Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 17. syyskuuta 2011

Irakin shiiat juonittelevat Sadrin johdolla – Turkki puolustaa Erdoganin johdolla Palestiinaa ja riitelee Israelin kanssa – Palestiinan hallinto antaa itsenäisyysjulistuksensa YK:n yleiskokouksessa syyskuussa 2011 – Amerikkalaisia sotilaita Libyan maaperällä

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä keskitytään pääasiassa Lähi-idän tilanteeseen kun Turkki on kääntymässä voimakkaasti Israelia vastaan ja tämä on profeetallista kehitystä, koska Turkki mainitaan yhtenä kansakunnista, jotka hyökkäävät Israeliin ns. Googin sodassa (Hes. 38-39, ”Goomer ja Toogarman heimo”). Turkin pääministeri Erdogan on mielin kielin Palestiinaa kohtaan, ja varsinkin nyt, kun YK:n yleiskokous lähestyy, jossa päätetään Palestiinan asemasta itsenäisenä YK:n jäsenvaltiona. Erdogan myötävaikuttaa erään Raamatun profetian toteutumiseen, joka koskee Palestiinaa. David Bay ottaa esille tämän profetian tässä uutiskirjeessä ja vihjaa sen toteutumiseen tulevassa YK:n yleiskokouksessa. Muuna tärkeänä asiana mainitaan amerikkalaisten lopullinen vetäytyminen Irakista tämän vuoden loppuun mennessä, johon Irakin shiiat Iranin tuella jo valmistautuvat keskeyttämällä iskunsa hetkeksi. Lopuksi paljastetaan Pentagonin vahvistamana että USA:n sotilasasiantuntijoita on saapunut Libyan maaperälle. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

--------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 14.9.2011

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Kun presidentti Obama jatkaa Bushin suunnittelemaa vetäytymistä Irakista joulukuun 31. päivään 2011 mennessä, Irakin militantit ”ovat rasvaamassa kiskoja”!

Muslimipappi al-Sadr on määrännyt Mahdi-armeijansa lopettamaan kaikki hyökkäykset amerikkalaisia joukkoja vastaan.

UUTISKATSAUS: Irakin Sadr sanoo keskeyttävänsä iskut USA:n joukkoja vastaan, Reuter’s News, 11. syyskuuta 2011

”Irakin pelätty antiamerikkalainen muslimipappi Moqtada al-Sadr kehotti sunnuntaina kannattajiaan lopettamaan iskut USA:n joukkoja vastaan varmistaakseen että ne jättävät Irakin vuoden lopun takarajaan mennessä … ’Johtuen innokkuudestani toteuttaa Irakin riippumattomuus ja saada miehittäjäjoukot vetäytymään meidän pyhästä maasta, minä olen tullut pakotetuksi keskeyttämään sotilasoperaatiot … kunnes miehittäjäjoukot saavat päätökseen heidän vetäytymisensä’, Sadr sanoi lausunnossa jonka luki ääneen hänen tiedottajansa Salah al-Ubaidi.”

Toisin sanoen, Sadr ei halua antaa presidentti Obamalle kerrassaan mitään veruketta lykätä tai perua Amerikan vetäytymistä joka etenee täyttä häkää ja joka tullaan saattamaan päätökseen joulukuun 31. päivään mennessä, tänä vuonna.

Muista että Iranin shiiat kontrolloivat Sadr’ia läpikotaisin; sen vuoksi, tämä lausunto yksipuolisesta iskujen keskeytyksestä amerikkalaisia joukkoja vastaan kantaa mukanaan Iranin tuen. Taisteltuaan amerikkalaisia ja koalition joukkoja vastaan Irakissa kahdeksan pitkää vuotta valtuutettujen joukkojen kuten Mahdi-armeijan välityksellä, Iran tuntee että se on hyvin lähellä voittoa ”Suuren Saatanan” suhteen. Nyt on aika laskea aseet jotta amerikkalaiset voivat turvallisesti lähteä aikataulussa.

Kuinka kovasti shiiajoukot haluavat että amerikkalaiset lähtevät? He tarjoutuvat turvaamaan maantiet joita amerikkalaiset tarvitsevat suorittamaan loppuun heidän fyysisen vetäytymisensä!

”Ubaidi sanoi että jos Irakin hallitus haluaa, sadristit olisivat valmiita turvaamaan matkareitit USA:n joukoille kun ne lähtevät Irakista.”

Muista, myöskin, että Iranin shiiat kontrolloivat Irakin siviilihallintoa. Sen tähden, kun Amerikan joukot luovuttavat Voitonleirin (Camp Victory) viralliselle Irakin hallitukselle, he siirtävät tämän päämajaleirin (HQ Camp) iranilaisten kontrolliin.

Heti kun Amerikan taistelujoukot ovat lopullisesti vetäytyneet, mitä Iran tulee tekemään Irakille? Se tulee kääntämään aseensa sunnijoukkoja vastaan, siten syösten Irakin kaikkien sisällissotien ”Äitiin”! Se aikoo toteuttaa kansanmurhan kaikkia sunneja kohtaan.

Presidentti George W. Bush toteutti ”Pentagonin Uuden Kartan (The Pentagon’s New Map)” edellytyksen, kukistamalla juurtuneen diktaattorin, Saddam Husseinin. Mutta, hän on nyt päästänyt irti voimat kansanmurhamaisesta vihasta shiiojen ja sunnien välillä, voimat, joita Saddam piti kurissa kaiken aikaa vallassa ollessaan.


II. Välittömästi katkaistuaan kaikki siteet Israelin kanssa, Turkki astuu rohkeasti Lähi-idän näyttämölle sen islamilaisen uskonveljensä hyväksi!

Turkki heittää sen huomattavan sotilaallisen ja diplomaattisen vaikutusvaltansa islamilaisten militanttien tueksi kaikkialle alueelle!

Avainasia on PKK, joka on Pohjois-Irakin kurdien sotilaallinen käsivarsi – kaikki vihaavat heitä – Turkki, Iran, Irak.

UUTISKATSAUS: Turkki silmäilee tiedusteluyhteistyötä Iranin ja Irakin kanssa, Hurriyet News, 12. syyskuuta 2011

”Turkki on lisännyt painostustaan hallintomiehiä kohtaan Irakissa laittomaksi julistetun Kurdistanin työväenpuolueen, tai PKK:n, läsnäolon ja aktiviteettien takia, maa, joka vaatii että he jakavat tiedustelutietoa ja katkaisevat ryhmän logistiset kanavat. Turkki on myös vaatinut ihmisiä koskevaa ja teknistä tiedustelutietoa Iranista koskien PKK:n piilopaikkoja Kandil-vuoristossa Teheranin äskettäisten maahanhyökkäysten valossa alueella.”

Turkki harkitsee jopa aseistettua iskua kurdien asemiin Pohjois-Irakissa!

UUTISKATSAUS: Turkki saattaa käynnistää maaiskut kurdikapinallisia vastaan Irakissa, Voice of America News, 13. syyskuuta 2011

”Turkki sanoo että se pohtii rajanylittävää maahyökkäystä kurdikapinallisia vastaan jotka toimivat Pohjois-Irakissa. Turkin sisäministeri Idris Naim Sahin sanoi tiistaina että keskustelut Irakin kanssa ovat käynnissä koskien maaoperaatiota kapinallisia vastaan, sanoen että hyökkäys käynnistettäisiin ’minä hetkenä tahansa’.”

Jos Turkki käynnistäisi hyökkäyksensä Pohjois-Irakiin kurdiasemia vastaan, niin voisiko se mutkistaa tai jopa lykätä amerikkalaisten vetäytymissuunnitelmia? Se voisi, erityisesti kun sinä mietit sitä että Amerikan ulkopolitiikka on aina ollut kallellaan kurdeihin päin.

Kuitenkin, koska jokainen alueella vihaa kurdeja, Amerikan reaktio voisi olla vaimea, jos operaatiota rajoitetaan laajuudessa ja kestoajassa.

