Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 12. helmikuuta 2015

Onko Minskin rauhansopimus pysyvä vai profetian valerauha (1 Tess. 5:3)?

Tässä erään brittiläisen toimittajan uunituore näkökulma vastasolmitun Minskin tulitaukosopimus nro 2:n toteutumismahdollisuuksista. Yli 16-tuntisissa neuvotteluissa päästiin sovintoon Ukrainan kriisin päättämisestä Venäjän, Ukrainan, Saksan ja Ranskan kontaktiryhmän jäsenten ja Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön Etyjin edustajien allekirjoittaessa 'rauhansopimuksen' tänään aamupäivällä Suomen aikaa (Putinin painostuksesta kapinallisten edustajat allekirjoittivat sopimuksen myös). Kuitenkin seuraava uutinen herättää jo epäilyjä ”rauhan” pysyvyydestä ja toteutumisesta kun viime yönä neuvotteluiden aikaan Itä-Ukrainaan siirrettiin raskasta aseistusta Venäjältä. Ovatko separatistit todella halukkaita luopumaan tavoitteistaan ja antautumaan Ukrainan nykyhallinnolle varsinkin nyt, kun he ovat pääsemässä niskan päälle taisteluissa? Mitä peliä Putin oikein pelaa?

http://yle.fi/uutiset/ukraina_venalainen_panssarikolonna_tuli_rajan_yli_yolla/7801342

Kaikesta tästä tulee mieleen eräs Raamatun profetia, joka varoittaa Herran päivän tulevan yllättäen maailmalle silloin kun on päästy jonkinlaiseen rauhantilaan paniikinomaisesta sotapelosta, joka näidenkin neuvotteluiden takana oli kun liittokansleri Merkel ja Ranskan presidentti Hollande aloittivat rauhansukkuloinnin viime viikolla aika tavalla äkisti. Pelkojahan oli että Ukrainan kriisi eskaloituu jopa 3. maailmansodaksi. Ja nyt huoahdetaan helpotuksesta...Apostoli Paavali kirjoittaa meille valvoville kristityille seuraavaa 1. Tessalonikalaiskirjeen 5. luvussa, jakeissa 1-6:

Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.

Alla olevan The Guardian -lehden mielipidekirjoituksen suomentaja: Olli R.

-------------------------------

Tämä on onnistumisen tai epäonnistumisen hetki Ukrainalle


Thursday 12 February 2015 11.09 GMT


Vladimir Putinin on pidettävä sanansa, mutta Yhdysvaltojen pitäisi harkita uudelleen kaikkia toimenpiteitä, jotka voisivat kärjistää tilannetta


Vladimir Putin, Francis Hollande, Petro Poroshenko and Angela Merkel.
If the west were to provide arms to Ukraine it could prompt
'a rapid escalation of Russian support for separatists'.
Photograph: Sergei Grits/AP

Vladimir Putin ja Petro Poroshenko pystyivät hädintuskin kättelemään rauhanneuvottelujen alussa Minskissä, ja seikka, että neuvottelut menivät läpi yön, antaa ymmärtää että heidän molempien täytyi olla nyrjähtäneitä käsistään tehdessään myönnytyksiä, joista he eivät pitäneet. Se tarkoittaa myös sitä, että sopimus, jonka he lopulta saavuttivat, on hyvin hauras, roikkuen langanohuesti elossa.

Välitön tehtävä tulee olemaan kestävän tulitauon luominen, joka alkaa keskiyöllä sunnuntaina 15. helmikuuta 2015. Ensisijaisena tavoitteena on lopettaa kauhea verenvuodatus, jolla on kasteltu Itä-Ukrainaa menneen vuoden kuluessa.

Mutta se on seuraava osa Minskin suunnitelmaa – mihin Putin viittasi ”poliittisena ratkaisuna” – joka on hankalin. Lännen perimmäinen tavoite on turvata Ukrainan tulevaisuus itsenäisenä valtiona, ja saada sen alue eheäksi jälleen. Olisi katastrofi, jos nykyisen tilanteen – omaehtoiset ”kansantasavallat” jotka on perustettu Donetskin ja Luhanskin ympärille – sallittaisiin vakiintua ”jäätyneeksi konfliktiksi”, luomalla tosiasiassa erillinen kapinallisten johtama valtio ja osittainen Ukraina, kenties ikuisiksi ajoiksi.

