Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 21. elokuuta 2015

Amerikka tuhon aattona 2015 – homoseksuaalikasvatus lisääntyy kouluissa ja transuja liehitellään

Tässä tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä kaksi osiota, jotka koskevat Amerikan johtamista uuteen Sodomaan ja Gomorraan presidentti Obaman johdolla. David Bay siteeraa ja analysoi uutisotsikoita, joiden mukaan Valkoiseen Taloon on palkattu historian ensimmäinen transsukupuolinen henkilö ja julkisista kouluista tehdään Common Core -opetussuunnitelman mukaisesti sukupuolineutraaleja Sodoman kypsyttämislaitoksia, joissa perinteiset sukupuoliroolitukset heitetään roskakoriin ja oppilaille syötetään vinoutunutta käsitystä ihmisen sukupuolesta ja seksuaalisuudesta. Tämä suuntaus johtaa väistämättä jumalalliseen tuomioon, sillä Amerikalla on juutalaiskristillinen arvomaailmaperusta ja luopuminen siitä on antikristillisen hengen tuotosta, joka esiintyy viimeisinä päivinä. Raamattu ennustaa miten käy Baabelin hengen omaaville portto-kansakunnille (Ilm. 18). Siltä, jolle on paljon annettu, vaaditaan myöskin paljon, kuten on Amerikan laita. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

-------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 19.8.2015

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1975
DVD

III. Presidentti Obama jatkaa Amerikan johtamista uuteen Sodomaan ja Gomorraan.

Hän on juuri palkannut ensimmäisen transsukupuolisen Valkoisen Talon virkailijaksi.

UUTISKATSAUS: ”Valkoinen Talo palkkaa ensimmäisen transseksuaalin henkilökuntansa jäseneksi”, The Wall Street Journal, 18. elokuuta 2015

Ensimmäinen avoimesti transsukupuolinen Valkoisen Talon virkamies aloitti työnsä maanantaina länsisiivessä (West Wing), virstanpylväs, jota transsukupuolisten oikeuksia puolustavat aktivistit ja presidentti Barack Obaman huippuavustajat hurrasivat. Raffi Freedman-Gurspan, joka oli poliittinen neuvonantaja transsukupuolisten tasa-arvoa ajavalle kansalliselle keskukselle (National Center for Transgender Equality), palkattiin Mr. Obaman tiimin toimesta Valkoisen Talon toimistohenkilökunnan rekrytointijohtajaksi. Hän (she) aloitti Valkoisessa Talossa sillä aikaa kun Mr. Obama on lomalla Martha's Vineyard -saarella Cape Cod'in etelärannikolla Yhdysvalloissa...”

Joten presidentti palkkasi tämän transsukupuolisen henkilökuntavirkailijan sillä aikaa kun äänestäjien katseet ja korvat olivat keskittyneinä henkilökohtaisiin lomamatkoihin ja presidentin lomailuun Martha's Vineyard -saarella. Tämä ajoitus on suunniteltua, niin että suurin osa äänestäjistä ei koskaan voisi kuulla tätä uutista. Mutta, LGBT (seksuaalivähemmistöt) -aktivistit tiesivät ja olivat innoissaan.

Tämä symbolinen siirto on osa Mr. Obaman yritystä edistää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia, jotka ovat olleet huolenaiheita hänen virkakautensa aikana. Mr. Obama on kasvavassa määrin ryhtynyt toimeen transseksuaalisten amerikkalaisten huolenaiheita koskien, joita on pitkään kohdeltu toisarvoisina laajemmassa gay-oikeuksien liikkeessä. Hän on ryhtynyt toimenpiteisiin, kuten valtion palveluksessa olevien transukupuolisten syrjinnän estämiseen, ja hänen hallintonsa on edesauttanut yrityksiä sallia transsukupuolisia sotilaita palvelemaan avoimesti.”

Totisesti, presidentti Obama on johtamassa Amerikan suoraan LGBT-kuiluun, joka ammottaa Sodoman ja Gomorran edessä.

Jumalan tuomio odottaa.
http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2690
IV. Muita merkkejä Amerikan siirtymisestä kohti täydellistä homoseksuaalisuuden hyväksymistä:

* Julkisista kouluista on tulossa ”sukupuoli-kattavampia (more gender-inclusive)”

* Tavoitteena on poistaa kaikki sukupuolimerkit kauppojen lelukäytäviltä, samalla kun leluvalmistajat ovat ryhtymässä ”sukupuolineutraaleiksi”.

UUTISKATSAUS: Neljä tapaa tehdä luokkahuoneesta sukupuoli-kattava: Eliminoidaan sanat ”male (miespuolinen)” ja ”female (naispuolinen)”, HRC Blog, 13. elokuuta 2015

... On helppoa luoda luokkahuone, jossa oppilaita ei rajoiteta perustuen sukupuolistereotypioihin ja jossa kaikki oppilaat voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa tänä vuonna.

