Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 21. helmikuuta 2015

VAROITUS: Sielunvihollisen hyökkäykset uskovia vastaan toisten uskovien/ei-uskovien kautta

Tässä otan esille erittäin aiheellisen asian, joka koskettaa varmaan monia kanssaveljiäni ja -siskoja. Raamatusta tiedämme, että sielunvihollinen eli saatana on veljien syyttäjä. Kaikista nautinnollisinta hänelle on saada aikaan erimielisyyttä uskovien keskuudessa ja luoda turhanpäiväisiä riitoja. Toki saatana käyttää etupäässä ei-uskovia/jumalattomia hyökkäystensä välikappaleena, mutta myöskin uskovat voivat joutua vihollisen ”syötäviksi” niin, että saatana hyökkää tämän harhautetun uskovan kautta sellaista uskonveljeä tai -sisarta vastaan joka on ollut suureksi haitaksi sielunvihollisen toiminnalle esim. paljastuksillaan. Tällöin viaton uskova voi joutua turhaan ”tappelemaan” uskonystäväänsä vastaan ja hänen mielensä voi järkkyä jopa niin, että se luo psyykkistä epävakautta tämän uhrin sisimpään ja estää häntä toimimasta enää rationaalisesti. Saatana/demonit oikein pyrkivät siihen, että uhrin asemassa oleva uskova hermostuu ja ärtyy sillä tavalla joka ei ole Raamatun mukaista. Pitäisi tajuta, että henki joka syyttävässä uskovassa puhuu on saatanan henki eikä tälle pitäisi vastata. Mutta kukapa meistä olisi niin vahva, että pystyy olemaan jatkuvasti välittämättä vääristä syytöksistä joita saatana valehdellen syöttää eksytetyn uskovan suuhun. Pakostakin lihallinen mielemme pyrkii antamaan samalla mitalla takaisin, kun pitäisi oivaltaa olla rauhallinen ja pikemmin rukoilla kanssauskovan puolesta että tekisi parannuksen tai että saatana väistyisi tästä hyväksikäytetystä uskovasta. Väärän syyttelyn tunnistaa kyllä helposti, sillä usein se sisältää kasan valheita, ilkeilyä, vikojen kaivelemista ja asiatonta kielenkäyttöä. Mutta mikä traagisinta, on se, että toisin kuin jumalaton syyttelyssään, niin toinen kanssauskova lainaa vielä Raamattua väitteidensä tueksi. Sanonta: ”Lukee kuin piru Raamattua”, pätee tässä tapauksessa. Saatana osaa kyllä Raamatun ulkoa mutta tulkitsee sitä tahallaan väärin ja asiayhteyden ulkopuolella.

No niin; tässä oli johdanto episodiin joka käytiin minun ja ystäväni Pekan, uskonveljeni, kanssa viime aikoina, kun Pekka, tavallisesti järkevänä ja uskollisena ystävänä minulle, jotenkin vihastui minuun aivan suotta ja rupesi käytännössä vainoamaan minua, mm. blogini vieraskirjassa. Tässä muutama näyte, jotka kyllä osoittavat sen, että kyse oli sielunvihollisen kierosta hyökkäyksestä minua vastaan Pekan kautta, jonka Pekka sittemmin myönsi minulle ja katui syvästi. Ensin vieraskirja-kirjoittelua:

--------------------------------------------------------------------
Vieraskirja
--------------------------------------------------------------------

Nimi :
Pekka


Viesti :
Vielä viimeisen kerran kirjoitan sinulle pyhä uskonveljeni:

...Ai, se olikin sisäinen tunne siitä että Tony Blair on Antikristus?! Muka rukousvastaus.. Ettei olisi kuitenkin ollut vain järjen päätelmä tai sielunvihollisen kuiskaus? Enpä olisi uskonut että Pekka vajoaa tällaiseen. Tulee mieleen monet karismaattiset julistajat (mm. Benny Hinn ja Marko Selkomaa), jotka pöyhkeilevät omilla Jumala/Pyhä Henki -kokemuksillaan omaten jonkinlaisen "voitelun". Pekka taitaakin olla karishellari:)

Herra sanoi minulle, että Hän tekee minusta haureuden tekijän, jos jatkan kirjoitteluani tähän vieraskirjaan. Hän sanoi, että vie Ollilta ymmärryksen. Näköjään vei kävijätkin kun tämä blogi lopettaa.