Mutta miljoonien venäläisten puolesta nyt, elääkseen turvallisesti kaakkoisen Ukrainan alueilla, suuren verenvuodatuksen ja veljesmurhaamisen jälkeen, tarvitaan suunnattomia ponnisteluja kaikilta osapuolilta. Ukrainan kansa vaatii Putinia tekemään kaikkensa jotta hän pystyy taivuttelemaan kapinalliset siihen, että sopimus on heidän etujensa mukainen, ja Länneltä olla tekemättä mitään sellaista, joka antaa Putinille tekosyyn olla toimimatta niin.

Viime kädessä rauhannäkymät alueella voivat riippua siitä, kuinka vahva Putinin ote kapinallisiin on. Se ei aina ole ollut niin vahva kuin se saattaisi näyttää pintapuolisesti olevan – he jättivät huomiotta hänen pyyntönsä järjestää kansanäänestys itsenäisyydestä vuonna 2014, esimerkiksi, ja heidän päättäväisyytensä saada oma valtio on vahvistunut siitä saakka.

Putinin julkinen asema ei ole koskaan ollut sama kuin separatistien vastaava – hän on johdonmukaisesti sanonut, että hän tukee Ukrainan alueellista yhtenäisyyttä, mutta haluaa perustuslaillisia uudistuksia, jotka takaavat maan etelä- ja itäosissa asuvien venäläisten oikeudet. Juuri tuosta Minskin sopimuksessa määrätään – ja Lännen täytyy painostaa Kiovaa ripeisiin tuloksiin tuon lupauksen kohdalla.

Lännen on myös saatava Putin pitämään sanansa, ja se kanta, johon hän on sitoutunut allekirjoittamalla sopimuksen. Hän ei saa teeskennellä, että hän ei voi hallita kapinallisia – hän pystyy, kuitenkin, helposti poistamaan aseiden toimittamisen heille. Mutta rehellisesti sanoen hän ei todennäköisesti tee tätä, jos hän pelkää, että Ukraina Lännen tukemana, valmistautuu jatkamaan aseellista hyökkäystä heitä vastaan. Putinia on kannustettava pudottamaan hänen aseellista tukeaan kapinallisille sen sijaan että tuntee olevansa pakotettu jatkamaan sitä Länsi-aseistetun Ukrainan hyökkäyksen edessä.

Se on toivottavaa sen vuoksi, että USA tulee harkitsemaan uudelleen suunnitelmiaan lähettää sotilaspataljoona Ukrainaan ensi kuussa aloittaakseen Ukrainan joukkojen kouluttamisen. Tilanne on aivan liian hauras, ja panokset ovat liian korkeat, tällaisille helposti väärintulkittaville liikkeille. Sama koskee mitä tahansa ajatuksia lähettää aseita, edes puolustuksellisia, Kiovaan.

Kuten Strategisten tutkimusten kansainvälinen instituutti (International Institute for Strategic Studies) varoitti tällä viikolla, ”Lännen päätös antaa aseita Ukrainalle voisi lietsoa Venäjän tuen nopeaa laajentumista separatisteille jotka taistelevat hallinnon joukkoja vastaan maan itäosassa”. Siksi liittokansleri Merkel ryntäsi toimiin viime viikolla, toivoen hartaasti saavuttavansa sopimuksen ennenkuin amerikkalaiset nostavat panoksia. Hän ymmärtää, näyttää ymmärtävän paremmin kuin kukaan toinen Lännen johtaja, että tämä on onnistumisen tai epäonnistumisen hetki. Jos viileä ajattelu ei ole vallitsevaa, molemmin puolin, seuraukset Euroopalle voisivat olla mullistavat.

