Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 31. elokuuta 2015

Jerusalem kaiken keskellä kun islamilaiset profetiat saivat vauhtia tuoreesta Iranin ydinsopimuksesta sekä syyskuun 23. päivän arvoitus 2015

Kuten tämän julkaisun otsikkokin kertoo, niin tässä pastori J. D. Farag'in tuoreessa elokuun lopun 2015 profetiapäivityksessä käsitellään tulenarkoja asioita Israelin ja nykymaailman kannalta. Kolmas maailmansota saattaa olla lähestymässä väärän Lähi-idän rauhan (1 Tess. 5:1-3) myötä ja lähestyvä Shmita-vuoden (sapattivuosi) loppu syyskuussa 2015 (heprealaisen kalenterin 49-vuotisen riemuvuosikierron päätösvuoden eli 7. Shmitan päättyminen 29. elul-kuuta) voi tuottaa yllätyksen monille Raamatun profetioista tietämättömille ja varsinkin uskosta osattomille. Shmita-vuoden loppu syyskuussa on ollut taloudellisen romahduksen aikaa edellisten sapattivuosien, 2001 ja 2008, aikana. Kaikki johtuu siitä, että länsimaailma ja eritoten USA on ollut moraalisen luopumuksen ja Jumalasta vieraantumisen trendissä, mikä ennustetaan Raamatussa viimeisille päiville ennen Antikristuksen ilmestymistä, joka voi tapahtua hyvinkin pian kun UMJ nousee 3. maailmansodan tuhkista. Alkavana syyskuuna on monia merkittäviä päiviä, kuten 23. päivä, jotka voivat toimia suunnannäyttäjinä tulevaisuuden kehityksessä. Kannattaa siis ajoissa ottaa vaarin Apostoli Pietarin sanoista Apt. 2:40 kohdassa, jossa hän sanoi: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta". Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – August 23rd, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 23.8.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-08-23.pdf

Pastori JD kertoo miten kaikki, mitä tapahtuu, näyttää tulevan kiehumispisteeseen, ja että sen keskellä on Jerusalem. Hän myös jälleen käsittelee syyskuun 23. päivää ja joitakin asioita, jotka liittyvät tähän päivämäärään, kuten islamilainen pyhä päivä, ja kummallista seikkaa koskien Google Maps'ia ja CERN'iä, sekä islamilaisia profetioita. -Tämä on yksi hänen parhaista päivityksistä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluaisin puhua siitä kuinka kaikki, mitä tapahtuu, on tulossa kiehumispisteeseen.
- Jos olet yhtään minun kaltaiseni, ja epäilen että olet, sinä luultavasti näet mitä itse näen, ja se näyttää siltä kuin kaikki on tulossa tiensä päähän.
- Maailman talouksien kehnosta tilasta häämöttävään ydinsodan uhkaan, kaikki on saavuttamaisillaan katkeamispisteen.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan että Israel, ja erityisesti Jerusalem, on kaiken sen ytimessä mitä me näemme tapahtuvan.
- Vaikka ymmärrän, että tämä on melko rohkea lausunto, toivon, että kuuntelet minua kun esitän joitakin syitä että näin on.
- Ennenkuin teen tämän, haluaisin vetää huomiosi tunnettuihin profetioihin Sakarjan kirjan luvuissa 12 ja 14.
Sakarja 12:1-9 (KR 33/38) – ”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella. Silloin Juudan sukuruhtinaat sanovat sydämessään: "Minun väkevyyteni ovat Jerusalemin asukkaat Herrassa Sebaotissa, heidän Jumalassansa". Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa – Jerusalemissa. Ja Herra on ensiksi vapauttava Juudan majat, ettei Daavidin suvun kunnia ja Jerusalemin asukasten kunnia ylvästelisi Juudaa vastaan. Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen heidän seassansa on sinä päivänä oleva niinkuin Daavid, ja Daavidin suku on oleva niinkuin jumal'olento, niinkuin Herran enkeli heidän edessänsä. Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.”
Sakarja 14:1-4 (KR 33/38) – ”Katso, Herran päivä on tuleva, ja sinun saaliisi jaetaan sinun keskelläsi. Minä kokoan kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista. Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä. Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin.”
- Sen ei pitäisi tulla minään yllätyksenä, että viime viikolla uusi iranilainen video nousi esiin osoittaen islamilaisen invaasion Jerusalemia vastaan.
Juutalaisen uutisraportin mukaan tiistaina, tämä uusi video, joka on lähtöisin Iranista, esittelee kuvitellun skenaarion Jerusalemin valtaamisesta maan vallankumouskaartin joukkojen, Hizbollahin ja Hamasin terroristien sotaliittoutumalla. ...Lainaten Lähi-idän terrorismia tutkivaa järjestöä, Investigative Project'ia ...video julkaistiin kaksi viikkoa sen jälkeen kun Iranin ydinsopimuksesta ilmoitettiin. ...Animoitu video näyttää kun sotilaat lähestyvät Jerusalemia, ikonimaisen keltaisen kupolin kanssa, liittyen Kalliomoskeijaan (Dome of the Rock), joka sijaitsee Temppelivuorella ...Myöhemmin videossa esitetään laajempi otos, näyttäen kymmeniä taistelijoita kukkulalla vastapäätä pyhää kaupunkia. Lopussa, persialainen käsikirjoitus ilmestyy sanoen ”Israel on hävitettävä”, tai kirjaimellisemmin, ”poistetaan historiankirjoista … ja nuoret varmasti näkevät sen päivän tulevan”, the Algemeiner totesi.

- On tärkeää ymmärtää, että on olemassa yhteinen nimittäjä Iranin ja ISIS'in välillä huolimatta niiden vastakkaisesta islamilaisesta ideologiasta.
- Nimittäin Israelin tuhoaminen. Samalla kun Iran suoranaisesti julistaa sitä, ISIS profeetallisesti vaatii sitä, islamilaisen profetian tavalla.
- Useita kuukausia sitten, mainitsin mitä kiehtovimmasta artikkelista, joka julkaistiin The Atlantic -aikakauslehdessä otsikolla, ”Mitä ISIS todella haluaa.”
Ystävällisesti salli minun lyhyesti siteerata tästä ”täytyy lukea” -artikkelista: ”Islamilaisella valtiolla on huolensa maallisista asioista ...mutta päivien loppu on sen propagandan teemana. ...Yhdysvaltain Irakin miehityksen viimeisinä vuosina, Islamilaisen Valtion välittömät perustajaisät ...näkivät merkkejä lopunajoista kaikkialla. He odottivat, vuoden sisällä, Mahdin saapumista – messiaaninen hahmo, jonka on määrä johtaa muslimit voittoon ennen maailman loppua. ...Islamilainen Valtio ...uskoo, että Rooman armeijat kerääntyvät kohdatakseen Islamin armeijat Pohjois-Syyriassa; ja että Islamin lopullinen välienselvittely Anti-Messiaan kanssa tapahtuu Jerusalemissa uusiutuneen islamilaisen valloitusretken ajanjakson jälkeen. ...Anti-Messias, tunnettu muslimien apokalyptisessa kirjallisuudessa nimellä Dajjal, tulee Khorasan'in alueelta itäisestä Iranista ja tappaa lukuisia kalifaatin taistelijoita, kunnes ainoastaan 5,000 on jäljellä, saarrettuna Jerusalemissa. Juuri kun Dajjal valmistautuu heidän teloittamiseensa, Jeesus – toiseksi kunnioitetuin profeetta Islamissa – palaa maapallolle, keihästäen Dajjal'in, ja johtaen muslimit voittoon. 'Profeetta sanoi, että eräs merkki päivien lopun välittömästä saapumisesta on se, että ihmiset pitkän aikaa lakkaavat puhumasta päivien lopusta', hän sanoi ja jatkoi, 'Jos sinä menet moskeijaan nyt, löydät saarnaajia, jotka ovat hiljaa tästä aiheesta.' ”

Olen siinä uskossa, että tämä edellä mainittu hiljaisuus on rikkoutumaisillaan, ja sitä todistaa mitä mielenkiintoisin Ynet News'in artikkeli Jom Kippur -juhlasta, tai suuresta sovituspäivästä, joka jälleen kerran osuu yhteen muslimien lomapäivän, Eid al-Adha'n, kanssa. Lainaten artikkelia, ”Muslimit Israelissa ovat kehottaneet hallitusta ryhtymään toimenpiteisiin estääkseen mahdolliset väkivaltaiset yhteenotot ensi kuussa, jolloin Jom Kippur'in on määrä osua yhteen muslimien Eid al-Adha -lomapäivän kanssa, tunnettu myös uhrijuhlana (Feast of Sacrifice). Huolet kumpuavat mahdollisuudesta, että arabi-liikeyrittäjät, jotka ovat sekoittuneina juutalaisten ja muslimien asuttamissa kaupungeissa, pitävät ovensa auki syyskuun 23. päivänä, Eid al-Adha'n ja Jom Kippur'in päivänä.”

- Muuten, syyskuun 23. päivä, josta monet ehdottavat, että Illuminati on tiennyt siitä jo vuosia, on päivä, jolloin paavi ja Obama tapaavat.
- Jotkut ovat havainneet merkitystä siinä, että paavi Franciscus historian 266. paavina tapaa presidentin vuoden 266. päivänä.
- Merkitys on se, että 266 päivää on tyypillinen raskausaika hedelmöittymisestä syntymään, mikä viittaa uuden maailman järjestyksen syntyyn.
- Huomaa, että vaikka se on mielenkiintoista, meidän kaikkien on syytä olla varovaisia, kun kyse on tämänkaltaisesta spekuloinnista.
- Mainitsen sen vain siksi, että se tuntuu sopivan käsitteeseen, että kaikki on tulossa tiensä päähän, ja sen kaiken keskellä on Jerusalem.
- Se mitä tapahtuu syyskuussa jää nähtäväksi, mutta me voimme olla varmoja, että Jumalan Sana on totta, ja se toteutuu.


Suomentajan kommentti:

Näistä profetiapäivityksen ”noteista” puuttui se maininta Google Maps'ista ja CERN'istä, joka on Farag'in videopuheessa. Siis kun syötetään koordinaatit 9 23 2015 Google Mapsiin (ota laaja kartta jossa näkyy koko Eurooppa ym.), niin se osoittaa CERN'iin!!! Myöskin kun syötetään koordinaatit 9 24 2015, niin osoitin on CERN'issä. Millään muilla päivämäärä-koordinaateilla tämä ei päde! Onko Google näin tahallaan tekemässä pilaa salaliittoteorioista vai viestittävätkö he todella muille, että jotakin tapahtuu noina päivinä, jolloin CERN'in hiukkaskiihdytin käynnistetään ja testaus alkaa? Seuraavassa muutamia videoita CERN'istä liittyen mahdolliseen tuomiopäivään ja syyskuun loppuun 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=N9PNdijDJCw (CERN - September 2015 - opening the portal)

https://www.youtube.com/watch?v=DdQ4n_fOsWM (September 23, 2015 CERN Breaks through IXXI DOOR: UNLEASH THE PROMETHEAN REALM)

https://www.youtube.com/watch?v=QKLFk9Ufjf8 (CERN September 2015 - The Veil is Removed and the Abyss is Opened)

https://www.youtube.com/watch?v=3dDlSYl3J6c (CERN: Opening the Abyss)

https://www.youtube.com/watch?v=HsSgrbEc8XQ (SEPTEMBER 23, 2015 CHAOS: Cancelled TV Show TELLS EVERYTHING ABOUT 9/23 AND CERN DIMENSIONAL DOOR)

https://www.youtube.com/watch?v=rbOTA6cqZAs (CERN The key to the Abyss September 2015)

https://www.youtube.com/watch?v=jRdRaz_eeJI (Illuminati Preparations for September 22 28 2015 CERN and the Final Collapse)

https://www.youtube.com/watch?v=vwus6VpCpDA (Popular Television Series Reveals CERN DOOR Opening, 9/23, and Climate Chaos (September 2015))

https://www.youtube.com/watch?v=GRF9UER8G0s (September 23/24, 2015 - The Delay, Illuminati Cards, the Fall at Midnight & Tomorrowland)

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Iranin vaikutusvalta lisääntyy sunneihin – tähtäimessä Jerusalem Hesekielin 38. luvun mukaisesti!

Tässä tunnetun amerikkalaisen profetiatutkijan ja kirjailijan, pastori Hal Lindsey'n, tuorein viikkoraportti elokuun lopulta 2015, jossa paljastetaan mielenkiintoinen profeetallinen kehitys Lähi-idässä, joka johtaa suoraan Hesekielin 38. luvun toteutumiseen, kun Iran tulee johtamaan kaikkia osallistuvia muslimivaltioita, shiialaisia sekä sunnalaisia, hyökkäykseen Israelia vastaan. Hal kertoo siis käynnissä olevasta prosessista, jonka perusteella sunnalaiset maat alistuvat lopulta shiia-Iranin johdettaviksi. Kiitos tästä lankeaa pääosaltaan hiljattain saavutetulle Iran-sopimukselle, johon Länsi lankesi omaa hölmöyttään. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

-------------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-8-28-2015/


Tärkeä, mutta lähes täysin huomiotta jäänyt kehitys tapahtui äskettäin Lähi-idässä. Uskon, että se tulee suorana seurauksena sopimuksesta Lännen ja Iranin välillä koskien sen maan ydinohjelmaa.

Sillä on voimakkaita profeetallisia vaikutuksia.

Tähän mennessä Iranin dominoiva vaikutusvalta on kohdistunut lähinnä shiia-muslimien keskuuteen. Se, että shiiat muodostavat vain 15% maailman muslimeista – loput 85% ovat sunneja – on auttanut hillitsemään Iranin vaikutusvaltaa maailmanlaajuisesti. Se on tehokkaasti pitänyt Iranin aitauksessa. Katsos, shiiat ja sunnit, vaikkakin molemmat islamilaisia, ovat olleet lukittuina veriseen riitaan vuodesta 632 jKr. lähtien.

Tämä aita voidaan hajottaa.

Palestiinalaishallinnon (PA) presidentti Mahmoud Abbas ilmoitti hiljattain, että hän matkustaa Teheraniin lähitulevaisuudessa. Hän toivoo vahvistavansa siteitä Iranin ja palestiinalaisten välillä.

Tämä ei ehkä tunnu isolta jutulta ennenkuin pohdimme sitä seikkaa että Abbas on sunni. Hänen hallitseva poliittinen puolue, Fatah, on sunnalainen. Hänen pääliittolainen (ja joskus vihollinen), Hamas, on sunnalainen. Suurin osa, elleivät kaikki, palestiinalaisista on sunneja.

Ja se on huolestuttavaa, etteivät ainoastaan palestiinalaiset toivo ”vahvistavan siteitä” Iranin kanssa, vaan he lähettävät signaaleja, että he saattavat olla halukkaita alistamaan itsensä Iranin määräysvallan alle.

Äskettäin Iranin ylin johtaja, Ajatollah Ali Khamenei, julkaisi uuden kirjansa: Palestiina. Siinä hän hylkää täysin kahden valtion ratkaisun Israelin ja palestiinalaisten kesken. Hän kirjoittaa, ”Ratkaisu on yhden valtion malli... Palestiina.”

Hän myös olettaa, että uusi Palestiinan valtio olisi ”Iranin hegemonian” alla. Toisin sanoen, hän vaatii shiiavaltion kontrolloivan sunneja. Tämä on jotain, joka kerran olisi ollut täysin pannaan julistettu asia jokaiselle itseään kunnioittavalle sunnille.

Mutta ne ajat ovat ohitse!

Ettei vain tulisi pantua omia, niin mieti myös sitä seikkaa, että Mahmoud Abbas on alkanut julkisesti näyttää tukeaan Syyrian presidentille, Bashar al-Assadille. Assad on alaviitti, eräs shiia-islamin haara. Edelleen, Assadia tuetaan ensisijaisesti – lue ”pidetään pystyssä” – kahden valtion, Iranin ja Venäjän, toimesta.

Ihmiset, tämä on kuin suoraan Hesekielin luvusta 38!

Nyt me kaikki tiedämme, että Hamas ja PA ovat saaneet takaoven kautta taloudellista ja teknistä apua Iranilta jo vuosia. Mutta sitä ei ole koskaan kerrottu avoimesti. Ei ole koskaan ollut palestiinalaisten sitoutumista Iraniin. Mutta nyt se näyttää olevan hyvinkin mahdollista.

Miksi nyt? No, pohtikaamme tosiasiaa, että johtuen Obaman ja Kerryn (ja varmasti myös muidenkin syyllisten) ponnisteluista, Iran on kohta varoissaan. Ui paljossa rahassa. Ja kaksi jonoa ovat vetoamassa kohtuulliseen osuuteensa: Eurooppalaiset pankkiirit ja maailman terroristit.

Ihmettelen, miksi he tarvitsevat kaksi jonoa?

Mutta odota, se käy yhä mielenkiintoisemmaksi.

