Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 10. syyskuuta 2011

Alueellinen suursota uhkaa Lähi-itää – Israelin ja Turkin suhteet katkenneet – Libyan sota melkein ohi – Teksasin maastopalot seuraavat YK:n biodiversiteettisuunnitelmaa

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay siteeraa Israelin puolustusvoimien kenraalia, joka toteaa että tämän vuoden arabikansannousut pohjustavat uutta Israel-vastaisuutta ja radikaalin islamilaisuuden nousua. Tämän myötä suursodan todennäköisyys on kasvamassa alueella. Toiseksi, Turkki on Hesekielin lopunajan profetian mukaisesti siirtymässä Israelin vihollisleiriin, joka Venäjä-johtoisessa Googin sodassa hyökkää Israeliin. Tuoreet uutiset vahvistavat asian. Kolmanneksi, luodaan katsaus Libyan tilanteeseen, jossa Gaddafin uskolliset joukot pakenevat naapurimaihin. Sota on sinettiä vaille loppu. Lopuksi, otetaan esille ekoterrorismi Yhdysvaltojen alueella kun siellä on ollut viimeaikoina paljon luonnonkatastrofeja ja viimeisimpänä Teksasin maastopalot, jotka ovat seurausta pitkästä kuivuusjaksosta. Venäläisillä säänmuokkausaseilla (skalaariaseet) voi olla näppinsä pelissä kun Illuminatin pitkäntähtäimen luonnonvaraistamissuunnitelmaa toteutetaan. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 7.9.2011

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. IDF-kenraali varoittaa että alueellinen sota Israelin ja sen arabinaapureitten välillä tulee yhä vain todennäköisemmäksi, erityisesti koska palestiinalaisilla havaitaan olevan uusi, radikaali tehokkaampi ase!

Israel sijaitsee maantieteellisesti Rooman Klubin suunnitteleman Alueellisen Hallinnon #7 sisäpuolella; kuinka tulee olemaan mahdollista muodostaa kokonaan Alueellinen Hallinto #7 ilman sotaa joka hävittää perinpohjin Israelia?

UUTISKATSAUS: IDF-kenraali: Todennäköisyys alueellisesta sodasta kasvamassa, by Yoav Zitun, YNET News, 5. syyskuuta 2011

”Viimeaikaiset vallankumoukset arabimaailmassa ja heikentyneet suhteet Turkin kanssa kasvattavat alueellisen sodan todennäköisyyttä Lähi-idässä, IDF:n kotirintamakomentajapäällikkö, kenraalimajuri Eyal Eisenberg varoitti maanantaina. ’Se näyttää Arabikeväältä, mutta se voi myös olla radikaali islamilainen talvi’, hän sanoi puheessaan Kansallisten Turvallisuustutkimusten Instituutissa Tel Aviv’issa”

”Arabikevät” -liikehdinnän alusta saakka, joka todella suunniteltiin poistamaan niskoittelevat diktaattorit Alueellisen Hallinnon #7 sisäpuolelta Rooman Klubin suunnitelmassa (Lue NEWS2436), me olemme varoittaneet että, heti kun nämä diktaattorit on kukistettu, heidät aiotaan korvata radikaalimmalla islamilaisella hallinnolla.

Tämä uudentyyppinen hallinto ei ehkä vastusta sulautumista alueelliseen hallintoon, mutta ne tulevat olemaan Länsi- ja Israel-vastaisia, ja saattavat antaa sysäyksen tuohon suureen alueelliseen sotaan jonka suunnitellaan laukaisevan Kolmannen maailmansodan.

Nyt, tämä IDF-kenraali näyttää toitottavan aivan samaa varoitusta! Tämä skenaario näyttää huolestuttavan tätä IDF:n kenraalimajuria hyvin paljon, kuten nämä seuraavat huomautukset osoittavat.

” ’Tämä johtaa meidät päättelemään että pitkän aikavälin prosessissa, suursodan todennäköisyys on lisääntyvästi kasvamassa’, the IDF-kenraali sanoi.”

Tässä kohtaa, kenraali luetteli Israelin viholliset yksi kerrallaan:

1) ” ’Iran ei ole hylännyt ydinohjelmaansa. Päinvastoin; se jatkuu täyttä häkää’, hän sanoi.”

2) ”Egyptissä, armeija on romahtamassa säännöllisten turvallisuusoperaatioiden taakan alle, ja tämä heijastuu kontrollin menettämisenä Siinailla ja Israelin rajan muuttumisella terrorirajaksi, sen mahdollisuuden kanssa että Siinai tulee laskeutumaan islamilaisen entiteetin kontrollin alaisuuteen.”

Tämä kehitys on paljon vakavampaa Israelin turvallisuudelle kuin mikään ydinase jonka Iran saattaisi tai ei voisi omistaa. Israelin ja Sadatin Egyptin välisen rauhansopimuksen nojalla, Egyptin armeija ottaisi tehtäväkseen estää mitä tahansa islamilaista radikaalia terroristiryhmää pystyttämästä sotilaallista asemapaikkaa pitkin Israelin Gazan rajaa.

Nyt, Egyptin ollessa radikaalin egyptiläisen muslimiveljeskunnan hallinnan alla ja Egyptin kansalaisten omaksuessa radikaalimman näkemyksen Israelista, jihadisti-radikaalit salakuljettavat raskasta aseistusta Siinain läpi ja tuovat sitä aivan Gazan rajalle. Tässä pisteessä, lukuisat israelilaiset kaupungit ovat tulleet näiden radikalistien pyssyjen ulottuvuuteen. Ja, nämä radikaalit islamistit ovat tulittaneet sellaisella aseistuksella Israeliin enemmän päivittäin.

3) ” ’Libanonissa, Hizbollah on tulossa vahvemmaksi hallinnon aseiden piirissä, mutta se ei ole kadottanut haluaan vahingoittaa Israelia, ja suhteet Turkin kanssa eivät ole parhaimmillaan’, kenraalimajuri Eisenberg lisäsi.”

Nyt, kenraalimajuri pudottaa valtavan pommin tässä keskustelussa.

4) ” ’… vanhempi IDF-viranomainen paljasti että uusia tappavampia aseita pulpahti pinnalle Gazan terroriryhmän käsiin viimeisimmän taistelukierroksen aikana alueella. Levottomuutta herättävän kehityksen tuloksena, Israelin siviilejä ohjattiin ryhtymään suurempiin varotoimiin’, hän sanoi.”

” ’Me havaitsimme uuden aseen, ja tämän tuloksena me ohjeistimme yleisöä kätkeytymään kahden katon alle, mieluummin kuin vain yhden’, hän sanoi.”

Minä en ole varma mitä kenraali tarkoitti tällä lausunnolla, ellei hän kehota Israelin kansalaisia kaksinkertaistamaan valmiuttaan tätä uutta asetta vastaan. Kuitenkin, se herättää minussa suuresti kiinnostusta että kenraali kohdisti huomautuksensa lisätä dramaattisesti heidän valmiuttaan Israelin tavalliseen kansalaiseen.

Eikö kenraalimajuri Eisenbergin pitäisi kohdistaa huomautuksensa Israelin puolustusvoimiin? Eikö todellinen ratkaisu lepää Israelin sotilaallisessa valmiudessa?

Intifadojen, joita johti Jasser Arafat (1980-luvun alusta), alkamisesta lähtien, juutalaiset asukkaat ovat aina olleet huolissaan siitä että palestiinalaiset jonakin päivänä saavat käsiinsä uuden aseen joka voisi tuhota Israelin. Mutta, aina, the IDF ja israelilaiset poliitikot vakuuttivat kansalleen että sellaista kehitystä ei voisi koskaan, ikinä tapahtua.

Onko tämä jonkinlainen ”WMD New Weapon (uusi joukkotuhoase)” joka voisi tuhota Israelin? Pari Raamatun jaetta pistää minulle silmään.

”Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti.” (Daniel 12:1, KR 33/38)

"AND AT that time of the end Michael shall arise, the great angelic prince who defends and has charge of your [Daniel's] people. And there shall be a time of trouble, straitness, and distress such as never was since there was a nation till that time." (Daniel 12:1; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

”Israelin kaupunkien asukkaat menevät ulos ja sytyttävät ja polttavat aseita, pieniä ja suuria kilpiä, jousia, nuolia, käsikarttuja ja keihäitä. He pitävät niitä polttoaineina seitsemän vuotta; eivät he kanna puita kedolta eivätkä hakkaa metsistä, vaan pitävät polttoaineina aseita.” (Hesekiel 39:9-10, KR 33/38)

"And [when you, Gog, are no longer] they who dwell in the cities of Israel shall go forth and shall set on fire and burn the battle gear, the shields and the bucklers, the bows and the arrows, the handspikes or riding whips and the spears; and they shall burn them as fuel for seven years, So that My people shall take no firewood out of the field or cut down any out of the forests, for they shall make their fires of the weapons." (Ezkiel 39:9-10a; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Merkitseekö tämä jälkimmäinen lainaus sitä, että aikana, jolloin Venäjä hyökkää Israeliin, juutalainen kansa pakotetaan olemaan riippuvainen polttopuista päivittäistä ruoanlaittoa ja lämmitystä varten? Tuleeko Israel kärsimään tämänkaltaisen hävityksen? Muista että, samalla kun Jumala lupaa, ettei Israelia tulla kukistamaan ja viskaamaan ulos maastaan heti kun heidät [juutalaiset] palautetaan mailleen, Hän ei koskaan lupaa että ennallistettu Israel tulee olemaan immuuni hävityksen ajoille.

Rukoile rauhaa Jerusalemille, kun hirvittäviä vaikeuksia on tulossa.


Trailer

II. Israel on menettänyt arvokkaan liittolaisen, Turkin!

Nyt, Turkki on todellakin vapaa liittymään Venäjä-johtoiseen Israel-invaasioon kuten on ennustettu Hesekielin luvuissa 38-39.

UUTISKATSAUS: Turkki keskeyttää puolustus- ja kauppayhteistyön Israelin kanssa, Aljazeera News, 6. syyskuuta 2011

”Turkki on ’totaalisesti lopettamassa’ kaikki kauppa-, sotilas- ja puolustusteollisuussiteet Israelin kanssa, Turkin pääministeri sanoi. ’Kauppasuhteet, sotilassuhteet, koskien puolustusteollisuuden siteitä, me peruutamme ne kaikki’, Recep Tayyip Erdogan sanoi Ankarassa tiistaina.”

Tämä kehitys ei ole yllättävää, otaksuen sen tosiasian että pääministeri Erdogan on radikaali, fundamentalistimuslimi. Kun hän voitti vaalit vuonna 2002, me julkaisimme artikkelin ennustaen että, eräänä päivänä, hän taktikoisi Turkin pois sen ystävyydestä ja liittolaisuudesta Israelin kanssa. Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi tämän artikkelin, jonka me julkaisimme marraskuussa 2002. Se on uutinen NEWS1733 ja on otsikoitu, ”Turkki tekee äkillisen käännöksen militanttiin Islamiin vaaleissa jotka juuri käytiin! Olemmeko me todistamassa Hesekielin lukujen 38-39 (Venäjä-johtoisen Israel-invaasion) profetian toteutumista päivittäisissä uutisissamme?” [Totisesti Cutting Edge seuraa aikaansa ja osaa arvioida tulevat tapahtumat. Suom. huom.]

Hidas, asteittainen Turkin erottamisprosessi Israelista on vienyt yhdeksän pitkää vuotta, mutta nyt me olemme pisteessä, missä Turkin pääministeri voi uhmata turkkilaisia kenraaleja ja katkaista ”kaikki kauppa-, sotilas- ja puolustusteollisuussiteet Israelin kanssa” – totaalisesti.

Nyt Israelilla on yksi vihollinen enemmän alueella jonka aseistetut joukot voivat kääntyä sitä vastaan. Turkki voi nyt liittyä Venäjä-johtoiseen invaasioon joka on kerrottu ennalta Hesekielin luvuissa 38-39!


III. Libya – myöskin Alueellisessa Hallinnossa #7 koskien Rooman Klubin suunnitelmaa – näyttää dramaattisia merkkejä siitä että sota Gaddafin häätämiseksi on melkein ohi.

UUTISKATSAUS: Lojalistit astuvat Nigeriin mutta ei mitään merkkiä Gaddafista, CBS News, 6. syyskuuta 2011

”Aseistetut Muammar Gaddafin uskolliset, käsittäen hänen turvallisuuspäällikkönsä, pakenivat naapurivaltio Nigeriin monissa saattueissa halki satojen mailien aavikon tiistaina. Libyan entiset kapinalliset – nyt maan tosiasialliset johtajat – väittivät että saattueet olivat merkittävä pako Gaddafin kaikkein peräänantamattomimpien tukijoiden toimesta hänen viimeisistä tukikohdistaan.”

Jos tämän pitäisi olla totta, niin sitten taistelu Libyasta on käytännöllisesti katsoen ohi. Mutta, voiko tämä uutinen olla totta?

”Väitteitä ei voitu välittömästi vahvistaa. Informaatio koskien saattueiden kokoa ja keitä niissä oli, oli niukkaa, kun ne tekivät matkaansa halki valtavan Saharan maakaistaleen – yli 1000 mailia (1 maili = n. 1,6 km) – keskellä asumattomia alueita rajan molemmilla puolilla.”

Nigerin viranomaiset eivät vahvistaneet että joitakin Libyan viranhaltijoita olisi ollut armeijan ajoneuvojen mukana jotka saapuivat pääkaupunkiin, Niamey’een.

