Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Elokuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta elokuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue VIII    August 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Maailma joka on pahuuden ylikyllästämä!
(A World Oversaturated With Evil!)

”Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois. Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas.”

Jesaja 1:4-5

”Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät.”

Jesaja 3:9

”Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte.”

5. Moos. 30:19

”Pysy erilläsi väärästä asiasta, äläkä surmaa viatonta ja syytöntä, sillä minä en julista syyllistä syyttömäksi.”

2. Moos. 23:7

”Kirottu olkoon se, joka ottaa lahjuksen surmatakseen viattoman. Ja kaikki kansa sanokoon: 'Amen'.”

5. Moos. 5:25


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran kohdistamme valokiilan aikamme ajankohtaisiin tapahtumiin, jotka osoittavat varsin selvästi, että maailmastamme on tulossa pahuuden ylikyllästämä. Tämä pätee erityisesti Amerikan Yhdysvalloissa, jossa tuomittavat teot on normalisoitu ja syntiä syleillään avoimesti. Siitä on tullut maa, missä tehdään kaikkein vakavinta syntiä päivittäin kun yli miljoona syntymätöntä lasta teurastetaan brutaalisti joka vuosi. (1) Kansallinen oikeus elämään -komitean (National Right to Life Committee) julkaiseman raportin mukaan helmikuussa 2014, yli 56 miljoonaa aborttia on suoritettu Yhdysvalloissa vuodesta 1973 lähtien jolloin abortista tuli laillista. (2)

Tunnetuin aborttien toimittaja maassa on järjestö nimeltä Planned Parenthood, joka on murhannut arviolta 6.8 miljoonaa vauvaa vuodesta 1970 saakka. (3) Tämä saastainen ryhmä on ollut tehostuneen valvonnan kohteena viime päivinä kun salaiset videot paljastavat, että Planned Parenthood on ollut aktiivisesti mukana ruumiinosien, jotka on otettu abortoiduista vauvoista, myynnissä. Yhdessä videossa, jonka otti talteen ryhmä nimeltään Center for Medical Progress (Lääketieteellisen kehityksen keskus), on nainen, nimeltään Tri. Deborah Nucatola, lääketieteellisten palvelujen ylempi johtaja Amerikan Planned Parenthood -liitossa. Videossa, Tri. Nucatola puhuu huolettomasti salaisille toimijoille ruokaillessaan, ja kuvailee heidän menettelyjään tiettyjen ruumiinosien säilyttämiseksi. ”Sanoisin että useimmat ihmiset haluavat maksan. Ja siitä syystä, useimmat palveluntarjoajat tekevät tämän jutun ultraääniohjauksessa, joten he tietävät minne laittavat pihtinsä”, Nucatola sanoi. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Olemme olleet erittäin hyviä saamaan sydämen, keuhkon, maksan, koska tiedämme, ettemme aio murskata tuota osaa; aion periaatteessa murskata alhaalta, aion murskata ylhäältä, ja aion nähdä, jos voin saada sen kaiken ehjänä.” (4) Toisessa videossa, jonka julkaisi edellämainittu Lääketieteellisen kehityksen keskus toukokuun 21. päivänä 2015, salaiset näyttelijät jälleen kysyivät Planned Parenthood'in virkailijalta sikiön ruumiinosien ostosta. Tässä tapauksessa, virkailija on Planned Parenthood'in lääketieteellisen johtajaneuvoston puheenjohtaja Tri. Mary Gatter. Videossa, näyttelijä kysyy Tri. Gatter'ilta mitä he voivat odottaa maksuksi ehjästä sikiökudoksesta joka otetaan abortoiduista vauvoista. Hän (she) vastaa näin, ”No, miksi et aloita kertomalla minulle mitä olet tottunut maksamaan!” (5)

https://www.youtube.com/watch?v=zyhz8Zjm1i0 (Planned Parenthood EXPOSED! Caught On Hidden Camera Selling Body Parts Of Aborted Babies)

