Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 27. elokuuta 2015

Paavi Franciscus syytteeseen Jerusalemissa syyskuussa 2015! – Saudi-Arabia kärsii huthien hyökkäyksestä maaperälleen! – GMO-maatilat lisäävät sikiövaurioita Yhdysvalloissa!

Tässä tuore Cutting Edgen viikkokirje, josta suomensin kolme ajankohtaista osiota. Aluksi David Bay kertoo juutalaisen Sanhedrin-neuvoston järjestämästä oikeudenkäynnistä Rooman nykyistä paavia vastaan Siionin vuorella syyskuun alkupuolella tänä vuonna. Paavi Francis on hyvin palestiinamielinen ja siitä juutalaiset Sanhedrin-jäsenet Jerusalemissa eivät pidä. Toisessa osiossa kerrotaan uutislähdettä siteeraten, miten Saudi-Arabian ja Jemenin huthikapinallisten välinen sota on siirtymässä uuteen vaiheeseen kun huthit hyökkäävät saudien maaperälle ja tekevät onnistuneita iskuja. Lopuksi viikkokirjeen neljännessä osiossa paljastetaan viljelykasvien geenimuuntelua harrastavien yritysten aiheuttama vahinko ihmisterveydelle ja varsinkin sikiöille, kun vauvoilla on todettu lisääntyvästi syntymävikoja siellä missä GMO-maatiloja on asutuksen lähellä. Tämä Eliitin harrastama toiminta tulee myöhemmin toteuttamaan Ilmestyskirjan profetiaa. Aika on lähellä!

--------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 26.8.2015

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2704
I. Paavi Franciscus I tulee olemaan syytteessä vieraillessaan Jerusalemissa!

Sanhedrin järjestää oikeudenkäynnin Siionin vuorella rikoksesta tunnustaa Palestiinan valtio.

UUTISKATSAUS: ”Paavi Francis 'syytettynä' Jerusalemissa”, Israel National News, 24.8.2015

Syyskuun 9. päivänä klo 12, omalaatuinen ”oikeudenkäynti” tullaan järjestämään paavi Franciscukselle Siionin vuorella, Jerusalemissa. 'Sanhedrin', epävirallinen elin, joka on mallinnettu uskonnollisen Korkeimman Oikeuden mukaan, joka koostui 71 temppeliajan viisaasta miehestä, tulee syyttämään Vatikaania sen Jerusalem-politiikasta.”

'Valitettavasti nämä viimeaikaiset Hänen ylhäisyytensä (paavin) toimet ovat osa pitkää historiaa koskien roomalaiskatolisen kirkon toimintaa ja kantoja, joka ilmeisesti ei ole koskaan luopunut tehtävästään vainota Israelin kansaa sen kieltäydyttyä tunnustamasta kirkon pelastajaa Israelin Messiaana ja yrittää pakottaa heidät antautumaan uskonnolliselle opilleen', sanoo Sanhedrin.”

Katolinen kirkko on pitkään syyttänyt juutalaisia ”Kristuksen tappajiksi” heidän roolinsa vuoksi Jeesuksen oikeudenkäynnissä ja langettavassa tuomiossa, käynnistäen siten useita juutalaisten vainoja lähes 2000 vuoden hajaannuksen aikana läntisissä maissa jonne he olivat paenneet.

Kuitenkin, kuten tämä uusi DVD, näytetty edellä, osoittaa, Jeesus pantiin roomalaiselle ristille pakanoiden (roomalaiset) ja juutalaisten johtajien yhdistelmällä. Sekä pakanoita että juutalaisia tullaan syyttämään tuomiopäivänä Vapahtajan surmaamisesta.

Nyt, palatkaamme meidän esilleottamaan juttuun.

Tämä vastikään perustettu Sanhedrin syyttää paavi Franciscus I:sta hänen roolistaan johtaa roomalaiskatolista kirkkoa tunnustamaan Palestiinan Auktoriteetti valtiona. Ei ainoastaan tämä tunnustus ole raamatullisesti virheellinen, vaan se asettaa Vatikaanin väärälle puolelle profeetallista historiaa, joka on kehittymäisillään. Esimerkiksi:

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2655
1. Palestiinalaiset ovat lähellä tulla tuhotuiksi Obadjan kirjan jakeiden 15-18 ja Jesajan luvun 34 täyttymyksessä!

Me selostamme tätä mitä järkyttävintä profetiaa meidän DVD'llä, joka näkyy oikealla. Samalla kun emme ole vahingoniloisia minkään kansan joukkokuolemasta, kun Israel tuhoaa palestiinalaiset miehet, naiset ja lapset, koko maailma vaatii vastausta; ja ainoa vastaus on, että Jumalan profeetallinen asetus 2,600 vuotta sitten on vihdoin toteutettu.

2. Palestiinalaisilla ei voi olla mitään oikeudellista asemaa heidän vaatimukseensa, että heille pitäisi antaa valtio, joka on rakennettuna Israelin pyhälle maalle, maa, jonka Jumala antoi Aabrahamille. Palestiinalaiset eivät tule koskaan saamaan oikeutta valtioon koska Jumala antoi maan Israelille ”ikuisuuden ajaksi” – ikuisesti!

Pyhä istuin tukee väärää hevosta tässä kilpailussa!

3. Palestiinan presidentti Abbas on holokaustin kieltäjä, sinnikäs juutalaisten ja heidän maansa vihaaja, ja on toistuvasti ilmaissut haluaan, että kaikki juutalaiset olisi eliminoitava ja että kaikki viittaukset Israelin maahan poistetaan.

Mutta nyt, tämä uusi Sanhedrin paljastaa olevansa kabbalistinen eikä todella juutalainen!

Tämä Sanhedrin vaatii, että Vatikaani tunnustaa kabbalistiset lait, jotka tunnetaan nimellä ”Noahide Lait”. Nämä lait ovat väärennöksiä Jumalan alkuperäiselle kymmenelle käskylle ja ovat perusteellisesti Illuminatin käsialaa. Ole hyvä ja vietä muutama tovi lukeaksesi meidän arkistoidun Headline News -artikkelin tästä aiheesta, NEWS1887, otsikolla, ”Globaali painostus saattaa olla käynnissä pakottaakseen ihmiset hyväksymään okkulttinen 'Seitsemän Noahide Lakia'”!

Tämän DVD'n tärkein paljastus on, että Sanhedrin oli kabbalistinen eikä aitoa aabrahamilaista juutalaisuutta! Joten historiaa ollaan toistamassa rajoitetusti ensinnäkin rekonstituoimalla Sanhedrin ja sitten käyttämällä sitä ”syyttämään ja tuomitsemaan” paavi Franciscus I hänen olemisesta selvästi juutalaisvastainen.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2682
II. Saudi-Arabia kärsii hyökkäyksestä maaperälleen, sotilastukikohdan menetyksestä ja armeijansa kenraalin taposta!

Onko tämä sota siirtymässä uuteen vaiheeseen?

UUTISKATSAUS: ”Johtava saudikomentaja tapettu hyökkäyksessä”, Al-Manar News, 24.8.2015

Al-Manar'in kirjeenvaihtaja Jemenissä raportoi, että johtava saudikomentaja kuoli jemeniläisten hyökkäyksessä saudien Jizan'in raja-alueella. Omalta osalta, Riad sanoi että Saudi-Arabian armeijan 18. prikaatin komentaja, kenraalimajuri Abdul Rahman bin Saad al-Shahrani, haavoittui kun hän oli tarkastamassa armeijan joukkojen sijoittelua pitkin kuningaskunnan eteläisiä raja-alueita, Saudi-Arabian asevoimat ilmoitti tiedotteessa jonka julkaisi virallinen saudien uutistoimisto sunnuntaina. Shahrani kuoli kun häntä siirrettiin sairaalaan hoitoa varten.”

Se, mitä tämä saudien lehdistötiedote ei maininnut, on, että tämä taistelu tapahtui saudien maaperällä! Kapinalliset ovat saattaneet kärsiä joitakin tappioita Jemenin sisällä, mutta he ajavat hyökkäystä Saudi-Arabian maaperälle. Tämä seuraava uutiskappale paljastaa myöskin että näin on.

Aiemmin päivällä, Jemenin joukot ottivat hallintaansa kaksi Saudi-Arabian armeijan tukikohtaa Jizan'in raja-alueella.”

Jossain vaiheessa, maavoimat käynnistävät hyökkäyksen Jemenistä käsin Islamin pyhiä paikkoja, Medinaa ja Mekkaa, vastaan. ISIS on jo uhannut vallata nämä paikat koska he pitävät Saudi-Arabiaa ”harhaoppisena” Islamin haarana. Ja tietysti, Pentagonin vuoden 2006 Lähi-idän Kartta osoittaa, että Saudi-Arabia menettää Medinan ja Mekan hallinnan Iranille!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2652
IV. Ovatko GMO (geenimuuntelu) -maatilat aiheuttamassa lisää sikiövaurioita?

Ei missään jumalattoman ihmisen tekemässä ruoassa ole mitään hyvää.


Sikiövauriot ovat kasvussa Havaijilla, saaden monet miettimään, josko torjunta-aineet ovat syyllisiä – käsittäen joitakin lastenlääkäreitä jotka ovat todistamassa piikkiä vauvojen syntymävioissa … Onko rahakasviksi tarkoitettu GM-maissi muunnettu kestämään tuholaistorjunta-aineita neljällä kuudesta pääsaaresta ollen syy nousukaudelle, tai lähde sikiövaurioille ja sairauksille.”

Kemian alan yritykset Dow, Syngenta, ja DuPont ruiskuttavat 17 kertaa enemmän tuholaistorjunta-aineita eekkeriä kohden (lähinnä herbisidejä, yhdessä pestisidien ja fungisidien kanssa) kuin tavallisilla maissipelloilla tehdään Yhdysvaltain mantereella … Yritykset testaavat tarkasti kannan vastustuskykyä herbisideille jotka tuhoavat muut kasvit … Paikalliset asukkaat valittavat usein silmien kirvelystä, päänsärystä ja oksentelusta, kun tuuli puhaltaa heidän suuntaansa.”

'Silmiisi ja keuhkoisi sattuu, tunnet huimausta ja pahoinvointia. Se on kauheaa', sanoo keskikoulun erityisopetuksesta vastaava opettaja Howard Hurst … Ruiskutusaikoina, kaupungin pääsairaala … on täynnä asukkaita joihin on fyysisesti vaikutettu tuholaistorjunta-aineilla. Sairaalalaitos sijaitsee keskikoulun vieressä, jotka ovat molemmat 1,700 jalan (1 jalka = n. 30 cm) päässä Syngenta-yhtiön pelloista.”

Pohjimmiltaan näitä valtavia GMO-yhtiöitä tuetaan saman Eliitti-hallituksen taholta joka kehittää elintarvikkeita ja tekniikoita, jotka tulevat eräänä päivänä toteuttamaan Ilmestyskirjan 6. luvun sinetit 3 ja 4. Heti kun ymmärrät tämän todellisuuden, voit paremmin käsittää, miksi huolestuneiden paikallisten asukkaiden ei anneta elää rauhassa ja turvallisesti, altistumatta tappaville kemikaaleille.

GMO-valmistajat ovat testaamassa ihmisiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker