Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 29. maaliskuuta 2012

Aikakauden profeetallinen loppu tapahtuu todennäköisesti vuoden 2030 vaiheilla

Tässä tunnettu yhdysvaltalainen Raamatun profetioiden tutkija Don Koenig tuo oman aikajanansa tämän aikakauden profeetallisille lopputapahtumille. Koenig arvioi että Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan on aikaa korkeintaan 20 vuotta, jota ennen tapahtuu maailman uskonnollisen Porton (Ilm. 17) nousu valta-asemaan ehkä 3. maailmansodan seurauksena. Tämä portto ei ole mikään muu kuin Roomalaiskatolinen Kirkko, joka on täynnä pakanallisia babylonialaisia ja ihmistekoisia käytäntöjä, ja jolla on tyttäriä kuten Islam. Sitä vastaan kuitenkin noustaan tietyn ajan kuluttua vastavallankumouksessa kun maailma rupeaa vihaamaan porttoa Ilmestyskirjan ennustuksen (Ilm. 17:16) mukaisesti. Koska maailman mielestä portto ei pystynyt ratkaisemaan maailman ongelmia, he kääntyvät suoranaisen saatananpalvonnan eli spiritualismin puoleen, mikä tekee lopullisen Antikristuksen valtakunnan eli 10-sarvisen pedon yksinvallan mahdolliseksi. Portto ratsastaa aluksi Pedon selässä, mutta tämä polttaa sen tulessa 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä. Koenig käyttää paljon palstatilaa kertoakseen roomalaiskatolisuudesta nykyaikana kun mm. kaksi merkittävää USA:n presidentinvaalien republikaaniehdokasta (Rick Santorum ja Newt Gingrich) ovat palavia katolilaisia. Väärää kristillisyyttä edustaa myös mormonismi, jonka piiristä noussut ehdokas Mitt Romney saattaa republikaanipuolueen esivaalikisan voittaessaan valita Rick Santorumin varapresidenttiehdokkaakseen. Näin uskonnollinen dominionismi voisi vallata maailman nykyisin vallalla olevan länsimaisen sekulaarin humanismin, jota presidentti Barack Obama edustaa, sijaan. Se tarvitsee katalysaattorikseen kuitenkin koko maailmaa koskevan kriisin, jonka yhteydessä Maria-näyt lisääntyvät ja viimeinen 112. paavi Malachy'n profetiassa astuu Rooman kirkon johtoon. Silloin NWO on valmis alkamaan. Tämän artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

---------------------------------

Aikakauden profeetallinen loppu tapahtuu todennäköisesti vuoden 2030 vaiheilla

The prophetic end of the age is likely to occur around 2030 AD.

by Don Koenig

On February 24, 2012


Uskon henkilökohtaisesti, että meillä on noin 20 vuotta jäljellä ennen kuin saavutamme aikakauden profeetallisen lopun ja astumme Jeesuksen tuhatvuotiseen hallintaan. Jos tämä on totta, niin luulen, että monia asioita täytyy tapahtua seuraavien 20 vuoden aikana, joten ole hyvin tarkkana, mitä uskot. Jos ajoitukseni on oikea ja Jeesus tulee uskolliselle seurakunnalle ennen ahdistusta, niin on korkeintaan 10–15 vuotta jäljellä tehdä työtä ennen tempausta. Jos olemme niin lähellä toista tulemusta, niin näyttämö joillekin lopunajan profeetallisille tapahtumille pitäisi olla havaittavissa maailmassa.

Meidän pitäisi esimerkiksi pystyä havaitsemaan, että Israel on takaisin maassa vihollisten ympäröimänä; meidän pitäisi nähdä Israelista kaukana pohjoisessa voimakas valtio, jolla on sotilaallinen kyky toteuttaa Googin profetia Hesekielin luvuissa 38 ja 39; meidän pitäisi Kauko-Idässä nähdä nousevan valtioita, jotka kykenevät mobilisoimaan 200 miljoonan Ilm. 9:16 ennustaman ratsumiehen armeijan Idästä; meidän pitäisi nähdä ryhmä valtioita matkallaan tulemaan maailmanvallaksi vanhan Rooman valtakunnan alueella; meidän pitäisi nähdä teknologia ja tiedonvälitys, joka tekee mahdolliseksi, että kukaan ei voi ostaa eikä myydä ilman biometristä 666-tunnistamista (Ilm. 13:17); meidän pitäisi nähdä myös luopumuksen nousu ja nähdä maailman porttouskontosysteemin muodostuminen, kuten on symbolisoitu luvussa Ilm. 17.

