Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 12. joulukuuta 2014

Venäjä valmistautuu suursotaan Lännen kanssa

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean tällä hetkellä kolmanneksi tuorein uutisraportti jossa paljastetaan Lännen liittouman ja Venäjän välille kehkeytyvä suursota lähitulevaisuudessa joka voi eskaloitua maailmanlaajuiseksi sodaksi (3. maailmansota). Viimeaikaiset tapahtumat Ukrainan alueella ovat tämän kehityksen taustalla. Yhdysvallat ei voi katsoa sivusta kun Venäjä haluaa rikkoa Ukrainan suvereniteettia ja Venäjä ei puolestaan anna Ukrainan liukua täysin Lännen vaikutuspiiriin. Presidentti Putin on jo alkanut tehdä valmisteluja tulevaa sotaa varten antamillaan sotilasmääräyksillä ja Yhdysvaltojen johtama NATO on varustautumassa itäisessä Euroopassa. Artikkeli tekee sitten tiedoillaan selväksi sen kuka tulee voittamaan sodan. Venäjän asekalusto on laadultaan parempi Yhdysvaltoihin verrattuna. Näin ollen tässä tulee todistetuksi se, joka jo profeetallisestikin tiedetään eli amerikankotkan siivet revitään irti Danielin kirjassa mainitusta leijona-pedosta, joka on Britannia (Dan. 7:4). Britannia+USA muodostaa vielä siivekkään leijona-pedon, voimakaksikon nykymaailmassa, mutta 3. maailmansodan jälkeen se muotoutuu uudelleen (huom. NWO), jolloin leijona-pedosta nousee esiin Raamatun Antikristus (asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen...). Heti leijona-pedon jälkeen Danielin luvussa 7:5 mainittu karhu-peto (Venäjä) puolestaan toipuu entiseen NL:n mittaansa ja alkaa valloittaa maita (syö paljon lihaa). Elämme siis raamatullisesti kiintoisia aikoja, kun Jumalan tuomiot suurta Babylonia eli USA:ta vastaan alkavat toteutua (Ilm. 18). Tämän uutisraportin suomensi: Olli R.

--------------------------------


World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."


December 1, 2014

Putin määrää joukot sodan ajan bunkkeriin; varoittaa että ”globaali sota on lähellä”


By: Sorcha Faal, ja kuten raportoitiin hänen läntisille tilaajilleen




Todella synkkä Venäjän puolustusministeriön (MoD) raportti kiertää Kremlissä tänään todeten, että presidentti Putin on määrännyt yli 2,000 armeijan ylintä upseeria aloittamaan välittömästi palveluksensa kansallisessa maanpuolustuksen ohjauskeskuksessa (National Defense Control Center (NDCC)) joka on, itseasiassa, Venäjän ”sodan ajan hallituksen” päämaja Moskovassa kun ”globaali sota lähestyy”.

Tämän raportin mukaan, Putinin käsky tuli heti hänen tavattuaan Turkin presidentin Recep Tayyip Erdoganin Ankarassa aiemmin tänään, jolloin päästiin sopimukseen lisätä Venäjän energiatoimituksia Turkkiin vastineeksi siitä että NATO:n jäsen lupaa olla puolueeton tulevissa Ukrainan konflikteissa.

Tärkeää huomata, tässä raportissa todetaan, on, että kriisi keskeisessä kauttakulkumaassa, Ukrainassa, on vaarantanut Venäjän maakaasutoimituksia Turkkiin kun talvi lähestyy nopeasti, mutta jota tämä sopimus voi lieventää.

Kuten olemme aiemmin raportoineet myöskin, puolustusministeriön raportit aiemmin tältä kuulta näyttävät osoittavan että Venäjä valmistelee salamasotaa Ukrainan itäisille alueille, ja joka turvaisi ne putkistot jotka ovat elintärkeitä Turkin energiavarmuudelle.

Vielä pahaenteisempää, kun NDCC:tä ollaan laittamassa taistelutehtävään tänä päivänä, tämä uusi sodan ajan ohjauskeskus, jonka Putin määräsi rakennettavaksi toukokuun 8. päivänä 2013, on myös uusi päämaja strategisten ydinasejoukkojen ohjauskeskukselle joka valvoo joukkotuhoaseiden käyttöön liittyviä asioita, ja kun se yhdistetään 5,000 ylimääräiseen väestönsuojaan, jotka hän määräsi rakennettavaksi Moskovaan, ja jotka valmistuivat vuonna 2012, käy ilmi, että Venäjä valmistautuu suursotaan.

Ajatellen sitä ketä vastaan Venäjä valmistautuu sotaan, Putin ei jättänyt epäilystä viime kuussa kun hän totesi: ”Ei ole väliä, mitä meidän läntiset osapuolet kertovat meille, sillä voimme nähdä mitä on tekeillä. NATO on räikeästi kokoamassa joukkojaan itäiseen Eurooppaan, mukaan lukien Mustanmeren ja Itämeren alueet. Sen operationaaliset ja taisteluharjoitustoiminnot ovat lisääntyneet asteikolla mitattuna.” (http://www.counterpunch.org/2014/12/01/defending-dollar-imperialism/)

Ja mitä tulee siihen miksi Obaman johtama läntinen sotilasliitto provosoi Venäjää sotaan, yksi parhaista selityksistä, ehkäpä, muotoiltiin viime viikolla entisen Ronald Reaganin erityisavustajan, ja nykyisen johtavan jäsenen Cato-instituutissa, Doug Bandow'in toimesta, joka varoitti:

Periaatteellinen vaara Amerikalle tulee ylimielisyydestä, Yhdysvaltain eliitin vakaumuksesta, että he ovat Jumalan voideltuja johtamaan maailmaa. Ja heidän oletuksesta, että muu maailma haluaa olla heidän johtama. Tämän seurauksena Washington lietsoo jatkuvasti vihamielisyyttä, luo kaaosta, pahentaa konflikteja, tekee sosiaalisen manipuloinnin (social engineering) yrityksiä, ja tekee muiden maiden taisteluista sen omia.” (http://www.forbes.com/sites/dougbandow/2014/12/01/the-battle-for-ukraine-u-s-and-russia-must-find-an-exit-if-not-stage-a-reset/)

Lisäksi, kun Obaman hallinto on jo aloittanut täysimittaisen sodan Venäjää vastaan, josta Lontoon Guardian -uutispalvelu varoittaa että se on korkeiden panosten peliä johtuen USA:n ja Saudi-Arabian salaisesta sopimuksesta hukuttaa maailma halvalla öljyllä, amerikkalaissaksalainen freelance-toimittaja, historioitsija, ja talouden tutkija William Engdahl edelleen varoittaa artikkelissaan otsikolla The Secret Stubid Saudi-US Deal on Syria (Salainen typerä saudien ja jenkkien sopimus Syyriaa vastaan):

Yhdysvaltain ja Saudi-Arabian aikaansaamalla öljyn hinnan manipuloinnilla pyritään epävakauttamaan useita vahvoja Yhdysvaltain globalistisen politiikan vastustajia. Kohteena ovat Iran ja Syyria, molemmat Venäjän liittolaisia vastustaessaan Yhdysvaltain yksipuolista supervalta-asemaa. Pääasiallinen kohde, kuitenkin, on Putinin Venäjä, suurin yksittäinen uhka tänään tuolle supervalta-hegemonialle.

Strategia on samanlainen kuin mitä USA teki Saudi-Arabian kanssa vuonna 1986, jolloin he hukuttivat maailman saudien öljyllä, romahduttaen hinnan alle 10 dollaria tynnyriltä ja tuhoten silloisen Neuvostoliiton liittolaisen, Saddam Husseinin Irakin taloutta ja, lopulta myös Neuvostoliiton taloutta, pohjustaen tietä Neuvostoliiton kaatumiselle.

Tänään, toiveena on, että Venäjän öljytulojen romahdus yhdistettynä valikoiduille neulanpisto-pakotteille, jotka on suunniteltu Yhdysvaltain valtiovarainministeriön terrorismia ja sen rahoitusta jäljittävän viraston (US Treasury's Office of Terrorism and Financial Intelligence) toimesta, tulevat dramaattisesti heikentämään Putinin suunnatonta kotimaista kannatusta ja luovat edellytykset hänen lopulliselle kaatumiselleen.

Se on tuomittu epäonnistumaan monista syistä, ei vähiten, koska Putinin Venäjä on ryhtynyt merkittäviin strategisiin toimenpiteisiin yhdessä Kiinan ja muiden maiden kanssa vähentääkseen sen riippuvuutta Lännestä. Itseasiassa öljyase kiihdyttää Venäjän tuoreita liikkeitä keskittää sen taloudellista valtaa kansallisiin etuihin ja vähentää riippuvuuttaan dollarijärjestelmään.