16. helmikuuta 2015 9:04:48

Vastasin Pekalle melko sävyisästi:

Nimi :
Olli


Viesti :
Pekka, tämä blogi ei lopeta mihinkään, vain freebok loppuu. Sen tilalle on tarjolla muita keskustelufoorumeja netistä. Olet aivan sekaisin Pekka. Näköjään sulla sama kohtalo kuin Pasi Toivosella mun suhteen. Loukkaannuit ihan turhasta mielipide-erosta. Saat mun puolesta pitää näkemyksesi Tony Blairista, mutta älä tyrkytä sitä ainoana totuutena tänne. Minäkään en ole varma prinssi Williamista, vaikkakin pidän hyvin mahdollisena. Näillä uskovien näennäisriidoilla vain sielunvihollinen juhlii. Sitäkö haluat Pekka? Luulin sinua järkimieheksi. Olen kyllä valmis sovintoon. Voin soittaa sulle.



16. helmikuuta 2015 15:33:07

Sitten hyvin kärjekkäästi:

Nimi :
Olli


Viesti :
"Herra sanoi minulle, että Hän tekee minusta haureuden tekijän, jos jatkan kirjoitteluani tähän vieraskirjaan. Hän sanoi, että vie Ollilta ymmärryksen. Näköjään vei kävijätkin kun tämä blogi lopettaa."

Oikeastaan tuo on aika törkeää ja aivan kuin sielunvihollisen suusta sanottua. Pekka toivoo tämän blogin loppua ja minulle vastoinkäymistä, kuten saattaisi olettaa paholaisen ja kätyreidensä toivovan. Mikä herra se Pekan korvaan oikein kuiskuttelee? Säälittävää...ilmeisesti juomaputki taas päällä Pekalla.

16. helmikuuta 2015 23:09:06


Sitten sähköpostikirjeenvaihtoa meidän kesken:
 
PEKKA KIRJOITTI 18.2.2015 15:00
 
Arvasin, että sensuroit tämän:

[b]Pysy Olli sanassa:[/b]
 
"Pyydän anteeksi jos olen kohdellut liian kovalla kädellä Pekkaa, mutta [b]mulla on vain sellainen negatiivinen asenne näihin ns. karismaattisiin kokemuksiin (unet ja näyt) nykypäivänä[/b]. Niin usein luotetaan niihin kuin vuoreen, kun pitäisi pitäytyä vain Jumalan Sanassa ja sen profetioissa. Pyhä Henki kyllä avaa ymmärrystämme lopunajan asioissa.

Dan. 12:4
4. Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy."

Kaikki ei ole karismaattista ihmeillä ja unilla kekkulointia; sana opettaa selvästi myös profetioista, unista ja näyistä:

Ap. t. 2:17
Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. 

Aam. 3:7
Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.

[b]SINÄKÖ NÄMÄ KUMOAT?[/b]

[b]VAKAVA VAROITUS:[/b]

Ilm. 22:18-19
18 Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan;
19 ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu. 

Sinä suunnilleen haistattelet täällä paskaa, jos et sanallisesti niin ainakin henkisesti, kaikille, jotka omia näkemyksiään mielestäsi liian kärkkäästi puolustavat. Kaikki nämä ovat "pasitoivosia" ja "pahoja palvelijoita".