Tänä päivänä Israel on arabivihollisten ympäröimä ja Islam on yhdistymässä Israelia vastaan. Putin kaukana pohjoisessa Venäjällä ilmoitti juuri 10 vuoden suunnitelmasta rakentaa moderni armeija ja hänellä on myös tarkoitus muodostaa uusi Neuvostoliiton kaltainen unioni. Kiina ja Intia saavuttavat huipun asevelvollisuusikäisten määrässä 20 vuodessa, eikä kukaan epäile, että niistä tulee sotilaallisia ja taloudellisia supervaltoja. (Jakson 2030-2040 jälkeen Kauko-Itä menee lamaan ja taantumaan johtuen abortoiduista lapsista ja siitä johtuvasta väestöjakautumasta.) Ilmestyskirja tekee hyvin selväksi, että tämä valtava armeija oli valmistettu erityistä ajankohtaa varten ja me voimme nähdä tuon armeijan valmistelujen muotoutuvan nyt. Vuoden 2030 vaiheilla Kauko-Idässä on 100 miljoonaa ylimääräistä miestä, joilla on heikot mahdollisuudet normaaliin perhe-elämään ja heistä tulee uhrattavia. EU on nouseva fasistinen peto, joka on saamassa lisääntyvästi valtaa kerran itsenäisten Euroopan valtioiden yli. Näyttää varmasti, kuin EU, tai jokin oheistuote siitä toteuttaisi Rooman valtakunnan elpymisen, joka on ennustettu Danielissa ja Ilmestyskirjassa. Tietokonelaitteet ja internetsatelliittisysteemit tekevät Ilmestyskirjan 666-ostamisen ja myymisen systeemin yli kaikkien ihmisten maaplaneetalla teknisesti mahdolliseksi 10 – 15 vuodessa. Voimme myös nähdä Ilm. 17. luvun porton tulevan yhteen ”kaikkien polkujen” teologian kautta ja voimme nähdä Vatikaanin ponnistukset yrittää panna maailmanuskonto heidän valtansa alle.

Kaikki näyttää olevan aikataulussa. Siksi, jos olen käsittänyt sen oikein, Danielin ennustaman viimeisen vuosiviikon pitäisi käynnistyä noin 2020-luvun puolivälissä. Jos tämä pitää paikkansa, niin kaikkien em. pelureiden täytyy jatkaa vakaata etenemistä, niin että voivat lähellä tuota ajankohtaa toteuttaa kullekin kuuluvat roolinsa raamatunprofetiassa.

Luulen, että premillenniaaliseen teologiaan uskovien valvovien kristittyjen pitäisi pystyä näkemään kaikkien merkkien muotoutuvan toteutumista varten meidän sukupolvessamme. Keskuudessamme on tietysti yli-innokkaita, joilla on taipumus haluta kiiruhtaa asioita ja pakottaa sopivia asioita tapahtumaan ennen aikaansa. Kaikki tapahtuu kuitenkin aikataulussa.

Kenenkään ei pitäisi olla dogmaattinen koskien ajoituksia, mutta heidän pitäisi olla tietoisia, että näiden profetioiden täydellinen toteutuminen nykymaailman realiteettien valossa vaatii vielä muutamia vuosia toteutuakseen. Tapahtumia voi tulla, jotka nopeuttavat näitä profeetallisia tapahtumia, tai hidastavat niitä, mutta on olemassa havaittava trendi ja tuosta trendistä me voimme tehdä järkeviä arvioita, missä olemme Jumalan profeetallisessa suunnitelmassa. Niiden, jotka ovat tietoisia maailmantapahtumista ja raamatunprofetiasta, pitäisi tietää Herran paluun yleinen kausi ja Paavalihan sanoi, että me tietäisimme sen (1. Ts. 5:4).

Jos olemme näin lähellä loppua, niin eräs suuri mysteeri on, miksi Amerikka ei ole raamatunprofetiassa. Kuitenkin siitä vauhdista, jolla Amerikka sokeasti kiitää kohti jyrkännettä, voimme päätellä, että Amerikan loppu maailman supervaltana ei ole kovin kaukana.

