Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 29. syyskuuta 2011

Globaali ympäristöliike valtaa seurakuntia

Tässä aika tuoreessa Jan Markell'in artikkelissa kerrotaan miten ilmastonmuutosuskonto globaalista lämpenemisestä on soluttautunut myös kristillisiin seurakuntiin. Environmentalismia kannattavat ns. vihreät kristityt ovat joutuneet hyväksikäytetyiksi yhden-maailman asiaa ajavien uusmarxistien ja globalistien taholta. Kristittyjen ei pitäisi yrittää omin voimin "pelastaa planeettaa" tai saada "taivasta maan päälle", koska se tapahtuu vasta Kristuksen takaisintulossa. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------------

---------- Forwarded message ----------
From: Revelation Files - John Terry <john@revelationfiles.com>
Date: 2011/9/3
Subject: [revfiles] Markell : Neo-Marxism in the Church?
To: Samuel Korhonen <smlkorhonen@gmail.com>





Uusmarxismia seurakunnassa?
Neo-Marxism in the Church?

By Jan Markell, Thursday, August 25, 2011
www.olivetreeviews.org

Olen ollut johdonmukaisesti huolissani koskien globaalin lämpenemisen/vihreän liikkeen agendaa, joka on tullut sisälle evankelikaalisiin seurakuntiin nyt jo vuosien ajan. On tusinan verran seurakuntapohjaisia organisaatioita, jotka ovat olemassa kokonaan ympäristösyistä ja monia muita, jotka vain kannattavat niitä. Vihreisiin kuuluvat Evangelical Environmental Network, Blessed Earth, Restoring Eden, ja jopa Southern Baptist Environment and Climate Initiative. The National Association of Evangelicals (NAE) pysyy keskittyneenä moniin vakaviin kysymyksiin, mutta on myös osa ilmastonmuutosohjelmaa.

Salli minun sanoa näiden organisaatioiden puolustukseksi, että olen varma, että heillä on hyvä tarkoitus. En usko, että heillä olisi globaalisia päämääriä, kuten heidän sekulaareilla ilmastonmuutosvastineillaan. Heidän sanomaansa pitäisi huomioida jossakin määrin. Jos niin tehtäisiin, meillä ei olisi niin monia holtittomia ja ahneusvetoisia katastrofeja, kuten Meksikonlahden öljyvuoto viimekesänä. Mutta yhtä maailmaa ajavien, mukaan lukien sosialistit ja jopa uusmarxilaiset, agenda käyttää ja manipuloi niitä. Selitän sitä tässä kolumnissa.

1940-luvulla evankelikaalit astuivat esiin ja sanoivat, että "sosiaalinen painotus riittää". Kirkkojen kansallinen neuvosto (NCC) oli sotkeentunut siihen. Silloiset evankelikaalit julistivat rohkeasti, että kristittyjen pitäisi keskittyä hengellisiin päämääriin: pelastamaan sieluja eikä puita; todistamiseen eikä köyhyyteen; evankelioimiseen eikä yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen; levittämään evankeliumia eikä ydinaseista riisumista. Raamattu sanoo, että meidän tulee huolehtia luomakunnasta, mutta evankelikaalien ei pitäisi yrittää "pelastaa planeettaa". Emme voi saada "taivasta maan päälle", kuten jotkut ehdottavat, koska se tapahtuu vastaa Kristuksen palatessa. Siihen saakka meidän pitäisi huolehtia luomakunnasta niin hyvin kuin voimme, mutta ymmärtää, että "koko luomakunta huokaa" (Room. 8:22) ja joitakin kysymyksiä ei voida koskaan ratkaista.

En ole vielä tavannut Raamattuun uskovaa kristittyä, joka sanoo, että koska luomakunta on kadotettu, aivan kuten ihminen on kadotettu, niin meidän pitäisi väärinkäyttää luomakuntaa.

