Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 31. elokuuta 2015

Jerusalem kaiken keskellä kun islamilaiset profetiat saivat vauhtia tuoreesta Iranin ydinsopimuksesta sekä syyskuun 23. päivän arvoitus 2015

Kuten tämän julkaisun otsikkokin kertoo, niin tässä pastori J. D. Farag'in tuoreessa elokuun lopun 2015 profetiapäivityksessä käsitellään tulenarkoja asioita Israelin ja nykymaailman kannalta. Kolmas maailmansota saattaa olla lähestymässä väärän Lähi-idän rauhan (1 Tess. 5:1-3) myötä ja lähestyvä Shmita-vuoden (sapattivuosi) loppu syyskuussa 2015 (heprealaisen kalenterin 49-vuotisen riemuvuosikierron päätösvuoden eli 7. Shmitan päättyminen 29. elul-kuuta) voi tuottaa yllätyksen monille Raamatun profetioista tietämättömille ja varsinkin uskosta osattomille. Shmita-vuoden loppu syyskuussa on ollut taloudellisen romahduksen aikaa edellisten sapattivuosien, 2001 ja 2008, aikana. Kaikki johtuu siitä, että länsimaailma ja eritoten USA on ollut moraalisen luopumuksen ja Jumalasta vieraantumisen trendissä, mikä ennustetaan Raamatussa viimeisille päiville ennen Antikristuksen ilmestymistä, joka voi tapahtua hyvinkin pian kun UMJ nousee 3. maailmansodan tuhkista. Alkavana syyskuuna on monia merkittäviä päiviä, kuten 23. päivä, jotka voivat toimia suunnannäyttäjinä tulevaisuuden kehityksessä. Kannattaa siis ajoissa ottaa vaarin Apostoli Pietarin sanoista Apt. 2:40 kohdassa, jossa hän sanoi: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta". Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – August 23rd, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 23.8.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-08-23.pdf

Pastori JD kertoo miten kaikki, mitä tapahtuu, näyttää tulevan kiehumispisteeseen, ja että sen keskellä on Jerusalem. Hän myös jälleen käsittelee syyskuun 23. päivää ja joitakin asioita, jotka liittyvät tähän päivämäärään, kuten islamilainen pyhä päivä, ja kummallista seikkaa koskien Google Maps'ia ja CERN'iä, sekä islamilaisia profetioita. -Tämä on yksi hänen parhaista päivityksistä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluaisin puhua siitä kuinka kaikki, mitä tapahtuu, on tulossa kiehumispisteeseen.
- Jos olet yhtään minun kaltaiseni, ja epäilen että olet, sinä luultavasti näet mitä itse näen, ja se näyttää siltä kuin kaikki on tulossa tiensä päähän.
- Maailman talouksien kehnosta tilasta häämöttävään ydinsodan uhkaan, kaikki on saavuttamaisillaan katkeamispisteen.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan että Israel, ja erityisesti Jerusalem, on kaiken sen ytimessä mitä me näemme tapahtuvan.
- Vaikka ymmärrän, että tämä on melko rohkea lausunto, toivon, että kuuntelet minua kun esitän joitakin syitä että näin on.
- Ennenkuin teen tämän, haluaisin vetää huomiosi tunnettuihin profetioihin Sakarjan kirjan luvuissa 12 ja 14.
Sakarja 12:1-9 (KR 33/38) – ”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella. Silloin Juudan sukuruhtinaat sanovat sydämessään: "Minun väkevyyteni ovat Jerusalemin asukkaat Herrassa Sebaotissa, heidän Jumalassansa". Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa – Jerusalemissa. Ja Herra on ensiksi vapauttava Juudan majat, ettei Daavidin suvun kunnia ja Jerusalemin asukasten kunnia ylvästelisi Juudaa vastaan. Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen heidän seassansa on sinä päivänä oleva niinkuin Daavid, ja Daavidin suku on oleva niinkuin jumal'olento, niinkuin Herran enkeli heidän edessänsä. Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.”
Sakarja 14:1-4 (KR 33/38) – ”Katso, Herran päivä on tuleva, ja sinun saaliisi jaetaan sinun keskelläsi. Minä kokoan kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista. Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä. Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin.”
- Sen ei pitäisi tulla minään yllätyksenä, että viime viikolla uusi iranilainen video nousi esiin osoittaen islamilaisen invaasion Jerusalemia vastaan.
Juutalaisen uutisraportin mukaan tiistaina, tämä uusi video, joka on lähtöisin Iranista, esittelee kuvitellun skenaarion Jerusalemin valtaamisesta maan vallankumouskaartin joukkojen, Hizbollahin ja Hamasin terroristien sotaliittoutumalla. ...Lainaten Lähi-idän terrorismia tutkivaa järjestöä, Investigative Project'ia ...video julkaistiin kaksi viikkoa sen jälkeen kun Iranin ydinsopimuksesta ilmoitettiin. ...Animoitu video näyttää kun sotilaat lähestyvät Jerusalemia, ikonimaisen keltaisen kupolin kanssa, liittyen Kalliomoskeijaan (Dome of the Rock), joka sijaitsee Temppelivuorella ...Myöhemmin videossa esitetään laajempi otos, näyttäen kymmeniä taistelijoita kukkulalla vastapäätä pyhää kaupunkia. Lopussa, persialainen käsikirjoitus ilmestyy sanoen ”Israel on hävitettävä”, tai kirjaimellisemmin, ”poistetaan historiankirjoista … ja nuoret varmasti näkevät sen päivän tulevan”, the Algemeiner totesi.

- On tärkeää ymmärtää, että on olemassa yhteinen nimittäjä Iranin ja ISIS'in välillä huolimatta niiden vastakkaisesta islamilaisesta ideologiasta.
- Nimittäin Israelin tuhoaminen. Samalla kun Iran suoranaisesti julistaa sitä, ISIS profeetallisesti vaatii sitä, islamilaisen profetian tavalla.
- Useita kuukausia sitten, mainitsin mitä kiehtovimmasta artikkelista, joka julkaistiin The Atlantic -aikakauslehdessä otsikolla, ”Mitä ISIS todella haluaa.”
Ystävällisesti salli minun lyhyesti siteerata tästä ”täytyy lukea” -artikkelista: ”Islamilaisella valtiolla on huolensa maallisista asioista ...mutta päivien loppu on sen propagandan teemana. ...Yhdysvaltain Irakin miehityksen viimeisinä vuosina, Islamilaisen Valtion välittömät perustajaisät ...näkivät merkkejä lopunajoista kaikkialla. He odottivat, vuoden sisällä, Mahdin saapumista – messiaaninen hahmo, jonka on määrä johtaa muslimit voittoon ennen maailman loppua. ...Islamilainen Valtio ...uskoo, että Rooman armeijat kerääntyvät kohdatakseen Islamin armeijat Pohjois-Syyriassa; ja että Islamin lopullinen välienselvittely Anti-Messiaan kanssa tapahtuu Jerusalemissa uusiutuneen islamilaisen valloitusretken ajanjakson jälkeen. ...Anti-Messias, tunnettu muslimien apokalyptisessa kirjallisuudessa nimellä Dajjal, tulee Khorasan'in alueelta itäisestä Iranista ja tappaa lukuisia kalifaatin taistelijoita, kunnes ainoastaan 5,000 on jäljellä, saarrettuna Jerusalemissa. Juuri kun Dajjal valmistautuu heidän teloittamiseensa, Jeesus – toiseksi kunnioitetuin profeetta Islamissa – palaa maapallolle, keihästäen Dajjal'in, ja johtaen muslimit voittoon. 'Profeetta sanoi, että eräs merkki päivien lopun välittömästä saapumisesta on se, että ihmiset pitkän aikaa lakkaavat puhumasta päivien lopusta', hän sanoi ja jatkoi, 'Jos sinä menet moskeijaan nyt, löydät saarnaajia, jotka ovat hiljaa tästä aiheesta.' ”