Profeetallisten kirjoitusten kuvailemat tärkeät sotilaalliset tapahtumat ovat melko selviä, joten ne ovat melko helppoja jäljittää, mutta uskonnolliset tapahtumat ovat jonkin verran vaikeampia. Jotkut tahtovat tehdä Islamista Ilmestyskirjan Porton tai Pedon, mutta se ei ole todennäköistä. Islam tuli kristikunnasta ja se varmasti on porton tytär, mutta paavin systeemistä tuli Portto, kun babylonialainen pappeus sisällytettiin roomalaiseen uskonnolliseen systeemiin. Protestantismi on perinteisesti opettanut, että roomalaiskatolinen kirkko on Ilmestyskirjan 17. luvun Portto eikä minulla ole nytkään mitään syytä ajatella toisin. Hyvin vähän on muuttunut paremmaksi roomalaisessa uskonnollisessa systeemissä ja nykyinen oppi paavin erehtymättömyydestä tekee todellisen muutoksen mahdottomaksi. (En sano, että tämän roomalaisen Porton pakanalliset tyttäret ja sisaret eivät olisi liittymässä siihen viimeisinä päivinä.) Seuraavassa on näyte babylonialaisen papiston pakanallisista ja ihmistekoisista käytännöistä, jotka kehittyivät roomalaiskatolisessa uskonnossa.

• Rukoukset kuolleiden puolesta
• Pyhimysten ja enkelien palvonta
• Marian ja lapsen palvonta
• Messu
• Pappien pukeutuminen samalla tavalla kuin pakanalliset papit
• Viimeinen voitelu
• Kiirastulioppi
• Latinankielinen jumalanpalvelus
• Jumalan asemesta Marialle suunnatut rukoukset
• Paavi Kristuksen sijaisena
• Pyhät kuvat ja jäännökset
• Pyhän veden käyttö siunaamaan ihmisiä ja esineitä
• Kuolleiden pyhien kanonisoiminen
• Papiston selibaatti
• Rukoushelmien käyttäminen (rosary)
• Inkvisitiot
• Anekauppa
• Transubstantiaatio
• Öylätin palvonta
• Oppi kiirastulen asteesta
• Oppi seitsemästä vahvistetusta sakramentista
• Jesuiitat perustettiin valvomaan paavillista auktoriteettia
• Traditiolle myönnettiin yhtäläinen auktoriteetti Raamatun kanssa
• Apokryfikirjat lisättiin Pyhään Kaanoniin
• Julistus Marian tahrattomasta sikiämisestä
• Julistus paavin erehtymättömyydestä
• Julistus Neitsyt Marian taivaaseenastumisesta
• Maria julistettiin Kirkon Äidiksi

** Suurin osa luettelomerkinnöistä on muokattu Tim Lahaye’n kirjasta – Revelation Illustrated And Made Plain – 1977, s. 44. Lahaye lisää päivämääriä ja joitakin muita käytäntöjä joita minä en ole valinnut tähän listaan.


Isot kysymykset, jotka pysyvät, ovat kuinka tämä uskonnollinen portto vain noin vuosikymmenessä tulee täyttymykseensä, kuten on sanottu luvussa Ilm. 17 ja kuinka tuo uskonnollinen Portto ratsastaa Ilmestyskirjan pedossa?

On joitakin mahdollisuuksia, joita et olisi voinut edes harkita. Tajuatko, että Rick Santorum uskoo ja harjoittaa kaikkia edellä lueteltuja asioita? Hän ei ole nimellinen katolinen. Hän on palava roomalaiskatolinen ja Maltan ritari vanhasta koulusta. Hän jopa osallistuu latinankielisiin messuihin. Siten hän on lojaali ennen muuta paaville.

Newt Gingrich kääntyi myös katolisuuteen, mutta luulen, että Gingrich vain tajusi sen mustan valon, että roomalaiskatolinen kirkko on kelkka, jonka hän tarvitsee ajaakseen. Joka tapauksessa Ginrich sanoo, että hän lopulta kääntyi katolisuuteen, kun näki majesteettisuuden paavin ympärillä ja valaistui. Juuri ennenkuin tämä tapahtui, entinen Englannin pääministeri Tony Blair kääntyi katolisuuteen ja käynnisti uskontojenvälisen säätiönsä. Rick Warren istuu hänen johtokunnassaan ja sekä Warren, että Gingrich, ovat vanhan kunnon globalistisen aivoriihen, nimeltä CFR (Council of Foreign Relations), jäseniä. Joten voimme olettaa, että sen lisäksi, että työskentelevät uskonnollisen pluralismin puolesta he molemmat työskentelevät kohti globalismia.

Näyttää, että Blair'in uskontojenvälisen säätiön päämäärä on löytää yhteinen pohja, jotta uskon ihmiset voivat tajuta, että kaikki Luojaan uskovat ovat ”katolisia” (katolinen tarkoittaa yleinen), koska on vain yksi Luoja. Tämän yleisen kaikki-tiet-samaan-Jumalaan-uskonnon oletetaan tuovan hyvän tahdon, yhteyden ja sotien loppumisen. Kaikkien olisi tietysti myönnettävä, että Universaalisen Kirkon (katolisen) paavi puhuu Jumalan puolesta maan päällä. Siitä kannastaan Vatikaani ei koskaan tule tinkimään.

Roomalaiskatolisuus suvaitsee melkein mitä tahansa niin kauan, kuin ihmiset kunnioittavat paavia. Rooma ei sano mitään, kun katoliset eivät edes noudata roomalaisen kirkon opetuksia siveettömyydessään, ehkäisyssään, aborteissaan jne. lännessä ja missä katolisuus sekoittuu alkuperäisiin pakanauskontoihin latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa. Kuitenkin he hyökkäävät evankelikaaleja vastaan, jotka eivät alistu paaville. Näin siksi, koska heidän ohjelmansa ei koske pelastuksen evankeliumin levittämistä eikä moraalisuutta; se koskee roomalaista kirkkoa paaveineen, joilla on kaikki Kristuksen arvovalta maan päällä.

Kun ajattelet, että Vatikaani on voimakkain uskonnollinen kokonaisuus maailmassa salaseuroineen ja vaikutuksineen YK:ssa ja globaaleissa aivoriihissä ja yliopistoissa, kun ajattelet, että jesuiitat ja Maltan ritarit [Huom. myös Konstantinolainen ritarikunta, johon Sauli Niinistö kuuluu, joka on salaseurojen hierarkiassa Maltan ritareiden yläpuolella. ”Nokialainen” huom.] ovat kaikki vannoneet lyövänsä paavin viholliset ja tuovansa protestantismin takaisin Rooman alaisuuteen, kun ajattelet, että paavi suutelee Koraania pyhänä kirjana ja on kaveerannut itäisen paavin, nimeltä Dalai Lama, kanssa, kun ajattelet, että jesuiitat ovat soluttautuneet protestanttisiin seminaareihin ja ne ovat nyt pumppaamassa ulos opetuslapsia, kun ajattelet, että protestantismissa on nopeasti kasvava liike, jossa nuoret johtajat johtavat kansaa kohti postmodernia Kirjoitusten uudelleen määrittelemistä, mystiikkaa, Jumalan emotionaalista tuntemista, dominionismin harhoja, pakanallista kontemplatiivista rukousta ja okkulttisia psykologisia tekniikoita, niin meidän pitäisi nähdä, että maailma on matkalla kohti universaalia porttouskontoa.

Uskon, että kaksi tärkeää uskonnollista vallankumousta tapahtuu ennen aikakauden loppua. Luulen, että olemme hyvin lähellä ensimmäistä vallankumousta. Se on, kun uskonnollinen portto kapinoi Lännen sekulaaria humanismia vastaan, joka nyt on työntämässä marxilaista maailmankatsomusta Lännelle ja islamilaisfasistista maailmankatsomusta muslimeille.

Seuraava vallankumous sen jälkeen on vastavallankumous. Koko maailma kasvaa nopeasti vihaamaan uskonnollista porttoa. Ilm. 17:16 sanoo, että ne 10 kuningasta, jotka antavat valtansa pedolle, vihaavat porttoa ja polttavat sen tulessa.

Siksi, jos kaikkien näiden asioiden on määrä tapahtua kahden seuraavan vuosikymmenen sisällä, niin tapahtumien täytyy käynnistyä hyvin pian. Luulen, että tuleva maailmansota saa aikaan ensimmäisen vallankumouksen. Näen sen tapahtuvan parin vuoden sisällä. Se saa aikaan niin hirveät olosuhteet ihmisille, että he odottavat jotakin väliintuloa Jumalalta maailmanrauhan saavuttamiseksi. Luulen, että tämä tulee mariaanisista petoksista ja se auttaa yhdistämään maailman uskonnot roomalaisen uskonnollisen universalismin alaisuuteen.

Pidä mielessä, että monet katolisuudessa ja sen ulkopuolella uskovat 900 vuotta vanhaan pyhän Malakian profetiaan, joka antaa lyhyet lausunnot noin 112 tulevasta paavista. Oletettavasti olemme nyt 111. paavissa, joten, jos profetia on pätevä, niin on enää vain yksi paavi ennen loppua ja Rooma tuhotaan hänen hallintansa lopussa. Näin kuuluu profetia englanniksi:

112 Peter the Roman, who will nourish the sheep in many tribulations; when they are finished, the city of seven hills will be destroyed, and the dreadful judge will judge his people. The end.

112 Pietari Roomalainen, joka ruokkii lampaita monissa ahdistuksissa; kun he ovat valmiita, seitsemän kukkulan kaupunki tuhotaan ja kauhistuttava tuomari tuomitsee kansansa. Loppu. [Tämä viimeinen paavi voi nimensä perusteella olla vaikkapa italialainen Pietro Parolin (Pietari Roomalainen). ”Nokialainen” huom.]


Vastavallankumous universaalia uskontoa vastaan ei kestä kauan. Portto ei ratkaise maailman ongelmia ja maailman ihmiset havaitsevat, että maailman uskonnollinen portto sortaa heitä. Ihmiset kääntyvät silloin kohti järjestäytymätöntä spiritualismia, mikä tekee pedon nousun kuilusta sopivaksi. Kenties se korsi, joka katkaisee uskonnollisen kamelin selän, on kaksi juutalaista profeettaa, joilla on valta vaivata maata niin usein, kuin haluavat. Kaksi profeettaa pakottavat Lain, niin sanoakseni. Kun Peto, joka tulee kuilusta, on tappanut heidät, niin koko maailma iloitsee ja juhlii. He iloitsevat, koska luulevat, että ovat tulleet kuilusta tulleen jumalan johtamaan laittomaan valtakuntaan, jossa jokainen voi tehdä syntiä ilman seurauksia.

Pidä mielessä, että jos Antikristus hallitsee noin vuonna 2030, niin tämä uskonnollisen porton polttaminen tapahtuu noin 2020-luvun puolivälistä sen lopulle. Se ei ole kovin kaukana. Kaiken tämän on tapahduttava vain kahdessa vuosikymmenessä, joten pidä kiinni tuolistasi. Naisportto, joka ratsastaa Pedolla, istuu lihavana ja onnellisena seitsemän vuoden jakson alkupuolen, mutta porton polttaminen tapahtuu seitsemän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Saanen sanoa hiukan enemmän kahdesta roomalaiskatolisesta presidenttikandidaatistamme, koska, jos Rooman on määrä nousta, se todennäköisesti saa apua maailman johtajilta. En väitä, että Santorum'in ja Gingrich'in kaltaiset ihmiset eivät olisi vilpittömiä ja että he eivät rakastaisi Amerikkaa, tai että sinun ei pitäisi äänestää heitä, koska ovat katolisia. Haluan sinun vain olevan tietoinen ajasta, jossa elämme ja näkevän mahdollisuudet.

Newt Gingrich sanoi kääntyneensä katolisuuteen nähtyään paavin majesteettisuuden. Toisaalta Rick Santorum on aina ollut palava roomalaiskatolinen ja kuuluu katoliseen Maltan ritarien järjestöön. Hän uskoo todella, että roomalaiskatolisuus on ainoa tosi kirkko ja hän uskoo, että paavilla on kaikki Kristuksen arvovalta maan päällä. Minä olin katolinen, joten tiedän näistä palavista uskovaisista. Toisin kuin noin 98% katolisista, nämä ihmiset todella noudattavat kirkkonsa opetuksia kirjaimellisesti ja joskus vieläkin tarkemmin. He kannattavat scapulariumeja, rukousnauhoja, latinankielisiä messuja, mariologiaa ja kuolleiden pyhimysten esirukouksia ja kaikkea katolista uskonnollisuutta.

