Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 20. helmikuuta 2015

”Fifty Shades of Gray” -romaanin perversioita opetetaan koululaisille Yhdysvalloissa – Fundamentalistikristityt Illuminatin perimmäinen tuhoamiskohde

Tässä kaksi osiota poimittuna tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä, jotka ovat profeetallisesti ajankohtaisia aiheita. Ensimmäisessä osiossa David Bay paljastaa sodomian kehittymisen Yhdysvalloissa kun maan koulujärjestelmässä on alettu opettaa seksuaalisia perversioita oppilaille. Tämä käy yhteen uuden julkisissa elokuvateattereissa näytettävän pornoelokuvan, ”Fifty Shades of Gray”, kanssa, joka on seksuaalisen moraalittomuuden kyllästämä. Elokuva perustuu samannimiseen romaaniin. Toisessa suomentamassani viikkokirjeen osiossa puolestaan kerrotaan Obaman hallinnon aikeista järjestää Valkoisessa Talossa uskontojen ääriaineksia vastustava konferenssi, johon kuitenkin osallistuu eräs islamin edustaja, joka on ollut tekemisissä jihadistiryhmien ja muslimiterroristien kanssa. Tällä tavalla tulee paljastetuksi mikä Barack Obama on miehiään. Todellinen Illuminatin tavoite on kukistaa kristinuskon ”ääriainekset” eli ns. fundamentalismi-kristillisyys.

------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 18.2.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1975
II. Keskikoulun oppilaille annetaan tehtäviä teemalla ”Fifty Shades of Gray” (Viisikymmentä harmauden sävyä), altistaen heidän nuoret mielensä syvään seksuaaliseen perversioon.


MONESSEN, Pa. (AP) – Vanhemmat Pennsylvanian koulupiirissä ovat muuttumassa punaisen 50 eri sävyksi sananhakutehtävien vuoksi joita annettiin keskikoulun oppilaille perustuen eroottiseen romaaniin ja elokuvaan. Oppilaille Monessen'issa annettiin tehtäviä jotka perustuivat 'Fifty Shades of Grey' -romaaniin, joka sisälsi termejä kuten 'läimäyttäminen', 'alistuva', 'nahkakäsiraudat' ja 'orjuutus'. Muut sanat listalla olivat selvempiä.”

Kun raivostunut vanhempi haastoi rehtorin ja koulun johtokunnan jäsenet koskien seksuaalisen perversion kylvämisen kauhistuttavia siemeniä, he kieltäytyivät vastaamasta, haluamatta että heidän huomautuksiaan kirjattaisiin ylös!

Elokuva saa ensi-iltansa teattereissa perjantaina (13.2.2015). Se pohjautuu E. L. James'in kirjoittamaan bestseller-kirjaan joka kertoo yliopisto-opiskelijasta ja hänen (she) paahtavasta suhteesta 27-vuotiaaseen miljardööriin mieltymyksellä orjuuttamiseen, kurinpitoon, sadismiin ja sadomasokismiin.”


Amerikka on ryntäämässä samaan kuiluun, johon Sodoma ja Gomorra putosivat monta tuhatta vuotta sitten. Nämä kaksi suurta kaupunkia opettivat ja harjoittivat mitä pahinta ja kaikkein perversseintä kuviteltavissa olevaa seksiä.

Ja he opettivat kaikkea tätä perversiota heidän koulujärjestelmässään! Jeesus varoitti että aikakauden lopulla, ”Lootin päivät” palaisivat maailmaan. Valitettavasti Amerikka on tiennäyttäjä tälle lisääntyneelle perversiolle.

Voin kuulla Jumalan väkevän äänen:

”Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.” (Ilmestyskirja 18:4-5)

Kristitty vanhempi, sinun täytyy kiskaista lapsesi ulos julkisista kouluista – HETI! Ennenkuin he menettävät kallisarvoiset ikuiset sielunsa koulujärjestelmälle joka on täysin vastakkainen kristillisiin arvoihin ja normeihin nähden.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2089
IV. Olkaa varuillanne! Fundamentalistiset kristityt ovat perimmäinen kohde kun Obaman Valkoinen Talo isännöi ”Väkivaltaisten ääriliikkeiden vastustamiskokousta (Countering Violent Extremism Summit)”!


Muslimien julkisten asioiden neuvosto (The Muslim Public Affairs Council (MPAC)) julkaisi kuvan Twitterissä vahvistaen, että sen johtaja, Salam Al-Marayati, osallistuu Valkoisen Talon huippukokoukseen joka käsittelee väkivaltaisten ääriliikkeiden vastustamista, joka alkoi tiistaina.”

Al-Marayati'lla on pitkä historia mitä tulee terroristien ja jihadistijärjestöjen puolustamiseen … MPAC, joka perustettiin vuonna 1998 muslimiveljeskunnan läheisten liittolaisten toimesta, omaa historian, joka on pullollaan ääriliikkeiden julistuksia.”

http://www.cuttingedge.org/articles/ICG.html
Miten huvittavaa! Presidentti Obama itseasiassa salli MPAC'n jäsenen tulla Valkoisen Talon konferenssiin keskustelemaan keinoista joilla taistella ”väkivaltaista ekstremismiä” vastaan! Se on kuin pyytäisi nälkäistä kettua vartioimaan kanalaa.

Muistatko presidentti George W. Bushin luennot joita käytettiin meitä varten ymmärtääksemme, että ongelma tässä maailmassa EI ole islam, vaan ääri-islam? Mutta presidentti Bush meni sitten askelta pidemmälle. Hän totesi, että jokaisella uskonnolla maan päällä on omat ääriaineksensa, kuten kristinuskolla.

Siksi Bush totesi rohkeasti, ”todellinen ongelma on ekstremismi jokaisessa uskonnossa”.

Älä eksy: Illuminati aikoo taistella ekstremismiä vastaan kristinuskon sisällä. Ja se tarkoittaa fundamentalismi-kristillisyyttä. Eräänä päivänä me kaikki kristityt ymmärrämme, että me olemme olleet kohteina koko ajan.

Tämä Illuminati-kortti, näytetty ylhäällä vasemmalla, tallentaa sekä Illuminatin että heidän verisen suunnitelmansa vakaumuksen vapauttaa maailma ”kaikista fanaatikoista”! Fundamentalistinen kristinusko on heidän tähtäimessään. Ainakin presidentti Obama on rehellinen, kun hän sallii muslimiveljeskunnan liittolaisen osallistua Valkoisen Talon kokoukseen keskustellaakseen siitä kuinka kukistaa ”ääriainekset”!

Älä epäile tätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com