Meidän välillä vallitsee "hengellinen" sotatila niin pitkään kunnes lopetat, "pahana palvelijana", vallankäyttöyrityksesi minua kohtaan tuomalla esille sinulle uskomiani henkilökohtaisia terveystietojani:

Olli kirjoitti 15.12.2014

"Olet kertonut että sinulla (Pekalla) on [b]mania[/b] ja se kyllä näkyy."

Olli eikö sinulla "hälytyskellot" soi kun vieraskirjaasi kirjoittavat enää käytännössä 2 henkilöä: sinä ja Tauno

OLLI VASTASI 18. helmikuuta 2015 17.08

Jätä minut rauhaan. Älä vainoa minua enää. Sinulla öykkäri ei ole mitään asiaa enää minun vieraskirjaan. Olet vain riidankylväjä. 

-Olli

PEKKA VASTASI ILKEÄSTI 18. helmikuuta 2015 7:47 PM

Kiitos, ja onneksi riidankylväjä ja öykkäri kuin "hengellistä bingoa" pelaava numerotaituri, jonka kirjoitukset ovat pelkkiä linkkejä päivän lehdistä; vailla ymmärrystä, jonka Herramme meille Joelin -kirjan mukaan aikojen lopussa lupaa. Ja sen vähän minkä Herra lupasi ottaa sinulta pois.

Jes. 29:13-14 

13 Ja Herra sanoi: Koska tämä kansa lähestyy minua suullaan ja kunnioittaa minua huulillaan, mutta pitää sydämensä minusta kaukana, ja koska heidän jumalanpelkonsa on vain opittuja ihmiskäskyjä, 

14 sentähden, katso, minä vielä teen tälle kansalle kummia tekoja-kummia ja ihmeitä, ja sen viisaitten viisaus häviää, ja sen ymmärtäväisten ymmärrys katoaa. 

Oiskohan tuo suullaan kunnioittaminen samaa kuin Pasin ja minun ruoskiminen sekä "hengellinen bingo"? 

Hepr. 6:4
4 Mahdotontahan on auttaa niitä, jotka kerran ovat päässeet valoon, maistaneet taivaan lahjaa ja tulleet osallisiksi Pyhästä Hengestä

Kuule silloin kuin sinä vielä "kusit" isäsi kiveksiin puhuin minä jo hengessä Herrani kanssa. Eikä minulle varmastasi annettu öykkäröinnin ja riidankylväjän armolahjaa, meitä, hänen omiaan kohtaan. Sinä et ole minun opetuslapsiveljeni.
 
Joh. 13:35
35 Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus."

JA OLLI VASTASI VIELÄ JULMEMMIN 18. helmikuuta 2015 22.32

Mikä sinä kuvittelet olevasi tekopyhä juoppo? Luuletko että välitän vähättelystäsi? Sinulla tuskin on tuhannesosaakaan siitä ymmärryksestä jota minulla on hengellisistä asioista. Sinä et pyöritä blogia tai vaikuta millään muullakaan taholla. Olet vain oudosti ryöminyt herrasi saatanan vaikutuksesta blogini vieraskirjaan sekoittamaan ja esittämään muka kaikessa oikeassaolevaa ja mollaamaan muita. Myöskään sinun ennustuksesi eivät ole tähänkään asti toteutuneet, joten luultavaa on että olet vain oman mielipuolisen pääsi sokaisema. Olet hengellinen huora kaikessa näky- ja unimaailmassasi. Mikään ei ole totta mitä saat mieleesi. Olet väärä profeetta ja todellakin vain saatanan pelinappula (saatanan synagoogasta), veljien syyttäjä. Ilm. 3:9

9. Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.

-----------------------------

Tässä vaiheessa Herra puuttui asioihin ja vihelsi pelin poikki. Pekka vastasi seuraavana aamuna sähköpostissa hyvin nöyrästi ja ei ollut enää vihoissaan ja minä pyysin sitten anteeksi häneltä. Olemme sopineet riitamme, kuten Raamattu kehottaa riidoissa olevia veljiä tekemään. Kunpa Pasi Toivonenkin, entinen hyvä ystäväni, toimisi samoin. Loputonta vihan kierrettä ei kannata jatkaa ja pitää katkeruutta sisällään, josta vain paha henkimaailma ja pahat ihmiset hyötyvät. Raamattu sanoo näin saatanasta (Joh. 10:10):

10. Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.

Pekka soitti tänään minulle ja halusi että tämä meidän juttumme julkaistaan. Hän kirjoitti minulle muutamia sähköposteja, jotka julkaisen seuraavassa. Pekka selittää näissä syytä käytökselleen ja mitä oli kokenut syvän hengellisen pimeytensä aikana alkuvuonna 2015. Tämä on hyvin opettavaista. Pekka katuu syvästi. Tässä siis ystäväni Pekan tunnustus henkivallasta joka käytti häntä hyväkseen.

----------------------------

Pekka kirjoitti 21.2.2015 8:00

Uskonveljeni Olli,

Katselin, ennen poistamista, sähköpostikirjeen vaihtoamme parilta viime viikolta. Olen vakuuttunut, että se, joka kirjoitti en ollut minä vaan jokin minussa. Kaikki alkoi siitä kun ostin Katolisesta-kirjakaupasta kirjan "manaamisesta" mm. "neitsyt Marian" nimeen. Sen jälkeen mieli järkkyi: 2 itsemurhayritystä kuukauden sisään ja samaten 2 mielisairaalareissua Pitkässäniemessä.
Saatana ja hänen demoninsa ovat älykkäämpiä kuin yksikään ihminen. Jos näin tapahtuu uudelleen (Herra minut siitä varjelkoon) niin älä vaan rupea keskustelemaan minun tai sen kanssa; sen tehtävänä ei ole muuta kuin kiusata ja ärsyttää sinua ja saada mielesi järkkymään.
Yritin keskustella tästä asiasta sairaalassa, potilaana olleen luterilaisen naispapin, joka kehuskeli koulutuksellaan ja vasta alkaneilla sosiaalipsykologian opinnoillaan Tampereen yliopistossa, kanssa; hänen naamansa kiristyi raivosta ja lopetti asiasta keskustelun saman tien. Kysyin, että ei taida luterilainen-kirkko tämmöiseen uskoa: kylmävastaus oli ei.
En tiedä mikä tässä kaikessa oli tarkoituksena; muttako voisiko olla niin, että Herra valmistaisi minua evankelioimaan niitä, jotka häntä eniten kiroavat?

Pekka kirjoitti aamulla 21.2.2015

-> nokialainen.in.



Saatana ja hänen demoninsa ovat älykkäämpiä kuin yksikään ihminen. Jos näin tapahtuu uudelleen (Herra minut siitä varjelkoon) niin älä vaan rupea keskustelemaan minun tai sen kanssa; sen tehtävänä ei ole muuta kuin kiusata ja ärsyttää sinua ja saada mielesi järkkymään.

Yritin keskustella tästä asiasta sairaalassa, potilaana olleen luterilaisen naispapin, joka kehuskeli koulutuksellaan ja vasta alkaneilla sosiaalipsykologian opinnoillaan Tampereen yliopistossa, kanssa; hänen naamansa kiristyi raivosta ja lopetti asiasta keskustelun saman tien. Kysyin, että ei taida luterilainen-kirkko tämmöiseen uskoa: kylmävastaus oli ei.

En tiedä mikä tässä kaikessa oli tarkoituksena; muttako voisiko olla niin, että Herra valmistaisi minua evankelioimaan niitä, jotka häntä eniten kiroavat?

Pekka

8.35 (3 tuntia sitten)

-> nokialainen.in.