Me kaikki tiedämme, että Abbas ja PA on pohjimmiltaan rahaa tekevä yritys. Siksi se on ollut palestiinalaisten valvonnassa niin monta vuotta ja heidän pottinsa on silti niin säälittävä – vaikka miljardittain dollareita on kaadettu palestiinalaishallinnon kassaan Lännen pölkkypäiden toimesta. Sveitsiläiset pankit rakastavat PA:ta ja sen johtajistoa.

Joten miksi Abbas riskeeraa vieraannuttamalla jotkut länsivallat tehdessään julkisen show'n halukkuudestaan jakaa pottinsa iranilaisten kanssa? Mielestäni se johtuu siitä, että molemmat islamilaiset suunnat jakavat vihan Israelia ja juutalaisia kohtaan. Itseasiassa, se voi olla syynä miksi muut sunnivaltiot päättävät alistua shiialaiselle Iranille.

Nolaten Lännen nykyajan Chamberlainit – saamalla kaiken ja luopumatta mistään – Iran ei ole vain osunut kultakaivokseen, se on kohottanut mystiikkansa lähes myyttisiin mittasuhteisiin. Ja nyrkkisääntö islamissa on mennä vahvemman hevosen mukana.

Tänään, maailman muslimeille, jotka vihaavat Israelia ja juutalaisia, Iran on ehdottomasti vahvempi hevonen.

On yhä vaikeampaa tehdä eroa Raamatun profetian ja aamun uutisotsikoiden välillä, eikö olekin?

Mutta, uskomatonta kyllä, on olemassa toinenkin juonenkäänne.

Länsi ei ole ainoastaan päästänyt valloilleen maailman ylle voimakkaampaa, vaikutusvaltaisempaa, ja rahallisesti rikkaampaa Irania (maailman suurin terrorismin viejä), vaan sen ylin johtaja on tehnyt selväksi, niin ettei kukaan voi epäillä, mihin tämä kaikki on tähdätty.

Uudessa kirjassaan, Palestiina, Ajatollah julistaa itsensä ”pyhän sodan lipunkantajaksi Jerusalemin vapauttamiseksi”. Mitä sanoit? Tiesivätkö Obama ja Kerry ja ryhmä tämän kun he lamauttivat itsensä ja suutelivat hänen sormustaan?

He ilmeisesti katsoivat läpi sormien hänen kuvauksensa Israelista ”syöpäkasvaimena” ja ”Amerikan, suuren saatanan, liittolaisena”. He eivät nähtävästi välittäneet Khamenein kannustushuudoista, ”Kuolema Israelille” ja ”Kuolema Amerikalle”, hänen joukkokokouksissaan.

He näyttivät olevan mielettömässä hulluuspuuskassa saavuttaakseen ”sopimuksen” välittämättä sopimuksen vaikutuksista. Ja nyt, me alamme tajuta nämä seuraukset.

Sanoinko, että tämä on kuin suoraan Hesekielin 38. luvusta?

Raamatun profetiat ennustivat, että viimeisinä päivinä Venäjä johtaisi kansakuntien konfederaatiota Israelia vastaan, johon kuuluisi lukuisia muslimivaltioita Iranin johtamana. Jotkut kriitikot ovat nostaneet kulmakarvojaan ja huomauttaneet, että sunnivaltioita – joka kuvaa useimpia muslimikansakuntia – ei koskaan johdettaisi shiialaisen valtion toimesta.

Oletan että he voivat laskea kulmakarvansa nyt.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

Jumalan siunausta,

Hal Lindsey

lauantai 29. elokuuta 2015

Elokuun 2015 pörssipaniikki Kiinan syytä ja rahan raamatullinen merkitys by Hal Lindsey

Tässä amerikkalaisen profetiatutkijan ja kirjailijan, pastori Hal Lindsey'n, katsaus menneeseen pörssiviikkoon Yhdysvalloissa joka oli paniikinomainen viikon alussa, jolloin kurssit heilahtelivat suunnasta toiseen ja maanantaina oli suurin sukellus New Yorkin pörssissä neljään vuoteen. Kiinan heikentyneen talouden selitetään olevan syy tähän hetkelliseen rahamarkkinoiden turbulenssiin, joka voi uusiutua hyvinkin pian. Kristittyjen ei kuitenkaan pitäisi joutua taloudelliseen paniikkiin, koska Jumala on meidän Elättäjämme, joka antaa suojan. Artikkelin suomensi: Olli R.

-------------------------

Watchman Warning: Panic of 2015?
By Hal Lindsey

http://www.hallindsey.com/ww-8-27-2015/


Viime viikon Hal Lindsey -raportissa, puhuin joistakin taustalla olevista ongelmista joita Kiinan talous on kohtaamassa ja miten se vaikuttaa muihin kansakuntiin. Nauhoitettuani tuon ohjelman, katselin rahoitusmarkkinoiden kaikkialla maailmassa menevän yhteen villeimmistä ajeluista historiassa. Välitön syy kaikkeen kuohuntaan oli Kiina.

Epävarmuudesta on tullut tämän hetken sana. Maanantaina, Dow Jones Industrial Average (New Yorkin teollisuusosakkeiden pörssi) laski lähes 1100 pistettä, sitten nousi takaisin jopa 115 pisteen nousuun, mistä se kaikki alkoi, kunnes laski takaisin alas 588 pisteen menetykseen päivän päätteeksi. He kutsuivat sitä ”maaniseksi maanantaiksi (Manic Monday)”.

Sitä seurasi mitä jotkut kutsuivat ”täyskäännös-tiistaiksi”. Ja se muuttui ympäriinsä – useita kertoja. Dow nousi 440 pistettä varhain kaupankäynnin alussa. Keskipäivällä se oli 333 pistettä plussalla. Kun kaupankäyntiä oli puoli tuntia jäljellä, se pysyi positiivisella alueella – nousua 120 pistettä. Mutta viimeisten 30 minuutin aikana, se menetti kaikki saavutukset ja päätyi 204 pisteen laskuun. Tuona päivänä, Dow kulki ylös ja alas yhteensä yli 1,600 pistettä. Nyt tuo vasta on ajelua!

Se oli vain noin kuukausi sitten, kun hallinto kertoi meille olla huolehtimatta Kiinan suhteen. Valtiovarainministeri, Jack Lew, totesi Brookings Institute'n kokoontumisessa, että Kiinan markkinoilla olisi vähän vaikutusta Yhdysvalloissa. ”Sanon että Kiinan markkinat ovat edelleen melko paljon erillään maailman markkinoista. Ne ovat tietysti liikkumassa enemmän integroidummaksi, mutta nyt ne eivät ole sellaisia. ...Joten mielestäni et tule näkemään suoraan yhteyttä sinnepäin.”

Yhdysvaltain vienti Kiinaan on kolmanneksi suurinta edellään vain Kanada ja Meksiko. Tuonti Kiinasta on suurempi kuin kaikista muista kansakunnista. On huolestuttavaa, että mies, joka on itseasiassa Amerikan Yhdysvaltojen talousjohtaja, ei pysty näkemään yhteyttä Amerikan ja Kiinan talouksien välillä.

Kaikkialla maailmassa, valtiot ovat painaneet paperirahaa ja pitäneet korkoja alhaalla. He ovat tehneet tätä yrittäen epätoivoisesti välttää romahduksen. Tällaiset toimenpiteet ovat yleensä vain väliaikaisia, mutta ne ovat olleet käynnissä nyt jo useita vuosia peräkkäin.

Yhdysvalloissa sijoittajat pelkäävät, että, ohjauskoron oltua 6,5 vuotta lähellä nollaa, Fed (USA:n keskuspankki) lopulta nostaa korkoa. Dennis Lockhart, keskuspankin Atlantan osaston puheenjohtaja kehottaa nostamaan ohjauskorkoa, ”rahapolitiikan normalisoimiseksi”. Ja hän on oikeassa, ei ole ollut normaalia pitää korkoa niin alhaalla näin pitkän aikaa.

On hämmentävää, että hallituksia kaikkialla maailmassa ei tunnu pidättelevän mikään yrittäessään pitää maailmantaloutta pystyssä. Se on yksi syy, miksi Stephen King HSBC -pankista sanoi, ”Maailmantalous seilaa halki valtamerta ilman yhtäkään pelastusvenettä käytössään hätätilanteen varalta.”

Ennenkuin niitä kutsuttiin taantumiksi tai jopa lamakausiksi, talouskriisit tunnettiin ”paniikkeina (panics)”. Oli ”vuoden 1819 paniikki”, ”vuoden 1837 paniikki”, ”vuoden 1857 paniikki”, ”vuoden 1873 paniikki”, ”vuoden 1893 paniikki”, ja ”vuoden 1907 paniikki” muiden muassa. Samalla kun niitä joskus kutsuttiin ”lamoiksi”, ihmiset nimesivät ne sanalla ”paniikki”.