Turkki on vieläpä riidanhaluisesti pakottamassa itsensä Israelia vastaan – Palestiinan asema kansakuntana kiistan aiheena.

UUTISKATSAUS: Turkin johtaja kehottaa äänestämään Palestiinan asemasta itsenäisenä valtiona, The New York Times, 13. syyskuuta 2011

”Käyttäen hyväksi Turkin kasvavaa mainetta ja vaikutusvaltaa halki Lähi-idän alueellisen kuohunnan aikana, sen pääministeri lisäsi painetta Israelia ja Yhdysvaltoja kohtaan tiistaina, sanoen Arabiliiton ministereille että heidän täytyy äänestää Palestiinan asemasta itsenäisenä valtiona YK:ssa tässä kuussa. ’Palestiinan valtion tunnustaminen on ainoa oikea tie’, pääministeri, Recep Tayyip Erdogan, sanoi puheessaan Arabiliiton jäsenille Kairossa hänen niin kutsutun ’Arabikevät’ -kiertueensa toisena päivänä.”

” ’Se ei ole vaihtoehto vaan velvollisuus’.”

Tämä viimeinen lause oli niin rohkea että se sai huomiota poliitikoilta kaikkialla.

”Hra. Erdoganin tuki Palestiinan asemalle itsenäisenä valtiona ei taatusti ollut mikään yllätys. Mutta hänen viestinsä komentava äänensävy, yhdistettynä hänen kasvavassa määrin vihamieliseen asenteeseensa Israelia kohtaan – joka kerran piti Turkkia läheisimpänä ystävänään – korosti sitä kuinka Turkki on nyt valinnut itsensä johtajaksi alueella.”

Kyllä, Turkki näkee itsensä islamilaisena raskassarjalaisena alueella, ja on nyt aloittamassa muskeliensa verryttelyn. Prosessissa, Turkki on ryhmittämässä itsensä uudelleen läntisestä vaikutuspiiristä islamilaiseen vaikutuspiiriin. Tämä seuraava tekstiosuus vangitsee tämän liikahduksen kahdesta suuntauksesta oikein hyvin.

”Hänen huomautuksensa myös muodostivat uuden haasteen sekä Israelille että Yhdysvalloille, jotka ovat luvanneet vastustaa mitä tahansa siirtoa Yhdistyneitten Kansakuntien yleiskokouksessa myöntää itsenäisen valtion asema palestiinalaisille Israelin miehitetyillä mailla … ’Nostakaamme Palestiinan lippu ylös ja olkoon tuo lippu rauhan ja oikeudenmukaisuuden symboli Lähi-idässä’, Hra. Erdogan sanoi. ’Edistäkäämme osaltamme rauhan ja vakauden pystyttämistä Lähi-itään jonka se ansaitsee’.”

Turkki on siten myötävaikuttamassa Jesajan kirjan luvun 34:12 toteutumiseen, yksi Jumalan profetioista liittyen Palestiinan kansan aikakauden lopun tuhoon!

Ole hyvä ja vietä hetki lukeaksesi tämän profetian:

”He kutsuvat sen ylimykset julistamaan valtakunnan, mutta ei mitään ole siellä, ja kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” (Amplified Bible)

"They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there, and all its princes shall be no more."

Tämä profetia käsittää kaksi elementtiä, joiden molempien on määrä toteutua ennemmin tai myöhemmin.

1) Palestiinalaiset ”ylimykset” (johtajat) kuuluttavat että heillä on valtakunta mutta se tulee osoittautumaan tyhjäksi julistukseksi, koska siellä ei tule olemaan mitään (there shall be nothing there). Ei mitään todellista modernia kansakuntaa tule nousemaan tästä julistuksesta.

2) Sen johtajat tulevat yhtäkkiä katoamaan!

Syyskuussa, vuonna 2000, me julkaisimme meidän ensimmäisen artikkelin jossa me totesimme uskomuksemme siihen että nykypäivän palestiinalaiset tullaan totaalisesti tuhoamaan Obadjan kirjan jakeiden 15-18 täyttymyksessä – ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi meidän tutkielmamme, NEWS2095.

Bill Salus poimii esille tämän teeman DVD:llään, ”Isralestine” ja käsittelee sitä laajemmin hienolla tavalla, osoittaen että Jesaja 34 kokoaa yhteen paljon profeetallisia yksityiskohtia, kuten se varmasti tekeekin. Kuitenkin, sen mitä Bill Salus tekee, on määrä suurentaa tätä pienempää kuvaa profetoidusta palestiinalaisten tuhosta ottaakseen huomioon suuremman kuvan, jossa on mukana Israel ja Egypti ja Syyria ja Iran ja Turkki, ja tietysti Venäjä.

Tämä ajatus mielessä, palatkaamme meidän esille ottamaamme uutisartikkeliin lisäinformaatiota varten koskien sitä miten Turkki jouduttaa askeleitaan tällä paljon suuremmalla näyttämöllä.

”Turkki lisäsi vauhtia sen kasvavalle maineelle arabimaailmassa – ja edelleen käänsi ylösalaisin alueellisen järjestyksen – kun se alensi diplomaattisia suhteitaan Israelin kanssa ja karkotti maan suurlähettilään tämän kuun alussa … Hra. Erdogania oli jo kohdeltu sankarina läpi alueen hänen sitoutumisensa islamilaiseen politiikkaan, moniarvoiseen perustuslailliseen demokratiaan ja tarmokkaaseen talouskehitykseen vuoksi. Egyptissä, kunnianhimoiset islamilaiset poliitikot yrittävät usein myydä itsensä ’egyptiläisenä Erdoganina’.”

Pääministeri Erdogan myös vastusti vahvasti Israelia, käyttäen sanoja, joita ei ole nähty julkisuudessa lähtöisin islamilaiselta johtajalta. Kuuntele:

”Hra. Erdogan näytti esittelevän itsensä puhemiehenä vastaiskua varten Israelia vastaan joka on päästetty valloilleen kapinahenkien avulla halki alueen. ’Israel on Lännen piloille hemmoteltu lapsi’, hän sanoi, ’tähän päivään asti se ei ole koskaan pannut täytäntöön kansainvälisen yhteisön päätöstä’.”

Vaikka tämä syytös olisikin totta, Israel ei voi alistua päätöksiin jotka sitä vastaan on annettu alituisesti antisemitistisen YK:n kautta! Arabipuolta missä tahansa asiassa on aina tuettu maailmaruumiin taholta; jos Israel aloittaisi kansainvälisen yhteisön päätösten noudattamisen, se olisi ”juomassa Välimeren vesiä” hyvin pian.

Turkin pääministeri lopetti huomautuksensa ilmoittamalla että aikoi tavata sekä Palestiinan hallinnon että Hamas-johtajat.

” ’Minä kehotin Abbasia liittymään seuraani jotta me voimme kaikki kuulua yhteen, Mahmoud Abbas, Erdogan ja Ismail Haniya’, Hra. Erdogan sanoi. ’Tiedätkö mitä hän sanoi? Hän sanoi, kyllä minä liityn seuraasi. Minä elän toivossa ja odotan tätä vierailua’.”

Nyt, tarkastelkaamme tyhjän Palestiinan kansallisen itsenäisyyden julistuksen kysymystä.


DVD

III. Palestiinan hallinto aikoo antaa julistuksen myöhemmin tässä kuussa että Palestiinan valtio Länsirannalla ja Gazassa on nyt todellisuutta.

UUTISKATSAUS: Arabit kannustavat Palestiinan kansallisen itsenäisyyden pyrkimystä, Reuter’s News, 12. syyskuuta 2011

”Arabivaltiot tulevat tyrkyttämään pätevää Palestiinan valtiota YK:ssa ensi viikolla, Qatarin pääministeri sanoi maanantaina, huolimatta USA:n uhkauksesta estää sellainen muutos … Palestiinalaiset päättivät tavoitella Yhdistyneitten Kansakuntien tunnustusta asemasta itsenäisenä valtiona vuosien neuvotteluiden jälkeen Israelin kanssa jotka epäonnistuivat toimittamaan itsenäistä valtiota jonka he haluavat perustaa Länsirannalle, Gazan kaistaleelle ja Itä-Jerusalemiin – alueita, joita Israel on miehittänyt vuoden 1967 Lähi-idän sodasta saakka.”