Jatkan vielä sen verran, että tämä mitä minä koin ei välttämättä sovellu kaikkiin vieraskirjaasi kirjoittajiin. Jotkut saattavat ilmaista enemmän tai vähemmän hairahtuneet mielipiteensä agresiivisemmin ja riidanhaluisemmin kuin toiset. Näitä pitäisi ohjata lempeästi ja sanaa taitavasti käytellen. Asia erikseen ovat suoranaiset pilkkaajat; he eivät ansaitse edes kommentointia. Tulee mieleen "Lapualaisoopperan" kohtaus jossa Loiri vetää, että: "näillä lakeuksilla ei jumalauta pilkata Jumalaa". Taitaa sopia myös vieraskirjaasi. Oletko muuten löytänyt jo uuden alustan blogillesi? Kiitos kun lähetit minulle "linkin" siihen Toivosen arvosteluun Petri Paavolasta, mutta tuntuu, että en halua vähään aikaan tekemisissä minkään sellaisen kanssa mikä liittyy katolilaisuuteen esim. Toivoseen. Herra todennäköisesti, aivoituksensa mukaan, avaa ymmärrystäni tässä asiassa. Jatkossa kun kirjoittelen vieraskirjaasi niin kommentoin muiden kirjoituksia; en itseeni luottaen vaan sanalla.
 
Pekka


Pekka

8.48 (3 tuntia sitten)

-> nokialainen.in.


Tämäkin tuli "pahan" jaksoni aikana. Saatana osaa ohjata ihmistä taitavasti löytämään linkkejä, jotka tekevät pilaa Raamatun kehotteista; niin kuin tässä tapauksessa laskea "pedon" lukua: http://www.openjs.com/scripts/666.php


Pekka

9.34 (2 tuntia sitten)

-> nokialainen.in.


Älä Olli hermostu, mutta on pakko vielä tämän viestin verran purkaa pahaa kokemustani; uskon, että jouduin "riivauksen" valtaan:

Mutta vastoin tuntemustani kävin kuitenkin Toivosen "blogissa" (luulin sen jo muuten kasvavan "koiranputkea") ja:

a) Toivonen ei ole mikään tyhmä. Hänen kirjoituksensa ovat vietteleviä ja älykkäitä ja niissä on "jumalisuuden ulkokuori"

b) Hän osaa näennäisesti perustella "sanalla" kirjoituksiaan

Onneksi menin tähän "blogiin", koska tunnistin kuukauden aikaisen itseni. Saatanan antaman älyn vääntää asioita, agressiiivisuuden sekä valtavan itsensä nostamisen sekä muiden tuomitsemisen. Hänen kirjoituksensa ovat "toista" evankeliumia, jossa saatana joutuu tahtomattaan paljastamaan  itsensä.

Koin samaa viimeisen kuukauden ajan. Minulle näytettiin, koska en pystynyt nukkumaan yhtään, asioita, viisaita näkyjä, yliluonnollisia ymmärryksiä jne... Toivosen kirjassa vaikuttaa sama henki.

Pekka

9.49 (2 tuntia sitten)

-> nokialainen.in.


Niin tosin unohdin mainita, että koko "blogi" on saatanan sekä hänen katolisen työkalunsa vallassa (sen tajuaa Pulkkisen "sokea" pässikin); mutta henkivalta, jonka tunnistin tässä blogissa pahan kokemukseni perusteella on "isästä" saatanasta, enkä toivoisi kenenkään siellä vierailevan; en myöskään sinun.

Pekka

Pekka

9.53 (2 tuntia sitten)

-> nokialainen.in.


Toivosen "blogia" vastaan on käytävä Herran totisin rukouksin. Siinä mielessä sitä ei saa jättää rauhaan, koska se voi eksyttää jonkun onnettoman!

Pekka

10.00 (1 tunti sitten)

-> nokialainen.in.


Olli, jos haluat julkaise nämä tämän aamuiset kirjoitukseni "blogissasi". Uskon, että tämä pyyntö tuli Herralta ettei kenellekkään meistä jäisi väärää vaikutelmaa siitä "voimasta", jolla sielunvihollinen voi hyökätä uskovaakin vastaan.

T: Pekka

Pekka

11.43 (15 minuuttia sitten)

-> nokialainen.in.

Yritä Olli saada näistä viesteistä joku järjestys, mutta muistaakseni yhdessä viestissä, ollessani pahan vallassa, kehuin Pasi Toivosta ja kehotin sinua tekemään pikaisen sovinnon hänen kanssaan.

Pekka

12.17 (0 minuuttia sitten)

-> nokialainen.in.

Lopuksi, kun tämä painajainen loppui niin itkin vuolaasti, siitä ei meinannut tulla loppua. Uskon, että Herra sanoi: "perkele poika, ota opiksi tai seuraavalla kerralla heilahtaa niin, että tuntuu".

Pekka


Hepr. 12:6
6 sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".

--------------------------------


Mutta nyt loppusanoihin. Tästä kaikesta demonien ja riivaajien ja saatanan manipuloinnista ihmismieliä vastaan tulee mieleen Norbert Jacques'in luoma fiktiivinen hahmo Tri (Doctor) Mabuse romaanissa Dr. Mabuse, der Spieler ja hahmo tuli kuuluisaksi kolmessa Fritz Langin ohjaamassa elokuvassa. Tri Mabuse on naamioinnin ja telepaattisen hypnoosin mestari. Mabuse harvoin tekee rikoksensa henkilökohtaisesti, vaan toimii agenttiverkostonsa kautta toteuttaen hankkeita joita hän on suunnitellut heitä varten. Mabusen agentit vaihtelevat urarikollisista, jotka työskentelevät hänelle, viattomiin ihmisiin, joita kiristetään tai hypnotisoidaan yhteistyöhön, ja tyyppeihin, joita manipuloidaan niin menestyksekkäästi, etteivät he ymmärrä, että he tekevät täsmälleen sitä mitä Mabuse suunnitteli heidät tekemään.

Tässä viimeisessä lauseessa koskien tyyppejä, joita manipuloidaan menestyksekkäästi toteuttamaan ihmispedon suunnitelmia tiedostamattaan, tiivistyy tämän julkaisun pointti. Mabuse kuvaa Saatanaa, mestarimanipuloijaa, joka voi "hypnotisoida" heikkoluonteisen ihmisen. Tai manipuloija voi myöskin olla mikä tahansa demoniruhtinas, joka on alamainen Saatanalle. Suomen ainoan euroviisuvoittajan, Lordin, voittokappaleessa Hard Rock Hallelujah muuten vihjaillaan punasilmäiseen demoniin, jolla on siivet, ja joka ei ole aivan se joka lankesi. Katso lyriikka:

http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Hard-Rock-Hallelujah-lyrics-Lordi/69711A34D9FED2A04825712000081173

Yksi säkeistö, jonka aikana Mr. Lordi nostaa siipensä ylös:

Wings on my back
I got horns on my head
My fangs are sharp
And my eyes are red
Not quite an angel
Or the one that fell
Now choose to join us or go straight to Hell

Kuvaako tämä ns. Suomi-demonia, jonka avulla Lordi voitti kisan? Paha sai väliaikaisen voiton hyvästä. Onko tällainen Mabuse-demoni, mielen manipuloija, todellisesti olemassa?

Seuraava saksalaisen eurodancea 1990-luvulla soittaneen Blue System -yhtyeen Mabuse-kappale on myös paljastava. Kuunnelkaa tarkasti sanoja. Dieter Bohlen laulaa näin:

https://www.youtube.com/watch?v=2TLIs-gL21U

http://www.lyrics007.com/Blue%20System%20Lyrics/Dr.%20Mabuse%20Lyrics.html

Yksi paljastava säkeistö:

Oh Seven Ways of loneliness -
Tall strange Man, old black dress
You can see his silhouette in black
A kiss of Death - a secret Friend
He's the Loser in the End (kuten saatana)
The Soldier of the Darkness, he'll come back  (demoniruhtinas?)
He's knocking on forbidden doors
Like years and years before

Tri Mabuse'sta tulee muuten vielä mieleen Nostradamuksen Mabus (pahuus) nelisäkeistössä II:62

Suomeksi:

Mabus kuolee pian, tulee
Ihmisille ja eläimille kauhea tuho:
Sitten nähdään äkkiä kosto,
Pötypuhetta, väkipakko, jano, nälkä kun komeetta kulkee.

Kuka siis on tämä Mabus tai siihen rinnastuva Mabuse? Tunsiko Nostradamus Mabuse-hahmon, jonka perusteella antoi nimen pahuudelle? Joka tapauksessa Mabus-ennustus viittaa johonkin suureen katastrofiin viimeisinä päivinä, jolloin paha saa palkkansa. Tämä tapahtuma voi olla hyvinkin lähellä.

Ja vielä lopuksi muistutus kaikille kristityille.

Efesolaiskirje 6:11-12

11. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
12. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

1 kommentti:

  1. Pekka kommentoi eilen vieraskirjaani tätä julkaisua seuraavasti:


    Nimi : Pekka

    Viesti : Pasi Toivonen lue Ollin "blogista" kokemukseni ja varoitukseni sinulle. Se henki mikä sinussa puhuu vastustaa sitä, joka "ylös nousi". Tunnusta uskosi Herraan Kaikkivaltiaasi komenna sitä epäpuhdasta "henkeä", joka sinussa vaikuttaa. Jeesuksen Kristuksen nimessä lähde minusta.

    Pasi, kaikessa Herrallisessa rakkaudessa; minä kävin rankkojen kokemusteni jälkeen katsomassa sivustoasi ja tunnistin heti sen henkivallan, joka sinussa vaikuttaa; se minulle näytettiin: järkkymätöntä viisautta, selvänäköisyyttä, täydellistä ymmärrystä. Sen vallassa minä olin yli kuukauden. Sovi Herrasi kanssa, kadu niin kuin minä. Ei ole mitään väliä kestikö välirikko Herrasi kanssa tuhat vuotta vai yli kuukauden niin kuin minulla. Tule Pasi takaisin; ja jos mahdollista sovi Herrassa välirikkosi Ollin kanssa; tämä oli Ollin pyyntö. Hän kaikesta huolimatta haluaa sinut Herramme puolelle.

    Lähetän tämän sinulle myös sähköpostina.

    21. helmikuuta 2015 18:28:39


    JA TOINEN VIESTI PEKALTA HETI PERÄÄN:

    Nimi : Pekka

    Viesti : Tämän asian haluaisin lisätä Olli "blogi" - kirjoitukseesi. Herra julisti "pelin" poikki emailissa, jossa sanoin, että "hengellinen Ymmärrykseni" on ainoastaan olla Herraa lähellä.

    Ps. 73:28
    Mutta minun onneni on olla Jumalaa lähellä, minä panen turvani Herraan, Herraan, kertoakseni kaikkia sinun tekojasi.

    Ja Markun sanoihin, että teidän kiistaanne käydään "henkivalloissa"

    Älkää leikkikö näinkään pienillä asioilla niin kuin minä. Kirjan lukemisen jälkeen tuli "Lordin" kuunteleminen.

    1. Piet. 5:8
    Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä.

    Mietin mikä tässä kaikessa oli tarkoituksena. Päättelin, että tarkoituksena oli valmistaa minut evankelioimaan niitä, jotka eniten Herraa kiroavat vai vierailla Pasi Toivosen "blogissa" ja 2 riviä eräästä kirjoituksesta, "Petri Paavolan ja Emil Antonin debatti"

    http://www.heinola.org/~patato/Paavola.html

    ...luettuani tajuta, että "tässä puhuu sama "henki", joka piti minua otteessaan yli kuukauden".

    Ette usko miten rauhallinen ja hyvä olo minulla on nyt.

    21. helmikuuta 2015 18:48:11

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com