Kun käsitellään suuria väkijoukkoja, paniikki on aina läsnäoleva mahdollisuus, ja äärimmäisen vaarallinen. Vuonna 1856, Charles Haddon Spurgeon, jota on joskus kutsuttu ”saarnaajien ruhtinaaksi”, järjesti massakokouksen Surrey Gardens -konserttisalissa. Joku huusi ”Fire! (tuli on irti)” tuolla tapahtumapaikkalla jossa oli 10,000 ihmistä. Noina päivinä, käytävät ja ovet olivat tavattoman kapeita. Seuranneessa paniikissa, seitsemän ihmistä kuoli ja kymmeniä joutui sairaalaan vakavine vammoineen.

Taloudellinen paniikki toimii pitkälti samalla tavalla. Taloudelliset pelot ovat sisäelin kanssamme, koska pelkäämme häiriöitä rahavirroissa. Tiedämme, että rahalla ostamme ruokamme ja vaatteemme. Se luo turvaa ja kulkuneuvon. Me käytämme rahaa hankkiaksemme elämän perustarpeita itsellemme ja läheisillemme. Taloudellinen paniikki on erittäin voimakasta. Yhdessä sodan pelon kanssa, taloudellinen paniikki tulee eräänä päivänä mahdollistamaan Antikristuksen valtaannousun.

Koska rahalla ostamme välttämättömyystarvikkeita, on helppoa ymmärtää, miksi ihmiset alkavat nähdä rahan heidän elättäjänä. He alkavat kohdella rahaa epäjumalana palvottavaksi. Mutta meidän ei pitäisi koskaan sekoittaa Elättäjää (Provider) asiaan jonka kanssa toimimme.

Jeesus antoi meille tämän syvällisen varoituksen. ”Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.” (Matteus 6:24)

Raha ei elätä. Raha on säännös Jumalalta – yksi monista. Tykkäämme käteisestä koska se antaa meille vapauden valita, mutta joskus Jumala täyttää tarpeemme suoremmin. Toisinaan Hän antaa meille suojan rai ruoan suoraan omasta kädestään. Hän lähetti Elian Keritin purolle, missä Jumala käski korppeja ruokkimaan häntä.

Jumala ei lupaa rahaa. Hän lupaa huolenpidon. Myöhemmin Herra antaa Keritin puron ehtyä. Hän halusi Elian siirtyvän toiseen paikkaan, jossa Hän siunaisi sekä Elian, että ne, jotka huolehtisivat hänestä. Kummassakaan tapauksessa Jumala ei vastannut rahan kanssa, mutta molemmissa Hän näki Elian tarpeen.

Jeesus puhui Jumalasta, joka ravitsee ”taivaan linnut” että ”kedon kukat”. Hän sanoi, ”Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.” (Matteus 6:33)

Vaikka ymmärrämme, että ostamme rahalla asioita, kuten elämämme perustarpeita, muista, että raha ei ruoki eikä vaateta meitä. Se luo turvaa, mutta se ei tarjoa suojaa. Työskentelemme sen puolesta, mutta emme palvele sitä. Me, jotka seuraamme Kristusta, palvelemme Herraamme; ja Hän ruokkii, vaatettaa, ja antaa suojan meille. Hän yksin on Jehova Jireh – meidän Elättäjämme.

torstai 27. elokuuta 2015

Paavi Franciscus syytteeseen Jerusalemissa syyskuussa 2015! – Saudi-Arabia kärsii huthien hyökkäyksestä maaperälleen! – GMO-maatilat lisäävät sikiövaurioita Yhdysvalloissa!

Tässä tuore Cutting Edgen viikkokirje, josta suomensin kolme ajankohtaista osiota. Aluksi David Bay kertoo juutalaisen Sanhedrin-neuvoston järjestämästä oikeudenkäynnistä Rooman nykyistä paavia vastaan Siionin vuorella syyskuun alkupuolella tänä vuonna. Paavi Francis on hyvin palestiinamielinen ja siitä juutalaiset Sanhedrin-jäsenet Jerusalemissa eivät pidä. Toisessa osiossa kerrotaan uutislähdettä siteeraten, miten Saudi-Arabian ja Jemenin huthikapinallisten välinen sota on siirtymässä uuteen vaiheeseen kun huthit hyökkäävät saudien maaperälle ja tekevät onnistuneita iskuja. Lopuksi viikkokirjeen neljännessä osiossa paljastetaan viljelykasvien geenimuuntelua harrastavien yritysten aiheuttama vahinko ihmisterveydelle ja varsinkin sikiöille, kun vauvoilla on todettu lisääntyvästi syntymävikoja siellä missä GMO-maatiloja on asutuksen lähellä. Tämä Eliitin harrastama toiminta tulee myöhemmin toteuttamaan Ilmestyskirjan profetiaa. Aika on lähellä!

--------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 26.8.2015

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2704
I. Paavi Franciscus I tulee olemaan syytteessä vieraillessaan Jerusalemissa!

Sanhedrin järjestää oikeudenkäynnin Siionin vuorella rikoksesta tunnustaa Palestiinan valtio.

UUTISKATSAUS: ”Paavi Francis 'syytettynä' Jerusalemissa”, Israel National News, 24.8.2015

Syyskuun 9. päivänä klo 12, omalaatuinen ”oikeudenkäynti” tullaan järjestämään paavi Franciscukselle Siionin vuorella, Jerusalemissa. 'Sanhedrin', epävirallinen elin, joka on mallinnettu uskonnollisen Korkeimman Oikeuden mukaan, joka koostui 71 temppeliajan viisaasta miehestä, tulee syyttämään Vatikaania sen Jerusalem-politiikasta.”

'Valitettavasti nämä viimeaikaiset Hänen ylhäisyytensä (paavin) toimet ovat osa pitkää historiaa koskien roomalaiskatolisen kirkon toimintaa ja kantoja, joka ilmeisesti ei ole koskaan luopunut tehtävästään vainota Israelin kansaa sen kieltäydyttyä tunnustamasta kirkon pelastajaa Israelin Messiaana ja yrittää pakottaa heidät antautumaan uskonnolliselle opilleen', sanoo Sanhedrin.”

Katolinen kirkko on pitkään syyttänyt juutalaisia ”Kristuksen tappajiksi” heidän roolinsa vuoksi Jeesuksen oikeudenkäynnissä ja langettavassa tuomiossa, käynnistäen siten useita juutalaisten vainoja lähes 2000 vuoden hajaannuksen aikana läntisissä maissa jonne he olivat paenneet.

Kuitenkin, kuten tämä uusi DVD, näytetty edellä, osoittaa, Jeesus pantiin roomalaiselle ristille pakanoiden (roomalaiset) ja juutalaisten johtajien yhdistelmällä. Sekä pakanoita että juutalaisia tullaan syyttämään tuomiopäivänä Vapahtajan surmaamisesta.

Nyt, palatkaamme meidän esilleottamaan juttuun.

Tämä vastikään perustettu Sanhedrin syyttää paavi Franciscus I:sta hänen roolistaan johtaa roomalaiskatolista kirkkoa tunnustamaan Palestiinan Auktoriteetti valtiona. Ei ainoastaan tämä tunnustus ole raamatullisesti virheellinen, vaan se asettaa Vatikaanin väärälle puolelle profeetallista historiaa, joka on kehittymäisillään. Esimerkiksi:

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2655
1. Palestiinalaiset ovat lähellä tulla tuhotuiksi Obadjan kirjan jakeiden 15-18 ja Jesajan luvun 34 täyttymyksessä!

Me selostamme tätä mitä järkyttävintä profetiaa meidän DVD'llä, joka näkyy oikealla. Samalla kun emme ole vahingoniloisia minkään kansan joukkokuolemasta, kun Israel tuhoaa palestiinalaiset miehet, naiset ja lapset, koko maailma vaatii vastausta; ja ainoa vastaus on, että Jumalan profeetallinen asetus 2,600 vuotta sitten on vihdoin toteutettu.

2. Palestiinalaisilla ei voi olla mitään oikeudellista asemaa heidän vaatimukseensa, että heille pitäisi antaa valtio, joka on rakennettuna Israelin pyhälle maalle, maa, jonka Jumala antoi Aabrahamille. Palestiinalaiset eivät tule koskaan saamaan oikeutta valtioon koska Jumala antoi maan Israelille ”ikuisuuden ajaksi” – ikuisesti!

