Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Obama, 'muslimipresidentti', rinnastaa ISISin ristiretkiin

Tässä jälleen ajankohtainen Lähi-idän profetiapäivitys pastori J. D. Farag'ilta reilu 2 viikkoa sitten, joka tällä kertaa pureutuu presidentti Barack Obaman puheeseen vuosittaisella rukousaamiaisella Valkoisessa Talossa helmikuun alussa 2015. Farag tekee selväksi, että se, mitä Obama sanoi ristiretkistä verrattuna ääri-islamilaisen ISIS-järjestön toimintaan, ei pidä paikkaansa. Ristiretket olivat vastaus muslimiarmeijoiden valloituksiin kristitystä maailmasta n. 500 vuoden sisällä Islam-uskonnon synnystä. Profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 8th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 8.2.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-02-08.pdf

Pastori J.D. käsittelee hämmästyttäviä lausuntoja vuosittaisella rukousaamiaisella koskien sitä, että presidentti tasavertaistaa Islamilaisen Valtion ja Kristinuskon moraalisesti.


- Tämänkertaisessa päivityksessä jälleen huomaan, että on tarpeen oikaista asioita yhä lisääntyvien valheiden perässä.
- Puhun nyt viime viikon tapahtumista ja siitä, mikä päättyi taas uuteen Islamin julistamiseen rauhan uskonnoksi.
- On uskomatonta, että tämä valhe vietiin kokonaan uudelle tasolle mustamaalaamalla Kristusta ja kristinuskoa samalla kunnioittaen Islamia.
- Itseasiassa tarkastelimme tätä lyhyesti torstai-iltana Samuelinkirjan toisen luvun tuntimme edellä, koska uutinen oli juuri julkaistu tuona päivänä.
- Se, mitä nyt käsittelen, on puhe, jonka USA:n presidentti piti vuosittaisella rukousaamiaisella.
- Salli minun aloittaa siteeraamalla hänen hämmästyttäviä lausuntojaan, minkä jälkeen yritän tuoda esiin totuuden.
On tärkeää muistaa, että tämä oli reaktio siihen, kun Islamilainen Valtio poltti elävältä vangitun jordanialaisen lentäjän. Lainaus presidentiltä: ”Ellemme asetu muiden yläpuolelle ja kuvittele, että tätä esiintyy vain jossakin muualla, niin muistakaa, että ristiretkien ja inkvisition aikaan ihmiset tekivät kauheita Kristuksen nimissä. Omassa maassamme orjuus ja Jim Crow -rotulait aivan liian usein oikeutettiin Kristuksen nimissä.” Eräs uutislähde lisäsi, ”Obama myös tuomitsi IS-terroristit, että he tunnustavat seisovansa Islamin puolella, kun he itseasiassa ”kavaltavat sen”.” Vielä lainaus presidentiltä, ”Näemme ISIL:in, julman ja häijyn kuolemankultin, joka uskonnon nimissä suorittaa sanomattoman barbaarisia tekoja, vaativan uskonnollisen auktoriteetin manttelia sellaisille teoille.”
Kuten kuvitella saattaa sosiaalinen media oli sekaisin näistä uskomattomista kommenteista, joista yksi tuli Franklin Graham'ilta, joka sanoi Facebook-sivullaan näin, ”Tänään kansallisella rukouslounaalla presidentti antoi ymmärtää, että se, mitä ISIS tekee, vastaa sitä, mitä tapahtui yli 1000 vuotta sitten ristiretkien ja inkvisition aikana. Herra presidentti – Monet ihmiset historiassa ovat käyttäneet Jeesuksen Kristuksen nimeä tehdäkseen pahoja asioita omien halujensa mukaan. Jeesus kuitenkin opetti rauhaa, rakkautta ja anteeksiantamusta. Hän tuli antamaan elämänsä ihmiskunnan syntien vuoksi, ei ottamaan elämää. Muhammed sitä vastoin oli soturi, joka tappoi paljon viattomia. Todelliset Kristuksen seuraajat jäljittelevät Kristusta – todelliset Muhammedin seuraajat jäljittelevät Muhammedia.” – CNS News, joka raportoi tämän, jatkoi sanoen: ”Ristiretket, jotka tapahtuivat 11. vuosisadalta 14. vuosisadalle, olivat kristittyjen yritys työntää takaisin islamilainen ekspansio Lähi-Idässä ensisijaisena tavoitteena tehdä pyhät paikat Jerusalemissa ja sen lähellä saavutettaviksi kristityille.” Kuten Islamin asiantuntija Bernard Lewis raportoi, “Ristiretket oli viivästynyt vastaus jihad'ille, Islamin pyhälle sodalle ja niiden tarkoitus oli palauttaa sodalla, mitä oli menetetty sodassa – vapauttaa kristikunnan pyhät paikat ja avata ne jälleen esteettöminä kristillisille pyhiinvaelluksille.”