Jos dollari lakkaa olemasta maailmankaupan valuutta, erityisesti öljykaupassa, USA:n valtion kassa ajautuu taloudelliseen katastrofiin.Tästä syystä kutsun Kerry-Abdullah öljysotaa hyvin typeräksi taktiikaksi.” (http://www.boilingfrogspost.com/2014/10/24/the-secret-stupid-saudi-us-deal-on-syria/)

Kriittistä huomata myöskin koskien tätä tulossa olevaa Obaman hallinnon sotaa Venäjää vastaan on Yhdysvaltain armeijaa koskevat taistelutilastot, mitkä ytimekkäimmin todetaan Counter Punch -uutispalvelun taholta, joka kirjoitti tästä viime viikolla:

Pidä mielessä, kunniakas Yhdysvaltain armeija on viettänyt viimeiset 13 vuotta taistellessaan sandaaleissa kulkevia lammaspaimenia vastaan Afganistanissa, konfliktissa, jota parhaimmillaan voitaisiin luonnehtia pattitilanteeksi. Ja nyt Valkoinen Talo haluaa ottaa mittaa Venäjästä? Voitko arvostaa tällaisen politiikan mielettömyyttä?” (http://www.counterpunch.org/2014/12/01/defending-dollar-imperialism/)

Ja toisin kuin heidän ”sandaaleihin pukeutuneet” viholliset Afganistanissa, Asia Times -uutispalvelu tällä viikolla varoitti mitä Obaman hallinnolla olisi edessään sodassa Venäjän kanssa:

”Wanna play war, boy (Haluatko leikkiä sotaa, poika)?

Nyt silmälläpitäen ydinsodan ”uhkaa” Euroopassa – ollen väärää tai ei. On turhaa verrata Yhdysvaltojen ja Venäjän strategisia ydinasevalmiuksia perustuen lukumääriin, mutta ei laatuun.

Ota yhdistetty Yhdysvaltain, Saksan, Ranskan ja Britannian bruttokansantuote ja vertaa sitä Venäjän vastaavaan; se on murskavoitto. Sitten tutki strategista ydisase-skenaariota, ja se on kokonaan toinen juttu. Bruttokansantuote yksinään ei ”voita” mitään.



Pohdiskele joitakin perusasioita:

Venäjän mannertenväliset ballistiset ohjukset (ICBM't), varustettu myös monikärkiohjuksiksi (MIRV't), kulkevat 18 Machin nopeudella (18 x äänennopeus); se on paljon nopeammin kuin mikään USA:n asearsenaalissa. Ja ne ovat pohjimmiltaan lyömättömiä.

S-400 ja S-500 -ilmatorjuntajärjestelmät tuplaavat ongelman. Moskova on sopinut myyvänsä S-400 -maasta ilmaan ohjusjärjestelmän Kiinaan. Tärkeintä tässä on se, että tämä tekee Pekingin läpäisemättömäksi USA:n ilmavoimille, ICBM'ille ja risteilyohjuksille. Venäjä puolestaan on jo keskittymässä viimeisintä tekniikkaa olevaan S-500 -ilmatorjuntajärjestelmään – joka periaatteessa saa Patriot -ohjuspuolustusjärjestelmän näyttämään kuin Toisen maailmansodan V2-ohjustyypeiltä.

Venäläinen Iskander-ohjus kulkee 7 Machin nopeudella – jonka kantama on 400 kilometriä, pystyen kuljettamaan 700 kilon painoisen useiden muunnosten taistelukärjen, ja pyöreän virhetodennäköisyyden ollessa viiden metrin hujakoilla. Toisin sanoen: lopullinen tappava ase lentokenttiä tai logistista infrastruktuuria vastaan. Iskander voi saavuttaa kohteet syvällä Euroopan sisällä.

Ja sitten on Sukhoi T-50 PAK FA -monitoimihävittäjät. Puhutaan todellisesta lähitulevaisuuden pelisääntöjen muuttajasta (game changer).

Pähkinänkuoressa, sekä Moskova että Peking tietävät että Yhdysvaltain pintalaivasto on vanhentunut – ja mahdoton puolustaa. Muutama tuhat S-400 ja S-500 -ohjuspatteria ovat tarpeeksi estämään USA:n ydinasehyökkäyksen. Ajattele mojovaa erää S-400'ia sijoitettuna Kaliningradin erillisalueeseen; se kääntäisi NATO:n ilmaoperaatiot syvällä Euroopan sisällä aivan kauhistuttavaksi painajaiseksi. Sen päälle, vanhat kunnon NATO-hävittäjät maksavat omaisuuksia. Kuvittele satojen tuhoutuneiden hävittäjälentokoneiden vaikutusta koskien Euroopan Unionia, joka on jo taloudellisesti tuhoutunut ja säästötoimenpiteiden kuoliaaksi vaivaama.” (http://www.atimes.com/atimes/World/WOR-01-011214.html)

Liittyen siihen ovatko amerikkalaiset edes tietoisia katastrofaalisesta maailmanlaajuisesta sodasta jota Obaman hallinto yrittää käynnistää, niin mitään todisteita ei säilytetä, mutta se ei todellakaan ole mikään yllätys, sillä jo ennen presidentti Bushin aloittamaa laitonta Irakin sotaa vehkeily paljastettiin Britannian tiedusteluagentti Katharine Gun'in toimesta alkuvuonna 2003, ja Yhdysvaltain valtamedia kieltäytyy yhä kertomasta totuutta kansalaisilleen.

December 1, 2014 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com