”Mutta kun ensimmäinen ryhmä kymmenistä ajoneuvoista saapui Nigerin pääkaupunkiin Niamey’een tiistaina, tullivirkailija vahvisti että se sisälsi Mansour Dao’n, Gaddafin turvallisuuspäällikön ja avainjäsenen hänen sisäpiiristään, yhtä hyvin kuin noin 12 muuta Gaddafin hallinnon virkailijaa. Viranomainen, Harouna Ide, kertoi The Associated Press’ille että muut libyalaiset saattueet olivat kulkeneet läpi Agadez’in, kaupungin, joka on noin puolitiessä Nigerin rajan Libyan kanssa ja sen pääkaupungin kaukana lounaassa välillä.”

Gaddafi ei ollut tässä ajoneuvosaattueessa, kun uutisraportit ilmaisivat että hän oli paennut Algeriaan.

Pian, näyttää siltä, me tulemme kuulemaan ilmoituksen että Gaddafi on virallisesti syösty vallasta ja että uusi Libyan väliaikaishallitus harjoittaa nyt valtaa. [Eiköhän se ole jo niin, ellei David sitten tarkoita Gaddafin lopullista poismenoa?! Suom. huom.]

Tästä päivästä lukien, tämä käsikirjoitettu Libyan sota on kestänyt 6 kuukautta, 22 päivää. Helmikuun 15. päivä 2011 oli päivämäärä jolloin tämä konflikti alkoi. [Tuoreimpien uutisten mukaan Interpol on antanut Gaddafista kiireellisen pidätysmääräyksen, kuten myös hänen pojastaan Saif al-Islamista ja tiedustelupäällikkö Abdullah al-Senussista. Lue http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Interpol+antoi+Gaddafista+kiireellisen+pid%C3%A4tysm%C3%A4%C3%A4r%C3%A4yksen/1135269225784. Suom. huom.]


DVD

IV. Kun Teksasin maastopalot leimusivat ulos kontrollista, sinun täytyy katsoa Teksasin karttaa nähdäksesi että nämä tulipalot ja nämä kuivuusjaksot ovat alueilla jotka suunnitellaan käynnistämään rajoitukset ihmisaktiviteetille.

Tämä Yhdistyneitten Kansakuntien biodiversiteettisuunnitelma tunnetaan myös ”uudelleenluonnonvaraistamisena (re-wilding)”, toisin sanoen, luonnon palauttamisena takaisin sen alkuperäiseen villiin tilaan.

UUTISKATSAUS: ’Ei hallintaa’ Teksasin maastopaloista, CBS News, 6. syyskuuta 2011

”BASTROP, Teksas – Palomiehet yrittäessään hallita tuulen tankkaamaa maastopaloa joka on tuhonnut lähes 600 kotia Keski-Teksasissa, odottivat muutamien yötuntien laantuvia tuulia kun tuhannet evakuoidut viettivät yönsä erossa heidän uhatuista kodeistaan. Keski-Teksasin yllä ei ole ollut mitään merkittävää sadetta vuoteen, sanoi CBS News’in kirjeenvaihtaja Dean Reynolds, ja tänään seuraukset tuosta nähdään Bastrop’in piirikunnassa ja muilla alueilla.”

Ensimmäinen osoitus siitä että näitä kuivuusjaksoja ja väistämättömiä maastopaloja toteutetaan tarkoituksellisesti, on sanat, ”Keski-Teksasin yllä ei ole ollut mitään merkittävää sadetta vuoteen”. Tämä pitkittyneen kaltainen kuivuus on epätavallista ja voi pikaisella katsauksella täsmätä ”ilmastonmuutokseen”. Muistatko mistä puolustusministeri William Cohen varoitti?

”Toiset (ulkomaiset tiedemiehet) kytkeytyvät jopa ekotyyppiseen terrorismiin jonka avulla he voivat muuttaa ilmastoa, käynnistää maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia etäisesti elektromagneettisten aaltojen käytön avulla.” (’COHEN PUHUU 28/4 TERRORISMI-KONFERENSSISSA’, Terrorismi, joukkotuhoaseet, ja USA:n strategia, Sam Nunn’in politiikkafoorumi, 28. huhtikuuta 1997, Georgian yliopisto, Athens, Georgia)

Entinen NBC:n sääuutisankkuri, Scott Stevens, julkaisi huhtikuussa 2004, että skalaarielektromagneettisia aaltoja oltiin käyttämässä kontrolloimaan maailman säätä ja venäläiset tiedemiehet olivat säätelijöitä. Tämä suurenmoinen DVD, ”Venäjän salainen ase”, kertoo yksityiskohtaisesti kuinka skalaariaaltoja käytetään sään kontrolloimiseksi ja miten ne uhkaavat Yhdysvaltoja sotilaallisella kapasiteetilla johon meillä ei ole toivoa vastata.

Katsele Teksasin karttaa Teksasin yliopiston karttasivulta.

Nyt, tutki tätä maastopalokarttaa ja vertaa YK:n Teksasin uudelleenluonnonvaraistamiskarttaan (U.N. Re-wilding map of Texas) - NEWS2207, niin sinä huomaat että suuri osa Teksasia on joko punaisella tai keltaisella värillä. Punainen alue määrää maa-alueen pantavaksi syrjään miltä tahansa ihmisasutukselta; toisin sanoen, ei kukaan ihminen voi asua siellä.

Keltainen tarkoittaa ”puskurivyöhykkeitä (Buffer Zones)”, jotka tulevat olemaan niin korkeasti säänneltyjä, ettei käytännössä ketään ihmistä tulla ikinä sallimaan vyöhykkeellä. Ja, ne aktiviteetit joita suvaitaan puskurivyöhykkeellä, ovat väliaikaisia, kuten kuorma-autokuljetustarvikkeiden päästäminen kauttakulkuun. Kuitenkaan, ei mitään ihmisasutuksia tulla ikinä sallimaan keltaisella puskurivyöhykkeellä.

Sen tähden, sadetta on evätty tarpeeksi pitkään nyt kun ilmastoa ollaan muuttamassa ja nyt maastopalot riehuvat valtoimenaan. [Viimeisimmän uutisen mukaan palomiehet ovat saamassa tulimyrskyt hallintaan Teksasissa. Lue http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Palomiehet+saamassa+tulimyrskyt+hallintaan+Texasissa/1135269186546. Suom. huom.]

Tiesitkö että on olemassa Yhdistyneitten Kansakuntien vuoden 1976 sopimus joka kieltää hallituksia käyttämästä ”säänmuokkaustekniikoita” muuttamaan ilmastoa? Lue kaikki tästä kiehtovasta uutisesta lukemalla uutinen NEWS1694, joka on julkaistu vuonna 1998.

Ihmiset pakotetaan pois heidän mailtaan näillä äärimmäisillä ilmastonmuutostoimenpiteillä. Vähä kerrassaan, Amerikan uudelleenluonnonvaraistamiskartta ottaa muotoaan. Eräänä päivänä, mestariyli-ihminen – Antikristus – aikoo vangita kansalaisten sydämet ja mielet joka maassa. Hän tulee julkaisemaan käskykirjan määräten pakollisen muutoksen kohti tätä uudelleenluonnonvaraistamiskarttaa.

Kukaan ei pysty kiistelemään tai protestoimaan.

Antikristus tulee osoittamaan useisiin luonnonkatastrofeihin Amerikassa ”todisteena” että Äiti Maata (Mother Gaia) pilataan meidän nykyisellä teollisella sivilisaatiolla. Me voimme pelastaa planeettamme vain siirtymällä tiettyihin turva-alueisiin, nuo alueet, jotka osoitetaan vaaleansinisellä värillä kartalla. [Koko radikaali ympäristöliike voidaan jäljittää ensisijaisesti Britanniaan ja toissijaisesti Prinssi Charlesiin (http://cuttingedgefinland.tripod.com/cef1695a.html). Tämän päivän (9.9.2011) uutisessa Englannin kruununperijä prinssi Charles varoittaa, että ihmiskuntaa uhkaa sukupuutto, ellei se lopeta luonnon ahnetta tuhoamista. Lue http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Prinssi+Charles+varoittaa+Ihmiskuntaa+uhkaa+sukupuutto/1135269222316. Suom. huom.]

Älä epäile sitä. Uudelleenluonnonvaraistaminen on syy näihin moniin katastrofeihin Amerikan Yhdysvalloissa – kuivuusjaksoista maastopaloihin, hurrikaaneihin, tornadoihin ja tulvimiseen. Joskus todellisuus on tarua kummallisempaa! [New Yorkissakin tulvii tänä päivänä. Siellä on ollut vastikään hurrikaani Irene ja rankkasateita viime aikoina trooppisen myrskyn Leen seurauksena. Obama julisti hätätilan New Yorkiin tulvien vuoksi. Lue http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Obama+julisti+h%C3%A4t%C3%A4tilan+New+Yorkiin+tulvien+vuoksi++++/1135269210628. Suom. huom.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com