Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 18. elokuuta 2015

USA:n talousromahdus syyskuussa 2015? ja kristityn luottamus Jumalaan omassa taloudenpidossa

Tässä tuoreessa elokuun puolivälin 2015 profetiapäivityksessä pastori J. D. Farag keskittyy talousasioihin, jotka ovat erityisesti tänä kesänä ponnahtaneet pinnalle Kreikka-kriisin, Kiinan valuuttadevalvointien sekä joidenkin pörssi-indeksien sukelluksen vuoksi. Lisäksi eletään juutalaisuudesta tunnettua seitsemättä Shmita-vuotta (7. sapattivuosi) 49 vuoden syklissä, joka päättyy tulevana syyskuuna. Edellisinä Shmita-vuosina, 2001 ja 2008, tapahtui voimakas talouden syöksy WTC-iskujen ja finanssikriisin muodossa, jolloin New Yorkin pörssi-indeksit laskivat syyskuussa niin, että lukemiin kietoutui voimakkaasti luku 7, ollen selvästi Jumalan kädenjälki tuomionmerkkinä taloudelliselle Babylonille eli USA:lle (Ilm. 18). Nähtäväksi jää, toistuuko tämä tänä syksynä ja olisiko nyt kyse lopullisesta tuomiosta, koska nyt on 7. Shmita. Kristityllä ei pitäisi olla mitään pelättävää, koska kaikki on ennustettu Jumalan Sanassa. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------------

Mid-East Prophecy Update – August 16th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 16.8.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-08-16.pdf

Pastori J.D. puhuu lähestymässä olevasta taloudellisesta romahduksesta (kenties syyskuussa 2015), johon useat indikaattorit osoittavat, ja miten kristityn pitäisi suojautua tätä vaaraa koskien.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä tunnen tarvetta käsitellä asiaa, jota minulta on kysytty monta kertaa viimeviikkoina.
- Asia koskee taloutta ja taloudellista käsialaa seinällä, jossa se ikäänkuin on, johtaen syyskuuhun.
- Niille, jotka ovat pyrkineet pysymään ajantasalla globaaleista talouden indikaattoreista, ei vie kauaa ennenkuin tajuaa, että ne ovat hyvin pahaenteisiä.
Tiistai, 11. elokuuta 2015 – Bloomberg Business, ”Kuolemanristi' muodostuu Dow -kaavioon.””The Dow Jones Industrial Average'n (New Yorkin teollisuusosakkeiden pörssin) suurin kuukausilasku on osoittautumassa viimeiseksi naulaksi sen kuolemanristille. Tällä tavalla tekniset analyytikot kutsuvat sitä, kun 50 päivän liukuva keskiarvo putoaa alle 200 päivän keskiarvon, muodostelma, joka saavutettiin tänään kun mittari laski kahdeksatta kertaa yhdeksässä päivässä.”

Tällä kuluneella viikolla, kaikki katseet oli jälleen kerran suunnattu Kiinaan, joka jo kolmantena päivänä peräkkäin devalvoi valuuttansa. Perjantaina, elokuun 14:ntena, Reuters julkaisi raportin otsikolla, ”Euroalueen talous rätisee kun Kiina-riskit häämöttävät taustalla.” Ongelma siinä, mitä Kiina on tekemässä, kuten ymmärrän sen, on, että se on luomassa sitä mitä asiantuntijat kutsuvat ”valuuttasodaksi”. Sellaisena, Kiinan valuutan devalvointi merkitsee, että USA:n dollarin vahvuus, kontrastina, hinnoittelee meidän vientituotteemme ulos kilpailukykyisiltä markkinoilta. Toisin sanoen, tämä vahingoittaa meidän jo kaatumaisillaan olevaa Yhdysvaltain taloutta.

Keskiviikko, 12. elokuuta 2015 – CNN News – ”150 päivää: Valtiovarainministeriö sanoo, että valtionvelka on jäädytetty 18,112,975,000,000 biljoonaan dollariin.” Oikeastaan tämä kaikki alkoi tämän vuoden maaliskuussa, ja nyt sitä on jatkettu ainakin lokakuun loppuun. – Valtiovarainministeri Jacob Lew ...selitti uskovansa, että valtiovarainministeriö olisi kykenevä jatkamaan ”epätavallisten toimenpiteiden” käyttämistä estääkseen velkaa ylittämästä rajaa ainakin lokakuun loppuun asti. ”Poikkeuksellisten toimenpiteiden tuloksia tuottava kestoaika on altis huomattavalle epävarmuudelle johtuen monista tekijöistä, kuten syyskuun verotulojen arvaamattomuudesta ja normaaleista haasteista ennustaa USA:n hallinnolle tulevia maksuja ja verotuloja tulevina kuukausina”, Lew sanoi Kongressin johtajille. ”Johtuen tästä väistämättömästä epävarmuudesta, valtiovarainministeriö ei pysty tarjoamaan erityistä arviota siitä kuinka pitkään epätavalliset toimenpiteet jatkuvat”, Lew totesi. ”Olemme kuitenkin sitä mieltä, että toimenpiteitä ei poisteta ennen lokakuun loppua, ja on todennäköistä, että ne kestävät ainakin lyhyen lisäajan.”

- Ehdotan, että Yhdysvallat on jo konkurssissa, ja se on vain ajan kysymys ennenkuin me, ja kaikki maailman taloudet romahtavat.
- Oikeastaan tämä on juuri sitä mitä Raamattu kertoo meille tapahtuvaksi lopun aikana. Tulee rahaton maailmantalous.
- Oletan sinun sanovan, että kaikki sujuu täydellisesti Raamatun profetian mukaisesti, ja näin, meidän ei pitäisi olla yllättyneitä.
- Kuitenkin, vaikka meidän ei pitäisi olla yllättyneitä, meidän tulisi olla varovaisia varsinkin kun näemme kaikkea tapahtuvan maailmassa nykyään.
- Valitettavasti jotkut pelkäävät mitä on tulossa, mutta tällä ei pitäisi olla vaikutusta kristittyihin, jotka tietävät, mitä Jumalan Sana sanoo.
- Niille meistä, jotka tietävät, mitä Jumalan Sana sanoo, reaktiomme ei ole sellainen joka on pelolla tai ahdistuksella täytetty, koska luotamme Herraan.
- Torstai-iltana päätimme tutkimuksemme Toisesta Samuelinkirjasta, jonka viimeisessä luvussa Daavid teki syntiä suuresti panemalla toimeen väestönlaskennan.
- Näin siksi, koska Daavid luotti oman armeijansa voimaan, sensijaan että olisi luottanut Jumalaan, joka antoi sen hänelle ensiksi.
- Tämä on se mitä tapahtuu parhaille meistä, niin että, kun me menestymme, olemme alttiita luottamaan meidän taloudellisiin ja aineellisiin voimavaroihimme.
- Matteuksen luvusta 6:19-34 on tullut koetinkivi omassa elämässäni liittyen hätään ja pelkoon ollen osoitus siitä, etten luota Jumalaan.
- Huoli ja pelko seuraavat aina, kun luotan omiin taloudellisiin voimavaroihini sensijaan että luottaisin Jumalaan toimittamaan tarpeeni.
- Toisaalta, huoli ja pelko haihtuu kun luotan Jumalaan, koska jos Hän huolehtii linnuista ja kukista, Hän huolehtii myös minusta.
- Olipa asia miten tahansa, ei pidä sanoa, ettei meillä tulisi olla hyviä taloudenhoitajia joita Jumala on toimittanut pahimman varalle.
- Kysymys monille on, että mikä on viisasta tehtäväksi? Ehkäpä parempi kysyä, mitä Jumalan Sanalla on sanottavana tästä.
- Onneksi, pyhät kirjoitukset eivät ole hiljaa kun tullaan tähän, ja juuri Sananlaskujen kirja yksin on hyvä esimerkki tästä.
Sananlaskut 22:3 (KR 33/38) – ”Mielevä näkee vaaran ja kätkeytyy, mutta yksinkertaiset käyvät kohti ja saavat vahingon.”
- Esittäisin, että mikä on viisasta sinulle, saattaa olla täysin erilaista kuin mikä on viisasta minulle tehtäväksi koskien edessäolevaa vaaraa.
- Tämä siksi, koska me kaikki olemme eri tavalla langoitettuja ja meillä kaikilla on erilaiset luonteet. Mielestäni meidän on kysyttävä itseltämme kysymys.
- Kysymys kuuluu, teenkö näitä valmisteluja koska olen vainoharhainen, vai teenkö niitä koska olen harkitsevainen?
- Vaikka en todellakaan ole talousasiantuntija, olen edesmenneen Larry Burkett'in kristillisten talouskonseptien pitkäaikainen oppilas.
- Syy miksi mainitsen tästä, on, että Larry Burkett'illa oli ainutlaatuinen kutsumus talouden alueella, jota Jumala siunasi valtavasti.
- Ystävällisesti salli minun lopettaa lainauksella Larry Burkett'ilta, koska mielestäni se on hyvin rohkaisevaa niille jotka ovat huolissaan.
Larry Burkett – ”Vaikka emme ehkä pysty ennustamaan, milloin tuleva taloudellinen romahdus tapahtuu tai miten suojata omaisuuksiamme kun se tapahtuu, Jumala tietää, ja me voimme luottaa Hänen ohjaukseen! Jeesus kehotti meitä etsimään ensin Jumalan valtakuntaa, ja sitten Jumala toimittaisi meidän tarpeemme (katso Matteus 6:33). Yksi vaaroista olla ”taloudellisesti riippumaton” on, että se usein tarkoittaa ettemme ole enää riippuvaisia Jumalasta. Kun rahamme ovat kadonneet, turvallisuutemme on otettu pois. Tämä ei ole Jumalan tahto elämässämme. Meidän on päätettävä uskommeko todella Jumalan kykenevän toimittamaan tarpeemme tai sanommeko vain, että uskomme siihen. Emme ehkä pysty kontrolloimaan maailmantaloutta, mutta me voimme antaa Jumalan hallita elämäämme, ja voimme elää elämäämme Hänen kunniakseen. Siinä on kaikki mitä Jumala pyytää meiltä jokaiselta.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com