Tässä kohtaa, minä tunnen tarvetta muistuttaa lukijoillemme että Israel ja Yhdysvallat tarjosivat Palestiinan presidentille Jasser Arafatille kontrollia noin 96%:sta Länsirantaa ja hän hylkäsi tarjouksen kylmästi! Tarkastelkaamme tätä Barry Chamish’in uutisjuttua, jota me selostimme uutisessa NEWS1446, julkaistu marraskuun lopussa vuonna 2000.

”Syvä, synkkä pessimismi vallitsee täydellisesti keskiverto Israelin kansalaisten sydämissä ja mielissä. He ovat todistaneet pääministerinsä yritystä tehdä mitä uskomattomimpia myönnytyksiä joita on koskaan ajateltu olevan mahdollisia Palestiinan johtajalle, Jasser Arafatille, Camp Davidin huippukokouksessa heinäkuun lopussa. Nämä myönnytykset järkyttivät ja pelästyttivät useimmat Israelin juutalaisesta väestöstä, kun he tarjoutuivat luovuttamaan Arafatille ennenkuulumattoman hallinnan ennennäkemättömistä maalohkoista Israelin sisäpuolella ja jopa osista Jerusalemin sisällä. Monet mietteliäät israelilaiset miettivät ääneen, etteivätkö sellaiset myönnytykset voisi uhata modernin Israelin aitoa olemassaoloa. Kuitenkin, tarjouksen myönnytyksistä hyväksymisen sijaan, Arafat röyhkeästi kieltäytyi siitä, ja vaati jopa enemmän. Vieläpä kun israelilaiset kävivät keskustelua siitä olisiko näitä laajoja myönnytyksiä pitänyt antaa alunperinkään, Arafat hylkäsi ne riittämättöminä; sinä ymmärrät, hän haluaa koko Israelin, ja koko Jerusalemin! Hän haluaa kaikkien juutalaisten Israelissa ”juovan merivettä”, kuten hän johdonmukaisesti on sanomassa. Toisin sanoen, Arafat ei halua mitään enempää, eikä vähempää, kuin Israelin totaalituhoa. Mutta, tietäen tämän tunnetun tosiasian, juutalaisia Israelin sisäpuolella järkytettiin kun Arafat ylimielisesti torjui pääministeri Barakin kauaskantoiset myönnytykset!”

Se on totta, Hra. Erdogan, että Jasser Arafat röyhkeästi hylkäsi tarjouksen presidentti Bill Clintonilta ja Israelin pääministeri Ehud Barakilta, vaatien 100%, ei 96%, jota hänelle tarjottiin. Jos palestiinalaiset olisivat todella kiinnostuneita rauhanomaisesta rinnakkaiselosta Israelin kanssa, Arafat olisi hyväksynyt tämän rauhansopimuksen.

Sen sijaan, Arafat pani koko maailman huomaamaan että ainoa rauha jonka hän oli halukas antamaan Israelin kansalle, on ”hautarauha”!

Adolf Hitler olisi ollut ylpeä, sillä tuo oli myös hänen rauhansa juutalaiselle kansalle.

