Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Euron Yhdysvallat – valmisteluja liittovaltiota varten

Tässä tiivis yhteenveto viimeaikaisista toimista joilla EU:ta kehitetään kohti liittovaltiota eli Euroopan Yhdysvaltoja. EU on henkiin herätetty Rooman valtakunta, jonka johtoon nousee lopulta Raamatun ilmoittama Antikristus eli Ilmestyskirjan Peto (Ilm. 13). Kirjoituksen suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------------------

Euron Yhdysvallat
United States of Euro
http://www.lightforthelastdays.co.uk/United%20States%20of%20Euro.pdf
Tony Pierce

Joulukuun 13. päivänä 2012 Euroopan komission presidentti, Jose Barroso, sanoi, että EU:n huippukokouksessa sovittu pankkitoiminnan unioni on 'Euroalueen Yhdysvaltojen käynnistyminen. Meillä tulee olemaan valtoja keskustasolla Euroopassa Euroopan keskuspankin kautta, jotka ovat hyvin verrattavissa USA:han.' Tässä kokouksessa Euroopan neuvoston presidentti Herman Van Rompuy toi pöydälle suunnitelman Euroalueen 'täydellisestä talous- ja rahaliitosta'. Se saisi aikaan poliittisen unionin, jossa euroalueen maat menettävät oikeutensa määrätä omat budjettinsa ja luovuttavat taloudellisen itsenäisyytensä EU:lle. Käytännössä se merkitsisi näiden maiden parlamentaarisen demokratian loppua ja Euroopan komission valvontaa.

Viisi johtavaa EU-maata ovat sanoneet, että Unioni tarvitsee uuden sotilaallisen ”rakenteen” johtamaan ulkomaan operaatioita. Ranskan, Saksan, Italian, Puolan ja Espanjan ulko- ja puolustusministerit antoivat asiasta yhteisen tiedotteen Pariisin kokouksen jälkeen torstaina (15. marraskuuta). Se listaa joukon EU:n sotilaallisia painopisteitä tuleville vuosille Itä-Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Puolan ulkoministeri Radek Sikorski sanoi: "Jos EU haluaa tulla supervallaksi ja Puola kannatta sitä, niin meidän on kyettävä vaikuttamaan naapurimaissamme … Meidän on joskus käytettävä voimaa diplomatiamme tueksi." Voisiko tämä valmistaa tietä EU:n armeijalle käytettäväksi rauhanturvajoukkoina Lähi-Idän rauhanpyrkimyksessä?

Mario Draghi, Euroopan keskuspankin (ECB) johtaja, on ilmoittanut, että eurosetelien ulkonäkö muuttuu toukokuussa 2013 (ensimmäiset uudet eurosetelit lasketaan liikkeelle 2.5.2013, ”Nokialainen” huom.). Viiden euron seteliin tulee Europan kuva, perustuen kreikkalaiseen myyttiin, että härän muodon ottanut jumala Zeus sieppasi ja raiskasi foinikialaisen prinsessa Europan. Seteliin tulee härällä ratsastava nainen – nainen pedon (engl. beast = peto, elukka, nauta) selässä! Lue Ilm. 17. luku.

http://yle.fi/uutiset/vapun_jalkeen_voi_maksaa_uudella_vitosella/6608098
http://www.ecb.europa.eu/euro/banknotes/europa/html/index.en.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com