Pyhä istuin tukee väärää hevosta tässä kilpailussa!

3. Palestiinan presidentti Abbas on holokaustin kieltäjä, sinnikäs juutalaisten ja heidän maansa vihaaja, ja on toistuvasti ilmaissut haluaan, että kaikki juutalaiset olisi eliminoitava ja että kaikki viittaukset Israelin maahan poistetaan.

Mutta nyt, tämä uusi Sanhedrin paljastaa olevansa kabbalistinen eikä todella juutalainen!

Tämä Sanhedrin vaatii, että Vatikaani tunnustaa kabbalistiset lait, jotka tunnetaan nimellä ”Noahide Lait”. Nämä lait ovat väärennöksiä Jumalan alkuperäiselle kymmenelle käskylle ja ovat perusteellisesti Illuminatin käsialaa. Ole hyvä ja vietä muutama tovi lukeaksesi meidän arkistoidun Headline News -artikkelin tästä aiheesta, NEWS1887, otsikolla, ”Globaali painostus saattaa olla käynnissä pakottaakseen ihmiset hyväksymään okkulttinen 'Seitsemän Noahide Lakia'”!

Tämän DVD'n tärkein paljastus on, että Sanhedrin oli kabbalistinen eikä aitoa aabrahamilaista juutalaisuutta! Joten historiaa ollaan toistamassa rajoitetusti ensinnäkin rekonstituoimalla Sanhedrin ja sitten käyttämällä sitä ”syyttämään ja tuomitsemaan” paavi Franciscus I hänen olemisesta selvästi juutalaisvastainen.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2682
II. Saudi-Arabia kärsii hyökkäyksestä maaperälleen, sotilastukikohdan menetyksestä ja armeijansa kenraalin taposta!

Onko tämä sota siirtymässä uuteen vaiheeseen?

UUTISKATSAUS: ”Johtava saudikomentaja tapettu hyökkäyksessä”, Al-Manar News, 24.8.2015

Al-Manar'in kirjeenvaihtaja Jemenissä raportoi, että johtava saudikomentaja kuoli jemeniläisten hyökkäyksessä saudien Jizan'in raja-alueella. Omalta osalta, Riad sanoi että Saudi-Arabian armeijan 18. prikaatin komentaja, kenraalimajuri Abdul Rahman bin Saad al-Shahrani, haavoittui kun hän oli tarkastamassa armeijan joukkojen sijoittelua pitkin kuningaskunnan eteläisiä raja-alueita, Saudi-Arabian asevoimat ilmoitti tiedotteessa jonka julkaisi virallinen saudien uutistoimisto sunnuntaina. Shahrani kuoli kun häntä siirrettiin sairaalaan hoitoa varten.”

Se, mitä tämä saudien lehdistötiedote ei maininnut, on, että tämä taistelu tapahtui saudien maaperällä! Kapinalliset ovat saattaneet kärsiä joitakin tappioita Jemenin sisällä, mutta he ajavat hyökkäystä Saudi-Arabian maaperälle. Tämä seuraava uutiskappale paljastaa myöskin että näin on.

Aiemmin päivällä, Jemenin joukot ottivat hallintaansa kaksi Saudi-Arabian armeijan tukikohtaa Jizan'in raja-alueella.”

Jossain vaiheessa, maavoimat käynnistävät hyökkäyksen Jemenistä käsin Islamin pyhiä paikkoja, Medinaa ja Mekkaa, vastaan. ISIS on jo uhannut vallata nämä paikat koska he pitävät Saudi-Arabiaa ”harhaoppisena” Islamin haarana. Ja tietysti, Pentagonin vuoden 2006 Lähi-idän Kartta osoittaa, että Saudi-Arabia menettää Medinan ja Mekan hallinnan Iranille!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2652
IV. Ovatko GMO (geenimuuntelu) -maatilat aiheuttamassa lisää sikiövaurioita?

Ei missään jumalattoman ihmisen tekemässä ruoassa ole mitään hyvää.


Sikiövauriot ovat kasvussa Havaijilla, saaden monet miettimään, josko torjunta-aineet ovat syyllisiä – käsittäen joitakin lastenlääkäreitä jotka ovat todistamassa piikkiä vauvojen syntymävioissa … Onko rahakasviksi tarkoitettu GM-maissi muunnettu kestämään tuholaistorjunta-aineita neljällä kuudesta pääsaaresta ollen syy nousukaudelle, tai lähde sikiövaurioille ja sairauksille.”

Kemian alan yritykset Dow, Syngenta, ja DuPont ruiskuttavat 17 kertaa enemmän tuholaistorjunta-aineita eekkeriä kohden (lähinnä herbisidejä, yhdessä pestisidien ja fungisidien kanssa) kuin tavallisilla maissipelloilla tehdään Yhdysvaltain mantereella … Yritykset testaavat tarkasti kannan vastustuskykyä herbisideille jotka tuhoavat muut kasvit … Paikalliset asukkaat valittavat usein silmien kirvelystä, päänsärystä ja oksentelusta, kun tuuli puhaltaa heidän suuntaansa.”

'Silmiisi ja keuhkoisi sattuu, tunnet huimausta ja pahoinvointia. Se on kauheaa', sanoo keskikoulun erityisopetuksesta vastaava opettaja Howard Hurst … Ruiskutusaikoina, kaupungin pääsairaala … on täynnä asukkaita joihin on fyysisesti vaikutettu tuholaistorjunta-aineilla. Sairaalalaitos sijaitsee keskikoulun vieressä, jotka ovat molemmat 1,700 jalan (1 jalka = n. 30 cm) päässä Syngenta-yhtiön pelloista.”

Pohjimmiltaan näitä valtavia GMO-yhtiöitä tuetaan saman Eliitti-hallituksen taholta joka kehittää elintarvikkeita ja tekniikoita, jotka tulevat eräänä päivänä toteuttamaan Ilmestyskirjan 6. luvun sinetit 3 ja 4. Heti kun ymmärrät tämän todellisuuden, voit paremmin käsittää, miksi huolestuneiden paikallisten asukkaiden ei anneta elää rauhassa ja turvallisesti, altistumatta tappaville kemikaaleille.

GMO-valmistajat ovat testaamassa ihmisiä!

sunnuntai 23. elokuuta 2015

10 luopumuksen tapaa Kristuksen seurakunnassa nykyään – luopumus armosta myös hyvin yleistä tänäpäivänä

Tässä eksytyksiin perehtyneen Roger Oakland'in kommentaari nykyisestä luopumuksesta kristikunnassa. Hän luettelee 10 trendiä, jotka hän on henkilökohtaisesti kohdannut. Kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

Lisäksi seuraavassa linkki äänitiedostoon, jossa puhutaan lankeamisesta pois armosta Galatalaiskirjeen laintekojen tielle. Hyvin tavanomaista nykyään eri piireissä. Puhujana eräs helluntaipastori rukouskokouksessa perjantaina 26.7.2015. Samuel Korhonen lähetti tämän äänitiedoston postituksessa lukijoilleen.

https://kotisivukone.fi/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Tyomuodon_suojiin_26.7.-15.mp3

---------------------------

Tie luopumukseen


Commentary by Roger Oakland
Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
www.understandthetimes.org
1.800.689.1888

Hiljattain minuun otti yhteyttä eräs ystävä ja kolleega, jolla on myös erottamispalvelutyö. Hän tutki toisia erottamispalvelutyöjärjestöjä saadakseen luettelon kymmenestä hienovaraisesta tavasta, joilla Kristuksen ruumista nykyisin eksytetään. Koska tuolla hetkellä, kun sain hänen sähköpostinsa, olin kiireinen puhuessani eräässä konferenssissa, vastasin hänelle ja sanoin palaavani hänen asiaansa muutaman päivän kuluessa.

Lentäessäni takaisin kotiin konferenssin jälkeen, otin tietokoneeni ja vastasin ystäväni pyyntöön. Konferenssissa esittämäni aiheet olivat vielä tuoreina mielessäni. Seuraavassa ensimmäiset 10 trendiä, jotka olen henkilökohtaisesti kohdannut. Vaikka olen varma, että on monia muitakin, niin seuraavat 10 trendiä antavat hyvän yleiskuvan siitä, mitä seurakunnassa tapahtuu tänä päivänä:
  • Ekumeeninen yhteys hinnalla millä hyvänsä ilman mitään kytkentää sanomaan, että Jeesus kuoli ristillä.

  • Seurakuntakasvuliike, joka on keskittynyt markkinavetoiseen, etsijäystävälliseen kristinuskoon, joka painottaa megaseurakunta-ajattelua. 
     
  • Kristinusko, joka on keskittynyt seuraamaan ihmisiä, heidän menetelmiään ja liikkeitään.
     
  • Jesuiitta-agenda, jota edistävät roomalaiskatolisen kirkon ja roomalaiskatolisten mystikoiden opetuksia ja ideoita julistavat kustantajat ja pastorit.
     
  • Raamatullisen luomisen hylkääminen ja teistisen evoluution ja progressiivisen luomisen hyväksyminen. 
     
  • Uuden ajan (New Age) babylonialaisten käytäntöjen hyväksyminen, kuten jooga ja kontemplatiivinen rukous keinona ”päästä lähemmäs Jeesusta”. 
     
  • Väärä kristinusko, joka korvaa Raamatun mukaisen evankeliumin sosiaalisella evankeliumilla.
     
  • Päämäärätietoinen (purpose driven) P.E.A.C.E. -suunnitelma”, joka valmistaa seurakunnan globaalia maailmanuskontoa varten. 
     
  • Kokemuspohjainen ”kristinusko”, joka etsii merkkejä ja ihmeitä ja hylkää Raamatun varoitukset viimeisten päivien hengellisestä petoksesta. 
     
  • Kompromisseja, tullakseen ”postmoderniksi” ja ”edistykselliseksi”, tekevä seurakunta yrityksessä saavuttaa postmoderni sukupolvi.
Tarkoitukseni ei ollut asettaa näitä erilaisia trendejä tärkeysjärjestykseen. On tosiasia, että jokainen on käynnissä ja valtava enemmistö tunustavista kristityistä ei ole edes tietoinen, että nämä trendit ovat käynnissä tai, että edes on ongelmaa. Ehkä tulevaisuudessa nämä 10 kohtaa olisivat hyviä lukuotsikoita pieneen kirjaan, joka käsittelisi kutakin aihetta yksityiskohtaisemmin.

Salli minun sanoa nyt, että raamatullinen kristinusko on hyökkäyksen kohteena, niinkuin ei koskaan ennen. Emme ole vain ”liukkaassa rinteessä” – kristinusko on valmis putoamaan kalliojyrkänteeltä. Kuten Jeesus kysyi jakeessa Luuk. 18:8: ”Kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa?”

Nykytapahtumat osoittavat, että tie luopumukseen johtaa täsmälleen Raamatun ennustamaan suuntaan.

perjantai 21. elokuuta 2015

Amerikka tuhon aattona 2015 – homoseksuaalikasvatus lisääntyy kouluissa ja transuja liehitellään

Tässä tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä kaksi osiota, jotka koskevat Amerikan johtamista uuteen Sodomaan ja Gomorraan presidentti Obaman johdolla. David Bay siteeraa ja analysoi uutisotsikoita, joiden mukaan Valkoiseen Taloon on palkattu historian ensimmäinen transsukupuolinen henkilö ja julkisista kouluista tehdään Common Core -opetussuunnitelman mukaisesti sukupuolineutraaleja Sodoman kypsyttämislaitoksia, joissa perinteiset sukupuoliroolitukset heitetään roskakoriin ja oppilaille syötetään vinoutunutta käsitystä ihmisen sukupuolesta ja seksuaalisuudesta. Tämä suuntaus johtaa väistämättä jumalalliseen tuomioon, sillä Amerikalla on juutalaiskristillinen arvomaailmaperusta ja luopuminen siitä on antikristillisen hengen tuotosta, joka esiintyy viimeisinä päivinä. Raamattu ennustaa miten käy Baabelin hengen omaaville portto-kansakunnille (Ilm. 18). Siltä, jolle on paljon annettu, vaaditaan myöskin paljon, kuten on Amerikan laita. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

-------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 19.8.2015

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1975
DVD

III. Presidentti Obama jatkaa Amerikan johtamista uuteen Sodomaan ja Gomorraan.

Hän on juuri palkannut ensimmäisen transsukupuolisen Valkoisen Talon virkailijaksi.

UUTISKATSAUS: ”Valkoinen Talo palkkaa ensimmäisen transseksuaalin henkilökuntansa jäseneksi”, The Wall Street Journal, 18. elokuuta 2015

Ensimmäinen avoimesti transsukupuolinen Valkoisen Talon virkamies aloitti työnsä maanantaina länsisiivessä (West Wing), virstanpylväs, jota transsukupuolisten oikeuksia puolustavat aktivistit ja presidentti Barack Obaman huippuavustajat hurrasivat. Raffi Freedman-Gurspan, joka oli poliittinen neuvonantaja transsukupuolisten tasa-arvoa ajavalle kansalliselle keskukselle (National Center for Transgender Equality), palkattiin Mr. Obaman tiimin toimesta Valkoisen Talon toimistohenkilökunnan rekrytointijohtajaksi. Hän (she) aloitti Valkoisessa Talossa sillä aikaa kun Mr. Obama on lomalla Martha's Vineyard -saarella Cape Cod'in etelärannikolla Yhdysvalloissa...”

Joten presidentti palkkasi tämän transsukupuolisen henkilökuntavirkailijan sillä aikaa kun äänestäjien katseet ja korvat olivat keskittyneinä henkilökohtaisiin lomamatkoihin ja presidentin lomailuun Martha's Vineyard -saarella. Tämä ajoitus on suunniteltua, niin että suurin osa äänestäjistä ei koskaan voisi kuulla tätä uutista. Mutta, LGBT (seksuaalivähemmistöt) -aktivistit tiesivät ja olivat innoissaan.

Tämä symbolinen siirto on osa Mr. Obaman yritystä edistää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia, jotka ovat olleet huolenaiheita hänen virkakautensa aikana. Mr. Obama on kasvavassa määrin ryhtynyt toimeen transseksuaalisten amerikkalaisten huolenaiheita koskien, joita on pitkään kohdeltu toisarvoisina laajemmassa gay-oikeuksien liikkeessä. Hän on ryhtynyt toimenpiteisiin, kuten valtion palveluksessa olevien transukupuolisten syrjinnän estämiseen, ja hänen hallintonsa on edesauttanut yrityksiä sallia transsukupuolisia sotilaita palvelemaan avoimesti.”

Totisesti, presidentti Obama on johtamassa Amerikan suoraan LGBT-kuiluun, joka ammottaa Sodoman ja Gomorran edessä.

Jumalan tuomio odottaa.




http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2690
IV. Muita merkkejä Amerikan siirtymisestä kohti täydellistä homoseksuaalisuuden hyväksymistä:

* Julkisista kouluista on tulossa ”sukupuoli-kattavampia (more gender-inclusive)”

* Tavoitteena on poistaa kaikki sukupuolimerkit kauppojen lelukäytäviltä, samalla kun leluvalmistajat ovat ryhtymässä ”sukupuolineutraaleiksi”.

UUTISKATSAUS: Neljä tapaa tehdä luokkahuoneesta sukupuoli-kattava: Eliminoidaan sanat ”male (miespuolinen)” ja ”female (naispuolinen)”, HRC Blog, 13. elokuuta 2015

... On helppoa luoda luokkahuone, jossa oppilaita ei rajoiteta perustuen sukupuolistereotypioihin ja jossa kaikki oppilaat voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa tänä vuonna.

1. Vältä sukupuolen käyttämistä jakamaan ja osoittelemaan oppilaita … sen sijaan että puhuttelisit luokkaasi sanoilla 'boys (pojat)' ja 'girls (tytöt)', kokeile jotakin uutta. Sanat kuten 'friends (ystävät)', 'students (oppilaat)' tai 'scholars (koululaiset)' sallivat kaikkien oppilaiden tuntea itsensä mukanaoleviksi, laajentaen oppilaan sanastoa ja malliin sisältyvää kieltä ja käyttäytymistä muita oppilaita ja opettajia silmälläpitäen.”

2. Valmistaudu opetustuokioihin

Hän näyttää homolta!”

Hän pukeutuu kuin poika.”

Joskus oppilaat yllättävät meidät ja on vaikeaa muotoilla täydellistä vastausta vaikeisiin kysymyksiin tai lausuntoihin.”

3. Salli oppilaiden ja heidän perheittensä tunnistaa sukupuolensa (tai ei)

Paperityössä, vältä pyytämästä oppilaita tunnistautumaan miespuoliseksi tai naispuoliseksi, ellei se ole ehdottoman tarpeellista. Jos se on välttämätöntä oppilaille ja heidän perheille tehdä niin, harkitse kolmatta kirjoittamisvaihtoehtoa niitä varten, joilla on ei-binäärinen sukupuoli-identiteetti tai salli oppilaiden tarkentaa, jos joko 'miespuolinen' taikka 'naispuolinen' ei sovi vaihtoehdoksi.”

4. Kehitä sukupuoliekspansiivinen ympäristö – ”Tiedämme, että mukautuminen perinteisiin ajatuksiin miehisyydestä ja naisellisuudesta voi olla rajoittavaa, ei ainoastaan transsukupuolisille oppilaille, vaan kaikille oppilaille. Ole tietoinen tavoista, joilla sinä voit stereotyypittää sukupuolta oppilaille.”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2672
Meidän uudessa DVD'ssä, näytetty vasemmalla, osoitamme että pakanallinen agenda ”Common Core” -opetussuunnitelmalle tekee kristityille ja konservatiivisille vanhemmille ehdottoman välttämättömäksi vetää heidän lapsensa pois julkisesta koulusta. Common Core ”tyhmentää” kaikkia oppilaita jotta he voivat olla hyviä ”maailmankansalaisia”.

Nyt näemme, että julkiset koulut ovat siirtymässä dramaattisesti entisestään lähemmäksi Sodoman ja Gomorran kouluja. Nämä muinaiset koulut opettivat, että homoseksuaalisuus on aivan yhtä pätevä elämäntapa kuin on heteroseksuaalisuus.

Sodoman ja Gomorran koulut varmastikin tekivät kaikkensa muuttaessaan asennettaan kohti ”sukupuolineutraalimpaa” opetussuunnitelmaa ja yleistä ilmapiiriä.

Nämä ovat synkkiä aikoja ja vain Raamattuun uskovat kansalaiset voivat nähdä Jumalan ”käsialan seinällä”.

Mitä Jumala kirjoitti seinälle tuomitessaan kirotun Belsassarin, Babylonin kuninkaan, kuolemaan? (Dan. 5:25-28)

'Mene, Mene, Tekel, Ufarsin'. – Tässä on merkitys sanoille:

Mene; Jumala on laskenut sinun valtakuntasi luvun ja on tehnyt siitä lopun.

Tekel; sinut on vaa'alla punnittu ja köykäiseksi havaittu.

Peres; sinun valtakuntasi on pirstottu ja annettu meedialaisille ja persialaisille.”

Amerikka, sinut on vaa'alla punnittu ja köykäiseksi havaittu! Siksi Jumala sanoo pian sinulle – ”Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa … sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut.” (Ilmestyskirja 18:5,8)

torstai 20. elokuuta 2015

Ekonomistit varautuvat syyskuuta 2015 varten

Tässä Alex Jones'in infowars.com -uutissivustolta poimittu tuore artikkeli uhkaavasta talousromahduksesta tulevana syksynä, erityisesti syyskuussa 2015, josta monet talousanalyytikot povaavat käänteentekevää kuukautta maailman taloudessa, joka voi yltää historiallisiin mittasuhteisiin. On siis olemassa monia varoittavia ääniä, jotka näkevät vaaran samalla tavalla. Raamatussa Ilmestyskirjan 3. sinetin musta hevonen kuvaa juuri taloudellista lamaa, joka seuraa 2. sinetin punaista hevosta, jonka ratsastajalle annettiin valta ottaa rauha pois maasta (Ilm. 6:3-6). Artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------

EKONOMISTIT VARAUTUVAT SYYSKUUTA VARTEN: ”KEHITTYMÄSSÄ HISTORIALLISTEN MITTASUHTEIDEN KATASTROFIKSI”

Onko romahdus välitön ja uhkaako totaalinen maailmanlaajuinen romahdus meidän nykyistä elämäntapaamme?



by MAC SLAVO | SHTFPLAN.COM | AUGUST 19, 2015


Ehkä merkit ja varoitukset ovat olemassa, joka tasolla, niitä varten jotka haluvat nähdä sen.

Suoranainen paniikki on tarttunut moniin jotka näkevät syyskuun 2015 pahaenteisten tapahtumien yhtymisenä – käsittäen paavin vierailun Amerikkaan, Yhdistyneiden Kansakuntien huippukokouksen koskien Agenda 21 kaltaista kehitystä, odotukset tyrmäävälle politiikan muutokselle USA:n keskuspankissa, ennennäkemättömät kokeet CERN'issä ja seitsemän vuoden taloussyklin lopun (Shmita-vuoden loppu), päivämäärä (elul 29), joka on jo nähty traagisissa 9/11-iskujen ja vuoden 2008 talousromahduksen tapahtumissa tällä vuosisadalla.

Monille talouden asiantuntijoille, se on vaarallista ja oikukasta aikaa silmälläpitäen globaalia taloutta, monien varoittaessa että massiivinen maailmanlaajuinen romahdus on välitön.

Venäläinen RT-uutiskanava profiloi useita jotka varautuvat ensi kuun tuomion tienviittoihin:

Jeff Berwick, kanadalainen yrittäjä ja The Dollar Vigilante -sivuston toimittaja, totesi äskettäin haastattelussa Gordon T. Long'ille: ”Syyskuussa on käynnissä tarpeeksi asioita ollakseni uskomattoman utelias ja huolestunut siitä mitä tulee tapahtumaan.”

[…]

Doug Casey, [Casey Research'in perustaja sanoi] Näiden typerien hallitusten painaessa biljoonittain uusia valuuttayksikköjä”, Casey, kuvaten USA:n keskuspankin määrällistä keventämisohjelmaa, se on kehittymässä historiallisten mittasuhteiden katastrofiksi.

[…]

Gerald Celente, [Trends Research'in perustaja sanoi] ”Tulette näkemään maailmanlaajuisen pörssiromahduksen... Siellä tulee olemaan paniikkia kaduilla Wall Street'iltä Shanghai'hin, Yhdistyneestä Kuningaskunnasta Brasiliaan.”

Tulette näkemään markkinapaikan toisensa jälkeen romahtavan.

[…]

Larry Edelson [tutkimusjohtaja Weiss Research'ille sanoi] Lokakuun 7. päivänä 2015, ensimmäinen taloudellinen supersykli sitten vuoden 1929 tulee laukaisemaan maailmanlaajuisen eeppisten mittasuhteiden talouskriisin. Se vie Euroopan, Japanin ja Yhdysvallat polvilleen, lähettäen lähes miljardi ihmistä vuoristorata-ajelulle läpi helvetin seuraavien viiden vuoden ajaksi. Ajelu, jota mikään sukupolvi ei ole koskaan nähnyt. Olen sataprosenttisesti varma, että se osuu seuraaville lähikuukausille.”

On selvää, että nämä eivät ole epämääräisiä tai epävarmoja ennusteita.

Ja he eivät ole yksin – on olemassa kuoro merkittäviä ääniä varoittamassa selvästi, että jotakin suurta on pian tulossa, ja hyvin mahdollisesti erityisesti syyskuussa.

Ovatko he oikeassa?

Osoittautuuko tämä perusteettomaksi paniikiksi, vai ovatko nämä viimeisiä viikkoja maanpinnan yläpuolella?

Aika näyttää, mutta ota vaarin sen mukaan mitä informaatiota on olemassa.

Ole vain valmis, jos se todella tapahtuu.

tiistai 18. elokuuta 2015

USA:n talousromahdus syyskuussa 2015? ja kristityn luottamus Jumalaan omassa taloudenpidossa

Tässä tuoreessa elokuun puolivälin 2015 profetiapäivityksessä pastori J. D. Farag keskittyy talousasioihin, jotka ovat erityisesti tänä kesänä ponnahtaneet pinnalle Kreikka-kriisin, Kiinan valuuttadevalvointien sekä joidenkin pörssi-indeksien sukelluksen vuoksi. Lisäksi eletään juutalaisuudesta tunnettua seitsemättä Shmita-vuotta (7. sapattivuosi) 49 vuoden syklissä, joka päättyy tulevana syyskuuna. Edellisinä Shmita-vuosina, 2001 ja 2008, tapahtui voimakas talouden syöksy WTC-iskujen ja finanssikriisin muodossa, jolloin New Yorkin pörssi-indeksit laskivat syyskuussa niin, että lukemiin kietoutui voimakkaasti luku 7, ollen selvästi Jumalan kädenjälki tuomionmerkkinä taloudelliselle Babylonille eli USA:lle (Ilm. 18). Nähtäväksi jää, toistuuko tämä tänä syksynä ja olisiko nyt kyse lopullisesta tuomiosta, koska nyt on 7. Shmita. Kristityllä ei pitäisi olla mitään pelättävää, koska kaikki on ennustettu Jumalan Sanassa. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------------

Mid-East Prophecy Update – August 16th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 16.8.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-08-16.pdf

Pastori J.D. puhuu lähestymässä olevasta taloudellisesta romahduksesta (kenties syyskuussa 2015), johon useat indikaattorit osoittavat, ja miten kristityn pitäisi suojautua tätä vaaraa koskien.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä tunnen tarvetta käsitellä asiaa, jota minulta on kysytty monta kertaa viimeviikkoina.
- Asia koskee taloutta ja taloudellista käsialaa seinällä, jossa se ikäänkuin on, johtaen syyskuuhun.
- Niille, jotka ovat pyrkineet pysymään ajantasalla globaaleista talouden indikaattoreista, ei vie kauaa ennenkuin tajuaa, että ne ovat hyvin pahaenteisiä.
Tiistai, 11. elokuuta 2015 – Bloomberg Business, ”Kuolemanristi' muodostuu Dow -kaavioon.””The Dow Jones Industrial Average'n (New Yorkin teollisuusosakkeiden pörssin) suurin kuukausilasku on osoittautumassa viimeiseksi naulaksi sen kuolemanristille. Tällä tavalla tekniset analyytikot kutsuvat sitä, kun 50 päivän liukuva keskiarvo putoaa alle 200 päivän keskiarvon, muodostelma, joka saavutettiin tänään kun mittari laski kahdeksatta kertaa yhdeksässä päivässä.”