Rick Santorum on täysin tietoinen länsimaiden kulttuurin tuhon juurista ja hänen vastauksensa siihen on paluu perinteisiin roomalaiskatolisiin arvoihin. Hän sanoi juuri, että valtavirran protestanttinen kristinusko on hukassa (se on sitä). Hän ei maininnut protestanttisia evankelikaaleja, koska luultavasti ajattelee, että he palaavat takaisin Roomaan.

Tiesitkö, että on tuhansittain palavia roomalaiskatolisia, jotka nyt rukoilevat rukousnauhalla Rick Santorum'in puolesta kaikkialla maailmassa? Jos et tiedä, niin rukousnauhalla rukoileminen on paljolti saman ulkoaopitun rukouksen hokemista uudelleen ja uudelleen, jossa katoliset pyytävät Mariaa rukoilemaan meidän syntisten puolesta. Tämän kaltainen ulkoa opittu rukous ei ole muuta kuin noituutta ja Jeesus kielsi rukoilemasta kuin pakanat, jotka luulevat, että heitä kuullaan monisanaisuutensa vuoksi. Jeesus teki myös selväksi, että meidän tulee rukoilla vain Jumalaa.

On mielenkiintoista, että monet evankelikaaliset protestanttiset johtajat ovat järjestäytymässä Sanatorium'in ja Gingrich'in taakse (Tuossa oli ilmeisesti harkittu painovirhe: sanatorium = hullujen huone. Suom.huom.). He eivät tee sitä vain, koska evankelikaaleilla ja roomalaiskatolisilla on yhteisiä moraalisia arvoja (kuten myös mormoneilla). Valitettavasti monet tekevät sen, ikäänkuin uskoisivat, että roomalaiskatolisuus on kristinuskoa. Veikkaan, että he ovat unohtaneet, tai ohittaneet, ne kiroukset, jotka roomalainen kirkko on langettanut kaikille protestanteille. He unohtavat ne tuhannet pyhät, jotka roomalainen kirkko tappoi, koska he eivät halunneet luopua käsityksestään, että pelastus tulee yksin armosta uskon kautta sen sijaan, että se tulisi uskollisuudesta ja kuuliaisuudesta Rooman kirkolle ja sen paaville. Lue uudelleen em. babylonialaiset harjoitukset roomalaiskatolisessa kirkossa ja sano minulle, kuinka tämä roomalainen uskonto voi olla se kerran annettu evankeliumi, jonka kautta ihmisten täytyy pelastua? Roomalaiskatolinen oppi on erilainen evankeliumi. Paavali varoitti meitä siitä, mutta kuka uusien evankelikaalien joukossa enää edes lukee Raamattua?

Valitettavasti jotkut evankelikaaliset johtajat ovat hyväksyneet pluralismin ja universalismin harhaopit, myöntävätpä he sen, tai eivät. Teot puhuvat sanoja äänekkäämmin. Monet luulevat nyt, että jokainen, joka sanoo olevansa kristitty, on kristitty, vaikka näillä ihmisillä on erilainen tie pelastukseen, kuin se, joka on annettu Raamatussa. Siten monet evankelikaalit ovat nyt hyväksymässä mormonit ja katoliset kristittyinä. Jotkut jopa luulevat muslimien pelastuvan. En väitä, että katoliset eivät voisi olla todellisia kristittyjä, mutta heistä ei tule todellisia kristittyjä noudattamalla sen roomalaiskatolisen kirkon harhaoppeja, jossa he käyvät.

Monet evankelikaaliset johtajat ovat menettäneet järkensä (engl. mind = mieli, järki). Kenties he eivät koskaan pukeneetkaan päällensä Kristuksen mieltä. Heistä on tullut sokeiden sokeita opettajia ja juuri siksi kaikki viimeiset uusien evankelikaalien polut johtavat kristikunnan uskonnolliseen pluralismiin, universalismiin, mystiikkaan ja takaisin kohti Roomaa.

