Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Obama ja Netanyahu tukkanuottasilla – sisältää profeetallisen merkityksen

Tässä jo yli kolme viikkoa vanhassa Lähi-idän profetiapäivityksessä pastori J. D. Farag käsittelee tammikuisen uutisen profeetallista merkitystä kun USA:n edustajainhuoneen puhemies oli kutsunut Israelin pääministerin, Benjamin Netanyahu'n, puhumaan kongressin yhteiskokoukselle Iranin ja ääri-islamilaisuuden aiheuttamasta uhasta. Samalla sivuutettiin Valkoinen Talo, jonka isäntä on raivoissaan Netanyahu'lle tämän suunnitelmista tulla puhumaan Irania koskevista pakotteista kongressille maaliskuun 3. päivänä 2015. Huomionarvoista on, että Obama pyrkii nyt sabotoimaan Netanyahu'n uudelleenvalinnan pääministeriksi Israelin parlamenttivaaleissa 17. maaliskuuta tänä keväänä. Näillä Israelin ja Yhdysvaltain korkeimman johdon erimielisyyksillä on kauaskantoisia seurauksia Farag'in mielestä. Profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 1st, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 1.2.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-02-01.pdf

Pastori J.D. puhuu USA:n pyrkimysten profeetallisesta merkityksestä torjua Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu tulevissa vaaleissa maaliskuussa.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksestä aion puhua, mitä siitä seuraa, kun pääministeri Benjamin Netanyahu on kutsuttu puhumaan kongressille.
- Minun on myönnettävä, että vaikka en ollut yllättynyt Valkoisen Talon kannasta vastauksessa siihen, niin se, mitä he tekivät, saa minut yllättymään.
- Väittäisin, että sillä on kauaskantoisia seurauksia ja näin ollen sillä on enemmän profeetallista merkitystä, kuin olin alunperin ajatellut olevan.
- Ehkä suvaitset minua hiukan, jotta voin antaa taustatarinan niille, jotka ehkä eivät ole tietoisia, mitä on tekeillä.
Se kaikki alkoi viikko sitten keskiviikkona tammikuun 21. päivän uutisella, että edustajainhuoneen puhemies John Boehner oli kutsunut pääministeri Netanyahu'n puhumaan kongressin yhteiskokoukselle … Teheranin ja ääri-islamin uhkista. Valkoisen Talon mukaan ongelma tässä on, että Boehner rikkoi protokollan ja ohitti presidentin kutsumalla Israelin pääministerin. Loukkausta pahensi, että Valkoinen Talo vastasi sillä tavoin, jota joku kutsui ”lapselliseksi kohtaukseksi” ilmoittaen, että presidentti ei tapaisi Netanyahua, kun hän on täällä maaliskuussa.
Valitettavasti hallitus ei lopettanut vain kohtaukseen ja boikottiin; he veivät sen seuraavalle tasolle itseasiassa uhkaillen Netanyahu'a. Viime lauantaina 24. tammikuuta Fox News julkaisi raportin sanoen: ”Obama'n hallinnon kerrotaan raivoavan Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu'n suunnitelmista puhua kongressille maaliskuussa Iranin uhkasta yhden anonyymin virkamiehen sanoessa israelilaiselle sanomalehdelle, että hän tulee maksamaan 'hinnan' loukkauksesta. ...Netanyahu'n pitäisi muistaa, että presidentti Obama'lla on vielä puolitoista vuotta jäljellä ja että sillä tulee olemaan hintansa.” ...Samalla Haaretz raportoi myös, että Obama oli suoraan kehottanut Netanyahu'a lopettamaan USA:n lainsäätäjien kehottamisen tukea lainsäädäntöä, joka asettaa uusia pakotteita Iranille.

Tämä tuo meidät viime viikkoon ja siihen hämmästyttävään uutiseen, että Valkoinen talo on viemässä sen vielä uudelle tasolle ja aggressiivisesti tavoittelemassa Netanyahu'n syrjäyttämistä pääministerinä. Sitä todistaa tämä Fox News'in raportti viime tiistaina tammikuun 27. päivänä otsikolla, “Obama Campaign Team Arrives In Israel To Defeat Netanyahu In March Elections. (Obaman kampanjaryhmä saapuu Israeliin kukistamaan Netanyahu'n maaliskuun vaaleissa).” Lainaus artikkelista: ”Vain joitakin päiviä siitä, kun Obaman Valkoinen Talo syytti edustajainhuoneen puhemies John Boehner'ia 'protokollarikkomuksesta' kutsumalla Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu'n puhumaan kongressin yhteisistunnolle, viiden hengen ryhmän Obaman kampanjaagentteja kerrotaan saapuneen Israeliin johtamaan kampanjaa syrjäyttää Israelin pääministeri tulevissa kansallisissa vaaleissa maaliskuun 17. päivänä. Netanyahu'a vastustava vasemmistolainen israelilainen sanomalehti Haaretz raportoi, että ryhmä nimeltä ”Yksi Ääni,” jota amerikkalaisten lahjoittajien kerrotaan rahoittavan, maksaa Obaman kampanjaryhmälle. Kerrotaan, että tuota ryhmää johtaa Obaman vuoden 2012 kenttäpäällikkö Jeremy Bird. Kuten Jerusalem Post'in kolumnisti ja oletettu Knesset -ehdokas Caroline Click kirjoitti Facebook -sivullaan: ”Obama ei tapaa Benjamin Netanyahu'a Washingtonissa puhuessaan kongressin yhteiskokoukselle maaliskuussa, koska Israelin vaalit ovat silloin lähellä ja Obama tietysti uskoo protokollaan ja sopivaisuuteen, joiden vuoksi hän ei halua sekaantua.” Silti Glick jatkaa, ”Hän on juuri lähettämässä vuoden 2012 kampanjapäällikköään Israeliin pyörittämään kampanjaa Netanyahun lyömiseksi.”
- Seuraavassa, mitä tällä tarkoitan ja jotenkin uskon sen olevan hienovaraista ja saatanallista. Sen äärimmäinen vakavuus on samalla unohdettu.
- Anna minun selittää. Huomio kohdistuu nyt Obamaan, joka on onnistunut saamaan tämän koskemaan itseään ja Netanyahu'n halveksuntaansa.
- Näin tehden huomio on nyt pois Iranista ja heidän ydinasehaaveistaan Israelin ja USA:n eliminoimiseksi ja tuhoamiseksi.
Tammikuun 24. päivänä New York Post'in Michael Goodwin kirjoitti mielipidejutun otsikolla, “White House going nuclear on Netanyahu - Thou shall not cross Dear Leader (Valkoinen talo käymässä erittäin kiukkuisaksi Netanjahulle – Sinun ei pidä ylittää Rakasta Johtajaa)” Salli minun vähän jakaa, mitä hän sanoi, koska luulen, että se on paikallaan. ”Epäonnistuttuaan katuojasta sala-ampumaan ja estämään pääministeri Benjamin Netanyahu'n suunnitellun maaliskuisen puheen kongressin edessä, Valkoisen Talon avustajat purkavat nyt sappeaan täysillä. ...On turha sanoa, etteikö pikkumaisista uhkailuista tule presidentin virkahuoneen juttu. It is pointless to say petty threats do not become the Oval Office. Tämän Valkoisen Talon opettaminen hyville tavoille, muistuttaa sitä, mitä Mark Twain sanoi sian opettamisesta laulamaan: Haaskaat aikaasi ja kiusaat sikaa. Silti raivo on paljastava. Se muistuttaa, ikäänkuin voisimme unohtaa, että kaikki on aina Obamaa koskevaa. Kuinka Israel uskaltaa olla enemmän huolestunut Iranin ydinaseiden eksistentiaalisesta uhkasta kuin Obaman tunteista?
Itseasiassa on toinenkin vakava huolen aihe, joka on unohtumassa tässä prosessissa ja se liittyy siihen, kun Iran hyökkäsi Israelia vastaan Hizbollahin avulla Syyriasta. Viime tiistaina tammikuun 27. päivänä Jerusalem Post raportoi, että IDF kosti, kun kaksi Syyriasta ammuttua rakettia räjähtivät pohjoisilla Golanin kukkuloilla. Lainaten raporttia pääministeri Benjamin Netanyahu varoitti, että se joka yrittää haastaa Israelia sen rajoilla, ”huomaa, että me olemme valmiita reagoimaan voimalla. Israel suhtautuu ankaruudella tämänpäiväiseen hyökkäykseen Syyrian alueelta. Ne, jotka leikkivät tulella, polttavat itsensä,” pääministeri sanoi. Rakettitulitus tuli yhdeksän päivää laajalti Israeliin yhdistetyn iskun jälkeen Hizbollahin saattuetta vastaan. Tiistaina Iranin uutistoimisto IRNA lainasi vanhempaa virkamiestä, joka sanoi, että Teheran on kertonut USA:lle, että ilmaisku, jonka se yhdisti Israeliin, oli ylittänyt punaisen viivan ja Islamilainen Tasavalta vastaisi.

- Tässä lopuksi yhteenveto. Sekä Iranin islamilainen kuoleman profetia koskien Mahdin tulemista, että hiljattainen Saudi-Arabian kuninkaan kuolema, osoittavat Hesekielin lukuihin 38 ja 39.
- Kuitenkin näyttäisi todennäköiseltä, että ennenkuin Hesekielin profetia voi toteutua, niin Jesaja 17 ja Psalmi 83 täytyisi perustellusti toteutua ensin.
- Näin on, koska jokainen maa Psalmissa 83, sekä Syyria Jesaja 17:ssa, silmiinpistävästi puuttuu niistä kansoista, jotka on lueteltu Hesekiel 38:ssa.
- Lisäksi ottaen huomioon, että USA näyttää hyysäävän Irania ja vierovan Israelia, siinä on resepti tuholle.
- Väittäisin, että se, mitä näemme muodostuvan on täydellinen profeetallinen myrsky, kun synkät pilvet alkavat vyöryä päälle, kuten meille kerrottiin.
- Luukkaan evankeliumissa Jeesus nuhtelee niitä, jotka osasivat tulkita sään merkkejä, mutta eivät ajan merkkejä.
Lk. 12:54-56 Ja hän sanoi myöskin kansalle: "Kun näette pilven nousevan lännestä, sanotte kohta: 'Tulee sade'; ja niin tuleekin. Ja kun näette etelätuulen puhaltavan, sanotte: 'Tulee helle'; ja niin tuleekin. Te ulkokullatut, maan ja taivaan muodon te osaatte arvioida; mutta kuinka ette arvioitse tätä aikaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com