------------------------------

Angus Roxburgh on kirjailija ja televisiotoimittaja.
Hän oli BBC:n kirjeenvaihtaja Moskovassa ja Brysselissä
sekä raportoi myös Guardian'ille. Hänen viimeisin kirja on
nimeltään The Strongman: Vladimir Putin and the Struggle for Russia.
Hän toimi neuvonantajana Venäjän hallitukselle vuosina 2006-2009.




Lopuksi tuoreita uutisia:

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2015021219185470_uk.shtml (Putin: Piiritettyjen ukrainalaissotilaiden pitäisi laskea aseensa)

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2015021219186252_uk.shtml (Tuomioja epäilee Ukrainan tulitauon pitävyyttä)

9 kommenttia:

  1. Kiitos Olli. Maailma on veitsen terällä. Tempaus lähestyy. Sitähän me odotamme :)

    "Mikä voi mennä vikaan Ukrainan tulitauko­sopimuksessa? Tutkija vastaa seitsemään kysymykseen"

    > 7. Jos sopimus pitää, mitä voi odottaa tulevalta?
    "Laajemmassa mittakaavassa ajateltuna vasta aika näyttää, mitä esimerkiksi Euroopan unioni tekee. Merkel sanoi lauantaina Münchenissä, ettei eurooppalaista rauhaa voida tehdä ilman Venäjää. Tarkoittaako se sitä, että Venäjän kanssa lähdetään keskustelemaan uudelta pohjalta, tuskin ihan heti. Aika näyttää senkin, kuinka sopimus tulee sitomaan Porošenkon käsiä sisäpolitiikassa. Venäjän toivoma keskustelu siitä, minkälainen valtio Ukraina tulevaisuudessa on, voi vesittää ensi syksyn paikallisvaalit. Tämä tarkoittaisi sitä, ettei Ukraina saisi omaa rajaa hallintaansa. Sitten voitaisiin olla aika nopeasti takaisin samassa tilanteessa." <

    http://www.hs.fi/ilta/12022015/a1423715005973

    En vanno mitään, mutta vetoan Raamattuun siinä mielessä, että Herra antaa lisäaikaa. Mielestäni Hänellä on varastossaan varoitusmerkkejä hukkuvalle maailmalle. Uskon Hänen kääntävän puoleensa vielä monta "kovakalloa" ennen tempausta.

    2Piet. 3:9
    Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

    Olen taannoin maininnut Rabbi Judah Ben Samuelin profetian. Sen mukaan voimme ajatella, että Jerusalemin jakava "rauhansopimus" vahvistetaan vuonna 2017. Toisaalta. Pidän mahdollisena, että "rauha" vahvistetaan vuonna 2016 siten, että Jerusalemin jakaminen astuu voimaan vuonna 2017. Syynä kyseiseen järjestelyyn voisi olla esim. evakuointiin liittyvät seikat.

    http://2010rapture.org/8jubilees.html

    Huomioitavaa. Maailmaa hallitaan rahalla. Rahan omistajat vetelevät naruja. Muut "päättäjät" ovat marionettinukkeja. Nuket (puppets) rivissä:

    http://www.commieblaster.com/nwo-cfr-bilderberg/index.html#Anchor-47857

    > Älkää luulko, että poliittisen eliitin tekemä hävitystyö johtuisi tyhmyydestä. Ne herrat on orjia kuin Stalin aikoinaan. Stalinin kolmas, rekisteröimätön vaimo oli juutalainen ja vaimon isä oli Stalinin henkilökohtainen valvoja eli politrukki. Stalin parka ei päässyt hetkeksikään lipeämään sosialismin kaidalta tieltä ja kun hän sitä 1953 yritti, ei kestänyt kuin viikon, kun hän oli vainaa. Stalin, joka haukkui muita "hyödylliseksi hölmöiksi", oli itse juutalaisen sosialismin orja, poliittinen hölmö pahinta laatua. Suomen "alasajo" on tahallista. Jumala sallii sen, koska Suomen hyvinvointi on Jumalan lahja uskoville ihmisille. Sitä mukaa kun uskovat ihmiset vähenevät, vähenee hyvinvointikin. <

    http://opsti.japo.fi/nwo.htm

    > It was Baron Nathan Mayer de Rothschild (1840-1915) who once said: “I care not what puppet is placed on the throne of England to rule the British Empire on which the sun never sets. The man that controls Britain’s money supply controls the British Empire, and I control the British money supply.” What was true of the British Empire is equally true of the US Empire, controlled remotely by the London based Elite through the Federal Reserve System. Judged by its consequences, the Federal Reserve System is the greatest con job in human history. <

    https://nwoobserver.wordpress.com/2011/12/16/who-really-controls-the-world/

    Vatikaanissa palvotaan Mammonaa.