http://cnsnews.com/blog/michael-w-chapman/rev-graham-obama-unlike-christ-mohammed-killed-many-innocent-people-his-true?utm_source=facebook&utm_medium=marketing&utm_term=facebook&utm_content=facebook&utm_campaign=n-graham-mohammed
Eräs tässä näytetty Facebook-viesti mainitsee ensimmäisen ristiretken alkaneen vuonna 1095, mikä oli 460 vuotta sen jälkeen kun muslimiarmeijat valtasivat ensimmäisen kristityn kaupungin. Se oli myös 457 vuotta sen jälkeen, kun muslimiarmeijat valloittivat Jerusalemin, 453 vuotta sen jälkeen, kun muslimiarmeijat ottivat Egyptin, 249 vuotta sen jälkeen, kun muslimiarmeijat ryöstelivät itse Rooman pääkaupunkia ja vasta kun kirkkojen polttamiset, tappamiset, orjuutus ja kristittyjen pakkokäännytykset olivat jatkuneet vuosisatoja. Kun ristiretket lopulta alkoivat, muslimiarmeijat olivat valloittaneet kaksi kolmannesta kristitystä maailmasta.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=914258328608374&set=a.326089694091910.82344.100000726470853&type=1
Viime viikolla tapahtui jotakin muuta, joka tavallaan oli tutkan alla ja josta haluaisin huomauttaa. Keskiviikkona helmikuun neljäntenä, päivää ennen rukousaamiaista, presidentti tapasi hiljaisuudessa ryhmän muslimien poliittisia aktivisteja Valkoisessa Talossa. Daily Caller'in mukaan heidän artikkelissaan otsikolla, Obama Seeks Alliance With Islamic Groups (Obama pyrkii liittoon islamilaisten ryhmien kanssa), presidentti ”kehotti muslimiosanottajia pysymään yhteisöjensä kansalaisina, ...yksi asia, josta keskusteltiin, oli ”muslimivastainen kiihkoilu [eräs muslimijohtaja sanoi]” ...näemme ihmisten demonisoivan muslimeja.” Koska amerikkalaiset kritisoivat muslimeja, ”nuoret muslimit varttuvat stigmatisoituina.” Islamin kritiikki USA:ssa on lisääntynyt johtuen lukuisista Islamin uskovaisten jihad-iskuista. Vuodesta 2001 uskovaiset muslimit ovat käynnistäneet murhaiskuja monia amerikkalaisia siviilejä ja sotilaita vastaan jihad iskujensa rinnalla ihmisiä vastaan Intiassa, Israelissa, Espanjassa, Englannissa ja viimeksi Ranskassa. Vastauksena amerikkalaisten kritiikkiin islamilaista aggressiota vastaan Obama on toistuvasti tuominnut Islamin kritiikin. Esimerkiksi vuonna 2012 USA:n presidentti sanoi YK:n yleiskokoukselle, että ”tulevaisuus ei saa kuulua niille, jotka herjaavat Islamin profeettaa.”
- Salli minun käsitellä sellaisia seikkoja, joiden väittäisin olevan keskeisiä huolenaiheita sekä juutalaisille että kristityille, vastaamalla muutamiin kysymyksiin.
- Kysymys 1: Olenko minä itse Obamaa vastustavassa leirissä? Vastaus: en ole. Olen kuitenkin Israelin ja Kristinuskon puolella olevassa leirissä.
- Näin ollen olen jokaista vastaan, presidenttiä ja kerjäläistä, joka on Israelia ja juutalaisia vastaan, Jumalaa ja Raamattua vastaan.
- Kysymys 2: Kun epäuskoisten mestaaminen, ristiinnaulitseminen ja kiduttaminen ovat Koraanissa, niin hyväksyykö Koraani ihmisten polttamisen elävältä?
- Vastaus: kyllä ja ei, siinä mielessä, että vastoin meille kerrottua Koraanissa ei ole yhtään jaetta, joka hyväksyisi tai kieltäisi ihmisen polttamisen.
- Kyllä-vastausta puoltaa tämä twiitti Islamilaiselta Valtiolta – jossa mainitaan Profeetan polttaneen luopioita, mikä oikeuttaa lentäjän polttamisen.
- Kysymys 3: Mitä profeetallista merkitystä sillä on, kun näemme Islamin rakettimaisen geopoliittisen nousun takaisin maailman näyttämölle?
- Vastaus: Sen profeetallinen merkitys löytyy sellaisista profetioista, kuin Jesaja 17, Psalmi 83, Sakarja 12 ja Hesekiel 38.
- Vaikka ymmärrän tämän olevan yksinkertaistamista, niin väittäisin, että Islamilla on korostunut rooli seitsenvuotisessa ahdistuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com