1. Vältä sukupuolen käyttämistä jakamaan ja osoittelemaan oppilaita … sen sijaan että puhuttelisit luokkaasi sanoilla 'boys (pojat)' ja 'girls (tytöt)', kokeile jotakin uutta. Sanat kuten 'friends (ystävät)', 'students (oppilaat)' tai 'scholars (koululaiset)' sallivat kaikkien oppilaiden tuntea itsensä mukanaoleviksi, laajentaen oppilaan sanastoa ja malliin sisältyvää kieltä ja käyttäytymistä muita oppilaita ja opettajia silmälläpitäen.”

2. Valmistaudu opetustuokioihin

Hän näyttää homolta!”

Hän pukeutuu kuin poika.”

Joskus oppilaat yllättävät meidät ja on vaikeaa muotoilla täydellistä vastausta vaikeisiin kysymyksiin tai lausuntoihin.”

3. Salli oppilaiden ja heidän perheittensä tunnistaa sukupuolensa (tai ei)

Paperityössä, vältä pyytämästä oppilaita tunnistautumaan miespuoliseksi tai naispuoliseksi, ellei se ole ehdottoman tarpeellista. Jos se on välttämätöntä oppilaille ja heidän perheille tehdä niin, harkitse kolmatta kirjoittamisvaihtoehtoa niitä varten, joilla on ei-binäärinen sukupuoli-identiteetti tai salli oppilaiden tarkentaa, jos joko 'miespuolinen' taikka 'naispuolinen' ei sovi vaihtoehdoksi.”

4. Kehitä sukupuoliekspansiivinen ympäristö – ”Tiedämme, että mukautuminen perinteisiin ajatuksiin miehisyydestä ja naisellisuudesta voi olla rajoittavaa, ei ainoastaan transsukupuolisille oppilaille, vaan kaikille oppilaille. Ole tietoinen tavoista, joilla sinä voit stereotyypittää sukupuolta oppilaille.”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2672
Meidän uudessa DVD'ssä, näytetty vasemmalla, osoitamme että pakanallinen agenda ”Common Core” -opetussuunnitelmalle tekee kristityille ja konservatiivisille vanhemmille ehdottoman välttämättömäksi vetää heidän lapsensa pois julkisesta koulusta. Common Core ”tyhmentää” kaikkia oppilaita jotta he voivat olla hyviä ”maailmankansalaisia”.

Nyt näemme, että julkiset koulut ovat siirtymässä dramaattisesti entisestään lähemmäksi Sodoman ja Gomorran kouluja. Nämä muinaiset koulut opettivat, että homoseksuaalisuus on aivan yhtä pätevä elämäntapa kuin on heteroseksuaalisuus.

Sodoman ja Gomorran koulut varmastikin tekivät kaikkensa muuttaessaan asennettaan kohti ”sukupuolineutraalimpaa” opetussuunnitelmaa ja yleistä ilmapiiriä.

Nämä ovat synkkiä aikoja ja vain Raamattuun uskovat kansalaiset voivat nähdä Jumalan ”käsialan seinällä”.

Mitä Jumala kirjoitti seinälle tuomitessaan kirotun Belsassarin, Babylonin kuninkaan, kuolemaan? (Dan. 5:25-28)

'Mene, Mene, Tekel, Ufarsin'. – Tässä on merkitys sanoille:

Mene; Jumala on laskenut sinun valtakuntasi luvun ja on tehnyt siitä lopun.

Tekel; sinut on vaa'alla punnittu ja köykäiseksi havaittu.

Peres; sinun valtakuntasi on pirstottu ja annettu meedialaisille ja persialaisille.”

Amerikka, sinut on vaa'alla punnittu ja köykäiseksi havaittu! Siksi Jumala sanoo pian sinulle – ”Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa … sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut.” (Ilmestyskirja 18:5,8)

1 kommentti:

  1. Tämä ei mielestäni ole mikään uskonnollinen kysymys (sukupuolirooleista luopuminen) vaan vain yksinkertaisesti typeryyttä ja turhaa pilkunviilaamista. Olihan vanhassakin testamentissa eunukkeja. Mieleen tulee myös kysymys, että miten esim poikamaiset tytöt, jotka pelaa lätkää ja futista, pukeutuvat farkkuihin, tekevät uraa mieluummin kuin perheen? Pitäisikö palata vaikka 50-luvun sukupuolirooleihin? Itse en näe transsukupuolisuudessa ongelmaa, miksei mies saisi meikata ja pukeutua mekkoon?

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker