vuosien ajan syöttäneet meille valhetta, että Israel aiheuttaa islamilaisen terrorin ja levottomuuden. Olemme myös nähneet Jimmy Carter'in muslimien öljyrahalla palkattuna tulevan islamilaisen terrorin tosiasialliseksi puolustajaksi. Arabikevään koittamisen myötä saamme kuitenkin todistaa todellista totuutta. Tämän levottomuuden lähde on sen omien hallitusten ja despoottisten islamilaisten johtajien korruptio.

Kolmesta asiasta voimme olla varmoja. Ensiksi, kuten Raamatussa on ennustettu, kansat, jotka raamatullisina aikoina olivat maailmantapahtumien keskipisteessä, ovat sitä jälleen. Näin ei ole ollut sitten ristiretkien; silloin vain Israel ei ollut olemassa juutalaisena valtiona. Toiseksi, on vielä täyttymättömiä ennustuksia arabimuslimien pääkaupunkien täystuhosta, kuten Damaskon (Jes. 17) ja Ammanin. Voimme olla varmoja, että arabimuslimivaltiot joutuvat Jumalan ankaran tuomion alle, koska ovat vainonneet arabikristittyjä, Israelia ja juutalaisia. Kolmanneksi, paitsi Libyaa (Puut), yhtään arabivaltiota ei ole valtioiden liittoutumassa, joka liittyy Iraniin ja Turkkiin Venäjän tukemana ensimmäisessä Googin ja Maagogin sodassa (Hesekiel 38 & 39).

Moninaisia lopputulemia voi nousta esiin Arabikeväästä, termi jota media käytti viitatakseen ”tämänhetkiseen demokratiamyönteisten kansannousujen, jotka paraikaa pyyhkäisevät Lähi-itää, satoon”. Yksi on se, että se tulee synnyttämään maltillisia sekularistisia hallintoja jotka tekevät väliaikaisen rauhan Israelin kanssa Camp Davidin sopimusten rajojen mukaisesti. Tämä tuottaisi väliaikaisen kylmän rauhan Israelin kanssa, sellaisen mikä vallitsee nykyään Jordanian ja Egyptin kanssa. Toinen on se, että islamilaiset fundamentalistiset hallinnot tulevat saavuttamaan kyvykkyyden Psalmin 83 skenaarioon, joka tulee johtamaan näiden kansakuntien hävitykseen Israelin taholta elinkelpoisina sotilaallisina uhkina ennen ensimmäistä Googin ja Maagogin sotaa Hesekielin luvuissa 38 ja 39.

Yksi asia on täysin varma: Herra itse on tehnyt Jerusalemin raskaaksi kiveksi ja jokainen yksilö, tai kansa, joka yrittää nostaa sitä, loukkaa itsensä pahasti.

Maailman jumalattomat hallitukset ja poliitikot eivät tiedä sitä. Eivätkä sitä tiedä myöskään yhtä jumalattomat päämäärätietoiset, ekumeeniset, esiintulevat, liberaaliprotestanttiset tai roomalais- ja kreikkalaiskatoliset kirkot. Luopunut Israel hyljätessään oman Messiaansa, ei myöskään tiedä sitä. Kuitenkin Jumalan armosta me tiedämme, kuinka Jumala on varoittanut näitä kansoja: ”ÄLKÄÄ NOSTAKO TUOTA KIVEÄ”!

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com