Paljastus, että Planned Parenthood on harjoittanut laitonta abortoiduista vauvoista otettujen ruumiinosien myyntiä on herättänyt suuttumusta useiden merkittävien miesten ja naisten keskuudessa. Näihin sisältyy entinen neurokirurgi ja nykyinen republikaanien presidenttiehdokas Tri. Benjamin Carson. ”Se video oli kuin kylmän kalan ottamista ja läimäyttämistä kasvojasi päin saadakseen sinut ymmärtämään turmeluksen, johon olemme uponneet kansakuntana. Pikkuvauvat, jotka voivat liikkua, jotka voivat reagoida, ja me otamme heidät repien heidät kappaleiksi, ja otamme heidän elimensä ja myymme niitä.” Hän sitten jatkoi sanoen, ”Samat ihmiset, jotka sanovat, no, se ei oikeastaan ole vauva, se on vain solumassaa, sanovat sitten; 'Voinko saada maksan? Voinko saada sydämen?' He eivät edes tunnista sitä tekopyhyyttä, johon he syyllistyvät.” (6) Senaattori Jeff Sessions, republikaani Alabamasta, on myös tuominnut Planned Parenthood'in, ja on yksi lukuisista Yhdysvaltain senaattoreista, jotka ovat allekirjoittaneet kirjeen, joka on osoitettu USA:n sosiaali- ja terveyspalvelujen pääsihteerille, Sylvia Burwell'ille, vaatien viraston apua kun senaattorit tutkivat Planned Parenthood'ia. ”Olemme syvästi huolissamme viimeaikaisesta kuvamateriaalista, jonka julkaisi Center for Medical Progress, esittäen johtavan avainhenkilön Amerikan Planned Parenthood -liitosta keskustelevan graafisen yksityiskohtaisesti järjestön käytännöstä korjata syntymättömien vauvojen elimiä talteen”, kirje toteaa. Se edelleen jatkaa sanoen, ”Kuvamateriaali nostaa esille monia kysymyksiä järjestön käytännöistä, kuten siitä, että noudattavatko he liittovaltion lakeja jotka määräävät sekä sikiön kudosten käytöstä että osittaisesta syntymäabortista.” (7) Republikaanien presidenttiehdokas Carly Fiorina on myöskin ilmaissut tyrmistyksensä koskien Planned Parenthood'in käytäntöjä. ”Sillä ei ole väliä, oletko mielestäsi valinnan kannalla vai elämän puolesta. Jokaisen naisen, jokaisen miehen, on katsottava nämä videot ja pohdittava, 'mikä maassamme on mennyt pieleen', Fiorina julisti. (8)

Vastauksena voimakkaaseen kritiikkiin, Planned Parenthood'in virkailijat ovat yrittäneet maalata ryhmänsä joutuneen niin kutsuttujen ”ääriainesten” uhriksi, jotka pyrkivät tuhoamaan heidät. ”Ryhmä ääriaineksia, jotka ovat pelotelleet naisia ja lääkäreitä jo vuosikaudet – agendassaan kieltää abortti kokonaan – eivät 'dokumentoi' rikoksista; he yrittävät luoda niitä, aika epäonnistuneesti”, Planned Parenthood sanoi kirjeessä, joka osoitettiin Yhdysvaltain Kongressille. (9) Pitäisi olla selvää, että jotakin tässä maassa on pahasti vialla, kun niihin, jotka haluavat pysäyttää syntymättömien lasten teurastuksen, viitataan ”ääriaineksina”. Nykyisellään Planned Parenthood on armoitettu organisaatio, joka saa valtavia summia rahoitusta Yhdysvaltain hallitukselta ja sitä on julkisesti ylistänyt nykyinen Amerikan presidentti, Barack Obama. Se oli huhtikuussa 2013, jolloin Obama puhui Planned Parenthood'ille ja sanoi ryhmälle: ”Niin kauan kuin meidän täytyy varmistaa, että naisilla on mahdollisuus saada laadukasta, kohtuuhintaista terveydenhuoltoa, ja niin kauan kuin meidän on taisteltava turvataksemme naisten oikeus saada tehdä omat valintansa oman terveytensä suhteen, haluan teidän tietävän, että olette myös saaneet presidentin, joka tulee olemaan kanssanne juuri siellä, taistellen matkan joka askeleella. Kiitos teille, Planned Parenthood. Jumala siunatkoon teitä.” (10) Liittyen liittovaltion rahoitukseen, raportit osoittavat, että Planned Parenthood'ille annettiin 528.4 miljoonaa dollaria yhden vuoden aikana heinäkuun 1. päivästä 2013 kesäkuun 30. päivään 2014 saakka. Tämä tekee keskimäärin 1,447,671 dollaria per päivä tai 60,320 dollaria per tunti! (11)

Jotta ymmärtäisit täysin pahan, jota Planned Parenthood on, meidän on tarkasteltava järjestön juuria. Planned Parenthood'in oman dokumentaation mukaan, heidän alkunsa voidaan jäljittää vuoteen 1916, jolloin nainen nimeltään Margaret Sanger perusti maan ensimmäisen syntyvyyden säätelyyn perustuvan klinikan Brooklyn'issa, New York'issa. (12) Vaikka Sanger esitetään nykyisin sankarina ”pro-valinta” -porukan toimesta (olisi paljon täsmällisempää kutsua heitä ”pro-murha” -porukaksi), hänen kirjoituksistaan, joita on lukuisia, käy ilmi, että hän oli syvästi jumalaton nainen, joka halveksi isoja perheitä ja piti sisällään erittäin rasistisia näkemyksiä. Yksi hänen suurimmista tavoitteista oli estää mustia ihmisiä lisääntymästä Yhdysvalloissa. Tämä seikka näkyy selvästi kirjeessä, joka oli Sanger'in kirjoittama ja osoitettu Tri. C. J. Gamble'lle joulukuun 10. päivänä 1939. Tässä kirjeessä Sanger kirjoitti seuraavaa: ”Ministerien usutustyö on myös tärkeää ja myös heitä tulisi kouluttaa, kenties liittovaltion toimesta, meidän ihanteisiin ja tavoitteisiin, joihin toivomme pääsevämme. Emme halua lupaa mennä ulos, että haluamme tuhota neekeriväestön, ja ministeri on ihminen, joka voi järjestää tuon idean käytäntöön, jos sen joskus on tapahduttava joillekin heidän enemmän kapinallisista jäsenistä.” (13) Margaret Sanger kirjoitti lisäksi kerran, ”Meidän tulee soveltaa ankaraa ja tiukkaa sterilisaatiopolitiikkaa sekä erottelua siinä väestöluokassa, jonka jälkikasvu on turmeltunutta, tai jonka perintö on sellainen, että paheksuttavat piirteet voivat välittyä jälkeläisille.” (14) Järkyttävästi, Sanger'in halu estää niin monien mustien ihmisten syntymä kuin mahdollista, on itseasiassa osittain toteutunut. Itseasiassa, raportti New York City'n terveyden ja henkisen hyvinvoinnin osastolta osoittaa, että vuonna 2013, syntyi 24,108 mustaa vauvaa, samalla kun 29,007 abortoitiin. Joten, vuonna 2013, enemmän mustia vauvoja murhattiin kohtuun kuin oli niitä, jotka syntyivät elävinä. (15) Joka tapauksessa, tulisi olla selvää tähän mennessä, että Planned Parenthood on todellakin barbaarinen järjestö joka pitäisi lakkauttaa. En voi edes käsittää, kuinka ihmiset, joista jotkut väittävät olevansa kristittyjä, voivat tukea tätä järjestöä. Uskon, että seuraavaa silmiinpistävän sopivaa Raamatun jaetta voidaan soveltaa Planned Parenthood'iin. Viidennen Mooseksenkirjan luvusta 27:25 luemme, ”Kirottu olkoon se, joka ottaa lahjuksen surmatakseen viattoman. Ja kaikki kansa sanokoon: 'Amen'.”

Samaa sukupuolta olevien synnin laillistaminen! (The Legalization Of Same-sex Sin!)

Kesäkuun 26. päivänä 2015, Amerikan Yhdysvallat muuttui pysyvästi. Tuona päivänä, Yhdysvaltain Korkein oikeus ilmoitti päätöksensä, että samaa sukupuolta olevat avioliitot ovat laillisia kaikissa 50 osavaltiossa. Tämä päätös, vaikuttaen miljooniin ihmisiin maanlaajuisesti, tehtiin vain viiden henkilön toimesta, jotka päättivät että heillä on valtuudet muuttaa perinteinen avioliittoinstituutio. Korkeimman oikeuden jäsenet, jotka äänestivät homoavioliittojen puolesta, olivat Anthony Kennedy, Ruth Bader Ginsburg, Sonia Sotomayor, Elena Kagan, ja Stephen Breyer. (16) On mielenkiintoista huomata, että kaksi näistä tuomareista, Sotomayor ja Kagan, olivat molemmat Barack Obaman nimittämiä, ollen se juttu, mikä tasoitti tietä samaa sukupuolta oleville avioliitoille tulla laillisiksi koko maassa.

Kun päätöksestä ilmoitettiin, tuomari Kennedy luki enemmistön lausunnon, jossa hän julisti, ”Ei mikään liitto ole syvällisempi kuin avioliitto, sillä se ilmentää korkeimpia ihanteita rakkaudesta, uskollisuudesta, omistautumisesta, uhrauksesta, ja perheestä. Muodostaessaan avioliiton, kaksi ihmistä tulevat jotenkin suuremmiksi kuin he kerran olivat.” (17) Eriävän mielipiteen antaneet tuomarit, John Roberts, Samuel Alito, Antonin Scalia, ja Clarence Thomas eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä päätökseen. ”Tämänpäiväinen asetus tahtoo sanoa, että minun johtajani, 320 miljoonan amerikkalaisen johtaja rannikolta rannikolle, on yhdeksän tuomarin enemmistö korkeimmassa oikeudessa. Lausunto näissä oikeustapauksissa on pisimmälle viety laajennus käytännössä – ja pisimmälle viety laajennus jota voi edes kuvitella – tuomioistuimen väitetyistä valtuuksista luoda 'vapauksia', niin että Perustuslaki ja sen lisäpöytäkirjat laiminlyödään mainita”, tuomari Scalia kirjoitti. (18) Tuomari Alito varoitti, että tällä päätöksellä tulee olemaan seuraamuksia niille, jotka uskovat perinteiseen avioliittoon. ”Tämänpäiväinen päätös anastaa perustuslaillisen oikeuden kansalta päättää haluaako se säilyttää vaiko muuttaa perinteisen käsityksen avioliitosta. Päätöksellä tulee myös olemaan muita merkittäviä seurauksia. Sitä käytetään niiden amerikkalaisten parjaamiseksi, jotka ovat haluttomia suostumaan uuteen oikeaoppisuuteen.” Tuomari Alito jatkoi myöhemmin kirjoitustaan, ”Oletan, että ne, jotka takertuvat vanhoihin uskomuksiin voivat kuiskata ajatuksiaan heidän kotiensa nurkissa, mutta jos he toistavat noita näkemyksiä julkisesti, he ottavat riskin leimautumisesta fanaatikoiksi ja kohdelluiksi sellaisina hallitusten, työnantajien, ja koulujen taholta.” (19)

Obaman hallinto oli niin innoissaan Korkeimman oikeuden päätöksestä, että he päättivät valaista Valkoisen Talon sateenkaarivaloilla juhliakseen. ”Valkoinen Talo sytytettiin osoittaaksemme täydellistä sitoutumista kehitykseen ja tasa-arvoon, täällä Amerikassa ja muualla päin maailmaa. Ylpeysvärit heijastavat LGBT-yhteisön (seksuaalivähemmistöt) monimuotoisuutta, ja tänä iltana, nämä värit juhlistavat uutta lukua Amerikan siviilioikeuksien historiassa”, Valkoisen Talon virkamies sanoi. (20) Samaan aikaan, presidentti Obama oli niin riemuissaan päätöksestä, että hänellä oli pakottava tarve pitää puhe. ”Tämä päätös on voitto Amerikalle. Tämä päätös vahvistaa, mitä miljoonat amerikkalaiset jo uskovat sydämissään. Kun kaikkia amerikkalaisia kohdellaan tasa-arvoisesti, olemme kaikki vapaampia”, Obama julisti puheessaan. (21)

https://www.youtube.com/watch?v=8fjaHgK7jaw (White House Shines Rainbow Colors! Obama 1st "Gay President" EXPOSED)

Onko Obama oikeassa väittäessään, että olemme kaikki ”vapaampia” koska samaa sukupuolta olevat avioliitot on laillistettu? Todellisuudessa tilanne on päinvastainen, ja ne, jotka eivät hyväksy homoavioliittoja, voivat löytää itsensä kohtaamassa äärimmäisiä vastoinkäymisiä pitämällä kiinni Raamatun opetuksesta tässä asiassa. Sellainen on tilanne oregonilaisen pariskunnan kohdalla, jotka omistivat leipomon joka tunnettiin aiemmin nimellä Sweet Cakes by Melissa. Sen jälkeen kun Aaron ja Melissa Klein kieltäytyivät leipomasta hääkakkua lesboparille, he löysivät itsensä alistettuna oikeusjutulle, mikä johti tuomioon heitä vastaan sakkojen ollessa 135,000 dollaria. (22) Edelleen mutkistaakseen asioita, varainhankinnan verkkosivusto nimeltä GoFundMe, lakkautti varainkeruukampanjan, jota pariskunta käytti kattaakseen oikeusjutun kustannukset heitä vastaan huhtikuussa 2015. ”Meidän tiimimme huolellisen tarkastelun jälkeen, olemme havainneet 'Support Sweet Cakes by Melissa' -kampanjan rikkovan meidän ehtojamme”, GoFundMe sanoi lausunnossaan. Myöhemmin he jatkoivat sanoen, ”'Support Sweet Cakes by Melissa' -kampanjan teemoja on virallisesti syytetty paikallisviranomaisten toimesta ja havaittu rikkovan Oregonin osavaltion lakia liittyen syrjimissäädöksiin. Näin ollen kampanja on poistettu käytöstä.” (23) Lisäksi, sanomalehti Pennsylvanian osavaltiossa, nimeltään Patriot-News, on ilmoittanut, että se aikoo rajoittaa sellaisten pääkirjoitusten ja mielipidelausumien julkaisemista, jotka vastustavat samaa sukupuolta olevia avioliittoja. ”Perjantaisen päätöksen seurauksena, PennLive/The Patriot-News tulee erittäin tiukasti rajoittamaan artikkeleita, jotka ovat pääkirjoitusta vastaan, sekä homoavioliittoja vastustavia kirjeitä päätoimittajalle. Nämä liitot ovat nyt maan laki. Ja me emme aio julkaista tällaisia kirjeitä ja pääkirjoitusta vastustavia artikkeleita yhtään enempää kuin julkaisisimme niitä kirjoituksia, jotka ovat rasistisia, seksistisiä, tai antisemitistisiä”, sanomalehden hallitus ilmoitti artikkelissa. (24) Tulevatko muutkin sanomalehdet pian seuraamaan perässä? Näyttää todennäköiseltä, että Raamattuun uskovat kristityt tulevat olemaan yhä enemmän alttiimpia kiusaamiselle ja sensuurille.

Kuitenkin kasvavalle enemmistölle Yhdysvalloissa homoseksuaalisesta elämäntavasta on tullut sellainen elämisen malli jota juhlitaan ja syleillään. Itseasiassa, hiljattainen Huffington Post'in uutisotsikko julistaa että, ”Amerikkalaiset tulleet jatkuvasti myönteisemmiksi homoja kohtaan, tutkimus esittää.” (25) Tämä tuki ulottuu jopa niihin, joiden väitetään olevan pappeja. Näihin sisältyy pappi nimeltään Adam Phillips, joka osallistui ensimmäiseen Gay Pride -paraatiinsa kesäkuussa 2015. Tämä niin kutsuttu uskonjohtaja ei ainoastaan ottanut osaa tapahtumaan, vaan hän kantoi kylttiä mukanaan joka julisti, ”Kristittynä OLEN PAHOILLANI niiden ahdasmielisyydestä, tuomitsevuudesta, petollisuudesta ja manipuloivista toimista, jotka eväävät oikeudet & tasa-arvon niin monilta Jumalan nimessä.” (26) Surullista kyllä, Raamatun jakeesta, jonka löydämme Jesajan luvusta 3:9, on tullut hyvin tarkka kuvaus Amerikan Yhdysvalloista. Tästä jakeesta luemme, ”Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät.”

Saatanallinen läsnäolo Amerikassa! (A Satanic Presence In America!)

Kun luemme uutisia tässä nykymaailmassa, se on tullut selväksi, että elämme hyvin huolestuttavia aikoja. Paljon pahaa tapahtuu joka päivä ja se vain näyttää pahenevan. Tietysti Saatana on kohdistanut vaikutustaan maailmaan jo tuhansia vuosia, mutta useimmiten hän yrittää ainakin peittää tekonsa ja toimintansa salailulla. Kuitenkin tässä lisääntyvästi pahassa ajassa, jossa elämme, näemme nyt ihmisten toimivan räikeästi paholaisen vaikutuksen alaisena. Itseasiassa, heinäkuun 25:ntena 2015, tapahtuma, jota oli mainostettu ”historian suurimpana julkisena saatanallisena seremoniana”, sattui Detroitissa, Michiganin osavaltiossa. (27) Tapahtuma oli kahdeksan jalkaa korkean (1 jalka = n. 30 cm) pronssisen vuohenpäisen epäjumalankuvan paljastamistilaisuus, idolin ollessa kokonaisuus, joka tunnetaan Baphomet'ina, ollen yleisesti tunnettu Saatanan esitysmuoto. Idolilla on myös ylösalaisin oleva pentagrammi ja kaksi pientä lasta katselee ylös saatanallista kuvaa. (28) Juhlan edeltävinä päivinä, New York'in Saatanan Temppeli kutsui ihmisiä ”tulemaan tanssiin paholaisen kanssa ja kokemukseen historian tekemisestä.” (29)

Raporttien mukaan, kun tapahtuma alkoi heinäkuun 25. päivän yöllä, osallistujien kuultiin olevan messuamassa ”Hail Satan” samalla kun saatanistit suutelivat toisiaan. (30) Tehdäkseen asiat pahemmiksi, osallistujien ei ainoastaan tarvinnut maksaa joko 25 tai 75 dollarin hintaa pääsylipusta, vaan heidän täytyi myös allekirjoittaa sopimus, jossa he siirsivät sielunsa Saatanalle. Sopimusteksti on seuraava, ”Hyväksyn, että allekirjoittamalla tämän asiakirjan millä tahansa nimellä, annetulla tai omaksutulla, todellisella tai salanimellä, minä täten tunnustan sieluni Saatanalle, (alias Abbadon, alias Lucifer, alias Beelzebub, alias antikristus.) Teen niin, tietäen että hän (alias Langennut enkeli, alias Valheiden isä) tai mitkä tahansa hänen esitysmuodoistaan voivat halutessaan noutaa ikuisen sieluni milloin tahansa, ilman mitään ilmoitusta tai sen kanssa. Ymmärrän, että allekirjoitukseni tai merkki edustaen mitä tahansa nimeä, todellista tai kyhättyä, näissä papereissa, muodostaa kestävän ja ikuisen sopimuksen, ja että ei tule jatkoneuvotteluita koskien minun ikuisen sieluni asiaa.” (31) Surullista kyllä, tämän sopimuksen allekirjoitti noin 100 henkilöä. (32)

Alkuperäinen suunnitelma idolia varten oli pystyttää se osavaltion hallintorakennuksen perustuksille Oklahomassa, mihin muistomerkki esittäen Kymmentä Käskyä oli aikaisemmin sijoitettu. Kuitenkin, sen jälkeen kun osavaltion Korkein oikeus kielsi kaikki uskonnolliset näytteillepanot hallintorakennuksen perustuksilla, Saatanan Temppeli päätti sen sijaan paljastaa uuden idolinsa Detroitin kaupungissa. ”Se oli aina meidän pyrkimyksemme ryhtyä tähän, missä hyvänsä se olisi relevanttia, missä hyvänsä se olisi tarpeellista, ja missä tahansa tuon vuoropuhelun piti tapahtua, sanoi Saatanan Temppelin edustaja, Lucien Greaves. Ryhmä on keskustellut mahdollisuudesta sijoittaa heidän monumenttinsa kaupungintalon perustuksille Little Rock'iin, Arkansasin osavaltioon, nyt kun Oklahoma ei enää ole mahdollinen. (33)

https://www.youtube.com/watch?v=agVSjVfD4k8 (Apollyon Rising : Satan Statue unveiled during Largest Public Ceremony on Tisha B'Av (Jul 26, 2015))

http://aijaa.com/Mk6rdU (homojen suutelu kun patsas paljastetaan)


Obaman vaarallinen uusi kauppasopimus! (Obama's Dangerous New Trade Agreement!)

Viime vuosikymmeninä moniin toimenpiteisiin on ryhdytty maailmanhallituksen perustamiseksi. Yhdistyneiden Kansakuntien perustamisesta aina Euroopan Unionin perustamiseen, vaikutusvaltaiset miehet ja naiset ovat pyrkineet saamaan aikaan globalistisen yhteiskunnan pala palalta. Näihin sisältyy Amerikan presidentti Barack Obama joka on neuvotellut uuden kauppasopimuksen, joka tunnetaan nimellä Trans Pacific Partnership (Tyynenmeren kumppanuussopimus), tai TPP. Tämä sopimus, jonka piiriin kuuluvat Australia, Brunei, Kanada, Chile, Japani, Malesia, Meksiko, Uusi-Seelanti, Peru, Singapore, Yhdysvallat, ja Vietnam, on niin laaja, että se kattaa 40 prosenttia maailman bruttokansantuotteesta. (34) Neuvotteluja tästä sopimuksesta on käyty äärimmäisessä salaisuudessa, siihen pisteeseen saakka, ettei edes Yhdysvaltain Kongressin jäsenille ole annettu lupaa lukea sopimustekstiä koko laajudessaan. Se mitä tiedetään sopimuksesta, kuitenkin, osoittaa että sillä voisi olla vakava vaikutus työpaikkoihin Yhdysvalloissa, kun samalla se myöskin pakottaa tekemään muutoksia tekijänoikeuslakiin, Internetin valvontaan, ja jopa reseptilääkkeiden hintoihin. Niinpä demokraateilta ja republikaaneilta on tullut samankaltaista voimakasta kritiikkiä koskien tätä sopimusta. ”Tämä sopimus pakottaisi amerikkalaiset kilpailemaan työntekijöiden kanssa jotka tulevat sellaisista kansakunnista kuten Vietnam, missä minimipalkka on 2.75 dollaria per päivä. Se uhkaa torjua rahoitusalan sääntelyn, ympäristönormit, ja Yhdysvaltain lait, jotka suojaavat ottamiemme lääkkeiden turvallisuutta, ruokaa jota syömme, ja leluja joita annamme lapsillemme”, kirjoittivat demokraattikansanedustajat George Miller, Rose DeLauro, sekä Louise Slaughter artikkelissa, joka julkaistiin viime vuonna. (35)

Ehkäpä äänekkäin Tyynenmeren kauppasopimuksen vastustaja on senaattori Jeff Sessions Alabaman osavaltiosta. Toukokuussa 2015, tämä republikaani kirjoitti kirjeen presidentti Obamalle pyytäen häntä tekemään selvityksen sopimuksen yksityiskohdista suurelle yleisölle. Kuten arvata saattoi, Obama sivuutti kirjeen ja sai senaattori Sessions'in kirjoittamaan jatkokirjeen. ”Kirje, joka ei saanut mitään vastakaikua, esitti useita peruskysymyksiä joihin Kongressille olisi pitänyt vastata ennenkuin edes harkita toimeenpanovallan myöntämistä niin laajoille uusille valtuuksille. Noiden kysymysten joukossa, pyysin että teette julkiseksi TPP:n kohdan, joka luo uuden kansainvälisen hallintorakenteen joka tunnetaan Trans Pacific Partnership -komissiona. Yksityiskohdat tästä uudesta hallintokomissiosta ovat erittäin laajoja ja sillä on kehittyvän Euroopan Unionin tunnusmerkit useilla yhtäläisyyksillä varustettuna”, senaattori kirjoitti jatkokirjeessään. Hän edelleen jatkoi kirjoittaessaan, ”Salaisen tekstin, sekä salaisen ohjeasiakirjan, joka liittyy siihen, tarkastelu paljastaa, että tällä uudella ylikansallisella komissiolla – tilattuna 'elatussopimus (living agreement)' -lausekkeen kanssa – olisi oikeus muuttaa sopimusta sen hyväksymisen jälkeen, lisätä uusia jäseniä, ja antaa määräyksiä, jotka vaikuttavat työvoima-, maahanmuutto-, ympäristö-, ja kauppapolitiikkaan. Tämän uuden komission alaisuudessa, Brunein sulttaanilla olisi yhtäläinen äänivalta verrattuna Yhdysvaltojen vastaavaan.” (36)

Meidän on muistettava, että kun asioita tehdään salaisuuden verhon takana, sen on yleensä tarkoitus piilottaa paha. Kontrastina me luemme Vapahtajaltamme Johanneksen luvusta 18:20, ”Jeesus vastasi hänelle: "Minä olen julkisesti puhunut maailmalle; minä olen aina opettanut synagoogissa ja pyhäkössä, joihin kaikki juutalaiset kokoontuvat, enkä ole salassa puhunut mitään.” Kuitenkin, paholainen on aina toiminut salassa, jonka vuoksi olemme nähneet salaseurojen ja salaisten järjestöjen muodostumista menneisyydessä. Kaikki nämä salaisuudet paljastetaan ajoissa. Lukkaan luvussa 12:2 Jeesus kertoo meille, ”Ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.”

Lopuksi, on aivan ilmeistä, että Saatanan jalanjäljet ovat kaikkialla tässä maailmassa meidän nykyajassa. Silti voimme voittaa pahan tässä maailmassa meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, voimassa. Roomalaiskirjeen luvussa 12:21 meitä kehotetaan apostoli Paavalin toimesta, ”Älä anna pahan itseäsi voittaa, vaan voita sinä paha hyvällä.” Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitokset kaikille tukijoillemme teidän ystävällisyydestä. Arvostamme jokaista teistä ja työskentelemme edelleen niin lujasti kuin pystymme Kristuksen tähden näinä vaarallisina aikoina. Muistakaa, että olemme täällä rukoillaksemme puolestasi ja mitkä tahansa tarpeesi voivat ollakin. Me suomme aina jokaiselle esirukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon kanssanne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. US Abortion Clock, July 23, 2014, http://numberofabortions.com.
02. Ibid.
03. Ibid.
04. The Blaze, July 14, 2015, By Billy Hallowell, http://theblaze.com.
05. The Center for Medical Progress, July 21, 2015, By David Daleiden, http://centerformedicalprogress.org.
06. The Blaze, July 21, 2015, By Fred Lucas, http://theblaze.com.
07. Official Press Release – Jeff Sessions, July 22, 2015, http://sessions.senate.gov.
08. Washington Free Beacon, July 21, 2015, By Morgan Chalfant, http://freebeacon.com.
09. Associated Press, July 20, 2015, By Alan Fram, Washington, D.C.
10. The Weekly Standard, April 26, 2013, By Daniel Halper, http://weeklystandard.com.
11. CNS News, July 21, 2015, By Melanie Hunter, http://cnsnews.com.
12. Planned Parenthood Official Website, http://plannedparenthood.org.
13. Personal letter to Dr. C. J. Gamble, December 10, 1939, By Margaret Sanger.
14. Life News, March 11, 2015, By Lauren Enriquez, http://lifenews.com.
15. The American Mirror, July 21, 2015, By Kyle Olson, http://theamericanmirror.com.
16. CBS Local News, June 26, 2015, By CBS Local News, http://washington.cbslocal.com.
17. The New York Times, June 26, 2015, By Adam Liptak, http://nytimes.com.
18. CBS Local News, June 26, 2015, By CBS Local News, http://washington.cbslocal.com.
19. Supreme Court of the United States, June 26, 2015, By Justice Samuel Alito, http://supremecourt.gov.
20. ABC News, June 26, 2015, By Arlette Saenz, http://abcnews.go.com.
21. The Washington Post, June 26, 2015, By The Washington Post, http://washingtonpost.com.
22. Huffington Post, July 2, 2015, By Michael McLaughlin, http://huffingtonpost.com.
23. Christian Post, April 26, 2015, By Anugrah Kumar, http://christianpost.com.
24. The Blaze, June 26, 2015, By Jason Howeth, http://theblaze.com.
25. Huffington Post, July 24, 2015, By Rebecca Adams, http://huffingtonpost.com.
26. Huffington Post, June 24, 2015, By Adam Phillips, http://huffingtonpost.com.
27. CBS Local News, July 25, 2015, By CBS Local News, http://detroit.cbslocal.com.
28. Ibid.
29. Christian News Network, July 27, 2015, By Heather Clark, http://christiannews.net.
30. Ibid.
31. Patheos, July 26, 2015, By Hemant Mehta, http://patheos.com.
32. Christian News Network, July 27, 2015, By Heather Clark, http://christiannews.net.
33. Detroit Free Press, July 24, 2015, By Christina Hall, Detroit, MI.
34. AFP, July 25, 2015, By Paul Handley, Washington, D.C.
35. CNN, July 23, 2015, By Sophia Yan, http://cnn.com.
36. Breitbart, June 5, 2015, By Matthew Boyle, http://breitbart.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen
editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

1 kommentti:

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com