    https://1888.org/images/2013/05/23/11232/25523.jpg

    https://www.worldslastchance.com/end-time-prophecy/10-facts-you-must-know-about-the-jesuits.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajankohtainen lisäys. Tsunamivaroitus. "Kolmas osa laivoista hukkui."

      http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ilm.8.html

      Paavo Järvisen Näky Asteroidista

      https://www.youtube.com/watch?v=po2BZoe_L3w

      Varoitusmerkki tämäkin: Bennu/Feeniks risteää maan rataa vuonna 2015.

      https://www.youtube.com/watch?v=7NlE9I5Wd3g

      Egyptin symboleja

      http://egyptian-gods.org/egyptian-symbols-bennu-phoenix/

      TV-sarja 80-luvulta: "Bennu"

      https://www.youtube.com/watch?v=9SASkqWyn40

      Poista
    2. Jyrki, mielestäni Apostoli Paavali puhuu 1. Tess. 5:3 kohdassa aivan muusta "rauhasta" kuin Jerusalemin jakavasta "rauhansopimuksesta", koska heti "rauhan" solmimisen jälkeen alkaa tapahtua (Herran päivä, turmio jumalattomille, tempauksen kanssa). Kun Jerusalemin "rauha" solmitaan, niin seuraa 3,5 vuotta kestävä maailmanlaajuinen rauhanaika Antikristuksen hallitessa. Sen sijaan Paavali puhuu jonkinlaisen pelon synnyttämästä "rauhasta" (ei hätää mitään), jonka Jumala kuitenkin "nollaa" kun Hän panee liikkeelle tuomionsa välineet tätä maailmaa varten 3. maailmansodan muodossa, jota ennen Kristuksen morsian temmataan (Ilm. 3:10). Kaikki tapahtuu yllätyksenä, paitsi meille. Maailma pelkää suursotaa ja omaa tuomiotaan nyt. Antikristuksen solmiman valerauhan jälkeen ei temmata ketään, ainakaan 3,5 vuoteen. Ja Antikristushan ilmestyy vasta seurakunnan tempauksen jälkeen, nousten 3. maailmansodan tuhkista kuin Feeniks-lintu (Order out of Chaos).

      Joten ei ole mitään syytä venyttää Herran päivän tulemista (tai tempausta) enää kovinkaan kauaksi tulevaisuuteen. Siinä tahtoo vain pettää itseään, koska aika on jo täynnä mielestäni. Rukoilkaamme, että Herra Jeesus tulisi mahdollisimman pian hakemaan omansa pois ja Raamatun loppuprofetiat toteutuisivat nopeasti! Näin pääsisimme lähelle sitä aikaa kun Saatana on sidottuna tuhannen vuotta.

      Poista
    3. Muistetaan vielä että vaivanaikana, tempauksen jälkeenkin, ihmisiä pelastuu paljon (Ilm. 7:9-17). Nyt vain pitää ensin saada morsiusjoukon lukumäärä täydeksi, jotta tempaus voisi tulla. Kolmas maailmansota ei tarkoita automaattista ihmisten hukkumista kadotukseen, vaan moni huutaa silloin Jumalan puoleen ja oikeaa herätystä tapahtuu. Suuren Antikristuksen eksytyksen rinnalla 7-vuotisen vaivanajan 1. puoliskolla on oleva myös Jumalan aikaansaamaa heräämistä ja katumusta niille, jotka eivät olleet valmiita ennen 3. maailmansotaa. Laodikean seurakuntakirje (Ilm. 3:14-22):

      14. Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku:
      15. Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!
      16. Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.
      17. Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.
      18. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.
      19. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.
      20. Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.
      21. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.
      22. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"

      Siis tämä koskee nykyään penseitä kristittyjä tulevana vaivanaikana: "Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus."

      Poista
    4. Kiitos Olli valaisusta. Toki morsian valvoo ja jouduttaa Jeesuksen paluuta. Toki vaivanajan keskeltä tulee pelastumaan suuri määrä mestattuja marttyyreja. He tulevat virkoamaan eloon. Päivämäärien laskeminen ei ole morsiamen tärkein tehtävä, mutta seurakuntien kuuluu seurata ajanmerkkejä. Valitettavasti kansankirkkomme on sokea ja kuuromykkä. Sattumaa ei tietenkään ole. Kaikella on aikansa.

      Ilm:
      7:13 Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"
      7:14 Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen." Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

      https://www.youtube.com/watch?v=1ULcID6FYAY

      Biblia (1776)
      Ja minä näin istuimet, ja he istuivat niiden päällä, ja heille annettiin tuomio; ja niiden sielut, jotka Jesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden mestatut olivat, ja jotka ei petoa kumartaneet eikä hänen kuvaansa, ja ei ottaneet hänen merkkiänsä otsiinsa taikka käsiinsä; ja he elivät ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

      Maranatha!

      https://www.youtube.com/watch?v=03vhhbdwH6E

      Poista
    5. Käsittääkseni vaivanajan keskellä temmataan HÄÄVIERAITA Karitsan hääaterialle (Ilm. 19:7-9). Se on paljon suurempi joukko kuin morsiusseurakunta. Heitä ei mestata, mutta he kokevat suurta vainoa. Vasta vaivanajan jälkimmäisellä puoliskolla, Antikristuksen 42 kuukauden aikana, jolloin pedonmerkkitalous on voimassa, ihmisiä, jotka kieltäytyvät ottamasta merkkiä, teloitetaan, tai he kokevat nälkäkuoleman. Siis Antikristuksen kuolinhaavan parantumisen jälkeen vasta tulee pedonmerkki. AK saa kuolinhaavan ns. Googin sodassa vaivanajan puolivälissä. Ja sitten hän menee Jerusalemin 3. temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Temppeliä rakennetaan vaivanajan 1. puoliskolla, jolloin on rauha, ja juutalaisia petetään AK:n toimesta.

      Ilm. 13:14-18

      14. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, JOSSA OLI MIEKANHAAVA JA JOKA VIRKOSI.
      15. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
      16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
      18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

      Tässä ovat marttyyrikuoleman kokeneet AK:n 42 kuukauden aikana (Ilm. 15:1-3):

      1. Ja minä näin toisen tunnusmerkin taivaassa, suuren ja ihmeellisen: seitsemän enkeliä, joilla oli seitsemän viimeistä vitsausta, sillä niissä Jumalan viha täyttyy.
      2. Ja minä näin ikäänkuin lasisen meren, tulella sekoitetun, ja niiden, jotka olivat saaneet voiton pedosta ja sen kuvasta ja sen nimen luvusta, seisovan sillä lasisella merellä, ja heillä oli Jumalan kanteleet.
      3. Ja he veisasivat Mooseksen, Jumalan palvelijan, virttä ja Karitsan virttä, sanoen: "Suuret ja ihmeelliset ovat sinun tekosi, Herra Jumala, Kaikkivaltias; vanhurskaat ja totiset ovat sinun tiesi, sinä kansojen kuningas.

      Poista
    6. Ok Olli. Voihan olla, että vaivanajan ekalla puoliskolla mestataan muita rikollisia kuin kristittyjä. Elinkauppaa käydään jatkuvasti. Rikkaat itserakkaat ihmiset huolehtivat kysynnästä..

      http://nypost.com/2013/10/20/little-girl-sold-for-organ-harvesting/

      Laittoman Opaman laiton hallitus ottaa giljotiinit käyttöön.

      https://www.youtube.com/watch?v=QCbxWv8qckQ

      Ahneet lääkärit kannattavat giljotiinien käyttöä, koska ne eivät tuhoa elimiä, joita tullaan myymään varaosiksi. Munuaisilla voi tienata jopa 40.000 dollaria.

      > We are living in an age when we see commercials on TV telling everyone in the USA to sign the backs of their drivers licences so they can harvest our organs for profit. Doctors all over the land lurk about like Egor in a Frankenstien flic waiting for their patients to show signs of fading. The doctors jump at the first opportunity to harvest your dead loved ones before they even have a chance to get cold on the operating table. Think of it... You can get over $40,000 for one kidney now. Imagine what an entire human body is worth with TWO kidney's, two eyeballs, a heart, a liver, lungs, skin, gall bladders, bone marrow, blood, etc etc etc. The hospitals of the world have become literal body snatchers right before our eyes! Keep in mind as well, the governing officials of the world also see a cash cow in the executioners cage because they know what they can get for those "fresh" organs. And the Almighty Creator knew of this long before ANY of our transplant surgeons were even born. Isn't that awesome how His prophecy works out? He doesn't have to give us the morbid details as to WHY they will be using guillotines. He just tells us they will be using them! <

      http://www.remnantofgod.org/guillotines.htm

      Mestausvälineet odottavat uhrejaan.

      https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=fema+guillotines

      Poista
    7. Juu, toki toisinajattelijoiden mestaamisia, esim. giljotiinilla, tapahtunee USA:ssa heti vaivanajan alussa ja osa joutuu FEMA-leireihin (keskitysleirit), mutta se varsinainen Raamatun pedonmerkki toteutuu kyllä vasta sen jälkeen kun lopull. eurooppalainen Antikristus on astunut Jumalan temppeliin Jerusalemissa ja julistanut olevansa Jumala (2. Tess. 2:4), jota pitää palvoa tällä merkillä ja kuvan kumartamisella (Ilm. 13:15). Ilmestyskirjan luku 15, jakeet 1-3, puhuu näistä marttyyreistä, Jeesukseen uskovista, jotka kieltäytyivät merkistä ja AK:n palvonnasta.

      Obama ei varmaan ole enää johdossa jenkeissä 3. maailmansodan jälkeen. Siellä lienee silloin sotilashallitus ja poikkeustila. Obamaahan pidetään syyllisenä kaikkeen tähän sotkuun, mikä vallitsee Yhdysvalloissa nykyään (heikkouden ja rappion tilassa). Obama on jenkkien Gorbatshov, maanpetturi ja valtionsa tuhoaja.

      Tämä on kova juttu..useat amiraalit ja kenraalit USA:ssa syyttävät Obamaa maanpetoksesta..tulee mieleen juuri Gorbatshov elokuussa v.1991

      http://beforeitsnews.com/politics/2015/02/breaking-several-admirals-and-generals-accusing-obama-of-treason-2688918.html

      Poista
    8. Ok Olli. Kuitenkin nuket ovat nukkeja.

      > Älkää luulko, että poliittisen eliitin tekemä hävitystyö johtuisi tyhmyydestä. Ne herrat on orjia kuin Stalin aikoinaan. Stalinin kolmas, rekisteröimätön vaimo oli juutalainen ja vaimon isä oli Stalinin henkilökohtainen valvoja eli politrukki. Stalin parka ei päässyt hetkeksikään lipeämään sosialismin kaidalta tieltä ja kun hän sitä 1953 yritti, ei kestänyt kuin viikon, kun hän oli vainaa. <

      http://opsti.japo.fi/nwo.htm

      Lohikäärmeen lähimmät juoksupojat löytynevät jesuiitoista ja zionisteista. He vetelevät naruja. Viimekädessä Jumala operoi kaikkea. Hän omistaa kaiken ja Hän vastaa omaisuudestaan. Näin sen täytyykin olla. Muuten emme voisi luottaa mihinkään.

      https://www.worldslastchance.com/end-time-prophecy/10-facts-you-must-know-about-the-jesuits.html

      Idän ja lännen välit ovat tulehtuneet. Katson WW3:n alkaneen WTC-iskusta. Nyt odotetaan sodan leviämistä.

      https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#tbm=vid&q=russia+china+invade+us

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com