Tsekin presidentti Vaclav Klaus on astunut esiin antamaan hälytyksen. Hän sanoo, "Olin tottunut elämään samanlaisessa maailmassa, jota sanottiin kommunismiksi. Ja minä tiedän, että se johti pahimpaan ympäristön vahingoittumiseen, mitä maailma koskaan on kokenut. Tunnen olevani uhattu nyt, en minkään globaalisen lämpenemisen takia, koska en näe mitään sellaista, vaan globaalin lämpenemisen opin takia, jota pidän uutena vaarallisena yrityksenä kontrolloida ja järjestellä elämääni ja elämäämme ilmaston, tai lämpötilan kontrolloimisen nimissä."

Klaus varoittaa vakavasti, että ympäristöliike varoittaa "välittömästä massaköyhyydestä ja miljardien nälkäkuolemasta", mutta se on vain juoni. Sekulaaria ja hallituksen ajamaa pyrkimystä taistella ilmastonmuutosta vastaan motivoi heidän halunsa kontrolloida ja jakaa uudelleen varallisuus ja vähentää väestöä.

Klaus päättelee: "Globaalin lämpenemisen pelon lietsojat haluavat muuttaa meidät--he haluavat muuttaa käytöksemme, elämäntapamme, arvomme. He haluavat rajoittaa vapautta. He tietävät, mikä meille on hyväksi. He eivät ole kiinnostuneita ilmastosta. Se, mikä on vaarassa, on vapaus eikä ilmasto." Sitten hän jatkaa kuvaillen yhtäläisyyksiä vapaudenmenetyksissä kommunismin ja uuden globaalin lämpenemisen opin alaisena.

Ympäristöporukalla on jopa oma eskatologiansa, kun he yrittävät pelastaa planeetan globaalin lämpenemisen aiheuttamasta tuhostaan. Missä tästä puhutaan Raamatussa? Jumala sanoo, että päivä ja yö jatkuvat niin kauan, kunnes Hän sanoo toisin (Genesis 8:22). Jotkut vihreät kristityt--varmasti eivät kaikki--painottavat pelastusta enemmän saastumisesta kuin synnistä. Tämä on Greenpeace'n kaltaisten järjestöjen teologia, joten miksi kristityt ovat menneet mukaan? Tämä on täydellinen "uskonto" sekulaarille sukupolvelle.

Evankelikaalinen ympäristöverkosto mainostaa heidän kirjaansa nimeltä, Globaali lämpeneminen ja ylösnoussut Herramme. Ylösnoussut Herramme, siitä olen varma, ei keskittynyt eikä tule keskittymään globaaliin lämpenemiseen. Silti kirja on kirjoitettu siitä! Missä on tasapaino? Ylösnoussut Herramme on kiinnostunut vain yhdistämään syntisiä ihmisiä Isäänsä! Ylösnoussut Herramme ei ole kiinnostunut roskatieteestä!

Environmentalismia ajavien kristillisten järjestöjen täytyy olla tietoisia, että yhdenmaailmanohjelmaa, sosialismia ja jopa uusmarxilaisuutta ajavat globalistit käyttävät heitä. Elleivät evankelikaaliset ympäristöjärjestöt ole hyvin tarkkana, niin jotkut erottamiskyvyttömät, sinisilmäiset osanottajat voivat helposti ajautua noihin leireihin ja joutua sellaisten ihmisten nielemiksi, jotka sotkevat jalkoihinsa heidän hengelliset periaatteensa. Heidät vietellään turmeltuneella sosialistivetoisella suunnitelmalla, joka on vaarantamassa koko maailman. Ja pahimmillaan tämä on vain uusmarxismia valeasussa, jotakin, jonka Herramme ja Vapahtajamme hylkäisi ja joka on vastoin oikeaoppista kristinuskoa.

Me emme voi palauttaa Eedeniä. Missään Raamatussa emme näe sellaista.

Saadaksesi tasapainoista Raamattuun perustuvaa tietoa ympäristöstä vieraile Cal Beisner'in järjestössä, The Cornwall Alliance. Heidän DVD-sarjansa nimeltä, Resisting the Green Dragon, antaa totuudellista infoa näistä kysymyksistä. Cal on säännöllinen radiovieraani. Tämä järjestö sanoo sitä siksi, mikä se on: Yksi aikamme suurimmista petoksista.

Ymmärtääksesi paremmin näitä kysymyksiä käy verkkosivujemme osastolla: "Hengellinen petos."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com