Jos me olemme niin lähellä aikakauden profeetallista loppua, kuin uskon, niin jollakin tavalla roomalaiskatolisuuden on palattava maailmanuskonnon pääksi. Sen on todennäköisesti tapahduttava 15 vuodessa. Näemme vahvan työnnön tulevan uusilta evankelikaaleilta esiintulevine ja kontemplatiivisen mystiikan vaikutuksineen. He ovat siirtämässä nuoria kohti Roomaa. En kuitenkaan tänä päivänä näe uskonnon kautta tulevan mitään, joka saisi tämän muuntumisen tapahtumaan niin nopeasti. Siinä on oltava muita vaikutuksia. Voin nähdä mahdollisuuden, että voimakkaat sekulaarit katoliset johtajat työntävät maailman kohti katolista dominionismia, mutta se voisi tapahtua vasta maailmansodan kaltaisen hirveän kriisin aikana, tai jälkeen. [Aivan oikein. Ensin maailmaa on ravisteltava jollakin suurella kriisillä, kuten esim. Lähi-Idän suursodalla, ennen kuin Uusi Maailmanjärjestys voi alkaa. ”Nokialainen” huom.]

Jotakin radikaalia täytyy pian tapahtua, jotta maailma hyväksyy Porton Jumalan auktoriteettina maan päällä. Ehdotan, että tulee suuri maailmansota. Meillä on ollut jo enteitä. Edellisissä maailmansodissa jotkut väittivät saaneensa näkyjä Marialta. Miljoonat rukoilivat rukousnauhalla luullen, että rukousnauhalla rukoileminen toisi maailmanrauhan. Luulen, että seuraava maailmansota tuo samat asiat paljon suuremmassa määrin. Pidä mielessä, että kolmanneksi kunnioitetuin henkilö musliminaisten keskuudessa on Maria ja itämaisissa uskonnoissa Taivaan Kuningatar on jumala. Voidaan perustella, että roomalaiskatolisessa kirkossa Maria on jopa kunnioitetumpi kuin Jeesus. Monet katoliset mystikot luulevat maailmanrauhan tulevan Marian esirukouksen kautta.

Maailmanrauha voi tulla Porton kautta, mutta se ei kestä kauan, koska Peto, jolla se ratsastaa, sitten polttaa Porton. (Ilm. 17)

Tarkkaile myös eukaristisen Kristuksen harhaopin jatkuvaa leviämistä protestantismiin. Voin jo nähdä runsaasti mystiikkaa tapahtuvan protestanttisessa ehtoollispalvelussa. Ei ole niin iso hyppy, kuin ehkä luulet, uskosta, että Kristus on ”ainutlaatuisesti läsnä” ehtoollispalveluksessasi, uskoon, että Kristus on todella öylätissä.

Tärkein asia on valvoa, koska aikakauden profeetallinen loppu ei ole niin kaukana tulevaisuudessa, ettemme voisi havainnoida, kuinka näyttämöä pystytetään lopunajan tapahtumille juuri nyt.


-------------------------

Don Koenig perusti sivuston www.thepropheticyears.com vuonna 1999 tutkittuaan itsenäisesti Raamattua melkein 30 vuotta ja opittuaan monilta kristikunnan terävimmiltä opettajilta. Don loi sivustonsa kirjoittamaan Raamatun profetiasta, raamatullisesta erottamisesta ja omista kristillisistä maailmankatsomuksistaan. Vuonna 2004 Don kirjoitti ilmaisen Ilmestyskirjaa kommentoivan sähköisen kirjan nimeltä "The Revelation of Jesus Christ Through The Ages". Tämä blogi (World and Church and Bible Prophecy Blog) käynnistyi vuonna 2007. Tällä blogilla on nyt yli 1000 Donin artikkelia ja se sisältää yli 10 000 enimmäkseen kunkin postin aiheeseen liittyvää kommenttia.

2 kommenttia:

  1. En usko, että menee 20 vuotta Jeesuksen toiseen tulemiseen, on jo nyt sen verran vaikeaa, että ihan älytöntä puhua vuosiluvuista.

    VastaaPoista
  2. Kuitenkin samaa mieltä, että katolinen kirkko on Ilmestyskirjan portto! Nykyään on harhaopetusta, että islamilaisuus on lopun ajan portto, mutta se ei vaan sovi, ei sitten millään Ilmestyskirjan 17 ja 18 lukuihin, Leo Mellerikin on kääntänyt kelkkansa katolisen kirkon suhteen!!!!

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com