Suomentajan kommentti: Nyt viimeisimpien tietojen mukaan on varmistunut että Palestiina aikoo päästä YK:n jäsenmaaksi. Palestiinalaisten johtaja Mahmoud Abbas vahvisti tämän eilen (16.9.2011) ja 126 maailmanvaltiota on antanut tukensa Palestiinalle. Syyskuun 23. päivänä Palestiinan autonomian presidentti Mahmoud Abbas esittää vetoomuksen YK:n yleiskokouksessa ja täysjäsenyydestä äänestetään YK:n turvallisuusneuvostossa. Lue http://finnish.ruvr.ru/2011/09/16/56288739.html. Lisäksi YK:n pääsihteeri tukee Palestiinan valtion muodostamista, http://finnish.ruvr.ru/2011/09/09/55922946.html. Israelin pääministeri Netanyahu rauhoittelee tilannetta, http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/09/1391177/israel-rauhoittelee-palestiinaa-ratkaisevan-yk-aanestyksen-edella. Tämä päivämäärä 23.9.2011 voi todellakin olla käänteentekevä maailmanpolitiikassa. Julistetaanko silloin väärää rauhaa (1 Tess. 5:1-3)? Kuvioihin sopii mukaan hyvin myös kansainvälinen rauhanpäivä 21.9.2011 ja se että 22.9.2011 New Yorkin terrori-iskuista 11.9.2001 on kulunut 3663 (11x333) päivää. Se on okkulttinen luku, joka on palindromiluku, jossa näyttelee luku 36 (6x6, 1+2+3+…+36=666) ja lisäksi 3+6+6+3=18=6+6+6. WTC-iskuista on kulunut 23.9.2011 (2+3+9+2+0+1+1=18) 10 vuotta ja 12 päivää -> 10+12=22=2x11. Noitien Mabon-sapatti osuu myös YK:n yleiskokouksen alkamisviikolle. Noidat juhlivat sapattiaan syyspäiväntasauksen kanssa 21.-23.9.2011. Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan mitä tapahtuu ja Jumala tuskin on vaiti jos Palestiina tunnustetaan virallisesti YK:n yleiskokouksessa.


DVD

IV. The Pentagon on vahvistanut: Amerikkalaisia sotilaita on Libyan maaperällä!

UUTISKATSAUS: USA saapastelee Libyan maaperällä, Pentagon vahvistaa, Fox News, 12. syyskuuta 2011

Huolimatta toistuvista vakuutteluista presidentti Obamalta ja sotilasjohtajilta, ettei USA lähettäisi univormuun pukeutunutta sotilashenkilökuntaa Libyaan, neljä Yhdysvaltain armeijan jäsentä saapui Tripolin maaperälle viikonlopun aikana.”

”Ulkoministeriö oli järkkymätön torjuessaan minkä tahansa ajatuksen että nämä neljä sotilasasiantuntijaa olisivat minkään sortin edelläkävijöitä, valmistaen tietä suuremmille määrille joukkoja tulevaisuudessa. Ulkoministeriön tiedottaja Victoria Nuland vakuutteli toimittajille maanantaina että nämä neljä henkilöä eivät ole Libyassa ottaakseen osaa taisteluihin. ’Kun presidentti antoi hänen sitoumuksensa että ’ei saappaita maaperällä’ … niin ilmeisesti se tarkoitti sisäänastumista tappeluun Gaddafin joukkojen ja Libyan vapaustaistelijoiden välillä, ja se ei ole sitä mihin nämä kaverit kytketään’, Nuland sanoi.”

”Kirby myös teki selväksi sen että nämä joukot eivät ole millään tavalla osa sotilasoperaatiota maaperällä.”

Ehkä tämä lausunto on totta. Me toivomme että se on, mutta me tajuamme pakottavan tarpeen länsivalloille tuoda asiantuntemusta Libyan väliaikaishallitukselle. Kuten me olemme todenneet aikaisemmin, Gaddafi oli niin tehokas eliminoidessaan fyysisesti vastustajiaan, ettei kellään Libyassa tänä päivänä olisi asiantuntemusta hallita tavalla jossa rauha ja järjestys vallitsisivat, anarkian sijaan.

Onko mahdollista että nämä neljä ”USA:n asevoimien jäsentä” olisivat osa asiantuntijoiden ennakkotiimiä joka tulee avustamaan uutta väliaikaishallitusta Libyan hallitsemisessa? Me voimme vain odottaa saadaksemme selville. Tapahtumat tulevat kertomaan meille syyn miksi nämä neljä tuntematonta ”armeijan jäsentä” ovat päätyneet Libyaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com