Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 15. elokuuta 2015

Uskovien ylösotto mahdottomuus 20 vuoden päästä? Aika on nyt ja syyskuu 2015 tuntuu hyvinkin mahdolliselta ajankohdalta!

Tässä elokuun alun 2015 profetiapäivitys pastori J. D. Farag'ilta, jossa hän muistuttaa ajan lyhyydestä kunnes Herra Jeesus tulee tempaamaan morsiusseurakuntansa tuuliin ja pilviin. Monet Israelia koskevat Raamatun lopunajan profetiat ovat toteutumaisillaan ja niiden toteutumiseen ei voi mennä enää vuosikausia, koska asetelmat Lähi-idässä ovat uutisten mukaan juuri sopivat apokalyptisten tapahtumien puhkeamiselle piakkoin. Lisäksi teknologinen nykykehitys ohittaa pian mm. Ilmestyskirjan profetioiden vaatimustason. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – August 2nd, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 2.8.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-08-02.pdf

Pastori J.D. puhuu profeetallisesta mahdottomuudesta, että tempaus tapahtuisi vasta joskus 20 vuoden päästä ja että tuleva syyskuu on otollinen aika uskovien (morsiusseurakunta) ylösotolle, mutta kuitenkaan luottamatta liikaa päivämääräennustuksiin.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä tunnen tarvetta puhua elefantista olohuoneessa, joka ilmeisesti suurenee päivä päivältä.
- Se mistä puhun, on seuraava kuukausi, syyskuu, ja kaiken profeetallisesta merkityksestä, jota on tapahtumassa.
- Tästä päivästä lukien olemme vain hieman yli kuukauden päässä siitä, mikä on todennäköisesti odotetuin kuukausi lähihistoriassa.
- Huomaa, että olen jälleen kerran katsonut tarpeelliseksi käyttää runsaasti varovaisuutta koskien tätä kaikkea hypetystä tämän kuun ympärillä.
- Tämä johtuu monien kristittyjen taipumuksesta pettyä ja jopa tuhoutua, jos tempausta ei tapahdu.
- Valitettavasti on olemassa useita hyvää tarkoittavia kristittyjä, jotka ovat menossa yli laidan, niin sanoakseni, ja sellaisenaan ovat asettamassa päivämääriä.
- Vaikka ymmärrän Rosh Hashanah -sanonnan, ”ettei kukaan tiedä päivää tai hetkeä” (eli milloin uudenkuun jälkeinen ohut kuunsirppi näkyy Israelissa), velvollisuutemme on edelleen olla varovaisia.
- Ei todellakaan ole mitään väärää olla innoissaan tempauksen mahdollisuudesta ensi kuussa, Pasuunansoitonjuhlan aikaan (1 Kor. 15:51-52).
- Kuitenkin, tuossa jännityksessä ja odotuksessa meidän on yhä oltava työntäyteisiä Herran asioiden hoitamisessa kun me täytämme asemaamme kunnes Hän tulee.
- Nyt sanottuani tämän, minun on oltava samaa mieltä niiden kanssa, jotka ehdottavat, että jotain hyvin suurta tulee tapahtumaan ensi kuussa.
- Koska me käsittelimme tätä asiaa kahdessa edellisessä päivityksessä, en tuhlaa aikaa luetellakseni kaikkea tätä mitä on tulossa syyskuussa 2015.
- Se mihin kulutan aikaani, on esitellä hyvin vakuuttavia todisteita siitä, että olemme todistamassa Raamatun profetioiden lopullista täyttymystä.
- Aloitan lisäuutisilla joita on tullut päivänvaloon koskien Iranin ydinsopimusta, joita olemme katselleet kahden viime viikon aikana.
- Syy tähän on, että se tuo Jesajan luvun 17, Psalmin 83 ja Hesekielin lukujen 38-39 profetiat merkittävästi lähemmäksi toteutumistaan.
- Älkää erehtykö sen suhteen, että Israel istuisi toimettomana. Jo nyt he jatkavat ennaltaehkäiseviä iskuja Irania vastaan Syyrian kautta.
Keskiviikko, 29. heinäkuuta 2015 – Jerusalem Post – Toinen raportoitu Israelin ilmavoimien (IAF) isku: Damaskos sanoo, että Israel iskee syyrialaismielistä Palestiinan miliisiä vastaan

- Ehdotan että Syyria ja Iran ovat enemmän peloissaan Israelista kuin Israel on Syyriasta ja Iranista, minkä vuoksi on olemassa salaisia sopimuksia.
- Kuten on käynyt ilmi, ettei vain ole olemassa salaisia kylkiäissopimuksia (side deals), joita he eivät voi vielä paljastaa USA:n Kongressille, tai Amerikan kansalle.
Keskiviikko, 29. heinäkuuta 2015 – The Weekly Standard – Kerry: Emme voi paljastaa salaisten sopimusten sisältöä Amerikan kansalle

- Näyttää siltä, että me amerikkalaisina olemme erittäin hyvässä seurassa, kun on kysymys eksytettynä olemisesta samoin kuin nolatuksi tulemisesta.
Maanantai, 27. heinäkuuta 2015 – YNET News – Kerry vierailee alueella keskustellakseen Iran-sopimuksesta, mutta jättää Israelin väliin

- Tässä on se mihin pyrin kaikella tällä eli kaikki mitä tapahtuu nyt ja todennäköisesti tapahtuu syyskuussa osoittaa yhteen asiaan.
- Nimittäin, että kaikki mitä on pelissä tänäpäivänä ei voi loogisesti olla yhä pelissä vuosien päästä sen nojalla kuinka nopeasti se tapahtuu.
- Ainoastaan teknologisilla ehdoilla, jos kaikki jatkuu tällä nykyisellä tahdilla, me ylittäisimme sen mikä on kuvattu profeetallisesti.
Rich Jury, minun hyvä ystäväni Spokane'sta Washingtonin osavaltiosta lähetti minulle linkin mitä kiehtovimpaan Matt Ward'in kirjoittamaan artikkeliin, joka löytyy Rapture Ready -sivustolta, otsikolla, ”Our Proximity to the Tribulation (Läheisyytemme Ahdistuksen aikaan)”. Salli minun ystävällisesti jakaa muutamia otteita, ”Teknologinen edistys etenee nopeammin ja nopeammin joka päivä. Valaistaksemme tätä muutosnopeutta ajattele seuraavaa esimerkkiä. Teknologisen kehityksen muutos lapsen elinaikana joka syntyy tänä päivänä, vuonna 2015, jos hän elää täysimittaisen elämän ja voi katsoa taaksepäin lapsuuteensa vanhana naisena olisi sama muutostaso kuin tämänpäivän lapsi menisi ajassa taaksepäin vuodesta 2015 vuoteen 1750. Tämmöinen tulee olemaan hämmästyttävä kehitys jota saatiin aikaan hänen lyhyen 70-vuotisen elämänsä aikana. Joten missä ihmiskunnan ennustetaan olevan ainoastaan sadan vuoden päässä tästä hetkestä? Sadan vuoden pituinen futurismi ennustaa, että ihmiskunta on tehnyt radikaaleja ja merkittäviä edistysaskeleita koko joukossa eri aloja … [Tässä vain yksi ennustus] Vuosina 2100-2150, maankaltaistaminen (terraformointi) Mars-planeetalla on hyvässä vauhdissa ja siellä on valtavia kelluvia kaupunkeja kaikkialla maailmankaikkeuden valtamerissä kasvaneen väestön majoittamiseksi. Kaupungeissa yleensä nähdään valtavia rakennuksia ja rakennelmia ulottuen yli kilometrin korkeuteen ja nämä rakennukset ja kaupungit ovat täysin automatisoituja. ...On olemassa, kuitenkin, yksi puute kaikissa näissä ennustuksissa. Kaikki nämä ennustukset ovat puutteellisia, vaikka ne perustuvat suuntauksiin, jotka voimme ennakoida ja tietämäämme teknologiaa kehitetään. Nämä ennusteet eivät tule toteutumaan. Nämä tulevaisuuden teknologiat ylittävät roimasti teknologian joka on ennustettu Ilmestyskirjassa. Meillä on jo tarpeellinen teknologia toteuttamaan teknologiset vaatimukset Ilmestyskirjaa ja Ahdistuksen aikaa varten. Jos ihmiskunta jatkaisi teknologisen kehityksensä nykyvauhdilla, niin silloin teknologia, joka meillä olisi ainoastaan kahdenkymmenen vuoden päästä, alkaisi reilusti ylittää tarvittavan teknologian tulevaa Ahdistuksen aikaa varten. ...Kahden tuhannen vuoden ajan uskovat ihmiset katselivat näitä profetioita ja ihmettelivät, että miten? Nyt me katsomme niitä ja mietimme, että milloin? Ilmestyskirjassa paljastettu teknologia on vuoden 2015 teknologiaa. Se ei ole vuoden 2040 teknologiaa. Vaivanaika ei tule olemaan 20 vuoden päässä. Ahdistus koittaa pian. Todella pian. Jeesuksen on kirjaimellisesti seisottava ovella.”

- Lopetan kuten aloitin, ja olen samaa mieltä että jotain hyvin suurta on tapahtumaisillaan ja se saattaa tapahtua pikemmin kuin luulemmekaan.
- Uskon, että jokaisen, joka on järkevä ja rehellinen itselleen, täytyisi tulla johtopäätökseen, että me olemme hyvin lähellä.
- Kysymys on, että oletko oikeassa suhteessa Herraan, jotta voit olla valmis Häntä varten, kun, ei jos, Hän tempaa morsiamensa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com