Tällä kuluneella viikolla, kaikki katseet oli jälleen kerran suunnattu Kiinaan, joka jo kolmantena päivänä peräkkäin devalvoi valuuttansa. Perjantaina, elokuun 14:ntena, Reuters julkaisi raportin otsikolla, ”Euroalueen talous rätisee kun Kiina-riskit häämöttävät taustalla.” Ongelma siinä, mitä Kiina on tekemässä, kuten ymmärrän sen, on, että se on luomassa sitä mitä asiantuntijat kutsuvat ”valuuttasodaksi”. Sellaisena, Kiinan valuutan devalvointi merkitsee, että USA:n dollarin vahvuus, kontrastina, hinnoittelee meidän vientituotteemme ulos kilpailukykyisiltä markkinoilta. Toisin sanoen, tämä vahingoittaa meidän jo kaatumaisillaan olevaa Yhdysvaltain taloutta.

Keskiviikko, 12. elokuuta 2015 – CNN News – ”150 päivää: Valtiovarainministeriö sanoo, että valtionvelka on jäädytetty 18,112,975,000,000 biljoonaan dollariin.” Oikeastaan tämä kaikki alkoi tämän vuoden maaliskuussa, ja nyt sitä on jatkettu ainakin lokakuun loppuun. – Valtiovarainministeri Jacob Lew ...selitti uskovansa, että valtiovarainministeriö olisi kykenevä jatkamaan ”epätavallisten toimenpiteiden” käyttämistä estääkseen velkaa ylittämästä rajaa ainakin lokakuun loppuun asti. ”Poikkeuksellisten toimenpiteiden tuloksia tuottava kestoaika on altis huomattavalle epävarmuudelle johtuen monista tekijöistä, kuten syyskuun verotulojen arvaamattomuudesta ja normaaleista haasteista ennustaa USA:n hallinnolle tulevia maksuja ja verotuloja tulevina kuukausina”, Lew sanoi Kongressin johtajille. ”Johtuen tästä väistämättömästä epävarmuudesta, valtiovarainministeriö ei pysty tarjoamaan erityistä arviota siitä kuinka pitkään epätavalliset toimenpiteet jatkuvat”, Lew totesi. ”Olemme kuitenkin sitä mieltä, että toimenpiteitä ei poisteta ennen lokakuun loppua, ja on todennäköistä, että ne kestävät ainakin lyhyen lisäajan.”

- Ehdotan, että Yhdysvallat on jo konkurssissa, ja se on vain ajan kysymys ennenkuin me, ja kaikki maailman taloudet romahtavat.
- Oikeastaan tämä on juuri sitä mitä Raamattu kertoo meille tapahtuvaksi lopun aikana. Tulee rahaton maailmantalous.
- Oletan sinun sanovan, että kaikki sujuu täydellisesti Raamatun profetian mukaisesti, ja näin, meidän ei pitäisi olla yllättyneitä.
- Kuitenkin, vaikka meidän ei pitäisi olla yllättyneitä, meidän tulisi olla varovaisia varsinkin kun näemme kaikkea tapahtuvan maailmassa nykyään.
- Valitettavasti jotkut pelkäävät mitä on tulossa, mutta tällä ei pitäisi olla vaikutusta kristittyihin, jotka tietävät, mitä Jumalan Sana sanoo.
- Niille meistä, jotka tietävät, mitä Jumalan Sana sanoo, reaktiomme ei ole sellainen joka on pelolla tai ahdistuksella täytetty, koska luotamme Herraan.
- Torstai-iltana päätimme tutkimuksemme Toisesta Samuelinkirjasta, jonka viimeisessä luvussa Daavid teki syntiä suuresti panemalla toimeen väestönlaskennan.
- Näin siksi, koska Daavid luotti oman armeijansa voimaan, sensijaan että olisi luottanut Jumalaan, joka antoi sen hänelle ensiksi.
- Tämä on se mitä tapahtuu parhaille meistä, niin että, kun me menestymme, olemme alttiita luottamaan meidän taloudellisiin ja aineellisiin voimavaroihimme.
- Matteuksen luvusta 6:19-34 on tullut koetinkivi omassa elämässäni liittyen hätään ja pelkoon ollen osoitus siitä, etten luota Jumalaan.
- Huoli ja pelko seuraavat aina, kun luotan omiin taloudellisiin voimavaroihini sensijaan että luottaisin Jumalaan toimittamaan tarpeeni.
- Toisaalta, huoli ja pelko haihtuu kun luotan Jumalaan, koska jos Hän huolehtii linnuista ja kukista, Hän huolehtii myös minusta.
- Olipa asia miten tahansa, ei pidä sanoa, ettei meillä tulisi olla hyviä taloudenhoitajia joita Jumala on toimittanut pahimman varalle.
- Kysymys monille on, että mikä on viisasta tehtäväksi? Ehkäpä parempi kysyä, mitä Jumalan Sanalla on sanottavana tästä.
- Onneksi, pyhät kirjoitukset eivät ole hiljaa kun tullaan tähän, ja juuri Sananlaskujen kirja yksin on hyvä esimerkki tästä.
Sananlaskut 22:3 (KR 33/38) – ”Mielevä näkee vaaran ja kätkeytyy, mutta yksinkertaiset käyvät kohti ja saavat vahingon.”
- Esittäisin, että mikä on viisasta sinulle, saattaa olla täysin erilaista kuin mikä on viisasta minulle tehtäväksi koskien edessäolevaa vaaraa.
- Tämä siksi, koska me kaikki olemme eri tavalla langoitettuja ja meillä kaikilla on erilaiset luonteet. Mielestäni meidän on kysyttävä itseltämme kysymys.
- Kysymys kuuluu, teenkö näitä valmisteluja koska olen vainoharhainen, vai teenkö niitä koska olen harkitsevainen?
- Vaikka en todellakaan ole talousasiantuntija, olen edesmenneen Larry Burkett'in kristillisten talouskonseptien pitkäaikainen oppilas.
- Syy miksi mainitsen tästä, on, että Larry Burkett'illa oli ainutlaatuinen kutsumus talouden alueella, jota Jumala siunasi valtavasti.
- Ystävällisesti salli minun lopettaa lainauksella Larry Burkett'ilta, koska mielestäni se on hyvin rohkaisevaa niille jotka ovat huolissaan.
Larry Burkett – ”Vaikka emme ehkä pysty ennustamaan, milloin tuleva taloudellinen romahdus tapahtuu tai miten suojata omaisuuksiamme kun se tapahtuu, Jumala tietää, ja me voimme luottaa Hänen ohjaukseen! Jeesus kehotti meitä etsimään ensin Jumalan valtakuntaa, ja sitten Jumala toimittaisi meidän tarpeemme (katso Matteus 6:33). Yksi vaaroista olla ”taloudellisesti riippumaton” on, että se usein tarkoittaa ettemme ole enää riippuvaisia Jumalasta. Kun rahamme ovat kadonneet, turvallisuutemme on otettu pois. Tämä ei ole Jumalan tahto elämässämme. Meidän on päätettävä uskommeko todella Jumalan kykenevän toimittamaan tarpeemme tai sanommeko vain, että uskomme siihen. Emme ehkä pysty kontrolloimaan maailmantaloutta, mutta me voimme antaa Jumalan hallita elämäämme, ja voimme elää elämäämme Hänen kunniakseen. Siinä on kaikki mitä Jumala pyytää meiltä jokaiselta.”

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com