Olen siinä uskossa, että tämä edellä mainittu hiljaisuus on rikkoutumaisillaan, ja sitä todistaa mitä mielenkiintoisin Ynet News'in artikkeli Jom Kippur -juhlasta, tai suuresta sovituspäivästä, joka jälleen kerran osuu yhteen muslimien lomapäivän, Eid al-Adha'n, kanssa. Lainaten artikkelia, ”Muslimit Israelissa ovat kehottaneet hallitusta ryhtymään toimenpiteisiin estääkseen mahdolliset väkivaltaiset yhteenotot ensi kuussa, jolloin Jom Kippur'in on määrä osua yhteen muslimien Eid al-Adha -lomapäivän kanssa, tunnettu myös uhrijuhlana (Feast of Sacrifice). Huolet kumpuavat mahdollisuudesta, että arabi-liikeyrittäjät, jotka ovat sekoittuneina juutalaisten ja muslimien asuttamissa kaupungeissa, pitävät ovensa auki syyskuun 23. päivänä, Eid al-Adha'n ja Jom Kippur'in päivänä.”

- Muuten, syyskuun 23. päivä, josta monet ehdottavat, että Illuminati on tiennyt siitä jo vuosia, on päivä, jolloin paavi ja Obama tapaavat.
- Jotkut ovat havainneet merkitystä siinä, että paavi Franciscus historian 266. paavina tapaa presidentin vuoden 266. päivänä.
- Merkitys on se, että 266 päivää on tyypillinen raskausaika hedelmöittymisestä syntymään, mikä viittaa uuden maailman järjestyksen syntyyn.
- Huomaa, että vaikka se on mielenkiintoista, meidän kaikkien on syytä olla varovaisia, kun kyse on tämänkaltaisesta spekuloinnista.
- Mainitsen sen vain siksi, että se tuntuu sopivan käsitteeseen, että kaikki on tulossa tiensä päähän, ja sen kaiken keskellä on Jerusalem.
- Se mitä tapahtuu syyskuussa jää nähtäväksi, mutta me voimme olla varmoja, että Jumalan Sana on totta, ja se toteutuu.


Suomentajan kommentti:

Näistä profetiapäivityksen ”noteista” puuttui se maininta Google Maps'ista ja CERN'istä, joka on Farag'in videopuheessa. Siis kun syötetään koordinaatit 9 23 2015 Google Mapsiin (ota laaja kartta jossa näkyy koko Eurooppa ym.), niin se osoittaa CERN'iin!!! Myöskin kun syötetään koordinaatit 9 24 2015, niin osoitin on CERN'issä. Millään muilla päivämäärä-koordinaateilla tämä ei päde! Onko Google näin tahallaan tekemässä pilaa salaliittoteorioista vai viestittävätkö he todella muille, että jotakin tapahtuu noina päivinä, jolloin CERN'in hiukkaskiihdytin käynnistetään ja testaus alkaa? Seuraavassa muutamia videoita CERN'istä liittyen mahdolliseen tuomiopäivään ja syyskuun loppuun 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=N9PNdijDJCw (CERN - September 2015 - opening the portal)

https://www.youtube.com/watch?v=DdQ4n_fOsWM (September 23, 2015 CERN Breaks through IXXI DOOR: UNLEASH THE PROMETHEAN REALM)

https://www.youtube.com/watch?v=QKLFk9Ufjf8 (CERN September 2015 - The Veil is Removed and the Abyss is Opened)

https://www.youtube.com/watch?v=3dDlSYl3J6c (CERN: Opening the Abyss)

https://www.youtube.com/watch?v=HsSgrbEc8XQ (SEPTEMBER 23, 2015 CHAOS: Cancelled TV Show TELLS EVERYTHING ABOUT 9/23 AND CERN DIMENSIONAL DOOR)

https://www.youtube.com/watch?v=rbOTA6cqZAs (CERN The key to the Abyss September 2015)

https://www.youtube.com/watch?v=jRdRaz_eeJI (Illuminati Preparations for September 22 28 2015 CERN and the Final Collapse)

https://www.youtube.com/watch?v=vwus6VpCpDA (Popular Television Series Reveals CERN DOOR Opening, 9/23, and Climate Chaos (September 2015))

https://www.youtube.com/watch?v=GRF9UER8G0s (September 23/24, 2015 - The Delay, Illuminati Cards, the Fall at Midnight & Tomorrowland)

1 kommentti:

  1. Monia merkittäviä syyskuun päiviä sivutaan myös tuossa linkissä

    http://www.portti.org/terveiset.html

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker